Geschikt VOOR IEDER DERMATOLOGISCH huidtype GETEST€¦ · Het complete ZEITGARD Anti-Age...

of 2 /2
More quality for your life. 90% 85% 100% CLEANSING SYSTEM: PORIËNDIEPE REINIGING * Wetenschappelijke studie uitgevoerd door het gerenommeerde Institut Dermatest ® GmbH. Testperiode: 6 weken (einde januari tot begin maart 2015), aantal testpersonen: 40 Het complete ZEITGARD Anti- Age Management voor de beste werkzaamheid Step 1 Cleansing System Step 3 Care System Step 2 Anti-Age System van testpersonen bevestigt van testpersonen bevestigt van testpersonen bevestigt Geschikt VOOR IEDER huidtype De verfrissende, licht schuimende reinigingsgel verwijdert verontreinigingen en voorkomt onzuiverheden van de huid. NORMALE HUID De bijzonder behoedzame reinigingscrème reinigt intensief en zorgt ervoor dat de huid fluweelzacht aanvoelt. GEVOELIGE HUID Gevoelige of normale huid? Het maakt niet uit wat uw huidtype is – zowel de borstelkop als de pH-neutrale reinigingsproducten zijn speciaal toegespitst op het betreffende huidtype. Door de samenwerking tussen borstel en reinigingstextuur worden onzuiverheden van de huid losgewerkt en grondig verwijderd. Dr. Werner Voss Dit zeggen gebruikers De ideale voorbereiding op de dagelijkse verzorging Intensief en zacht gereinigde huid DERMATOLOGISCH GETEST Tevredenheid over de werkzaamheid Oprichter en directeur van Dermatest ® GmbH, Medical Research Company Dermatologische tests hebben aangetoond dat een reiniging met het ZEITGARD Cleansing Device tot 10 keer effectiever* is dan de gebruikelijke, handmatige reiniging van de huid. Voordeel ten opzichte van de gebruikelijke rotatie: de oscillatietechnologie waarbij de borstel met hoge snelheid heen en weer beweegt en zo voor een grondige, diepe reiniging zorgt zonder de huid te veel te belasten! De textuur van de huid wordt niet alleen fijner, de huid wordt bovendien gestimuleerd en kan bij regelmatig gebruik ook strakker worden! U bent overtuigd en heeft interesse voor onze innovatieve gezichtreinigingsborstel? Neem dan contact met uw LR partner! De verkoop van LR-producten verloopt via LR-partners. BE-nl Art. nr.: 94177-311

Transcript of Geschikt VOOR IEDER DERMATOLOGISCH huidtype GETEST€¦ · Het complete ZEITGARD Anti-Age...

More quality for your life.

90%

85%

100%

CLEANSING SYSTEM:PORIËNDIEPE REINIGING

* Wetenschappelijke studie uitgevoerd door het gerenommeerde Institut Dermatest® GmbH. Testperiode: 6 weken (einde januari tot begin maart 2015), aantal testpersonen: 40

Het complete ZEITGARD Anti-Age Management voor de beste werkzaamheid

Step 1Cleansing System

Step 3Care System

Step 2Anti-Age System

van test personen bevestigt

van test personen bevestigt

van test personen bevestigt

Geschikt VOOR IEDERhuidtype

De verfrissende, licht schuimende reinigingsgel verwijdert verontreinigingen en voorkomt onzuiverheden van de huid.

NORMALE HUID

De bijzonder behoedzame reinigingscrème reinigt intensief en zorgt ervoor dat de huid fluweelzacht aanvoelt.

GEVOELIGE HUID

Gevoelige of normale huid? Het maakt niet uit wat uw huidtype is – zowel de borstelkop als de pH-neutrale reinigingsproducten zijn speciaal toegespitst op het betreffende huidtype.Door de samenwerking tussen borstel en reinigingstextuur worden onzuiverheden van de huid losgewerkt en grondig verwijderd.

Dr. Werner Voss

Dit zeggen gebruikers

De ideale voorbereiding op de dagelijkse verzorging

Intensief en zacht gereinigde huid

DERMATOLOGISCH GETEST

Tevredenheid over de werkzaamheid

Oprichter en directeur van Dermatest® GmbH, Medical Research Company

Dermatologische tests hebben aangetoond dat een reiniging met het ZEITGARD Cleansing Device tot 10 keer effectiever* is dan de gebruikelijke, handmatige reiniging van de huid.

Voordeel ten opzichte van de gebruikelijke rotatie: de oscillatietechnologie waarbij de borstel met hoge snelheid heen en weer beweegt en zo voor een grondige, diepe reiniging zorgt zonder de huid te veel te belasten! De textuur van de huid wordt niet alleen fijner, de huid wordt bovendien gestimuleerd en kan bij regelmatig gebruik ook strakker worden!

U bent overtuigd en heeft interesse voor onze innovatieve gezichtreinigingsborstel? Neem dan contact met uw LR partner!

De verkoop van LR-producten verloopt via LR-partners. BE-nl Art

. n

r.:

9417

7-31

1

ZEITGARD Cleansing Brush maakt het verschil! In de eerste stap van het Anti-Age Management revolutioneert onze innovatieve gezichtsreinigingsborstel de klassieke reiniging. De borstel is effectiever dan handmatige gezichtsreiniging en bijzonder zacht voor de huid. Uw huid wordt zo optimaal voorbereid op de gezichtsverzorging, uw huid ziet er fijner en gladder en vol uitstraling uit – iets voor vrouwen én mannen!

10 x effectievere reiniging*zonder de huid te belasten

Zachte, diepe reinigingvoor ieder huidtype Verbeterde uitstraling

van de huid doorverzorgende, diepe reiniging

Strakkere, gladdere huiddankzij de massagefunctie

Frissere teintdoor het stimuleren van de microcirculatie van het bloed

Betere voorbereidingop de rest van de verzorging

De revolutie op de markt: het ZEITGARD hygiëneconcept – gecontroleerd door een geaccrediteerd Duits instituut!**

De speciaal voor LR ontwikkelde afzonderlijke filamenten van de borstelkop blijven dankzij de antibacteriële werkwijze van LR Powerstoffs MICROSILVER tot 3 maanden hygiënisch schoon. Want MICROSILVER BG™ werkt als een beschermend schild: het schakelt bacteriën uit en voorkomt dat zich nieuwe bacteriën vormen.

ZACHTER &EFFECTIEVER

Onze individueel verwerkte borstelfilamenten zijn aan het einde afgerond en zorgen zo voor een voelbaar zachte reiniging. Met tot 7.300 vibraties per minuut zorgt de oscillerende borstelkop voor een grondige verwijdering van huidverontreinigingen en make-up – zachter en effectiever dan roterende borstels.

En ook de mannenhuid kan profiteren van de ZEITGARD Cleansing Brush! Ook mannen kunnen op die manier huidirritaties en licht ingroeiende baardharen voorkomen.

Mannen kunnen huidirritaties en ingegroeide baard-haren vermijden.

Uniek hygiënisch dankzijantibacteriële MICROSILVER technologie in de borstelfilamenten

De huid voelt gladder aanen ziet er stralender en gezond uit

GEZICHTSREINIGING in een nieuwe dimensie

Met één druk op de knop een MOOIERE HUID

UniekHYGIËNECONCEPT

* Tot 10 x effectievere reiniging. Wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door het

gerenommeerde instituut Dermatest® GmbH. Tijdsduur gebruik: 6 weken (eind januari tot begin maart 2015), aantal proefpersonen: 40 ** In-Use Test volgens ASTM E2180

1 MINUUT PER DAG

20 sec

20 sec

20 sec

Een stralend schone huid in slechts 1 minuut? Dat is mogelijk met de ZEITGARD Cleansing Brush! Het verzorgende reinigingsritueel kan perfect in de dagelijkse verzorging worden geïntegreerd.