Hofje van Noit start verkoop 26 mei 2011

26
Hofje van Noit Nootdorp foto: Collectie binnendeuren BOD’OR designed by Piet Boon

description

Klassieke klasse met hedendaags comfort, 14 geschakelde 2-onder-1 kap hofwoningen, 3 uitgewerkte varianten voor u samengesteld, volledig woonprogramma op de begane grond mogelijk, koopsommen vanaf € 299.000,- v.o.n.

Transcript of Hofje van Noit start verkoop 26 mei 2011

  • Hofje van NoitNootdorp

    foto: Collectie binnendeuren BODOR designed by Piet Boon

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 1 5/13/11 10:04 AM

  • | HOF

    JE VAN

    NOIT

    2

    Klassieke klasse met hedendaags comfort

    De dagen vliegen om. Wat vandaag modern is, is morgen alweer ouderwets. Haastig vervullen wij onze taken om maar op tijd thuis te zijn...

    Dan is het fi jn om thuis te komen in een besloten hofje dat veiligheid en geborgen-heid biedt. Op deze plek lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Kom heerlijk wonen in het Hofje van Noit, in een karakteristieke hofwoning met klassieke details uit de jaren van weleer, maar met het comfort van vandaag.

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 2 5/13/11 10:04 AM

  • | HOF

    JE VAN

    NOIT

    3

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 3 5/13/11 10:04 AM

  • Veenweg

    Ypenburgse Boslaan

    Molen

    weg

    Kerkweg

    Oudeweg

    Nootdorp

    Laan van

    tram 15

    winkelcentrum de Parade

    Hofje van Noit

    Station Ypenburg

    winkelcentrum

    Leven en genieten

    U kent vast en zeker het historische Nootdorp. Nootdorp wordt in 1281 voor het eerst in de geschiedenisboeken vermeld, als klein gehucht waar turf gestoken wordt aan weerszijden van de Noitdorper Wech, vermoedelijk de huidige Veenweg. Later wordt Nootdorp een heerlijkheid en pas na de Tweede Wereldoorlog begint het dorp zich echt te ontwikkelen. Het dorp is de laatste jaren fl ink gegroeid, maar heeft toch zijn dorpse karakter en landelijke sfeer onverminderd behouden.

    Naast de dorpse gezelligheid vindt u er veel eigentijdse voorzieningen. Enkele jaren geleden is in het centrum het aan-trekkelijke winkelcentrum De Parade gebouwd met een breed en gevarieerd winkelaanbod. Samen met de plaatselijke winkeliers en de gezellige cafs in de Dorpsstraat heeft u alles binnen handbe-reik. Daarnaast beschikt Nootdorp over prettige voorzieningen als een eigen bibliotheek en prima sportcomplexen.

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    4

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 4 5/13/11 10:04 AM

  • Alles op een steenworp afstand

    In Nootdorp woont u in alle rust. Dat u midden in de Randstad woont, daar merkt u bijna niets van. Nootdorp is van oudsher een agrarisch dorp. Die achtergrond vindt u terug in de omgeving. Geniet bijvoor-beeld van een mooie fi etstocht door de weilanden en langs de brede vaarten. Ook liggen bij u in de buurt een aantal grote recreatiegebieden. Zoals de Delftse Hout aan de rand van Delft, de Dobbeplas in Pijnacker en het Westenpark in Zoeter-meer. Mooie bestemmingen voor een zorgeloze zondag. Tenzij u liever geniet van een glas ros op uw zonnige terras of veranda, waar u voldoende privacy heeft.

    Nootdorp is strategisch gelegen in de regio vlakbij Delft, Den Haag en Zoetermeer. Met af- en opritten aan de A4, A12 en A13 is vrijwel de hele Randstad direct bereikbaar. Ook de bereikbaarheid van Den Haag, Delft en zelfs Rotterdam per openbaar vervoer is uitstekend: Station Ypenburg en de Randstad-Rail zijn vlakbij.

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 5 5/13/11 10:04 AM

  • Varianten

    De hofwoningen in het Hofje van Noit zijn mooi gesitueerd met een zonnig terras aan het water. Parkeren doet u op eigen terrein. Voor uw bezoek zijn er extra parkeer-faciliteiten beschikbaar.

    Voor de indeling van de hofwoningen bestaan tal van opties. Om het u makkelijk te maken heeft Bouwfonds Ontwikkeling op veler verzoek voor u drie uitrustings-varianten samengesteld, die ieder aansluiten op een eigen stijl van wonen.

    Allure / Comfort

    Ambitie

    De uitrustingsvarianten heten Ambitie, Comfort en Allure. Ambitie is de meest economische variant: De plattegrond biedt ca. 117 m2 woon-oppervlak, met een riante woonkamer en aparte woonkeuken van samen bijna 65 m2 op de begane grond. Op de eerste verdieping vindt u een ruime slaapkamer, een hobby-kamer en een badkamer onder een schuin dak. De tuin heeft een mooie vlonder aan de waterzijde.

    Comfort is gericht op gemak: de begane grond biedt u een complete woning, inclusief badkamer! Op de eerste verdie-ping vindt u een tweede en derde slaap-kamer en een extra badkamer. Ideaal voor gasten. Daarnaast heeft de tweede kamer op de verdieping in dit type standaard dakvensters.In de tuin biedt deze woning een roman-tische veranda. Het totale woonoppervlak bedraagt ca. 127 m2.

    Tenslotte combineert Allure de begane grond-indeling van variant Ambitie aan-gevuld met een uitbouw en heerlijke veranda, met een verdiepingsindeling van Comfort. Het resultaat is een ongekend ruime en praktische begane grond met een oppervlak van maar liefst bijna 75 m2! Als dat geen luxe is

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    6

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 6 5/13/11 10:04 AM

  • 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

    Legenda

    Hofje van Noit

    14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    7

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 7 5/13/11 10:04 AM

  • Begane grond

    Type Ambitie

    De riante woonkamer en aparte woon-keuken op de begane grond hebben gezamenlijk een oppervlakte van bijna 65 m2. De woonkamer is aan de waterzijde maar liefst 8,7 meter breed. Vanuit de woonkamer leiden openslaande deuren naar uw tuin aan het water, met standaard een fraaie vlonder aan het water. Naast de entree bevindt zich een aparte inpandige berging, ideaal voor uw fi ets. En uw auto staat beschut, direct naast de voordeur.

    De trap naar de eerste verdieping scheidt woonkamer- en eetgedeelte. Boven bevinden zich een knusse slaapkamer en een badkamer, ieder onder een schuin dak. Tenslotte is er een ruime hobbyruimte, die natuurlijk ook ideaal is voor de opslag van uw koffers, skis, etc. Het totale woonoppervlak bedraagt ca. 117 m2.

    schaal 1:50Begane grondschaal 1:75

    Ambitie

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    8

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 8 5/13/11 10:22 AM

  • Voorgevel straatkantschaal 1:200

    Achtergevel waterkantschaal 1:200

    Zijgevel / Doorsnedeschaal 1:200

    Doorsnedeschaal 1:200

    Doorsnedeschaal 1:200

    1e verdiepingschaal 1:75

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    9

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 9 5/13/11 10:22 AM

  • Type Comfort

    Comfort is gericht op gemak: alles wat u nodig heeft bevindt zich op de begane grond: woonkamer, open keuken, slaap-kamer en badkamer. De berging met wasmachine- en drogeraansluiting is toe-gankelijk vanuit de keuken. In de tuin bevindt zich naast het standaard houten terras een romantische veranda met dubbele openslaande deuren. De keuken wordt standaard voorzien van een licht-koepel.

    Op de eerste verdieping vindt u een tweede slaapkamer met standaard grote dakkapel. Daarnaast heeft de derde kamer op de verdieping in dit type standaard dakvensters. Deze kamers zijn ideaal in te delen als logeerkamer en studeerkamer. Het totale woonoppervlak bedraagt ca. 127 m2.

    Begane grondschaal 1:75

    Comfort

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    10

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 10 5/13/11 10:22 AM

  • Voorgevel straatkantschaal 1:200

    Achtergevel waterkantschaal 1:200

    Zijgevel / Doorsnedeschaal 1:200

    Doorsnedeschaal 1:200

    Doorsnedeschaal 1:200

    1e verdiepingschaal 1:75

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    11

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 11 5/13/11 10:23 AM

  • Type Allure

    Deze variant is met een groot woonopper-vlak op de begane grond en twee slaap-kamers op de eerste verdieping uitermate comfortabel. De riante woonkamer en aparte woonkeuken op de begane grond, met een oppervlakte van bijna 75 m2

    sluiten aan op een overdekte veranda aan de tuin. Ook vindt u in de tuin een fraaie vlonder direct aan het water. U kunt dus altijd buiten zitten, ongeacht het weer.

    De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een ruime dakkapel aan de zijkant. De slaapkamer aan de achterzijde bevat twee lichte dakramen en een aparte afgesloten wasruimte. Het totale woonoppervlak bedraagt ca. 127 m2.

    Begane grondschaal 1:75

    Allure

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    12

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 12 5/13/11 10:23 AM

  • Voorgevel straatkantschaal 1:200

    Achtergevel waterkantschaal 1:200

    Zijgevel / Doorsnedeschaal 1:200

    Doorsnedeschaal 1:200

    Doorsnedeschaal 1:200

    1e verdiepingschaal 1:75

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    13

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 13 5/13/11 10:23 AM

  • begane grond

    Sluiten de varianten niet precies aan op uw wensen? Dan is het natuurlijk ook mogelijk uw woning op maat samen te stellen. Op deze paginas staan alle mogelijke opties afgebeeld. Zo wordt de woning helemaal van u.

    - Indeling met slaapkamer en badkamer- Dubbelwandige lichtkoepel in woonkamer- Inpandige deur naar berging- Aansluiting wasmachine en droger

    - Dakkapel voorzijde zijgevel- Dakkapel achterzijde zijgevel- Dakkapel achtergevel- Extra slaapkamer inclusief aparte ruimte WM/WD (alleen mogelijk icm dakkapel of dakraam achter)- Dubbelwandige lichtkoepel in woonkamer

    - Uitbouw hele achtergevel 1,0 meter- Uitbouw hele achtergevel 1,6 meter- Dubbele deur ipv raam in achtergevel

    - Dakraam badkamer- Dakraam achterzijde zijgevel- Dakraam achtergevel

    - Uitbouw deel achtergevel 1,0 meter- Uitbouw deel achtergevel 2,0 meter- Veranda 3,0 x 3,5 meter- Indeling met gesloten keuken en glasdeuren- Groot raam in voorgevel ipv 2 ramen- Dubbele deur ipv raam in achtergevel

    - Veranda volle breedte- Raam zijgevel- Dubbele deur ipv raam in achtergevel

    eerste verdieping

    Opties

    Basis

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    14

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 14 5/13/11 10:07 AM

  • Basis

    voorgevel

    achtergevel

    zijgevel

    Opties

    - Uitbouw hele achtergevel 1,0 of 1,6 meter- Dubbele deur ipv raam in achtergevel- Dakkapel achtergevel

    - Uitbouw deel achtergevel 1,0 of 2,0 meter- Veranda 3,0 x 3,5 meter- Dakraam achtergevel

    - Veranda volle breedte

    - Groot raam in voorgevel ipv 2 ramen- Extra raam in berging

    - Veranda- Raam zijgevel- Dakraam badkamer- Dakraam achterzijde zijgevel- Dubbelwandige lichtkoepel in woonkamer

    - Uitbouw hele achtergevel 1,6 meter- Dakkapel voorzijde zijgevel- Dakkapel achterzijde zijgevel- Dakkapel achtergevel

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    15

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 15 5/13/11 10:07 AM

  • | HOF

    JE VAN

    NOIT

    16

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 16 5/13/11 10:08 AM

  • Ook van buiten uweigen smaak

    De woningen van het Hofje van Noit zijn niet alleen van binnen aanpasbaar. Zelfs over het exterieur van uw woning kunt u meebeslissen! U heeft de keuze uit drie kleuren gevelsteen: wit, donkerrood en zandgeel.

    Standaard is de woning voorzien van twee ramen met luiken, maar u kunt ook kiezen voor een grotere raampartij in de voorge-vel. U kunt ook de luiken weglaten.

    zandgeel

    wit

    donkerrood | HOF

    JE VAN

    NOIT

    17

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 17 5/13/11 10:08 AM

  • Algemene Technische Informatie

    FunderingDe woningen worden gefundeerd op beton-nen palen met daarop een raster van beton-nen balken.

    VloerenDe begane grondvloeren worden uitgevoerd als een gesoleerde systeemvloeren van pre-fab beton. De 1e verdiepingsvloeren zullen worden uit-gevoerd als prefab plaatvloeren welke in het werk worden afgestort met beton.Aan de onderzijde van deze plaatvloeren (de plafonds van de onderliggende ruimten) blijven de naden, afgewerkt met een velling-kant, in het zicht.De vloeren van de badkamer en de toilet-ruimte zullen betegeld worden. De overige vloeren in de woningen worden afgewerkt met een dekvloer.

    WandenDe woningscheidende wanden worden an-kerloze spouwmuren van kalkzandsteen. De bouwmuren van de eindwoningen worden eveneens van kalkzandsteen.

    De gevels van de woningen bestaan uit:- een binnenspouwblad van kalkzandsteen - een luchtspouw waarin de isolatie is opge-nomen- een buitenspouwblad van gevelsteenMet uitzondering van de topgevel op de 1e verdieping; het binnenspouwblad hiervan wordt uitgevoerd in een houtskeletbouw-wand die voorzien is van isolatie.Het gevelmetselwerk wordt afhankelijk van het bouwnummer uitgevoerd in een donker-rode steen, een zandgele steen of witge-schilderd. De defi nitieve kleurencombinatie wordt bepaald aan de hand van de wensen van de kopers en is afhankelijk van de goed-keuring door welstand.

    Boven de kozijnen komen, waar nodig, stalen lateien.

    Ter plaatse van gemetselde borstweringen onder kozijnen komen aan de buitenzijde betonnen waterslagen. Aan de binnenzijde worden natuursteencom-posiet vensterbanken aangebracht.

    BinnenwandenDe niet dragende binnenwanden worden uit gipsblokken opgebouwd; met uitzondering van twee wanden op de 1e verdieping welke worden uitgevoerd in houten stijl- en regel-werk met isolatie en bekleed van gipsplaat.De binnenspouwbladen en eventuele nood-zakelijke stabiliteitswanden zijn van kalk-zandsteen.

    DakenDe schuine daken zullen uit geprefabriceerde dakelementen worden opgebouwd. Deze elementen worden vanuit de fabriek voor-zien van een isolatiemateriaal. De schuine daken worden gedekt met keramische dak-pannen.In het schuine dak wordt een dakraam opge-nomen.De platte daken boven de 1e verdieping wor-den uitgevoerd in hout.De platte daken van de woning wordt water-dicht gemaakt met een bitumineuze dakbe-dekking op een isolatiemateriaal.

    PlafondsZie afwerkstaat.

    Kozijnen, -ramen -en deurenDe buitenkozijnen, -ramen en terrasdeuren van de woningen zijn van hardhout.De woningentreedeuren worden uitgevoerd als gesoleerde multiplexdeur met glasope-ningen.Buitenkozijnen, -deuren en -ramen worden aan de binnen- en buitenzijde in dezelfde kleur dekkend geschilderd. De binnenkozijnen in de woningen zijn van gemoffeld staal voorzien van een bovenlicht

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    18

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 18 5/13/11 10:08 AM

  • (zonder stofdorpel) afgewerkt in een lichte kleur. De binnendeuren in de woningen zijn fabrieksmatig afgelakte vlakke deuren met opdeksponning in een lichte kleur.

    GevelluikenDe woningen worden in de voorgevel stan-daard voorzien van 6 stuks in kleur afgewerk-te aluminium luiken. Deze sierluiken worden vast aan de gevel bevestigd.

    Beglazing en ventilatieroostersAlle buitenlichtopeningen van de eengezins-woningen worden voorzien van driedubbel blank isolerend glas.De bovenlichten van de binnenkozijnen wor-den voorzien van enkel blank- en of draad-glas, uitgezonderd die van de meterkast en de technische ruimte. Deze wordt voorzien van een in lichte kleur gelakt paneel.Daar waar nodig worden boven de gevelko-zijnen aluminium ventilatieroosters aange-bracht.

    Goten, hemelwaterafvoer.De dakgoten wordt uitgevoerd in zink. De hemelwaterafvoeren worden uitgevoerd in zink.

    Trappen en hekkenDe trappen worden uitgevoerd als open trap-pen in vurenhout.De traphekken binnen de woning worden uitgevoerd in vurenhout.

    Elektra / diversenDe meterkasten worden uitgevoerd conform voorschriften van de nutsbedrijven.De wandcontactdozen, van het type inbouw, worden geplaatst op ca. 300 mm boven het vloerpeil in alle ruimten met uitzon-dering van de verkeersruimten, badkamer, berging en ter plaatse van de keuken. Daar worden ze geplaatst op ca. 1250 mm boven het vloerpeil.

    De wandcontactdozen worden horizontaal geplaatst.De schakelaars, van het type inbouw, worden geplaatst op ca. 1050 mm boven het vloer-peil.

    SanitairZie afwerkstaat.

    KeukenIn de woning wordt standaard geen keuken aangebracht.Er kan ook keukeninrichting worden ge-plaatst volgens nadere wensen van de ver-krijger. Dit in overleg met en conform nadere condities van Bouwfonds Ontwikkeling B.V. en de keukenleverancier.

    Verwarmingsinstallatie De woningen worden aangesloten op het stadsverwarmingnet. In de meterkast zal door het nutsbedrijf een warmtewisselaar worden geplaatst welke zorg draagt voor verwarming van de woning en voor de berei-ding van warmtapwater.De verwarming van de woning geschied door radiatoren.De woningen worden voorzien van een ka-merthermostaat.

    GasinstallatieDe woningen worden niet aangesloten op het gasnet. Hierdoor zal er elektrisch worden gekookt.

    Mechanische ventilatieDe woningen worden voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Door middel van een centrale ventilator wordt lucht via kanalen afgezogen in keuken, toilet, inpandi-ge berging en badkamer. De kanalen van het systeem zijn ingestort in de vloeren dan wel weggewerkt in leidingschachten. Door middel van een 3-standenregelaar in de keuken kan de ventilatie naar behoefte worden geregeld.

    Via de ventilatieroosters in de gevels wordt verse lucht aangevoerd, een en ander vol-gens de eisen in het bouwbesluit.

    Terreininventaris

    Aan de achterzijde van de woning wordt op maaiveldhoogte een hardhouten vlonder aangebracht over de gehele breedte van de woning. Het talud onder de vlonder wordt afgewerkt met anti-worteldoek. De achterzijde van de woningen wordt standaard voorzien van een hardhouten erfscheiding. De erfafscheiding bestaat uit gegalvaniseerd betongaas, maaswijdte 10 x 10 cm, gemonteerd op hardhouten palen.

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    19

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 19 5/13/11 10:08 AM

  • RuimteVloer Wand Plafond Uitrusting

    Entree Zandcementdekvloer Behangklaar Spuitwerk Schakelaars en wandcontactdozen volgens tekeningRadiator volgens tekeningKruipluik1 rookmelder

    Meterkast Niet afgewerkt Niet afgewerkt Niet afgewerkt Elektrameter, watermeter, groepenkast1 warmtewisselaar verwarming1 dubbele wandcontactdoos

    Toilet Vloertegels Wandtegels Tegelwerk tot ca 1,5m + vloer.Spuitwerk boven tegelwerk

    Spuitwerk 1 schakelaar t.b.v. plafondlichtpunt1 plafondlichtpunt1 closet 1 fontein + fonteinkraan 1 afzuigpunt t.b.v. mechanische ventilatie

    Woonkamer Zandcementdekvloer Behangklaar Spuitwerk Schakelaars en wandcontactdozen volgens tekeningPlafondlichtpunten volgens tekening1 aansluitpunt (bedraad) tbv telefoon1 aansluitpunt (bedraad) tbv kabeltelevisie1 thermostaat1 rookmelderRadiatoren volgens tekening

    Keuken Zandcementdekvloer Behangklaar Spuitwerk Schakelaars en wandcontactdozen volgens tekeningAansluitpunten keuken en apparatuur volgens tekening2 afzuigpunten tbv mechanische ventilatie2 plafondlichtpuntenStandenschakelaar MV-installatieRadiator

    Berging Zandcementdekvloer Behangklaar Niet nader afgewerkt Schakelaars en wandcontactdozen volgens tekening1 plafondlichtpunt1 radiatorCv-verdeler

    Overloop 1e verdieping

    Zandcementdekvloer Behangklaar Spuitwerk Schakelaars en wandcontactdozen volgens tekening1 rookmelder

    Slaapkamer Zandcementdekvloer Behangklaar Spuitwerk ter plaatse van horizontaal plafond; het schuine gedeelte van de kap en de knieschotten worden gesausd

    Schakelaars en wandcontactdozen volgens tekening1 plafondlichtpunt1 radiatorDe hoofdslaapkamer is voorzien van:1 loos aansluitpunt tbv televisie1 loos aansluitpunt tbv telefoonOverige slaapkamers en werk-/ studeerkamer zijn voorzien van:1 loos (onbedraad) aansluitpunt, te benutten voor KTV of KPNRadiator

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    20

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 20 5/13/11 10:08 AM

  • Badkamer Vloertegels Wandtegels Tegelwerk tot plafond

    Spuitwerk 1 schakelaar tbv plafondlichtpunt1 plafondlichtpunt + 1 wandlichtpunt boven de wastafelClosetWastafelcombinatie:- Wastafel + mengkraan- Planchet + spiegel rond 600 mm Douchecombinatie:- Getegelde douchehoek voorzien van doucheput - Douchemengkraan - Douchegarnituur 1 afzuigpunt tbv mechanische ventilatieRadiator

    Hobbyruimte Zandcementdekvloer Behangklaar Spuitwerk ter plaatse van horizontaal plafond; het schuine gedeelte van de kap en de knieschotten worden niet afgewerkt

    Schakelaars en wandcontactdozen volgens tekening1 plafondlichtpuntRadiator

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    21

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 21 5/13/11 10:08 AM

  • Koop-/aannemingsovereenkomstDeze brochure heeft tot doel potentile gegadigden een goede indruk te geven van het project en de woningen daarin. Na inschrijving voor een woning volgt een reservering (toewijzing) voor een bepaald bouwnummer. Gegadigde ontvangt daar-bij een complete set met contractstukken, waarin veel meer (detail-) informatie is opgenomen. Informatie zoals tekeningen, technische omschrijving, koperskeuzenlijs-ten, procedure koperskeuzen en concept leveringsakte van de grond. Deze contract-stukken, ook wel genoemd de KAO-stukken, zijn bij de totstandkoming van de koop-/aan-nemingsovereenkomst de formele bijlagen bij die overeenkomst. Deze brochure is daar geen onderdeel van.

    KoperskeuzenIedere woning kan tegen meerprijs met extras worden afgewerkt. Hiervoor krijgt u koperskeuzenlijsten, waaruit u keuzen kunt maken.De eventueel op de tekeningen in deze brochure aangegeven keuzemogelijkheden behoren niet tot de standaard levering. In de hiervoor genoemde koperskeuzenlijsten zijn de kosten hiervan opgenomen. Behalve keuzen uit de koperskeuzenlijsten kunt u tevens individuele wensen kenbaar maken. In de KAO-stukken treft u daar uitvoerige informatie over aan.Het uitvoeren van werkzaamheden door derden is tijdens de bouw niet toegestaan.

    BetalingenDe termijnen en de wijze van betaling worden vermeld in de koop-/aannemings-overeenkomst.

    VerzekeringenTijdens de bouw zijn alle woningen verze-kerd tot aan de oplevering. Vanaf de dag van de oplevering van de woning heeft u een

    opstalverzekering nodig. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat deze verzekering tijdig ingaat. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hieromtrent.

    Wijzigingen voorbehoudenDoor de ambachtelijkheid van het bouwen, zijn detailwijzigingen in ontwerp, constructie en afwerking voorbehouden aan Bouwfonds Ontwikkeling B.V. Eveneens moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigin-gen, voortvloeiend uit de eisen van de over-heid en/of nutsbedrijven. De perspectiefteke-ningen en eventuele fotos in deze brochure geven slechts impressies. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

    MatenDe op de tekeningen afgedrukte maten zijn circa-maten, uitgedrukt in millimeters. Indien deze maatvoering tussen wanden is aangegeven, is daarbij nog geen rekening gehouden met enige wandafwerking.

    SituatieschetsDe nummers op de situatieschets zijn bouw-nummers. Ze worden tijdens de bouw door alle betrokkenen gehanteerd, ook in offi cile stukken en correspondentie. Het zijn echter geen huisnummers die betrekking hebben op uw nieuwe adres. Dat wordt pas bekend gemaakt als de straatnamen en de huisnum-mers defi nitief vastgesteld zijn. Deze tekening is enkel bedoeld om u een in-druk te geven van de ligging en situatie vanhet gebouw in het bouwplan. De tekening vormt geen onderdeel van uw contractstuk-ken en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. De juiste maten van de kavel wordt na opmeting door het Kadaster vastgelegd.Ook de inrichting van de openbare ruimte (aanleg van wegen, eventuele groenvoorzie-ningen en/of parkeerplekken) is slechts een impressie, ontleend aan de gegevens van de gemeente. U dient er rekening mee te

    houden dat deze nog kunnen wijzigen. Voor specifi eke gebiedsinformatie en informatie over omliggende, bestaande en/of nieuw te bouwen bebouwing, verwijzen wij u naar de gemeente. Daarnaast kunt u ter plaatse van de bouwlocatie de bestaande situatie waar-nemen. Voor eventuele (toekomstige) wij-zigingen kan Bouwfonds Ontwikkeling B.V. geen verantwoordelijkheid op zich nemen en/of aansprakelijkheid aanvaarden.

    Wij adviseren u bij de gemeente te informe-ren naar de actuele stand van zaken betref-fende de inrichting van de openbare ruimten en de eventueel naastliggende (toekomstige) bebouwing. Tevens raden wij u aan de be-richtgeving in de plaatselijke media te volgen.

    BouwbesluitDe woningen voldoen aan het Bouwbesluit zoals dat geldend was ten tijde van de indie-ning van de aanvraag om bouwvergunning.In het Bouwbesluit worden benamingen van ruimten in het appartement anders benoemd dan men in de spreektaal gewoon is. De begrippen hal, woonkamer, keuken, slaapkamer en dergelijke worden daarin niet gehanteerd. In het Bouwbesluit wordt gesproken over verkeersruimten, verblijfsge-bied, verblijfsruimten en andere ruimten.Hieronder wordt een aantal voorbeelden gegeven waarvan de begripswijzigingen van toepassing kunnen zijn op uw woning.

    Benaming in Bouwbesluit Benaming in deze brochure Verblijfsruimte Woonkamer, keuken, slaapkamerVerkeersruimte Entree, hal, overloopBergruimte BergingTechnische ruimte Opstelruimte voor m.v.Badruimte BadkamerBuitenruimte TerrasOnbenoemde ruimte Hobbykamer, kast

    Energie Prestatie Coffi cint (EPC)Het bouwbesluit schrijft voor dat een woning aan een bepaalde Energie Prestatie Coffi cint (EPC) moet voldoen. Deze EPC geeft de energiezuinigheid van een woning weer. Met name de orintatie en het (gevel)ontwerp, de isolatiewaarden van de gevel het dak, de begane grondvloer en de buiten-beglazing, en de energiezuinigheid van de installaties zijn van invloed op de EPC. De eisen gesteld in het bouwbesluit ten tijde van de aanvraag bouwvergunning gaan uit van een EPC van 0,8Deze woningen hebben een EPC van 0,8 of lager.

    Algemene informatie

    | HOF

    JE VAN

    NOIT

    22

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 22 5/13/11 10:08 AM

  • Wonen in het Hofje van Noit in een huis dat rust geeft. Dat is het idee.

    www.rabobankzuidhollandmidden.nl

    Rabobank. Een bank met ideen.

    Bel voor een hypotheekafspraak (015) 275 00 00.

    407 [A] Hofje van Noit#2.indd 1 12-05-11 16:32

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 23 5/13/11 10:08 AM

  • Bouwfonds Ontwikkeling: vormgeven aan vooruitgangWaarschijnlijk kent u de naam Bouwfonds al. Geen wonder: in Nederland staan inmiddels meer dan 250.000 woningen waar onze naam aan verbonden is, en daar komen per jaar gemiddeld 7.000 bij. Woningen voor starters, woningen voor gezinnen. Betaalbare woningen maar ook luxe villas. Zo maken we aangenaam wonen voor zoveel mogelijk mensen be-reikbaar. Bouwfonds Ontwikkeling is als onderdeel van de Rabobank Groep sinds jaar en dag verankerd in de Nederlandse samenleving.

    Bouwfonds Ontwikkeling kijkt verder dan de woningDe kwaliteit van wonen wordt niet alleen bepaald door de woning, maar ook door de woonomgeving. Bij het ontwikkelen van woningen houden we daarom direct rekening met zaken als infrastructuur, voor-zieningen en natuur. Zo bent u niet alleen verzekerd van een comfortabele woning, maar ook een prettige woonomgeving.

    Bouwfonds Ontwikkeling kent de nieuwste ontwikkelingenWe weten niet alleen wat er in het heden, maar ook wat er in de toekomst van ons gevraagd wordt. Om een optimale balans tussen gebruiksgemak, comfort en duurzaamheid te realiseren, passen we daarom de nieuwste innovaties toe. Maar uitsluitend innovaties die zich in de praktijk bewezen hebben.

    Want kwaliteit blijft bij ons voorop staan. Zo woont u in een huis dat berekend is op de toekomst en zijn waarde weet te be-houden.

    Over Bouwfonds

    Bouwfonds Ontwikkeling stelt de bewoner centraalHet belang van de koper staat bij Bouw-fonds Ontwikkeling altijd voorop, en daar handelen we naar. Zo stonden we aan de wieg van de Vereniging Eigen Huis. En waren we de eerste ontwikkelaar die koopwoningen leverde met een schriftelijke kwaliteitsgarantie. Via de Stichting Waar-borgfonds Koopwoningen (SWK) doen we dat nog steeds.

    Bouwfonds Ontwikkeling kent zn verantwoordelijkhedenWe zorgen voor uitgebreide informatie vr, tijdens en na de bouw, maar ook voor een goede begeleiding van de koop. Het kopen van een huis is immers een van de belangrijkste besluiten in een mensenleven. Volgens ons brengt dat ook voor een ont-wikkelaar verantwoordelijkheden met zich mee. Daar handelen we al jaren naar, en dat zullen we nog vele jaren blijven doen.

    Bouwfonds Ontwikkeling. Vormgeven aan vooruitgang.

    Aan de tekst en beelden in deze brochure kunnen

    geen rechten worden ontleend.

    een ontwerp: Susi Bikle |

    HOFJE V

    AN NOIT

    24

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 24 5/13/11 10:08 AM

  • | HOF

    JE VAN

    NOIT

    25

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 25 5/13/11 10:08 AM

  • kijk ook op www.bouwfonds.nl/

    hofjevannoit

    verkoopinformatie:

    Bouwfonds Ontwikkeling bvRegio Zuid-West

    Poortweg 22612 PA Delft

    Tel: 015 - 276 04 00www.bouwfonds.nl

    Parkzoom_Hofje_eind2.indd 26 5/13/11 10:08 AM