Game Magazine

Click here to load reader

 • date post

  15-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  218
 • download

  3

Embed Size (px)

description

Schoolopdracht: maak een magazine. Ik heb gekozen om in mijn 'ik-merk' stijl een game magazine te maken.

Transcript of Game Magazine

 • PC XBOX 360 PLAYSTATION 3 NINTENDO

  GAME

  MODERN WARFARE 3

  BATTLEFIELD 3

  FIFA 12

  MAGAZINE

  PREVIEW

  PREVIEW

  REVIEW

  MAARTENALINK.WORDPRESS.COM

  OKTOBER 11

 • ADVERTENTIE

  NU VERKRIJGBAAR

  ADVERTENTIE

  NU VERKRIJGBAAR

 • 03

  // INHOUD04 FIFA 12

  06 BATTLEFIELD 3

  08 AC: REVELATIONS

  12 UNCHARTED 3 POSTER

  14 MODERN WARFARE 3

  18 FORZA MOTORSPORT 4

  20 RELEASE LIJST

  22 DE VOLGENDE EDITIE

  PC XBOX 360 PLAYSTATION 3

  PC XBOX 360 PLAYSTATION 3

  PC XBOX 360 PLAYSTATION 3

  XBOX 360

  ALL PLATFORMS

  OKTOBER / NOVEMBER

 • 04

  FIFA 12 is bijzonder compleet en dankt dat grotendeels aan een paar ogenschijnlijk kleine aanpassingen in de gameplay. Ondanks meer features en betere graphics is het grootste verschil met al zijn voorgangers toch echt het voetbal zelf.

  REVIEWPC XBOX 360 PLAYSTATION 3 Wii PSP

  vaardigheden van de speler. Nog erger, in FIFA 11 gaf het sommige teams, zoals Chelsea en Real Madrid, zelfs een ongelofelijk voor-deel, omdat de nadruk van het verdedigen in deze versie wel heel erg op het fysieke aspect lag.

  Spelers die graag met flair en techniek spelen kunnen nu gelukkig opgelucht ademhalen, in FIFA 12 zal het voetbal zegevieren.

  Wie al een tijdje FIFA speelt, weet dat de game in verdedigend opzicht eigenlijk nooit veel voor heeft gesteld. Door simpel op een knop te drukken werd de verdedigende speler als een atleet op anabolen gelanceerd richting de aanvaller, waarna deze actie simpel werd gevolgd door een tackle of een sliding. Een manier van spe-len die weinig tot geen inzicht vraagt van de

  Leve het voetbalDeze keer namelijk geen kamikaze-aanvallen meer, maar weloverwogen, goed doordachte acties. En dat allemaal dankzij een paar handige in-grepen.

  Om te verdedigen heb je dit keer wat meer opties, stuk voor stuk bedoeld om op het juiste moment in te zetten. De zogen-aamde rush is vervan-gen door de contain-knop. Wie nu op de A-knop drukt zal wel richting de aanvaller bewegen, maar vervol-gens op een metertje blijven hangen.

  SCREENSHOT UIT HET SPEL SCREENSHOT UIT HET SPEL

 • 05

  TotaalvoetbalOm het totaalvoetbal in FIFA 12 compleet te maken, zijn er nog twee nieuwe features gentroduceerd: Preci-sion Dribbling en Play-er Impact Engine.Precision Dribbling geeft je als speler de mogelijkheid om op een veel kleiner gebied te draaien en de bal af te schermen van de te-genstander, maar ook van de bijvoorbeeld de achterlijn. De Player Impact Engine zorgt er vervolgens voor dat spelers dit keer op een

  stuiterballen te laten verlopen. Stuk tactischerDoor deze nieuwe laag, heeft de game wel veel meer een gezicht gekregen. Het spel is een stuk tac-tischer geworden en vraagt om meer inzicht van de speler. Daar-naast is het vooral veel harder werken voor een goal, maar dat maakt FIFA 12 des te meer een spel waar je jezelf als voetballief-hebber uren mee zult kunnen vermaken.

  realistische manier tegen elkaar aanbotsen en vechten om de bal. Zo hoef je niet langer bang te zijn om direct de bal te verliezen als een speler naast je loopt, maar kun je ook echt je lichaam gebruiken om de bal te beschermen.Online vallen de phys-ics echter een beetje tegen. Tegen onvoor-spelbare, menselijke tegenstanders lijkt het voor FIFA 12 bijna onmogelijk om een wedstrijd zonder rare bokkensprongen of

  Meer diepteAl met al is FIFA 12 een uitstekende game geworden die het predicaat voetbalsim met trots mag dragen. De game staat bol van de opties en biedt zowel on- als offline een breed scala aan leuke modi.De keuze om constant ervaringspunten te scoren zorgt er tevens voor dat je altijd wel ergens voor speelt.

  Op World Class wordt zelfs Heracles uit met Ajax een zware dob-ber en blijkt Willie Overtoom net zon plaaggeest te zijn voor de verdediging als in het echt. Veteranen zullen zich de eerste paar wedstrijden vast en zeker ongemakkelijk voelen en zich afvra-gen of ze het spelletje verleerd zijn. Maar met een paar keer oefenen komt de kwaliteit van de nieuwe elementen vanzelf bovendrijven en zullen de meesten niet anders meer willen.

  De nieuwe manier van verdedigen is een verademing en biedt ervaren spelers de mogelijkheid om veel vaker de trukendoos open te gooien, maar ook om gewoonweg scherper te zijn in de defensie.Het geeft de game in ieder geval veel meer diepte en dat kon het ook absoluut gebruik-en. Veel spelers gaan weer uren en uren aan het virtuele gras ruiken.

  BEOORDELING:

  ITS IN THE GAMEELECTRONIC ARTS SLOGAN

  SCREENSHOT UIT HET SPEL

  SCREENSHOT UIT HET SPEL

 • PREVIEWDe nieuwe Battlefield wordt gezien als de enige echte Call of Duty-killer. Dit werd echter ook gezegd over de laatste Medal of Honor en die game maakte de bewering COD: meet your maker! niet waar. En groot voor-deel voor Battlefield 3: het ziet er angstaanjagend realistisch uit, zowel de prachtige misschien wel de mooiste - graphics als de spetterende actie.

  PC XBOX 360 PLAYSTATION 3

  RELEASE DATUM: 27.10.2011

  06

  De marketingmedewerkers van ontwikkelaar DICE pakten het goed aan. Een teaser-filmpje met enkele beelden die bijna t mooi waren zorgde voor een kleine hype op het internet. Niet geheel onter-echt, want na een kleine dertig minuten van de singleplayer op de PC te hebben gezien, kun je niet anders dan enthousiast zijn. Hoop en potentieHet schept hoop dat de sin-gleplayer er al zo goed uitziet, want de focus van DICE ligt nog steeds bij de multiplayer.

  De campagne is vooral toe-gevoegd om het publiek dat eerst bekend wil worden met de game tegemoet te komen. Niet iedereen wil meteen in het diepe gegooid worden en dat realiseert de ontwikkelaar zich. Dat de singleplayer vol-gens EA ook nog eens twaalf uur gaat duren, maakt de game des te interessanter. Spelervaring Johnny Cash Gods Gonna Cut You Down klinkt hard door de speakers. Je kijkt door de ogen van marinier Henry Black naar de andere soldaten

  die tegenover je in de Humvee zitten. Ze grappen over de dood en het betalen van de belasting. Het voertuig remt plotseling en hierdoor schi-eten alle hoofden tegelijkertijd naar voren. De achterkant gaat open en de felheid van het zonlicht neemt langzaam af. Je stapt de wagen uit en je ziet een Amerikaanse basis vol met soldaten en langsv-liegende helikopters. Dat een oorlog in Irak en Iran er zo mooi uit kan zien. Eigenlijk wordt n ding vooral duideli-jk: de beelden uit de teaser zijn net zo mooi als de eigenlijke game.

  SCREENSHOT UIT HET SPEL

 • 07

  LichteffectenHet meest realistische as-pect van Battlefield 3 zijn de lichteffecten. Het felle licht lijkt dwars door het scherm te komen en de contrasten in de omgeving worden extra benadrukt door de schadu-wen. Zelfs de waslijnen die in een steegje tussen de huizen hangen splitsen de zonnes-tralen op. Terwijl je door het-zelfde steegje rent, weerkaatst je vizier het zonlicht. Je zou bijna vergeten dat je ook nog wat vijanden met kogels moet doorzeven.

  Frostbite 2 engine Battlefield 3 is het parade-paardje van de nieuwe DICE-engine Frostbite 2. Een belangrijk onderdeel is de ani-matietechnologie die eerder door EA Sports is gebruikt. Dit maakt de bewegingen van de soldaten een stuk minder houterig dan bij de gemiddel-de first person shooter. Het is wel zo dat iedereen net iets te sportief rent (je team bestaat bij wijze uit vier Rooneys) voor mannen die helemaal bepakt zijn, maar dat terzijde. De kunstmatige intelligentie lijkt ook dik in orde. Hoewel de meeste vijanden al van ver

  worden afgeschoten, beweegt je squad realistisch en geeft je team je ook echt dekking. Naast de graphics zijn ook de geluiden in Battlefield 3 erg goed uitgewerkt: je hoort de kogels echt langs je vliegen. Het belangrijkste aspect is de ruimte. Wanneer iets di-chtbij gebeurt, hoor je het veel duidelijker en harder. Dat lijkt redelijk vanzelfsprekend, maar DICE tilt het echt naar een hoger level: de geluidsdy-namiek is fenomenaal. Je kunt gemakkelijk horen wat op dat moment voor jou de belangrijkste geluidseffecten zijn.

  DE MEEST ONDERSCHEIDEN GAMEMEER DAN 50 PRIJZEN, O.A. DE BESTE ACTIEGAMEEN BESTE ONLINE MULTIPLAYERGAME.

 • 08

  PC XBOX 360 PLAYSTATION 3

  RELEASE DATUM: 15.11.2011

  REVELATIONS ASSASSINS CREED

  SCREENSHOTS UIT HET SPEL

  De ringbaard van Ezio is grijs geworden en zijn gezicht vertoont rimpels. Maar wees gerust: hij klimt, springt en moordt nog steeds zoals in de vorige twee delen. In principe is daar weinig aan veranderd in Assassins Creed: Revelations, maar Ubisoft Montreal probeert met kleine aanpassingen de spelervaring te verbeteren.

  De vierde game in de serie speelt zich vier jaar na het einde van Assassins Creed: Brotherhood af. In het scherm verschijnt Act 2 en de skyline van Constantinopel, het hui-dige Instanbul, wordt door de Animus gevormd. Ezio ver-laat zijn schip en een mede-sluipmoordenaar genaamd Yusuf Tazim begroet hem: Welcome Ezio Auditore de la la la la! Gelukkig heeft Ubisoft Montreal de kleine grapjes behouden. Je krijgt van Yusuf een rondleiding door de stad. In een paar minuten snuif je

  de Arabische cultuur op: man-nen met tulbanden, vrouwen in boerkas, het Arabisch schrift, de typerende gebou-wen. Zelfs de marktkraampjes hebben andere producten. De kleurrijke omgevingen zijn ver-frissend na de veelal grauwe steden uit de vorige delen. De game draait nog steeds op de Anvil-engine, dus veel grafische verbetering is niet direct zichtbaar. Ezio is daarentegen wel veranderd: hij oogt een stuk ouder, ge-niet de status van meest