het nieuwe huren: Valkenswaard

Click here to load reader

 • date post

  21-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  225
 • download

  11

Embed Size (px)

description

Het nieuwe huren, in Valkenswaard. Met dit concept spelen we in op de trend dat huren op dit moment voor veel mensen de ideale (of enige) oplossing is om te voorzien in hun woonwensen. Wonen op goede locaties in eigentijdse woningen. Met alle voordelen van nieuwbouw zoals lage energielasten en een complete afwerking met alle comfort. Tegen een duidelijke vastgestelde prijs, met lage lasten. Met de flexibiliteit die bij jou past. Huur, zeker nu!

Transcript of het nieuwe huren: Valkenswaard

 • het nieuwe hurenkans voor de gemeente Valkenswaard

 • Er is aanhoudend een grote vraag naar huurwoningen die structureel is. Die groeiende vraag hangt onder andere samen met een veranderende trend bij jongeren en ouderen, teruggelopen financieringsmogelijkheden en vergrijzing.

  Uit: Vastgoedmonitor 2014

  De huurwoning wint verhoudingsgewijs en absoluut duidelijk aan terrein. Bijna 22% wil nu beslist een huurhuis.

  Uit: NVB Thermometers Huurders in 5 minuten

  2

 • actualiteit onomkeerbaar gewijzigde woningmarkt na crisis veranderende woonwens statische koopmarkt (levensloophuis) dynamische huurmarkt (groei particuliere huurders)

  sturing op marktwerking en marktconforme huurprijzen maatregelen om scheefwoners in sociale huurwoningen te laten doorstromen

  naar koop of particuliere huur afbouw van hypotheekrenteaftrek zorgt voor relatieve aantrekkelijkheid van

  middeldure huurwoningen

  20% meer vraag naar huurwoningen grotere doorstroom naar huur vanuit koopwoning keuze voor lagere toetredings- en transactiekosten van huren huurhuis past waarschijnlijk vaker bij de wensen van de werknemer van de toekomst huurwoning als inflatie-vast beleggingsobject

  starters noodgedwongen op de huurdersmarkt door economische crisis loopt belangstelling voor de huurwoningen op Nederlandse huurder wil 13,4% meer huur betalen dan 2 jaar geleden

  Ontwikkelingen macro

  Beleidskeuzes overheid

  Uit: Cijfers & trends Rabobank

  Uit: onderzoek Nederlandse Vereniging Ontwikkelaars & Bouwondernemers

  3

 • Als ik nu een woning koop moet alles kloppen. Met een gezin moet ik daar bijvoorbeeld op termijn ook kunnen wonen. En ik weet niet eens of ik tegen die tijd nog wel hier werk. Bij de keuze voor een huurwoning spelen dat soort dingen niet. Daar kun je zo weer weg.

  Franciska (27) onlangs bewust gekozen voor huur

  4

 • nieuwe consumentvraag

  De diverse onderzoeken naar de veranderende woningmarkt wijzen uit dat er een verschuiving plaatsvindt van kopers naar huurders. Het gaat daarbij voornamelijk om starters, gezinnen en ouderen op de woningmarkt (een- en twee-persoonshuishoudens).

  De totale groep is echter diffuus qua leeftijdsopbouw, gezinssamenstelling of levensfase. De gemene deler is dat ze kiezen voor huur omdat ze:

  (nog) niet kunnen kopen zich niet willen binden aan een definitieve vestigingsplaats

  (bijv. door onzekerheid werk) geen lange termijnplannen willen / kunnen maken kopen niet (meer) als een investering zien huren zien als prima tussenstation voor ze gaan kopen willen wonen zonder zorgen

  5

 • Met de ontwikkeling van woningen volgens ons concept Huur zeker nu geven we een antwoord op de veranderende vraag in de woningmarkt. Voor de consument een goede, betaalbare woning die past bij een flexibele levensstijl. En voor beleggers de kans om positie te pakken op de geliberaliseerde huur- woningmarkt.

  6

 • antwoord Huur zeker! Wonen op goede locaties in eigentijdse woningen. Met alle voordelen

  van nieuwbouw zoals lage energielasten en een complete afwerking met alle comfort. Tegen een duidelijke vastgestelde prijs, met lage lasten. Met de flexibiliteit die bij jou past. Huur, zeker nu!

  Huurwoning in prijs vanaf 750 p/mnd Diverse verschijningsvormen (behoefteonderzoek) - Plattegronden (84m2 tot 115m2) - Gevels (modern, klassiek, jaren 30, ) - Minimaal 3 slaapkamers Kwaliteit, lage energiekosten, weinig onderhoud - garantie / EPC 0.4-0.0 / MJOP

  7

 • fijn wonen, fijn leven

  8

 • Consument Kwalitatief zeer goede nieuwbouw-huurwoningen Relatief lage energielasten (voordeel nieuwbouw) Geen onderhoudskosten (voordeel nieuwbouw en huur) Geen risico waardevermindering woning (voordeel huur) Gemakkelijk opzegbaar / flexibel (voordeel huur) Op goede locaties in middelgrote en grote gemeenten Particulier of via werkgever te huren

  Belegger Waardevaste investering Kwalitatief zeer goede en complete woningen Beheer en onderhoud wordt verzorgd

  Gemeente Antwoord op acute vraag van de burgersparticulieren en bedrijven (wonen) Snelle realisatie (conceptueel bouwen) Betrouwbare partners (financile waarborging) werkgelegenheid doorstroming in de markt behouden van inwoners vernieuwing in wijken (herstructurering en uitleggebieden)

  Corporatie doorstroom huurders naar geliberaliseerde huur project- en risicospreiding

  voordelen Huur zeker!

  9

 • 10

 • Met dit concept spelen we in op de trend dat huren op dit moment voor veel mensen de ideale (of enige) oplossing is om te voorzien in hun woonwensen. We kiezen voor de boodschap:

  Huur. Zeker nu! Huur zeker. Nu.

  11

 • Communicatie met de consument

  12

 • Crossmediale campagnevoering Onderzoek op doelgroep en zoekgedrag (particuliere en bedrijven) Opbouwen social netwerk Inzet ambassadeurs Monitoren en bijsturen Publiek opbouwen d.m.v. paid en owned media Publiek uitbouwen d.m.v. earned media Persaandacht Persoonlijk contact (altijd bereikbaar)

  13

 • Eerste verdieping Zolder

  Begane grond

  Plattegronden

  Woonconcept:Twee basisplattegronden (84 en 115 m2 GBO)uitbreidbaar met opties zoals beukmaten, dakkapel en dwarskap.

  14

 • Eerste verdieping Zolder

  Begane grond

  15

 • Woningtypes

  Verschillende verschijningsvormen i.o.m. gemeente en/of corporatie

  passend in de omgeving

  16

 • maatwerk voor de consument

  zelfs tot energieneutraal!

  17

 • 18

 • 19

 • www.huurzeker.nu