Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

20
Heel veel geluk Warme kleding Prachtige accessoires Hippe spullen

description

Hippe Shops mo!gazine staat vol met de allerhipste webshops waar je heerlijk online kunt shoppen. Het magazine is door webshops voor webshoppend Nederland en Belgie

Transcript of Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Page 1: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Heel veel gelukWarme kledingPrachtige accessoiresHippe spullen

Page 2: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011
Page 3: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011
Page 4: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011
Page 5: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011
Page 6: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Hoog tijd om de wintercollectie voor je kinderen te gaan aan-schaffen. Stoere winterjassen, behaaglijke truien, warme broeken. Het moet er natuurlijk wel stoer uit zien, dat spreekt voor zichzelf.Marie’s Kleertjes heeft een prachtige collectie met stoere, betaalbare kinderkleding. Daar slaagt een slimme moeder geheit!

www.marieskleertjes.com

Dit najaar moet je zeker even bij Stip & Bloem kijken. Warme quilts, fi jne Cath Kidston toiletartikelen om je lichaam mee te verwennen tijdens deze druilerige dagen, mooie woonaccessoires…Nestel je met het nieuwe magazine Daphne’s Diary en een kop thee op de bank en geniet van deze gezellige herfstavonden!

www.stipenbloem.nl

Page 7: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Aanstaande ouders zouden echt eens online moeten gaan shoppen bij B-beesz. Alles voor jullie kindje onder één dak. Met een eerlijk advies, bruikbare spullen in geweldige kwaliteit. Van kinderkamer tot wandelwagen, van slaapzak tot knuffels. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of het is hier te krijgen. Handig, zoveel gemak onder één dak.

www.bbeesz.nl

De stijl van Lollypopshop is van een uitzonderlijk hoog hip meisjesgehalte. Meidenkleding waar alle meisjes gek op zijn, in hippe kleuren. De nieuwe herfstcollectie is dan ook vanouds; prachtig, hip en té leuk om niet te hebben. Dit mag niet in de kleding-kast van je dochter ont-breken!

www.lollypopshop.nl

Page 8: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Hartjes zijn helemaal hot. Hartjes zijn super leuk om te schenken aan die lieve vriendin die altijd klaar staat voor je. Of aan de juf, gewoon om te laten weten dat je kind haar zo ontzettend lief vindt. Of aan de buurvrouw, die de plantjes water gaf, dat weekend dat jullie weg waren. Nog leuker is het om hartjes te krijgen. En stiekum toch wat kriebels in je buik te krijgen, omdat het zo lief is. En als je ze niet krijgt, kun je ze altijd nog gewoon zelf aanschaffen. En jezelf eens lekker te verrassen als de post die leuke hartjes bij je bezorgt. Bij lief 4 jou vind je heel veel liefs!

www.lief4jou.nl

Bij Het Kleine Kledinghuisje vonden we deze prachtig bedrukte stoere jongens-shirts. En iedere moeder met zonen weet hoe lastig zulke eigenwijze shirts te krijgen zijn. Wij werden daar dus blij van, want dit zijn shirts die onze zonen zonder mokken aan trekken.Ook voor de meiden zijn er super mooie jurken, tassen en shirts te krijgen, met ruige opdrukken, zoals onze dochter zegt.

www.hetkleinekledinghuisje.nl

Page 9: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Op zoek naar een beetje geluk?

Zoveel geluk zagen wij nooit bij elkaar. Artasja heeft dé grootste

collectie geluk in allerlei soorten en maten. Naast de welbekende geluks-

poppetjes is het assortiment uitgebreid met een unieke

collectie die bestaat uit ansicht-kaarten, blocnotes, kalenders,

pennen, stickers en maatwerk! En het gelukkige van dit alles is, dat de

collectie nog steeds wordt uitgebreid. Omdat Artasja van

mening is dat geluk voor iedereen beschikbaar moet zijn.

Heel bijzonder in de huidige collectie is de mogelijkheid om geluksonderde-len te laten personaliseren, zodat je jouw trouwgasten kunt verrassen met een gelukkige blocnote. Of je

kraambezoek kunt voorzien van een gelukspen met blocnote, waarbij op

de blocnote de naam van jullie kindje staat geschreven. Met foto!

Kijk dus snel naar de mogelijkheden!

www.artasja.com

Page 10: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Shirtjes met een eigen opdruk zijn stoer en uniek. Je kind loopt apetrots rond met zijn eigen shirt met naam erop. Of met de mededeling dat ze een grote zus gaat worden. Of dat hij drummer wil worden als hij groot is.Ook super leuk is om een rompertje van het geboortekaartje te schenken aan de kersverse ouders.

Er is heel veel mogelijk bij say no more. Shirts voor vrijgezellen feesten met leuke gedichten, raamstickers met de naam van de pasgeboren baby. Het kan allemaal. Dat is pas echt handig!

www.saynomore.nl

Ohhhhhh, té leuk! Ohh-hhhh, té schattig, té hip, té.....vrolijk gekleurde kleding en woon-accessoires die je huis in zomerse sferen brengt.

Deze handgemaakte spullen zijn van de mooiste materialen gemaakt in de vrolijkste kleuren. Het enige na-deel is dat we ons win-kelmandje vol blijven gooien met die leuke producten. Ohhhhh, té leuk.......

www.atelierkiddies.nl

Page 11: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

www.atelierkiddies.nl

In de decembermaand willen wij er allemaal weer hot uit zien in ons kersttenue. Gefrustreerd wurmen wij ons in de pashokjes in sexy jurkjes en houden onze adem in om de vetrolletjes te verbloemen. We nemen ons elke keer weer voor om te gaan sporten, maar in die lompe joggingbroeken zien we er al helemaal niet uit.Met de sportkleding van pixie (een echt Nederlands merk) hebben we dat probleem al op-gelost. De speciale materialen zorgen dat ons luie zweet snel wordt geabsorbeerd en dat de kleding ook na het wassen mooi blijft. Kijk, zo willen wij wel sporten. Snel aanschaffen dus, en op naar de sportschool!

www.thepixieshop.nl

Ondernemend en uitda-gend speelgoed, zodat de fantasie optimaal wordt geprikkeld en gestimu-leerd van de kinderen. Speelgoed waarmee ze uren uitgedaagd kunnen worden, en waarmee ze iedere keer weer tot ver-rassende ontknopingen komen. Dit is weer eens lekker ouderwets bezig zijn met de handen en worden ze onbewust gestimuleerd om zich te ontwikkelen. De leuke producten zijn ook geweldig als schoen-cadeautjes in de decem-bermaand! We geven het maar even mee als tip!www.silensander.be

Page 12: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Wauw! Met recht zijn dit handige dames! Fleur en Els, de handige mamas achter dit té gekke merk zorgen dat de wereld weer een beetje fl euriger wordt. Allerlei soorten accessoires met pit! Een webwinkel die het bezoeken waard is.

www.handigemamas.nl

In de vrolijke tuin waar Lizzy de Vlinder woont, is van alles te beleven. Zo zien we hoe een rupsje uitgroeit tot een prachtige vlinder, maar leren we ook het verschil tussen groot en klein, smal en breed en leren we tellen. De leer-zame voorleesboekjes zijn voorzien van prachtige gekleurde afbeeldingen waar je peuter en kleuter met plezier naar willen kijken.Daarnaast heeft Lizzy een heuse lijn met leuke spulletjes.

www.lizzydevlinder.nl

Page 13: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Altijd het internet aan het afspeuren op

zoek naar de hipste kinderkleding? Vanaf

nu is er nog maar één adres belangrijk:

www.hippez.nl. HipPeZ is het eerste plat-

form in Nederland dat zich exclusief richt

op hippe kinderkleding. Zo krijg je uit-

sluitend wat je zocht: de meest trendy

kleding van het web! Van nieuw tot

tweedehands en van babykleertjes tot

puberoutfi ts, als het hip is, staat het op

HipPeZ. 50 shops onder één dak

Het wemelt op internet van de web-

winkels, zakelijke startpagina’s en saaie,

ongezellige webshop-overzichten. Dit

zusje van HippeShops.nl biedt een alterna-

tief in deze grijze massa: alleen de hipste

kinderkleding wordt geplaatst. En boven-

dien alleen uit shops die gecontroleerd zijn

op leveringsvoorwaarden en een goede

reputatie. HipPeZ blogt elke dag

Als bezoeker van HipPeZ krijg je dagelijks

een nieuw blog voorgeschoteld met hip

kinderkledingnieuws. Ook profi teer je van

gezamenlijke acties tijdens de HipPeZ

Happening. Schrijf je in voor de nieuws-

brief en maak kans op een HipPeZ

GoodieZbag!

www.HipPeZ.nl

Nieuw op Hippe Shops: de Hipste Shop van het Seizoen! Per seizoen (herfst, winter, lente en zomer) gaan wij een Hipste Shop aanstellen. Echter, dit wordt niet door de redactie bepaald. Shops die Hipscan© proof zijn bevonden mogen zich aanmelden. Hipste Shop van het Seizoen worden houdt natuur-lijk wel wat meer in dan alleen de titel krijgen. Je mag een banner op jouw website plaatsen die we dan voor je maken, maar het is niet verplicht. Daarnaast krijg je uiteraard promotie op Hippe Shops: een hele pagina wordt aan jouw webshop gewijd. Hierop komen verschillende dingen: een stukje over jou, een stukje over de shop, een logo/banner van de shop, een uitge-licht product, een interview en een fi lmpje (rondleiding). En het is helemaal gratis! Zowel het deelnemen als de pagina die ter promotie wordt gemaakt voor jouw shop. Heb jij interesse om een seizoen lang in de spotlight op Hippe Shops te staan? Vul dan snel het formulier op www.hippeshops.nl in en wie weet sta jij het komende seizoen al op onze site!

Hippe shops en zusje HipPeZ

Page 14: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Natuurlijk wil je dat je kinderen er cool bij lopen. En dat willen ze zelf ook. Bij 12bcool ben je dus aan het coolste adres! Met een prachtige herst- en wintercollectie, waarin je kinderen cool voor de dag komen. Hele-maal hip deze winter worden de ruitjes-motieven. In combinatie met mooie donker blauwe kleuren, wordt het een vrolijk geheel.

Ook de stoere glanzende winterjas-sen zijn super cool en lekker warm. Er snel bij zijn dus, want er zijn meer kapers op de kust.

www.12bcool.nl

Houten speelgoed in neutrale kleuren geeft een natuurlijk rust in je woonkamer. Zo wordt het speel-goed geen storend onderdeel. Ook de leuke houten eetstoelen worden zo een prachtige aanvulling in je interieur. Daarnaast wil je kindje graag zitten in deze prachtige eetstoel, die omgekeerd een leuk hobbelpaard wordt. Een multifunctioneel meubel-stuk, prachtig uitgevoerd en geschikt voor jarenlang gebruik.

Te verkrijgen naast het overige leuke houten speel-goed in de webshop van Woodland Toys.

www.woodlandtoys.nl

Page 15: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

OMG, dit is weer zo’n adresje waar wij als vrouwen niet aan voorbij kunnen gaan. Wat een geweldige accessoires hebben ze hier bij Apiti en Apatti.Met recht hebben zij de leus accessorize your life, want met de ruime keuze aan accessoires kunnen we iedere dag met iets hips te voorschijn komen.

De naam zegt het al: leuk en meer. Het is leuk en we willen meeeeeeer! Met de december-maand voor de deur, hebben we hier weer een geweldig adres gevonden voor de allerleukste spulletjes. De vrolijke hebbedingen zijn vooral kleurrijk, degelijk en betaalbaar. Daar word je toch blij van? Het verlanglijstje kan dus met een gerust hart worden gemaakt, want hier vindt iedere Sint de leukste cadeautjes voor de grootste dromen.

www.leukenmeer.nl

www.apiti-apatti.nl

Page 16: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Import and People is op reis altijd op zoek naar mooie lifestyle producten gemaakt door bijzondere mensen. Mensen met karakter maken producten met karakter, vinden wij. In onze winkel vind je manden, tassen, schalen en andere leuke accessoires. De makers zijn afkomstig uit arme regio`s en hebben vaak een achtergesteld bestaan in eigen land, zoals Thaise minderheden en Mongoolse tienermoeders.Eerlijke producten met een eerlijke prijs. Daar-naast ondersteunt Import and People de lokale bevolking bij ontwikkelingsprojecten.

www.importandpeople-shop.nl

Voor alle (BIJNA-)ouders iser deze leuke online shop, waar je alles vindt voor de kamer van je kleintje. Zo is er een uitgebreid assortiment speelgoed, beddengoed, decoratieartikelen en meer van Woezel en Pip en Nijntje. Ook kun je kiezen uit een ruim assortiment meubeltjes, waaronder de complete collectie van Kidkraft. Nieuw per september zijn de tafel- en stoelenset van Woezel en Pip in vrolijke kleuren.

www.papa-mama.nl

papa-mama.nl bestaat 5 jaar; tijd voor een feestje! Daarom nu € 5,- korting bij je bestelling met deze code: HOERA5.

Page 17: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Als het niet gaatzoals verwacht!

Zwanger worden, zwanger zijn, bevallen....voor de meeste stellen is dit een geweldige periode waarin het geluk ze toelacht. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. En dat is wrang, want de geboorte van een nieuw leven zou een feestje waard moeten zijn.Voor de vrouwen voor wie dit niet is weggelegd is dit een stressvolle periode, waarin de emoties hoogtij vieren. Als in een achtbaan vliegen ze van de ene emotie in de andere, en daartussen door moeten ze ook nog eens vaak lastige medische begrippen begrijpen en door hele medische molens. Bij Nurse Vision hebben ze begrepen dat je dan wel wat extra onder-steuning kunt gebruiken. Zorg die zij kunnen bieden, zodat je toch toe kunt werken naar een positieve herinnering.Nurse Vision biedt zorg aan vrouwen die tegen de bevalling opzien, waarbij de kans op complicaties aanwezig is, die na de bevalling proble-men ervaren, tienermoeders of vrouwen die met verlies te maken hebben. Nurse Vision biedt één op één zorg in zowel zwangerschap, bij bevalling of in kraamtijd en daarna!Door middel van workshops is het ook mogelijk om je goed voor te be-reiden op je bevalling. Het delen van ervaringen is prettig en een goede manier om deze periode goed te verwerken. Wil je meer informatie over deze Specialist in Geboortezorg, ben je bang voor de bevalling, heb je een postnatale depressie? Of wil je gewoon eens van gedachten wisselen over wat Nurse Vision voor jou kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op de site of neem contact op met Brun Kuipers van Nurse Vision.

www.nursevision.nl | Specialist in Geboortezorg

Een vlekkeloze zwangerschap is niet vanzelfsprekend!

Nurse Vision | Specialist in Geboortezorg

Page 18: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Deze hippe en stoere merkkinderkleding voor boys and girls vonden we bij tweenstore. Een online shop die ook vooral stoere kinderkleding heeft voor (aanstormende) pubers. En dat is ook wel erg prettig, omdat de meeste kinder-kledingshops eindigen na maatje 116. Bij tweenstore kunnen we onze groeiende pubers dus hip kleden, met diverse merken waarin ze graag gezien willen worden.

ww

w.twee

nstor

e.nl

Ja, dit vinden wij blits. Wat een geweldig stoere collectie kinderkleding hebben ze bij Dit is Blits. Een naam die dus goed past bij het ontzet-tend blitse assortiment. De collectie is er voor zowel de kleintjes als de wat grotere kinderen en ze hebben allemaal één uit-gangspunt: ze zijn blits.Leuker kunnen we het niet maken, wel blitser. Snel shoppen dus bij www.ditisblits.nl

Page 19: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Onze oudste zoon heeft ADD en Asperger. Ja, het is een etiketje dat je op een kind plakt. En hoe vaak hoor ik niet het argument: tegen-woordig plakken ze overal maar een naam op. Een opmerking die altijd wordt opgevolgd met een: Vroeger……! Ik heb daar zelf ook wel eens over nagedacht: wil ik dat etiketje wel op hem plakken. Waarom laat ik hem niet gewoon….Inmiddels heb ik besloten dat ik hem tekort doe als ik dat etiketje niet op hem plak. Ik erken niet wie hij is, waar hij voor staat en wat hij niet kan, maar vooral wat hij wel kan. Dus ja, hij heeft het etiketje ADD en Asperger. Al heel vroeg had ik door dat er wat anders was met hem. Op de kleuterschool werd het verschil helemaal duidelijk. Onze zoon kon prima met oudere kinderen en volwassenen overweg. Maar met zijn leeftijdsgenootjes kon hij helemaal niets. De juf gaf aan: de andere kinderen begrijpen hem niet. Ik zat wel eens verbaasd naar hem te kijken als hij op 4 jarige leeftijd in zijn kinderstoeltje naast me in de auto zat en dan zei: “Vulkanen he mam, die spuwen lava…”En daarna ratelde hij een heel verhaal af over vulkanen en alle materie daarbij. Of hij vroeg om 7 uur ’s morgens: “Mam, waarom is water eigenlijk doorzichtig?” En als ik dan een koekebak antwoord gaf, werd hij pissig. Hij wilde dat gewoon weten. Tja, en als je met dat soort praatjes in de kleuterklas aankomt, dan kan het dus gebeuren dat andere kinderen je aan gaan kijken met een blik van: “van welke planeet kom jij dan?”Het lastige is dat onze zoon niet alleen ADD en Asperger heeft, maar ook redelijk hoog begaafd is. (hoe is het mogelijk met zo’n moeder) Tenminste op de onderwerpen die hem interesseren, dat is dan weer een manco van het ADD gebeuren. Dus hij heeft heel veel dingen heel goed door, maar is door zijn Asperger niet altijd in staat daar al-tijd iets mee te doen. Door zijn Asperger kan hij zich moeilijk inleven in anderen en heeft hij moeite met sociale vaardigheden. Sinds de diagnose is gesteld, en we dus weten wat hij heeft, weten we ook waarom hij op bepaalde momenten op een bepaalde manier reageert. En ik vind dat lastig, daar ben ik heel eerlijk in. Ik als puur emotie mens, kan zijn gedachten gang niet altijd volgen. Later, als je er rationeel over na gaat denken, dan vallen de puzzel stukjes wel weer op zijn plaats, maar op het moment dat je in een bepaalde situ-atie belandt met hem, dan vind ik het erg lastig hem te volgen en te begrijpen. Het mooie van hem is wel weer dat hij heel puur is in zijn gedachtengang. Terwijl ik ’s morgens sta te mekkeren dat hij gel in zijn haren moet doen, wijst hij me uitermate fi jntjes weer terug op de basis. “Het gaat niet om het uiterlijk, mam. Het gaat om het inner-lijk!” Dan ben je volledig uitgeluld.

Column van mo!

meer columns op itsamodesign.blogspot.com

Page 20: Hippe Shops mo!gazine hersteditie 2011

Bij kralenwebwinkel La Maison de la Perle worden de komende modetrends nauwlettend in de gaten gehouden. Continue bekijken ze What to Wear en ook What Not to Wear.Hierdoor zijn ze in staat continue die kralen en sieraad-benodigdheden te kunnen leveren die passen bij de mode van MORGEN! Zodat je zelf je kleding kunt aansluiten bij de laatste trends met je zelf gemaakte sieraden.De kralen en sieraadbenodigdheden voor de komende winterkleuren en materialen zijn dus nu al te halen bij La Maison de la Perle, zodat je er altijd modieus bij loopt en u de mode volgt van morgen.

Schrijf je ook in op de nieuwsbrief zodat je nooit meer een modetrend hoeft te missen!

www.lamaisondelaperle.nl

www.odile.biz

Vrolijk gekleurde cadeautjes vind je in de hippe cadeauwinkel van Odile. Heel veel vrolijke kleuren met stoere ontwerpen. Een unieke collectie die is uitgebreid met de heerlijkste thee en koffie. Natuurlijk met een passend kopje en schoteltje. Samen met een geweldige theepot en koekjestrommel, hoef jij je bezoek nooit meer uit saaie kopjes te laten drinken. Wat een vrolijkheid!

Odile heeft ook leuketassen die natuurlijkook weer vrolijkgekleurd zijn! Wij worden daar erg blij van!