Garmin Edge 2012

13
Edge ® series DE ULTIEME FIETSCOMPUTERS VOOR TRAINING, TOUREN EN OP DE TRAIL

description

Garmin Edge 2012 Netherlands catalog

Transcript of Garmin Edge 2012

Page 1: Garmin Edge 2012

Edge® seriesDE ULTIEME FIETSCOMPUTERS VOORTRAINING, TOUREN EN OP DE TRAIL

Page 2: Garmin Edge 2012

TRAINING

Edge® 800TRAIN / TOUR / TRAIL

Jouw workout dataKies uit meer dan 50 prestratie gerichte statistieken inclusief snelheid, afstand, tijd, hartslag, cadans, hoogte, en kracht1 op het aan te passen scherm van de Edge 800.

Real-time training toolsRace tegen jezelf en andere Edge gebruikers met de Virtual Partner™, volg gedetailleerde workouts binnen en buiten en programeer handmatige interval en zone training sessies voor snelheid, cadans, hartslag (x5) en kracht1 (x7).

Garmin Connect™

Bekijk en herbeleef je ritten op een variëteit van kaarten op onze gratis online training community en download ritten van andere gebruikers.

NIEUW: VECTOR COMPATIBILITEITEdge 800 kracht data display is verbeterd om de complete mogelijkheden van de Vector te ondersteunen. De nieuwe pedaal-gebaseerde krachtmeter van Garmin. Het toont de links/rechts balans en nieuwe geavanceerde kracht statistieken (NP / IF / TSS2). Kijk op garmin.com/vector voor meer details.

Fietsers die willen presteren vertrouwen op de Edge 800 om hun te helpen met trainen en te racen op hun volle vermorgen. Met real-time data en GPS positie weet je waar je bent en wat je doet gedurende de rit.

Aan te passen data

Training Peaks1 Met compatible kracht meter.2 NP, TSS, and IF zijn trademarks van Peaksware, LLC.

Page 3: Garmin Edge 2012

TOUREN

Edge® 800TRAIN / TOUR / TRAIL

Kaarten voor alle gelegenhedenIdeaal voor verre tochten met optionele straatkaarten voor turn-by-turn navigatie in Europa. Voeg topografische kaarten toe voor gedetailleerde terrein details inclusief contouren, routerende paden en hoogte voor bijvoorbeeld mountainbiken.

Gratis Custom MapsWanneer je echt van de geëffende paden gaat, dan kun je jouw favoriete papieren of digitale kaart op maat toevoegen op jouw Edge 800.

garmin.com/custommaps

Uitstekend uithoudingsvermogenDe batterij van de Edge 800 gaat 15 uur mee en is ideaal voor langere tochten, terwijl hij uit te breiden is met een batterij accessoire om routes van meerdere dagen te maken of nog langere tochten.

Navigeren van langere tochten is eenvoudig met de Edge® 800. Verkrijgbaar met gedetailleerde straatkaarten voor Europa met turn-by-turn navigatie op de weg en met een variëteit aan optionele topografische kaarten om off-road te gebruiken. Je verliest jezelf zonder de weg kwijt te raken.

garmin.nl

Turn-by-turn navigatie

Europese straat kaarten

Page 4: Garmin Edge 2012

OP DE TRAIL

Edge® 800TRAIN / TOUR / TRAIL

Hoog-gevoelige GPSMet HotFix™ satelliet voorspelling technologie weet je hoe ver, hoe snel en hoe hoog en waar je rijdt in alle condities en op ieder terrein.

Terug naar BaseCamp™

Plan je rit voordat je gaat op BaseCamp™ route-planning software. Compatibel met Garmin kaart materiaal kun je routes maken op je PC of MAC en deze overzetten op de Edge 800.

TOPO BeneluxMet TOPO Benelux kan de Edge 800 een route berekenen naar een gewenste plek, via wegen, fiets en wandelpaden.

Gehard touchscreenHet 2.6 inch kleuren touchscreen is gevoelig voor je aanraking. Raak het scherm aan om tussen trainingpagina’s te switchen, zoom in en bekijk de kaart.

Edge heeft stalen zenuwen en is gebouwd om de elementen aan te kunnen. Je kunt dus met een gerust hart gaan rijden, wetende dat je 800 het terrein aan kan wat er ook gebeurt.

Hoogteprofiel

Topo Benelux

Page 5: Garmin Edge 2012

Virtual Partner

Cadans

EDGE® 800

ActiviteitsgeschiedenisHoogteprofiel

Links/rechts balans

Turn-by-turn navigatie

Ronde samenvatting

Hoofdmenu

GARMIN CONNECT™

http://connect.garmin.com

EENVOUDIG TE BEVESTIGEN Draai en klik aan de fietsstuursteun

NIEUW TOUCHSCREEN 2.6” kleuren touchscreen

›››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››

‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹

GARMIN TOPO BENELUX™

Kaarten compatibel

Garmin Connect

Hartslag

Calorie Calculator

Route Planning

Waterbestendig

Hoogtemeter

Kracht compatibel

EDGE 800

Page 6: Garmin Edge 2012

Points of interestDe TOPO Benelux kaart bevat allerlei handige topografische gegevens, zoals wegen, bospaden, een hoogteprofiel en het verloop van rivieren. Uw Garmin GPS geeft deze informatie met kleuren en symbolen helder weer. Het scherm toont u namelijk, dat u bijvoorbeeld op een fietspad in een loofbos loopt en dat u bijna bij een uitgestrekte zandverstuiving aangekomen bent. U ziet in één oogopslag waar u bent.

RoutingVoorzien van deze digitale Topokaart geeft uw Garmin GPS precies weer waar u zich bevindt. Maar dat is nog niet alles. Ook kan er een route berekend worden naar een gewenste plek. U kiest op de kaart een bestemming en het toestel wijst u er via landweggetjes, fiets- of bospaden de weg. Op het scherm ziet u aan de hand van pijlen, waar u af moet slaan. Verdwalen of lang zoeken naar het juiste pad is er niet meer bij.

Natuurlijk kunt u met TOPO Benelux ook mountainbiken zonder een route in te stellen. Aan de hand van de gegevens op het scherm kunt u gemakkelijk bepalen waar u heen wilt gaan. Erg handig is ook dat uw GPS met één druk op de knop een route naar het beginpunt van uw tocht berekent, via de gebaande paden. Zo komt u weer snel terug op de plek, waar u gestart bent.

KAART VOOR DE HELE BENELUX

GARMIN TOPO BENELUXGRATIS ROUTE-PLANNING SOFTWARE

GARMIN BASECAMP

Verspil geen kostbare tijd aan het plannen van je rit. Onze gratis BaseCamp software laat je routes maken op je computer die je overzet op je Edge 800.

›› Gebruik Basecamp om aan te passen kaarten te downloaden van BirdsEye Select service

›› Compatibel met PC en Mac computers en alle Garmin kaarten

›› Maak routes, tracks en waypoints met 2D, 3D of hoogte beelden

›› Transfer navigeerbare routes naar je Edge 800

›› Gratis verkrijgbaar op de Garmin website

garmin.nl/basecamp

Page 7: Garmin Edge 2012

TRAIN EN RACE

EDGE® 500

Ontworpen voor fietsers die willen presteren. De Edge 500 is klein, lichtgewicht en in staat om je te motiveren gedurende de trainingsessies en wedstrijden. Het toont en slaat de data op die je nodig hebt om je doel te bereiken.

Accurate rit dataGedurende de rit meet de Edge 500 je snelheid, afstand, tijd, verbrande calorieën, hoogte, stijging en daling gegevens en slaat deze op om later terug te kijken.

Aan te passen displayMet een helder 1.7-inch display en twee aan te passen data schermen (keuze uit zestien datavelden) houdt de Edge de meeste belangrijke ritdata bij, vlak voor je op het stuur.

Compleet hoogte weergaveEen barometrische hoogtemeter houdt de veranderingen bij in hoogte voor extra precieze stijging en daling data, hoogteprofiel, totale stijging/daling en percentage.

Geavanceerde rit statistiekenGebruik een optionele cadans sensor of Vector krachtmeter om nog meer data vast te leggen en te meten hoe hard je hebt gewerkt om daarna slimmer te trainen.

Krijg de juiste gegevensEdge 500 is ideaal voor prestatiegericht fietsen met een gestroomlijnd ontwerp vol met trainingsmogelijkheden. Eenvoudig te bevestigen op het stuur.

Page 8: Garmin Edge 2012

PRESTATIE

EDGE® 500

Virtual Partner™

Door het vastleggen van de snelheid en locatie gegevens voor ieder deel van de rit, daagt Edge 500 je uit te rijden tegen je vorige ritten of tegen anderen.

Geavanceerde training mogelijkhedenPlan en volg gedetailleerde workouts door gebruik te maken van je Edge 500, met hartslag, cadans en krachtwaarschuwingen en geavanceerde zone training mogelijkheden.

Training kenmerkenDe Courses mogelijkheid vergelijkt uitgevoerde ritten over dezelfde route, met alarmen voor Auto Pause, Auto Lap, temperatuur en met een alarm als de timer niet loopt.

Volg je hartslagKoppel aan een hartslagmonitor om je BPM te volgen, krijg accurate data over caloriegebaseerd verbruik en train in je optimale zone om je conditie te verbeteren.

Analyseer jouw rittenVerbind Edge 500 met je computer via USB om de gegevens over te dragen. Bekijk, herbeleef je activiteiten op Garmin Connect, onze wereldwijde training community.

1 Met compatiblee kracht meter.2 NP, TSS, en IF zijn trademarks van Peaksware, LLC.

NIEUW: VECTOR COMPATIBILITEITEdge 500 kracht data display is verbeterd om de complete mogelijkheden van de Vector te ondersteunen. De nieuwe pedaal-gebaseerde krachtmeter van Garmin. Het toont de links/rechts balans en nieuwe geavanceerde kracht statistieken (NP / IF / TSS2). Kijk op garmin.com/vector voor meer details.

Page 9: Garmin Edge 2012

EDGE 500

Data pagina

Virtual Partner

Ronde data

Hartslag data

Verticale snelheid data

COMPACT & LIGHTGEWICHTOntworpen om te motiveren

›››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››

‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹

GEAVANCEERDE RIT STATISTIEKEN ANT+ compatibel

AAN TE PASSEN DISPLAY Helder 1.7-inch display

Kracht data

Garmin Connect

Hartslag

Calorie Calculator

Waterbestendig

Hoogtemeter

Virtual Partner

Cadans

Kracht compatibel

EDGE 500

NIEUW

VErkrIjgbaar

IN rood &

zWart

Page 10: Garmin Edge 2012

IEDERE RIT NIEUWE DIMENSIE

EDGE® 200

De nieuwe Edge 200 gaat niet over racen. Het gaat zelfs niet over trainen. Het gaat over het gebruiken van GPS om een nieuwe dimensie te geven aan iedere rit, zonder dat het uitmaakt hoe en waar je rijdt.

Hoog-gevoelige GPSJe kunt er op vertrouwen dat de Garmin GPS je brengt waar je naar toe wilt gaan en weer terug. De geïntegreerde HotFix satelliet voorspelling geeft informatie over afstand, snelheid en tijd die betrouwbaar en consistent zijn op ieder terrein.

EenvoudHet is niet nodig om complexe sensoren te bevestigen. Druk op start en begin met je rit. Edge 200 houdt meteen de gegevens vast en slaat deze op voor later.

Ontdek meerEdge 200 weet waar je rijdt en volgt je onderweg. Dit houdt in dat je eenvoudig de weg terug kunt vinden voor iedere rit. Of plan, download en volg nieuwe ritten van Garmin Connect direct op je Edge 200.

Daag jezelf uitMet de Edge 200 haal je nog meer uit je ritten. Het stelt je in staat jezelf uit te dagen tijdens elke rit of download ritten van Garmin Connect om een virtuele competitie aan te gaan.

Gemiddelde snelheid

Virtual Partner

Page 11: Garmin Edge 2012

Hoofdmenu Geschiedenis menu Koers

Garmin Connect

Waterbestendig

Virtual Partner

Blijf gemotiveerdOf je nu voor de lol rijdt of om je competitieve geest te voeden, je zult ervan houden om te kunnen zien hoe ver en hoe snel je gefietst hebt. Doordat je deze data bij de hand hebt, blijf je gemotiveerd en geïnspireerd. Edge 200 bewaart 130 uur aan trainingsdata en categoriseert je activiteiten zodat je eenvoudig kan bekijken wat je snelste, langste en meeste recente rit was.

CompactEdge 200 is lichtgewicht, compact en gemakkelijk op de fiets te bevestigen. Het heeft een helder monochroom display om snelheid, afstand, tijd, totale stijging en daling en verbrande caloriën te bekijken voor iedere rit.

Garmin ConnectSluit je aan bij het wereldwijde netwerk van fietsers en outdoor enthousiastelingen op Garmin Connect: onze gratis website. Zodra je rit voorbij is, upload je de data op de website om je rit te analyseren en meer details te zien zoals hoogte en deel de rit met andere leden.

PLAN. BEKIJK. HERBELEEF.

GARMIN CONNECT

Je hebt de kilometers vastgelegd, nu is het tijd om te kijken wat je hebt gedaan. Op Garmin Connect, onze gratis online training community, kun je je prestatie opslaan, bewaren en routes kunt delen en je voortgang bij kunt houden.

›› Plan, download en volg nieuwe ritten met de nieuwe Course Creator

›› Bekijk nieuwe ritten op een variëteit van kaarten met gedetailleerde statistieken

›› Analyseer iedere pedaal omwenteling van je prestatie

›› Zoek andere ritten om te volgen of daag jezelf uit met Virtual Partner™

EDGE 200

Page 12: Garmin Edge 2012

Edge 200 Edge 500 Edge 500 bundel Edge 800 Edge 800 bundelProduct dimensies BxHxD 4.8 x 6.9 x 2.1 cm 4.8 x 6.9 x 2.2 cm 4.8 x 6.9 x 2.2 cm 5.1 x 9.0 x 2.5 cm 5.1 x 9.0 x 2.5 cmDisplay afmeting BxH 3.0 x 3.7 cm 3.0 x 3.7 cm 3.0 x 3.7 cm 3.6 x 5.5 cm 3.6 x 5.5 cmGewicht 58.5g 56.7g 56.7g 95g 95gBatterij levensduur 14 uur oplaadbaar 18 uur oplaadbaar 18 uur oplaadbaar 15 uur oplaadbaar 15 uur oplaadbaarHoog-gevoelige GPS HotFix™ Hartslagmonitor Optioneel Soft strap HRM Optioneel Soft strap HRMSnelheid/Cadans sensor Optioneel Ja Optioneel JaCaloriën Snelheid/Afstand Snelheid/Afstand FirstBeat Calorie Calculatie Snelheid/Afstand FirstBeat Calorie CalculatieANT+ kracht meter compatibel compatibel compatibel compatibelBarometrische hoogtemeter Virtual Partner met een koers Auto Lap Alarmen Handmatige workouts Geavanceerd Geavanceerd Geavanceerd GeavanceerdKoersen Ronde geschiedenis 130 uur 1000 1000 1000 1000Hartslag zones 5 5 5 5Kracht zones 7 7 7 7Fiets profielen 3 3 3 3Basemap Wereldwijde Basemap Wereldwijde BasemapKaarten/navigation Optie* Optie*Hoogte profiel pagina microSD™ kaart Temperatuur Download capabiliteit USB naar PC/Mac USB naar PC/Mac USB naar PC/Mac USB naar PC/Mac USB naar PC/MacGarmin Connect Garmin Training Center

e *Versies van de Edge 800 zijn verkrijgbaar met de complete Europese straatenkaart.

Page 13: Garmin Edge 2012

© 2012 Garmin Nederland B.V. Fouten en onjuistheden voorbehouden

M04-NL020-07

Registreer jouw product op my.garmin.comom gratis software updates te ontvangen of nieuwe product informatie.

GRATIS SOFTWARE UPDATES

De wereldmarktleider in satelliet navigatieMet wortels in de luchtvaart en marine, waar accurate navigatie van levensbelang is, heeft Garmin haar range uitgebreid om de leider te worden in de GPS technologie. Garmin is nu een wereldmerk in automotive, luchtvaart, marine, outdoor en fitness

markten.

BEL VOOR MEER INFORMATIE HET GRATIS NUMMER 0800-0233937