Hoorn, Boedijnhof, 19

download Hoorn, Boedijnhof, 19

of 12

 • date post

  22-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  212
 • download

  0

Embed Size (px)

description

http://hoekstraenvaneck.nl/Hoorn/Boedijnhof-19/33738724/tekoop.html

Transcript of Hoorn, Boedijnhof, 19

 • Boedijnhof 19 , 1628 SB Hoorn

  Voorzieningen onder handbereik

  2x dakkapel

  Verzorgde en moderne woning

  H14

  Huizen vanHoekstra & van Eck

 • Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

  code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

  waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

  n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

  Download de App via uw smartphone & scan de code!

  Kenmerken

  eengezinswoning

  tussenwoning

  4

  89 m

  146 m

  305 m

  1993

  achtertuin, voortuin, zonneterras

  geen garage

  hete lucht verwarming

  volledig gesoleerd

  Soort

  Type

  Kamers

  Woonoppervlakte

  Perceeloppervlakte

  Inhoud

  Bouwjaar

  Tuin

  Garage

  Verwarming

  Isolatie

  Verkoper vertelt

  Te koop bij

  Op een mooie locatie en vrij uitzicht aan de voorkant staat deze modern opgeknapte en goed onderhouden woning.

  De woning heb ik een paar jaar geleden grondig aangepakt en is dan ook zo te betrekken. Wat ik erg prettig vind is dat veel faciliteiten in de buurt zijn o.a. supermarkt & winkelcentrum, een park, snel op de provinciale weg en een basisschool. Ook ben je met 10 minuten fietsen in de binnenstad van Hoorn. Al met al een heerlijke woning wil het niet dat ik deze voor de liefde verkoop.

  De reden dat ik mijn woning namelijk verkoop is dat ik erg graag met mijn vriendin wil gaan samenwonen.

  Hoorn: Veemarkt 28, T 0229 27 27 12

 • Centraal gelegen, ruime tussenwoning op 146 m2 eigen grond. De woning is gebouwd in 1993 en in 1998 voorzien van een grote dakkapel aan de achterzijde op de 1e verdieping en later ook nog v.v. een dakkapel op de 2e verdieping, hierdoor heeft u nog meer ruimte en lichtinval. Deze woning is gunstig gelegen ten opzichte van scholen, winkels, openbaar vervoer (NS-station) en uitvalswegen (provinciale weg en rijksweg A7). De achtertuin is fraai en onderhoudsarm aangelegd met sierbestrating en voorzien van een vrijstaande houten berging v.v. elektra en een achterom.

  Gesitueerd op het Oosten. Verder is er ook nog een buitenkraantje.

  ruime tussenwoning

  O nder houdsv riendel i j k

  tuin op het oosten

  huizen van hoekstra & van eck

 • Aan de achterzijde een sfeervolle tuingerichte woonkamer met een kleine praktische trapkast, laminaatvloer en lichte wanden v.v. spuitwerk alsmede openslaande tuindeuren.

  Moderne k leur ste l l ing

  huizen van hoekstra & van eck

  tuingerichtopenslaande tuindeuren

 • Luxe keuke n

  huizen van hoekstra & van eck

  Een luxe open inbouwkeuken (2010) in hoekopstelling aan de voorzijde van de woning met een composiet aanrechtblad en een koelkast, vriezer, 5-pits fornuis, combi-magnetron, afzuigkap, vaatwasmachine, r.v.s. spoelbak en diverse kasten/laden.

  inbouwapparatuurhoogglans wit

 • 1e Verdieping: Overloop, 1e slaapkamer aan de voorzijde met rechte gevel, betegelde badkamer met wastafel, toilet en douche-cabine, zr ruime 2e slaapkamer aan de achterzijde van de woning met dakkapel (1998). Vaste trap naar 2e verdieping. 2e Verdieping: Overloop met plateau, aansluiting wasmachine, c.v. opstelling (Brink hetelucht c.v.) en Intergas combi c.v. voor warm water, berging en een fijne zolder met (3e) kamer met dakkapel en Velux dakraam en berging. Geheel is modern van opzet en in 2013 nog buitenom geschilderd.

  2 slaapkamers op 1e verd.

  Me t dakkape l

  zolderkamer met dakkapel

  huizen van hoekstra & van eck

 • Boedijnhof 19 1628 SB Hoorn

  Bega ne g rond

 • Boedijnhof 19 1628 SB Hoorn

  1e ve rdiep ing

 • Boedijnhof 19 1628 SB Hoorn

  2e ve rdiep ing

 • De stad aan het IJsselmeer biedt een combinatie van oud en nieuw. Monumentale gevels vertellen de geschiedenis van de voormalige VOC stad. Het stratenpatroon is voor een groot deel intact gebleven en historische gebouwen zijn in de oude vorm bewaard gebleven. De stad kent maar liefst 300 monumenten. Hoorn heeft een geweldig stadshart met talloze winkels en eetgelegenheden. Kledingzaak of bakkerij zijn nog vaak gevestigd in een van de vele historische panden die herinneren aan Hoorn als rijke VOC stad. Ogen en oren kom je tekort in Hoorn. Niet minder dan vijf musea, pleinen, standbeelden en monumentale panden maken Hoorns geschiedenis zichtbaar en tastbaar. De talloze onderwijsmogelijkheden, de goede gezondheidszorg en velerlei recreatiemogelijkheden zorgen inderdaad voor een aangenaam leef- en werkklimaat. De fraai aangelegde parken, de riante sportvoorzieningen, een bloeiend verenigingsleven en diverse activiteiten die vanuit de wijkcentra volop worden georganiseerd, maken van Hoorn een stad waar het ook goed recreren is. Hoorn ligt aan de spoorlijn Zaandam Enkhuizen en heeft twee stations: Hoorn Centrum en Hoorn Kersenboogerd. De A7 is de enige hoogwaardige autoverbinding met Amsterdam.

  Hoorn

  hee r l i j k wonen in Hoo rn

  noorden kadastrale kaart

 • Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld mr dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collegas. Collegas die per dag mr dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

  Van een mr makelaar mag u mr verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financile dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

  Mr informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

  T 0229 27 27 12 hoorn@hoekstraenvaneck.nl m.kuhne@hoekstraenvaneck.nl

  Wat is een mr makelaar?

  Marco Khne

  onze makelaar ska nto re n

  huizen van hoekstra & van eck

 • Veemarkt 28 1621 JC Hoorn T 0229 27 27 12

  hvehoorn, hoorn@hoekstraenvaneck.nl

  Mr makelaar.