Hoorn, Poolster, 208

download Hoorn, Poolster, 208

of 12

 • date post

  24-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  219
 • download

  2

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Hoorn, Poolster, 208

 • Poolster 208 , 1622 EN Hoorn

  Complete keuken met werkeiland

  Woonkamer met eiken houten vloer

  Twee balkons; West en Oost

  Drie uitstekende slaapkamers

  Prachtig uitzicht op Hoornse hop

  H14

  Huizen vanHoekstra & van Eck

 • Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

  code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

  waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

  n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

  Download de App via uw smartphone & scan de code!

  Kenmerken

  bovenwoning

  4

  119 m

  380 m

  1979

  geen tuin

  geen garage

  c.v.-ketel

  dubbel glas

  Soort

  Kamers

  Woonoppervlakte

  Inhoud

  Bouwjaar

  Tuin

  Garage

  Verwarming

  Isolatie

  Verkoper vertelt

  Te koop bij

  Mijn ouders hebben 9 jaar met veel plezier in dit zeer ruime appartement gewoond.

  Behalve dat het appartement groot is, heeft het ook een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en de stad Hoorn.

  Niet alleen overdag, maar ook s avonds met alle lichtjes is het leuk om naar buiten te kijken.

  De laatste paar jaar werd mijn moeder slechter ter been en toen was het heel fijn dat het winkelcentrum zo dichtbij was.

  Hoorn: Veemarkt 28, T 0229 27 27 12

 • Vanuit de hal komt u via een luxe paneeldeur in de woonkamer. Het appartement beschikt over een heerlijke, lichte living. Fraai en in lichte kleurstelling afgewerkt met sauswerk op de wanden en een eikenhouten vloer. Grote raampartijen zorgen voor prachtig uitzicht en toegang naar het balkon. Hier kunt u heerlijk genieten en turen naar het rustgevende IJsselmeer.

  prachtig uitzicht

  S f e ervol l e woonka mer

  sfeervol en keurig afgewerkt

  huizen van hoekstra & van eck

 • De luxe, open hoekkeuken in landelijke stijl is voorzien van alle inbouwapparatuur (koel-/vries 2015, 5 pit gas, vaatwasser, RVS afzuigkap, oven). De riante keuken beschikt over een fraai werkeiland met bergmogelijkheden. De keuken beschikt over een groot raam, welke u een heerlijk lichtinval biedt. Vanuit de keuken is het balkon aan de voorzijde toegankelijk.

  Hee r l i jk e keuken

  huizen van hoekstra & van eck

  riant met veel bergruimtediverse inbouwapparatuur

 • Prakti s che badka mer

  huizen van hoekstra & van eck

  Vanuit de hal komt u in een keurig seperaat toilet met fonteintje. De badkamer is modern en afgewerkt in een lichte kleurstelling met ligbad, badmeubel, douchecabine en een designradiator.

  keurig afgewerktseparaat toilet

 • Vanuit de hal zijn de drie slaapkamers toegankelijk. En royale slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, deze heeft een prachtig uitzicht en een kast met de wasmachineaansluiting (voormalig 2 kamers). De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde met zeil op de vloer en lichte wanden. De derde slaapkamer eveneens aan de voorzijde is wat langer en smaller, deze is voorzien van een kastenwand.

  uitstekende slaapkamers

  Dri e s laapka mer s

  netjes

  huizen van hoekstra & van eck

 • O p l o o pa f s ta nd va n voo rzieningen

  huizen van hoekstra & van eck

  Het ruime appartement is gelegen op de derde verdieping en te bereiken via trap of lift. Uitermate geschikt voor senioren! Heel fijn is de eigen externe berging op de begane grond, deze is heerlijk ruim en veilig. Er is een actieve VVE, de maandelijkse bijdrage is E 180,00 en deze bestaat uit onder andere de opstalverzekering, onderhoud van het complex en reserveringen voor toekomstig onderhoud. Het appartement is gelegen op loopafstand van winkelcentrum De Grote Beer, deze ligt in de wijk De Grote Waal. Dit winkelcentrum is een sterk, overdekt boodschappencentrum.

  actieve vverustige buurt

 • De binnenstad van Hoorn is ook nabij gelegen evenals het IJsselmeer met zijn diverse recreatie mogelijkheden, zoals; zwemmen, zeilen, varen, fietsen en wandelen. Hoorn heeft een geweldig stadshart met talloze winkels en eetgelegenheden. Kledingzaak of bakkerij zijn nog vaak gevestigd in een van de vele historische panden die herinneren aan Hoorn als rijke VOC stad.

  Ogen en oren kom je tekort in Hoorn. Niet minder dan vijf musea, pleinen, standbeelden en monumentale panden maken Hoorns geschiedenis zichtbaar en tastbaar.

  Groene omgev ing

  huizen van hoekstra & van eck

  nabij winkelvoorzieningencentraal gelegen

 • Poolster 208 1622 EN Hoorn

 • De stad aan het IJsselmeer biedt een combinatie van oud en nieuw. Monumentale gevels vertellen de geschiedenis van de voormalige VOC stad. Het stratenpatroon is voor een groot deel intact gebleven en historische gebouwen zijn in de oude vorm bewaard gebleven. De stad kent maar liefst 300 monumenten. Hoorn heeft een geweldig stadshart met talloze winkels en eetgelegenheden. Kledingzaak of bakkerij zijn nog vaak gevestigd in een van de vele historische panden die herinneren aan Hoorn als rijke VOC stad. Ogen en oren kom je tekort in Hoorn. Niet minder dan vijf musea, pleinen, standbeelden en monumentale panden maken Hoorns geschiedenis zichtbaar en tastbaar. De talloze onderwijsmogelijkheden, de goede gezondheidszorg en velerlei recreatiemogelijkheden zorgen inderdaad voor een aangenaam leef- en werkklimaat. De fraai aangelegde parken, de riante sportvoorzieningen, een bloeiend verenigingsleven en diverse activiteiten die vanuit de wijkcentra volop worden georganiseerd, maken van Hoorn een stad waar het ook goed recreren is. Hoorn ligt aan de spoorlijn Zaandam Enkhuizen en heeft twee stations: Hoorn Centrum en Hoorn Kersenboogerd. De A7 is de enige hoogwaardige autoverbinding met Amsterdam.

  Hoorn

  hee r l i j k wonen in Hoo rn

  noorden kadastrale kaart

 • Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld mr dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collegas. Collegas die per dag mr dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

  Van een mr makelaar mag u mr verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financile dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

  Mr informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

  T 0229 27 27 12 hoorn@hoekstraenvaneck.nl l.renses@hoekstraenvaneck.nl

  Wat is een mr makelaar?

  Lea Renses

  onze makelaar ska nto re n

  huizen van hoekstra & van eck

 • Veemarkt 28 1621 JC Hoorn T 0229 27 27 12

  hvehoorn, hoorn@hoekstraenvaneck.nl

  Mr makelaar.