Fehse WoonMagazine april-mei 2015

24
WOONMAGAZINE Kijk ook op www.fehse.nl Havelte, april/mei 2015, jaargang 19, nr. 2

description

Boordevol actueel woonnieuws

Transcript of Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Page 1: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

WOONMAGAZINE

Kijk ook op www.fehse.nl

Havelte, april/mei 2015, jaargang 19, nr. 2

Page 2: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Telefoon (0521) 342834 Volg ons ook via

Open Huis aan de Donau 12 in Hoogeveen

Kom naar onsOpen Huis!

Hypotheek-vragen?

Een goede hypotheek begint met een vrijblijvend gesprek. Iedere dinsdag van 16.00 tot 20.00 uur

geven onze �nancieel adviseurs geheel vrijblijvend antwoord op uw hypotheekvragen tijdens het

Open Huis op ons kantoor aan de Donau.

Wilt u meer weten? Of wilt u een afspraak in Diever of Hoogeveen? Wij zijn te bereiken op

telefoonnummer (0528) 29 54 00, of u kunt mailen naar �[email protected]

Wij helpen u graag verder.

www.rabobank.nl/zwd

Iedere dinsdag16.00-20.00 uur

Open Huis

Kom naar onsOpen Huis!

Hypotheek-vragen?

Een aandeel in elkaar

Page 3: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Telefoon (0521) 342834 Kijk ook op www.fehse.nl 3

PePerstraat 29 Dieverin het centrum van Diever, op een prima zichtlocatie gelegen WiNKeLPaND (ca. 290 m2). Dit moderne pand heeft een breed frontoppervlak dat geheel is voorzien van glas, hetgeen zeer opval-lend en uitnodigend is. Diever is een prachtig goed voorzien dorp met zomers zeer veel toeristen en aantrekkelijke evenementen zoals het Shakespeare theater etc. Nationaal park het Drents-Friesche Wold ligt nagenoeg aan het dorp vast. indeling: grote winkelruimte aan de voorzijde, magazijn, kantoor met kastenwand en keukenblok, toilet met fontein, werkruimte, 3 koelcellen en een pantry met inbouwkeuken voorzien van vaatwasser, oven en een gaskookplaat. Huurprijs is exclusief BTW en energiekosten.

Huurprijs € 29.000,- per jaar excl.

PresiDeNt KeNNeDystraat 29 steeNWijKOp een leuke locatie nabij het centrum van steenwijk gelegen, goed onderhouden aPParteMeNt met tWee BaLKONs, DaKterras en BerGiNG. indeling: entree, trapkast, toilet, zonnige royale woonkamer (ca. 35 m²) voorzien van mooi balkon over de gehele breedte van de woonkamer en op het oosten, half open keuken met inbouwapparatuur en nog een vaste kast. Aan de westzijde is een groot dakterras aanwezig zodat u altijd buiten in de zon kunt zitten! 1e verd: overloop met lichtkoepel, 3 slaapkamers (2 met vaste kasten en 1 met balkon), fraaie tijdloze gerenoveerde badkamer met 2e toilet, douche en een vaste wastafel-meubel. De keurige berging bevindt zich in een separaat gebouw. Een leuke woning op een prima locatie met veel parkeergelegenheid rondom het complex.vraagprijs € 115.000,- k.k.

De scHure 27 vLeDDerOp een kleinschalig recreatiepark nabij vledder gelegen vrijstaaN-De BuNGaLOW met GaraGe, carPOrt en zeer fraai uitzicht, op een kavel van 750m2! Deze mooie bungalow is in 1998 gerenoveerd en vergroot. De bungalow is gelegen aan de rand van het park met vrij uitzicht over een bosven en bossen. indeling: De voordeur geeft u toegang tot de hal met 2 slaapkamers, een luxe badkamer en de gezellige woonkamer met rookkanaal en schuifpui naar het terras. Het terras is gelegen op het zuiden en biedt u een prachtig verstrekkend uitzicht. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, oven en een koelkast. Het geheel verkeert in uitstekende staat van onderhoud, wordt verwarmd middels een CV ketel (2010) en is voorzien van dak- en muurisolatie alsmede dubbele beglazing.

vraagprijs € 149.000,- k.k.

scHOOLstraat 8 ruiNerWOLDPraktische tWee-ONDer-eeN-KaP WONiNG met GaraGeBOX in gezellige woonwijk op 168 m² grond. Bouwjaar 1975, recent gere-noveerd.indeling: entree, trapkast, toilet (2008), slaapkamer, badkamer met douche en v.w.t. (2008), gezellige woonkamer, open keuken (2007) met inbouwapparatuur, “achterom” (2010) en een stenen berging. 1e verd.: royale overloop en een ruime slaapkamer. Mogelijkheden voor een extra kamer aanwezig. Achter deze rustig gelegen woning is tevens een houten berging aanwezig. Op loopafstand (circa 50 meter) is de bijbehorende garagebox gelegen. Het geheel is goed onderhouden en voorzien van CV (HR-ketel van 2006) en dubbele beglazing.

vraagprijs € 145.000,- k.k.

Page 4: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

4Telefoon (0521) 342834 Volg ons ook via

NieuWLaND 1 WaPseOp een rustige locatie gelegen rOyaLe recreatieWONiNG met twee BerGiNGeN en carPOrt op 856 m2 grond. Bouwjaar 1970 en in 1999 voorzien van een royale verdieping met 2 dakkapellen. indeling: entree, tuingerichte woonkamer met tuindeuren naar leuke veranda, eetgedeelte met leuk uitzicht over de royale tuin, open keuken, praktische bijkeuken, 2 slaap-/werkkamers en een badkamer voorzien van douche, toilet en v.w.t. 1e verd.: een fraaie grote open ruimte met twee dakkapellen waar eenvoudig wel 3 slaapkamers zijn te realiseren. De keurige en zeer goed onderhouden woning is voorzien van isolatie en CV-ketel en wordt omgeven door een besloten tuin met veel privacy. Hierin zijn ook de twee houten buitenbergingen en de carport aanwezig. Verder heeft het perceel veel ruimte voor meerdere auto’s. Aan de voorzijde is een vrij en leuk uitzicht. vraagprijs € 175.000,- k.k.

stieNPaD 15 OOsterstreeKrustig gelegen tWee-ONDer-eeN-KaP-WONiNG met GaraGe en royale tuin van totaal 396 m² eigen grond. Deze woning werd in 1989 gebouwd en is sindsdien keurig bewoond en zeer goed on-derhouden. in 1994 is er aan de achterzijde een serre aangebouwd, waardoor de leefruimte aanzienlijk is toegenomen. u woont buiten! indeling: entree met trapopgang, toilet en toegang tot de garage, keurige woonkamer, tuingerichte serre met vloerverwarming en schuifpui, eenvoudige maar keurige keuken met enige inbouwapparatuur en een bijkeuken. Garage/berging. 1e verd.: overloop, 3 slaapkamers en een nette badkamer met wastafel, douche en 2e toilet. 2e verd.: via vaste trap bereikbare zolder met vele mogelijkheden, een 4e slaapkamer is hier eenvoudig realiseerbaar. Achter de woning ligt een mooie diepe tuin. vraagprijs € 149.500,- k.k.

BurG. WijNOLDyWeG 3 FreDeriKsOOrDOp een mooie vrije locatie gelegen vrijstaaND WOONHuis met ruiMe tuiN (1.020 m2 grond), bouwjaar 1975. een leuke woning die kan worden ge-update en ingedeeld is voor dubbele bewoning.indeling: entree met vide, toilet, bergkast, eenvoudige keuken, ruime en zonnige woonkamer aan de voorzijde van de woning, slaapkamer, badkamer met v.w.t. en douche, ruime inpandige berging, tweede badkamer voorzien van v.w.t. en een ligbad, toilet, hal en twee slaapkamers.1e verd.: zeer ruime overloop, 2 slaapkamers, CV-ruimte en een ruime bergzolder op het achterhuis. Achter de woning is een flinke tuinkas aanwezig. De woning wordt omgeven door een tuin met privacy. Het geheel is gelegen op een hoek en heeft een vrij en landelijk uitzicht. De grond wordt in erfpacht (30 of 40 jaar) uitgegeven. vraagprijs € 159.000,- k.k.

BeeK eN BriNK 36 ZOrGvLieDOp een kleinschalig park, in een bosrijke omgeving, gelegen GereNOveerDe vrijstaaNDe recreatieWONiNG met BerGiNG op een ruime kavel van 1.064 m² eigen grond. indeling: entree, hal, toilet (ook bereikbaar vanuit de badkamer), ruime woonkamer met houtkachel, vide, schuifpui naar het terras en een open keuken. Slaapkamer opp. ca. 9 m² met toegang naar de badkamer welke is voorzien van ligbad en vaste wastafel. De inpandige berging met de centrale verwarmingsketel en de meterkast zijn buitenom bereikbaar. 1e verd.: door middel van een trap in de woonkamer te bereiken ruime vide en toegang naar twee slaapkamers. De vide biedt meerdere mogelijkheden van een extra slaapplaats tot bijvoorbeeld een werkplek of leeshoekje. Deze keurige woning wordt omgeven door een fraaie en zeer royale tuin.vraagprijs € 189.000,- k.k.

Page 5: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Telefoon (0521) 342834 Kijk ook op www.fehse.nl 5

scHePersKaMP 2 vLeDDerMooi vrij op een hoek gelegen vrijstaaNDe BuNGaLOW met Ga-raGe op 410 m2 grond, bouwjaar 1965, in 2011 en 2012 geheel gerenoveerd en omgebouwd tot een moderne luxe woning. indeling: entree met gang, toilet, knusse woonkamer, fraaie woonkeuken met inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, mooie badkamer met ruime inloopdouche, toilet en v.w.t.-meubel en een waskast. 1e verd.: Via een vlizotrap is een ruime bergzolder bereikbaar. De woning wordt verwarmd middels CV (ook nieuw) en is voorzien van isolatie. Aan de achterzijde is een praktisch afdak aanwezig waardoor mooi “droog” naar de garage kunt lopen. De vrijstaande stenen garage is naast de woning gelegen. Het geheel wordt omgeven door een keurige tuin. Deze bungalow is op een hoek gelegen met een vrij uitzicht, vlakbij het hertenkampje en vlakbij alle voorzieningen van Vledder. vraagprijs € 189.500,- k.k.

5

LieZeNveeNWeG 34 uFFeLtein het dorp gelegen Zeer ruiMe vrijstaaNDe WONiNG met GaraGe op 467 m² grond. Bouwjaar 1975, goed onderhouden. indeling: entree, toilet, ruime en zonnige woonkamer, royale en lichte woonkeuken, grote bijkeuken en een garage. 1e verd.: overloop, 3 slaapkamers waarvan een zeer ruim (dubbel) en een badkamer met douche, toilet en v.w.t. 2e verd.: hier zijn een grote overloop/bergzolder en een 4e slaapkamer aanwezig. Deze degelijke en zeer ruime woning wordt verwarmd middels CV en is o.a. voorzien van dakisolatie. De woning wordt omgeven door een mooie tuin met vrij uitzicht. Het geheel ligt op een hoek en biedt daardoor veel vrijheid. Uffelte is een leuk dorp met op loopafstand een schitterend bos- en natuurgebied. Deze keurige woning kenmerkt zich o.a. door erg veel ruimte en comfort.

vraagprijs € 199.000,- k.k.

scHePersKaMP 7 vLeDDerOp een rustige locatie vlakbij het centrum gelegen GescHaKeLD vrijstaaND WOONHuis met iNPaNDiGe GaraGe op een kavel van 487 m2 grond. slaap- en badkamer op de begane grond! indeling: entree met vide, toilet, ruime tuingerichte woonkamer met tuindeur naar het ruime terras, keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer met kastenwand, badkamer en een zeer ruime inpandige garage/berging. 1e verd.: zeer royale overloop/vide met vaste kasten, CV-ruimte en twee mooie ruime slaapkamers. De woning wordt verwarmd middels hete luchtverwarming (2001) en is deels voorzien van isolerende beglazing. Achter de woning ligt de ruime en besloten tuin die grenst aan een hertenweide, dus heerlijk vrij wonen. Een leuke nette woning die garant staat voor veel woonplezier.

vraagprijs € 209.000,- k.k.

ONNastraat 24 steeNWijKBent u op zoek naar een verBOuWD verrasseND ruiM WOONHuis met mooie karakteristieke elementen in het centrum van een leuke stad? Dan is de Onnastraat 24 te steenwijk beslist iets voor u! achter de voorgevel van dit object gaat een mooie ruime woning schuil die met de achterzijde grenst aan een “stadspark” van steenwijk. De woning stamt uit 1910 en was vroeger een sigarenzaak maar is in 2007 gerenoveerd met behoud van mooie elementen. indeling: entree/gang, toilet, speelse kamer-en-suite met mooie suite deuren naar de voorkamer en een ruime tuingerichte living, luxe open keuken met alle inbouwapparatuur, kelder, ruime bijkeuken en een badkamer voorzien van whirlpool, douche en v.w.t.-meubel. 1e verd.: overloop met vaste kasten en 4 ruime slaapkamers waarvan 1 met dakterras. De woning is geïsoleerd en deels voorzien van vloerverwarming. vraagprijs € 209.000,- k.k.

Page 6: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

6Telefoon (0521) 342834 Volg ons ook via

In de NIEUWVEENSE LANDEN gelegen RUIME en BETAALBARE woningen incl. vloerverwarming, keuken, sanitair, badka-mer en berging.

Tussenwoningen vanaf € 167.000,-- v.o.n. Hoekwoningen vanaf € 183.000,-- v.o.n.

indeling: Entree/hal met toilet en trapopgang, tuingerichte woonkamer en open keuken. 1e verd.: Overloop, 3 ruime slaapkamers en moderne badkamer. Zolder: Middels een vaste trap bereikbaar waar het realiseren van 1 á 2 extra slaapkamers tot de mogelijkheden behoren.

Aanvullende informatie: Bij diverse kavels mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein •Kavels variëren van 134 tot 167 m• 2 en zijn inclusief berging Woningen staan op eigen grond •Vloerwarming is incl. vloerkoeling •Ruime woningen met 425 m• 3 inhoud en 110 m2 woonoppervlak Een bijzondere hoekwoning met 520 m• 3, 170 m2 woonopp. en dakterras Moderne badkamer met mogelijkheid voor 2e toilet •Energiezuinig dus lage energiekosten •Interessante opties en diverse uitbreidingsmogelijkheden •Kopen met 100% GIW zekerheid met afbouwgarantie •Profiteer van de nu nog lage rente •

Op slechts enkele minuten fietsen van het centrum van Meppel wordt de wijk Nieuwveense Landen gerealiseerd. De wijk combineert de nabijheid van de stad met een landelijke ligging. Als bewoner van de wijk heeft u met het centrum van Meppel alle faciliteiten en voorzieningen binnen handbereik. Zo beschikt Meppel over een bruisende binnenstad met een groot winkel bestand, eetge-legenheden en barretjes. Daarnaast zijn er diverse supermarkten, scholen (basis en voortgezet onderwijs), naschoolse opvang, openbaar vervoer inclusief trein-station, sportverenigingen, ziekenhuis, huisartsen en gezelligheidsverenigingen. Niet alleen zijn er diverse uitvalswegen in de nabijheid gelegen zoals de A28 en A32, ook bent u binnen enkele autominuten in de diverse natuur en waterge-bieden die de regio rijk is.

Interesse? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie en het inschrijfformulier!

AL 50% IN OPTIEVERKOOP GESTART, SCHRIJF JE NU IN!

Page 7: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Telefoon (0521) 342834 Kijk ook op www.fehse.nl 7

HOOFDstraat OOst 66 NOOrDWOLDerustig gelegen GeHeeL verBOuWD KaraKteristieK vrijstaaND WOONHuis met schuur en parkeerplaatsen op 320 m2 grond. Deze leuke woning is fraai verbouwd en volledig geïsoleerd waardoor een sfeervolle en comfortabele woning is ontstaan. indeling: hal met trapopgang, kelder, ruime woonkamer met eikenhouten vloerdelen en tuindeuren, half open keuken met inbouwapparatuur, gang naar bijkeuken, toilet, bergkast en de badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel. 1e verd.: overloop met 3 keurige slaapkamers. De woning is voorzien van CV, alle isolatie en met de verbouwing heeft men oog gehad voor detail en sfeer. De tuin is fraai ingericht met o.a. beukenhagen, waarbij de achtertuin op het zuiden is gelegen. Hierin bevindt zich ook een houten tuinschuur. Kortom een leuke en fraai verbouwde woning.vraagprijs € 219.000,- k.k.

MeiDOOrNLaaN 8 HaveLteOp één van de mooiste plekjes van het gezellige dorp Havelte gele-gen vrijstaaNDe WONiNG (seMi-BuNGaLOW) met GaraGe en schitterende tuiN op totaal 879 m2 grond. Bouwjaar ca. 1964, goed onderhouden. indeling: entree/gang, toilet, sfeervolle woonkamer met schouw, keurige keuken met kookplaat, oven, wasemkap en een koelkast, 2 slaapkamers, washok, “achterom” met vaste trap naar vliering en de badkamer met dubbel wastafelmeubel, toilet, bidet en douchecabine. 1e verd: De ruime vliering is bereikbaar via een vaste trap. Hier is naast veel bergruimte ook hobbyruimte aanwezig. Het geheel is omgeven door een grote tuin met leuke terrassen en veel privacy. Door de handige indeling met 2 slaapkamers en de badkamer op de begane grond een ideale woning voor jong- en oud! Gelegen op enkele minuten lopen van alle voorzieningen. vraagprijs € 225.000,- k.k.

WiLLeM vaN eNGeNstraat 41 steeNWijKZeer royale HeLFt vaN DuBBeL HereNHuis met aangebouwde GaraGe/BerGiNG, carPOrt en een besloten tuin op een ruime kavel van 250 m2. Bouwjaar 2003. indeling: entree/hal, toilet, zonnige L-vormige woonkamer, half open keuken voorzien van inbouwapparatuur en de garage. 1e verd.: overloop, 3 ruime slaapkamers en een badkamer met douche, toilet, ligbad en v.w.t-meubel. 2e verd.: via vaste trap bereikbare ruime verdieping met veel bergruimte achter de knieschotten, lichtinval via een tuimelraam, opstelplaats voor de cv-ketel en diverse gebruiksmogelijkheden, zoals een extra slaapkamer. De gehele begane grond is voorzien van een mooie epoxy grindvloer. Het geheel is omgeven door een fraaie, besloten tuin. De achtertuin is ook buitenom te bereiken.

vraagprijs € 225.000,- k.k.

sLaGDijK 1-B-20 HaveLteOp een mooie locatie op Buitenplaats eursinghe gelegen vrij-staaNDe recreatieWONiNG met carPOrt op 485 m² grond. Bouwjaar 2005. indeling: entree/hal, toilet, bijkeuken, woonkamer met tuindeuren en sfeerhaard, open keuken, royale slaapkamer (met mogelijkheid tot het splitsen in 2 slaapkamers), badkamer met v.w.t.-meubel en douchehoek en de aangebouwde berging. 1e verd.: ruime overloop, 2 slaapkamers (waarvan 1 met loggia), berging, toilet en de 2e badkamer met v.w.t. en douche. Deze fraai en aan het water gelegen recreatiewoning is onderhoudsarm gebouwd en is onder andere voorzien van kunststof kozijnen, zonwering en vloerverwarming. De mooi aangelegde zonnige achtertuin bevindt zich op het zuid-westen. Voor een goede indruk is een bezichtiging aanbevolen.vraagprijs € 218.000,- k.k.

Page 8: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

8Telefoon (0521) 342834 Volg ons ook via

Page 9: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Telefoon (0521) 342834 Kijk ook op www.fehse.nl 9

Het BOLWerK 81 steeNWijKOp een schitterende locatie in de rustige woonwijk Woldmeenthe, met uitzicht over water en groen gelegen, zeer bijzondere sPLit-LeveL WONiNG met iNPaNDiGe BerGiNG en stuDiO op 142 m² grond. Bouwjaar 2003. indeling: entree, toilet, inpandige berging, geluidsstudio (of werkkamer) en de hal met opgang naar de 1,25 meter hoger gelegen lichte, ruime en 3,9 meter hoge tuingerichte woonkamer met dubbele openslaande tuindeuren. Deze biedt een doorkijk naar de 1,45 meter hoger gelegen royale woonkeuken met balkon op het zuiden. Hier is een prachtig uitzicht over het voorgelegen water en groenveld. 1e verd.: overloop, 3 slaapkamers, stook/wasruimte en de prachtige ruime badkamer. De achter gelegen tuin is fraai en onderhoudsarm aangelegd en biedt veel privacy.

vraagprijs € 229.000,- k.k.

HaKiNG 6 vLeDDerruime tWee-ONDer-eeN-KaP WONiNG (bouwjaar 1996) met verLeNGDe GaraGe (ca. 3.15x7.5 meter) en een fraaie beschutte achtertuin op een ruim perceel van 301 m2. indeling: entree/hal, toilet, grote L-vormige woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin, half open tuingerichte keuken met inbouw apparatuur, ruime bijkeuken met aansluiting voor wasautomaat en deur naar tuin en de ruime garage welke is voorzien van fraaie houten toegangsdeuren. 1e verd.: ruime overloop met veel lichtinval, 3 royale slaapkamers waarvan 1 met balkon en moderne badkamer. 2e verd.: vaste trap naar grote zolder met bergruimte en mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. Deze ruime, goed onderhouden en volledig geïsoleerde woning is v.v. CV HR Combi (2004) en is fraai afgewerkt. vraagprijs € 239.000,- k.k.

j.H. vaN WOLDastraat 7 WiLHeLMiNaOOrDin een rustige woonwijk en op een hoek gelegen rOyaLe HeLFt vaN eeN DuBBeL met GaraGe op maar liefst 630 m² grond! Bouw-jaar 1997, de woning is vergroot in 2009. indeling: entree met garderobe en trapopgang, toilet, L-vormige woonkamer, tuinkamer met schuifpui, keuken met keramische kookplaat, wasemkap, koelkast, oven en een vaatwasser, ruime bijkeuken en de garage met vliering. 1e verd.: overloop, 2 grote slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, v.w.t. en 2e toilet. 2e verd.: via vaste trap bereikbare ruime overloop met werkplek en een riante slaapkamer. Achter deze volledig geïsoleerde en moderne woning welke is gelegen op een grote kavel, bevindt zich een fraai aangelegde tuin met tuinhuisje. Fantastische natuurgebieden zijn op loopafstand gelegen. vraagprijs € 247.500,- k.k.

WierPLas 4 vLeDDerrOyaaL HaLF vrijstaaND WOONHuis met GaraGe en car-POrt op een kavel van 351 m2. Bouwjaar 1992. indeling: entree, meterkast, toilet, ruime L-vormige woonkamer met erker en plavuizen, half open keuken met inbouwapparatuur, ruime bijkeuken en de geïsoleerde en verwarmde garage. 1e verd.: overloop, 3 ruime slaapkamers (hoogbouw dus rechte gevels op de eerste verdieping) en een badkamer voorzien van toilet, v.w.t. en een douche. Vaste trap naar ... 2e verd.: zeer ruime zolderverdieping met mogelijkheden voor 1 of 2 extra (slaap)kamers. Deze keurige woning is uitstekend onderhouden (schilderwerk 2014) en beschikt over een achter de woning gelegen besloten tuin. Het geheel is gelegen in een rustig kleinschalig nieuwbouwwijkje met alle voorzieningen van Vledder en de prachtige natuur op loopafstand. vraagprijs € 239.000,- k.k.

Page 10: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

10Telefoon (0521) 342834 Volg ons ook via

steeNWijKerDieP 48B steeNWijKOp loopafstand van het centrum, aan het water van het steenwijker-diep gelegen rOyaaL MODerN GracHteNPaND met serre en eigen parkeerplaats en besloten achtertuin, bouwjaar 2006. indeling: entree, toiletruimte met hangcloset en fonteintje, meterkast, tuingerichte living met vloerverwarming en natuurstenen vloer, half open keuken voorzien van greeploze kastdeuren en lades en Bauknecht keukenapparatuur, bijkeuken en een fraaie serre van 2013 met glazen schuifdeuren naar de achtergelegen plaats. 1e verd.: overloop, 2 ruime slaapkamers met frans balkon en uitzicht over het Steenwijkerdiep en een badkamer met een ruime douche, ligbad, wastafel en 2e toilet. 2e verd.: zeer royale masterbedroom met walk-in-closet en 2e badkamer. 3e verd.: overloop, witgoedopstelling en zolderberging waar gemakkelijk nog een slaapkamer kan worden gerealiseerd. vraagprijs € 265.000,- k.k.

De KaMPeN 20 MePPeLOp een hoek in de woonwijk “De Oosterboer” rOyaLe HaLF vrijstaaNDe staDsviLLa met ruiMe iNPaNDiGe GaraGe en prachtig gelegen tuiN op maar liefst 383 m2 grond. Bouwjaar 2000. indeling: entree, toilet, trapkast, tuingerichte living met mooie houten vloerdelen en tuindeuren, half open keuken met inbouwapparatuur waaronder een Viking-fornuis en de grote inpandige garage met mogelijkheden tot het realiseren van extra werk-/hobbyruimte. 1e verd.: overloop met inloopkast, 4 ruime slaapkamers (waarvan 1 zeer groot en met balkon) en een badkamer. Deze traditioneel gebouwde en energiezuinige woning is uitstekend geïsoleerd, voorzien van een nieuwe CV (HR+ 2012) en heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau. De mooie ligging aan het eind van het hofje staat garant voor comfortabel en rustig wonen. Voor een goede indruk is een bezichtiging aanbevolen.vraagprijs € 275.000,- k.k.

KOeLGOOrN 9 DieverscHerP iN Prijs verLaaGD! in de ruim opgezette nieuwbouwwijk Kalterbroeken, gelegen Zeer rOyaLe HeLFt vaN eeN DuBBeL met GaraGe op 426 m2 grond. Bouwjaar 2007, zeer goed onderhouden (schilderwerk 2014) en geïsoleerd. indeling: entree met trapkast, toilet, ruime woonkamer met wandmeubel, erker en parketvloer, luxe open keuken met design inrichting en alle inbouwapparatuur en met tuindeuren naar het overdekte terras, wasruimte en de zeer ruime garage.1e verd.: speelse overloop, 3 ruime slaapkamers en een fraaie design badkamer met ruime inloopdouche, toilet en een v.w.t.-meubel.2e verd.: via vaste trap bereikbare verdieping met royale overloop en een 4e slaapkamer met dakkapel. Deze keurige maar vooral ruime woning biedt heel veel comfort en wordt omsloten door een nette tuin. vraagprijs € 265.000,- k.k.

BurGeMeester NijsiNGHWeG 11 ruiNerWOLDaan een hofje en nabij het centrum van ruinerwold gelegen vrijstaaNDe WONiNG met GaraGe op een ruime kavel van 566 m2 grond. indeling: entree, betegelde kelder, ruime en zonnige woonkamer, woonkeuken met inbouwapparatuur, zeer ruime bijkeuken met toilet, vaste kasten en de CV. 2e verd.: overloop, 3 slaapkamers en een eenvoudige douche met v.w.t. De woning is goed geïsoleerd en voorzien van CV en deels kunststof kozijnen. Rondom de woning is de ruime tuin aanwezig en heeft u aan de voorzijde een vrij uitzicht over gemeentegroen. De garage staat op de hoek van het perceel. Het geheel is gelegen in een rustig en ouder gedeelte van het dorp met alle voorzieningen op loopafstand. Een leuke speelse woning op een geweldige locatie! Laat u verrassen en maak een afspraak!vraagprijs € 249.000,- k.k.

Page 11: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Telefoon (0521) 342834 Kijk ook op www.fehse.nl 11

steeNWijKerDieP 48c steeNWijKLeuk, nabij het centrum en aan het water gelegen rOyaLe LuXe staDs-WONiNG (2006) met tuiN en ParKeerPLaats op 102 m2 grond. indeling: entree, toilet, trapkast, royale en zonnige woonkeuken met SieMatic inrichting, granieten aanrechtblad en alle inbouwapparatuur en een praktische bijkeuken/berging. 1e verd.: fraaie en ruime living met frans balkon en een fraai uitzicht over de stadsgracht.2e verd.: overloop, 2 slaapkamers en een luxe badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en een v.w.t.-meubel. 3e verd.: ruime slaapkamer die eventueel te splitsen is in twee kamers en een CV/bergruimte. Het is een luxe en nette woning voorzien van vloerverwarming en veel binnenruimte. Achter de woning is een besloten plaats/tuin aanwezig terwijl de eigen parkeerplaats daar direct achter ligt. vraagprijs € 288.000,- k.k.

De KOLK 21 WiLHeLMiNaOOrDverrasseND en stijLvOL vrijstaaND WOONHuis (slaap- en badkamer op de begane grond) met GaraGe en carPOrt op een zeer ruime kavel van 921 m2. Bouwjaar 1995, zeer onderhoudsvrien-delijk en gelegen in een rustige woonwijk met prachtig uitzicht op een vijverpartij en op loopafstand van het bos. indeling: hal/entree, toilet, ruime woonkamer met vrij uitzicht op de vijverpartij, royale en zonnige tuingerichte woonkeuken met een zeer complete inrichting, bijkeuken en deur naar de prachtige tuin, hal met vaste kasten, masterbedroom met schuifpui naar de tuin, gastenslaapkamer, royale badkamer en de ruime garage met zolder en elektrisch bediende deur. 1e verd.: ruime overloop met kast, 2 keurige slaapkamers en een tweede badkamer. Naast de woning is nog een carport aanwezig. De besloten tuin op het zuiden biedt veel privacy. vraagprijs € 275.000,- k.k.

vaN NOOteNstraat 5 DieverOp een rustige en groene locatie gelegen vrijstaaND WOONHuis met vOOrMaLiGe GaraGe (thans werkkamer) op een mooie kavel van 473 m2 grond. Bouwjaar 1986. indeling: ruime entree, toilet, royale L-vormige living, grote woonkeuken met alle inbouwapparatuur, praktische bijkeuken, ruime bergkast, 2 werk-/slaapkamers en de voormalige garage die is omgevormd tot een ruime werkkamer/hobbyruimte. 1e verd.: overloop, separaat toilet, inloopkast, 3 slaapkamers en een badkamer met douche, ligbad en een v.w.t.-meubel. Via de hobby-/werkruimte is een aparte verdieping bereikbaar voorzien van een royale overloop en een 4e slaapkamer. 2e verd.: ruime bergzolder. Deze keurig onderhouden woning met recent schilderwerk is goed geïsoleerd en voorzien van onderhoudsarme materialen. vraagprijs € 294.000,- k.k.

BOsBOuWKaMP 14 vLeDDerrustig gelegen vrijstaaNDe seMi-BuNGaLOW met slaap- en bad-kamer op de begane grond en een dubbele garage op 741 m2 grond. indeling: entree, toilet, zonnige tuingerichte living met schuifpui, luxe half open keuken met alle inbouwapparatuur, ruime bijkeuken, slaapkamer, badkamer (1998, voorzien van douche en v.w.t.-meubel), kastruimte en de dubbele garage/berging met zolder. 1e verd.: overloop met twee inloopkasten, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met hoogtewerking en een tweede badkamer voorzien van toilet, bidet, douche en een v.w.t.-meubel. Deze leuke en speels ingedeelde woning wordt omgeven door een ruime tuin waarbij door middel van heggen absolute privacy is gecreëerd. Ook de woning is vanaf de straatzijde nauwelijks zichtbaar. Het geheel is gelegen in een rustige en “groene” wijk aan de rand van het leuke Vledder. vraagprijs € 295.000,- k.k.

Page 12: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

volg ons op:

Allemaal ConcordiaKeukens. Badkamers. Tegels. Sanitair.

www.concordiakeukenenbad.nl

*) vraag naar de voorwaarden

Aanbiedingen geldig van 01-03-2015 t/m 30-05-2015

Allemaal voordeel

GeberithygiënischDuofresh toilet

VloertegelReservoir met afzuiging, randloos toilet, softclose zitting en luxe bedieningspaneel 75 x 75 cm

Groot formaat, klein geprijsd

per m2 - inclusief btw

(240 cm breed)incl. btw - excl. apparatuur

inclusief btw

2 - inclusief btw

39.39.95

1900.-

1095.-

In elke gewenste maatuitvoering en kleurIn elke gewenste maatuitvoering en kleur

Bijkeuken meubel

Bij aanschaf van een complete keuken of badkamer krijgt u  één dag een 5 persoons sloep ter beschikking inclu-sief een lunch bij restaurant Geertien in Muggenbeet ter waarde van k 100,-*

Sloeparrangement

cadeau bij aanschaf van een keuken of

badkamer

Allemaal Concordia

Waterpark Beulaeke Haven

Geen vieze geurtjes meer!

Fraaie lente acties

bij Keuken & Bad

Page 13: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Telefoon (0521) 342834 Kijk ook op www.fehse.nl 13

vLeDDerHOLt 3 vLeDDeraan de rand van vledder gelegen vrijstaaND WOONHuis met BerGiNG op 418 m2 grond. Bouwjaar 1980, in 2007 luxe gereno-veerd en vergroot. slaap- en badkamer op de begane grond en zeer lage energielasten!indeling: ruime entree en hal, toilet, L-vormige living met houten vloerdelen, fraaie en ruime woonkeuken met inbouwapparatuur, slaapkamer met tuindeuren en badkamergedeelte, verder is er een inpandige berging voorzien van houten deuren aanwezig.1e verd.: overloop, CV-ruimte (HR ketel van 2007), 2 zeer ruime slaapkamers en een badkamer. Een tweede trap vanaf de begane grond geeft toegang tot een overloop en twee werk-/hobby- of logeerkamers. De woning is in 2013 voorzien van zonnecollectoren waardoor een laag energieverbruik en dus lage energielasten zijn gegarandeerd.vraagprijs € 298.000,- k.k.

Dr. MuLDerstraat 8 NOOrDWOLDeKaraKteristieK vrijstaaND WOONHuis met DuBBeLe GaraGe op 989 m2 grond. Bouwjaar 1953, maar recent gerenoveerd, volledig geïsoleerd en voorzien van zonnecollectoren. een zeer energiezuinige woning! indeling: entree met gang, toilet, kelder, werkkamer, sfeervolle kamer-en-suite (voorkamer en tuinkamer), keuken voorzien van inbouwapparatuur en een ruime bijkeuken.1e verd.: ruime overloop, 4 slaapkamers, separaat toilet en een nieuwe badkamer (2014) met douchecabine en wastafelmeubel. 2e verd.: via vlizotrap bereikbare bergzolder. Deze zeer sfeervolle woning (voormalige pastorie) is gelegen op een hoek met een zeer royale tuin en vlakbij alle winkels en overige voorzieningen. In de diepe tuin op het zuidwesten is een ruime dubbele garage met bergruimte aanwezig.vraagprijs € 298.000,- k.k.

KiNKHOrststraat 52 MePPeLMidden in het ceNtruM ligt deze onder arcHitectuur gebouwde half vrijstaande woning met inpandige GaraGe en eigen oprit voor drie auto’s. Deze moderne woning met vier slaapkamers is gebouwd in 2007 en volgens de laatste ontwikkelingen en eisen geïsoleerd. indeling: Via de ruime entree met trapopgang, berging en toilet komt u in de tuingerichte woonkamer met eetgedeelte en SieMatic keuken. De ramen en deuren in de ronde muur zorgen voor veel licht en toegang tot de tuin. Deze ronding is een echte eyecatcher over de volle lengte van de begane grond. Vanuit de entree heeft u tevens toegang tot de geïsoleerde garage.1e verd.: De verdieping is een grote kubus. De overloop met lichtkoepel geeft toegang tot de vier slaapkamers, berging, apart toilet en badkamer met dubbele wastafel en ruime douche. Nieuwsgierig? Kom het zelf ervaren met een bezichtiging. U bent welkom!vraagprijs € 319.000,- k.k.

OOsterseveLDWeG 17 NOOrDWOLDeLandelijk en rustig gelegen GeHeeL GereNOveerD WOONHuis met NieuWe aaNBOuW op een ruime kavel van 3.060 m2 grond. De woning is vanaf 2005 grondig onder handen genomen en ver-groot. indeling: entree/hal, toilet, bijkeuken gedeelte, slaap-/werkkamer, badkamer voorzien van douche en v.w.t., sfeervolle woonkamer met bedstede, open keuken met inbouwapparatuur, tussenbouw en een prachtige tuinkamer. Inpandige berging. 1e verd.: een ruime bergzolder op het hoofdgebouw en een overloop met ruime slaapkamer op de aanbouw. De woning is voorzien van CV en deels vloerverwarming en instapklaar. De ruime kavel met tuin en weiland ligt direct om de woning heen zodat het houden van dieren tot de mogelijkheden behoort. Laat u verrassen!vraagprijs € 325.000,- k.k.

Page 14: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

14Telefoon (0521) 342834 Volg ons ook via

vijverLaaN 31 uFFeLterustig en aan het water gelegen rOyaaL vrijstaaND WOONHuis met GaraGe en carPOrt op een ruime kavel van 1.000 m2. indeling: entree met garderobe, toilet, ruime living met gashaard en mooi vrij uitzicht, half open keuken met schuifpui en inbouwapparatuur, ruime bijkeuken en de royale garage met zolder. 1e verd.: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met balkon en kastenwand, badkamer voorzien van ligbad, toilet, v.w.t. en een douche en een inloopkast. Deze mooie woning wordt omgeven door een fraai aangelegde en verzorgde tuin waarin zich ook het houten tuinhuisje, het prieel en een kas bevinden. De ligging aan het water is uniek te noemen vanaf de aanlegsteiger, maar ook vanuit de tuin en de woning heeft u een heerlijk vrij uitzicht. Door dit alles ontstaat er een landelijk gevoel van wonen en dat terwijl u midden in het dorp woont! vraagprijs € 348.000,- k.k.

ZuiDerWeG 18 steGGerDacHarMaNte vrijstaaNDe WONiNG met veraNDa, staLGe-BOuW, GrOte GaraGe en PaarDeNBaK op totaal 7.800 m2 grond. Deze leuke woning is in 2004 gerenoveerd/verbouwd tot een zeer comfortabele en knusse woning. indeling: entree, zonnige woonkamer met houtkachel en tuindeuren naar de veranda, half open woonkeuken met inbouwapparatuur, kelderkast, bijkeuken/achterom en een royale badkamer voorzien van toilet, ligbad, douche, wastafelmeubel en vloerverwarming. 1e verd.: overloop met inloopkast en 3 slaapkamers waarvan 1 met kastenwand. De woning is keurig onderhouden, goed geïsoleerd en voorzien van een HR ketel. Achter de woning ligt de diepe tuin op het zuiden. Op het erf zijn verder aanwezig; een stalgebouw met 4 paardenboxen, een verwarmde garage/schuur met inpandig kantoor. vraagprijs € 349.000,- k.k.

cHurcHiLLPLaNtsOeN 5 HaveLteOp een rustige en “vrije” locatie gelegen verBOuWDe seMi-BuNGaLOW met garage, berging en tussenbouw op 478 m2 grond. Bouwjaar 1974, in 1999 uitgebouwd en verbouwd tot een bijzonder nette en functionele woning. indeling: entree, toilet, ruime zonnige living met apart zit-/eetgedeelte, keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken, slaapkamer, badkamer, garage met zolder, serre-achtige tussenbouw, waar u heerlijk kunt zitten en een stenen berging met ruime kelder. 1e verd.: overloop, CV-ruimte, 2 slaapkamers (waarvan 1 heel royaal), werk-/hobbykamer met dakkapel en vaste kastruimte en een 2e badkamer. Deze nette woning is geïsoleerd, v.v. CV en wordt omgeven door een fraai aangelegde tuin met veel privacy. Het geheel is zeer gunstig gelegen nabij alle voorzieningen. Voor een juiste indruk is een bezichtiging aanbevolen.vraagprijs € 325.000,- k.k.

De POL 23 De POLKarakteristieke WOONBOerDerij met GaraGe en een heerlijke tuin op 1.055 m2 grond nabij steenwijk. Gemoderniseerd pand uit 1900, met een moderne uitstraling van binnen. De originele gebin-ten zijn zichtbaar in deze mooie woning met veel (dubbel) glas en openslaande glazen deuren. Lichtval van alle kanten draagt bij aan de speelse inrichting en sfeer van dit bijzondere huis. indeling: hal, bergruimte, toilet, badkamer, betegelde ruimte met wasmachine en drogeraansluiting, gang naar slaapkamer en speelse woonkamer, woonkeuken en studeer- of slaapkamer. De lichte woonkamer heeft vrij uitzicht op de landerijen, een vide tot in de nok, open keuken met inbouwapparatuur. 1e verd.: sierlijke stalen draaitrap vanuit de kamer naar de verdieping met een slaapkamer en een fijne, hoge, zolderzaal waarin meerdere kamers evt kunnen worden gerealiseerd.vraagprijs € 337.500,- k.k.

Page 15: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Telefoon (0521) 342834 Kijk ook op www.fehse.nl 15

eGGiNKLaaN 2-36 HaveLteuNieK, vOOr Het eerst iN Het ceNtruM vaN HaveLte te KOOP! in het centrum van Havelte gelegen rOyaaL PeNtHOuse (ca. 150 m2) met riaNt DaKterras van ca. 150 m2 en GaraGe.indeling: entree, toilet, gang, masterbedroom met badkamer voorzien van dubbele v.w.t., douche en een toilet, TV-/zitkamer, ruime bijkeuken, was-/CV-ruimte, half open keuken met inbouwapparatuur en de bijzonder ruimtelijke living met hoogtewerking en veel lichtinval. Via een schuifpui is het enorme dakterras van ca. 150 m2 bereikbaar. Het terras is deels overdekt zodat u ook bij wat minder weer heerlijk buiten kunt zitten, is op het westen georiënteerd en biedt zeer veel privacy. Middels een vaste trap is de verdieping van het penthouse bereikbaar. Hier bevinden zich een zeer ruime overloop met bergmogelijkheden en een 3e slaapkamer.

vraagprijs € 369.000,- k.k.

DOrPsstraat 37 KOeKaNGeOp zoek naar een sfeervol en solide gebouwd huis met tal van opties voor eigentijdse restyling, zoals een energieneutrale woning (het dak is uitstekend geschikt voor zonnepanelen bijvoorbeeld), een dubbele bewoning voor ouders bij kinderen of andersom of voor een groot (samengesteld) gezin of een woning met kantoor-, praktijk-, verga-der-, atelier-, expositie-, muziek- of studioruimte aan huis enz. in een veilige en gezonde leefomgeving met alle voorzieningen bij de hand? Dan is hier de ideale plek waar eigen keuzes en prioriteiten vormgegeven kunnen worden. Centraal in het dorp maar rustig gelegen KARAKTERISTIEKE VOORMALIGE DOKTERSWONING op 1.222 m2 grond, bouwjaar 1937; in 1995 uitgebouwd. Rondom het huis ligt een grote tuin met achter een geheel besloten deel op het zuiden. Naast de woning is nog een carport aangebouwd. vraagprijs € 375.000,- k.k.

MarieNWOLD 25 steeNWijKerWOLDaan de rand van een woonwijk gelegen vrijstaaNDe viLLa met DuBBeLe iNPaNDiGe GaraGe op totaal 1.133 m2 grond. indeling: ruime entree/hal, toilet, grote bijkeuken met extra aanrechtblad, royale tuingerichte living voorzien van een half ronde serre en een schuifpui naar het terras en tuin, woonkeuken met inbouwapparatuur, wasruimte, werkkamer, masterbedroom met badkamer en de dubbele inpandige garage voorzien van twee elektrisch bediende toegangsdeuren. 1e verd.: royale overloop, vaste kast met opstelplaats t.b.v. de Cv-ketel, luxe badkamer en 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met kleedkamer. 2e verd.: middels een vlizotrap bereikbare zolderberging. Deze fraaie villa is voorzien van alle comfort zoals vloerverwarming, een centraal stofzuigersysteem, alarminstallatie en airco. vraagprijs € 395.000,- k.k.

OOsterstreeK 119 OOsterstreeKaan de rand van het dorp geheel vrij gelegen rietGeDeKte WOON-BOerDerij met Diverse BijGeBOuWeN, PaarDeNstaLLeN en WeiLaND op een ruime kavel van 1,76 ha. Bouwjaar 1979. indeling: entree, toilet, ruime woonkamer met open haard, massief eiken parketvloer, gebinten en een vrij uitzicht, woonkeuken met inbouwapparatuur, masterbedroom met badkamer (douche, v.w.t. en een ligbad) en een tweede slaapkamer (of werkkamer). 1e verd.: ruime overloop met mogelijkheden voor een werk- of hobbyplek, 2 slaapkamers, separaat toilet, badkamer met douche en v.w.t. en een ruime bergzolder met logeermogelijkheden. Deze keurige en sfeervolle woning biedt veel ruimte, is CV-verwarmd (2010) en het rieten dak is recent vernieuwd. Het geheel is gelegen aan een keurige oprijlaan en ligt midden in de eigen landerijen.

vraagprijs € 398.000,- k.k.

Page 16: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Nijverheidsweg 10

7948 NE Nijeveen

tel. (0522) 49 26 80

fax (0522) 49 26 74

[email protected]

www.kroesnijeveen.nl

Ervaar de ‘Kroes Experience’ op www.kroesnijeveen.nl

Molenweg 3, Havelte Tel. 0521-598000

16Telefoon (0521) 342834 Volg ons ook via

Page 17: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Telefoon (0521) 342834 Kijk ook op www.fehse.nl 17

KiPPeNBurGWeG 3 uFFeLteaan de “stille kant” van de Drentse Hoofdvaart gelegen WOON-BOerDerij met veraNDa, BaKHuisje, carPOrt, scHuur en WeiLaND op ruim 2 ha. grond. Bouwjaar 1900, maar gerenoveerd.indeling: entree/hal, sfeervolle woonkamer aan de voorzijde van de boerderij met houten vloerdelen en balken plafond, woonkeuken met eenvoudige inrichting, kelder, bijkeuken, toilet (2002), gang met trapkast, 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van v.w.t., toilet, bidet, ligbad en een douche.1e verd.: zeer ruime overloop met veel mogelijkheden en 2 royale slaapkamers. De boerderij is grotendeels geïsoleerd en voorzien van nieuwe HR-ketel. Aan de achterzijde is een leuke veranda aangebouwd vanwaar u een heerlijk uitzicht heeft over uw eigen landgoed. Het grondgebied (met weiland, een poel en een boomgaard) loopt tot aan de Oude Vaart. vraagprijs € 398.000,- k.k.

MePPeLerWeG 124 steeNWijKBijZONDer! Op een mooie bijna landelijke locatie aan de rand van steenwijk gelegen cHarMaNte vrijstaaNDe WONiNG met Diverse BijGeBOuWeN op bijna 1 Hectare GrOND. Bouwjaar 1939, in 2000 uitgebouwd en gerenoveerd. indeling: entree, toilet, kelder, woonkamer met erker en schuifpui, werk-/slaapkamer, open keuken en een “achterom”. 1e verd.: overloop, 3 slaapkamers, badkamer voorzien van v.w.t., toilet en een douche, dakterras. 2e verd.: vlizotrap naar ruime bergzolder. De keurige woning is voorzien van sfeervolle elementen zoals glas-in-lood ramen, maar ook van praktische zaken zoals een centraal stofzuigersysteem, alarm, rolluiken en draai-/kiepramen. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is er een zeer diepe tuin aanwezig. De woning verkeert in zeer goede staat. vraagprijs € 449.000,- k.k.

eGGiNKstraat 6 uFFeLtePrachtig gelegen rietGeDeKte WOONBOerDerij met PaarDeN- eN KLeiNvee staLLiNG, KaPscHuur, rijBaK en WeiLaND op maar liefst 17.972 m² grond. Bouwjaar boerderij 2001, in 2005 verbouwd. indeling: entree, lichte en ruime woonkamer met vloerverwarming, luxe half open robuuste keuken met natuurstenen aanrechtblad, een Boretti 6-pits gasfornuis en inbouwapparatuur, gang, toilet, 4 slaapkamers, royale badkamer (2005), bijkeuken, zadelkamer en de prachtige inpandige stalruimte met 4 paardenboxen. 1e verd.: overloop met vide en werkruimte en een ruime 5e slaapkamer. Op het keurig verharde erf staat de fraaie kapschuur met daarin een berging/werkplaats, carport, eveneens 4 paardenboxen en een mooie opslagruimte. De rijbak van 20x40 (verlicht) grenst aan het erf. vraagprijs € 450.000,- k.k.

WesteiNDe 8 uFFeLteHet paradijs is weer gevonden! te midden van honderden hectaren bos en heide gelegen WOONBOerDerijtje met 165 m2 woonop-pervlakte plus een verBOuWD GasteNverBLijF met 28 m2 woon-oppervlakte. Daarnaast een scHuur en KaPscHuur, dit op een ruime kavel van 2.533 m2 grond. De woning is in 1990 en 2011 ge-renoveerd, het gastenverblijf in 2005. indeling woning: entree in een ruime hal met vide, toilet (2011), kelder, 2 slaapkamers, luxe badkamer (2011), ruime woonkeuken, een praktische bijkeuken met HR-ketel (2006) en een gezellige woonkamer met houtkachel en tuindeuren. 1e verd.: ruime overloop met mogelijkheden voor een werkplek en 2 slaapkamers. Het erbij gelegen gastenverblijf biedt alle comfort en is tevens geschikt als praktijkruimte. Op het ruime, sfeervolle erf zijn nog aanwezig een schuur en kapschuur.vraagprijs € 475.000,- k.k.

Page 18: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

18Telefoon (0521) 342834 Volg ons ook via

De volgende woningen zijn afgelopen periode door onze bemiddeling aangekocht, verkocht of verhuurd:

straat Plaats vraagprijs

Hof van Kalteren 5, fase 2 Diever € 137.500,-Hof van Kalteren 7, fase 2 Diever € 137.695,-Boijlerweg 113 Boijl € 149.000,-Dorpsstraat 27 Vledder € 157.500,-Gravure 20 Meppel € 177.000,-Oude Dijk 5 Wapserveen € 188.000,-Koningin Wilhelminalaan 41 Wilhelminaoord € 198.000,-Kerkhoflaan 11 Vledder € 249.000,-Meppelerweg 184 Onna € 275.000,-Bosbouwkamp 33 Vledder € 295.000,-Eeserwold kavel 19 Steenwijk € 297.000,-Meidoornlaan 6 Havelte € 309.000,-Eeserwold kavel 18 Steenwijk € 319.000,-Koekangerweg 4 Ruinerwold € 398.000,-Oosteinde 48 Wapserveen € 425.000,-Leggeloo 34 Dwingeloo € 450.000,-Eursingerlaan 14 Havelte € 595.000,-Landgoedallee 58 Steenwijk € 798.000,-

Doldersummerweg 4 Diever VerhuurdVan H. tot Echtenstraat 24 Wilhelminaoord Verhuurd

Page 19: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Telefoon (0521) 342834 Kijk ook op www.fehse.nl 19

HaveLter scHaPeNDriFt 27-29 HaveLteuNieK cONcePt! vrijstaand wonen met een bijzondere dimensie. Op loopafstand van de kern van Havelte gelegen BijZONDere vrij-staaNDe WONiNG met PraKtijKruiMte, carPOrt en GrOte scHuur op een royale kavel van 1.340 m2 grond. De woning is volledig gerenoveerd en onder architectuur vergroot en voorzien van een rondlopend balkon en een mooi dakterras. Deze keurige en speels ingedeelde woning is voorzien van alle luxe en comfort en biedt vooral heel veel ruimte. In de besloten tuin bevinden zich de carport en de grote schuur/garage. Dit object leent zich voor vele doeleinden van praktijk aan huis tot inwoning van derden, als groot familiehuis etc. etc. Heerlijk vrij wonen met veel comfort en ruimte. Laat u verrassen door deze bijzondere woning en maak een afspraak zodat u zelf de sfeer en beleving kunt ervaren. vraagprijs € 495.000,- k.k.

BOterveeN 8 DWiNGeLOOOp een prachtige landelijke, maar niet afgelegen locatie; rietGe-DeKte WOONBOerDerij met GaraGe/scHuur (2001) en tuin, totaal 4.885 m2 grond. De woonboerderij is in 1998 sfeervol gereno-veerd. Badkamer van 2009. indeling: entree met vide, toilet, prachtige woonkeuken met natuurstenen blad, kookeiland en inbouwapparatuur, sfeervolle living met gashaard, ruime bijkeuken met extra aanrechtblok, tuin-/werkkamer en een masterbedroom met badkamer. 1e verd.: ruime overloop met mogelijkheden voor een werkplek en een aparte overloop/vide met twee royale slaapkamers, inloopkast en een tweede badkamer. De sfeervolle boerderij is geïsoleerd en voorzien van een nieuwe cv-ketel met deels vloerverwarming, mooie elementen en is keurig afgewerkt. De boerderij wordt omgeven door een prachtige tuin. vraagprijs € 498.000,- k.k.

GrOOt Oever 16 BaLKBruGLandelijk gelegen WOONBOerDerij met PracHtiG GasteNver-BLijF en schuren op bijna 1 hectare grond. De boerderij is van 1925, maar (grotendeels) gerenoveerd en voorzien van een nieuw rieten dak, het gastenverblijf is van 2007. indeling: ruime hal, toilet, royale woonkeuken met inbouwapparatuur, kelder, bijkeuken, 2 slaap-/werkkamers, douche en een ruime woonkamer aan de achterzijde van de boerderij. 1e verd.: ruime overloop, 4 slaapkamers en een badkamer voorzien van toilet, douche, ligbad en v.w.t. Deze fraaie rietgedekte boerderij is voorzien van isolatie en CV. Het prachtige en stijlvolle bijgebouw (2007) bestaat uit een dubbele garage en een riant gastenverblijf/woongedeelte. Het gebouw is geheel geïsoleerd en voorzien van een eigen CV (vloerverwarming). Het geheel wordt omgeven door een fraaie tuin. vraagprijs € 498.000,- k.k.

Hs steveNsWeG 5 DWiNGeLOOOp een prachtige locatie gelegen rietGeDeKt LaNDHuis met rOyaLe scHuur en WeiLaND, totaal 8.920 m2 grond. Bouwjaar 1990. er is eventueel nog meer grond (tot 5 hectare) bij te kopen. indeling: royale entree met vide, toilet, kelder, prachtige half ronde woonkamer met open haard en een geweldig uitzicht, eetkamer (eveneens half rond en met veel glas), keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken, masterbedroom, badkamer en een luxe inpandige garage, elektrische deur en een gedeeltelijke bezoldering. 1e verd.: vide, CV-/bergruimte, 2 slaapkamers en een 2e badkamer.Dit rietgedekte landhuis is onder architectuur gerealiseerd hetgeen duidelijk is te zien in vormgeving en toegepaste materialen. De woning wordt omgeven door een fraai aangelegde tuin met daarin een ruime schuur die vele toepassingen kent. Het weiland ligt ideaal direct aangrenzend. vraagprijs € 498.000,- k.k.

Page 20: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

20Telefoon (0521) 342834 Volg ons ook via

DOrPsstraat 5 uFFeLteaan de rand van uffelte gelegen rijKsMONuMeNtaLe WOON-BOerDerij met DuBBeLe GaraGe, staLGeBOuW, veLDscHuur, ZWeMBaD, POOLHOuse en weiland, totaal 6.358 m2 grond. Deze prachtige en sfeervolle boerderij is in 2010 en 2012 met gevoel voor historie geheel gerenoveerd en verbouwd. indeling: entree, toilet, sfeervolle woonkamer met schouw en houten vloerdelen, prachtige en speelse woonkeuken met natuurstenen aanrechtbladen, alle inbouwapparatuur, gang met kastruimte, kelder, badkamer, 2 slaapkamers en een ruime bijkeuken.1e verd.: via vaste trap bereikbare bergzolder. De zeer comfortabele boerderij is voorzien van vloerverwarming. De dubbele garage met berging biedt ruimte aan meer dan twee auto’s, het stalgebouw van 2006 omvat 5 paardenboxen, een voergang en opslagruimte. vraagprijs € 574.000,- k.k.

Dr. LarijWeG 115 ruiNerWOLDaan de rand van het buurtgenootschap Oosteinde ligt deze com-pleet nieuw gebouwde WOONBOerDerij, compleet met bakhuisje en wagenschuur (in gebruik als carport voor meerdere auto’s en v.v. 2-tal zolderruimten alsmede een hobbyruimte met krachtstroom, verwarming, vloeistofdichte vloer etc.) op 4.502 m2 grond. Bouwjaar 1975, gerenoveerd. indeling: ruime entree/hal, woonkeuken met inbouwapparatuur, werkkamer, ruime woonkamer met schouw, toilet, ruime bijkeuken, 3 grote slaapkamers en een luxe badkamer. Vanuit de hal bereikt men eveneens de (inpandige) garage met toegang tot de (zeer) grote zolderverdieping waar “met gemak” meerdere kamers gerealiseerd kunnen worden. Op het erf is het mooie stijlvolle bijgebouw aanwezig. Hierin zijn een dubbele carport en een verwarmde werkplaats met bezoldering aanwezig. vraagprijs € 498.000,- k.k.

HeereNWeG 70 ijHOrstaan de rand van het dorp gelegen rOyaLe en LuXe viLLa met dub-bele inpandige garage en berging op een ruime kavel van 1.475 m2. Bouwjaar 1990. indeling: ruime en speelse entree met vide, toilet, riante tuingerichte living met openslaande tuindeuren en open haard, half open keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken, kantoor of werkkamer en de dubbele inpandige garage met extra bijkeuken-gedeelte. 1e verd.: ruime vide, separaat toilet, masterbedroom met kastruimte en badkamer, 3 slaapkamers en een 2e badkamer.2e verd.: ruime bergzolder. De begane grond is geheel voorzien van een marmerenvloer met vloerverwarming. Deze moderne woning is zeer onderhoudsarm en wordt omgeven door een besloten tuin met veel privacy waarin ook de stenen berging is gelegen. vraagprijs € 525.000,- k.k.

aNHOLt 1 ruiNeNin een prachtige omgeving en vlakbij Nationaal Park ‘t Dwingelder-veld gelegen WOONBOerDerij met Fraaie BijGeBOuWeN en WeiLaND, totaal bijna 3 hectare grond. De boerderij omvat meer-dere woningen waardoor bijzonder geschikt is voor grote gezinnen, mantelzorg of andere vormen van meervoudig wonen. indeling (achterhuis): entree, toilet, riante living met vide, open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers en een badkamer. Op de verdieping zijn een ruime vide met een slaapkamer aanwezig. voorhuis: entree, bijkeuken, slaapkamer, woonkeuken, woonkamer en een badkamer. Op de verdieping heeft dit woongedeelte nog een slaapkamer. De woning op de verdieping omvat een overloop, toilet, woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, badkamer (douche, ligbad en v.w.t.) en een slaapkamer en bergzolder op de tweede verdieping. vraagprijs € 549.000,- k.k.

Page 21: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Telefoon (0521) 342834 Kijk ook op www.fehse.nl 21

eeMster 45 DWiNGeLOOin een landelijke omgeving gelegen NieuWGeBOuWDe WOON-BOerDerij met gastenverblijf, luxe paardenstallen, paardenbak en weiland, op ca 5.000 m2, gebouwd in 2005!indeling: entree met vide, toilet, living met houten vloerdelen en een prachtig uitzicht, half open keuken met alle inbouwapp., bijkeuken en de masterbedroom (thans in gebruik als kantoor) met badkamer.1e verd.: speelse vide met zicht naar de keuken, 2 ruime slaapkamers, 2e badkamer en de CV-ruimte.2e verd.: bergzolder. In het souterrain bevindt zich een royale ruimte die voor vele doeleinden geschikt is.De rietgedekte boerderij is voorzien van alle comfort en luxe zoals vloerverwarming. De bijgebouwen zijn van uitstekende kwaliteit en bestaan uit een schuur met daarin een werkplaats en gastenverblijf. Kortom een prachtige kans voor paardenliefhebbers.vraagprijs € 599.000,- k.k.

scHiPHOrsterWeG 33 De scHiPHOrstverBOuWDe rijKsMONuMeNtaLe WOONBOerDerij met GasteNverBLijF, staLGeBOuW, scHuur, ZWeMBaD en Wei-LaND op totaal 7.469 m2 grond. er is nog ca. 1 ha. grond (aaneen-gesloten) bij te kopen.indeling: entree met hal, bijzonder sfeervolle en ruime woonkeuken (2004) in het voorhuis met imposante schouw en stoer fornuis, natuurstenen aanrechtblad en alle inbouwapparatuur, kelder, opkamer, speelse en zeer ruime living (2010) in het achterhuis met bijzondere kachel, masterbedroom met ruime badkamer, 2 slaap-/werkkamers en een tweede badkamer (2006).1e verd.: ruime overloop en twee enorme bergzolders met mogelijkheden voor meerdere kamers. Het geheel is gelegen in een van de meest unieke (oude) natuurgebieden van Drenthe, het Reestdal en op een werkelijk schitterende locatie. vraagprijs € 590.000,- k.k.

GreNsWeG 2 OOsterstreeKOp een mooie landelijke locatie gelegen statiGe WOONBOerDe-rij met Fraaie DuBBeLe GaraGe en HOOiBarG op maar liefst een hectare grond. Deze fraaie boerderij is van 1989! indeling: ruime hal met gang, toilet, ruime living met houtkachel, tuin-/werkkamer met tuindeuren, sfeervolle woonkeuken (2005) met inbouwapparatuur, ruime bijkeuken, luxe badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel en de “deel” (inpandige berging). 1e verd.: overloop, 4 slaapkamers waarvan 2 zeer royaal en een tweede badkamer voorzien van ligbad, toilet en v.w.t. 2e verd.: dubbele bergzolder. Deze mooie boerderij en schuur zijn opgetrokken in Friese geeltjes en keurig en goed onderhouden. Tevens staat er op het erf een mooie hooibarg met daarin een buitenkeuken en een zitje waar u heerlijk kunt vertoeven.

vraagprijs € 598.000,- k.k.

aLteveersWeG 12 BOijLGrenzend aan het Nationaal Park “Het Drents Friese Wold” en ver-scholen in het groen treft u deze WOONBOerDerij met een vrij-staaND GasteNverBLijF (ca. 340 m3 inhoud), schuur, paardenstal-len, kapschuur en rijbak aan. De opstallen worden omsloten door een fraai aangelegde siertuin, een eigen bos en een omheind weiland (to-tale perceeloppervlakte bijna 2 ha.)! aan de gezellige binnenplaats zijn alle gebouwen gesitueerd. indeling: entree, toilet, kelder, royale L-vormige woonkamer met open haard, semi-open woonkeuken en slaapkamer met badkamer. 1e verd.: overloop en vide, slaapkamer, hobbyruimte en een inloopkast. Met de aanwezigheid van het gastenverblijf (volwaardig woongedeelte) is dit object voor vele doeleinden geschikt zoals mantelzorg, praktijk aan huis, B&B etc. Een bijzonder sfeervol geheel op een rustige locatie!vraagprijs € 649.000,- k.k.

Page 22: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

22Telefoon (0521) 342834 Volg ons ook via

sParreNLaaN 2 ZuiDWOLDeaan de rand van Zuidwolde in een prachtige groene omgeving gele-gen rOyaLe viLLa met DuBBeLe iNPaNDiGe GaraGe en ZWeM-BaD op een zeer ruime kavel van 4.270 m2. Bouwjaar 1974, in 2002 geheel en zeer luxe gerenoveerd en uitgebouwd. indeling: entree, toilet, speelse living met dubbele schuifpui, woonkeuken met natuurstenen blad en alle inbouwapparatuur, bijkeuken met extra werkblad, wijnkelder, gang, 2 slaapkamers en een gastenbadkamer, fraaie werkkamer met schuifpui en gashaard, masterbedroom met airco, kastenwand, doorloop naar het zwembad en een ruime en luxe badkamer. In de zijvleugel is de dubbele garage aanwezig voorzien van elektrische roldeur, zolder en een technische ruimte (zwembad). De ruime villa is van alle gemakken voorzien zoals een centraal stofzuigersysteem, vloerverwarming, alarm, airco, draai-/kiepramen etc. vraagprijs € 749.000,- k.k.

HOOFDstraat 15 Dieveraan de rand van het dorp gelegen royale karakteristieke en MONu-MeNtaLe viLLa met ruime tuin, totaal 2.352 m², bouwjaar 1918. Deze prachtige villa is in 2006 omgebouwd tot een WOONHuis met tOPKWaLiteit BeD eN BreaKFast accOMMODatie. Naast een volledig en ruim privé woongedeelte zijn er maar liefst 8 uitstekende gastenkamers met dito badkamers en diverse gezamenlijke ruimten in het statige gebouw gerealiseerd. Het privé woongedeelte bestaat uit een entree, 2 sfeervolle woonkamers met een serre, kantoorruimte, toilet, woonkeuken met bijkeuken, ruime kelder, tussenruimte naar bedrijfsgedeelte en een royale masterbedroom met luxe badkamer op de eerste verdieping. Het object is voorzien van moderne technische installaties. Voor een juiste indruk is een bezichtiging aanbevolen.

vraagprijs € 698.000,- k.k.

statiONsWeG 8 MePPeLuniek is dit fantastisch nagenoeg geheel gerenoveerde MONuMeN-taLe vrijstaaNDe HereNHuis met GaraGe in het centrum van Meppel. Bouwjaar 1896 en stijlvol in fasen gerenoveerd. indeling: entree/vestibule, fraaie gang met originele vloertegels en garderobenis, toilet, praktische en goed bruikbare (wijn)kelder, prachtig trappenhuis met bijzonder bewerkte ramen, stijlvolle en royale kamer-en-suite (originele schuifdeuren met glas-in-lood) met parketvloer, schouw, tuindeur en boekenkast, nieuwe keuken (2008) met alle inbouwapparatuur en een ruime bijkeuken/berging.1e verd.: overloop met vaste kasten, 4 ruime slaapkamers waarvan 1 met dakterras en een prachtige badkamer. 2e verd.: zeer ruime overloop met mogelijkheden voor een werk- of bergruimte en 2 slaapkamers. Dit prachtige object ademt de sfeer van vroeger in een modern jasje. vraagprijs € 699.000,- k.k.

WeLPeNHOF 2 MePPeLrustig aan de rand van Meppel gelegen LuXe en rOyaLe viLLa met iNPaNDiG ZWeMBaD en DuBBeLe GaraGe op een zeer ruime kavel van 1.565 m2 grond, bouwjaar 1989. vijf slaapkamers en drie badkamers! indeling: ruime entree met vide en garderobe, toilet, speelse en royale living met werkgedeelte/bibliotheek, schuifpui en gashaard, woonkeuken met alle inbouwapparatuur, ruime bijkeuken, fraaie inpandige dubbele garage, gang, masterbedroom bestaande uit een royale slaapkamer met schuifpui en vaste kast en een badkamer. Het relaxgedeelte bestaat uit een inpandig verwarmd zwembad met jetstream, douche, toilet en een kleedruimte. 1e verd.: royale vide/overloop, centrale badkamer 4 zeer ruime slaapkamers waarvan 1 met een bijkamer en 1 met een separate badkamer. 2e verd.: bergzolder. vraagprijs € 695.000,- k.k.

Page 23: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Telefoon (0521) 342834 Kijk ook op www.fehse.nl 23

ZWarteMeerWeG 31 KraGGeNBurGHeerlijk vrij, in de buurt van bos en water gelegen MaGistraLe ver-BOuWDe WOONBOerDerij met iNPaNDiGe GaraGe en GrOte scHuur op een ruime kavel van bijna 7.000 m2. Deze geweldige boerderij/landhuis is voorzien van alle comfort, luxe en architectonisch speelse elementen. De combinatie van ruimte, indeling en ligging biedt vele mogelijkheden; van kantoor of werken aan huis tot dubbele bewoning of bijvoorbeeld gastouderschap. Op het ruime, verharde en omheinde erf zijn de twee bijgebouwen aanwezig. Een mooie, praktische en geïsoleerde loods/schuur en een hobbyschuur/dierenverblijf welke een extra dimensie geven aan de mogelijkheden. De besloten tuin (met veranda en terras op het zuidwesten) ligt achter de boerderij en biedt prachtige vergezichten over de omliggende landerijen. Laat u verrassen door dit bijzondere object!

vraagprijs € 849.000,- k.k.

DijKHuiZeN 107 ruiNerWOLDaan de rand van het dorp gelegen statiGe GeHeeL Gerestaureer-De HereNBOerDerij (rijKsMONuMeNt) met groot bijgebouw en weiland, totaal ruim 4.400 m2 grond. Bouwjaar 1896, in 2002 geheel met oog voor detail en met respect voor de historie gerestaureerd. Het gehele complex bestaat uit de bijna 40 meter lange boerderij met herenhuis en ruime deel, een bijgebouw met daarin een luxe gastenverblijf en garageruimte voor meerdere auto’s, een stijlvol erf en tuin met dito beplanting en bestrating en een weiland. Het hoofdgebouw is deels met riet en deels met zeer bijzondere Lucas IJsbrand pannen gedekt. Slechts een voorbeeld van de vele authentieke en/of gerestaureerde elementen die dit object rijk is. De gebouwen worden omringd door het stijlvolle erf met een bijpassende beplanting/tuin. Het weiland ligt naast de boerderij en maakt het houden van dieren mogelijk.vraagprijs € 1.069.000,- k.k.

LycKLaMaWeG 1 WOLveGain het centrum van Wolvega gelegen rOyaaL HereNHuis met ZWeMBaD en ruim 1.200 m2 BeDrijFsruiMte op een zeer ruime kavel van maar liefst 5.800 m2 grond. Bouwjaar 2007. indeling souterrain: grote relaxruimte met saunagedeelte.Begane grond: royale hal met indrukwekkende trap, ruime bijkeuken met goederenlift, toilet, een royale werkkamer/kantoor, 2 slaapkamers, luxe badkamer met dubbel v.w.t-meubel, jacuzzi en een fraaie inloop stortdouche. Via de werkkamer is de zwembadvleugel bereikbaar met daarin een fraai verwarmd zwembad. Deze vleugel is verder voorzien van een bar en drie schuifpuien. 1e verd.: riante living, luxe open keuken, toilet en een werkkamer. Vanuit de living is tevens het dakterras bereikbaar. 2e verd.: overloop, masterbedroom met inloopkast en nog een extra slaapkamer. vraagprijs € 825.000,- k.k.

LHee 11 DWiNGeLOOvlakbij Nationaal Park Dwingelderveld gelegen PracHtiGe ver-BOuWDe statiGe WOONBOerDerij met veLDscHuur, rijBaK en WeiLaND, totaal ca. 1,25 ha. grond (er is meer grond bij te ko-pen). Deze in 1998 sfeervol gerenoveerde boerderij combineert luxe en ruimte met landelijk wonen. indeling: royale entree met vide, toilet, statige woonkamer met schouw in het voorhuis, riante woonkeuken met alle inbouwapparatuur en schuifpui, enorme bijkeuken met tweede aanrechtblok en vaste kasten, masterbedroom met kastenwand en badkamer (2012). Verder aanwezig zijn een grote inpandige berging, een werkplaats en een keurig stalgedeelte voorzien van koeienstand, paardenbox en hooizolder. 1e verd.: zeer ruime vide, 3 mooie slaapkamers, tweede badkamer, werkruimte/kantoor en een grote bergzolder. vraagprijs € 749.000,- k.k.

Page 24: Fehse WoonMagazine april-mei 2015

Kijk ook op www.fehse.nl

Egginklaan 2-07971 CA Havelte

Tel. 0521-342834

[email protected]