Haarlem, Slangenkruidlaan, 34

of 12 /12
Slangenkruidlaan 34 , 2015 LL Haarlem Gelegen in het geliefde Oosterduin Grote zonnige tuin Originele details Karakteristieke jaren ‘30 woning H26 Huizen van Hoekstra & v an Eck

description

 

Transcript of Haarlem, Slangenkruidlaan, 34

Page 1: Haarlem, Slangenkruidlaan, 34

Slangenkruidlaan 34 , 2015 LL Haarlem

Gelegen in het geliefde Oosterduin

Grote zonnige tuin

Originele details

Karakteristieke jaren ‘30 woning

H26

Huizen vanHoekstra & van Eck

Page 2: Haarlem, Slangenkruidlaan, 34

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

eengezinswoning

hoekwoning

5

136 m²

272 m²

520 m³

1938

achtertuin, voortuin, zijtuin

vrijstaand steen

c.v.-ketel

gedeeltelijk dubbel glas

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Verkoper vertelt

Te koop bij

Namens onze opdrachtgever mogen wij deze karakteristieke, halfvrijstaande jaren dertig woning met stenen garage/berging aanbieden.

De woning is gelegen op de grens van Haarlem en Aerdenhout, in het gewilde en groene wijk “Oosterduinkwartier”; een ideale, kindvriendelijke woonomgeving met winkels, scholen, sportaccommodaties en op fietsafstand van de duinen, het strand en met een goede ontsluiting naar de Westelijke Randweg.

De royale achter- zij en voortuin liggen op het zuid-westen, zuiden en oosten, zodat u altijd een plek in de zon kunt opzoeken en er mogelijkheid is voor meerdere terrassen.

De woning dateert uit 1938 en verkeert grotendeels nog in oorspronkelijke staat, wat u de kans biedt om het interieur geheel naar eigen wens en inzicht te moderniseren en in te delen.

Haarlem: Gedempte Oude Gracht 19, T 023 517 26 10

Page 3: Haarlem, Slangenkruidlaan, 34

De jaren ‘30 sfeer is goed te voelen en te zien in de prachtige hal van dit huis. Deze is voorzien van originele betegeling, glas-in-lood ramen en fraaie dubbele deuren die toegang geven tot verschillende vertrekken. De heerlijke, royale woonkamer is aangenaam licht.

Dit komt mede door de zijramen en zowel aan de achterzijde als aan de lange zijde openslaande deuren. Vanuit de gang is de gesloten keuken bereikbaar voorzien van een eenvoudig keukenopstelling.

royale woonkamer

authentieke de ta i l s

originele jaren ‘30 details

huizen van hoekstra & van eck

Page 4: Haarlem, Slangenkruidlaan, 34

De ruime, woningbrede hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde. Aan de achterzijde liggen twee slaapkamers, waarvan één met openslaande deuren naar het balkon op het zuid-westen.

Alle slaapkamers beschikken over inbouwkasten. De inpandige badkamer is uitgevoerd met een ligbad, wastafel en tweede toilet.

dri e f l inke s laapka mer s

huizen van hoekstra & van eck

ruime, nette kamersprima badkamer

Page 5: Haarlem, Slangenkruidlaan, 34

ruime zolde r me t mogel i j kheden

huizen van hoekstra & van eck

De grote zolder biedt vele mogelijkheden voor een eigen indeling. Nu is er een grote open ruimte met kleine dakkapel, c.v. opstelling en opstelplaats voor de wasmachine.

Vierde slaapkamer met dakkapel.

zolder met mogelijkheden!ruimte genoeg!

Page 6: Haarlem, Slangenkruidlaan, 34

Ruime voor-, zij- en achtertuin met vrijstaande stenen garage/berging met zadeldak en elektra.

Parkeermogelijkheid op eigen terrein.

parkeren op eigen terrein

Hee r l i jk e tuin

heerlijke tuin!

huizen van hoekstra & van eck

Page 7: Haarlem, Slangenkruidlaan, 34

Slangenkruidlaan 34 2015 LL Haarlem

bega ne g rond

Page 8: Haarlem, Slangenkruidlaan, 34

Slangenkruidlaan 34 2015 LL Haarlem

verdiep ing

Page 9: Haarlem, Slangenkruidlaan, 34

Slangenkruidlaan 34 2015 LL Haarlem

zolde r

Page 10: Haarlem, Slangenkruidlaan, 34

Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstuk van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland. Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt bijna 152.000 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt omstreeks 200.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (Zuid-Kennemerland en IJmond) ruim 400.000 inwoners. Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem één van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad. Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog steeds veel te beleven. De Haarlemse podia, de Stadsschouwburg Haarlem, Philharmonie, Toneelschuur en Patronaat bieden een kwalitatief hoogwaardig programma op het gebied van toneel, dans, film en muziek. Bronnen: www.wikipedia.nl, www.allesoverpostcodes.nl

Haarlem

hee r l i j k wonen in Haar le m

noorden kadastrale kaart

Page 11: Haarlem, Slangenkruidlaan, 34

Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 023 517 26 10 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Saskia Pathuis

onze makelaar ska nto re n

huizen van hoekstra & van eck

Page 12: Haarlem, Slangenkruidlaan, 34

Gedempte Oude Gracht 19 2011 GK Haarlem T 023 517 26 10

hvehaarlem, [email protected]

Méér makelaar.