Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

20
Astrologie Duurzaamheid Mysterie Geneeskracht Wetenschap Lichaam Geschiedenis Spiritualiteit Voeding Achtergrond € 5,95 of 5,00 Florijn jaargang 22.01 nummer 130 januari - februari 2016 Het spoor naar Nefertiti Achtergrond EUROPA Democratische MELTDOWN INTERVIEW Geneeskracht BOUDEWIJN LELIVELD Voeding GEZOND weet wat je EET Astrologie 2016 JAAR HOROSCOOP HANDBOEK Lichaam LYME TE LIJF Wetenschap PILLEN GELUK uit een potje

description

Inhoudsopgave: Jaarhoroscoop 2016: De kus van Medusa (Benjamin Adamah) Geluk uit een potje (Bram Bakker) Weet wat je eet - gezond eten op basis van de oudste kennis en de nieuwste wetenschap (Daan de Wit) Europa koerst af op een democratische meltdown. (Sid Lukkassen) Egyptisch Waarzeggen (Karin Konijn) Ho’oponopono, een Hawaiiaanse genezingsmethode (Celine Fontes) In Adelaarsvlucht over de Blauwe Donder-Aap in 2016 (Manoj Hermans) Lyme te lijf (Inge van Ulden) Paul Pantone Overleden... (Robert Boerman) Bioresonantie - de kunst van het stemmen (Thorsten Meininger) Deelt Toetanchamon het graf met Nefertiti? (Annemiek Witteveen) Boudewijn Leliveld interview (Frans Vermeulen) www.frontierworld.nl

Transcript of Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

Page 1: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

Astrologie Duurzaamheid

Mysterie Geneeskracht

Wetenschap Lichaam

Geschiedenis Spiritualiteit

Voeding Achtergrond

€ 5,95 of 5,00 Florijnjaargang 22.01 nummer 130januari - februari 2016

Het spoor naar Nefertiti

Achtergrond EUROPA Democratische MELTDOWN INTERVIEW Geneeskracht BOUDEWIJN

LELIVELDVoeding GEZOND weet wat je

EET

Astrologie 2016

JAARHOROSCOOPHANDBOEK Lichaam

LYME TE LIJF Wetenschap PILLEN

GELUK uit een potje

Page 2: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

2 FRONTIER 22.01

redactioneel

COLOFONFrontier 22.01

Hoofdredactie Herman Hegge

Eindredactie Orenda Bol

Kernredactie Benjamin Adamah, Sylvia Carrilho, Frans Vermeulen

Redactiemedewerkers Robert Boerman, Celine Fontes, Lange Frans, Manoj Hermans, Karin Konijn, Marnix Lamers, Sid Lukkassen, Inge van Ulden, Frans Vermeulen, Daan de Wit, Annemieke Witteveen

Druk BalmediaDistributeur Betapress (Nederland & België)

Vormgeving Sylvia Carrilho, burokd.nlCoverbeeld Nefertiti (Depositphotos)

Abonnementen Nederland: Marnixstraat 82 1015 VX Amsterdam Tel: 020-3309151 e-mail: [email protected] abonnement wordt stilzwijgend verlengd, tenzij het schriftelijk wordt opgezegd uiterlijk één maand voor het a� open van het abonnement.

[email protected] 020-3309151

Redactie FrontierFrontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX AmsterdamTel. 020-3309151 frontierworld.nl e-mail: [email protected]

Verantwoordelijke uitgeverFrontier PublishingMarnixstraat 82, 1015 VX AmsterdamTel. 020-3309151 e-mail: [email protected]: NL25 INGB 0007231599 KBC: BE58 4139 2263 7179 (België) frontierworld.nlISSN 1569 - 798

OPGERICHT IN 1995De standpunten in de artikelen zijn niet altijd die vanFrontier en/of Frontier World, zodat die er ook geenverantwoordelijkheid voor kunnen nemen. Het copyright rust bij de auteurs zelf. Het copyright voor de overige inhoud ligt bij Frontier World. © Frontier World

De uitgever heeft getracht alle auteursrechthebbenden van de in dit tijdschrift opgenomen illustraties te bereiken. Mochten er toch nog illustraties zonder voorkennis van de rechthebbenden zijn afgedrukt, dan worden zij verzocht contact met de redactie op te nemen.

OorlogNatuurlijk zijn oorlogen en de grote militaire machthebbers de grootste bron van geweld in de wereld. Ongeacht of hun doel verdedigen of aanvallen is - deze machtige organisaties bestaan enkel en alleen om mensen te vermoorden. We moeten goed nadenken over de ware aard van oorlog. De meesten van ons hebben geleerd militaire gevechten als spannend en heldhaftig te zien, een kans voor mannen (soms ook vrouwen) om hun competentie en dapperheid te bewijzen. Omdat legers legaal zijn, voelt het voor ons alsof het daarom ook acceptabel is. Over het algemeen beschouwt niemand oorlogvoeren als een criminele activiteit, of het accepteren ervan als crimineel gedrag. Eigenlijk zijn we gehersenspoeld. Oorlog is noch heldhaftig, noch aantrekkelijk. Het is monsterlijk. De realiteit van oorlog is die van tragedie en lijden.

Moderne oorlogen worden met verschillende vormen van vuur gevoerd. We zijn zo gevormd dat we dit zien als spannend, terwijl we praten over wonderbaarlijke wapens als een opmerkelijk nieuw stuk technologie. We vergeten dat dergelijke wapens in feite gemaakt zijn om mensen levend mee te verbranden. Oorlog toont qua verspreiding ook een sterke gelijkenis met vuur. Als een gebied zwak wordt, stuurt de bevelhebber versterking naar dat gebied. Dit is niets meer en niets minder dan levende mensen op het vuur gooien. Maar omdat we zijn gehersenspoeld om niet op deze manier te denken, staan we niet stil bij het lijden van individuele soldaten. Geen enkele soldaat wil gewond raken of overlijden. Geen van zijn geliefden wil dat hem iets overkomt. Als een soldaat wordt vermoord, of getekend raakt voor het leven, zullen minstens vijf tot tien personen – familie en vrienden – delen in dit lijden. We zouden allemaal geschokt moeten zijn door de omvang van zo’n tragedie, maar we zijn te verward.

De aanvallen in Parijs zijn verweven met de realiteit van oorlog. Bidden is simpelweg niet het antwoord op het incident in Parijs, noch het antwoord op andere gelijksoortige gruwelijkheden die over de hele wereld plaatsvinden. De mens heeft deze problemen zelf gecreëerd en om dan vervolgens aan God te vragen ze voor ons op te lossen, slaat nergens op. Als wij deze puinhoop hebben veroorzaakt, zullen wij die ook zelf moeten opruimen, niet God.

– Dalai Lamabron: www.dalailama.com & www.nieuwetijdskind.com

Page 3: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

22.01 FRONTIER 3

inhoud

8 GESCHIEDENIS De Britse archeoloog Nicholas Reeves publiceerde op de website van academia.edu een artikel waarin hij verklaart dat hij denkt te weten waar het graf van Nefertiti zich bevindt.

22 ASTROLOGIE De horoscoop van 2016 door Benjamin Adamah is als een Medusahoofd. Hij trekt het bloed uit de ledematen van de bangerik en haalt het onderste uit de kan bij de echte – niet de would be – creatieveling.

46 SPIRITUALITEIT Ho’oponopono betekent ‘goed maken’ of ‘een fout rechtzetten’. In de ho’oponopono gaat men er vanuit dat alles met elkaar verbonden is en dat, als het in je bewustzijn komt, je hier dan zelf voor verantwoordelijk bent.

16 LICHAAM Viereneenhalf jaar geleden ontving Inge van Ulden de diagnose Lyme. Zij schreef het handboek ‘Lyme te lijf’ waarin zoveel mogelijk potentiële therapieën, leefstijladviezen en achter-grondinformatie in een overzicht zijn geplaatst.

34 ACHTERGROND Europa koerst af op een democratische meltdown. Onze democratie is als een afwezige god, waaraan iedereen lippendienst doet maar waarin eigenlijk niemand nog met een diepe gedrevenheid gelooft.

52 GENEESKRACHT Interview met Boudewijn Leliveld, indiaan, uitvinder, paardendok-ter, monnik. Frans Vermeulen probeert een vraag te bedenken die het einde maakt aan het Leliveld-raadsel.

ACHTERGROND

6 PAUL PANTONE OVERLEDEN Paul Pantone is uitvinder van het GEET Fuel Processor systeem. Onlangs is deze geplaagde uitvinder overleden.

GENEESKRACHT

30 BIORESONANTIE Thorsten Meininger werkt met de Bioscan SRT. Dat is momenteel de meest geavanceerde apparatuur op het gebied van bio-energetica.

ASTROLOGIE

50 HET CHINESE JAAR VAN DE DONDER-AAPHet Chinese Jaar van de Aap begint op maandag 8 februari 2016 om exact 14:17 Amsterdamse Tijd (A.T.) en eindigt op zaterdag 28 januari 2017 om 00:01 A.T.

WETENSCHAP

66 GELUK UIT EEN POTJEMet meer dan één miljoen mensen in Nederland die antidepressiva slikken, neemt het gebruik ervan zo langzamerhand epidemische vormen aan. Psychiater Bram Bakker maakt zich zorgen.

VOEDING

68 WEET WAT JE EETWe leven in overvloed, maar we komen tekort. Een van de oorzaken is dat we te veel eten van wat niet goed voor ons is, nota bene vaak op aanraden van onze overheden.

WETENSCHAP

74 EGYPTISCH WAARZEGGENAl weer een aantal maanden geeft Karin Konijn consulten Egyptisch Waarzeggen bij Frontier World in Amsterdam. Dit zijn geen doorsnee consulten die daar worden gegeven, dat hebben we wel in de gaten…

En verder:

5 KAMERVRAGEN II - LANGE FRANS15, 29, 73 FRONTIER PUBLISHING BOEKEN33, 78 GEZONDE PRODUCTEN 45 FRONTIER WORLD WINKEL-ACTIVITEITEN 59 FRONTIER LEZINGENDAG 19 MAART:

VERBORGEN HISTORIE79 FRONTIER EVENTS

Page 4: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

4 FRONTIER 22.01

Een eeuwenoude droom van koning Salomo is ruw verstoord omdat de ring die hij aan de koningin van Sheba heeft gegeven vervloekt is geraakt. Gelukkig is er een tweede ring waarvan de wereld nog niet heeft gehoord. Deze ring komt in handen van Joël die geen idee heeft welke missie daarmee verbonden is. Hij komt terecht in het mythische Avalon waar hij met hulp van de Keltische Gwendolyn op zoek gaat naar Sara, de verloren Graalprinses. Dit alchemistische sprookje voor volwassenen schetst de werkelijkheid die we zouden kunnen ontdekken als we ons door ons Hogere Zelf en door Maria Magdalena zouden laten leiden. Er is

een ervaring van de wereld vol synchroniciteit en liefde mogelijk dankzij de ring die in de kwantumfysica verzeild is geraakt. Maar de spiegel van Magdala is op cruciale momenten nodig om de wereld te elfde ure te doen kantelen.

Herbert van Erkelens is auteur van o.a. De dertien tonen van de schepping en mede-auteur van o.a. Maria Magdalena. Profetes van het Levende Verbond. Hij geeft lezingen en workshops over Jungiaanse psychologie, Maria Magdalena, synchroniciteit en liefde zonder grenzen. Hij is als docent alchemistische symboliek verbonden aan het Jungiaans Instituut in Nijmegen.

160 pagina’s | paperback | ISBN 9789078070726 | € 17,50

Een uitgave van Frontier Publishinge-mail: [email protected] www.frontierpublishing.nl

en de verloren GRAALPRINSESJoël Herbert van Erkelens

GRAANCIRKELKALENDER 2016met de nieuwste graancirkel foto’s

€ 22,- (inclusief verzendkosten) 10% korting bij bestelling van 3 of meer exemplaren

Te bestellen bij:Frontier World, Marnixtraat 82, 1015XX Amsterdam

020-3309151 [email protected] verkrijgbaar in Frontier World, Marnixtraat 82, Amsterdam voor € 18,90 per stuk

Page 5: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

14 FRONTIER 22.01

De kracht van waterpure gezondheid in een handomdraai

In - en op weg naar - onze huizen bevinden zich stoffen en vormen van straling die in de natuur niet voorkomen. Daar-door kan ons drinkwater teveel ‘belastend materiaal’ bevat-ten. De kwaliteit gaat achteruit en de smaak vermindert. De Magspirit watervitalisator zet onaangename frequen-ties om in positieve energie.

Met de handvitalisator, een elegant model ter grootte van een balpen, krijgt het water zijn oorspronkelijke kracht terug. Even roeren voor een gezonder glas water. Een kleine investering voor een groot resultaat - probeer het maar!

De leidingvitalisator plaats je eenvoudig met klitten-band om de waterleiding: voor of na de watermeter, dat maakt niet uit. Het verbetert de kwaliteit van het water in huis met sprongen. Tegelijkertijd plaats je een vitalisator om de cv-leiding. Negatief geladen water in de radiatoren wordt weer positief geladen, met een gunstige uitwerking op de omgeving. De cv-ketel functioneert beter en je bespaart energie, tot wel 5% op de stookkosten!

Magspirit - Sjaak Bareman Aanbiedingsprijs: € 29,50 - / € 109,50. Bestel via FrontierWorld.nl

• 3 januari: Stichting De Roos, P.C. Hooftstraat 183 in Amsterdam. Zie www.roos.nl.

• 4 februari: Vrijmetselarij loge in Bussum (besloten groep)

• 7 februari: Spirituele winkel Yantra, Oude Ebbingestraat 61 in Groningen. Zie www.yantra.nl

• 10 februari: Earth Matters in Huis de Beurs, Aa Kerkhof 224, 9711 JB Groningen. Zie www.orongo.nl

• 3 maart: Stichting de Roos, P.C. Hooftstraat 183 in Amsterdam. Voor info/aanmelding: [email protected].

• 6 april: Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22 Schipluiden. Zie www.ophodenpijl.nl

• 20 april: Stichting Wijzer in Dokkum, Nije Warf Voorweg 31 A Wouterswoude. Info/aanmelding: [email protected]

• 3 mei: Stichting Innerlijk Besef, Hoofdstraat 18, Zeijen bij Assen. Zie www.innerlijk-besef.nl

TOURNEE MAURITS PRINSBoekpresentaties/lezingen over het spraakmakende boek

”HET BEDROG VAN ROME”

Page 6: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

22.01 FRONTIER 15

Frontier boekenVerkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151 [email protected] frontierworld.nl Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De Soevereine MensHoe een BurgerServiceNummer levend wordt en ieder Staatsburger Vrij Mens kan zijn... • robert; boerman en luca; van dinter224 pagina’s | paperback ISBN 9789078070788 | € 19.90 | Code: DSM

We schrijven 30 juni 2010, bij het Internati-onaal Strafhof in Den Haag, waar co-auteur luca; van dinter onrechtmatig gearresteerd wordt na het indienen van de strafaangifte tegen de Staat der Nederlanden voor haar betrokkenheid bij chemtrails. De opsluiting als bevlogen idealist in een politiecel is het beginpunt van een juridische speurtocht naar de weerbaarheid van een burger tegen een soms meedogenloze Staat. Bij het ontwarren van de puzzel wordt duidelijk dat al na de vernietiging van de Bataafsche Republiek met haar Grondwet voor het Vrije Nederlandse Volk (1798) door achtereenvolgens Napoleon en na diens nederlaag bij Waterloo door het Verdrag van Parijs (1815), de mens gegijzeld wordt binnen het Nederlandse wetssysteem.

Het bedrog van RomeDe Rooms-katholieke Kerk, een uitgedacht instituut gebaseerd op leugens, intriges en malversaties• Maurits Prins224 pagina’s | hardcover | ISBN 9789078070795 | € 19,90 | Code: BERO

Maurits Prins is er in geslaagd een onthullend boek te schrijven over de onwaarheden en malversaties van de Rooms-Katholieke Kerk. Hij laat op een overtuigende manier zien dat de zogenaamde waarheid van de christelijke religie op niets berust. Op een heldere manier legt hij uit hoe het oorspronkelijk is ontstaan vanuit eigenbelang, leugens, fantasie en machtsmisbruik. Hij ontdekte dat de geschrif-ten van het Nieuwe Testament slechts een kleine selectie zijn uit een verzameling van duizenden fragmenten. Deze zorgvuldig gese-lecteerde teksten werden samengevoegd alsof ze bij elkaar hoorden. Ze werden vervolgens gezuiverd, regelmatig herzien en er werd van alles aan toegevoegd en uit weggelaten.

Jezus Ontsluierd Terug naar de essentie• Riet Okken400 Pagina’s | paperback | ISBN 9789078070573 | € 25,- | Code: JEZO

In dit boek onderzoekt Riet Okken de oor-sprong van het Christendom en ontsluiert zij op overtuigende wijze de persoon van Jezus. Wie was Jezus? En hoe komt het dat er in de eerste 150 jaar na zijn leven en dood alleen over hem geschreven werd in bijbelteksten, maar nergens anders? Hoe komt het dat van het begin af aan getwijfeld werd aan zijn bestaan? Op welke manier speelden politiek en de oorlogen uit die tijd een rol? Wat was de relatie met astronomie en astrologie en de bestaande mythologieën? En met de Dode Zeerollen en de gnostische Nag Hammadi-teksten? In dit spannende onderzoek blijkt veel niet overeen te komen met wat ons traditioneel is overgeleverd.

Het Urantia Boek2100 pagina’s | hardcover ISBN 9789090111513 | € 29,95 | Code: URBO

Het Urantia Boek is opgesteld door hemelse persoonlijkheden als een speciale openbaring aan onze planeet, Urantia. De boodschap van het Boek is dat alle mensen één familie zijn, zonen en dochters van één God, de Universele Vader. Het Boek geeft inzicht in het ontstaan, de geschiedenis en de bestemming van de mensheid en in onze relatie met God. Het geeft eveneens een uniek en fascinerend verslag van het leven en de leringen van Jezus, waarbij nieuwe inzichten in tijd en eeuwigheid worden geboden, en nieuwe concepten worden onthuld van het eeuwige opklimmings-avontuur waarbij de mens de Universele Vader vindt in ons vriendelijke en zorgvuldig bestuurde universum.

De Schandpaal• Dr. Th. Michiels24 pagina’s | paperback | € 2,00 | Code: SCHP

Een dun boekje, meer een soort verhandeling in een reeks korte verhandelingen van de auteur speci� ek gericht, dit maal, aan bestuur en leden van de Vereniging tegen de Kwakzalverij, als algemene aanklacht tegen allerlei reguliere vormen van kwakzalverij, daarbij met name ge-noemd, de ma� apraktijken in de oncologie, de dodelijke bloedverdunners toegestaan door de minister van VWS en de levensgevaarlijke regu-liere cholesterol-medicijnen, met als afsluiting een ‘in memoriam’ voor Prof. Dr. Bob Smalhout die wordt aangehaald als voorbeeld van een door de Vereniging der Kwakzalverij niet in goede aarde gevallen ‘out of the box’-denken, waarin de vele dogma’s die liggen aan de basis van de heksenjacht dezer Vereniging jegens alles wat ‘alternatief’ is, worden ontkracht.

Wakkere WetenschapDe illusie van materie voorbij• Johan Oldenkamp280 Pagina’s | paperbackISBN 9789490765095 | € 16,- | Code: WAWET

De Grote Piramide van Gizeh is de enige van de zeven oude wereldwonderen die de tand des tijds heeft doorstaan. Samen met de andere piramides en de S� nx spreekt dit tot ieders verbeelding.

Dit boek onthult een geheel nieuwe ziens-wijze op de reden waarom deze piramides zijn gebouwd, en ook wanneer dat is gebeurd. De bewijzen waarop deze zienswijze is gebaseerd dwingen ons de oude geschiedschrijving te herzien. De Gizeh-onthulling is ontstaan van-uit een ruimer wetenschappelijk paradigma. In dat nieuwe paradigma nemen oeroude inzichten uit de klassieke geschriften een centrale plaats in. Wakkere Wetenschap neemt u mee op reis vanuit dat nieuwe paradigma.

DE SOEVEREINE

MENS

robert; boermanluca; van dinter

Hoe een BurgerServiceNummer levend wordten iedere Staatsburger een Vrij Mens kan zijn...

Johan Oldenkamp

WakkereWetenschap De illusie van materie voorbij

NIEUW NIEUW

NIEUW

NIEUW

Toen er nog geen Maan was Over de ware menselijke geschiedenis• Johan Oldenkamp104 pagina’s | paperbackISBN 9789078070801 | € 11, | Code: TGMW

In dit onthullende boek neemt de auteur Johan Oldenkamp ons mee naar de tijd waarin er nog geen maan rondging om onze planeet. Deze maan, genaamd Luna, was voorheen namelijk een maan van Tiamat, waarvan tegenwoordig alleen nog de asteroïdengordel over is. In de ware menselijke geschiedenis neemt de vernietiging van Tiamat een centrale plaats in. Voorzien van vele illustraties wordt in ‘Toen er nog geen maan was’ uit de doeken gedaan hoe deze geschiedenis zich in hoofdlijnen heeft voltrokken. Wij mensen hebben er toch recht op om de waarheid over onze geschiedenis te mogen weten? ‘Toen er nog geen maan was’ is het 33-ste boek geschreven door allround onderzoeker Dr. Johan Oldenkamp.

Handboek Zekerheden• Lucas Slager300 pagina’s | hardcover ISBN 9789078070580 | € 22,- | Code: HAZE

Dit handboek zal je misschien laten schrikken, maar ook inzicht geven in je eigen mogelijk-heden om je eigen waarheid en zekerheid te vinden en met vertrouwen de nieuwe wereld te kunnen omarmen. Want jij, ja jij, hebt een rol te vervullen in dit leven en dat mag en kan je doen door jezelf te ontdekken, wat vast zit los te laten, en je eigen oneindige mogelijkheden te ontdekken en te gebruiken. Door je oude zekerheden, overtuigingen en patronen los te durven laten is de kans dat je er beter en sterker van wordt honderd procent. Dat is in elk geval een zekerheid waar je mee vooruit kunt in het leven.De wereld wacht op jou!

Page 7: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

28 FRONTIER 22.01

Een helder en compleet handboek over LymeMSc Inge van Ulden

400 pagina’s | Paperback | ISBN: 9789078070825Prijs: € 25.00 | Code: LTL

Wat is de ziekte van Lyme voor een mysterieuze ziekte? Hoe kan het dat deze aandoening epidemische vormen aanneemt? Waarom wordt het bestaan vandeze epidemie door huisartsen, internisten, keuringsartsen en de overheidstelselmatig ontkend? Maar vooral: hoe kun je genezen van de ziekte van Lyme?Welke therapieën zijn er tegen deze aandoening? Welke leefstijl dient eenLyme-patiënt zichzelf aan te meten? Wat voor een thuistherapieën zijn aan te bevelen? De antwoorden op al deze vragen zijn terug te vinden in dit handboek.

Inge van Ulden brengt in begrijpelijke taal de ziekte van Lyme in kaart en toont overzichtelijk de vele behandelmogelijkheden. Haar gehele werk is – daar waar mogelijk – gedegen onderbouwd met wetenschappelijke literatuur. Dit is het boek waar veel Lyme-artsen, therapeuten, maar vooral Lyme-patiënten op hebben zitten wachten. Dit is het boek met antwoorden op de Lyme-vraagstukken!

Een uitgave van Frontier Publishing e-mail: [email protected] www.frontierpublishing.nl

LYME TE LIJF

PRESSENSEOude Lutherse kerk - spui 411 amsterdammeer informatie op: www.pressense.net

Symposium10 januari 2016

13:30 - 19:00

Page 8: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

22.01 FRONTIER 29

Frontier boekenVerkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151 [email protected] frontierworld.nl Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Onderweg naar MEESTERSCHAPDe weg die nergens op lijkt • Henk Janssen, Judith Michels en

Frans Vermeulen296 pagina’s | paperback ISBN 9789078070658 | € 22,50 | Code: ONME

Henk Janssen onderkent het Nederlandse DNA en heft geen enkele keer het vingertje naar zijn lezer. Integendeel. Hij neemt ze mee in de levenservaring (levens: meervoud) die hij tot nu toe opdeed. Tot op het bot eerlijk en open levert dat bij lezers ongetwijfeld veel herkenning op. Het is volstrekt onmogelijk andermans weg te gaan en op die manier de weg naar huis te vinden. En niemand kan je daarbij helpen. Wat wel mogelijk is – en dat doet Henk – is anderen op weg helpen. Deuren op een kier zetten zodat de lezer een doorkijkje krijgt.

De Zoete WraakAspartaam en het ware gezicht van de farmaceutische- en voedselindustrie• Drs. John Consemulder400 pagina’s | hardcover ISBN 9789078070535 | € 25,- | Code: DZW

Wist u dat aspartaam een uiterst giftige stof is en zonder problemen op de markt kon verschijnen? Wist u dat aspartaam verboden zou moeten worden, maar dat de internationale regelgevingsautoriteiten al meer dan drie decennia lang een oogje dichtknijpen bij de keuring? Wist u dat dit allemaal goed nieuws is, omdat dit voorbeeld u het ware gezicht van de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie laat zien? Wist u dat er ook eerlijke en zeer e� ectieve voedingsproducten en geneesmiddelen bestaan? Wist u dit niet? Dan kan de informatie in dit boek letterlijk uw leven redden...

Geneeskrachtige PaddenstoelenDe gezondheidsbevorderende e� ecten van paddenstoelen• Dr. Th. H. L. Michiels176 pagina’s | paperback | Full Color ISBN 9789078070665 | € 19,90 | Code: GENP

Geneeskrachtige Paddenstoelen is in de eerste plaats te beschouwen als een gids die de lezers begeleidt en hen vervolgens ook in het kort enkele belanghebbende details verschaft over de zgn. hallucinogene paddo’s. Het laat u kennismaken met een eeuwenoude Volks-wetenschap. U zult versteld staan van het indrukwekkende aantal medische indicaties waarbij deze geneeskrachtige paddenstoelen met succes kunnen worden toegepast. In dit boek leest u alles over de twaalf belangrijkste in deze mycotherapie gebruikte paddenstoe-len, alsmede over hun traditionele en onlangs herontdekte medische toepassingen.

Het VerzamelpuntTerug naar je oorspronkelijke setting• Jon Whale272 pagina’s | hardcover ISBN 9789078070351 | € 22,50 | Code: HVP

Het Verzamelpunt is een buitengewoon en uniek boek. Het daagt niet alleen conventionele medische praktijken uit, maar geeft ook ieder individu de gelegenheid om de fysieke en psy-chische gezondheid in eigen hand te nemen. Dit boek betekent een nieuw begin en staat door zijn solide basis in zowel moderne weten-schap als traditionele kennis in schril contrast met alle alternatieve boeken over gezondheid die de afgelopen eeuw zijn geschreven. Ontdek hoe shock, stress, ziekte, trauma, intimidatie en geweld het verzamelpunt naar een ongunstige locatie verschuiven en ziekte veroorzaken en hoe u de locatie van het verzamelpunt kunt corrigeren om de e� ecten en uw afhankelijk-heid van medicijnen, drugs en alcohol tot een minimum terug te brengen.

Vader AardeEn de Aardse taal• Olof Smit240 pagina’s | paperback | derde druk ISBN 9789078070450 | € 22,- | Code: VAAR

In 1992 is Olof Smit door een aantal genezers benaderd om als intermediair een brug te slaan tussen de Afrikaanse traditio-nele geneeswijzen en de Westerse reguliere geneeskunde. In zijn optiek zou deze ontdek-kingstocht maandenlang gaan duren maar in werkelijkheid werd het een twaalf jaar lange diep-Afrikaanse cultuurervaring. Met groei-ende verbijstering leerde hij de onbegrensde mogelijkheden van de groene dingen in het bos. Wat de westerse mens bomen en planten noemt, is voor de traditionele genezers een diversiteit aan medicinale antwoorden op fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten of ziektebeelden.

Voedsel der GodenPlantaardige Trip naar de Oorspronkelijke Boom der Kennis• Terence McKenna368 pagina’s | paperbackISBN 9789078070689 | € 24,90 | Code: VDG2

Voedsel der Goden is het verrassende relaas van de ontdekkingen die McKenna deed. Het biedt een overtuigende kijk op een ontbrekende schakel in de verklaring van de ontwikkeling van de menselijke taal, intelligentie en cultuur. De auteur geeft een overzicht van de geschie-denis van drugs in de oosterse en westerse samenlevingen: allereerste echt geestverrui-mende planten en paddenstoelen tot de latere specerijenhandel en vervolgens marihuana, cocaïne en andere gera� neerde moderne middelen, inclusief het ultieme instant-kalme-ringsmiddel, de televisie. Voedsel der Goden biedt een inspire rende kijk op zelfontplooiing en een menswaardig uitgangs punt voor onze interactie met elkaar en de natuur.

Het Grote Werk Inwijding tot de geheimen en de schat van Rennes-le-Chateau met het leven van Jezus en zijn familie• S.M.F. van de Kamp de Villandry192 pagina’s | hardcover | €25,00 | Code: WERK

Om het raadsel van het beroemde plaatsje Rennes-le-Château te kunnen oplossen, moeten we een stuk terug gaan in de geschie-denis en ook de nodige kennis van diverse onderwerpen vergaren. Degenen, die denken dat de schat slechts ‘een kruisje op de kaart is’, zullen worden teleurgesteld. Schatten worden goed verborgen. Bovendien zijn ze geheim en liggen niet voor de eerste de beste zoeker voor het oprapen. Voor sommigen zal de uitkomst hun wereldbeeld drastisch veranderen, of ze shockeren. De inhoud van dit boek is dan ook puur de ontsluiering van een geheim, en niet een bepaalde opvatting. Dus wees gewaarschuwd! De schatrover in spe gaat van raadsel naar raadsel naar raadsel, zo gaat dat met die dingen. Maar geef niet op.

13 Manen Agenda 2015 - 2016• Nicole E. Zonderhuis & Sylvia Carrilho 180 pagina’s | ringband | full colourISBN 9789078070757 | € 10,- | Code: 13MA1

Deze 13 Manen Agenda brengt de 13 Manen terug in je leven. Je zult je daarom weer beter kunnen afstemmen op de natuurlijke cycli van de natuur en van de tijd. Niet alleen de maanden, want ook elke dag heeft een eigen speci� eke energie en doelstelling. Volgens de oude Maya-kalender - de Tzolkin - heeft het karakter van de dag invloed op de gebeurte-nissen en op bijvoorbeeld je geluk of emoties. Na 9 jaar engelstalige 13-Moon Diary is deze makkelijk te gebruiken agenda met ringband nu voor het eerst in het Nederlands verkrijg-baar. Je kunt in één oogopslag zien welke dag het is, zowel in de ‘gewone’ Gregoriaanse kalender als in de 13 Manen Kalender. De agenda is prachtig en met zorg vormgegeven met mooie full colour-afbeeldingen en inspi-rerende teksten. Zie ook mayatzolkin.com

Moderne mycotherapie

In tegenstelling tot het Aziatische werelddeel zijn er in de Westerse wereld, naar verhouding, maar weinig mensen die op de hoogte zijn van het bestaan van medicinale paddenstoelen. Dit zijn paddenstoelen die beschikken over e� ectieve gezondheidsbevorderende en geneeskrachtige eigenschappen. Ze kunnen zowel ter voorkoming als ter behandeling van vele ziekten en kwalen worden aangewend.

Voor zover bekend, is er in ons land tot op heden nog geen boek verschenen over geneeskrachtige paddenstoelen.Daarom alleen al is dit boek uniek. Dit boek is te beschouwen als een gids die u in de eerste plaats rondleidt in de wereld van de geneeskrachtige paddenstoelen, en vervolgens ook in het kort wat details over paddo’s verschaft. Het laat u niet alleen kennismaken met een eeuwenoude ‘Volkswetenschap’, maar doet u ook verbazen over het indruk-wekkende aantal medische indicaties waarbij deze medicinale paddenstoelen met succes kunnen worden toegepast.Het toepassen in de praktijk van geneeskrachtige paddenstoelen noemt men Mycotherapie.In dit boek leest u alles over de 12 belangrijkste paddenstoelen die in de my-cotherapie worden gebruikt en bij welke indicaties ze e� ectief kunnen worden aangewend.

De auteur van dit boek heeft al vele jaren in zijn natuurgeneeskundige praktijk uitstekende, om niet te zeggen verbazingwekkende, positieve resultaten met de hier besproken geneeskrachtige paddenstoelen.

Dit boek verandert voor goed uw kijk op de paddenstoel. U zult verbaasd zijn over de bijzondere medicinale werking van paddenstoelen. Dr. � eo Michiels verklaart de werking van medicinale paddenstoelen en neemt u mee in de toepassing ervan voor verschillende ziektes en met name kanker. Zijn uitleg is geïllustreerd met voorbeelden van het gebruik van paddenstoelen al vele eeuwen geleden. Het boek is toegankelijk geschreven voor iedereen en een must voor doktoren die patiënten met kanker echt willen helpen.

M. de Vries, publiciste

GEN

EESKRACH

TIGE PA

DD

ENSTO

ELEN

Ontdek de werkzaamheid van medicinale paddenstoelen bij o.a alzheimer, kanker, hart- en vaataandoeningen, reuma, cholesterol, astma, maag- en darmstoornissen, impotenti e, frigiditeit en vele andere ziekten en kwalen

GENEESKRACHTIGEDe gezondheidsbevorderende eff ecten van paddenstoelen

Dr. Th. H. L. Michiels Doctor of NaturopathyMaster of Naturopathy

PADDENSTOELEN

9 789078 070665

Het Verzamelpunt

TERUG NAAR JE OORSPRONKELIJKE

SETTING

THE CATALYST OF POWER

Derde editie

Jon Whale

NIEUW

NU VOOR € 10,-

Page 9: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

22.01 FRONTIER 33

gezonde productenVerkrijgbaar bij Frontier World Amsterdam, tel: 020-3309151, [email protected]

PEA PURE Palmitoylethanolamide (PEA, spreek uit peejaa) is een lichaamseigen stof die in de cel aangemaakt kan worden als reactie op bepaalde prikkels, zoals de aanwezigheid van vrije radicalen.

In bepaalde situaties waarbij er een verhoogde behoefte bestaat, kan het zinvol zijn extra PEA te nemen in de vorm van een supplement. Omdat PEA lichaamseigen is wordt het uitstekend opgenomen uit de darm en gemakkelijk getransporteerd naar de weefsels. Na gebruik wordt het eenvoudigweg in de cellen afgebroken tot zijn oorspronkelijke bouwstenen. Voor een optimale opname en benutting van PEA is het van groot belang

te kiezen voor een supplement dat zo zuiver mogelijk is en een hoge dosering heeft. PEA Pure bevat 400 mg zuivere palmitoylethanolamide (PeaPure®) per vegetarische capsule, zonder onnodige additieven.

Een potje bevat 90 capsules van 400 mg voor € 84,95 Code: V2481

UBIQUINOL 100 MG In preparaten met co-enzym Q10 wordt doorgaans de geoxideerde vorm van deze nutriënt toegepast, genaamd ubiquinon. Geoxideerde Q10 wordt na orale inname grotendeels omgezet in ubiquinol, de lichaamseigen en biologisch actieve vorm van Q10.

Tot voor kort kon ubiquinol nooit in supplementen worden gebruikt omdat het gemakkelijk oxideert bij blootstelling aan lucht of licht. De leverancier, het

Japanse bedrijf Kaneka, is er met behulp van geavanceerde technologie als eerste in geslaagd een proces te ontwikkelen waarmee een ubiquinol-supplement van constante kwaliteit kan worden gerealiseerd. Als Q10-specialist met jarenlange ervaring kan Kaneka bovendien garanderen dat de ubiquinol volledig natuur- en lichaamsidentiek is.

Een potje bevat 60 softgels; € 62,50; Code: V1682

SALVESTROL® PLATINUMSalvestrol® Platinum is een fruitconcentraat, rijk aan specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die vroeger volop in onze groenten en fruit voorkwamen, maar nu alleen nog in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in biologische groenten en fruit. Het salvestrolpuntensysteem is ontworpen om de hoeveelheid salvestrolen in supplementen en voeding aan te kunnen geven. Verschillende salvestrolen hebben verschillende potenties. De schaal van het puntensysteem is gebaseerd op een berekening van de hoeveelheid salvestrolen die in een ‘historisch dieet’ van meer dan 100 jaar geleden voorkwam. Die hoeveelheid is gelijkgesteld aan 100 punten. Door allerlei vernieuwingen in de landbouw en voedingsindustrie zijn de salvestrolen in onze voeding sindsdien schaarser aan het worden. Salvestrol® Platinum bevat 2000 punten en is dus zeer hoog gedoseerd.

Een potje bevat 60 capsules; € 89,95; Code: V1507

CACTUSVIJG SERUMKOUDGEPERSTE OLIE VAN CACTUSVIJG (Cosmetica)Cactusvijg serum is waarschijnlijk het beste schoonheidsproduct van Moeder natuur: het is absolute wonderolie met een overvloed aan gunstige eigenschappen voor huid, haar en nagels. Het wordt geperst uit de zaden van cactusvijgen, de ovale vruchten van de cactusplant die onder meer groeit in de droge gebieden van Marokko. Deze vijgen worden gewaardeerd om hun smaak en de vele geneeskrachtige eigenschappen. Ze zitten boordevol calcium, ijzer, magnesium, niacine, fosfor, kalium en vitamines.Uit de zaden van de vijg wordt cactusvijg serum geperst. Dit is een enorm intensief bewerkingsproces, omdat voor één liter cactusvijg serum maar liefst duizend kilo cactusvijgen nodig zijn. De vijgen worden met de hand geplukt.Cactusvijg serum is niet alleen één van de duurste oliën ter wereld, maar tegelijkertijd een van de meest begeerde cosmetische producten. De rijke, voedende samenstelling van cactusvijg serum vermindert rimpels, verzacht de huid en maakt het haar, nagels en nagelriemen weer gezond en sterk. In de praktijk zijn slechts een paar druppeltjes al voldoende voor een goed resultaat.

€ 49,95 voor 30 ml Code: CASE

Page 10: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

44 FRONTIER 22.01

� Ik neem � ik geef een jaarabonnement op Frontier (6 nrs. voor € 36,- of 33 Florijn)Als welkomstgeschenk kies ik: � gratis agenda ‘13 Manen Agenda van de natuurlijke tijd’ van MayaTzolkin of� gratis boek ‘Eet smakelijk Leef gezond’ van Lucas Slager en Fredy Wamelink of� gratis boek ‘Natuurlijk Tuinieren’ van Lucas Slager of� gratis boek ‘Eet smakelijk Leef gezond - receptenboek’ van Fredy Wamelink of� gratis 5 oude nummers Frontier Magazine.

� Ik neem � ik geef een 2-jarig abonnement op Frontier (12 nrs. voor € 66,- of 60 Florijn)Als welkomstgeschenk kies ik: � gratis boek ‘Nieuwe Geneeskunde’ van Richard Hoofs of� gratis boek ‘Nikola Tesla, De toekomst is van mij’ of� gratis boek ‘Geschenken van Moeder Aarde’ van Jaap van Etten of� gratis 12 oude nummers Frontier Magazine.

� EXTRA BOEKENSTAPEL *Kies naast het welkomstgeschenk ook voor de volgende gehele boekenstapel:• ‘Onzichtbare risico’s in het draadloze tijdperk’ • ‘De Da Vinci Code Ontcijferd’ • ‘De Onkwetsbare Profeet’ • ‘Handboek Handlijnkunde’ • ‘Voedsel der Goden - 1e druk’• ‘Ik Geloof Alles & nog veel meer ...’ • ‘Vaccineren of niet?’ •

* Boekenstapel met portokosten NL € 10,- België € 15,- overige landen vraag naar de portokosten. Alleen voor nieuwe abonnees.

HET CADEAU-ABONNEMENT IS BESTEMD VOOR:

Voornaam

Achternaam

Straatnaam + huisnr.

Postcode Woonplaats

Telefoon E-mail

MIJN GEGEVENS ZIJN:

Voornaam

Achternaam

Straatnaam + huisnr.

Postcode Woonplaats

Telefoon E-mail

BETALING� Ik maak het bedrag zelf over op de ING: NL25 INGB 000.72.31.599 t.n.v. Frontier World in Amsterdam.

� Ik ontvang een factuur.

HANDTEKENING

Deze aanbieding is geldig tot 1 maart 2016 en alleen als u of degene die u het cadeau-abonnement geeft (cadeau-abonnement altijd op een ander adres) de afgelopen twee jaar geen Frontier-abonnee was. Genoemde tarieven en aanbiedingen gelden voor Nederlandse abonnees. Voor andere abonnementen verwijzen we naar onze website frontierworld.nl

Een jaar- of 2-jarig abonnement voor uzelf of om cadeau te geven

FRONTIER ABONNEMENT INFORMATIEFrontier World, Marnixtraat 82, 1015 VX Amsterdam, Tel: 020-3309151 [email protected] frontierworld.nl

WELKOMSTGESCHENKEN Voor keuze, zie hierboven (alleen voor Nederland).

ABONNEMENTSPRIJSNederland: 6 nrs (1 jaar) voor € 36,- of 33 Florijn of 12 nrs (2 jaren) voor € 66,- of 60 Florijn. Europa: 6 nrs (1 jaar) € 48,-

CADEAU-ABONNEMENTCadeau-abonnementen lopen automatisch af. De gever van een cadeau-abonnement ontvangt zelf het welkomstgeschenk. De ontvanger krijgt een brief waarin staat dat het abonnement van u afkomstig is.

INGANGSDATUM ABONNEMENTUw abonnement gaat in met het eerstvolgende nummer, indien wij uw aanmelding en betaling voor 1 maart 2016 hebben ontvangen.

ABONNEMENTSVOORWAARDEN• Aanbiedingen in dit nummer zijn geldig tot en met 1 maart 2016.• Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan d.m.v. een

automatisch incasso. Betaling via een toegestuurde factuur is ook mogelijk. • Welkomstgeschenken worden verstuurd na ontvangst van het

abonnementsgeld.• Uw adreswijziging graag minimaal 3 weken voor verhuizing opgeven.• Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder opzegging

automatisch met een jaar verlengd, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.• Het opzeggen van uw abonnement dient, schriftelijk of per e-mail, minimaal

4 weken voor a� oop van de abonnementsperiode te geschieden.• De abonnementsaanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees die de

afgelopen 2 jaar geen abonnement op Frontier Magazine hadden.• Woont u of de ontvanger niet in Nederland, neem dan telefonisch of per e-mail

contact op met Frontier World.• Prijswijzigingen voorbehouden.

ik geef een jaarabonnement op Frontier (6 nrs. voor € 36,- of 33 Florijn)ik geef een jaarabonnement op Frontier (6 nrs. voor € 36,- of 33 Florijn)

voor uzelf of om cadeau te geven

Page 11: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

22.01 FRONTIER 45

Kijk voor meer info en reserveringen op www.orakelworld.nl (data en tijden onder voorbehoud):TAROTCONSULTENKees Commandeur biedt je met Tarotconsulten meer zicht op je leven en op de beste koers die je vanaf nu kunt gaan varen. Uniek is het door Kees zelf ontworpen ‘Tempel’-systeem met een legging van veertien kaarten. Hij helpt je deze kaarten te interpreteren voor jouw persoonlijke fundamentele eigenschappen en talenten en je situatie. Afspraak maken hoeft niet! Zie ook de site ‘Tarot in de Herstelde Orde’: dromenvanpapier.nl• Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van

11 - 17 uur of op afspraak: bel 06-19053931.

AURAREADING EN HEALINGIn zijn aurareadings en healings in de Frontier Bookshop geeft Tom Rensen je een overzicht van je aura ofwel totale energetische systeem en haalt hij je karakter, talenten en persoonlijke levensthema’s naar voren. Tom helpt bij het beantwoorden van concrete vragen, kan verbanden zien met vorige levens en soms de toekomst en kan mogelijke energietekorten of energetische blokkades opheffen.• Dinsdagen 5 en 19 januari en 2 en 16 februari van 14 tot

18 uur. EGYPTISCH WAARZEGGENHet Egyptisch Waarzeggen werkt met symbolen die al meer dan 5000 jaar oud zijn en worden geraadpleegd om duidelijkheid te scheppen en antwoorden te geven

voor inzicht in bijvoorbeeld werk, gezondheid, talenten, liefde, doel in het leven, kinderen, onze mogelijkheden en blokkades en hoe daar zinvol mee om te gaan. Karin Konijn geeft praktische vebeteringsadviezen om met vertrouwen, meer innerlijke rust, energie en levensplezier het levenspad te vervolgen. • Elke woensdag van 13-18 uur.

JAPANSE FACELIFTMASSAGEMet haar faceliftmassage ontspant Tina Antman je gezicht, versoepelt je nek en schouders en zorgt ze voor een verjongde uitstraling! Een faceliftmassage vermindert de spierverzuring in je gezicht en heeft direct een zichtbaar ‘liftend’ resultaat. Kom tot jezelf en vertrek met een vitale en fabuleuze look! • 9 en 23 januari en 6 en 20 februari

ASYRA PRO-CONSULTENTherapeuten Armanda Versluijs & Ivo Kattestaart geven consulten met het Asyra Pro-apparaat. Dit bio-energetische testsysteem geeft – binnen enkele momenten! – via energetische frequenties aan waar in uw systeem problemen of disbalans zitten en bepaalt van daaruit juiste behandelmethodes en remedies. De methode is niet-invasief en zonder tussenkomst van arts of therapeut. De testgebieden omvatten onder meer: energetische status van veertig belangrijke organen,

voedingsbeoordeling, hormoonprofiel, toxiciteit, menstruatie- en menopauzeproblemen, emotionele stressfactoren en vitamines en mineralen. Thorsten Meininger geeft met de Bioscan gelijksoortige consulten.• Data Armanda Versluijs: www.orakelworld.nl

Data Ivo Kattestaart: kijk op www.orakelworld.nl Data Thorsten Meininger: Elke dinsdag

HANDLEZEN EN NUMEROLOGIEVrijdag van 13 tot 18 uur en op zaterdag om de week geeft Brigitte Hanemann consulten handlezen en numerologie. Een consult duurt ongeveer dertig minuten. Hierbij krijg je een indruk van wie je bent, hoe je jouw krachten en talenten kunt ontwikkelen en hoe je levensproces zich ontplooit. Afspraak niet nodig!• Elke vrijdag van 13 tot 18 uur en 30 januari en 13 en 27

februari (zelfde tijdstippen).

MEDIUM EN REIKIFemmie Beverwijk is een heldervoelend medium. Ze gaat samen met je tot de kern van je problemen om zo een oplossing te vinden. Ze geeft je zo weer een klare kijk op je leven en je problemen. Met al je vragen kun je bij haar terecht. • Elke donderdag van 13 – 18 uur

Vanaf Centraal Station:- 5 min. fietsen- 15 min. lopen- bus 18 en 21

Centraal Station

DAM

Koninklijk Paleis

BrouwersgrachtPr

inse

ngra

cht

Rozengracht

Marn

ixstr

aat

WesterkerkRaadhuisstraat

Noord

ermar

kt

Lijn

baan

sgra

cht

Westerstraat

Jordaan

JordaanKe

izers

grac

htHe

reng

rach

t

Sing

elP

P

P

P

Het Marnix(zwembad)

Parkeergarages:- Marnixstraat (Q-park)- Prins Hendrikkade - Nieuwezijds Voorburgwal / Kolk- Bijenkorf

Openbaar vervoer:- tram 3 en 1O- bus 18 en 21

Marnixstraat 82-84world

world

Marnixtraat 82 | 1015 VX Amsterdam | tel: 020-330 91 51 | frontierworld.nl | Open: ma t/m za 11.00 - 18.00

Page 12: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

boeken

22.01 FRONTIER 49

Verkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151 [email protected] frontierworld.nl Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Autismede wanhoop voorbij - CEASE TherapieHomeopathie biedt de oplossing • Tinus Smits 202 pagina’s | hardcoverISBN: 9789076189376 | €22,50 | Code: AUT

Homeopathie biedt de oplossing is een van de meest opzienbarende conclusies van homeo-patisch arts Tinus Smits (1946-2010), die zijn laatste jaren wijdde aan het ontwikkelen van de CEASE-therapie, om autistische kinderen te genezen en achter de talloze oorzaken van autisme te komen. In de dertig jaar dat hij werkzaam was als homeopaat, zag hij een explosieve toename van het aantal autistische kinderen. Tijdens zijn onderzoek heeft hij meer dan 300 autistische kinderen behandeld en in veel gevallen hebben de ouders hun kinderen 100 % genezen verklaard. Hun ervaringen - en zijn ontdekkingen - staan opgetekend in dit hoopgevende boek.

Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaadAchter de schermen van de farmaceuti-sche industrie• Peter C. Gøtzsche 532 pagina’s | paperbackISBN: 9789047707349 | €24,95 | Code: DMGM

Medicijnen zijn na kanker en hart- en vaat-ziekten de belangrijkste doodsoorzaak. Dat zou aanleiding moeten zijn voor een nationaal gezondheidsalarm en een parlementaire enquête over de overheid die de gezondheid van burgers heeft uitgeleverd aan de farma-ceutische industrie. In plaats daarvan overleg-gen ambtenaren van het ministerie ‘met de benen op tafel’ met vertegenwoordigers van de industrie. De Deense arts en onderzoeker Peter Gøtzsche, die zelf jarenlang werkzaam was in de farmaceutische industrie, laat zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken.

Germaanse Geneeskunde Voor patienten en artsen met hart en verstand • Ryke Geerd Hamer 111pagina’s | paperback ISBN: 9788496127500 | € 19,- | Code: GEGH

Dr. Hamer heeft vijf natuurwetten ontdekt die het ontstaan en verloop van alle ziekten, met name van kanker, beschrijven. Men noemt zijn ontdekking en methode: de Germaanse Nieuwe Geneeskunde. Dr. Hamer zet hiermee wel de conventionele geneeskunde op z’n kop, door te stellen dat ziekten geen fouten van de natuur zijn, maar zinvolle biologische noodprogramma’s. Elke ziekte begint volgens Hamer met een syndroom, een schokervaring, waardoor een biologisch conflict ontstaat. Aan kanker gaat ook een zeker conflict vooraf.

Orgon LevensenergieIn de schaduw van elektromagnetische straling en milieuvervuiling • Dr. Paul G.J. Ganzevles104 pagina’s | paperbackISBN 9789079288038 | € 16,00 | Code: ORGON

In dit boek staat het thema levensenergie centraal, vanuit de gedachte dat het bij een gezond klimaat niet alleen maar gaat om schone lucht en biologische voeding. De voornaamste doelstelling van dit boek is enerzijds de lezer vertrouwd te maken met de gedachte dat een belangrijk deel van gezond-heidsrisico’s het gevolg is van de vermindering van de kwantiteit en de kwaliteit van onze levensenergie en anderzijds een concrete mogelijkheid te bieden de levensenergie in zijn/haar persoonlijke leefomgeving te optimaliseren.

Geluk uit een potjeWaarom we te veel slikken• Bram Bakker160 pagina’s | paperbackISBN: 9789057596896 | €15,00 | Code: GUEP

Vorig jaar werd aan 1,1 miljoen Nederlanders een antidepressivum voorgeschreven, een absoluut record. Een triest hoogtepunt, want staat het er echt zo slecht voor met onze psychische gesteldheid? Daarnaast zijn er honderdduizenden mensen aan de kalme-ringstabletten, slaappillen, antipsychotica, stemmingsstabilisatoren en adhd-medicatie. En dat gaat enkel nog over de zogenaamde psychofarmaca.

Psychiater Bram Bakker (1963) ziet de ontwikkeling van onze slikcultuur met lede ogen aan. We zijn volledig doorgeschoten in onze neiging alles weg te slikken, betoogt hij in Geluk uit een potje, dat in verstaanbare taal alle ‘gelukspillen’ van kritisch commentaar voorziet.

Het Celherstel conceptLogisch en natuurlijk beter worden!• Rinno Heidstra246 pagina’s | paperbackISBN: 9789079315062 | €19,95 | Code: CELH

De ‘gezondheidszorg’ zou beter ‘zieken-zorg’ kunnen heten, want ze onderdrukt symptomen in plaats van de oorzaak op te lossen en mensen te genezen. In plaats van beter te worden, worden we chronisch ziek en gebruiken steeds meer medicijnen. ‘Het CelHerstel concept’ is een gebruiksaanwijzing voor gezondheid, waarin de samenhang tus-sen klachten en ziektes wordt uitgelegd, hoe wij onze gezondheid moeten onderhouden, wat we kunnen doen bij klachten en wanneer het inroepen van vakkundig advies van belang is. Iedere dag maken we keuzes die onze gezondheid beïnvloeden. Gezonde keuzes ondersteunen gezondheid, ongezonde doen dat niet. Om te kunnen kiezen is informatie nodig.

Chemo?! ‘t was niks ‘t is niks ‘t wordt niks!!!De absurde realiteit in de wachtkamer van de dood!• Dr. Th. H. L. Michiels73 pagina’s | paperback | € 10,- | Code: CHEM

Chemotherapie; het toppunt van kwakzalverij binnen de reguliere ‘behandeling’ van kanker. Schandalig en misdadig tegelijk. Patiënten met kanker worden vergiftigd. Ze krijgen de dood op recept. Een absurde, maar keiharde realiteit! En, nog erger, niemand doet er iets tegen! Tenminste 50 jaar heeft men deze patiënten in feite beduveld met middelen, chemotherapeutica of cytostatica geheten, die niet of slechts minimaal werkzaam zijn. Professor dr. René Bernards van het Antoni van Leeuwenhoek: ‘Driekwart van alle kankergeneesmiddelen werkt niet...! Drie van de vier patiënten heeft dan ook geen baat bij het medicijn dat hen gegeven wordt.’

Zero LimitsEen Hawaïaanse methode voor overvloed, gezondheid, innerlijke rust, vrede en meer• Joe Vitale en Ihaleakala Hew Len, PhD240 pagina’s | paperbackISBN 9789077677827 | € 19,95 | Code: ZELIN

Leef je leven met Zero Limits! In dit boek gaat Joe Vitale op zoek naar de meest opmerkelijke therapeut ter wereld en komt uit bij Dr. Iha-leakala Hew Len. Hij geneest mensen zonder ze te zien, alleen door zichzelf te reinigen en te helen. Hiervoor past hij de Hawaïaanse ho’oponopono bij zichzelf toe. Ho’oponopono betekent ‘goed maken’ of ‘een fout rechtzetten’, oorspronkelijk was het ‘in orde maken wat al in orde is’. In de ho’oponopono gaat men er vanuit dat alles met elkaar verbonden is en dat als het in je bewustzijn komt, je hier dan zelf voor verantwoordelijk bent. ‘Niet dat het jouw schuld is’ volgens Joe Vitale, maar doordat het in jouw wereld verschijnt.

Page 13: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

66 FRONTIER 22.01

There is no WiFi IN THE FOREST

but I promise you will FIND A BETTER connection

DOOOZZLIVE NATURAL BIONITE ®

Voor meer informatie en een productoverzicht: www.dooozz.nl Ook verkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, Amsterdam

Aqua OPTIMIZER®voor gevitaliseerd kraanwater

Aqua OPTIMIZER® verwijdert de belastende informatie uit het geheugen van kraanwater.

De Aqua OPTIMIZER® resoneert met de grondtoon van de Nieuwe Tijd en meet een boviswaarde van meer dan 2 miljoen eenheden. Hierdoor gaan we ook van binnenuit anders om met de invloed van electrosmog, geopathische

en electro-chemische belastingen. Het zorgt voor meer harmonie in de leef- en werkomgeving.

Compacte vormgeving, eenvoudige montage, onderhoudsvrije werking.

30 dagen niet tevreden - geld terug garantie.

Vitaliteit Service [email protected]

Page 14: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

58 FRONTIER 22.01

Naast een verhaal over de liefde en vriendschap tussen Esther, Thomas en Jason is Café Noir een roman over de betekenis van de meest mystieke verbinding die wij kennen; de verbinding met onze levensbestemming.

De levens van Esther Zuidema, Thomas Voortman en Jason de Ridder zijn intens met elkaar vervlochten. Esther en Thomas zijn een verliefd stelletje, Thomas en Jason oude boezemvrienden vanaf de lagere school. Allemaal leven ze in een eigen wereld. Aan de buitenkant zijn hun levens heel verschillend, met voor ieder eigen idealen en verlangens. In de diepte willen zij echter allen hetzelfde; alles uit het leven halen wat erin zit. Esther strijdt voor gelijkwaardigheid voor alle vrouwen op de wereld en Jason snijdt zich een weg omhoog naar rijkdom en glamour. Thomas gaat helemaal op in zijn spirituele belevenissen. Aanvankelijk zweeft hij hierdoor rond op een roze wolk, maar later valt hij in een diep gat. Vanuit wanhoop besluit hij tot een dramatische oplossing met vergaande gevolgen voor ieder van hen. Hun levenslopen krijgt een wending die niemand ooit had kunnen bedenken…

224 pagina’s | paperback | ISBN 9789078070764 | € 15,-

Een uitgave van Frontier Publishinge-mail: [email protected] www.frontierpublishing.nl

Café Noir Richard Hoofs

OLIVE GOLD IN NIEUWE GEURENSUPER ZUURSTOF VOOR UW GEHELE LICHAAM!

Ozontherapie met

Olive Gold 03Olive Gold 03 original staat al ruim twee jaar bij ons op de planken. Deze olie is een topper en Frontier is blij om u te melden dat er nu nieuwe geuren zijn ontwikkeld en bij Frontier verkrijgbaar! De nieuwe geuren zijn Rozen, Lavendel en een verrassende blend van Cacao en Gember. Voordelen voor uw gezondheid: - Neutraliseert toxines, schadelijk pathogeen, bacteriën, virussen,

schimmels en chemicaliën- Verrijkt hersenfunctie voor alertheid en mentale helderheid- Verbetert metabolisme voor betere vertering en ontgiftingVoor je huid: - maakt lijntjes en rimpels glad- voegt textuur toe aan de huid- assisteert bij de productie van collageenKijk voor meer voordelen bij het gebruik van Olive Gold voor uw gezondheid en voor uw huid op olivegold.nl

OLIVE GOLD IN NIEUWE GEUREN

Olive Gold 03 original staat al ruim twee jaar bij ons op de planken. Deze

OLIVE GOLD IN NIEUWE GEUREN

PRIJS: met geur vanaf € 9,95 voor 8 ml€ 15,90 voor 15ml€ 34,95 voor 60ml€ 49,95 voor 120ml

CODES: Rozen: OGR1, OGR2, OGR3, OGR4Lavendel: OGL1, OGL2, OGL3, OGL4 Cacao-gember: OGC1, OGC2, OGC3,

OGC4

Verkrijgbaar bij Frontier WorldMarnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam 020-3309151

frontierworld.nl [email protected]

Page 15: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

22.01 FRONTIER 59

DEELNEMERS:

• Willem Witteveen:

Sakkara – laboratorium van de goden

• Maurits Prins:

Het bedrog van Rome

• Mevr. S.M.F. van de Kamp de Villandry:

Inwijding tot de geheimen en de schat van

Rennes-le-Chateau met het leven van Jezus

en zijn familie

Frontier – 100Vanwege de uitgave van het

100ste boek van

Frontier Publishing organiseren we een lezingen dag.

19 maart 2016

Thema: Verborgen Historie

LOCATIE:

Zonnehuis - Amsterdam - Noord

PRIJS VOORVERKOOP:

€ 25,00 aan de zaal € 30,00

Kijk voor meer info op www.frontierworld.nl

Page 16: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

22.01 FRONTIER 67

boekenVerkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151 [email protected] frontierworld.nl Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Ark of GodThe Incredible Power of the Ark of the Covenant• David H. Childress328 pagina’s | paperbackISBN: 9781939149497 | € 25,90 | Code: AROG

David Childress takes us on an incredible journey in search of the truth about (and science behind) the fantastic biblical artifact known as the Ark of the Covenant. This object made by Moses at Mount Sinai—part wooden-metal box and part golden statue—had the power to create “lightning” to kill people, and also to fly and lead people through the wilderness. The Ark of the Covenant suddenly disappears from the Bible record and what happened to it is not mentioned. Childress looks into hidden history, astonishing ancient technology, and a 3,000-year-old mystery that continues to fascinate millions of people today.

Weerbare democratieDe grenzen van democratische tolerantie• Bastiaan Rijpkema 256 pagina’s | PaperbackISBN: 9789046820049 | €24,99 | Code: WDEM

In 1933 stemde een gemankeerde Rijksdag in met het einde van de Duitse democratie. In 411 v. Chr. pleegde Athene ‘democratische zelfmoord’. Een radicale, antidemocratische partij stevende in de Algerijnse verkiezingen van 1991 op een tweederde meerderheid af. Democratie is waarschijnlijk het beste wat de politieke filosofie heeft voortgebracht. Toch is het geen rustig bezit: democratie bevat de ingrediënten voor haar eigen vernietiging. Wat brengt een democratie ertoe om haar eigen noodlot te omarmen? Mag een democratie zich verweren tegen antidemocraten - of is dát juist heel ondemocratisch? Hoe voorkom je dat democratie in prille staten betekent: ‘one man, one vote, one time’?

Het Handboek voor de Nieuwe AardeEen inwijdingspad van 130 stappen• Jan Pieter Schreur344 pagina’s | HardcoverISBN: 9789491728150 | €32,50 | Code: HVNA

Dit boek is een spirituele gids die je in je eigen tempo begeleidt door de lessen en valkuilen van deze spannende tijd van overgang. Het boek bevat wijsheid van oude culturen en verloren beschavingen en maakt gebruik van de energiestructuur van de Maya’s; de Tzolkin.Je gaat er letterlijk mee op reis door tijd en ruimte en doorloopt zo alle bewustzijnsfases, van het ontstaan van de ziel tot aan de terugkomst in de Bron. Het eerste deel is vooral gericht om jou te ondersteunen jezelf te vinden en te bouwen aan je fundament. In het tweede deel gaan we vanuit die basis naar buiten treden, dat is dan het pad van eenheid. De woorden zullen met je werkelijkheid versmelten en er ontstaat een samenwerking met je Hogere Zelf en gidsen, het boek en jouw realiteit.

Zelf helpen met homeopathie• Peter Guinée 178 pagina’s | HardcoverISBN: 9789076189475 | €19,50 | Code: ZHMH

Met dit boekje kunt u bij ongevallen, verwondingen en eenvoudige acute ziektes zelf homeopathische middelen uitzoeken en op verantwoorde wijze gebruiken. Het maakt goed duidelijk wat u wel en niet zelf kunt behan-delen. Niet voor elke ziekte kunt u zelf zomaar iets nemen. Het is zeer overzichtelijk ingedeeld waardoor het uitstekend als naslagwerk voor eerste hulp is te gebruiken.

Brussel: Eurabia 1 en 2Terug naar Kalifaat Molenbeek• Arthur van Amerongen174 pagina’s | PaperbackISBN: 9789462251762 | €14,95 | Code: BE12

Sinds jaar en dag is de hoofdstad van Europa een bolwerk van moslimextremisten. Arthur van Amerongen dook voor Brussel: Eurabia, deel I in 2007 een jaar onder in dit gevreesde milieu: hij ging wonen in de Marollen en schreef zich in aan de Al Khaira-academie in Brussel. Daar studeerde hij islamitische theologie. Iedere dag oefende hij de salat, het gebed, en de woedoe, de rituele reiniging die daaraan voorafgaat. Hij at halal, werd geheelonthouder en was hard op weg een vrome moslim te worden. Alles verliep voorspoedig, tot hij op pijnlijke wijze met zijn verdrongen calvinistische geloofstrauma werd geconfronteerd. Toen Brussel: Eurabia, deel I uitkwam werd klokkenluider Van Amerongen door de Vlaamse media afgeserveerd als racist, fascist, xenofoob en islamofoob.

GAPS - Gut and Psychology Syndrome (Nederlands)Een natuurlijke behandeling voor autisme, AD(H)D, dyslexie, dyspraxie, depressie en schizofrenie• Dr. Natasha Campbell-McBride386 pagina’s | PaperbackISBN: 9789082382006 | €27,50 | Code: GAPSN

Veel chronische ziekten en mentale klachten hebben hun oorzaak in de darmen. In je darmen zit het grootste deel van je immuun-systeem. En de miljoenen hersencellen (neu-ronen) in je darmen communiceren met heel je lichaam, ook je hersenen. Daarnaast zit er een heel ecosysteem van micro-organismen in je darmen; je darmflora. Als dit ecosysteem in balans is, neemt het voedingsstoffen goed op en dit speelt een belangrijke rol voor je immuunsysteem. Wanneer je darmflora uit balans is, worden er gifstoffen geproduceerd die het immuunsysteem ondermijnen.

De stand van zaken UFO’sIs er leven op andere planeten? Over UFO-incidenten, mysterie, de waarheid en reële verwachtingen• Robert Jan Blom186 pagina’s | paperbackISBN: 9789461538185 | €12,95 | Code: DSVZU

In dit boek wordt de stand van zaken vast-gesteld van die talloze onbekende vliegende objecten, ervaringen met buitenaards leven en mysterieuze graancirkels. Natuurlijk komen er personen aan het woord over waarne-mingen en het beroemde Roswell-incident. Dit boek gaat over UFO’s én over hemelli-chamen, planeten, sterren, asteroïden en meteorieten. Journalist en onderzoeker Robert Jan Blom inventariseerde enkele opmerkelijke fenomenen.

Weet wat je eetGezond eten op basis van de oudste kennis en de nieuwste wetenschap• Daan de Wit276 pagina’s | HardcoverISBN: 9789055949557 | €24,95 | Code: WWJET

Wat is verstandig om te eten en wat juist niet? ‘Weet wat je eet’ laat op prikkelende en toegankelijke wijze zien dat de oudste kennis over voeding wordt bevestigd door de nieuw-ste wetenschappelijke inzichten. Gezond eten is eten zoals je lichaam zou willen dat je eet.Journalist Daan de Wit prikt mythes door en laat zien dat de huidige voedingsadviezen zijn ingehaald door nieuwe en heel oude feiten. Dankzij de concrete tips in het boek en de gedegen research die eraan ten grondslag ligt, ben je in staat om met gemak een gezond en natuurlijk voedingspatroon te ontwikkelen.

Page 17: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

Frontier boeken

22.01 FRONTIER 73

Verkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151 [email protected] frontierworld.nl Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Natuurlijk Tuinieren, Gezond Leven• Lucas Slager80 pagina’s | Hardcover ISBN 9789078070368 | € 11,- | Code: NTGL

Dit boekje geeft heel beknopt eenvoudige, toepasbare en praktische adviezen en tips om zelf kleinschalig tuinbouwproducten te ver-bouwen, zonder gif en dierlijke mest. Een paar plantjes in de vensterbank, op het balkon, of op het platte dak, kan bij iedereen. Desnoods een paar tegels van trottoir of terras eruit, en je hebt al een tuin. Door zelf een deel van je voedsel te verbouwen en je energie en liefde erin te stoppen, neem je verantwoordelijkheid voor je fysieke en geestelijke gezondheid. Eet bewust, leef bewust: het geeft veel energie en je bent veel gezonder!

Eet smakelijk, Leef gezondCreëer je eigen gezondheid• Lucas Slager, Fredy Wamelink69 pagina’s | Hardcover ISBN 9789078070504 | € 13,- | Code: ESLG

In dit boekje wordt op praktische wijze uitgelegd hoe je door middel van voeding veel aan je gezondheid kunt doen. Je vindt naast dagmenu’s vooral praktische informatie over: evenwichtig eten, koolhydraten, eiwitten, vetten, zuren en basen, kruiden, vitamines, mineralen en energieoverdracht. Kortom alle informatie die je nodig hebt om te kunnen bepalen wat voedend voor jou is. De kennis die gedeeld wordt door de auteurs, is het resultaat van veel lezen, experimenteren en zelf toepassen. Deze levenswijze wordt al jaren in praktijk gebracht op Centre Lothlorien, waar gekookt wordt voor grote en kleine groepen en waar gezondheid een belangrijk aandachtspunt is.

Eet smakelijk, Leef gezondReceptenboek• Fredy Wamelink118 pagina’s | ringband | Paperback ISBN 9789078070634 | € 15,- | Code: ESLG

Eet smakelijk, leef gezond! Dat is wat we je als lezer van dit boekje toewensen! Het is ook de titel van het boek dat Lucas Slager en Fredy Wamelink schreven over voeding. Op basis van dit voedingsboek is er nu een receptenboekje met gerechten die makkelijk te bereiden zijn. Zelf smakelijke en gezonde maaltijden koken, niet door pakjes en zakjes te gebruiken, maar door zelf kruiden en specerijen toe te voegen. Wij willen in de grote wereld van alle kookboeken net iets anders doen. Geen dik kookboek met recepten met allerlei ingrediënten die je toch niet in huis hebt, maar gewoon basisrecepten die gezond en lekker zijn en jou inspireren om zelf te experimenteren. Eet smakelijk, Leef gezond!

Joël en de verloren GRAALPRINSES• Herbert van Erkelens160 Pagina’s | Paperback ISBN 9789078070726 | € 17,50 | Code: JEVG

Een eeuwenoude droom van koning Salomo is ruw verstoord omdat de ring die hij aan de koningin van Sheba heeft gegeven vervloekt is geraakt. Gelukkig is er een tweede ring waar-van de wereld nog niet heeft gehoord. Deze ring komt in handen van Joël die geen idee heeft welke missie daarmee verbonden is. Hij komt terecht in het mythische Avalon waar hij met hulp van de Keltische Gwendolyn op zoek gaat naar Sara, de verloren Graalprinses.

Dit alchemistische sprookje voor volwassenen schetst de werkelijkheid die we zouden kun-nen ontdekken als we ons door ons Hogere Zelf en door Maria Magdalena zouden laten leiden.

Geschenken van Moeder AardeAarde-energieën, vortexen, lijnen en raster• Jaap van Etten, PhD328 Pagina’s | Paperback ISBN 9789078070511 | € 25,- | Code: GVMA

De schrijver van dit boek heeft de vele ver-schillende Aarde-energieën twintig jaar lang uitgebreid bestudeerd. Dit stelde hem in staat de eigenschappen van deze energieën, en hoe ze zich over de Aarde bewegen, op een verras-sende en inspirerende manier te beschrijven. Onderzoek: • Welke energieën ons kunnen helpen om evenwichtiger te zijn, en hoe we onze meridianen en chakra’s op elkaar kunnen afstemmen. • Energieën die ons behulpzaam zijn bij het verruimen van ons bewustzijn en ons gewaarzijn. • Hoe kristallijne energieën het leven op Aarde vorm geven en ondersteu-nen. • Morfogenetische velden die ons potentieel bepalen. • Het erfgoed van onze voorouders. • De geschiedenis van de mensheid bekeken vanuit de ontwikkeling van ons bewustzijn.

Hoe overleef ik een wereldcatastrofe• Patrick Geryl276 pagina’s | paperbackISBN 9789078070412 | € 16, | Code: AGV

In zijn vorige boeken presenteerde Patrick Geryl een huiveringwekkend scenario dat volgens hem gaat plaatsvinden: een volledige en complete destructie welke al vele malen in het verleden van de aarde is voorgekomen en nogmaals zal toeslaan. Een weerkerend patroon van ongekende zonneactiviteit ligt hieraan ten grondslag. In dit boek verschaft Geryl de blauwdruk voor degenen die deze calamiteit wensen te overleven. Hij legt uiterst gedetailleerd de myriaden problemen uit welke de overlevenden zullen tegenkomen en de voorbereidingen die genomen dienen te worden om ze te overkomen. Het is zijn hoop dat met behulp van deze informatie voldoende mensen de uitdaging aangaan om een nieuwe civilisatie te stichten en zo het voortbestaan van de mensheid te verzekeren.

Café NoirLiefde, passie en één dramatische gebeurtenis verbond hen voor het leven• Richard Hoofs224 pagina’s | Paperback ISBN 9789078070764 | € 15,- | Code: CAFE

Naast een verhaal over de liefde en vriendschap tussen Esther, Thomas en Jason is Café Noir een roman over de betekenis van de meest mystieke verbinding die wij kennen; de verbinding met onze levensbestemming. Café Noir gaat over het lot en de vrije keuze, over hoop, liefde en bezieling. Het is een meeslepend verhaal dat ons eraan herinnert wat werkelijk belangrijk is in het leven. Richard Hoofs (1965) werkt als huisarts en coach. Hij schreef eerder diverse, succesvolle medische zelfhulpboeken, zoals ‘Nieuwe Geneeskunde’. In zijn eerste roman heeft hij zich laten inspireren door (auto)biogra� sche gebeurtenissen.

Nieuwe GeneeskundeAls Oost en West elkaar versterken Over gezondheid en welzijn• Richard Hoofs336 pagina’s | Paperback ISBN 9789078070528 | € 19,90 | Code: NEWG

Nieuwe Geneeskunde is een praktisch boek vol verhalen, praktijkvoorbeelden en oefeningen. De oefeningen maken een directe ervaring mogelijk van de beschreven inzichten. Nieuwe Geneeskunde verbindt de reguliere Westerse huisartsgeneeskunde met de Oosterse energe-tische wijsheid van het chakra- en aurasysteem. Op deze wijze ontstaat een nieuwe, bezielde geneeskunde met een holistische mensvisie. Daarbij wordt extra aandacht besteed aan de veranderde levensenergie van de Aarde en haar invloed op ons welzijn en gezondheid in deze nieuwe tijd. Ook wordt ingegaan op de ontwikkeling van ‘nieuwe Egyptische chakra’s’ en de helende invloed van de Schumann-resonantie, de hartslag van onze Aarde.

Eet smakelijk Leef gezondReceptenboek

Fredy Wamelink

Café NoirRichard Hoofs

Liefde, passie en één dramatische gebeurtenis verbond hen voor het leven

Herbert van Erkelens

en de verloren GRAALPRINSESJoël

Page 18: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

78 FRONTIER 22.01

gezonde producten Verkrijgbaar bij Frontier World Amsterdam, tel: 020-3309151, [email protected]

OLIE / RESIN BRANDER CELTIC FRIEZE Deze prachtige brander is geschikt voor het verdampen van aromatische olie in water en voor het branden van resin (harswierook) op een houtskooltje. De Celtic Frieze is gemaakt van zwart natuursteen en gegraveerd met Keltische symbolen.

De olie / resin brander heeft een doorsnede van 8,5 cm en is 11 cm hoog. € 14,50; code: GOBR

GHOST BUSTER KRISTALLEN We noemen ze Ghost busters, want dat klinkt leuk, maar eigenlijk zijn deze ritueel bereide kristallen lichtbakens, die dolende zielen herinneren aan en helpen naar het licht, waardoor de atmosfeer in je slaapkamer en de kwaliteit van je dromen worden verbeterd.

Het idee hiervoor is afkomstig van Olof Smit, de auteur van het veel gelezen boek ‘Vader Aarde’. Deze bergkristallen hangers hebben elk 24 uur ondergedompeld doorgebracht in het sap van limoenen, waarna géén mensenhand ze nog heeft aangeraakt.

Het is de bedoeling om dit kristal op te hangen voor het raam van je slaapkamer, aan de binnenzijde.

Prettig bijeffect hiervan is dat jij daardoor tijdens je slaap bevrijd bent van de mogelijk storende invloed van deze dwaalzielen en daardoor vaak veel dieper, rustiger en prettiger slaapt!

Olof’s Ghost Buster Kristal; € 20,00; code: OGKB

AROMA DIFFUSEREen aroma diffuser of etherische olie diffuser is een simpele en effectieve manier om een heerlijke geur aan je huis te geven. Een diffuser is zeer geschikt voor het verdampen van essentiële oliën op een milieuvriendelijke manier. Het is tevens een perfecte mini luchtbevochtiger. Het water in een diffuser wordt omgezet in stoom door middel van hooogfrequente trillingen, waardoor een koude verneveling ontstaat. Hierdoor blijven de moleculen van de etherische olie in tact en heeft een diffuser ook een therapeutische werking. Je kunt een diffuser gebruiken om een warme, comfortable omgeving te creëren met geuren als lavendel en vanille. Of je kunt de lucht reinigen en de energie verhogen met citroen en eucalyptus. Op warme dagen werkt een mengsel van citroen en pepermunt zeer verfrissend.

Aroma diffuser bol op metaal, het lampje in de vernevelaar verandert automatisch langzaam van kleur (zie afbeelding): € 65,00; code: ADBM

Er zijn ook andere Aroma diffusers:Aroma diffuser ovaal: € 55,00; code: ADOAroma diffuser kelk: € 55,00; code: ADKAroma diffuser discus: € 62,00; code: ADD

CHI ETHERISCHE OLIËN Aromatische oliën, meestal etherische of essentiële oliën genoemd, worden op natuurlijke wijze (destillatie, persen, enfleurage of maceratie) veelal uit geurige geneeskrachtige planten gewonnen, waardoor de CHI (= LEVENSKRACHT) ervan in de vorm van vluchtige olie op de gebruiker kan worden overgedragen. Vooral om lichaam en geest in balans te houden, dus preventief, of om het lichaam tot zelfgenezing aan te sporen.

• Citrusmix Olie 10 ml; € 8,95; code: 719352• Geranium olie 10 ml; € 22,00; code: 879326• Happiness olie 10 ml; € 10,00; code: 827447• Winternacht olie 10 ml; € 10,00; code: 114428• Herfstavond olie 10 ml; € 10,00; code: 106907• Wilde Franse Rozemarijn olie

10 ml; € 9,50; code: 111686• Wilde Spaanse Rozemarijn

olie 10 ml; € 8,95; code: 111721

• Kruidnagel olie 10 ml; € 11,95; code: KRUNA

Page 19: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

22.01 FRONTIER 79

MAGAZINEBiggest magazine in the World about hard to get information.

Neem een abonnement op het Engelstalige tijdschrift NEXUS Magazine.Al meer dan 20 jaar toonaangevend op het gebied van alternatieve nieuwsgaring.

Te bestellen bij: Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam,

[email protected], nexusmagazine.eu, tel:020-3309151

NEXUS

• Workshops door Vloekendokter OLOF SMIT, auteur van ‘Vader Aarde’. > 3 april en 1 mei

• Lezing over Inwijding tot de geheimen en de schat van Rennes-le-Chateau met het leven van Jezus en zijn familie door mevr. S.M.F. van de Kamp de Villandry auteur van “Het Grote Werk”. > Zondag 17 januari

• Workshop Richard Hoofs rondom roman Cafe Noir: Het is niet erg als je uit balans raakt, als je de weg terug maar weet te vinden. > Zondag 24 januari

• Mini Gezondheidsdag op > zondag 10 januari en zondag 14 februari Voor dit doel zullen op deze dagen álle ruimten van het pand gebruikt gaan worden. Bezoekers hebben op deze dagen, zoals op alle dagen, GRATIS toegang. Wel zullen de aanwezige organisaties, healers en aanbieders hun eigen prijzen berekenen voor hun diensten en producten.

• Lezingendag “Frontier 100” Vanwege de 100ste publicatie van Frontier Publishing in Zonnehuis, Amsterdam-Noord > Zaterdag 19 maart

eventsMarnixstraat 82 1015 VX Amsterdam 020-3309151 frontierworld.nl [email protected]

Page 20: Frontier Magazine 22.01 januari - februari 2016

BP

FRONTIER PUBLISHING BOEK NUMMER 100:

HET GROTE WERK Inwijding tot de geheimen en de schat van Rennes-le-Chateau met het leven van Jezus en zijn familieS.M.F. van de Kamp de Villandry192 pagina’s | hardcover | €25,00 | Code: WERK

Om het raadsel van het beroemde plaatsje Rennes-le-Château te kunnen oplossen, moeten we een stuk terug gaan in de geschiedenis en ook de nodige kennis van diverse onderwerpen vergaren. Degenen, die denken dat de schat slechts ‘een kruisje op de kaart is’, zullen worden teleurgesteld. Schatten worden goed verborgen. Bovendien zijn ze geheim en liggen niet voor de eerste de beste zoeker voor het oprapen. Voor sommigen zal de uitkomst hun wereldbeeld drastisch veranderen, of ze shockeren. De inhoud van dit boek is dan ook puur de ontsluiering van een geheim, en niet een bepaalde opvatting. Dus wees gewaarschuwd! De schatrover in spe gaat van raadsel naar raadsel naar raadsel, zo gaat dat met die dingen. Maar geef niet op.