Hoorn, Lijndraaier, 93

download Hoorn, Lijndraaier, 93

of 12

 • date post

  23-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  216
 • download

  0

Embed Size (px)

description

http://hoekstraenvaneck.nl/Hoorn/Lijndraaier-93/33714786/tekoop.html

Transcript of Hoorn, Lijndraaier, 93

 • Lijndraaier 93 , 1625 ZP Hoorn

  Schuifpui naar de tuin

  Grote zolder met dakkapel

  Kunststof draai-/kiepramen op 1e verdieping

  Eengezinswoning met carport

  Tuin in 2013 aangelegd

  H14

  Huizen vanHoekstra & van Eck

 • Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

  code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

  waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

  n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

  Download de App via uw smartphone & scan de code!

  Kenmerken

  eengezinswoning

  tussenwoning

  4

  125 m

  157 m

  405 m

  1976

  achtertuin, voortuin,

  zonneterras

  carport, parkeerplaats

  c.v.-ketel

  dubbel glas

  Soort

  Type

  Kamers

  Woonoppervlakte

  Perceeloppervlakte

  Inhoud

  Bouwjaar

  Tuin

  Garage

  Verwarming

  Isolatie

  Verkoper vertelt

  Te koop bij

  Wij hebben hier 7 jaar met heel veel plezier gewoond, maar nu is voor ons de tijd gekomen om verder te gaan.

  Daar wij veel hobbys en verzamelingen hebben, dromen wij van een vrijstaand huis met hobbyruimte. Toch gaan we hier weg met gemengde gevoelens. Het is een fijne buurt met veel voorzieningen in de nabije omgeving. Het runshopping centrum,winkelcentrum de Huesmolen, kinderboerderij en het park allemaal op loopafstand. Ondanks dat dit een tussenwoning betreft, heb je hier wel het gevoel van vrijheid. In de keuken kijk je zo de straat in en aan de achterzijde geen zicht op achterburen.

  Onze tuin hebben we 2 jaar geleden volledig vernieuwd en hier hebben we inmiddels al heel wat heerlijke dagen in doorgebracht. Wij hopen dan ook dat de nieuwe bewoners hier met net zoveel plezier zullen wonen als wij hebben gedaan.

  Hoorn: Veemarkt 28, T 0229 27 27 12

 • De voortuin is voorzien van handige stenen berging en carport. Ideaal, want hierdoor heeft u genoeg bergmogelijkheden en u kunt altijd parkeren. Prachtige, ruime woonkamer met eiken houten vloer en lichte wanden.

  De grote schuifpui brengt veel licht in de woning en biedt uitstekend uitzicht op de prachtige tuin.

  carport en berging

  Ruime , l ichte woonka mer

  ruime woonkamer, grote schuifpui

  huizen van hoekstra & van eck

 • Aan de voorzijde van de woning is de open, lichte keuken. Deze is voorzien van alle nodige inbouw apparatuur (apparatuur deels uit 2014) Heerlijke ruimte met veel licht en vrij uitzicht de straat in.

  Gro te , ruime keuken

  huizen van hoekstra & van eck

  grote open keukenvoorzien van inbouwapparatuur

 • Pra chtig e , n ieuwe badka mer

  huizen van hoekstra & van eck

  De twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van kasten en kunststof draai-/kiepramen. De badkamer is licht en ruim en voorzien van een douchecabine, groot badmeubel met dubbele wastafel en toilet. Via de badkamer heeft u toegang tot het balkon. Op de tweede verdieping is nog een grote ruime slaapkamer/werkkamer met dakkapel aan de achterzijde (in 2011 geplaatst) en dakraam aan de voorzijde. Heerlijke ruimtes, genoeg mogelijkheden!

  grote badkamerruime slaapkamers

 • Via de kunststof schuifpui komt u vanuit de woonkamer in de 2013 prachtig aangelegde tuin. De op het westen gelegen onderhouds vrije tuin biedt veel privacy door de schuttingen aan beide zijden. De straat is betegeld en met grote bloembakken voorzien van het nodige groen. Achterin de tuin is een sfeervol prieel gemaakt, waar u lekker kunt lounchen en ontspannen.

  heerlijke grote tuin

  Hee r l i jk e recent aa nge legde tuin

  sfeervol prieel

  huizen van hoekstra & van eck

 • Lijndraaier 93 1625 ZP Hoorn

 • Lijndraaier 93 1625 ZP Hoorn

 • Lijndraaier 93 1625 ZP Hoorn

 • De stad aan het IJsselmeer biedt een combinatie van oud en nieuw. Monumentale gevels vertellen de geschiedenis van de voormalige VOC stad. Het stratenpatroon is voor een groot deel intact gebleven en historische gebouwen zijn in de oude vorm bewaard gebleven.

  De stad kent maar liefst 300 monumenten. Hoorn heeft een geweldig stadshart met talloze winkels en eetgelegenheden. Kledingzaak of bakkerij zijn nog vaak gevestigd in een van de vele historische panden die herinneren aan Hoorn als rijke VOC stad. Ogen en oren kom je tekort in Hoorn. Niet minder dan vijf musea, pleinen, standbeelden en monumentale panden maken Hoorns geschiedenis zichtbaar en tastbaar.

  De talloze onderwijsmogelijkheden, de goede gezondheidszorg en velerlei recreatiemogelijkheden zorgen inderdaad voor een aangenaam leef- en werkklimaat. De fraai aangelegde parken, de riante sportvoorzieningen, een bloeiend verenigingsleven en diverse activiteiten die vanuit de wijkcentra volop worden georganiseerd, maken van Hoorn een stad waar het ook goed recreren is.

  Hoorn ligt aan de spoorlijn Zaandam Enkhuizen en heeft twee stations: Hoorn Centrum en Hoorn Kersenboogerd. De A7 is de enige hoogwaardige autoverbinding met Amsterdam.

  Hoorn

  hee r l i j k wonen in Hoo rn

  noorden kadastrale kaart

 • Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld mr dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collegas. Collegas die per dag mr dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

  Van een mr makelaar mag u mr verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financile dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

  Mr informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

  T 0229 27 27 12 hoorn@hoekstraenvaneck.nl m.kuhne@hoekstraenvaneck.nl

  Wat is een mr makelaar?

  Marco Khne

  onze makelaar ska nto re n

  huizen van hoekstra & van eck

 • Veemarkt 28 1621 JC Hoorn T 0229 27 27 12

  hvehoorn, hoorn@hoekstraenvaneck.nl

  Mr makelaar.