Heisessie 2.0. v2

download Heisessie 2.0. v2

of 2

 • date post

  10-Jun-2015
 • Category

  Business

 • view

  49
 • download

  0

Embed Size (px)

description

Een andere omgeving voor je heisessie. Weg uit je bekende omgeving, geïnspireerd door de mogelijkheden van deze eeuw. Lees de leaflet over het eLab en neem contact op.

Transcript of Heisessie 2.0. v2

 • 1. HEISESSIE 2.0. eLab In Breda staat de inspirerende en uitdagende leer-en werkomgeving: het eLab. Deze ruimte heeft alles in huis om uw heisessie 2.0. tot een succes te maken. Het eLab bestaat uit verschillende ruimtes. Hier staan computers en laptops, er liggen tablets, er zijn tafels met touch-schermen en indrukwekkende mediawanden. Er is vooral veel ruimte voor dialoog en het uitwisselen van ervaringen. () Een heisessie kan plaatsvinden in een conferentieoord op de hei, maar in principe is iedere prikkelarme omgeving met voldoende faciliteiten geschikt. Bent u het hiermee eens? Wij niet Energie, inspiratie, beleving en ervaring. Hier geloven wij in. Lichte ruimte, met mogelijkheden om in je eigen tempo te participeren. Begeleiding die daar optimaal in ondersteunt en faciliteert. info@innofun.nl076 524 55 65innofun.nl Stadionstraat 20 Breda

2. Opbrengsten Deelnemers maken kennis met moderne ICT toepassingen Deelnemers creren samen Deelnemers voelen zich gehoord, door leervragen scherp te stellen Inspiratie om morgen met de besproken onderwerpen aan de slag te gaan Kosten 500,00 per dagdeel. Hiervoor krijgt u: - huur eLab, inclusief koffie/thee onbeperkt, fris en versnaperingen Niet inbegrepen 21% btw en eventueel lunch/diner Mediacoach Haal meer uit uw mensen en deze uitdagende omgeving door gebruik te maken van onze mediacoaches. De mediacoach zorgt dat steeds de juiste apparatuur op de juiste instelling staat, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Als spreker inspireert hij (u en) uw gezelschap over innoveren, als ervaren workshopleider begeleidt hij brainstormsessies of andere werkvormen. Onze ervaring uit eigen trajecten kunnen wij ook gebruiken om u te helpen de juiste (activerende) werkvorm te kiezen. Tot slot maakt de mediacoach voor u een aansprekend beeldverslag om af en toe terug te denken en te delen met andere genteresseerden. Vraag gerust naar de mogelijkheden! Meer weten? Diana.verbeek@innofun.nl HEISESSIE 2.0. info@innofun.nl076 524 55 65innofun.nl Stadionstraat 20 Breda Graag tot ziens!