Geluid - PB-Event

of 1 /1
Telefoon: 036-5361034 E-mail: [email protected] Website: www.PB-Event.nl Microfoons Professionele microfoons van onder andere Sennheiser en Shure voor spraak, zang en muziek. Draadloze microfoons in diverse uitvoerin-gen; als handmicrofoon voor zang en presentatoren, als dasspeld-microfoon voor clinics en presentaties en als speciale headset- microfoon voor o.a. aerobics. Afspeelapparatuur Voor opnemen en afspelen van muzieksignalen zijn diverse CD-, MD-, MP3-spelers en de allermodernste SD-kaart-spelers beschikbaar. Allen met regelbare snelheid en studiokwaliteit. Ook digitale bestanden kunnen wij met onze audio-software opnemen, bewerken en afspelen. Zonodig is ook nog de ouderwetse platenspeler of cassetterecorder beschikbaar. Geluidsinstallaties zijn een belangrijk onderdeel voor het welslagen van vele evenementen. Dit kan zijn om simpel mededelingen door te geven, te vergaderen, een wedstrijdverslag te doen of voor muziek te zorgen. Voor vrijwel elk doel heeft PB-Event de juiste apparatuur beschikbaar. Een overzicht van de belangrijkste mogelijkheden vindt u hieronder. Geluid Mengpanelen Mengpanelen zijn beschikbaar van Midas, Soundcraft en Behringer van eenvoudig tot en met zeer uitgebreid. Ook rand-apparatuur zoals equalizers, compressors e.d. zijn aanwezig in diverse uitvoeringen. Versterkers Versterkers van onder andere Electro Voice zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Vanaf 300 Watt voor een eenvoudige presentatie tot en met een vermogen van 3000 Watt voor het grote werk. Luidsprekerboxen Luidsprekerboxen voor vrijwel elk soort geluids -opdracht van klein tot groot met een keuze uit diverse vermogens en openingshoek, waaronder het nieuwste model van Electro Voice de ZX5. Speciale bekabelingssets zijn standaard beschikbaar voor onder andere een atletiek-stadions of kunstijsbanen.

Embed Size (px)

Transcript of Geluid - PB-Event

Page 1: Geluid - PB-Event

Telefoon: 036-5361034 E-mail: [email protected] Website: www.PB-Event.nl

Microfoons Professionele microfoons van onder andere Sennheiser en Shure voor spraak, zang en muziek. Draadloze microfoons in diverse uitvoerin-gen; als handmicrofoon voor zang en presentatoren, als dasspeld-microfoon voor clinics en presentaties en als speciale headset-microfoon voor o.a. aerobics. Afspeelapparatuur Voor opnemen en afspelen van muzieksignalen zijn diverse CD-, MD-, MP3-spelers en de allermodernste SD-kaart-spelers beschikbaar. Allen met regelbare snelheid en studiokwaliteit. Ook digitale bestanden kunnen wij met onze audio-software opnemen, bewerken en afspelen. Zonodig is ook nog de ouderwetse platenspeler of cassetterecorder beschikbaar.

Geluidsinstallaties zijn een belangrijk onderdeel voor het welslagen van vele evenementen. Dit kan zijn om simpel mededelingen door te geven, te vergaderen, een wedstrijdverslag te doen of voor muziek te zorgen. Voor vrijwel elk doel heeft PB-Event de juiste apparatuur beschikbaar. Een overzicht van de belangrijkste mogelijkheden vindt u hieronder.

Geluid

Mengpanelen Mengpanelen zijn beschikbaar van Midas, Soundcraft en Behringer van eenvoudig tot en met zeer uitgebreid. Ook rand-apparatuur zoals equalizers, compressors e.d. zijn aanwezig in diverse uitvoeringen. Versterkers Versterkers van onder andere Electro Voice zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Vanaf 300 Watt voor een eenvoudige presentatie tot en met een vermogen van 3000 Watt voor het grote werk. Luidsprekerboxen Luidsprekerboxen voor vrijwel elk soort geluids-opdracht van klein tot groot met een keuze uit diverse vermogens en openingshoek, waaronder het nieuwste model van Electro Voice de ZX5. Speciale bekabelingssets zijn standaard beschikbaar voor onder andere een atletiek-stadions of kunstijsbanen.