G data internet security 2015

13
G Data Internet Security 2015 Trust in German Sicherheit!

description

een van de beste Internet Security Suites met de beste protectie!

Transcript of G data internet security 2015

Page 1: G data internet security 2015

G Data Internet Security 2015

Trust in German Sicherheit!

Page 2: G data internet security 2015

German Sicherheit door G Data, dat staat al jaren voor degelijkheid,betrouwbaarheid en uitstekende protectie.Voorheen met twee virusengines, namelijk die van Avast en Bitdefender, maar tegenwoordig is Avast vervangen door het eigen ontwikkelde CloseGap.En die combinatie blijkt uiterst effectief. Kijk maar eens naar testresultaten op Virus Bulletin hieronder:

de verticale score geeft de protectie tegen bekende malware op basis van de virusdatabase weer. De horizontale de bescherming tegen nieuwe onbekende (Zero Day) malware.Zoals je ziet de beste score op de markt! Maar bekijk ook de resultaten op het AV-TEST InstituteHet geheugengebruik en de systeembelasting is bovendien voortaan een stuk minder dan bij oudere versies!

klik op afbeelding voor grote versie

Page 3: G data internet security 2015

G Data Internet Security levert complete bescherming, dus ook veilig online betalen en bankieren. En daarvoor hoef je niet een beveiligde browser te openen in een Sandbox (afgeschermde omgeving) zoals bij een aantal andere producten. Nee gewoon in je standaard browser, want de unieke zelf ontwikkelde technologie is altijd actief op de achtergrond en dat geldt ook voor bescherming tegen malware en criminelen op het Internet. (ondersteunde browsers: Internet Explorer, Firefox en Chrome)

Nederlandstalige support is ook prima geregeld: per email en telefonisch!

Page 4: G data internet security 2015

een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface!

Page 5: G data internet security 2015

Interface: Virusbeveiliging: als je een USB-stick, externe disk of geheugenkaart aansluit, zal G Data overigens automatisch aanbieden om deze te scannen op malware. Zoals je ziet kun je ook een hersteldisk of stick aanmaken voor het geval dat de PC door een besmetting niet meer zelf opstart.Verdachte bestanden en malware worden in Quarantaine geplaatst. Laten we die eens weergeven..

Page 6: G data internet security 2015

Interface: boven de inhoud van Quarantaine, je kunt daar bestanden ook naar G Data sturen voor controle!Links een virusmelding: je kunt zelf een actie kiezen. Er wordt dus nietszo maar ontsmet, gewist of in Quarantaine gezet. Wel zo veilig!

Page 7: G data internet security 2015

Interface: Firewall, je kunt die zelf instellen, maar standaard staat deze in Autopilot - normale beveiliging.Als er dan toepassingen geblokkeerd worden, kun je die terugvinden en naar wens weer vrijgeven onder de Toepassingsradar. Vreemd genoeg werd bij mij Spotify geblokkeerd, terwijl dat toch een bekend programma is en de autopilot dat zou moeten herkennen....

Page 8: G data internet security 2015

Interface: Kinderbeveiliging, hier niet geactiveerd omdat onze kinderen inm iddels oud en wijs genoeg zijn

Page 9: G data internet security 2015

Interface: Autostart Manager, de computer sneller laten opstarten door programma's met vertraging te laten laden.

Page 10: G data internet security 2015

Interface: Instellingen, voor de diverse onderdelen. Algemeen: altijd beide engines gebruiken!

Page 11: G data internet security 2015

Instellingen: Antivirus - Realtimebeveiliging, de standaardinstellingen zijn prima. Ik laat het even zien voor het nieuwe onderdeel Exploit Protection dat beschermt tegen veiligheidslekken in (verouderde) programma's. Onder Automatische viruscontroles kun je aanvinken dat G Data de PC op malware gaat scannen als deze aan staat, maar niet gebruikt wordt. Een voorbeeld vind je terug op de volgende afbeelding

Page 12: G data internet security 2015

Interface: Logboeken, hierin legt G Data Internet Security alle ondernomen acties vast. Geselecteerd is een Afwezigheidsscan, een automatische viruscontrole als de computer ongebruikt aan staat.

Page 13: G data internet security 2015

klik op de bovenstaande afbeelding voor een product- en prijsoverzicht!

Met G Data Internet Security haal je een uitstekende, zo niet de beste, digitale waakhond in 'huis'Een betrouwbare en degelijke 'Duitse Herder' waar je weinig of geen omkijken naar hebt voor een concurerende prijs.Overtuig jezelf en download een 30 dagen testversie! Ook oplossingen voor bedrijven beschikbaar!

PC-RUBRIEK DE MONITOR - review G Data Internet Security 2015 - augustus 2014