Hoorn, Dubbele Buurt, 36D

download Hoorn, Dubbele Buurt, 36D

of 12

 • date post

  22-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  215
 • download

  0

Embed Size (px)

description

http://hoekstraenvaneck.nl/Hoorn/Dubbele%20Buurt-36/33732663/tekoop.html

Transcript of Hoorn, Dubbele Buurt, 36D

 • Dubbele Buurt 36 D, 1621 JW Hoorn

  Alle voorzieningen onder handbereik

  Verzorgd geheel

  Ruim en comfortabel

  H14

  Huizen vanHoekstra & van Eck

 • Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

  code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

  waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

  n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

  Download de App via uw smartphone & scan de code!

  Kenmerken

  bovenwoning

  2

  80 m

  250 m

  1869

  geen tuin

  geen garage

  c.v.-ketel

  dakisolatie, muurisolatie, voorzetramen

  Soort

  Kamers

  Woonoppervlakte

  Inhoud

  Bouwjaar

  Tuin

  Garage

  Verwarming

  Isolatie

  Verkoper vertelt

  Te koop bij

  Ruime comfortabele twee kamer appartement van meer dan 80m in het beeldbepalende rijksmonument het Huidenhuis. Dit appartement is gelegen aan een grote parkeerplaats met parkeervergunningplaatsen voor bewoners in het historische centrum van Hoorn. Schouwburg, bus- en treinstation, talloze restaurants en andere horeca gelegenheden allemaal op korte loopafstand. Het appartement is in 2004 volledig gerenoveerd met nieuwe keuken en sanitaire voorzieningen. Tevens is de elektra, waterleiding en C.V. installatie toen vernieuwd en zijn wanden en plafonds gestuct. Kortom deze woning is klaar om direct betrokken te worden door bewoner(s) die van comfort en het uitgaansleven in het bruisende centrum van Hoorn met zijn gezellige haven houden.

  Hoorn: Veemarkt 28, T 0229 27 27 12

 • Geheel betegelde badkamer met ligbad/whirlpool, inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator, separate toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje,

  moderne badkamer

  Luxe en complee t

  welness

  huizen van hoekstra & van eck

 • Royale woonkamer ca. 32 m2 met fijne lichtinval en Frans balkon. Wonen in de binnenstad in een prachtig gerestaureerd historisch pand (Rijksmonument) met alle voorzieningen zoals winkels, terrasjes, gezellige restaurants, IJsselmeer, snelweg A-7 en openbaar vervoer bus en NS-station onder handbereik, dat is wat dit ruime appartement (ca. 85 m2) u biedt.

  Pra chtig e ra men

  huizen van hoekstra & van eck

  32 m grootbinenstad

 • Hal f o pen keuke n

  huizen van hoekstra & van eck

  Dit appartement is gelegen in kleinschalig complex.

  gezellige zithoekmoderne kleuren

 • 1 Royale slaapkamer (ca 19 m2) met kastenwand en deur naar gezellige loggia. Hal met separate toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje, meterkast, garderobe, kast met c.v. opstelling en kast v.v. wasmachine/droger opstelling + unit mechanische ventilatie.

  kastenwand

  Ruime s laapka mer

  masterbedroom

  huizen van hoekstra & van eck

 • Comple te keuken

  huizen van hoekstra & van eck

  Open keuken met hardstenen aanrechtblad, r.v.s. spoelbak, gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasma-chine, magnetron en kasten/laden.

  stenen aanrechtbladinbouwapparatuur

 • Gezellige loggia. Op de begane grond is nog een berging aanwezig, bereikbaar via een afgesloten steeg, dit maakt het geheel compleet.

  Servicekosten zijn fiscaal aftrekbaar i.v.m. monumentale status. Gezamenlijk afgesloten entree, voorportaal, trappenhuis.

  Logg ia

  huizen van hoekstra & van eck

  loggiaberging

 • Dubbele Buurt 36 D 1621 JW Hoorn

  Verdiep ing

 • De stad aan het IJsselmeer biedt een combinatie van oud en nieuw. Monumentale gevels vertellen de geschiedenis van de voormalige VOC stad. Het stratenpatroon is voor een groot deel intact gebleven en historische gebouwen zijn in de oude vorm bewaard gebleven. De stad kent maar liefst 300 monumenten. Hoorn heeft een geweldig stadshart met talloze winkels en eetgelegenheden. Kledingzaak of bakkerij zijn nog vaak gevestigd in een van de vele historische panden die herinneren aan Hoorn als rijke VOC stad. Ogen en oren kom je tekort in Hoorn. Niet minder dan vijf musea, pleinen, standbeelden en monumentale panden maken Hoorns geschiedenis zichtbaar en tastbaar. De talloze onderwijsmogelijkheden, de goede gezondheidszorg en velerlei recreatiemogelijkheden zorgen inderdaad voor een aangenaam leef- en werkklimaat. De fraai aangelegde parken, de riante sportvoorzieningen, een bloeiend verenigingsleven en diverse activiteiten die vanuit de wijkcentra volop worden georganiseerd, maken van Hoorn een stad waar het ook goed recreren is. Hoorn ligt aan de spoorlijn Zaandam Enkhuizen en heeft twee stations: Hoorn Centrum en Hoorn Kersenboogerd. De A7 is de enige hoogwaardige autoverbinding met Amsterdam.

  Hoorn

  hee r l i j k wonen in Hoo rn

  noorden kadastrale kaart

 • Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld mr dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collegas. Collegas die per dag mr dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

  Van een mr makelaar mag u mr verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financile dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

  Mr informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

  T 0229 27 27 12 hoorn@hoekstraenvaneck.nl m.kuhne@hoekstraenvaneck.nl

  Wat is een mr makelaar?

  Marco Kuhne

  onze makelaar ska nto re n

  huizen van hoekstra & van eck

 • Veemarkt 28 1621 JC Hoorn T 0229 27 27 12

  hvehoorn, hoorn@hoekstraenvaneck.nl

  Mr makelaar.