Flyer Solar Event 2013

2
S O L A R E V E N T 2013 V O R M T EEN O N DERDEEL V AN ENERGIE 2013

description

Van 24 t/m 26 september 2013 vindt voor het eerst het Solar Event plaats. Het uitgelezen moment om uw doelgroep(en) in de zonne-energiemarkt te bereiken.

Transcript of Flyer Solar Event 2013

Page 1: Flyer Solar Event 2013

SOLAR EVENT 2013 VORMT EEN ONDERDEEL VAN ENERGIE 2013

Page 2: Flyer Solar Event 2013

Dit business-to-business event zal bol staan van hoogwaardige kennisoverdracht, gecombineerd met praktische workshops en brengt vraag en aanbod bij elkaar. Samen met partners Holland Solar en Solarplaza krijgt dit event een eigen gezicht binnen de vakbeurs Energie 2013.

Arthur de Vries, bestuurslid bij Holland Solar:” In deze snel groeiende markt is de toegankelijkheid tot deugdelijke informatievoorziening en het aanbod van kwaliteit zonne-energieinstallaties van groot belang. Het nieuwe Solar Event gaat daar zeker aan bijdrage en daarom zijn wij zo enthousiast over dit nieuwe concept”!

Edwin Koot, founder en CEO van Solarplaza: “ Zonne energie is uitgegroeid tot een volwassen technologie en markt en verdient daarom een op zichzelf staande beurs”.

Roel Cals, Directeur Energiebau Solar Power Benelux BV: “ Het delen van kennis en ervaring is essentieel voor de toekomst van zonne-energie in Nederland en de kwaliteitswaarborging van systemen. Met onze 29 jaar ervaring delen we dan ook graag onze knowhow en ondersteunen wij met enthousiasme het Solar Event!"

Peter Meijers, CEO IBC Solar BV“ Zonne energie is nu al rendabel. Daarom is het ook zeer goed dat men met dit initiatief de juiste informatie kan verschaffen op een steeds groeiende markt. Wij werken er dan ook graag aan mee om dit te verwezenlijken.”

Zonne-energie staat voor een grootschalige doorbraak in Nederland, met of zonder subsidies. De collectieve initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond. De Nederlandse zonne-energie markt zal zich naar verwachting volgend jaar verdubbelen. Ook op de beurs Energie verdubbelt het aanbod op de beursvloer al een paar jaar. Tijd dus om zonne-energie een eigen gezicht te gaan geven, het Solar Event!

INTERESSE IN DEELNAME

OF MEER INFO?

Bel of mail Rein Bosma, sales & accountmanager

030-295 2999 [email protected]

HET

SOLA

R EV

ENT IS

ONDERDEEL VAN: