Frankrijkhuis Winter 2012/2013

40
De meest charmante wintersportvakanties in Frankrijk Winter 2012|2013 Winters genieten Charme in de sneeuw

description

Wat wordt het deze winter? Heerlijk skiën met het hele gezin, met vrienden, of romantisch met zijn twee? Wat het ook wordt, we selecteerden de meest charmante sneeuwadressen in de Franse Alpen.Chalets, appartementen en hotels waar we een warm gevoel van krijgen. Waar we zelf ook willen verblijven. En waar kwaliteit en comfort de standaard zijn. Want dat vinden we belangrijk. We vonden ze in skiresorts op grote hoogte en in authentieke skidorpjes. Op de volgende pagina’s geven we alvast een warming up voor je volgende skivakantie. Eenvolledige presentatie vind je op Frankrijkhuis.nl. Of bel en vertel ons je wensen. Dan geven we je graag een persoonlijk advies op maat.

Transcript of Frankrijkhuis Winter 2012/2013

De meest charmante wintersportvakanties in Frankrijk

Winter 2012|2013

Winters genieten

Charme in de sneeuw

40 pagina’s tips en accommodaties voor je wintervakantie!

Chaletappartementen in de sneeuw 4

CGH Résidences 4-7Val Thorens 8-9Arc 1950 10-11

Kinderspel 12

Flaine 13-14Avoriaz 15-16Geheime plekjes 17Overzicht chaletappartementen 18

Family Jam 19-20

Chalets 21-24

VIP Chalets 25-27Overzicht chalets 28

Charmehotels in de sneeuw 29-31Overzicht charmehotels 32

Skipassen & Zo 33

Praktisch (vervoer naar de sneeuw) 34

Skideluxe hotels 35-37Overzicht skideluxe hotels 38

Trophée de Charme 39

Kennismaken met Het Frankrijk Huis 40

Waarom reserveren bij Het Frankrijk Huis• Focusopfeelgoodadressen• Selectieopkwaliteit,comfort,uitstraling,

trends• Hoogserviceenkennisniveau• Uitstekendeprijs/kwaliteitverhouding• Gratistelefonischadvies• ZekerheidvanGarantiefondsReizen

Winter 2012|2013: charme in de sneeuw!

HetFrankrijkHuisisal18jaaractiefals Frankrijk specialist. We inspireren jemetleuke,bijzondereofunieke

vakantieadressen.

Meer weten? Bel ons voor een persoonlijkadviesofofferteopmaat:

Nederland +31(0)235512291 of België +32(0)14724061

Wintersportadresjes waar je warm van wordt! Wat wordt het deze winter? Heerlijk skiën met het helegezin,metvrienden,ofromantischmetzijntwee?Wathetookwordt,weselecteerdendemeestcharmante sneeuwadressen in de Franse Alpen. Chalets,appartementenenhotelswaarweeenwarmgevoelvankrijgen.Waarwezelfookwillenverblijven.Enwaarkwaliteitencomfortdestandaardzijn.Wantdatvindenwebelangrijk.Wevondenzeinskiresortsopgrotehoogteeninauthentiekeskidorpjes.Opdevolgendepagina’sgevenwealvast

eenwarmingupvoorjevolgendeskivakantie.EenvolledigepresentatievindjeopFrankrijkhuis.nl.Ofbelenvertelonsjewensen.Dangevenwejegraageenpersoonlijk advies op maat.

Het Frankrijk Huis bij RTL Lifestyle Magazine

Charme in de sneeuw: CGH Residences

Sfeervolle chaletappartementen

GenietVan een comfortabel verblijf op een goede locatie in de sneeuw.

Hetzijndepeilersvanonzewintercollectie.EndaaromzijnweechtefansvandechaletappartementenvanCGHResidences.Jevindtzeindebesteskigebieden,aanofvlakbijdepiste.Dehuiselijkesfeerindeloungemetopenhaardademtdoorindegoedingerichteappartementen.Enaltijdisereenwellnesscentermetzwembad,sauna,hammam en jacuzzi. Heerlijk voor na het skiën maar ook fijn alsheteendagslechtweeris!

frankrijkhuis.nl

Charme in de sneeuw: CGH Residences

Comfortabel slapen bij CGH Nevada in Tignes Val Claret

CGH opent deze winter in drie nieuwe bestemmingen

Een weekje CGH reserveer je al vanaf € 199,- p.p.p.w.

Wellness als après-ski Hetwellnesscentermetzwembad,sauna,hammamenjacuzzivormteenweldaadvooriedereendiewilnagenietenvaneenlangeskitocht.Natuurlijkgratisvoordegastenenooklekkeralsheteendagslechtweeris!

100% Ski & WellnessHaalnuhetbesteuitjewintersportweekencombineerskimetwellness.IndiverseCGHResidencesbiedenwijnueenweekverblijfmetgratisparking,badjas,slippersenbadlakenentweeheerlijkemassagesnaarkeuze.Laatjezelfverwennen!

Charme in de sneeuw: CGH Residences

Privilèges voor gastenHet Frankrijk Huis

OpgemaaktebeddenbijaankomstHanddoeken

GratistoegangtotwellnessEindschoonmaak

Gratis WIFI in je appartement

10%vroegboekkortingopaccommodatie*)10%kortingopwellnessbehandelingen

*)Vroegboekkortinggeldigbijboekingvoor31/10/2012m.u.v.aankomst29/12,16/02,23/02,02/03en09/03

Alledetailsvandezeprivilègesvindjeopfrankrijkhuis.nl

Indrukwekkend zwembad bij CGH in Les Houches

100% Ski&Wellness weken van 5/1-9/2, 16/3-30/3/2013

Charme in de sneeuw: CGH Residences23 CGH Residences in 18 skioordenJevindtdeCGHResidencesindekleine,charmanteskidorpeneninmoderne,hooggelegenskiresorts:

Authentieke skidorpen BourgSaintMaurice–LeCœurd’Or LeGrandBornand-VillagedeLessy LesCarroz–LesChaletsdeJouvence LesHouchesChamonix–HameaudePierreBlancheMontgenèvre–LesDolines LesSaisies–LeHameaudeBeaufortain St.MartindeBelleville–LesChaletsduGypse Samoëns–LaReinedesPrés Ste.Foy–LesFermesdeSte.Foy

ValCenis–LesChaletsdeFlambeau Châtel-LesChaletsd’AngèleNIEUW

Hooggelegen skiresorts Alped’Huez–LeCrystaldel’Alpe LaPlagne–LesGrangesduSoleil LaRosière–LesCimesBlanches

LaRosiere-LodgeHemera NIEUW TignesleLac–LeTelemark TignesValClaret–LaFermeduValClaret,Nevada enLeJhana LesMenuires–LesClarines Vallandry–OréedesCimesenOréedesNeiges

Flaine-LeCentaureNIEUW

introductiefilm op YouTube

Sfeervolle slaapkamers bij CGH in La Rosiere

Charme in de sneeuw: Val ThorensGelegenop2300meterisValThorenshethoogsteskioordinEuropa.DezetoppositieinLesTroisVallées,met600kilometerpistes,garandeerteensneeuwzekereliggingvannovembertotmei.Deveelzijdigheidvanhetskigebiedspreektelktypeskiëraan.DepistessluitennaadloosaanopdievanburenLesMenuiresenMéribelendankzijeenmodernnetwerkvanskiliftenzijndevelebergflankensnelengemakkelijktebereiken.

Oxalys, skiadres voor fijnproeversTuurlijk,goedslapenopeenfijneplekindesneeuwstaatbijonsvoorop.EndatiszekerdikvoorelkaaralsjeverblijftineenappartementvanResidenceOxalysinValThorens.Maardekersopdetaartishetrestaurant.ChefkokJeanSulpicekookthierdesterrenvan de hemel. Twee Michelinsterren wel te verstaan. Voor mij is de dagindelingwelduidelijk;opstaan–ontbijten–skiën–chillenindewellnessruimteen/ofappartement–endandinerenbijJean!

Michel Leijen

Oxalys in Val Thorens, ruime en comfortabele appartementen

Val Thorens, met 2300 m. het hoogste skidorp in de Alpen

Catering is mogelijk vanaf € 219,- p.p.p.w. (volw.) Oxalys Val Thorens, vanaf € 429,- p.p.p.w.

Charme in de sneeuw: chaletappartementen

Nieuwe place to be & ski in Val ThorensDakvandewereld,landvandealtijdbesneeuwdetoppen..deHimalayaregioisdeinspiratiebronvoorhetnieuwstepareltjeinValThorens,ResidenceKashmir.Volgensonsvanafdecemberdenieuweplace-tobe&skiinskimekkaValThorens!

ResidenceKashmirheeftallesinhuisomhaargastenindewattenteleggen.Naastsimpelweglogerenindetrendyappartementenkunjeookkiezenvoordehoteloptie.Erzijntweerestaurants,waarwereldsenSavoyaardswordtgekookt.Decreperie-loungemetterrasaan de pistezijde is een fijne après-ski spot. Verder vind je er een wellnesscenter,kindercrècheenskiwinkel.Bovendienligtdeoefen/kinderpistevoordedeur.Geengesjouw,geenheen-en-weergeloop.Hierisgoednagedachtoverwatnuhetverschilmaakttusseneenskivakantieeneenüberrelaxtewintersportvakantie!

De luxe uitstraling van Residence Kashmir Slaapkamercomfort in Residence Kashmir

100%Ski: verblijf+skipas 3 Vallees v.a. € 625,- p.p.p.w.

100% Ski: Les 3 Vallées biedt je 600 km. pistes

Arc 1950, trendy hotspot in skiparadijsArc1950biedtalleswatikgraagzouwillenopwintersport:eensfeervolchaletappartementineenleukdorpjemettrendywinkelsenrestaurants.BovendienishetsneeuwzekergelegeninsuperskigebiedParadiskimetmaarliefst425km.aanpistes.Hetisvolledigski-in/ski-outenkinderenkunnenernaarhartenlustbuitenspelen.Eriskinderopvangvoordeallerkleinsteneneenspecialekinder(les)tuin.Ja,allesiseropgerichtomgroteenkleinegastendebestmogelijkewintersportbelevenistebieden.

Josée Schouten

Charme in de sneeuw: Arc 1950

Het dorpsplein van Arc 1950, de place to be voor de apres-ski

Paradiski meet 425 km. pistes

100%Ski: Paradiski, ruim 425 km. pistes!

Week (8 dagen/7 nachten) v.a. € 329,- p.p.p.w.

Charme in de sneeuw: Arc 1950

Vroegboekkorting Arc 1950Boekjevoor31oktober2012danprofiteerjevaneenvroegboekkortingvan10%opdeaccommodatietarieven.Geldigvoorhetheleseizoenmetuitzonderingvandevolgendeaankomstdata:•29/12/2012•09/02/2013•16/02/2013•23/02/2013•02/03/2013•09/03/2013

Authentieke details in de slaapkamers

Het dorpsplein van Arc 1950, de place to be voor de apres-ski

100%Ski: verblijf+skipas v.a. € 599,- p.p. per week

Charme in de sneeuw: kinderspel!

Nederlandstalige skilesEenbeetjeskischoolheefttegenwoordigeenNederlandstaligeskileraar,maarhoeweetjenuofhij/zijjouwkindgaatlesgeven?

Privélesiseenoptieenkunnenweverzorgen.MaarwegaranderenvooronzegastenóókNederlandstaligegroepslestijdensdeKrokusvakanties(9,16en23februari)intenminsteValThorensenLesMenuires.Enwewerkenhardaandeuitbreidingvanhetaantalskigebieden.Meldjeaanoponzenieuwsbriefenwehoudenjeopdehoogteofkijk op frankrijkhuis.nl.

Gratis helm bij kinderskipakket

Veiligheidvoorop,óókopdepiste!Enzekervoor

kids.DaarombiedenweeenGRATIShelminons

huurpakketvankinderski’senschoenen.Alvanaf€40,-p.p.voor kinderen tot 12 jaar. Meer

infoop frankrijkhuis.nl.

Cébé kinderhelm+Goggle actieDeTwinnyiseenstoerecombinatievaneenhelmmetdaaropbevestigde

goggles.Degogglesbeschermendeogenvanjekinderenoptimaal.Reserveerje wintersportvakantie deze winter via Het Frankrijk Huis en profiteer van 25%

kortingopdeaanschafprijsvan€99,-Meer weten en bestellen.

Familie-skipasIedereenvoordeligdepistesop!

Hoemeerzielen,hoemeervreugde.Enhoemeerkorting!Ditisdegedachteachterdefamilie-skipas:éénprijsvoorvier minimaal skipassen. Twee voor volwassenenentweevoorkinderen.Uittebreidenmeteenvijfdepasvooreenderdekind.Enaltijdvoordeligerdandeskipassen apart.

Ditseizoeninallegroteski-bestemmingenenexclusiefbijHetFrankrijkHuistereserveren. Kijk op frankrijkhuis.nlofbelons voor een advies op maat.

Skivakantie met de kinderenWijwetenwatbelangrijkis.Metdefami-lieopwintersportvakantie.Samenskiën,samenspelen,samenzijn.Genietenvanelkaarsgezelschap.Bijeenfamilyskivakantie letten we op praktische zakenzoalsligging,kindvriendelijkheid,skilessen,kinderopvangenanderewinteractiviteiten.

Hetverblijfmoetprettigencomfortabelzijnen–alshetevenkan-fijneextra’sbiedenzoalseenbinnenzwembad.Wijkennen al onze sneeuwadressen en weten de voor- en nadelen. Dus maak gebruikvanonsadvies,zodatjongenoudstraksvolopgenieten!

-25%

Charme in de sneeuw: Flaine

Art&ski in Flaine Flaineisgeenauthentiekwintersportdorpje.Denkaanwitte,strakkegebouwen,verfraaidmetbuitenkunstvano.a.PicassoenVasarely.Goedskiënkunjeerzeker!HetligtperfectinhetsneeuwzekereskigebiedLeGrandMassif,opnoggeenuurrijdenvanGenève!

Flaine Montsoleil: Savoyaardse charmeWatverderop,bergopwaarts,liggendechaletappartementenvanFlaineMontsoleil.Oogthierdebuitenkanttraditioneel,methoutensteen,vanbinnenwordjeverrastdooreenlichte,moderneinrichting.Skiëngaatvanentotdedeurdankzijdenaastgelegenstoeltjeslift.Après-skiënbestaathiervooraluitontspannen:datkaninhetverwarmdebuitenbad,desauna,jacuzziofhammam.

Week (8 dagen/7 nachten) Montsoleil v.a. € 219,- p.p.p.w.

Het buitenzwembad van Flaine Montsoleil

Charme in de sneeuw:Flaine

Laatste aanwinsten in Flaine: Refuge du Golf en Centaure

NogietsjehogerligtRefugeduGolf;grotechaletsmetdaarinappartementenvoor5tot12personen.Hetinterieurisstylishencomfortabel.Anderepluspunten:hetbinnenbadenhetrestaurant.Ennatuurlijkde250kmpistesvanLeGrandMassif!DieliggenoverigensletterlijkaanjevoetenalsjeindesplinternieuweResidenceLeCentaureverblijft,dieindecemberinhartjeFlainewordtgeopend!

100% Ski: verblijf+skipas v.a. € 399,- p.p.p.w. Week (8 dagen/7 nachten) Refuge du Golf v.a. € 255,- p.p.p.w.

Strak, modern en toch sfeervol, CGH Centaure in Flaine Refuge du Golf ligt iets boven het dorp Flaine

Fascinerend AvoriazOp’tmooisteplekjeinskigebiedLesPortesduSoleil,hoogbovenMorzine,prijkthetfascinerendeAvoriaz.Eeneigentijdsskioord,inharmoniemetzijnomgeving.Debouwstijlisgedurfdendoordacht,deliggingmeesterlijk.AlseenspininhetwebvanLesPortesduSoleilheersthetoverde650km.aanpistes,allemetéénskipastebereiken.

Charme in de sneeuw: Avoriaz

De kenmerkende bouw van skiresort Avoriaz

Charme in de sneeuw: Avoriaz

Nieuw pareltje in Portes du Soleil: Residences l’AmaraIsAvoriazuniekquastijl,ditgeldtookvoordenieuwsteaanwinst,Residencesl’Amara.Vanhetbezoekwordikblij.Achterdemethoutbekledefaçadestrefikstijlvolleenvooralcomfortabeleappartementenaanmetleukedetails.Inhethoofdgebouweentrendybar/lounge,SPA,overdektzwembadensauna.Rondomwinkeltjes,skiverhuur,restaurants,skischoolofsupermarkt.Oja,hoehandig,eriszelfseenindoorkindercrèche!Ennatuurlijkallesski-in/ski-out.VooronsgenoegredenenomdannuookAvoriazmetl’Amaraoponzekaarttezetten!

De lounge van de nieuwe residence Amara in Avoriaz

Week (8 dagen/7nachten) l’Amara: v.a. € 419,- p.p.p.w.

Charme in de sneeuw: geheime plekjes

Feëriek dorpje aan je voetenVanafhetbalkonhebjeeenprachtigenzonniguitzichtophetcentrumvanLaClusaz.Dieprettigebijkomstigheidgeldtvooralle44appartementenGrandesAlpes,dieinviergeschakeldechaletszijnondergebracht.Eenidealespotvoorfijnskiën,zonnebadenénverkennenvanditózoleuke,authentiekeskidorp.

Geheim skidorpje in Mont Blanc valleiHetongereptedorpjeVallorcinecombineertauthenticiteitmethedendaagscomfortvooreenaantrekkelijkeprijs.ZoalsdeappartementenVallorcineMont-Blanc.Helemaalingerichtvoorfamilies!Leukisdeijsbaanvoordedeur.Ietsjeverderligtl’OursBleu;royaleappartementenmeteentrendyinrichting.Beidehebbeneenwellnessmetzwembadenliggenvlakbijdeskigondel.

Residence Ours Bleu in Vallorcine

Residence Grandes Alpes in la ClusazSfeervol dorpje in de sneeuw: La Clusaz

Week (8 dagen/7 nachten) l’Ours Bleu v.a. € 169,- p.p.p.w.

Week (8 dagen/7 nachten) Grandes Alpes v.a. € 279,- p.p.p.w.

Charme in de sneeuw: chaletappartementenOnze favoriete chaletappartementen:

Paradiski• LesChaletsdeWengen,LesBalconsdeBellePlagneenLesGrangesduSoleil-LaPlagne

• LeRocBelleFace,LesAlpagesduChantelenL’Iseran–LesArcs

• ResidenceEdenArcinArc1800• Arc1950LeVillage–LesArcs• CGHOréedeCimes–Vallandry

Espace San Bernardo• LesBalconsdelaRosière–La

Rosière• CGHLesCimesBlanches–La

Rosière

Mont Blanc• VallorcineMontBlanc–Vallorcine• L’OursBleu–Vallorcine• CGHLeHameaudePierreBlanche–LesHouches

Les Trois Vallées• Montagnettes–LesMenuires,Val

Thorens• LesChaletsduSoleil–Les

Menuires• CGHLesClarines–LesMenuires• LesFermesdeMeribel-Meribel• ChaletsduGypse-SaintMartin

de Belleville

Serre Chevalier• LeHameaudeRocher Blanc-SerreChevalier

Le Grand Massif• FlaineMontsoleil–Flaine• LeRefugeduGolf-Flaine• CGHCentaure-Flaine• CGHLesChaletsdeJouvence– LesCarroz

• CGHLaReinedesPrés-Samoëns

Espace Diamant• CGHLeHameauduBeaufortain–LesSaisies

Espace Killy• CGHLeNevada–TignesVal

Claret• CGHLeTélemark–TignesleLac• CGHLeJhanaenFermeduValClaret-TignesValClaret

Les Portes du Soleil• Residencesl’Amara-Avoriaz• ResidenceAiglon-Morzine• CGHChaletsd’Angele-Chatel• Fermed’Emiguy-LesGets

Aravis• ResidenceGrandesAlpes-La

Clusaz• CGHVillageduLessy-LeGrand

Bornand

Sainte Foy• CGHFermesdeSainteFoy

Alpe d’Huez• CGHCristaldel’Alpe

Charme in de sneeuw: Family Jam

Family Jamvoor kinderen en hun hippe ouders

27 april - 4 mei 2013

Charme in de sneeuw: Family Jam

Family Jam in Tignes

FamilyJamTignes27april–4mei2013

Wiljemethethelegezineenfantastischeweekindesneeuwdoorbrengen?DanisdeFamilyJaminTigneseenaanrader!Eenweeklanggaathetomlekkerboardenenskiënpluszoveelmogelijkleukedingendoen!‘sOchtendszijnerFamilyJamlessenvoordekids,gegevendoorNederlandstaligeskilerarenen‘smiddagsiseralletijdomsamendepistesteverkennenofombijvoorbeeldlekkertezwemmen.

Arrangementeninclusiefverblijfinappartement,skipas,animatievanaf€318,-p.p.(exclusiefskilesenskimateriaal).

Wees er snel bij, want vol = vol...

Haal jij ook je snowboard diploma?! Family Jam skilessen met Nederlandstalige leraren

Charme in de sneeuw: chalets

Chalets met of zonder catering

Charme in de sneeuw: chalets

KoesterDelolengezelligheidvanwintersportenmetjevrienden.

Ishetnietheerlijkomnaeendagskiënjewinterseavonturentekunnendelenmetfamilieofvriendenineenbehaaglijk,sfeervolencomfortabelverblijf?Webiedenfijnechaletsenappartementenvoorgroteregezelschappeninskigebiedenvanformaat.Metdekeuzeomzelftekokkerellenofomhetvoor je te laten doen.

‘s Avonds de openhaard aan in Chalets Belvedere in Tignes

Charme in de sneeuw: chalets

Living apart or together?Inonsaanbodvindjechaletsenchaletappartemententotmaximaal18personen.Hetaantalslaapkamersvindenwebelangrijk,deinrichtingvandelivingook.Verkiesjedeprivacyvaneeneigenplekjenaeendagmetzijnallenopdepiste?Gadanvoordecombivankleineengroteappartementenonderééndak.Danhebjehetbestevanbeidewerelden!

Montagnettes Les Menuires

Chalets du Soleil: Julietta in Les Menuires

Week (8 dagen/7 nachten) v.a. € 289,- p.p.p.w. Week (8 dagen/7 nachten) v.a. € 499,- p.p.p.w.

A table!Hoeheerlijkishetomsimpelwegaantafelteschuivenvoorhetontbijtofdinerinjeeigenchaletofappartement?Meteencateringformuledekteenchalethostdetafel,bereidtdegerechtenenserveertdemaaltijden.Zohoujequality time over om te ontspannen en volop te genietenmethethelegezelschap!Andereoptieisomuitetentegaan.Diverseresidencesbiedeneenrestaurantmeteenhalfpensionformule.

Privilège gasten Het Frankrijk Huis Kiesvoorgemak,kiesvoorcatering!

Naastontbijt,highteaendiner(6x),ontvangengastenvan HetFrankrijkHuiseenuitgebreidontbijtbuffet,

UpgradenaarAOCwijn€55,-p.p.

Prijsvanaf€219,-p.p.volwassenen,€109,-p.p.kinderen3-9jaar.(bijmin.7volbetalenden)

Charme in de sneeuw: catering

Charme in de sneeuw: VIP chalets

VIP Chalets

Droom Metjehoofdindewolkenendevoetenindesneeuw.

De verwende wintersporter wil al niet meer anders. Wat is er namelijkheerlijkerdanskiëninFrankrijksgrootsteskigebiedenenverblijvenineenzaligchalet,waarauthentiekebergcharmeisgekoppeldaangeraffineerddesign&comfort?

Charme in de sneeuw: VIP chalets

De zeer complete en luxe ingerichte chalets Black & White Pearl in Val d’Isere

Charme in de sneeuw: VIP chalets

Butlers en nanny’sOnzeVIPchaletskoppeleneenstijlvolleinrichtingaaneenbijzondereservicemetpersonalhosts.Zoalseenprivékok,nanny,gouvernante,chauffeurofmasseur.Alletijddusomnaeendagskiënvolledigtegenietenvanjebuitenjacuzzi,sauna,hammamofbinnenzwembad!

“Verwen de gasten zoals we zelf verwend willen worden”

VIP CHALETSSAVER WEEKS

ProfiteerditseizoenvanextragunstigetarieventijdensdeSaver Weeksinjanuari,februari,maartenapril2013.

Saver Weeks:€125,-p.p.kortingbijreserveringvoor31oktober2012.

Chalets Rives d'Argentiere in Chamonix Chalets Alpaga in Megeve

Onze favoriete VIP chalets:

Espace Killy• VIPAspenLodge-Vald’Isère*)• VIPChaletsSuisses-Vald’Isère*)• VIPChaletBelSol_Vald’Isere*)• VIPTheFarmhouse-Vald’Isère*)• VIPBellevardeLodges-Vald’Isere*)• VIPLeChoucas-Vald’Isere*)• Black&WhitePearl-Vald’Isère• LeChardonMountainLodges-Vald’Isere

Portes du Soleil• VIPAltitudeLodge-LesGets*)• VIPDakotaLodge-Morzine*)• VIPNebraskaLodge-Morzine*)• VIPValdezSuites-Morzine*)• VIPMontana-Morzine*)

Megeve• ChaletsAlpaga-Megève

Les Trois Vallées• VIPPierre-Méribel*)• VIPTaigaLodge-Méribel*)• VIPBrioche-Méribel*)• LesMarmottes-Courchevel• Chamois-Courchevel• Blanchot-Courchevel• LesArolles-LaTania• ChaletPeppa-LaTania

Mont Blanc• ChaletMaya-Chamonix• ChaletduPasson-Chamonix• ChaletsLesGrangesd’enHaut-Les

Houches Chamonix• Rivesd’Argentiere-Chamonix

Alpe d’Huez • VIPLeVillageChalets*)

*) Saver Weeks van toepassing

Charme in de sneeuw: VIP chalets

Charme in de sneeuw: charmehotels

Charmehotels in de sneeuw

Charme in de sneeuw: charmehotels

ProefDegemoedelijkesfeerenlokalegastvrijheid.

Jewiltsamenlekkergenietenvanzon,sneeuwenpistes.‘sAvondsaanschuivenvoorhetdinerendaarnaeenslaapmutsjeinhetdorp.Wijvondensfeervolle,romantischeno-nonsenseberghotels,waarcharmeenpersoonlijkonthaalextracachetgevenaanjeverblijf.

Charme in de sneeuw: charmehotels

Smaakmakend hotel inauthentiek skidorpVlakbijhetdorpsplein,inhetpittoreskeLeGrandBornand,ligtChalethotelLesSaytels.DeinrichtingisFranschaotisch;rommeligmaar warm. Maar hier kom je toch vooral voor het eten. De keuken heefteenhoogcreatiefenculinairniveauenistotindewijdeomtrek vermaard. Bovendien kun je opteren voor het intieme kaasspecialiteitenrestaurantindekelder.Dedagbeginthiersowiesoalgoedmeteenuitgebreidontbijtbuffet.

DitallesmaaktvanLesSaytelszoweleencharmantalssmaakmakendhotelindesneeuw!

Ski Culinair: Gastronomisch arrangement voor snelle boekersDeeerste15boekersvaneenweekarrangementopbasisvanhalfpensionwordenextraverwendmetextra’szoalseenwelkomstaperitif,eenuitgebreidgastronomischdiner,eenmassageinhetSPAchaleteneenarresledetocht.

Tariefv.a€666,-p.p.p.w.

Charme in de sneeuw: charmehotels

Hollands glorie in La Chapelle d’AbondanceMeteenaperitifmaisonnestelenweonsbijdeopenhaardvanhetgemoedelijkeberghotelEspritMontagne,waarAlkeenAnnekedescepterzwaaien.Hunenthousiasme,gastvrijheidenculinaire verwennerij zijn de peilers van een relaxedweekjewintersportinhetskigebiedvanLesPortesduSoleil.

Ontdek de sneeuw arrangement, 5-12 jan. 2013AchtdagenlangmeteenNederlandstaligegidsopstapindeprachtigenatuurrondLaChapelled’Abondance.Eentoegankelijkeskiweekopenbuitendepistes.Inclusiefhalfpensionenskipas.Aandeprijswordthardgewerkt.Interesse?Schrijfjenualinviainfo@frankrijkhuis.nl

Chalethotel Isatis Minichaletjes in Les MenuiresDirectaandepistesvanLesMenuiresiseenbijzonderlogeeradres.Ditmegagrotechaletbiedtonderdakaanzeventiensuites.Hetzijnnetmini-chaletjes:veelhout,eenopenhaard,eenofmeerdereslaapkamersenbadkamers,geschiktvoor2tot12personen.Maardeleuksteverrassingstaatophetbalkon;eenprivéjacuzzi!Datalleenaldoetjejelaatsteski-afdalingnetietssnellerinzetten!

Onze favoriete charmehotels• HotelIsatis-LesMenuires• HotelPierre&Anna-LeGrandBornand• HotelLesSaytels-LeGrandBornand• ChaletPhilibert-Morzine• HotelDromonts-Avoriaz• HotelServagesd’Armelle-LesCarroz• HotelLesSorbiers-Vald’Isère• HotelLes3Vallees-Courchevel1850• HotelCarlina-BellePlagne• Chalet-hotelLaTania-LaTania• AnovaHotel&Spa-Montgenèvre

Hotel Isatis, Les Menuires Apres-ski bubbles bij Isatis

Alke kent het gebied inmiddels op zijn duimpje

Hotel Esprit Montagne in La Chapelle d’Abondance

Skipas op maat!Kies de skipas die bij je pastOok dit seizoen kiezen we heel bewustvooreenvakantie-aanbod,waarbijjedeskipasàlacartekuntbestellen.Waarom?Omdatwegraagwillendatjedeskipaskiestdiebijjepast.Benjebijvoorbeeldeenkilometervreterofeenbeginnendeskiër?Benjehonkvastofgaatgeenbergjetever?

Skipassenzijntegenwoordigafgestemdophetaantalkilometers,opdegezinsamenstelling(familiepas),ophetskiniveau,ophetgebruikperdagofdagdeeletc.Daarinwillenwejegraagadviseren.Enontvangjeextravoordeelalsjedegewensteskipasvoorafreserveert*.Ditallesonderhetmotto:zobetaaljevoorafnooitteveelvoorwatjestraksnodighebt!

Een overzicht met alle skipassen is te vinden op frankrijkhuis.nl.

(exclusief voor gasten van Het Frankrijk Huis)

Skiën in Frankrijk? Waar naar toe?DeFranseAlpenbehoeftgeennadereintroductie,alshetgaatomgroot,groter,grootsskiën.Zebiedtbergenvolskiplezier,metkilometerspiste.Metonzeselectievanhotels,chaletsenappartementengaanwijaltijduitvanlocatiesmetuitstekendeskimogelijkheden.Maarwelkeskioordenbehorennutotwelkeskigebieden?Wezettendebelangrijkstevoorjeopeenrijtje.

Les Portes du Soleil (900 - 2002 m) 650 kmLesGets,Morzine,Avoriaz,Châtel,LaChapelled’AbondanceLes 3 Vallees (1300 - 3300 m) 600 kmCourchevel,LaTania,Meribel,St.MartindeBelleville,LesMenuires,ValThorensPays de Mont Blanc(1100-2350m) 440km*)Megève,LesHouches,Chamonix,ArgentièreParadiski (1200 - 3250 m) 425 kmLesArcs,Peisey-Vallandry,LaPlagneLa Via Lattea (1860 - 2700 m) 400 kmMontgenevreEspace Killy (1550 - 3450 m) 300 kmTignesenVald’IsèreLe Grand Massif (700 - 2500 m) 265 kmFlaine,LesCarroz,SamoënsSerre Chevalier (1350 - 2491 m) 250 kmLes Grandes Rousses (1450 - 3330 m) 238 kmAlped’HuezAravis(1000–2600m) 220kmLaClusaz,LeGrandBornandEspace San Bernardo (1441 - 2640 m) 160 kmLaRosièreValmorel (1250 - 2550 m) 152 kmVal Cenis (1400 - 2800 m) 125 kmLes Saisies (1100 - 1976 m) 94 kmSainte Foy (1550 - 2620 m) 45 km

*)nietaaneengesloten

NIEUW, SKIPAS THUISBEZORGD Wijvroegenonzeklantenwatzehetmeestwaarderen,alshetgaatomhetregelenvandewintersportvakantiebijHetFrankrijkHuis.Zekerheidvaneenfijnlogeeradresstaatvoorop,hetgeregeldhebbenvande(kinder)skilesseneengoedetweede.Maar het niet in de rij hoeven staan om de skipas optehalenbleekookeen veel voorkomende wens. Daarom doen we hartstikkeonsbestomdit voor komend seizoen waar te maken voor de belangrijksteskigebieden.Bestelvoorafjeskipasenjekrijgtdeskicardmeegestuurdmetjereisdocumenten!Meer informatie.

Charme in de sneeuw: de piste op

NIEUW:100% SKIWEKEN Verblijfmetgroteskipas Van 5 januari tot12februarienvan16 tot 30 maart kun jenuextravoordeliglogeren&skiënino.a.deskigebiedenSerreChevalier,Paradiski,LesTroisVallées,EspaceKillyenLeGrandMassif.SkigebiedenvanformaatdusonzearrangementenzijndanookinclusiefdeGROTEskipas!Meer weten?

AUTOHUUR WijwerkensamenmetSunnyCars,eenvanEuropa’sgrootstebemiddelaarsinhuurauto’s.Dankzijeengrote(auto)vloot,eendiversiteitaanautotypengarandeertSunny Carsflexibiliteitenbetrouwbaarheid,tegendebestevoorwaardeneneenscherpeprijs.Zoreserveer je al een auto op Geneve Luchthavenv.a.€282,-perweek.

VLIEGTUIG

Tegenwoordigbenjeinno-timeindebergen.Zovliegttransavia.com diversekerenperweeknaarGenève,Grenobleen(nieuw)naarChambéry.Amsterdam-Chamberyvliegjebij-voorbeeldalvanaf€140,-p.p.enkelereis,incl.toeslagen. Meer weten?

Informeerbijonsnaardemogelijkhe-denvooreenpaardagenskiën.Ofschrijfjeinoponzenieuwsbrief,danhoudenwejeopdehoogtevanonzeskibreaks to come!

Charme in de sneeuw: praktisch

De SkiThalys is een van de meest duurzame manieren om naar de Franse Alpen te reizen. Beter voor het milieu, relaxed reizen en met de mogelijkheid voor aanlsuitende transfers naar je bestemming. tarieven vanaf € 166,- p.p. retour. Aansluitende transfers mogelijk. Meer informatie.

Op en top voordeel met een lidmaatschap van de Nederlandse Ski Vereniging!

DeNSkiVisdéorganisatievooriederewintersportliefhebber.Vanelkeleeftijdenopelkniveau.Wintersportisfantastisch,endeNSkiViseromditvooriedereenzoleukenzoveiligmogelijktehouden.Ledenhebbentoegangtotmooieproductenenflinkekortingen.Voordelenvanhetlidmaatschap:

- 5xperseizoenWintersportMagazine- Toegangtotproductenenflinkekortingen

bijwinkelsenopwww.wintersport.nl- Elketweewekeneennieuwsbriefmetveel

informatieenvoordeel- Lidmaatschapspasineenaantalgebieden

tegebruikenalsskipas- Uniekedoorlopendereisverzekering(apart

aftesluiten)- KortingopmateriaalhuurinFrankrijk- KortingopskipasseninFrankrijk- Kortingopwintersportreizen- ennogveelmeer...

Nog geen lid?

Maak je wintersportreservering bij Het Frankrijk Huis en ontvang gratis een jaar lidmaatschap t.w.v. € 31,-.

Vermeld bij boeking de actiecode NskiV13.

TREIN

Skimateriaal huren bij Het Frankrijk HuisHet huren van uw skimateriaal voorafishandig,voordeligenmakkelijk. Het Frankrijk Huis werkt al jaren met de skiwinkelketen SKISET,tevindeninpraktischalonzebestemmingen.

Volledig pakket of alleen ski’sSKISETbiedteenbreedpallet,metmateriaalvangerenommeerdemerkenzoalsRossignol,Salomon,DynastraenBurton.Jekunteenvolledigpakkethurenvanski’s/snowboard+schoenen+stokken.Voorzowelkinderenalsvolwassenen.Alleenski’shurenisookmogelijk.Pakketv.a.€69,-p.p.

Laagste prijsgarantie en 7 = 6Hetvoordeelvanvoorafhurenkanoplopentotmaarliefst30%.Bovendienhebjedezekerheidvangereserveerdmateriaal.Daarbijgeldtvooralonzegasten:huur7dagen=1daggratis.

Gratis helm voor kinderenVeiligheidvooralles.DaarombiedenwevooronzevolledigekinderskipakkettenGRATIShelmhuur(normaal14,-p.p.).Kinderentot6jaar:MinikidpakketgratisVoordeallerkleinstentot6jaarbiedenweeengratisminikidpakketvanski’s+schoenen+stokkenincombinatiemetminimaaleengehuurdvolwassenpakket.

Voordeligehuurpakkettenenmeerinfoopfrankrijkhuis.nl.

Charme in de sneeuw: skideluxe hotels

Skideluxe hotels

Charme in de sneeuw: skideluxe hotels

OntspanEnlaatjeonderdompeleninwinterseweelde.

Überstylish,goedgelegen,verfijndekeuken,mooiewellness.Dit kenmerkt onze selectie van exclusieve skihotels in befaamdeFranseskioorden.One-of-akindhotels,diegarantstaanvooreenwintersportbelevingoptopniveau.

Vijfsterren luxe in Val Thorens: Hotel Altapura

Charme in de sneeuw: skideluxe hotels

Van Urban chic tot MountainstyleTraditioneleAlpenstijlineenmodernjasje.Zolaatdetrendvanskihotelsnieuwestijlzichhetbestomschrijven.Elkadresheeftduidelijkzijneigensignatuurenonderscheidtzichdoorhetluxueuzeen/oftrendykarakter.Nietpompeus,welstijlvol.

Les Fermes de Marie voelt als een klein dorpje

Vijf sterren luxe in Hotel Au Coeur du Village in La ClusazHotel Alpaga

Top hotel in Megeve v.a. € 320,- p.k.p.n. ***** sterren in hartje La Clusaz v.a. € 238,- p.p.p.n.

Optimaal verzorgd worden v.a. € 230,- p.k.p.n.

• HotelAlpaga-Megève• HotelLodgePark-Megève• HotelLesFermesdeMarie-Megève

• HotelAvenueLodge-Vald’isere• HotelAigledesNeiges-Vald’Isère• HotelLesSuitesNevada-TignesValClaret

• HotelAltapura-ValThorens• HotelPortetta-Courchevel1650• HotelKaya-LesMenuires

• HotelMorganeenHotelAiglons-Chamonix• HotelLaMarmotte-LesGets• HotelAuCoeurduVillage-LaClusaz

Charme in de sneeuw: skideluxe hotels

Mooie mix van charme en authenticiteitLaClusaziseengeliefdehide-awayvoordeliefhebbersvancharme,authenticiteit en fijn skiën.

DatditzichheelgoedlaatcombinerenmetdenieuwstetrendsbewijsthotelAuCoeurduvillage.Zoalsdenaamalaangeeft,perfectgelegeninhethartvanhetdorpendirectaandepiste.DitvijfsterrenhotelmetloutersuitestoonteenmooiemixvanmoderneenSavoyaardsestijlen.

Gedurfd, tikje glamourous en uiterst sfeervol – Les Suites Nevada, Tignes Hotel Portetta in Courchevel 1650

Week (8 dagen/7 nachten) logies/ontbijt v.a. € 1079,- p.p. Hotel Portetta halfpension v.a. € 185,- p.p.p.n.

Trophee de Charme

NIEUW:Trophée de CharmeWat vinden onze gasten nu écht het leukste sneeuwadres? En welk bergdorp betovert de wintersporters het meest als charmant skioord? Tijd om dat eens uit te zoeken!

Wij vragen al onze wintergasten naar hun waardering voor zowel hun vakantieadres van de afgelopen winter, als voor het skidorp waarin zij verbleven.

Op basis hiervan zullen we in september 2012 de genomineerde adressen en bestemmingen bekend maken, waarop dan gestemd kan worden tot 15 oktober a.s. op www.facebook.com/Frankrijkhuis

De winnaars zullen bekend worden gemaakt op 31 oktober. Naast de roem voor de Trophée houders zullen wij ook diverse prijzen gaan weggeven onder de stemmers. De hoofdprijs betreft een week wintersportvakantie, dus houdt ons in de gaten.

Wil je dat we je op de hoogte houden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via www.frankrijkhuis.nl of like ons op Facebook.

Charme in de sneeuw

BLOGAls reisorganisatie, gespecialiseerd in Frankrijk, zijn wij altijd op zoek naar leuke adresjes om te verblijven, om er vakantie te vieren. We volgen daarbij ons gevoel, en voor een mooi aanbod reizen we heel wat af.

Onze ervaringen en tips delen we graag met jou. Dus reis gerust met ons mee via ons blog!

Waarom reserveren bij Het Frankrijk Huis• Focus op feel good adressen• Selectie op kwaliteit, comfort, uitstraling, trends• Hoog service en kennisniveau• Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding• Gratis telefonisch advies• Zekerheid van Garantiefonds Reizen

Nieuwsbrief Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, leuke tips en speciale voordelen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief via frankrijkhuis.nl

Het Frankrijk Huis is al 18 jaar actief als Frankrijk specialist. We willen je graag inspireren met leuke, bijzondere of unieke vakantieadressen. Meer weten?

Bel ons ons voor een persoonlijk advies of offerte op maat: NL 0235512291 of BE 014724061

Volg ons op

Rijksstraatweg 95 - 2024 DB Haarlem T. +31 (0)23 551 22 91Belgie T. +32 (0)14 72 40 61

[email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected]@frankrijkhuis.nl

Michel Leijen - alsmede-oprichtervanafdagéénvastebe-woner.OnzelopendeFrankrijk-atlasenheeftalheelwatFransebergtoppenbedwongen,perfietsofopdeski’s.

Josee Schouten - mede-oprichter en altijd op zoek naar de leukstepareltjesindesneeuw.Neemtdepersgraagmeenaardelaatsteontdekkingenengaatelkjaareennieuweskibestem-minguitproberentijdensdejaarlijksefamilie-skivakantie.

Judith van der Scheer - onze IT-expert en financiële rots indebrandingenweetmethaarnuchterekijkonsaanbodopwaarde in te schatten

Eva-Lize Vijver -maaktreserveringenenweetwaarzeoverpraat.KomtalsindshaarjeugdindeFranseAlpen.Praatnetzoenthousiastalsdatzeskietenheefteenzwakvoorluxe&comfort.

Emilie Toulis - 100%FransendoordeliefdeinNederlandbeland.Nu100%bezieldomhaarlandaantebiedenalsskibe-stemming,alhoewelzezelflieveropeensnowboardstaat.

Bieke Aerts - vertegenwoordigtHetFrankrijkHuisinBelgië.WordtookweldeFamilySkiexpertgenoemd,wantalsjongemoederweetzeprecieswatbelangrijkisvoorgezinnenmetkleine kinderen.

Cindy Oud - onzebenjamin,glansrijkafgestudeerdaandeHogeschoolvoorToerismeennaeenjaarenvelebezoekjesaanFrankrijkinmiddelsdegrootstefanvanonsaanbod.

Trudie Lammers - sinds de start van Het Frankrijk Huis aanwezigenelkewinterindesneeuwtevinden.Ontfermtzichover de administratie.

Kennismaken met de bewoners van Het Frankrijk Huis