#GFNYB4B - Persoonlijke presentatie Jeroen

of 13 /13
Bike for Bike(s) Rode Kruis Bike-Team #GFNYB4B Jeroen Veenstra Sponsor mij via: rodekruis.granfondony.nl/jeroen-veenstra en steun het Rode Kruis Bike-Team!

Embed Size (px)

description

Als hulpverlener bij het Rode Kruis zit ik meestal zelf op de bike om op die manier nog sneller en beter eerste hulp te kunnen verlenen aan hen die dit nodig hebben. Niet alleen op het evenemententerrein, maar ook daaromheen. Of dit nu is bij grote of kleine evenementen, op de boulevard van Scheveningen of gewoon op straat. als bike-team staan we klaar, we helpen mensen in nood, wij zijn ook het Rode Kruis.

Transcript of #GFNYB4B - Persoonlijke presentatie Jeroen

 • 1. Bike for Bike(s) Rode Kruis Bike-Team #GFNYB4B Jeroen Veenstra Sponsor mij via: rodekruis.granfondony.nl/jeroen-veenstra en steun het Rode Kruis Bike-Team!
 • 2. Jeroen Veenstra 39 jaar, Den Haag Gemeente Amsterdam Vrijwilliger Rode Kruis en biker bij een bike-team Enthousiast en gedreven
 • 3. Bike for Bike(s)
 • 4. Gran Fondo New York 2015 Op 17 mei 2015 fiets ik de zware wielermarathon Gran Fondo New York, 160 km en 2.500 hoogtemeters. Om mijn startbewijs veilig te stellen breng ik minimaal 2000 bijeen voor het Rode Kruis bike-team. Onder de noemer #GFNYB4B Bike 4 Bike(s) Helpt u mij daarbij door me te sponsoren op rodekruis.granfondony.nl/jeroen-veenstra ?
 • 5. Gran Fondo New York 2015 Als hulpverlener bij het Rode Kruis zit ik meestal zelf op de bike om op die manier nog sneller en beter eerste hulp te kunnen verlenen aan hen die dit nodig hebben. Verder professionaliseren en onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. We willen meer en we kunnen meer dan wat we nu doen. Persoonlijke uitdaging Helpt u mij daarbij door me te sponsoren op rodekruis.granfondony.nl/jeroen-veenstra?
 • 6. Bike for Bike(s)
 • 7. Steun het EHBO-Bike-Team Met het bike-team zijn de hulpverleners sneller en beter in staat om eerste hulp te kunnen verlenen aan hen die dit nodig hebben. Niet alleen op het evenemententerrein, maar ook daarom heen. En dat inmiddels overal in het land. Als bike-team staan we klaar, we helpen mensen in nood, wij zijn ook het Rode Kruis. Helpt u mij daarbij door me te sponsoren op rodekruis.granfondony.nl/jeroen-veenstra?
 • 8. Bike for Bike(s)
 • 9. Besteding sponsorgeld Met het bijeengebrachte geld werken we aan sterkere en professionelere bike-teams in heel Nederland. Zodat we nog beter hulp kunnen verlenen. Dit doen we door bijvoorbeeld te helpen bij het opzetten van nieuwe bike- teams, het verbeteren van de opleidingen en vaardigheden en natuurlijk door het bike-team in te zetten bij noodsituaties en evenementen. Helpt u mij daarbij door me te sponsoren op rodekruis.granfondony.nl/jeroen-veenstra?
 • 10. Bike for Bike(s)
 • 11. Bike for Bike(s) Ondersteun mij en het Rode Kruis Bike-Team en sponsor vandaag nog. Help me aan mijn startbewijs voor New York! Ga naar rodekruis.granfondony.nl/jeroen-veenstra en sponsor Bike for Bike! Sponsortip: 16 euro is 0,10 per kilometer, 250 euro is 0,10 per hoogtemeter. Een euro per km of hoogtemeter mag natuurlijk ook. Hebt u nog vragen? Mail dan gerust met mij: [email protected]
 • 12. Bike for Bike(s) Rode Kruis Bike-Team Jeroen Veenstra Sponsor mij via: rodekruis.granfondony.nl/jeroen-veenstra en steun het Rode Kruis Bike-Team!
 • 13. Bike for Bike(s) Rode Kruis Bike-Team Team: Bike4Bike Rode Kruis Sponsor ons: http://rodekruis.granfondony.nl/bike4bike-rode-kruis en steun het Rode Kruis Bike-Team!