GoChallenge seizoen 2015

2
Vlotbouwen Zorbbal parcours Chagrijnenspel Restaurant Buitendouche Bandenstapelen Hoogteparcours Vliegend water GPS Labyrinth Portofoontocht (Bike) Stepper Spinnenweb Blaaspijpschieten Boulderwand Aquabal Kanovaren Boogschieten Twistladder Laagteparcours Torens van Hanoi Lopende A Wateroversteken Slackline Kratstapelen Jacobsladder Trapezesprong Klimtoren Outdoorpark GoChallenge Outdoorpark GoChallenge ligt midden in het bos en heeft een eigen recreatiemeer met strand, groot groepshuis en restaurant met terras. = ChallengeRun activiteit = Teambuilding activiteit De ChallengeRun Teambuilding opdrachten De ChallengeRun Spectaculair is de ChallengeRun. Hierbij maken de leerlingen groepsgewijs kennis met vele activiteiten waaronder het hoogteparcours, de trapezesprong, boogschieten en kanovaren. Door de diversiteit aan activiteiten is er voor elk wat wils. Plezier staat bij de ChallengeRun voorop en met elkaar samenwerken en jezelf uitdagen worden gestimuleerd. Teambuilding opdrachten Naast de ChallengeRun bieden we ook uitgebreidere team- opdrachten aan. Hierbij gaat de groep actief onder leiding van een instructeur aan de slag. We hebben diverse opdrachten die de leerlingen stimuleren om samen te werken, te communiceren, logisch na te denken en elkaar te vertrouwen. Tuberacing Bungeerun Klimpiste Kompasloop Seizoen 2015 Actieve werkweek voor de hele klas!

description

 

Transcript of GoChallenge seizoen 2015

Vlotbouwen

Zorbbal parcours

Chagrijnenspel

Restaurant

Buitendouche

Bandenstapelen

Hoogteparcours

Vliegend water

GPS Labyrinth

Portofoontocht

(Bike) StepperSpinnenweb

Blaaspijpschieten

Boulderwand

AquabalKanovaren

BoogschietenTwistladder

Laagteparcours

Torens van Hanoi

Lopende A

Wateroversteken

Slackline

Kratstapelen

Jacobsladder

Trapezesprong

Klimtoren

Outdoorpark GoChallenge

Outdoorpark GoChallenge ligt midden in het bos en heeft een eigen recreatiemeer met strand, groot groepshuis en restaurant met terras.

= ChallengeRun activiteit = Teambuilding activiteit

De ChallengeRun

Teambuilding opdrachten

De ChallengeRunSpectaculair is de ChallengeRun. Hierbij maken de leerlingen groepsgewijs kennis met vele activiteiten waaronder het hoogteparcours, de trapezesprong, boogschieten en kanovaren.Door de diversiteit aan activiteiten is er voor elk wat wils. Plezier staat bij de ChallengeRun voorop en met elkaar samenwerken en jezelf uitdagen worden gestimuleerd.

Teambuilding opdrachtenNaast de ChallengeRun bieden we ook uitgebreidere team-opdrachten aan.Hierbij gaat de groep actief onder leiding van een instructeur aan de slag.We hebben diverse opdrachten die de leerlingen stimuleren om samen te werken, te communiceren, logisch na te denken en elkaar te vertrouwen.

Tuberacing

Bungeerun

Klimpiste

Kompasloop

Seizoen 2015

Actieve werkweek voor de hele klas!

Werkweek

Inclusief:

Busvervoer, halen en brengen

ChallengeRun op de 2e dag

Begeleiding door gecertificeerde instructeurs

GPS dropping i.c.m. heenreis

2 overnachtingen in modern groepshuis

6 maaltijden (o.a. pizza bakken)

Teambuilding opdrachten

Optioneel:

- Casino avond

Dagreis

Inclusief:

Busvervoer, halen en brengen

ChallengeRun 10.00 - 15.00 uur

Begeleiding door gecertificeerde instructeurs

1 begeleider per 10 deelnemers gratis

Arrangement op maat

Liever een andere opzet? Wij stellen graag uw arrangement samen! Neem hiervoor even contact met ons op.

Arrangementen

RestaurantRestaurantGoChallenge beschikt over een groot restaurant met bar en terras. Gedurende de dag en avond kunnen hier hapjes, drankjes of kleine maaltijden genuttigd worden.

Bij de meerdaagse arrangementen zijn alle maaltijden inbegrepen en staat er driemaal daags een smakelijk buffet klaar. Het aantal vegetariërs en/of mensen die alleen kip eten kunnen vooraf doorgegeven worden. Wij serveren geen halal. Mensen die vanwege gezondheidsredenen een ander dieet volgen kunnen bij onze restaurantmanager informeren in hoeverre wij hierin kunnen assisteren.

Barbecue of pizza bakkenIn plaats van het diner is er ook de mogelijkheid om te gaan barbecuen of pizza’s te bakken in onze traditionele houtgestookte pizza-oven op ons gezellige terras.U kunt dit naar wens uitbreiden met diverse extra’s.

AccommodatieModern groepshuisOp het terrein staat een modern groepshuis met 12 kamers, ieder voorzien van aparte badkamer met douche en toilet. In totaal zijn er 64 bedden in 4x4 en 8x6-persoons slaapkamers. Eventueel is het beddenaantal nog uit te breiden met 6 bedden in onze stacaravan. Is uw groep groter, dan kunnen we uitwijken naar het nabijgelegen Summercamp Heino.

Het gebouw ligt direct aan een groot grasveld en recreatiemeer met strand en is met name ook geschikt voor groepen die meer op zichzelf willen verblijven. Gedurende de dag en avond kan het restaurant gebruikt worden als groepsruimte.

Overdag en in de avonduren kan er gebruik gemaakt worden van de algemene faciliteiten van Summercamp Heino zoals de disco, bioscoop, sporthal en zwembad.

BusvervoerEigen bussenPrettig is dat u bij een bezoek aan GoChallenge geen rekening hoeft te houden met het vervoer van en naar het park. Wij hebben onze eigen bussen waarmee we voordelig het vervoer kunnen regelen.

Wij beschikken over een eigen busmaatschappij.

Bij onze arrangementen is het busvervoer zelfs al bij de prijs inbegrepen. Dit scheelt geregel en is natuurlijk ook een stuk gezelliger!

Onze bussen kunnen ook gehuurd worden voor alle andere soorten excursies.Voor meer informatie over onze bussen kijkt u op www.elbobus.nl

3 dagen vanaf:

p.p.

€ 5095,INCL. BUS

1 dag vanaf:

p.p.

€ 5019,INCL. BUS

Woolthuisweg 47, 8141 RX Heino

t. 0572 391 954

[email protected] | www.gochallenge.nl

Meer informatie kunt u vinden op www.gochallenge.nl