FART Magazine Issue 10 2010

Click here to load reader

 • date post

  26-Jun-2015
 • Category

  Documents

 • view

  160
 • download

  4

Embed Size (px)

Transcript of FART Magazine Issue 10 2010

FART wil graag iedereen bedanken die zijn/haar materialen heeft opgestuurd naar [email protected] We zijn erg blij met deze editie en hopen dat jullie er ook van zullen genieten. De FART staat weer vol met nieuw talent. FART heeft nu al 10 edities achter de rug en hopen in de toekomst weer minimaal 10 schitterende edities uit te brengen. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website en nieuwe functies. Misschien heb je tips of lijkt het je zelfs wel leuk om mee te werken aan de FART. Aarzel niet en mail ons. FART is een jong magazine dat zich richt op diverse creatieve stromingen. We promoten het werk van diverse artiesten, zowel amateur als professional en hopen anderen hiermee te inspireren. Het is een magazine/platform dat door en voor creatieve mensen is opgesteld. Dus iedereen kan in de FART komen met zijn of haar werk. Hopelijk wordt FART alleen maar mooier, beter, toegankelijker, groter en professioneler in de toekomst. Daarom zijn alle tips van harte welkom. Iedereen in deze creatieve wereld streeft naar perfectie en daarop vormt FART geen uitzondering. Iedere keer zijn we weer op zoek naar helden in de creatieve stromingen. Die we dan op een voetstuk zetten in het magazine, middels een interview of een weergave van hun werk.

Photo By Olof Wessels

photography: Joke Schaper model: Rosalie Engelgeer MUA: Cynthia Lacle

photographer: Vincent Kos model: Pallas Ulla

INTERVIEW VINCENT KOS /VINCENT KOS IS zON 5 jaaR gElEdEN bEgONNEN mET fOTOgRafIE. VORIg jaaR IS hIj afgESTudEERd Op dE fOTOaCadEmIE IN amSTERdam, maaR hIj IS zEKER NIET uITgElEERd.

alS IK Oud EN gRIjS bEN hOOp IK NOg alTIjd TE gROEIEN IN fOTOgRafIE!

Wanneer ben je begonnen met fotograferen? Zon 5 jaar geleden, na 2 weken met een compact camera gefotografeerd te hebben moest ik van mezelf overstappen naar wat beters, en toen kocht ik meteen de Canon 20D met bijhorend groothoeklensje. En dat ging stukken beter natuurlijk! Het begint met het fotograferen van bloemetjes en dat was ik eigenlijk ook snel zat waarna er een periode van veel uitproberen en kijken wat ik het leukste vond volgde. Wanneer Wist je dat je fotograaf Wilde Worden? Twee weken nadat ik de compact camera gebruikte dus eigenlijk. De verkenningsperiode was o.a. architectuur/urbex fotografie. Ben toen vaak met andere fotografen op stap geweest naar Belgi en heb hier een hoop verlaten locaties gezien. Als ik er aan terugdenk krijg ik eigenlijk wel heimwee, dat was altijd zo gezellig! Na een tijd kwam ik iemand tegen die regelmatig modellen meenam naar zon locatie en of ik het leuk vind om eens mee te doen, waarmee ik begon met de eerste portretten en modellen te fotograferen. Eerst met alleen make-up en in de loop der jaren groeit het uit tot wat ik nu bereikt heb. Tussentijds heb ik nog wel een studie gevolgd bij de Fotoacademie in Amsterdam en daar ben ik vorig jaar Mei afgestudeerd richting mode. Ik heb het idee dat ik hier veel geleerd heb, vooral met composities en het weglaten van stukken uit fotos die het beeld minder sterk kunnen maken. Maar ben zeker nog niet uitgeleerd en wil nog altijd meer en beter. Ben niet zo snel tevreden, als ik oud en grijs ben hoop ik nog altijd te groeien in de fotografie.

doe je veel opdrachten? Zo ja, Wat voor bladen/merken? De opdrachten verschillen van maand tot maand, heb onder andere voor de officile blog van de Fashion Week fotos gemaakt. En verschillende portret klussen, portret en bedrijfsreportages en binnenkort heb ik weer wat klussen voor sieraden merken en Miss verkiezingen. Ook CD hoesjes moeten er aan geloven. Wat vind je het leukst om te doen? Combinatie van beauty portretten en mode fotografie op locatie. Studio wijk je toch vaak naar uit door echt Hollands weer, maar als ik de kans heb fotografeer ik toch liever buiten. En ik laat me door een paar spettertjes absoluut niet wegjagen. Ik zoek liever naar een oplossing en aanpassing in het thema dan dat ik me naar binnen laat sturen. is er Wel eens iets fout gegaan? Kan me eerlijk gezegd niet bijzondere dingen voor me halen. Wel wat kleine dingen. Wel eens gebeurd dat er een model teveel kwam opdagen door een miscommunicatie met een bureau en dat er net te weinig kleding was voor 2 modellen. Maar dat was goed opgelost door het af te wisselen met beauty en ten voeten uit fotos.

photographer: Vincent Kos fashion designer: Larisa Katz styling: Cemile van Dalen make-up & hairstyling: Iris Hoeben

photographer: Vincent Kos fashion designer: Layla Khnen make-up & hairstyling: Iris Hoeben model: Adinda Jane

photographer: Vincent Kos styling: Evelien Tomaszewski make-up: Iris Hoeben hairstyling: Charissa Bruyning model: Cynthia @ Tony Jones

Wat vind je jou beste foto en Waarom? Dit is een moeilijke vraag, ik vind verschillende fotos eigenlijk het mooiste in hun eigen categorie maar vind het belangrijk dat er een krachtige blik is van het model en dat in combinatie met een leuk totaal plaatje met licht/kleding/model. Waneer ben je tevreden? Als je klaar bent en eigenlijk nog een paar uur wilt doorgaan omdat de sfeer of beelden zo geweldig worden. Maar eigenlijk ben ik nooit tevreden en wil ik altijd beter! vind je jeZelf een goede fotograaf? Ben van mening dat je nooit klaar bent de ontwikkeling van de fotografie maar heb zeker het idee dat ik creatieve beelden kan neerzetten ja. Waar heb je een hekel aan? Als apparatuur niet meewerkt tijdens de shoot , laatst had ik dat een keer, maar toch een geluk bij een ongeluk, wilde gaan inflitsen en half uur later werd het ineens toch erg zonnig en heb ik alleen met zonlicht gefotografeerd. En er gaat niets boven het prachtige natuurlijke licht van de zon dus het was helemaal geweldig geworden!

shoot je het liefst op locatie buiten, of in een studio? Locatie heeft dus zeker mijn voorkeur door de uitdaging van het spelen met de omgeving maar ook de reacties van de mensen op straat. Ik ben namelijk gek op shoots in het centrum van een stad bijvoorbeeld. In de studio is ook leuk, dan heb je alle rust om ontspannen met haar of make-up beauty fotos te maken. Met het juiste project is dat dan handiger! heb je Wel eens als je klaar bent en achteraf denkt, het Ziet er niet uit? Nee eigenlijk niet zo, weet eigenlijk tijdens de shoot al dat het niet is wat ik wil en dan zoek ik door tot ik een beeld heb wat me wel aanspreekt. Een beeld moet meer uitstralen, als ik een beeld voor me heb denk ik, zou deze ook leuk zijn zonder het bijzondere haar/make-up en kleding?

photographer: Vincent Kos make-up & hairstyling: Samantha van de Ven model: Adinda Jane Kennedy

photographer: Vincent Kos fashion designer: Anke de Vor/Ivana Stikic make-up & hairstyling: Soraya Schouten model: Emma @ Tony Jones

Wat maakt volgens jou een foto goed? Lichtgebruik, uitstraling van het model en dat je even blijft hangen bij het kijken naar een foto. Waar haal je je inspiratie vandaan? Bijna overal wel, om me heen, films, editorials. is het Wel eens voorgekomen dat je het niet eens Was met een visagist of stylist en andersom? Er komen altijd wel eens dingen voor dat je samen twijfelt over een foto die je samen uitkiest maar dat lost altijd wel op als je eerlijk uitlegt waarom de ene foto toch beter past in de serie. En als er specifieke makeup gebruikt word bijvoorbeeld kan er altijd

een extra close up gefotografeerd worden ter aanvulling. met Wie Werk je liever, mannen of vrouWen? Mijn voorkeur gaat toch uit naar werken met vrouwen ja. Dit omdat ik voor mijn gevoel meer kan met beweging, vorm, kleding en make-up binnen de fotos. Maar met mannen kan je weer een hoop andere dingen, zie bijvoorbeeld de fotos van mij uit de mannen editie van Fart een tijdje terug. met Welke mensen Zou je nog eens graag Willen samenWerken? Er zijn zoveel mensen met wie ik graag samen wil werken, Eigenlijk niet echt specifieke namen. Ik laat mijn team altijd graag op mijn pad komen.

photographer: Vincent Kos model: Lisette

Wat Was je leukste en minst leuke samenWerking? Iedere samenwerking is verschillend dus hier heb eigenlijk ook niet echt direct een ervaring mee maar er zijn altijd voorkeuren met wie je werkt en daarom hou ik er ook van om regelmatig met vaste teams te werken voor vrij werk, dan weet je waar je aan toe bent en zorgt ervoor dat er een vertrouwde sfeer is tijdens de shoot. Wat Zijn je sterke en ZWakke punten? Verhalende fotografie is niet mijn sterkte kant, meestal werk ik wel met een thema maar een verhaal zit niet zozeer in mijn fotos. Naar mijn persoonlijke mening is dat ook niet echt nodig binnen modefotografie. Mijn sterkte kant is dat ik van een ongedwongen sfeer hou tijdens de fotoshoots. Dit lukt altijd wel goed en vind dit erg belangrijk om een puur beeld uit je camera te krijgen. Wil je dit voor altijd doen? en Wat Wil je bereiken? Voor altijd is een groot woord maar als het beetje meezit wil ik wel doorgaan tot ik niet meer kan ja! Uiteindelijk wil ik veel editorials maken en dit in combinatie met commercile klussen. Wil ook zeker niet in Nederland blijven hangen, op naar Parijs of USA!

FART MAGAZINE BEDANKT VINCENT VOOR DIT INTERVIEW.

photographer: Vincent Kos fashion designer: Hyun Yeu make-up & hairstyling: Samantha van de Ven model: Ernestine en Felice @ Max Models

INTHEPICTURE

Photography: Olof Wessels | Mua: Danielle Trilsbeek | Model: Lotte

FOLKLORISTIC by PEPA

jEAN-mARC CARACCI Homo UrbanUs EUropEanUs

Photography: Joke Schaper Model: Bo @ Xistanz MUA/Styling: JokingTrojan

HILDA JONKMAN

visagist

Hilda Jonkman is 5 jaar geleden begonnen met visagie, Ze heeft eerst 20 jaar ervaringen tijdens het kappersvak opgedaan en hoopt in de toekomst ooit nog eens met Steven Meisel te mogen werken, en publicaties te maken voor gerenommeerde bladen. Je leest hier meer over Hilda in het interview!

Photographer: Michel Zoeter Fashion Stylist: Jalal de Boer Model: Jacomien Roobol @ De boekers Hair & Make-up: Hilda Jonkman

Wanneer ben je begonnen met visagie? Professioneel ben ik 5 jaar bezig met visagie Wanneer wist je dat je visagist wilde worden? Ik heb ruim 20 jaar in het kappersvak gezeten voordat ik als freelancer met mijn eigen business begon. Op een productie set zag ik een visagiste aan het werk en had gelijk van; dat wil ik ook! Het viel binnen als een soort lotsbestemming. Doe je veel opdrachten? Zo ja, wat voor bladen/merken? Ik heb gelukkig regelmatig leuk opdrachten oa voor: Hizi Hair, Coiffure Award, Pelle Pelle fashion, Kani, Philips, Amsterdam Internationaal Fashion week, Omoda schoenen en Hans Appenzeller (goud- en zilver smid).

Ook heb ik tv commercials, promotiefilmpjes en banners voor op websites van bedrijven gedaan. Wat vind je het leukst om te doen? High fashion Photoshoots Is er wel eens iets fout gegaan? Nee, niets bijzonders. Soms moet de sfeer van de haren en of make-up toch net anders dan dat je ge dacht maar dat is altijd aan te passen. Wat vind je jou beste werk? Mijn beste werk hoop ik altijd te maken met mijn nieuw aankomende shoot. Eigenlijk heb ik nooit lang een voldaan en tevreden gevoel. Ik wil altijd beter, mooier, aparter, meer, enz.

Photographer: Joke Schaper Fashion Stylist: Jalal de Boer Model: Anne [email protected] Hair & Make-up: Hilda Jonkman

photographer: Rutger van de Bent fashion Stylist: Cemile van Dalen model: Juliette hair & make-up: Hilda Jonkman

photographer: Ron Logher stylist: Jalal de Boer fashiondesigner: Sepehr Maghsoudi make-up & hairstyling: Hilda Jonkman model: [email protected]

photographer: kasimir szekeres stylist: Jalal de Boer fashiondesigner: Sepehr Maghsoudi make-up & hairstyling: Hilda Jonkman model: [email protected]

Waneer ben je tevreden? Ik ben blij als mijn opdrachtgever tevreden is of als ik met vrijwerk iets aparts neergezet heb. Waar heb je een hekel aan? Als mensen misbruik maken van anderen en mezelf. Ook heb ik een hekel aan mensen die aan het poederloeder syndroom lijden (mensen die het vak makeup en hairstylist niet serieus nemen).

Heb je wel eens als je klaar bent en achteraf denkt, het ziet er niet uit? Nee, als je gewoon doorgaat tot dat je wel tevreden bent, dan krijg je dat niet. Wat je aan make-up er op doet, kan er ook weer af en je kan het altijd bijwerken. Dat geldt voor hairstyling ook. Tevens is een goede voorbereiding heel belangrijk.

photographer: Armando Branco fashion Stylist: Joris van Geel model: [email protected] models hair & make-up: Hilda Jonkman

photographer: Famke Backx model: Nana Rapeblossom hair & make-up: Hilda Jonkman kroon & halsketting: Amore De Mori assistant photographer: Leonie van Someren

photographer: Famke Backx model: Nana Rapeblossom hair & make-up: Hilda Jonkman kroon & halsketting: Amore De Mori assistant photographer: Leonie van Someren

Waar haal je je inspiratie vandaan? Dat kan in principe van de straat tot de Voque Italia zijn. Is het wel eens voorgekomen dat je het niet eens was met de fotograaf? En andersom? Dat komt wel eens voor. Dan bespreek je dat maar het belangrijkste is dat de opdrachtgever tevreden is. Met wie werk je liever, mannen of vrouwen? Maakt me niets uit als ze maar het zelfde doel voor ogen hebben en dat is een mooi product maken. Wat was je leukste en minst leuke samenwerking? Normaal gesproken is het gezellig onder professionals. Iedereen weet dat creatieve dingen het best ontwikkelen in een ontspannen sfeer Ik heb een keer een opdracht voor een beginnende ontwerpster van streetware gedaan. Dat ging heel lekker en ze was tevreden maar na de shoot betaalde ze de factuur niet, nam geen telefoon op en beantwoorde mijn mail niet. Dat voelde heel stressvol. Maar na een brief van een incassobureau was zij nog meer geld kwijt. Mij koste het een paar tientjes, maar ik heb mijn geld toch gekregen. Dat was kicken! Na een paar maanden eindelijk gerechtigheid!

Wat zijn je sterke en zwakke punten? En waarom? Ik wil het liefst alles zelf doen en dat is best zwaar als je haar en make-up (en soms nagels) moet doen, zeker met meerdere modellen. Daarnaast leg ik de lat voor mezelf best hoog. Dus, mijn sterke kanten zijn tevens mijn valkuilen. Wil je dit voor altijd doen? En wat wil je bereiken? Zolang als het goed voelt ga ik door met dit vak. Zonder mijn innerlijke drijfveer heb je geen creativiteit en is de spirit weg. Mijn doel is publicaties maken voor gerenommeerde bladen. Werken met leuke en inspirerende mensen en een leuke (lees: lekkere) boterham verdienen. Met welke mensen zou je nog eens graag willen samenwerken? Steven Meisel (goed een beetje hoog gegrepen) Allard Honig. Pablo Delfos

FART MAGAZINE BEDANKT HILDA VOOR DIT INTERVIEW.

ComfortZoneDe comfortzone is een nieuw initiatief van FART. We blijven themas hanteren, maar we willen mensen die geen aansluiting kunnen vinden bij een thema er niet van weerhouden niets op te kunnen sturen naar de FART. We willen ten allen tijde beschikbaar zijn voor een breed georinteerd publiek. Vandaar de tweedeling in het magazine. Het eerste deel zal bepaald worden door de diverse interpretaties van creatieve helden met betrekking tot een thema. Het tweede deel, de comfortzone, zal een platform vormen voor al overige inzendingen. Om hier de kwaliteit hoog te houden en het thema deel niet te verdringen, hanteren we hier bepaalde inzendingslimieten. Concrete aantallen zijn hiervoor niet, het moet gewoon in verhouding staan tot het thema deel. Bijvoorbeeld 10 series thema gebonden dan is er plek voor ongeveer 6 series vrij werk. Wederom kunnen alle inzendingen, zowel thema als niet thema gebonden en ook die van een FART ver in de toekomst naar [email protected] nl gestuurd worden. In de meeste gevallen proberen we binnen 24 uur hierop te reageren of een serie al dan niet geschikt is voor plaatsing. Bij afwijzing zal de verzender uitgebreide feedback ontvangen, dit kan mogelijk als soort van leermoment dienen. In alle gevallen zal er respectvol met de ingezonden informatie omgegaan worden. We zien jouw inzending hopelijk zo snel mogelijk tegemoet!

The comfort zone is a new initiative of FART. We will continue to cover different topics, but we also want to make sure people that find it hard to stay within one topic will have an opportunity to contribute to FART. At all times we want to be accessible to as many creative minds as possible. That is why we decided to have two divisions in the magazine. The first half will cover all the interpretations of the set topic of our creative minds. The second half, the comfort zone will be a platform for any other great contribution. To keep up the quality, and also to give enough space to the thematic part, there will be a limit to those contributions though. There is no concrete numbers set for this; we just feel that the proportion needs to be kept. If we have ten series covering the theme part, we will for example include six in the comfort zone. Again all contributions, topic or comfort zone related can be sent to [email protected] In most cases we will react to it within 24 hours, and tell you if it is suitable for publishing in the magazine or not. If we dont find it matching we will offer a detailed explanation for it. In any case we will handle all sent material respectful and with care. Hopefully we can find your contribution in our mailbox soon!

Photographer: Joke Schaper, Model Sanny Bartlema

Photography: Jrgen Houtsma | Model: Ayesha Spoel | Visa & hairstyling: Sylvia Hartman - Artfaces.nl | Styling: Rosy Warmadinata | Locatie: Chateau III - Pont de Libin (dit graag ook vermelden)

LADY OF THE NIGHT,

sweet sugarPhotography: Frank Brouwer Mua/Hair: Dianne Nieuwenhuis Model: Melissa Houben

Model: Leonie Photographer: Robby Brouwers www.rbphotoworks.be

Photographer: Olof Wessels | Model: Ayesha | MUA: Juliette Den Ouden

onlin send

of no v in yo ember. ur su bmis sio

15th

e on

the

NOW!

n

Sier jij de cover van de FarT 11 ?___________

BARBIE GIRls & supER HERoEs?Of misschien een tof interview over wie jij bent en wat je doet, of een gave editorial. Let us know. Stuur je ideen en voorbeelden naar [email protected] fartmagazine.nl. Voor de mensen die niets met dit thema hebben is er natuurlijk wederom the comfortzone. Alle inzendingen worden beantwoord. Bij afwijzing zal de inzender uitgebreid feedback krijgen, zodat de inzender er eventueel van kan leren. Aan mensen negeren of afzeiken doen wij niet. FART is een tof platform waarop iedereen zijn materialen kan showen aan de rest van de wereld! Met als doel andere creatievelingen te inspireren en te motiveren om ook te knallen van creativiteit! Voor opmerkingen, vragen, etc. kun je ons ook altijd mailen!

models: janneke scherpenhuyzen & maayke scherpenhuyzen styling, mua & haarstyling: rinat drake photographer: marius suiker

photography: patrick O. www.patrickophotography.com model: michelle Victor makeup: lauren baker using m.a.C. Cosmetics

Chateau deNa het succes van Chateau 1 en 2 werd besloten voor Chateau weekend nummer 3. Rian(www.seyianne.nl) zal het deze keer alleen moeten organiseren dus het plan is om maximaal 25 personen toe te laten dit jaar. Ondanks de vele last minute afzeggingen van fotografen en modellen is ze erin geslaagd om een geweldige groep mensen bij elkaar te rapen... Het belooft een weekend van topkwaliteit te worden! Velen van ons carpoolen natuuuuurlijk om het zo milieuvriendelijk mogelijk te houden, maar bovenal voor de gezelligheid. Het is gemiddeld toch al snel 3 uur reizen voor iedereen en als je dan ook nog eens 2 uur moet wachten op de meneer van de anwb is het veel gezelliger als je dit met zn tweetjes kunt doen! Er is dan ook geen auto die niet propvol zit. Flitsers, statieven, accu, reflectieschermen enzovoort en dat is alleen nog maar wat de fotografen bij zich hebben... De modellen, visagisten en stylisten hebben ook bergen aan rommel meegenomen (vrou-

Luxewen!?). Tsja, niemand weet wat er gaat gebeuren dus er moet zoveel mogelijk mee. Als kennismaking na deze veel te lange rit is Johan Bruyn ingezet als BBQ King. Zodoende werd het een soort van change... vleesje afgeven, kletsen met je buurman/ vrouw, vleesje ophalen en kletsen met je nieuwe buurman/vrouw. Tijdens de BBQ krijgen we nog bezoek van onze huisvos, welke schijnbaar wel vaker langs komt voor een stukje vlees, aangezien hij op enkele meters afstand van je gaat staan wachten op voedsel.En dan eindelijk! Rian roept iedereen naar binnen, het is tijd voor de verrassing! Na een korte toespraak en het uitdelen van T-shirts voor de Chateau die-hards is het Guitar Hero tijd! Andrea en Maikel krijgen al snel de smaak te pakken en gaan helemaal los! Dat belooft wat voor de komende dagen. Met een houding van.... we zien morgen wel wat we gaan doen gingen we naar bed en de volgende ochtend klonk de vuvuzela door de gang. Het was tijd om op te staan en te beginnen met shooten! Dit jaar was het voor het eerst dat er van te voren teams waren gevormd, zo had iedereen op zaterdag ochtend een team om mee te starten en rende niemand als een kip zonder kop in de rondte. Wat er daarna gebeurde, is in weinig woorden niet te beschrijven. Waar je ook keek waren visagistes bezig om creative hoogstandjes te maken met make-up en bossen aan haar. De eetkamer was ondertussen omgebouwd tot kledingwinkel R&R (Rian en Rosy) en we kwamen stopcontacten tekort (behalve op zolder...?) voor alle fotografen die in en om het huis bezig waren met het opzetten van lichtopstellingen. Er werden meubels in het weiland gezet en fotografen doken de sloot in om een zo mooi mogelijk plaatje te krijgen. Ook werd er een moord gepleegd en hebben we bezoek gehad van een verdwaalde Ninja. Zelfs de stoomcabine (jaja die was er ook gna gna) is niet overgeslagen als shootlocatie. Helaas is het weekend voorbij gevlogen, iedereen had nog wel een hele week willen blijven. Niet dat we dat overleefd zouden hebben... Iedereen was gesloopt! En dat ondanks de RedBull die niet aan te slepen was! Wat een geweldige mensen om mee te werken en wat een creativiteit krijg je door daar zelfs alleen maar naar te kijken. Volgend jaar ben ik zeker weer van de partij, nog maar 365 nachtjes slapen.

backstage/chateau de luxe

Fotograaf: Bob Joziasse | Model: Andrea

Fotograaf: Remco van den Braak | Model: Maikela

Fotograaf: Michel Mulder | Model: Ayesha

Fotograaf: Olof Wessels | Models: Andrea & Maikel | Mua: Yvonne van Dalen

Fotograaf: Johan de Bruyn, Model: Tanya, Mua: Ria Kap

Fotograaf: Jorgen Houtsma, Model: Nelleke, Mua: Yvonne, Styling: Nelleke & Rosie

Fotograaf: Mark de Leeuw | Models: Carmen & Maikel Mua: Aniek | Styling: Seyanne & Rosie

Photographer: Suryanty Thoeng www.suryantythoeng.com Stylist: Samantha Denise www.samanthadenise.com Hair & Make-up: Rani Kroy www.ranik.com.au Model: Dimity @ Chic Management www.chicmanagement.com.au Photographers Assistant: Sophie Lau

endless tripPhotography + Mua olof Wessels Model: christina Lobodka Styling: Gabrielle Koster

Je suis Parisienne

Photography: Jrgen Houtsma Model: Kirsten Diks Visa: Charlotte van den Braak Hair: Dianne Nieuwenhuisen Styling: Rosy Warmadinata Locatie: Chateau III - Pont de Libi

meaningless space

Photography Vincent Kos @ RFS Production Fashion Designer Janneke Lemmers Make up and Hair Danielle Trilsbeek Model Beau @ Favourite models

BARBIE GIRls supER HERoEs

&

15th of nove mbe send in your su r. bmissio n

online

on the

NOW!

photographer: michel mulder modellen: melissa en ralph mua: silvia