HG - Voorjaarskrant 2015

24
GROENE AANSLAG VERWIJDEREN ZONDER SCHROBBEN EN BOENEN! PAG. 4 VOOR ALS NIETS MEER WERKT! PAG. 7 Doet wat het belooft. WWW.≠.EU VOORJAAR 2015 Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie!

description

Voor alle reinigings- en onderhoudsvraagstukkken bestaan er geschikte HG producten. Voor de tuin, keuken, sanitair, meubels, textiel, auto, boot, insecten, vloeren, leer, textiel, natuursteen,... De HG producten helpen u door al uw reinigingsklussen! Ontdek hier welke HG producten de vlekken in een handomdraai doen verdwijnen.

Transcript of HG - Voorjaarskrant 2015

Page 1: HG - Voorjaarskrant 2015

GROENE AANSLAG VERWIJDEREN ZONDER SCHROBBEN EN BOENEN! PAG. 4

VOOR ALS NIETS MEER WERKT! PAG. 7

Doet wathet belooft.

WWW.≠.EU

VOORJAAR 2015

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie!

Page 2: HG - Voorjaarskrant 2015

2 VOORJAAR 2015, NUMMER 2 • ≠ DOET WAT HET BELOOFT.

TUINUW HARDHOUT GRONDIG REINIGEN?≠ hardhout ‘kracht’ reiniger is een krachtige,geconcentreerde reiniger die hardhouten tuinmeubelen, terrassen, vlonders, schuttingen, pergola’s etc. tot diep in de poriën ontdoet van atmosferische vervuiling en andere aanslag. Desgewenst met behoud van de grijze (patina) uitstraling. Het product is bij uitstek geschikt als voorbe-handeling voor HG hardhout ontgrijzer, HG hardhout vernieuwer en HG teak e.a. hardhout vernieuwer. En gedurende het buitenseizoen is het, in verdunde vorm, ideaal voor het regelmatig reinigen van uw hardhouten tuinmeubelen.

1 liter € 6,95

HERSTEL DE NATUURLIJKE KLEUR VAN UW TEAK OF HARDHOUT!Een nieuwe teak- of hardhouten tuinset ziet er prachtig uit. Maar na een seizoen in weer en wind, heeft dit veelal plaats gemaakt voor grauwheid. Lakken is geen optie, want de lak krijgt op deze houtsoorten geen goede hechting en het is ook nog eens veel werk! ≠ hardhout vernieuwer is de oplossing. Simpelweg het hout insprayen en de natuurlijke kleur en uitstraling komen direct terug. Grauwheid verdwijnt voor maanden en het hout is tevens beschermd tegen weersinvloeden.

500 ml € 9,59

Als alternatief voor HG hardhout vernieuwer, kunt u ook ≠ teak e.a. hardhout vernieuwer gebruiken. Dit sterk geconcentreerde kwastproduct is, naast het behan-delen van uw tuinset, ook zeer geschikt voor vlonders, tuinhekken e.d. Het hardhout wordt waterafstotend en gevoed tot diep in de poriën, zodat het beschermd is tegen UV-licht en uitdroging. 750 ml is goed voor 7,5 m².

750 ml € 20,85

HARDHOUT EVEN SNEL BIJWERKEN!Ondanks het aanbrengen van bescherming, verkleuren hardhouten meubels onder invloed van zonlicht en andere weersinvloeden. Vooral horizontale delen zoals leuningen en tafelbladen hebben hiervan te lijden. Met ≠ hardhout onderhoudsolie werkt u deze delen snel en eenvoudig bij, zodat de hardhouten meubels het hele jaar op kleur blijven en beschermd zijn.

250 ml € 5,95

ONTGRIJZEN ZONDER SCHUREN!≠ hardhout ontgrijzer is makkelijk in gebruik. U hoeft het hardhout, teak of rotan alleen maar in te sprayen en de originele kleur komt direct al terug. Daarna hoeft u alleen nog maar het tuinmeubel met overvloedig water af te spoelen. Als het hout helemaal droog is, is het klaar voor een eventuele volgende behandeling.

500 ml € 3,99

Page 3: HG - Voorjaarskrant 2015

≠ DOET WAT HET BELOOFT • VOORJAAR 2015, NUMMER 2 3

UW (KUNSTSTOF) TUINMEUBELEN KRACHTIG REINIGEN!Omdat tuinmeubelen buiten staan, is de vervuiling zeer hardnekkig. ≠ tuinmeubel ‘kracht’ reiniger verwijdert dergelijke vervuiling zeer gemakkelijk van alle soorten tuinmeubelen zoals kunststof, polywood, aluminium, rotan maar ook geëpoxeerde of gegalvaniseerde tuinmeubelen, zonder deze aan te tasten.

500 ml € 4,29

VERWEERDE KUNSTSTOF TUINMEUBELEN WEER ALS NIEUW!Door invloed van de zon, atmosferi-sche vervuiling of veelvuldig gebruik, kunnen tuinmeubelen zo aangetast worden dat gewoon reinigen niet meer helpt. ≠ kunststof tuinmeubel-vernieuwer geeft uw tuinmeubelen dan heel eenvoudig een tweede leven.

500 ml € 8,99

UW ZONNESCHERM EENVOUDIG EN SNEL WEER SCHOON! Met ≠ zonnescherm-, dekzeil- en tentenreiniger geeft u eenvoudig en snel een opfrisbeurt aan zonneschermen, markiezen, (voor)tenten, strand-schermen, canvas (dek)zeilen, paviljoen- en partytenten. Alleen maar even insprayen, inborstelen en afspoelen. Eenvoudiger kan niet!

500 ml € 5,99

UW ZONNESCHERM OF TENT EENVOUDIG WATERDICHT!Met ≠ waterdicht voor zonneschermen, dekzeilen en tenten maakt u, eenvoudig en snel, zonneschermen, markiezen, (voor)tenten, canvas (dek)zeilen, maar ook paviljoen- en partytenten (weer) waterdicht. U hoeft het oppervlak alleen maar even in te sprayen!

500 ml € 6,99

HET NADEEL VAN EEN BARBECUE: HET WORDT ZO SMERIG!Een barbecue kan enorm vies, zwart-geblakerd en vet worden. Toch hoeft het schoonmaken geen probleem te zijn. Met ≠ barbecue-reiniger maakt u namelijk elke barbecue met gemak weer blin-kend schoon en dat zonder boenen of schrobben.

500 ml € 6,95

Page 4: HG - Voorjaarskrant 2015

4 VOORJAAR 2015, NUMMER 2 • ≠ DOET WAT HET BELOOFT.

TUINUW TERRASTEGELS WEER STRALEND SCHOON!≠ terrastegel reiniger reinigt grindtegels, betontegels en klinkers grondig, zodat uw terras weer straalt als vanouds!

Reinig uw terras en oprit eerst met HG terrastegel reiniger en behandel het daarna met HG groene aanslagreiniger. Uw terras en oprit zijn dan niet alleen blinkend schoon, maar ook maandenlang vrij van groene aanslag.

1 liter € 7,25

UW TERRASTEGELS WEER ALS NIEUW, ZONDER SCHROBBEN OF BOENEN! Als gevolg van atmosferische vervui-ling verliezen grindtegels en andere terrastegels na verloop van tijd hun sprankeling en oorspronkelijke kleuren. Met ≠ terrastegel vernieuwer worden dergelijke tegels weer als nieuw, zonder geschrob of geboen. U hoeft het namelijk alleen aan te brengen en dan doet het z’n werk vanzelf. Eenvoudiger kan niet!

1 liter € 6,25

GROENE AANSLAG VERWIJDEREN ZONDER SCHROBBEN EN BOENEN!Groene aanslag op tegels, bestrating en muren wordt veroorzaakt door aangroei van algen en wieren, die ons vochtige klimaat heerlijk vinden. ≠ groene aanslag-reiniger bestrijdt deze groene aanslag en zorgt ervoor, dat het lange tijd niet terugkomt. Dit product is biologisch afbreekbaar en in verdunde vorm ongevaarlijk voor gras en planten. Met één flacon kunt u tot wel 200 m² behandelen. Aanbrengen met gieter, plantenspuit of pompdrukspuit.

1 liter € 7,69 5 liter € 31,29

Toelatingsnummer: 201/BWerkzame stof: didecyl-dimethylammoniumchlo-ride 50 g/L

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de product-informatie!

MAAK UW GEVEL ONZICHTBAAR WATERAFSTOTEND!Door uw gevels te behandelen met ≠ water-dicht voor gevels, kan regen niet meer in de gevel dringen. Hierdoor worden vochtplekken voorkomen die schimmels, atmosferische vervuiling en groene aanslag veroorzaken. Ook wordt voorkomen dat vocht naar de binnen-muur doorslaat. HG waterdicht voor gevels is absoluut het beste product dat verkrijgbaar is en geeft 10 jaar resultaat. Zeer eenvoudig aan te brengen. 1 liter is goed voor ca 10 m².

1 liter € 17,80

UITSLAG OP UW STENEN MUREN?Vindt u het ook zo lelijk, die witte uitslag op uw stenen muren? Deze metselwer-kuitslag, ook wel salpeteruitbloeiing genoemd, is nu eenvoudig te verwij-deren met ≠ metselwerk-uitslag verwijderaar. Alleen maar met een borstel aanbrengen, even laten inwerken en na het schrobben goed naspoelen. Uw muren zijn weer als nieuw!

1 liter € 8,29

Page 5: HG - Voorjaarskrant 2015

≠ DOET WAT HET BELOOFT • VOORJAAR 2015, NUMMER 2 5

AUTOBESPAAR KOSTEN DOOR EENVOUDIG ZELF UW AIRCO TE REINIGEN!Airconditioning systemen in auto’s verspreiden na verloop van tijd een vieze, muffe geur. Dit komt doordat stof, pollen, nicotine en andere vervuilingen zich in het systeem ophopen. Dankzij ≠ airco reiniger reinigt u nu zelf heel eenvoudig het airconditioning systeem van uw auto en zorgt zo weer voor een heerlijk frisse geur zonder torenhoge garagerekening.

300 ml € 10,95

UW AUTO WASSEN EN WAXEN KAN NU IN ÉÉN WASBEURT!≠ wax shampoo is niet alleen een supergeconcentreerde reiniger maar geeft ook nog eens een fantastische lakbescherming en een mooi afpa-releffect door de toevoeging van ultramoderne wascomponenten. Uw auto krijgt een super-glans, en nog zeer voordelig ook: één fles is voldoende voor zo’n 55 wasbeurten!

1 liter € 6,95

VASTGEKOEKTE INSECTENRESTEN OP UW AUTO?Insecten op uw motorkap, bumper en raam worden met gewoon wassen of in de wasstraat niet of nauwelijks verwijderd. Met ≠ insectenverwijderaar is dit snel opgelost want het verweekt de vastge-koekte, uitgedroogde insecten, waardoor ze heel gemakkelijk loslaten. Sprayen, enige minuten laten inwerken en vervol-gens de auto op de gebruikelijke manier wassen. Ook geschikt voor motoren, bromfietsen en helmen.

500 ml € 3,99

AUTORAMEN EN SPIEGELS ALTIJD STREEPLOOS SCHOON!Reinig, voor een helder en veilig zicht, uw autoruiten met ≠ ruitenreiniger. Het werkt snel, gemakkelijk, streeploos en laat geen blauwe waas achter. Wel beter, maar niet duurder!

500 ml € 2,99

ONKRUID VERWIJDEREN ZONDER SCHOFFEL OF VIEZE HANDEN?Met ≠ onkruidweg is dit geen enkel probleem! HG onkruidweg is dan ook hét product voor iedereen die een hekel heeft aan het weghalen van onkruid. Er is een ≠ onkruidweg kant & klaar in handige sprayflacon (goed voor de behandeling van zo’n 17 – 20 m²) en een ≠ onkruidweg concentraat voor gebruik in een lage druk handspuit of gieter (goed voor de behandeling van 175 – 200 m²).

HG onkruidweg 500 ml € 7,45Erkenningsnummer: 10163 G/B Toelating: Bayer CropScience SA-NV. Werkzame stof: Vloeistof voor toepassing zonder verdunning (AL) op basis van 7,2 g/l glyfosaat. Verdeeld door HG International b.v. – NLVóór gebruik de gebruiksaanwijzing lezen. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie!

HG onkruidweg concentraat 100 ml € 13,95Erkenningsnummer: 10164 G/BWerkzame stof en gehalte: Met water mengbaar concentraat (SL) op basis van 360 g/l glyfosaat Toelating: Bayer Cropscience SA / NVVerdeeld door HG International b.v. – NL

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie!

Page 6: HG - Voorjaarskrant 2015

6 VOORJAAR 2015, NUMMER 2 • ≠ DOET WAT HET BELOOFT.

INSECTEN

Verfraai je mierenlokdoos! Bij aankoop van 2 verpakkingen ’n GRATIS bloemcover! op=op

ACTIE!

DE BESTE KWALITEIT!De ≠X elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger is dé ideale oplos-sing voor zoemende muggen, vliegen of enge wespen! De elektrisch geladen bespanning van het racket zorgt er namelijk voor dat het insect voorgoed uitgeschakeld is. Goedgekeurd volgens norm EN 60335. Ongevaarlijk voor kinderen (maar het is natuurlijk geen speel-goed!).

1 stuk € 4,49

LAST VAN MIEREN?De ≠X mierenlokdoos is een effectieve manier om verlost te worden van die vervelende mieren. Ze nemen de werkzame stof namelijk mee naar het nest, waardoor ook daar de mieren gedood worden. Het is daarom ook een zeer schone methode om mieren te bestrijden! Zowel binnen als buiten te gebruiken.

2 stuks € 7,69

FourmiBox®Formulering: gebruiksklaar lokaas (RB) op basis van 0,03% w/w imidaclopridToelatingsnummer: 5708/BToelating: Bayer Crops-cience SA / NVVerdeeld door HG Inter-national b.v.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

ANDER ONGEDIERTE?≠X spray tegen vliegende en kruipende insecten kunt u overal spuiten waar u last heeft van ongedierte, zowel binnen als buiten! Dit product ruikt en vlekt namelijk niet. Ongedierte ziet u niet meer terug! (6 – 8 weken werkzaam)

400 ml € 10,95

Toelatingsnummer: 1201/BWerkzame stof: tetramethrin 0,2%; perme-thrin 0,3%; piperonyl butoxide 1%Toelating: Edialux-Formulex NVVerdeeld door HG International b.v. – NL

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de product-informatie!

LAST VAN MIEREN?≠X poeder tegen mieren e.a. kruipende insecten strooi je op looppaden en in nestopeningen. Dankzij de uitgekiende strooidop is dit zeer eenvoudig!

200 gram € 9,79

Toelatingsnummer: 100/BWerkzame stof: 0,75% perme-thrin 25/75 cis/transToelating: Edialux-Formulex NVVerdeeld door HG International b.v. – NL

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie!

DE SCHONE MANIER OM VLIEGEN TE VANGEN!De ≠X vliegenvanger is een effectieve manier om gemakkelijk vliegen te vangen. Ze blijven namelijk vastkleven aan de kleefband en kunnen niet meer weg vliegen. De geurloze kleefband bevat geen giftige stoffen, is daar-door veilig in gebruik en gaat lang mee.

4 stuks € 2,95

Page 7: HG - Voorjaarskrant 2015

≠ DOET WAT HET BELOOFT • VOORJAAR 2015, NUMMER 2 7

AFVOER

GEZIENOP TV!

EXTREEM STERK VOOR ALS NIETS MEER WERKT!Een loodgieter is niet meer nodig! ≠ duo ontstopper is namelijk een gebruiksklaar product gebaseerd op een unieke 2-componenten technologie waarmee u zelfs de meest hardnekkige

verstoppingen, veroorzaakt door vet- en etens-resten (keukenafvoer) of door haar, tandpasta, zeepresten en huidvetten (sanitairafvoer), doelgericht en effectief kunt verhelpen. Binnen 1 uur resultaat, zonder spatten of bruisen, dus absoluut veilig!

2 x 500 ml € 10,45

UW EERSTE HULP BIJ ONTSTOPPEN!Loopt de afvoer niet meer door? Ontstop deze dan veilig en snel met ≠ vloeibare ontstopper. Dit product is gebruiksklaar en geschikt voor vrijwel alle verstoppingen. Ontstopt binnen 30 minuten zonder spetteren en bruisen. Tevens geschikt voor het snel laten verdwijnen van nare geurtjes uit de afvoer.

1 liter € 4,19

VERSTOPPING DOOR VET EN ETENSRESTEN?De keukenafvoer krijgt veel vet te verwerken, wat zich niet goed mengt met water. Het hecht zich aan de wand van de afvoerpijp en gaat stollen waar-door het voedselresten vasthoudt met als gevolg hardnekkige verstop-pingen. Met behulp van enzymen en microben verhelpt ≠ keuken-ontstopper dit soort verstoppingen zonder gevaar voor de leidingen. Regel-matig een scheutje in de afvoer, werkt preventief tegen verstoppingen en stank. Het is verder een uitstekende accelerator voor het afbraakproces in septic tanks.

1 liter € 6,95

OOK LAST VAN STINKENDE AFVOEREN?Afvoeren kunnen gaan stinken doordat vervuiling zich afzet tegen de wand. ≠ afvoer stank verwijderaar verwijdert de vervui-ling die deze stank veroorzaakt grondig, waardoor de afvoer weer fris ruikt.

500 gram € 4,95

Goed voor 10 behandelingen!

* Zie voorwaarden op de verpakking of ga naar www.HG.eu

Page 8: HG - Voorjaarskrant 2015

8 VOORJAAR2015,NUMMER2•≠DOETWATHETBELOOFT.

SANITAIR

HETHELETOILETELKEDAGSNELWEERHYGIËNISCHSCHOON?≠ hygiënischetoiletruimtealledagspray is een fris ruikende en sneldrogende sprayreiniger voor het snel en gemakkelijk dagelijks hygiënisch reinigen van alles in de toiletruimte. Toiletbril, de buitenkant van de toiletpot, het fonteintje of de deurkruk: deze alledag spray zorgt eenvoudig en snel voor een maximaal hygiënisch resultaat.

500 ml € 3,59

UWTOILETEENVOUDIGENSNELWEERHYGIËNISCHSCHOON!≠ hygiënischetoiletgelis een krachtige reinigings- en ontkalkingsgel voor het regelmatig reinigen van het toilet. De speciale samenstelling van dit product verwijdert zowel vuil als kalkaan-slag en zorgt daarnaast voor een glanzend resultaat en een heerlijke, langdurig frisse geur.

650 ml € 2,95

ZELFSDEMEESTHARDNEKKIGEVERVUILINGISZOVERWIJDERD!Probleemvervuiling zoals hardnekkige kalkaanslag, urinesteen of andersoor-tige slecht verwijderbare aanslag, doet zich niet alleen voor aan de binnen-zijde van de toiletpot, maar ook in de hals van het toilet of onzichtbaar onder de rand. Dit laatste kan ook nog eens een muffe geur veroor-zaken en de spoelwerking van het toilet verminderen. De speciale formule van ≠ superkrachttoiletreiniger hecht zich maximaal aan het oppervlak van de toiletpot en zorgt voor een effectieve verwij-dering van alle probleemvervuilingen.

500 ml € 5,95

GEEFEENOUDETOILETPOTEENTWEEDELEVEN!De glazuurlaag van een toiletpot wordt brosser, naarmate deze ouder wordt. Hierdoor houdt de toiletpot makkelijker aanslag, zoals kalk of urinesteen, vast en vermengt zich dan met andere vervuiling. De ≠ toiletrenovatiekitbiedt hiervoor dé oplossing. De unieke formule van HG toilet reno-vatie reiniger in de kit hecht zich maximaal aan het oppervlak van de toiletpot en zorgt, in combinatie met de speciale schrobber en schrobpad, voor een totale verwijdering van al deze zware aanslag. Uw toiletpot is dan weer echt hygiënisch schoon en krijgt zo weer een tweede leven.

Kit € 10,49

VREEMDETOILETBRIL?Voor onderweg of op vakantie is ≠ hygiënischetoiletbrilsnelreiniger onmisbaar. Alleen maar even sprayen en de sneldrogende reiniger maakt de toiletbril weer hygiënisch schoon.

100 ml € 3,99

1≠ toiletrenovatiereiniger500ml1≠ schrobber1≠ schrobpad2plastichandschoenen

Page 9: HG - Voorjaarskrant 2015

≠DOETWATHETBELOOFT•VOORJAAR2015,NUMMER2 9

GEZIENOP TV!

HARDNEKKIGEKALKAANSLAG,URINESTEEN,ROESTVLEKKENOFKOPERGROEN?≠ professionelekalkaanslagverwijderaar is hét middel tegen kalkaanslag, roestvlekken, urinesteen en kopergroen voor als niets anders meer helpt. Dit product is veilig voor chroom en tast de voegen niet aan.

500 ml € 5,691 liter € 9,79

UWSAUNASNELENVEILIGHYGIËNISCHGEREINIGD!Transpiratie bevat niet alleen vocht, maar ook huidvetten en boterzuur die in het hout trekken. Dit is onhygiënisch en kan een onaangename geur veroorzaken. ≠ hygiëni-schesaunareiniger is een gebruiksklaar product voor het snel hygiënisch reinigen van uw sauna. Het verwijdert (huid)vetten, huidschilfers en (ingedroogde) transpiratie zonder gebruik te maken van schuurmiddelen, ammonia e.d. en is daarom veilig voor alle materialen. Insprayen, even afnemen en klaar!

500 ml € 5,39

UWSTOOMCABINESNELENVEILIGHYGIËNISCHGEREINIGD!≠ hygiënischestoom-cabinereiniger is een gebruiksklaar product voor het snel hygiënisch reinigen van uw stoomcabine. Het verwijdert niet alleen eenvoudig kalk, maar ook andere aanslag zoals zeepresten en (huid)vetten en kan veilig gebruikt worden op kunststof, chroom, tegels, roestvrijstaal en glas. Insprayen, even in laten trekken, afspoelen en klaar.

500 ml € 4,95

VOORDELIGDAGELIJKSREINIGEN!Na het douchen, wassen of scheren het gebruikte sanitair gewoon even insprayen met ≠ douche&wasbakspray en alles blijft blinkend schoon! Om de prijs hoeft u het niet te laten.

500 ml € 3,955x navul € 4,95

Metfrisseeucalyptusgeur!

Vuldusnavoorslechts€0,99perfles!

SCHIMMELVLEKKENOPKITRANDENENTEGELVOEGEN?Schimmelaanslag komt voor in vochtige ruimtes en dan vooral op kitranden, tegelvoegen,

stucwerk en douchecabines. Het geeft niet alleen een vieze aanblik en een muffe geur, maar is ook slecht voor de gezondheid! Bestrijd schimmel daarom direct en hygiënisch met ≠ schimmel-vlekkenreiniger.

500 ml € 7,59

Toelatingsnummer: 1287/B. Bevat o.a.: anionogene oppervlakte-actieve stoffen, chloorbleekmiddel en natrium hydroxide < 5%.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie!

Page 10: HG - Voorjaarskrant 2015

10 VOORJAAR 2015, NUMMER 2 • ≠ DOET WAT HET BELOOFT.

KLUS

GEEF UW WAS- EN VAATWASMACHINE EEN VEEL LANGER LEVEN!Elke wasbeurt weer vervuilen belangrijke, vaak onzichtbare, onderdelen van de was- en vaatwasmachine door kalk, zeepresten, vetluis en vuil. Hierdoor ontstaan storingen, zoals langer durende wasprogramma’s, het slecht afpompen van water of was die niet goed schoon wordt. Daarom reinigen professionele reparateurs de was- of vaatwasma-chine na een reparatie altijd helemaal. U kunt dit zelf ook doen, door elk kwartaal de was- en vaatwasmachine eenvoudig te reinigen met ≠ onderhoudsmonteur voor was- en vaatwasmachines. Zo wordt voorkomen dat moeilijk bereikbare onderdelen vervuilen of verstoppen. Afdichtingsrubbers blijven elas-tisch en waterbestendig, waardoor lekkage en kortsluiting worden voorkomen. Goed voor 4 reini-gingsbeurten van een vaatwasser of 2 reinigingsbeurten van een wasmachine.

2x 100 gram € 8,95

EENVOUDIG EN SNEL ROEST E.A. OXIDATIE (VLEKKEN) VERWIJDEREN?≠ roestvlekken verwijderaar verwijdert roest- en andere oxidatievlekken uit keramische tegels, beton, marmer en ander natuursteen, maar bijvoorbeeld ook uit hout. Dit product bevat geen zuren en is dus absoluut veilig voor marmer, hard-steen, betonsteen e.a. kalkhoudend steen. Het is eenvoudig en snel in gebruik: even inspuiten en na 15 minuten is de roest of oxidatie verdwenen.

500 ml € 15,95

WEG MET ROEST!≠ roestoplosser maakt (tuin)gereedschap, hekken, bouten en moeren e.d. weer roestvrij. Simpelweg opbrengen, laten inwerken en afspoelen.

500 ml € 8,39

STICKERS MAAR OOK PLAKBAND, LIJMRESTEN, TEERSPATTEN, HAKSTREPEN, OLIE……en nog heel veel meer hard-nekkige problemen worden met ≠ sticker- oplosser eenvoudig opgelost, op vrijwel alle onder-gronden.

300 ml € 4,99

Page 11: HG - Voorjaarskrant 2015

≠ DOET WAT HET BELOOFT • VOORJAAR 2015, NUMMER 2 11

ROLLUIKEN SCHOONMAKEN EEN MOEILIJKE KLUS?Niet met ≠ rolluiken- reiniger! Deze verwijdert namelijk moeiteloos atmo-sferische en andere sterke verontreinigingen van zowel rolluiken als rolluikkasten, zonder het risico van dof worden of krassen! Veilig voor alle soorten materialen.

500 ml € 4,99

SILICONENKIT MOEILIJK TE VERWIJDEREN?Niet met ≠ siliconenkit verwij-deraar! Gewoon de kitresten insmeren met het bijgeleverde kwastje, even laten intrekken en vervolgens kunt u alles heel eenvoudig verwijderen met het bijgeleverde spateltje. Dit product is veilig voor elke ondergrond. 100 ml goed voor 10 –15 m², compleet met kwast en spatel.

100 ml € 9,95

ECHT VUILE HANDEN?≠ vuile handen- reiniger verwijdert snel en gemakke-lijk olie, vet, inkt, grondvuil en ander hardnekkig vuil, zonder de huid aan te tasten. Deze fris geurende gel is namelijk alkalivrij.

500 ml € 5,79

VERVEN ZONDER SCHUREN?Met ≠ verven zonder schuren worden geverfde, maar ook onbehandelde oppervlakken, zo schoon en vetvrij dat direct met verven begonnen kan worden. Deze ontvetter met actief dennenextract is tevens geschikt als reiniger voor verontreinigd verfwerk door bijvoorbeeld atmosferi-sche vervuilingen of nicotineaanslag.

Ook verkrijgbaar in handige kant-en-klare spray-flacon voor de kleine schilderklusjes!

concentraat 1 liter € 5,75kant & klaar 500 ml € 3,98

VERWIJDERT ZELFS 2 COMPONENTEN EPOXY- & POLYURETHAANVERVEN!≠ verf kracht afbijter is een extra sterk en supersnelwerkende verfafbijter geschikt voor het verwijderen van de meest hardnekkige 2 componenten-, oplosmiddelen- en watergedragen verven en lakken op basis van epoxy, polyurethaan, alkyd en acrylaat. Ook geschikt voor het verwijderen van plamuur en oude, moeilijk te verwijderen, waslagen. Het is volledig biologisch afbreekbaar en kan op vrijwel alle ondergronden toegepast worden. 750 ml is voldoende voor maximaal 2 m² (afhankelijk van de ondergrond, ouderdom en dikte van de verflaag).

750 ml € 15,49

Nu met handige doseerpomp!

Geen nare ammoniageur!

Page 12: HG - Voorjaarskrant 2015

12 VOORJAAR 2015, NUMMER 2 • ≠ DOET WAT HET BELOOFT.

TEXTIEL

EEN SMERIGE STRIJKBOUTZOOL?Bruine en zwarte strijkresten zorgen ervoor dat uw strijkbout niet meer lekker ‘glijdt’ en gaat afgeven op het strijkgoed. Gebruik ≠ strijkbout-reiniger om deze hardnekkige aanslag veilig en snel te verwijderen.

50 gram € 5,95

STRIJKGOED HEERLIJK FRIS, ZACHT EN GLAD!Met ≠ strijkspray strijkt u zelfs de hardnekkigste vouwen en kreuken moei-teloos glad en geeft u zachtheid en veerkracht aan uw was. Bovendien

kunt u met een veel lagere tempera-tuur strijken, waardoor uw kleding langer mooi blijft. Wilt u het strijkgoed ook nog verstevigen, gebruik dan ≠ strijkspray met versteviger.

spray 500 ml € 2,69met versteviger 400 ml € 3,79

VERWIJDER NU ZELFS DE ALLERERGSTE VLEKKEN!Zelfs de allerergste vlekken zijn geen probleem meer dankzij ≠ vlekken en plekken voorbehandeling extra sterk. Deze unieke vlekkenverwijderaar is onder andere versterkt met actieve zuurstof en daardoor in staat zelfs de meest hardnekkige vlekken van rode wijn, thee, vruch-tensap, chocolade, jus, spinazie, gras, aarde etc. te verwijderen.

500 ml € 5,69

ALTIJD ÉÉN DOPJE ≠ VLEKKENZOUT TOEVOEGEN AAN UW WASMIDDEL!Voeg bij elke wasbeurt één dopje ≠ vlekken-zout extra sterk toe aan uw wasmiddel, poeder of vloeibaar. Bij zowel de witte was als kleurechte bonte was verwijdert dit product namelijk alle soorten hardnekkige vlekken, op alle temperaturen. Goed voor de toevoeging aan ca. 8 wasmachine- of 12 handwasbeurten.

500 gram € 5,69

Nu dubbel actief door verbeterde formule met enzymen en ossengal!

Geschikt voor vrijwel alle textielsoorten!

Page 13: HG - Voorjaarskrant 2015

≠ DOET WAT HET BELOOFT • VOORJAAR 2015, NUMMER 2 13

LAST VAN STINKENDE SPORTSCHOENEN?Voetbal-, tennis-, jogging- en andere sportschoenen worden telkens weer vochtig door het transpireren van de voeten. Na gebruik droogt het transpiratievocht op, maar blijft het zogenaamde boterzuur, dat door het lichaam wordt afgescheiden tijdens het transpireren, achter. Dit boterzuur produceert continue stankmoleculen, die vooral actief zijn als de schoenen gedragen worden en dus warm en vochtig zijn. Daardoor gaan de schoenen, iedere keer als ze gedragen worden, steeds erger stinken.≠ wasmiddel tegen stinkende sportschoenen verwijdert dit boter-zuur en neemt zo de stankbron weg. De schoenen gaan hierdoor weer heerlijk fris ruiken.

500 gram € 6,79

En dankzij de speciaal hiervoor ontwikkelde ≠ waszak voor schoenen kunnen de schoenen nu heel eenvoudig in wasmachine en droger, zonder te gaan “bonken” (ook niet tijdens het centri-fugeren!) en wordt slijtage of schade aan de schoenen en trommel voorkomen.

1 stuk € 9,95

Voor als wit textiel wit moet blijven of weer wit moet worden!

LAST VAN NIET FRIS RUIKENDE SPORTKLEDING?Iedereen kent het wel: nare geurtjes in sportkleding, die ontstaan door transpiratie bij het sporten of doordat het te lang in de sporttas, wasmand of nat in de wasmachine heeft gelegen. Met alleen een hoofdwasmiddel worden deze nare geurtjes niet goed verwijderd en dan weer waarneembaar zodra de gewassen kleding wordt gestreken of gedragen. ≠ wasmiddeltoevoeging tegen nare geurtjes in sportkleding is een uiterst effectieve formule waardoor deze stankmoleculen wel doeltreffend worden verwijderd. Dit product is daardoor ook ideaal voor het grondig ontgeuren van bijvoorbeeld handdoeken die ondanks een gewone wasbeurt niet echt fris meer ruiken. Goed voor ca. 16 wasbeurten.

500 gram € 5,69

ALTIJD FRIS RUIKENDE (SPORT) SCHOENEN!≠ schoendeo neutra-liseert transpiratiegeur in schoenen en geeft ze zo dagenlang weer een aange-naam frisse geur. Geschikt voor alle soorten schoenen, sportschoenen en sneakers.

100 ml € 5,99

WIT TEXTIEL BLIJFT (OF WORDT WEER) WIT! Wit textiel kan vergelen door het zonlicht, vergrauwen door wassen of verkleuren door het gezamenlijk wassen met ander gekleurd textiel. ≠ witter dan wit speciaal wasmiddel voor de witte was voorkomt en verwijdert dit effectief. Goed voor ca. 6 (hand)wasbeurten.

400 gram € 3,99

Page 14: HG - Voorjaarskrant 2015

14 VOORJAAR 2015, NUMMER 2 • ≠ DOET WAT HET BELOOFT.

PARKET & HOUT≠ VLOEREN

BEHANDELMATRIX: WWW.≠.EU

ZO BLIJFT ONGELAKT PARKET IN TOPCONDITIE!≠ vloeibare was naturel (HG product 65) is een moderne, zeer eenvoudig aan te brengen was die ouderwets goed beschermt en voedt zonder te gaan plakken of kleven. Het verdiept tevens de natuurlijke kleur en structuur van het hout.

1 liter € 14,29

REGELMATIG EVEN SNEL DE VLOER DWEILEN?Dit kan ook met wasvloeren! ≠ wasvloer reiniger (HG product 66) is namelijk een fris ruikende geconcentreerde dweilreiniger voor het regelmatig reinigen van met was behandelde vloeren, zonder deze waslaag aan te tasten. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.

1 liter € 7,29

UITGEBETEN VLEKKEN OF KRINGEN IN ONGELAKT PARKET?Vloeistoffen kunnen kringen of vlekken veroor-zaken in ongelakt parket. Met ≠ parket colour renovator (HG product 68) kunt u deze snel en eenvoudig verwijderen. Het is ook geschikt om verbleekt of verschoten hout weer zijn originele kleur terug te geven.

500 ml € 13,55

OUDE WASLAGEN VERWIJDEREN?≠ was verwijderaar (HG product 67) verwijdert effectief oude en vervuilde waslagen. Het is ook zeer geschikt voor het plaatse-lijk intensief reinigen van de wasvloer.

1 liter € 13,60

Herstelt uitgebeten vochtplekken en verbleekt parket!

Dat is slechts € 0,36 per dweilbeurt!

Page 15: HG - Voorjaarskrant 2015

≠ DOET WAT HET BELOOFT • VOORJAAR 2015, NUMMER 2 15

Dat kan met ≠ vloerolie white wash (HG product 61). Een voedende olie die speciaal is ontwikkeld om, eenmaal in het hout, uit te harden. Hier-door krijgt het de unieke eigenschap de originele houtstructuur te accentueren door een witte tekening te geven in de nerven en noesten, maar ook te beschermen tegen vuil, vlekken en uitdroging. Dit unieke product is geheel vervaardigd uit natuurlijke oliën en 100% oplosmiddelvrij. Een betere vloerolie is er niet!

1 liter € 30,95

≠ vloerolie naturel (HG product 60) is een voedende olie die, eenmaal in het hout, uithardt. Hierdoor geeft het hout een natuurlijke uitstraling en beschermt het gelijk ook tegen vuil, vlekken en uitdroging. Dit product is geheel vervaardigd uit natuurlijke oliën en 100% oplosmiddelvrij. Een betere vloerolie is er niet!

1 liter € 29,95

GEWOON LEKKER DWEILEN MET EEN STREEPLOOS RESULTAAT!≠ parketreiniger (HG product 54) is een heerlijk fris ruikende dweil-reiniger voor het regel-matig streeploos reinigen van zowel gelakt parket als parketvloeren behandeld met de HG parket beschermfilms (HG product 51/52).

1 liter € 6,79

REINIGEN EN GELIJK GLANS HERSTELLEN?≠ parket glansreiniger (HG product 53) is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger met glansherstel, voor het regelmatig reinigen van zowel gelakt parket als parketvloeren behandeld met HG parket beschermfilm met glans (HG product 51). 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.

1 liter € 8,95

ALS DE OLIEVLOER ERG VUIL IS!≠ olievloer intensief reiniger (HG product 63) verwijdert gemakke-lijk en toch veilig hardnekkig vuil, vet en andere probleemvervuilingen van met olie behandelde vloeren. Ook geschikt voor onbehandelde houten vloeren en kurkvloeren.

1 liter € 7,99

OOK OLIEVLOEREN GEWOON REGELMATIG DWEILEN!≠ olievloer reiniger (HG product 62) is een heerlijk fris ruikende dweilreiniger voor het regelmatig en toch veilig reinigen van met olie behan-delde of onbehandelde houten vloeren. Het tast de olie en het hout absoluut niet aan! 1 liter is goed voor wel 20 dweil-beurten.

1 liter € 7,29

Makkelijk aan te brengen!Super makkelijk te onderhouden!

HOUTEN VLOEREN VOEDEN EN BESCHERMEN?

Dat is slechts € 0,36 per dweilbeurt!

Page 16: HG - Voorjaarskrant 2015

16 VOORJAAR 2015, NUMMER 2 • ≠ DOET WAT HET BELOOFT.

NATUURSTEEN≠ VLOEREN

BEHANDELMATRIX: WWW.≠.EU

GRAUW GEWORDEN GRANIET OF HARDSTEEN WEER OP KLEUR BRENGEN!Door zand onder schoenzolen slijt uiteindelijk zelfs het keiharde graniet. Bij hardsteen en donkere marmersoorten gebeurt dit ook, alleen nog veel sneller. Hierdoor ontstaan doffe, grijze plekken in het oppervlak. ≠ kleurverdieper voor graniet, hardsteen en andere natuursteen (HG product 48) verhelpt dit door de kleur van het natuursteen te verdiepen, met of zonder glans. Tevens voedt en beschermt dit unieke product het natuursteen tegen vuil en vlekken door vloeistoffen, zonder het natuurlijke ademingsproces te verstoren. 50 ml € 13,49250 ml € 26,95

LAAT UW MARMER OF ANDER NATUURSTEEN WEER GLANZEN!

≠ natuursteen glans polish (HG product 44) is ideaal om kleinere oppervlakken zoals tafels,

vensterbanken, aanrechtbladen en dorpels van marmer, travertin, hardsteen (blauwe

steen), graniet en andere natuursteen zeer eenvoudig weer van een natuurlijke

glans te voorzien. Het verdiept bovendien de kleur en structuur van het natuursteen en beschermt tegen vuil en lichte krassen. Ook geschikt

voor het bijwerken van plaatselijk mat

geworden gepolijst natuursteen.

300 ml € 8,95

CEMENTSLUIER OP KALKHOUDEND NATUURSTEEN?Na het inwassen van de tegelvoeg moet de cementsluier zo snel mogelijk verwijderd worden. Hiervoor is maar één oplos-sing: ≠ natuursteen cement- & kalksluier verwijde-raar (HG product 31). Het werkt doeltreffend, is veilig voor de voeg, zuurvrij en tast het marmer en ander kalkhoudend natuursteen, zoals travertin, blauwe steen of hardsteen e.d., dan ook absoluut niet aan. Ook geschikt voor beton- en kunst-stoftegels waarin stukjes natuursteen zijn verwerkt, zoals granito en marmer composiet.

1 liter € 11,29

DE ECHTE GROTE BEURT REINIGER VOOR ALLE NATUURSTEEN!Marmer en ander kalkhoudend natuur-steen hebben eens in de zoveel tijd een goede schrobbeurt nodig. ≠ natuursteen kracht- reiniger (HG product 40) verwijdert gemakkelijk en snel vet en aangekoekt vuil, maar is ook geschikt voor het verwijderen van polish- en andere beschermfilms.

1 liter € 7,89

GEEF UW NATUURSTENEN VLOER EEN GLANZENDE PANTSERBESCHERMING!≠ natuursteen beschermfilm met glans (HG product 33) is een zeer eenvoudig aan te brengen, flinterdunne maar uiterst sterke, glanzende bescherm-film, waardoor de toplaag van het natuursteen wordt beschermd tegen slijtage en beschadiging of aantasting door zuren zoals fris-dranken en wijn. Deze bescherm-film geeft daarnaast ook een anti-slip effect.

1 liter € 16,25

Page 17: HG - Voorjaarskrant 2015

≠ DOET WAT HET BELOOFT • VOORJAAR 2015, NUMMER 2 17

MARMER EN NATUURSTEEN REGELMATIG DWEILEN MET GLANSHERSTEL!≠ natuursteen reiniger glansher-stellend (HG product 37) is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger voor het regelmatig reinigen van marmer en alle andere kalkhoudende natuursteenvloeren. Het is geschikt voor zowel onbehandelde vloeren als ook voor vloeren behandeld met HG beschermfilm met glans (HG product 33). 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.

1 liter € 9,95

NATUURSTENEN (HOOG)GLANSVLOEREN GEMAKKELIJK STREEPLOOS REINIGEN!≠ natuursteen reiniger glansvloeren (HG product 38) is een heerlijk fris ruikende dweilreiniger voor het grondig, veilig en snel streeploos reinigen van marmer en andere natuursteensoorten zonder nadrogen. Daar-door bij uitstek geschikt voor hoogglanzende natuursteensoorten. Scherp geprijsd want 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten!

1 liter € 6,95

REINIGEN EN VOEDEN IN ÉÉN BEHANDELING!Dankzij de fris ruikende en geconcen-treerde dweilreiniger ≠ natuur-steen reiniger voedend (HG product 49) wordt natuursteen niet alleen grondig gereinigd, maar gelijktijdig ook gevoed (gehydrateerd), waardoor het natuursteen niet schraal wordt en zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt. Het is geschikt voor zowel onbehandeld als geïmpregneerd of gekristalliseerd marmer en alle andere natuursteensoorten. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.

1 liter € 8,95

UW NATUURSTENEN AANRECHTBLAD VEILIG DAGELIJKS REINIGEN!≠ natuurstenen aanrechtbladreiniger is ervoor een snelle en veilige dagelijkse reiniging van aanrechtbladen van graniet, marmer, hardsteen en andere natuur-steensoorten. Het verwijdert effectief vet en andere vervuiling en zorgt voor een streeploos resultaat zonder nawrijven. Bovendien geeft het een structuurverdieping waardoor uw aanrecht elke dag weer zijn natuurlijke eigenschappen uitstraalt.

500 ml € 4,79

UW HARDSTEEN ALTIJD MOOI SCHOON!≠ reiniger blauwe steen (HG product 39) zorgt veilig en snel voor een goede en streeploze reiniging van alle soorten hardsteen, zowel mat als glanzend, zonder nadrogen. Het tast het karakter van het hardsteen niet aan: mat blijft mat, glans blijft glans. Bij regelmatig gebruik wordt het hardsteen ook nog eens gevoed.

1 liter € 8,35

Dat is slechts € 0,35 per dweilbeurt!

Page 18: HG - Voorjaarskrant 2015

18 VOORJAAR 2015, NUMMER 2 • ≠ DOET WAT HET BELOOFT.

TEGEL≠ VLOEREN

BEHANDELMATRIX: WWW.≠.EU

GLANZENDE TEGELVLOEREN STREEPLOOS DWEILEN!≠ tegelreiniger hoogglans vloeren (HG product 18) is een heerlijk ruikende, geconcentreerde dweilreiniger voor het regelmatig en gemakkelijk streeploos reinigen van alle (hoog)glanzende tegel-vloeren en tegelvloeren van niet-kalkhoudend natuursteen. Nadweilen en/of nadrogen niet nodig. 1 liter is namelijk goed voor wel 20 dweilbeurten.

1 liter € 6,95

TEGELVLOEREN REINIGEN MET GLANSHERSTEL!≠ tegelreiniger glansher-stellend (HG product 17) is een heerlijk fris ruikende, geconcen-treerde, dweilreiniger met glansherstel voor het regelmatig reinigen van zowel poreuze als niet-poreuze vloertegels, plavuizen en niet-kalkhoudend natuur-steen. Het verdiept tevens de kleur en structuur van de tegels. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.

1 liter € 7,69

BESCHERM KERAMISCHE TEGELS EN NATUURSTEEN TEGEN VLEKKEN EN VUIL!≠ vlekpreventie (HG product 15) beschermt onzichtbaar tegen vlekken en het indringen en aanhechten van vervuiling, waardoor simpelweg dweilen voldoende is voor een stralende vloer. Ideaal voor zowel poreuze als niet-po-reuze keramische tegelvloeren en natuursteenvloeren in bijv. keuken of badkamer. HG vlekpreventie is eenvoudig met een kwast of roller aan te brengen en streept of stinkt niet, succes is verzekerd! 1 liter is goed voor 100 m².

1 liter € 26,20

GEWOON GOED, SNEL EN OOK NOG SUPER VOORDELIG DWEILEN!Het regelmatig reinigen van tegelvloeren kan, dankzij ≠ tegelreiniger (HG product 16), gemakkelijk, snel en goedkoop. Deze fris ruikende dweilreiniger is namelijk niet alleen zeer kwalitatief, maar ook zeer geconcentreerd. 1 liter HG tegelreiniger is hierdoor geschikt voor wel 40 dweilbeurten.

1 liter € 5,95

BESCHERM VLOERTEGELS EN PLAVUIZEN TEGEN VERVUILING, KRASSEN EN SLIJTAGE!Met ≠ beschermfilm met zijdeglans (HG product 14) brengt u eenvoudig een licht glanzende, flinterdunne maar uiterst sterke beschermfilm aan op uw vloertegels, plavuizen en leisteen. Het beschermt effectief tegen (vet)vlekken, vervuiling, krassen en slijtage. Verder verdiept het de kleur en structuur en geeft het een anti-slip effect.

1 liter € 11,50

Dat is slechts € 0,15 per dweilbeurt!

Page 19: HG - Voorjaarskrant 2015

≠ DOET WAT HET BELOOFT • VOORJAAR 2015, NUMMER 2 19

OLIEVLEKKEN OP UW OPRIT?≠ olievlekkenreiniger weet daar wel raad mee. Even opbrengen, enige minuten in laten trekken, goed naspoelen en het probleem is opgelost.

500 ml € 8,29

DE ECHTE ‘GROTE BEURT’ REINIGER VOOR TEGELS!Uw tegelvloer een goede schrobbeurt geven hoeft geen zware klus te zijn, dankzij ≠ tegel krachtreiniger (HG product 19). Dit product verwij-dert namelijk gemakkelijk en snel vet en aangekoekt vuil. Het is tevens uiter-mate geschikt voor het verwijderen van polish en andere beschermfilms.

1 liter € 10,45

VUILE VOEGEN?De voegen van de badkamer- of keukenvloer, maar ook die tussen de tegels achter het aanrecht, hebben het vaak zwaar te verduren. Als ze niet meer schoon te krijgen zijn, is het moment aangebroken om ≠ voegenreiniger te gebruiken.

concentraat 500 ml € 5,89kant & klaar 500 ml € 4,95

OLIE- OF VETVLEKKEN IN TEGELS, PLAVUIZEN OF NATUURSTEEN?≠ vlekverwijderaar (HG product 21) verwijdert olie- en vetvlekken uit tegels, beton, natuursteen of plavuizen. Ook uitermate geschikt voor het verwij-deren van resten van oude epoxy-voegen.

500 ml € 8,49

BESCHERM WAND- EN VLOERVOEGEN TEGEN VUIL WORDEN!Met ≠ wand- en vloervoegen super beschermer wordt voorkomen dat voegen vies en lelijk worden door vet en vuil zoals zeepresten, kalkaanslag of schimmel, want door dit product worden de voegen absoluut water-, olie-, vet- en vuilafstotend. Eenvoudig aan te brengen!

250 ml (±20 m²) € 16,35

Krachtig, maar toch veilig voor voeg en tegel!

Page 20: HG - Voorjaarskrant 2015

20 VOORJAAR 2015, NUMMER 2 • ≠ DOET WAT HET BELOOFT.

INTERIEUR

GLAS EN SPIEGELS ALTIJD STREEPLOOS SCHOON!≠ glas & spiegelspray heeft vele voordelen t.o.v. de bekende universele producten: het werkt beter, sneller, laat geen blauwe waas achter, geeft een streeploos resultaat en heeft ook nog eens een heer-lijk frisse geur. En voor de prijs hoeft u het niet te laten, want HG glas & spiegelspray is wel veel beter maar niet duurder!

500 ml € 3,69

PROFESSIONELE GLAZENWASSERS GEBRUIKEN HET OOK!≠ glazenwasser is super geconcentreerd en reinigt intensief en absoluut streeploos! Het bevat geen ammonia of spiritus en voldoet aan alle professionele eisen, want het is pH-neutraal en tast verf, lak en kunststof niet aan. Mild voor de handen.

500 ml € 3,89

UW KROONLUCHTER SNEL WEER SCHOON!Met ≠ kroonluchter spray reiniger reinigt u uw kroonluchter heel gemakkelijk! Alleen maar even insprayen en het vuil druipt ervanaf. Droogt snel en blinkend op, dus nadrogen is niet nodig.

500 ml € 7,69

KUNSTSTOF HEEFT EEN SPECIALE REINIGER NODIG!≠ kunststof intensief reiniger reinigt snel en zonder strepen, hardnekkige nicotine, roet- en atmosferische aanslag, schoenstrepen, vet en vuil van alle kunststof zoals schrootjes, lamellen, kozijnen, plafonds, gevelbekleding (Trespa), kastjes e.d. zonder deze aan te tasten. Ook geschikt voor verfwerk en afwasbaar behang.

500 ml € 3,99

Goed voor minstens 35

raamwasbeurten! Ook voor buiten!

Page 21: HG - Voorjaarskrant 2015

≠ DOET WAT HET BELOOFT • VOORJAAR 2015, NUMMER 2 21

AIRCARE

UW TOETSENBORD SNEL WEER HYGIËNISCH SCHOON!Toetsenborden van pc’s en laptops worden vuil doordat (huid)vet aan de toetsen blijft kleven en zo ander vuil en stof vasthoudt. ≠ toetsenbordreiniger is een sneldrogende en ontvettende reiniger die dit soort aanslag snel, grondig en hygiënisch verwijdert. Ook voor de muis en computerbehuizing.

90 ml € 2,95

ALLE GAATJES EN KIERTJES STOF EN VUIL VRIJ!Overal zijn wel moeilijk bereikbare kiertjes en gaatjes waar een normale stofdoek of stofzuiger niet bij kan komen of schade zou kunnen veroorzaken. Denk maar aan toetsenborden, roosters of andere (ventilatie)openingen in bijvoorbeeld computers en televisies, luchtroosters in auto’s of de scheerkop van het scheerapparaat. ≠ luchtdrukreiniger voor alle kiertjes en gaatjes verwijdert moeiteloos stof en andere losse vervuiling uit dergelijke kiertjes en gaatjes. Ook uitstekend geschikt voor lenzen, computer printplaatjes e.d.

400 ml € 6,25

REINIG EN BESCHERM UW BEELDSCHERM VEILIG EN SNEL!Beeldschermen, maar ook schermen van tablets, mobiele telefoons of andere apparaten worden vanuit de fabriek beschermd met speciale coatings. Het reinigen hiervan met gewone schoonmaakmiddelen of water tast deze coatings aan, met beschadigingen en/of beeldverlies tot gevolg.

De ≠ beeldschermreinigers zijn speciaal ontwikkeld voor het veilig en streeploos reinigen van al dit soort schermen. De ≠ beeldscherm reiniger en beschermer brengt tijdens het reinigen ook nog een beschermlaagje aan, waardoor

het scherm minder stof aantrekt en veroudering van de coating wordt tegen gegaan.

ALLE NARE GEURTJES WEG!Urine, uitwerpselen, braaksel en andere vervuilingen kunnen, ondanks goed schoonmaken, blijven stinken. ≠ alle nare geurtjes weg verwijdert, op biologische wijze, de stankbron effectief met behulp van natuurlijke enzymen en microben.

500 ml € 5,99

LAST VAN EEN VIEZE, MUFFE LUCHT UIT UW STOFZUIGER?Stofzuigers gaan vaak stinken omdat het vuil langdurig in de stofzuigerzak of stofop-vangbak zit en daardoor muf en “zuur” gaat ruiken. Tijdens het stofzuigen gaat de lucht-stroom constant langs het opgezogen vuil en komt deze vieze lucht via de luchtuitlaat van de stofzuiger naar buiten. Vooral haren van huisdieren zijn een bron van stank. ≠ stofzuiger-lucht-verfrisser zorgt er voor dat de stofzuiger tijdens het stofzuigen een heer-lijke frisse lucht verspreidt.

180 gram € 6,75

22 ml (incl. 10 textiel tissues) € 8,75

125 ml € 3,95

Page 22: HG - Voorjaarskrant 2015

22 VOORJAAR 2015, NUMMER 2 • ≠ DOET WAT HET BELOOFT.

KEUKEN

SUPERSNEL IJS VERWIJDEREN, ZONDER DAT UW BEVROREN VOEDSEL ONTDOOIT!Door aangroeiend ijs wordt de diepvriezer of het vriesvak steeds kleiner en loopt het energiever-bruik fors op. Met ≠ diepvries ‘snel’ ontdooier verwijdert u dit ijs eenvoudig en snel, waardoor het bevroren voedsel niet de tijd krijgt om te ontdooien.

500 ml € 4,99

UW KOELKAST SNEL EN HYGIËNISCH SCHOON?≠ hygië-nische koel-kastreiniger verwijdert effectief vervuiling en voedsel-resten uit uw koelkast en geeft een streeploos resultaat.

500 ml € 3,69

UW KOOKPLAAT STEEDS WEER ALS NIEUW!Vet en kookaanslag verwijdert u dagelijks eenvoudig met ≠ kookplaat alledag reiniger. Insprayen, met een tissue afnemen en…klaar!

500 ml € 4,99

Bij ingebrand of aangekoekt bakvet en kookaanslag gebruikt u ≠ kookplaat intensief reiniger. Zeer krachtig en toch veilig voor uw kookplaat! Laat bovendien een vuilafstotend, glanzend laagje achter.

250 ml € 4,99

DAGELIJKS VETTE AANSLAG!Uw gasfornuis en afzuigkap worden dagelijks vet! Met ≠ vetweg wordt het schoonmaken een fluitje van een cent. Door de krachtige samenstel-ling worden vet en andere kookresten gemakkelijk verwijderd. Na het koken alleen maar even sprayen, afnemen en… klaar! Er is ook een super voordelig navulconcentraat.

spray 500 ml € 4,795x navul € 5,75

AFZUIGKAPFILTERS NU GEMAKKELIJK EN SNEL ONTVETTEN!≠ afzuigkapfilter ontvetter is een sterk gecon-centreerde en uiterst krachtige reiniger, die metalen filters van afzuigkappen moeiteloos schoon-maakt. De filters hoeven slechts ondergedompeld te worden en het vet lost vanzelf op. Door de filters regelmatig schoon te maken verlengt u de levensduur van de afzuigkap en behoudt deze zijn maximale afzuigkracht.

500 ml € 6,65

De navulflacon is goed voor 5x navullen. Dat is

maar € 1,15 per fles!

Page 23: HG - Voorjaarskrant 2015

≠ DOET WAT HET BELOOFT • VOORJAAR 2015, NUMMER 2 23

LAAT ROESTVRIJSTAAL GLANZEN!In veel moderne keukens wordt roestvrijstaal gebruikt. Met ≠ roestvrijstaal snel glans is het glanzend krijgen én houden hiervan geen probleem: een beetje op een doek, slechts licht over het oppervlak wrijven en een streeploze glans is een feit. Zeer zuinig in het gebruik.

125 ml € 6,39

UW ROESTVRIJSTAAL SNEL STREEPLOOS REINIGEN!≠ roestvrijstaal snel reiniger is een krachtige reiniger voor het snel, gemakkelijk en absoluut streep-loos verwijderen van vet, vuil en vingerafdrukken op roestvrij-staal, chroom en alumi-nium. Ideaal dus voor gebruik op kookplaten, spatwanden, afzuigschouwen, koelkasten, magnetrons e.d. Het geeft tevens een onzicht-bare bescherm-laag waardoor volgende vervuiling zich nog weer makkelijker laat verwijderen.

300 ml € 6,59

UW FRITUURPAN EENVOUDIG WEER ALS NIEUW!Frituurvet is hardnekkig omdat het door de hitte inbrandt, aankoekt en weer stolt. ≠ frituurpanreiniger is een gebalanceerd product dat gestold, aangekoekt en ingebrand frituurvet razend snel oplost maar de frituurpan, deksel en het mandje niet aantast.

500 ml € 5,95

HET NADEEL VAN OVEN, GRILL & BARBECUE: ZE WORDEN ZO SMERIG!De oven, grill of barbecue kan enorm vies, zwartgeblakerd en vet worden, maar met ≠ oven, grill & barbecue reiniger maakt u deze met gemak weer blin-kend schoon zonder schuren of schrobben.

500 ml € 6,95

Aanbevolen door ATAG!

Page 24: HG - Voorjaarskrant 2015

LEER

8 7 1 1 5 7 7 1 8 8 6 1 0

Uitgave BE 994236-NV, 03-’15. Drukfouten voorbehouden. Deze krant is met de grootste zorg samenge-steld. Desondanks kunnen zich verschillen voordoen in prijzen, verpakkingen e.d. Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen, per winkel kunnen afwijkende prijzen gehanteerd worden. Verantwoordelijke uitgever: zie indrukkader op de voorpagina. Niet op de openbare weg gooien. HG voorjaarskrant België 2015

HOUDTUWLERENBANKZACHT,SOEPELENSCHOON!Zonder regelmatig onderhoud en bescherming wordt leer snel lelijk en oud. ≠ 4in1voorleer reinigt niet alleen, maar beschermt ook tegen vlekken. Door de voedende werking blijft het leer soepel en krijgt het zijn oorspronkelijke uitstraling terug. Makkelijk in gebruik: in slechts 5 minuten doet u een hele bank.

250 ml € 8,99

DEGROTEREINIGINGSBEURTVOORLERENMEUBELS!Leren meubels moeten 1x per zes maanden grondig worden gereinigd. Vuil krijgt dan niet de kans zich vast te zetten in de poriën van het leer. Hierdoor kan het gebruik van zware chemische middelen voorkomen kan worden. ≠ dieptereinigervoorleerreinigt krachtig, snel en toch heel veilig.

250 ml € 8,49

DEVOEDENDEVERZORGINGVOORUWLERENMEUBELS!Dankzij de toevoeging van lanoline en natuurlijke bijenwas heeft ≠ leer-balsem intensief voedende eigen-schappen. Regelmatig gebruik van dit product houdt het leer soepel en sterk. Het is bijzonder eenvoudig toe te passen en uw zitmeubel kan direct weer gebruikt worden.

250 ml € 9,39

DEBESTEBESCHERMINGVOORUWLERENJASSENENSCHOENEN!≠ water,olie,vet&vuildichtvoorleer is een uitermate krachtige bescherming tegen water, olie, vet en vuil. Even sprayen en alles wat u morst blijft bovenop het leer liggen, zodat het eenvoudig te verwijderen is. Ook regen of sneeuw heeft nu geen kans meer.

300 ml € 8,49

LERENMEUBELSGEMAKKELIJKREINIGEN ÉNVOEDEN!≠ leerspray is een eenvoudig te gebruiken reinigings- en onderhoudsmiddel voor vol-aniline en gedekverfde leersoorten. Het reinigt en voedt in één behande-ling waardoor het leer, bij regelmatig gebruik, in topconditie blijft.

300 ml € 6,95

Ookuitermategeschiktvoornubuckensuède!