Hoorn, Lijndraaier, 93

12
Lijndraaier 93 , 1625 ZP Hoorn Schuifpui naar de tuin Grote zolder met dakkapel Kunststof draai-/kiepramen op 1e verdieping Eengezinswoning met carport Tuin in 2013 aangelegd H14 Huizen van Hoekstra & v an Eck

description

http://hoekstraenvaneck.nl/Hoorn/Lijndraaier-93/33714786/tekoop.html

Transcript of Hoorn, Lijndraaier, 93

Page 1: Hoorn, Lijndraaier, 93

Lijndraaier 93 , 1625 ZP Hoorn

Schuifpui naar de tuin

Grote zolder met dakkapel

Kunststof draai-/kiepramen op 1e verdieping

Eengezinswoning met carport

Tuin in 2013 aangelegd

H14

Huizen vanHoekstra & van Eck

Page 2: Hoorn, Lijndraaier, 93

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

eengezinswoning

tussenwoning

4

125 m²

157 m²

405 m³

1976

achtertuin, voortuin,

zonneterras

carport, parkeerplaats

c.v.-ketel

dubbel glas

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Verkoper vertelt

Te koop bij

Wij hebben hier 7 jaar met heel veel plezier gewoond, maar nu is voor ons de tijd gekomen om verder te gaan.

Daar wij veel hobby’s en verzamelingen hebben, dromen wij van een vrijstaand huis met hobbyruimte. Toch gaan we hier weg met gemengde gevoelens. Het is een fijne buurt met veel voorzieningen in de nabije omgeving. Het runshopping centrum,winkelcentrum de Huesmolen, kinderboerderij en het park allemaal op loopafstand. Ondanks dat dit een tussenwoning betreft, heb je hier wel het gevoel van vrijheid. In de keuken kijk je zo de straat in en aan de achterzijde geen zicht op achterburen.

Onze tuin hebben we 2 jaar geleden volledig vernieuwd en hier hebben we inmiddels al heel wat heerlijke dagen in doorgebracht. Wij hopen dan ook dat de nieuwe bewoners hier met net zoveel plezier zullen wonen als wij hebben gedaan.

Hoorn: Veemarkt 28, T 0229 27 27 12

Page 3: Hoorn, Lijndraaier, 93

De voortuin is voorzien van handige stenen berging en carport. Ideaal, want hierdoor heeft u genoeg bergmogelijkheden en u kunt altijd parkeren. Prachtige, ruime woonkamer met eiken houten vloer en lichte wanden.

De grote schuifpui brengt veel licht in de woning en biedt uitstekend uitzicht op de prachtige tuin.

carport en berging

Ruime , l ichte woonka mer

ruime woonkamer, grote schuifpui

huizen van hoekstra & van eck

Page 4: Hoorn, Lijndraaier, 93

Aan de voorzijde van de woning is de open, lichte keuken. Deze is voorzien van alle nodige inbouw apparatuur (apparatuur deels uit 2014) Heerlijke ruimte met veel licht en vrij uitzicht de straat in.

Gro te , ruime keuken

huizen van hoekstra & van eck

grote open keukenvoorzien van inbouwapparatuur

Page 5: Hoorn, Lijndraaier, 93

Pra chtig e , n ieuwe badka mer

huizen van hoekstra & van eck

De twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van kasten en kunststof draai-/kiepramen. De badkamer is licht en ruim en voorzien van een douchecabine, groot badmeubel met dubbele wastafel en toilet. Via de badkamer heeft u toegang tot het balkon. Op de tweede verdieping is nog een grote ruime slaapkamer/werkkamer met dakkapel aan de achterzijde (in 2011 geplaatst) en dakraam aan de voorzijde. Heerlijke ruimtes, genoeg mogelijkheden!

grote badkamerruime slaapkamers

Page 6: Hoorn, Lijndraaier, 93

Via de kunststof schuifpui komt u vanuit de woonkamer in de 2013 prachtig aangelegde tuin. De op het westen gelegen onderhouds vrije tuin biedt veel privacy door de schuttingen aan beide zijden. De straat is betegeld en met grote bloembakken voorzien van het nodige groen. Achterin de tuin is een sfeervol prieel gemaakt, waar u lekker kunt lounchen en ontspannen.

heerlijke grote tuin

Hee r l i jk e recent aa nge legde tuin

sfeervol prieel

huizen van hoekstra & van eck

Page 7: Hoorn, Lijndraaier, 93

Lijndraaier 93 1625 ZP Hoorn

Page 8: Hoorn, Lijndraaier, 93

Lijndraaier 93 1625 ZP Hoorn

Page 9: Hoorn, Lijndraaier, 93

Lijndraaier 93 1625 ZP Hoorn

Page 10: Hoorn, Lijndraaier, 93

De stad aan het IJsselmeer biedt een combinatie van oud en nieuw. Monumentale gevels vertellen de geschiedenis van de voormalige VOC stad. Het stratenpatroon is voor een groot deel intact gebleven en historische gebouwen zijn in de oude vorm bewaard gebleven.

De stad kent maar liefst 300 monumenten. Hoorn heeft een geweldig stadshart met talloze winkels en eetgelegenheden. Kledingzaak of bakkerij zijn nog vaak gevestigd in een van de vele historische panden die herinneren aan Hoorn als rijke VOC stad. Ogen en oren kom je tekort in Hoorn. Niet minder dan vijf musea, pleinen, standbeelden en monumentale panden maken Hoorns geschiedenis zichtbaar en tastbaar.

De talloze onderwijsmogelijkheden, de goede gezondheidszorg en velerlei recreatiemogelijkheden zorgen inderdaad voor een aangenaam leef- en werkklimaat. De fraai aangelegde parken, de riante sportvoorzieningen, een bloeiend verenigingsleven en diverse activiteiten die vanuit de wijkcentra volop worden georganiseerd, maken van Hoorn een stad waar het ook goed recreëren is.

Hoorn ligt aan de spoorlijn Zaandam – Enkhuizen en heeft twee stations: Hoorn Centrum en Hoorn Kersenboogerd. De A7 is de enige hoogwaardige autoverbinding met Amsterdam.

Hoorn

hee r l i j k wonen in Hoo rn

noorden kadastrale kaart

Page 11: Hoorn, Lijndraaier, 93

Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 0229 27 27 12 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Marco Kühne

onze makelaar ska nto re n

huizen van hoekstra & van eck

Page 12: Hoorn, Lijndraaier, 93

Veemarkt 28 1621 JC Hoorn T 0229 27 27 12

hvehoorn, [email protected]

Méér makelaar.