fifthplay Powerpro reportage augustus 2014

1
MEER DAN 1500 WONINGEN IN ZEELAND KIEZEN REEDS VOOR DE SLIMME ENERGIE OPLOSSING VAN FIFTHPLAY. De Comfort Wijzer geeft DELTA-klanten extra inzicht in hun energieverbruik en laat toe appara- ten op afstand te bedienen via smartplugs. Dat alles wordt ontsloten via een online portal waar- bij klanten hun verbruiksgegevens kunnen inzien. Deze online portal is toegankelijk via een desktop applicatie en via een handige mobiele app. Klanten van DELTA kunnen dus van eender waar en wanneer hun apparaten op afstand bedienen of hun verwarming hoger of lager zetten. DELTA is een regionale energiespeler in Zeeland (Nederland) en bestaat uit verschillende divisies. Het is zowel een nutsbedrijf als energieproducent én energieleverancier. Om- dat de wereld van energie sterk aan het evolueren is, besloot DELTA een nieuwe slimme energie-oplossing op de markt te brengen. Hiervoor ging het bedrijf een samenwerking aan met fifthplay, dat het beste scoorde in de aanbesteding. Na een paar maanden werd de Comfort Wijzer van Delta gelanceerd. www.fifthplay.com | info@fifthplay.com | Generaal Lemanstraat 47 | 2018 Antwerpen DELTA biedt haar Comfort Wijzer aan in 3 versies. Een basispakket om je stroom en gasverbruik te meten, een pakket met smart plugs waarmee je eveneens individuele toestellen vanop afstand kan aansturen en een pakket om je verwarming vanop afstand aan te sturen. Lisette Bron, Productmanager: “DELTA volgt de energiemarkt op de voet en kan met de fifthplay oplos- singen een duidelijke behoefte van onze klanten invullen. Dankzij DELTA Comfort Wijzer krijgen onze klanten niet alleen inzicht in hun energieverbruik maar kunnen zij ook bewust omgaan met energie en gelijk ook het comfort in de woning verhogen. We verwachten dat over drie jaar één op vier klanten een Delta Comfort Wijzer heeft.”

description

Meer dan 1500 woningen in Zeeland kiezen reeds voor de slimme energie oplossing van fifthplay.

Transcript of fifthplay Powerpro reportage augustus 2014

Page 1: fifthplay Powerpro reportage augustus 2014

MEER DAN 1500 WONINGEN IN ZEELAND KIEZEN REEDS VOOR DE SLIMME ENERGIE

OPLOSSING VAN FIFTHPLAY.

De Comfort Wijzer geeft DELTA-klanten extra inzicht in hun energieverbruik en laat toe appara-ten op afstand te bedienen via smartplugs. Dat alles wordt ontsloten via een online portal waar-bij klanten hun verbruiksgegevens kunnen inzien. Deze online portal is toegankelijk via een desktop applicatie en via een handige mobiele app. Klanten van DELTA kunnen dus van eender waar en wanneer hun apparaten op afstand bedienen of hun verwarming hoger of lager zetten.

DELTA is een regionale energiespeler in Zeeland (Nederland) en bestaat uit verschillende

divisies. Het is zowel een nutsbedrijf als energieproducent én energieleverancier. Om-

dat de wereld van energie sterk aan het evolueren is, besloot DELTA een nieuwe slimme

energie-oplossing op de markt te brengen. Hiervoor ging het bedrijf een samenwerking

aan met fifthplay, dat het beste scoorde in de aanbesteding. Na een paar maanden werd

de Comfort Wijzer van Delta gelanceerd.

www.fifthplay.com | [email protected] | Generaal Lemanstraat 47 | 2018 Antwerpen

DELTA biedt haar Comfort Wijzer aan in 3 versies. Een basispakket om je stroom en gasverbruik te meten, een pakket met smart plugs waarmee je eveneens individuele toestellen vanop afstand kan aansturen en een pakket om je verwarming vanop afstand aan te sturen.

Lisette Bron, Productmanager: “DELTA volgt de energiemarkt op de voet en kan met de fifthplay oplos-singen een duidelijke behoefte van onze klanten invullen. Dankzij DELTA Comfort Wijzer krijgen onze klanten niet alleen inzicht in hun energieverbruik maar kunnen zij ook bewust omgaan met energie en gelijk ook het comfort in de woning verhogen. We verwachten dat over drie jaar één op vier klanten een Delta Comfort Wijzer heeft.”