Health Holidays Brochure 2013

12
Turkije Turkije KaŞ Fuerteventura Fuerteventura Caleta de Fuste B r o c h u r e 2 0 1 3

description

Gezondheid is het belangrijkste in uw leven. Uw gezondheid wordt bepaald door voeding, lucht- en waterkwaliteit en beweging. U bent wat u gegeten heeft en u wordt wat u nú eet, drinkt, inademt en beweegt. U wilt volop genieten van het leven, maar vergeet daarbij goed te letten op uw gezondheid. Vaak wordt ook gedacht dat genieten van het leven én letten op uw gezondheid niet samengaan. Health Holidays heeft een sapkuur met sportprogramma ontwikkeld, waarbij dit absoluut kan!

Transcript of Health Holidays Brochure 2013

Page 1: Health Holidays Brochure 2013

TurkijeTurkijeKaŞ

FuerteventuraFuerteventuraCaleta de Fuste

Brochure 2013

Page 2: Health Holidays Brochure 2013

www.health-holidays.nl | [email protected] | 020-400 22 332

Algemeen

U zult fit & gezond worden en dat is toch alles waard!Het gehele jaar kunt u wekelijks met Health Holidays mee naar één van onze toplocaties! Het programma is op elke locatie hetzelfde; sporten én sappen doet u drie keer per dag.

Health Holidays bedacht en ontwikkelde het succesvolle en ijzersterke sapreinigings- en bewegingsconcept ruim 27 jaar geleden. De weldadige gevolgen van deze gezondheidsreizen zijn al door duizenden gasten ervaren, of men nu deelnam om te ontgiften, af te vallen, voor conditieverbetering of een energieboost. U bent van harte welkom!

Het gezelschap is altijd zeer gevarieerd. Met gelijkgestemde zielen zult u dit zeer gezonde en gezellige programma gaan ondervinden. Vier Health Holidays als een feestelijk avontuur, want dan bevalt het zo goed, dat u net als de meeste gasten zult terugkomen. Vaak nog in hetzelfde jaar!

Het programma geeft 100% succes bij hen die zich er voor 100% aan houden. Uitsluitend sapvoeding geeft uw spijsverteringssysteem maximale rust, waardoor het lichaam zich maximaal kan herstellen. Uw lichaam wordt volledig gereinigd en ook uw geest komt geheel tot rust.

Tegelijkertijd kunt u veel afvallen. Gemiddeld vallen vrouwen een halve kilo en mannen één kilo per dag af. Health Holidays is zeer geschikt voor mensen met overgewicht, hoge bloeddruk, cholesterol, diabetes type 2, een burn-out en een alcohol- en/of rookverslaving. Ook wanneer afvallen niet uw doel is, kunt u goed ons programma volgen.

Een aangenaam warm klimaat is essentieel voor een Health Holiday, dit versnelt het ontgiftingsproces. Een maximaal vakantiegevoel is heel belangrijk, daarom hebben al onze locaties een zonnig klimaat, een prettige accommodatie en een fraaie omgeving aan of in de buurt van de zee. Wanneer u een spectaculaire gezondheidsreis bij Health Holidays boekt, krijgt u uitgebreide documentatie over het gehele programma. Uiteraard begeleiden wij u ook voorafgaand aan en na afloop van uw gezondheidsreis.

Page 3: Health Holidays Brochure 2013

www.health-holidays.nl | [email protected] | 020-400 22 33 3

Ter plaatse krijgt u een intakegesprek met onze zeer betrokken Nederlandstalige begeleiding, zodat uw medische achtergrond, mentale welzijn en einddoelen bij hen bekend zijn.

De fruit- en groentesappen zijn 100% natuurlijk, niet verhit, compleet en zeer effectief. De sappen zijn zodanig samengesteld, dat u alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Voor de essentiële aminozuren leucine en iso-leucine staat koudgeperste olijfolie op tafel.

Onze reissommen zijn inclusief retourvlucht en transfer. Wij reserveren 24 uur voor vertrek een stoel voor u in het vliegtuig. Wij beschikken over een eigen transfer, zodat u rechtstreeks naar de accommodatie wordt gebracht. Health Holidays is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. U kunt dus met een gerust hart en gezond verstand boeken.

Hoe zit een dag bij Health Holidays er uit?Afhankelijk van uw conditie start u de dag met Nordic Walking, roven of hardlopen. Hierna krijgt u een glas citroensap aangelengd met water. Na een half uur nuttigt u een heerlijke versgeperste vruchtensap bestaande uit 3 verschillende

vruchten. Na het vruchtensap is het tijd voor de bodyshape. De bodyshape bestaat uit spierversoepelingsoefeningen zoals aerobics, yoga of pilates. Na de bodyshape heeft u alle tijd om te ontspannen en te genieten van uw welverdiende vakantie. De turbosap, bestaande uit komkommer- en tomatensap, staat tevens voor u klaar in een thermosfles. Deze kunt u tijdens uw vrije middag meenemen naar bijvoorbeeld de Thalasso, de golfbaan of het strand. In de namiddag krijgt u een aquatraining. Met de aquabelt bent u gewichtloos, waardoor u beter en makkelijker uw spieren kunt trainen én oefeningen kunt doen die door de zwaartekracht onmogelijk zijn. ’s Avonds krijgt u versgeperste groentesap bestaande uit 3 verschillende groente. Verder mag u de gehele dag onbeperkt water en kruidenthee drinken.

Gezondheid en topconditie krijgt u nooit cadeau, anders gaf Health Holidays niet zoveel voldoening. Zelf werken aan uw gezondheid, alleen daarmee boekt u écht resultaat.

Wij mogen stellen dat iedereen die serieus en naar vermogen Health Holidays doet, een geweldige gezondheidswinst zal boeken. Of dat nu is in het luxe Caleta de Fuste op het zonnige Canarische eiland Fuerteventura of op ons hoogst aantrekkelijke schiereiland Kaş in zuidelijk Turkije.

Voor kwaliteit, veiligheid, geschil en aansprakelijkheid.

U heeft financiële zekerheid over uw vooruitbetaalde reisgelden.

U heeft zekerheid bij een calamiteit.

Page 4: Health Holidays Brochure 2013

Er is een spreuk die zegt: ‘Samen eten is olie voor de

vriendschap’. En dat was ook deze week het geval.

Ongeacht hoe verschillend onze nationaliteiten, beroepen

en interesses ook waren, we hadden 2 dingen gemeen-

schappelijk: onze liefde voor eten en onze liefde voor onszelf.

Het was een toffe groep en ik ben zeer content met het

resultaat.

Sylvie V.

www.health-holidays.nl | [email protected] | 020-400 22 334

Weer ontzettend genoten! De hele organisatie groeit,

geweldig om te zien. De sapjes waren fantastisch, in

alle keren dat ik ben geweest waren ze nu super, dank

je wel Fanette. Joyce, je bent een prachtig mens. Je

doet het maar weer met een hele club! Motiveren en je

leeft echt met ons mee en niet te vergeten je massa-

ges… Dus mij zie je zeker terug volgend jaar!!

Meiden, heel veel geluk en gezondheid!

Veel liefs, I. Wolsink

Super!Health

Holidays

Page 5: Health Holidays Brochure 2013

Als rolstoeler was ik wel even nerveus, maar het is allemaal reuze meegevallen in Fuer-

teventura! Dank voor de goede zorgen, het ‘toetje’ en vooral bedankt dat jullie mij de

ruimte gegeven hebben om op mijn eigen manier mee te doen. Hopelijk tot een volgende keer,Liefs, Pauline Gransier

www.health-holidays.nl | [email protected] | 020-400 22 33 5

Iedereen, hartstikke bedankt voor de, zoals altijd, goede verzorging en gezelligheid, in combinatie met de prachtige omgeving en de kick van het heerlijk voelen na het sappen.Ik ga weer als een opgepepte frisse blom naar ons kikker-landje! Top!

Heel veel dank voor ju llie active-rende, gezellige begeleiding! Maar ook de goede groepsgesprekken, de goede tips, na een heerlijke week, weer goed op weg!

Dank, J. & P.

Caleta de Fuste

Tijd voor een heerlijk sapje!

Pauline van P.

Het was een bijzondere week, waar ik ondanks de pittige kantjes echt van

genoten heb! Het weer was natuurlijk super en dat maakte zelfs het sporten,

voor iemand die daar niet zo dol op is zoals ik, een prettige buitenactivi-

teit. Dit was de 50% extra motivatie, de rest was echt de super begeleiding

van jullie. Luchtig maar serieus, vol humor, maar heel bekwaam, interesse

in mensen, aanstekelijke energie. Je kunt merken, voelen en proeven (in de

sappen) dat jullie je werk met hart en ziel doen! Daarnaast hadden we een

heerlijke groep mensen. Het mooiste sfeermoment vond ik denk ik het sporten

op harde muziek van ABBA. Iedereen zong of neuriede mee en dan die cooling

down op Stef Bos…

Lieve dames, ik wens jullie het allerbeste…

Dank! Marieke

Kite surfen,

Page 6: Health Holidays Brochure 2013

www.health-holidays.nl | [email protected] | 020-400 22 336 www.health-holidays.nl | [email protected] | 020-400 22 336

Fuerteventura

Page 7: Health Holidays Brochure 2013

www.health-holidays.nl | [email protected] | 020-400 22 33 7www.health-holidays.nl | [email protected] | 020-400 22 33 7

Caleta de Fuste

,

Caleta de Fuste

Fuerteventura - Barcelo Puerto Castillo (Caleta de Fuste)Wij vliegen vanaf Amsterdam.

Vertrek op 3, 10, 17, 24 en 31 maart 2013.

8 dagen 12 dagen 15 dagen 22 dagen

1 persoon 1299 1699 1959 2599

2 personen 1099 1399 1599 2199

3 personen 999 1259 1459 1999

Alle prijzen zijn exclusief e 2,50 Calamiteitenfonds.

Wilt u genieten van een luxe appartement in een zonnige omgeving? Boek dan snel een reis naar Caleta de Fuste op Fuerteventura! Caleta de Fuste ligt dicht bij de hoofdstad Puerto del Rosario en het vliegveld. Het biedt volop mogelijkheden voor een actieve of ontspannende vakantie en is ideaal voor iedereen die van een gezellige en stressvrije vakantie wil genieten. De stad is gebouwd rondom een natuurlijke baai die door haar beschutte ligging ideaal is voor strandactiviteiten. U kunt watersporten beoefenen en heerlijk zonnen op de ligbedden met parasols. In de Thalasso kunt u genieten van straal-douches, douchemassages, een Turks stoombad, jacuzzi, solarium, sauna en verschillende warmtebaden zowel binnen als buiten. Ook kunt u zich laten verwennen met diverse wellnessbehandelingen en/of schoonheidsbehandelingen, zoals onder andere een algenbad, een lymfedrainage, diverse pakkingen en hydromassages. Verder kunt u uw swing perfectioneren op de golfbaan van Salinas, heerlijk uitwaaien langs de prachtige kliffen en ondertussen genietend van de vele eekhoorns die u zult tegenkomen of het gehele eiland verkennen met een mountainbike of huurauto. U kunt tevens met de bus naar diverse beziens-waardigheden op het eiland. De modern ingerichte 2-kamer appartementen van Barcelo Puerto Castillo, directgelegen aan de Atlantische Oceaan, bieden alle mogelijkheden voor een luxe verblijftijdens uw sportieve sapkuur. U beschikt over een ruime woonkamer met comfortabelebank, een praktische leestafel met stoel, airconditioning en verwarming. De slaapkamer heeft een nachtlamp en leeslicht aan beide zijden van het kingsizebed en in degarderobekast is een gratis kluisje aanwezig. Zowel de woon- als slaapkamer beschiktover een LCD-scherm met de televisiezender BVN. De badkamer mag er ook zijn meteen ligbad met douche, toilet, bidet, ruime wastafel en föhn. Alle appartementenhebben een balkon of terras, voorzien van zitmeubilair en een droogrek. Het schitterende appartementencomplex heeft een verwarmd buitenzwembad omringd met luxe ligbedden. We hebben een sfeervolle sapruimte met gratis wireless internet en er zijn geen restaurants aanwezig in het complex, zodat u optimaal kunt genieten van alle sapmomenten. Voor extra beweging is een fitnessruimte aanwezig.

Page 8: Health Holidays Brochure 2013

Een hele ervaring met goed gevolg dankzij jullie professionele aanpak, maar veel meer nog dankzij jullie positieve instelling, goede humeur en gevoel voor humor. En Circe speciaal voor het geloof dat je in me toonde en me telkens aanspoorde nog een stapje er bovenop te doen. Wie weet tot in oktober!

Nanko D.

www.health-holidays.nl | [email protected] | 020-400 22 338

Wat een geweldige formule, sappen, sporten, rust,

mooi weer en dan ook nog 7 kilo afvallen in 2 weken.

Nooit gedacht dat dat mij zou overkomen.

Het was niet altijd makkelijk, maar dankzij jullie

(Hennie en Liesbeth) enthousiasme, support en vooral

de motivatie heb ik het toch maar voor elkaar

gekregen. Chapeau!

Marijke H.

Wauw!Health

Holidays

Page 9: Health Holidays Brochure 2013

Ik heb nu voor de 3e keer gesapt bij Health Holidays en ben opnieuw tevreden over het

resultaat; 11,5 kilo in 13 dagen. Health Holidays biedt een ideale combi:

detoxen, sporten en afvallen. Daarbij de liefdevolle verzorging van Hennie en de

perfecte instructies van Liesbeth. Je komt herboren terug.

www.health-holidays.nl | [email protected] | 020-400 22 33 9

7,5 kg armer en véél rijker!

Duiken, parapenten, mooie omgeving, su-

permooie schone blauwe zee

Heerlijk stadje, mooie pittoreske straatjes,

leuke markt, lieve behulpzame mensen.

Vooral de bezielende lesbegeleiding van

Geeske en Jolande. Jullie zijn top!

Onze spieren zijn weer soepel en met een

gezond lijf, door de heerlijke sappen van

Fanette en Hennie, gaan we de zomer

tegemoet. Bedankt allemaal.

Ik ga jullie ontzettend missen.

Maureen van D.

Het wordt een verslaving! Wat heb ik weer genoten. Lachenderwijs vele kilo’s lichter. De uitdaging blijft, maar ik koester al die gezellige sportieve momenten. Dank voor ju llie stimulans en tot de volgende keer. Dineke S.

Dank ju llie wel voor deze heerlijke week! 4e keer Health Holidays, maar de 1e keer Kas en dat was een leuke ervaring. Prima locatie, u itdagende heuvels!Fris, fru itig, 5 kilo lichter en lekker gebruind zijn we nu onderweg naar huis, ook weer f ijn.... a l kom ik ze-ker terug!

Mirjam V.

Kas

Kas, Turkije,

Ons balkon...

wat een uitzicht!

Karel de G.

,

Page 10: Health Holidays Brochure 2013

www.health-holidays.nl | [email protected] | 020-400 22 3310

Turkije

Page 11: Health Holidays Brochure 2013

www.health-holidays.nl | [email protected] | 020-400 22 33 11

Kas

Club Barbarossa Kaş

Turkije - Barbarossa (Kas)Wij vliegen vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Vertrek op 13, 20 en 27 april, 04, 11, 18 en 25 mei, 01, 08, 15 en 22 juni, 07, 14, 21 en 28 september, 05, 12, 19 en 26 oktober

Op 26 oktober kunt u boeken voor 8 of 11 dagen.

8 dagen 15 dagen 22 dagen

1 persoon 995 1495 1995

2 personen 895 1295 1695

3 personen 795 1095 1395Alle prijzen zijn exclusief € 2,50 calamiteitenfonds en gebaseerd op een kamer met land-zicht en douche. Voor zeezicht en douche betaalt u een toeslag van € 50,- per week. Voor landzicht en jacuzzi betaalt u een toeslag van € 75,- per week. Voor zeezicht en jacuzzi betaalt u een toeslag van €100,- per week. Voor een suite betaalt u een toeslag van €150,- per week. Voor de mastersuite betaalt u een toeslag van € 300,- per week.

Dit sfeervolle en servicegerichte hotel, direct gelegen aan de Middellandse zee, is dé sapkuurlocatie in Turkije voor 2013! Het ligt op loopafstand van onze accommodatie van vorig jaar, Korsan Ada en bevindt zich dus op het wonderschone schiereiland van Kaş. In Club Barbarossa is alles tot in de puntjes geregeld. Alle kamers beschikken over een televisie met de Nederlandse zender BVN, airconditioning en verwarming, een gratis kluisje, een badkamer met douche of jacuzzi en föhn, waterkoker en een balkon of terras. Er is gratis wireless internet in het gehele hotel, een open haard en een ver-warmd zwembad aanwezig. Om heerlijk te ontspannen gaat u relaxen op de lounge- en/of ligbedden van de ‘beach’ of een boek lezen in één van de zitjes in de prachtige tuin. Actievelingen kunnen de omgeving verkennen met een kano, gaan paragliden, duiken, op jeepsafari of met een medesapper een potje tafeltennis spelen.

Welk soort kamer u wenst, heeft u geheel voor het uitkiezen. Het hotel beschikt over kamers met landzicht met douche of jacuzzi, kamers met zeezicht met douche of jacuzzi, suites en één mastersuite met privé tuin inclusief jacuzzi. Het kilometerslange loopcircuit op dit adembenemende schiereiland biedt continu uit-zicht op zee en een prachtige zonsopgang. Nog nooit bent u de dag beter begonnen dan met deze ontspannende, maar toch intensieve Nordic Walking training. Voor deze locatie is het belangrijk dat u goed ter been bent, de accommodatie beschikt over een lift, echter betreft het een bergachtig gebied.

Page 12: Health Holidays Brochure 2013

ApriOri Reizen BV I Leksmondhof 56 I 1108 EP Amsterdam I Tel. 020-400 22 33E-mail: [email protected] I Website: www.health-holidays.nlKennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten in deze brochure binden ons niet en kunnen ons niet worden aangerekend. Copyright ApriOri Reizen B.V. Alle rechten zijn voorbehouden aan ApriOri Reizen B.V. Niets van deze brochure mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze, zonder nadrukkelijke, voorafgaande, schriftelijke toestemming van ApriOri Reizen B.V.

Lieve Laurens, Fanette, Joyce, Sanne & Henny

Was het nou een vakantie of was het keihard werken?? Volgens mij was

het een perfecte combinatie van beiden met hele goede begeleiding.

Dat was echt belangrijk voor me, dat ik naast het ‘voelen’ ook met al

mijn vragen bij jullie terecht kon om nog meer te leren over voedsel en

mijn lichaam. Natuurlijk heb ik genoten van de heerlijke sfeer die jullie

met z’n allen als groep creëren; zo relaxt, open en gezellig. Hierdoor

werd de hele groep ook heel open en samenwerkend. Ik hoop dat ik het

voor de kilo’s niet meer nodig heb, maar om weer terug bij mijn basis te

komen en mijn darmen schoon te maken, kom ik graag terug. Dankjewel

en tot ziens!

Groetjes, C. van Heerebeek

Dames van Health Holidays,Wat een fantastische week heb ik achter de rug. Vooral de pilateslessen hebben me gebracht op een punt dat de manueel therapeut nog niet heeft weten te bereiken. Geweldig!Wat een euforie en dat na heel wat jaren met pijnklachten rondgelopen te hebben. Ik kan niets anders zeg-gen; het is geworden wat ik verwacht had. Samen met de anderen uit de groep, maar ook heerlijk alleen ge-weest. Ik hoop het nog lang vast te houden. Complimenten!

C. Zuidam xxx

KasCaleta de Fuste

Heerlijke sappen!

Lieve mensen,

Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik ging meemaken, maar

vond het een erg leuke week. Heerlijk om te sporten, de sapjes

moest ik even aan wennen. Het resultaat is geweldig!

Dank Linda, Fanette, Henny en Laurens.

Lieve groet, S. van Roozendaal

Lieve allemaal,Ik kwam niet voor het afvallen, noch voor het sporten. Ik wilde zo graag de emmer die thuis zo vol was gelopen leeg maken, of in ieder geval een begin maken. Even aandacht voor body en mind, wat zon en hopelijk hierdoor geestelijk beter voelen zodat thuis alles lichter zou worden. Nog nooit gesapt, geen idee wat te verwachten maar: Fantastische sportbegeleiding bij

het aquajoggen, bedankt Pauline!Wat een kennis, begeleiding en bezieling bij de bodyshape, bedankt Liesbeth! Ook Fanette, voor alles regelen en alle be-langstelling en natuurlijk de sapjes.Last but not least, Hennie. F ijn gepraat, vaak het gevoel gehad dat we op één lijn zaten. En vooral voor de sapjes en inspirerende aandacht. Deze vakantie heeft me precies gebracht wat ik nodig had. Voel me weer bijna de oude!!

Liefs x, P. Derksen

Lieve mensen,Wat een heerlijk programma. Ik had een spartaanse tijd verwacht, maar bleek hier echt op vakantie te zijn. Ook nog eens per dag één pond aan gewicht verliezen! Leuke groep mensen. Perfecte training van Liesbeth en Pauline en gezonde sapjes door Henny en Fanette. Tussendoor surfen, mountainbiken, tennis, terrasje en af en toe shoppen, een boek uitlezen en zon!! Met opgeladen accu weer lekker naar huis, heerlijk!Marie-Louise

Zoals gewoonlijk kom ik 2x per jaar bekaf aan, om me over te geven aan de goede zorgen van het Health Holidays team. Nu kan ik weer fris en fruitig aan mijn 70ste levensjaar beginnen. Hartelijk dank Henny, Fanette, Joyce, Ibora & Laurens en alle medesappers.

Liefs Mol