familieflyer cc het bolwerk voorjaar 2015

Click here to load reader

download familieflyer cc het bolwerk voorjaar 2015

of 4

 • date post

  06-Apr-2016
 • Category

  Documents

 • view

  215
 • download

  0

Embed Size (px)

description

 

Transcript of familieflyer cc het bolwerk voorjaar 2015

 • cultuurcentrum het bolwerkbolwerkstraat 17, 1800 vilvoorde, tickets en info: 02 | 255 46 90

  cultuurcentrum@vilvoorde.be, www.hetbolwerk.be

  voorjaar 2015gratis kinderopvang voor t jonge broertjes en zusjes tijdens de namiddagvoorstellingen!

  cc hetbolwerkfamilievoorstellingen in

 • De Boxtrollen familiefilm met ontbijtzo 11 januari 2015, 10u00 vanaf 6 jaar 5 - 4 (Gezinsbond) Nederlands gesproken

  De Boxtrollen zijn excentrieke, lieve snuiters die onder de grond in het dorpje Cheesebridge wonen. Ze voeden er samen de weesjongen Eggs op. Wanneer de dorpscrimineel, Archibald Snatcher, de Boxtrollen uit de weg wil ruimen besluit Eggs naar de bovenwereld te trekken om hen tegen te houden.

  Ontbijt vanaf 9u00; 3 (kind) en 5 (volw). Voor de kinderen die snel ontbijten is er animatie. Inschrijven voor het ontbijt is noodzakelijk en kan

  tot 7 januari 2015. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt.

  Kapitein WinokioWereldtourneezo 25 januari 2015, 15u00 vanaf 4 jaar 15 - 14 (Abo, Gezinsbond)

  Kapitein Winokio komt thuis van een lange wereldreis. Zijn hoofd en hart stromen over van muzikale en andere herinneringen aan de landen die hij bezocht. Ontdek waar Kapitein Winokio, Mevrouw de Poes en de matrozen verbleven. Zing mee met de kinderliedjes en muziekjes uit alle windstreken en laat je meevoeren door de Kapitein, over woeste zeen, de muziek achterna.

  De Pinguns van Madagascar wo 18 februari 2015, 15u00 vanaf 6 jaar 5 - 4 (Gezinsbond)

  Ontdek hoe de hilarische en in het diepste geheim werkende pinguns, Schipper, Kowalksi, Rico en Soldaat, hun weg vinden in de wereld van de spionage. Onder leiding van de knappe husky Agent Geheim (zijn echte naam), slaan ze de handen in elkaar met de geheime organisatie De Noorderwind. Samen gaan ze de strijd aan met de schurk dr. Octavius Brak, die onze wereld wil vernietigen.

  film voor tieners tijdens de krokusvakantie In de krokusvakantie plannen we opnieuw een film speciaal voor jongeren vanaf 12 jaar!

  The Maze Runner

  The Maze Runner, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Dashner, speelt zich af in een postapocalyptische wereld. Nadat zijn geheugen is gewist, komt Thomas terecht in een gemeenschap van jonge mannen. Als hij ontdekt dat ze gevangen zitten in een doolhof, sluit hij zich aan bij de runners. Niet alleen om uit het labyrint te ontsnappen, maar ook om het ijzingwekkende geheim dat schuil gaat achter hun lot te ontrafelen.

  The Maze Runnerdi 17 februari 2015 om 19u00 6 - 5 (65+, groepen, lerarenkaart) - 4 (-26)Noteer alvast di 7 april 2015 in jullie agenda voor een volgende film om 19u00 voor jongeren!

 • Cie LapsusSix pieds sur terredo 19 februari 2015, 19u00 vanaf 7 jaar 15 - 14 (Abo, -26, 65+, groepen, lerarenkaart)

  Deze Franse Cie Lapsus verenigt zes artiesten die in hun voorstelling samen de wereld opnieuw opbouwen na de oorlog. Zij benutten alles wat ze vinden: 300 blokken, 800 eierschalen, touwen en houten kisten Een uitbundig spektakel van jongleren en acrobatie, op de grond, met een eenwieler. Uitbundigheid, choreografie en virtuositeit ten top. Circusinitiatie door vzw Circolito vanaf 18u15 in de foyer

  De MaanUilskuiken en takkelingzo 1 maart 2015, 15u00 vanaf 5 jaar 8 - 7 (Abo, Gezinsbond)

  Appelaar is een huis. Hij is een boom natuurlijk, maar ook een huis. Appelaar is het huis van Uilskuiken en Takkeling. Uilskuiken is het zusje van Takkeling. Als ze later groot zijn, dan worden ze uil. Dat weten ze n al zeker, dat ze later uil worden. Uilskuiken en Takkeling is een verhaal over grenzen verleggen, over de realiteit en zijn beperkingen. Kinderkostanimatie i.s.m. Gezinsbond Vilvoorde

  Cie Jagat MataLa Maleta de Iratiza 14 maart 2015, 19u00 vanaf 7 jaar 12 - 11 (Abo, -26, 65+, groepen, lerarenkaart)

  La Maleta de Irati is een humoristische en multi disciplinaire voorstelling waar mime, dans, acrobatie, clownerie en maskerspel het publiek onderdompelen in een magische wereld vol verrassingen. Een man vindt een geheimzinnige koffer en dan ontspint zich een boeiende visuele reis boordevol fantasie, humor en pozie.

  Circusinitiatie door vzw Circolito vanaf 18u15 in de foyer

  Les ZerkiensReuszo 29 maart 2015, 15u00 vanaf 4 jaar 8 - 7 (Abo, Gezinsbond)

  Een Reus verblijft vredig en rustig in zijn eigen prachtige omgeving. Tot hij plots gezelschap krijgt van een Koning, zijn dochter n heel zijn hofhouding. De Reus en de Koning kunnen het absoluut niet met elkaar vinden en er ontstaat een spannende strijd tussen de twee. Op een dag gaat de Prinses op wandel in het bos en ontmoet ze de Reus

  Leerlingen van de Stedelijke Academie muziek, woord en dans concerteren vanaf 14u15 in de foyer

 • vu: A

  ndre

  a Fa

  bre,

  CC

  Het B

  olw

  erk,

  Bol

  wer

  kstra

  at 1

  7, 1

  800

  Vilv

  oord

  e, g

  rafie

  k: z

  ap.b

  e

  minimumleeftijdWe geven bij familievoorstellingen een minimum-leeftijd op en danken u om deze te respecteren want jongere kinderen worden niet toegelaten. Deze leeftijdsgrens houdt rekening met wat de kinderen aankunnen en wat hen bezighoudt. Jongere kinderen zullen niet ten volle genieten van de voorstelling; ze zullen snel hun aandacht verliezen, spelers en publiek storen en riskeren teleurgesteld de zaal te verlaten. Informeer bij reservatie naar onze gratis opvang met animatie voor de jongsten.

  bestel je tickets voortaan online via www.hetbolwerk.be

  U vindt er ook extra informatie, fotos, filmpjes en recensies terug

  of kunt zich er inschrijven voor onze e-nieuwsbrief.

  Paddington wo 8 april 2015, 15u00 vanaf 6 jaar 5 - 4 (Gezinsbond) Nederlands gesproken

  In Paddington reist een jonge beer uit Peru naar Londen, op zoek naar een nieuw leven in de stad waar hij altijd van gedroomd heeft. Wanneer hij helemaal alleen toekomt in Paddington Station, ontdek hij al snel dat het stadsleven niet zo gemakkelijk is als gedacht. Gelukkig ontmoet hij de familie Brown, die zich over hem ontfermt. Al snel wordt hij een deel van het gezin. Maar dan trekt hij de aandacht van een geslepen taxidermist die beertje Paddington maar al te graag aan haar collectie wilt toevoegen ...

  Spongebob, Spons op het droge wo 16 april 2015, 15u00 vanaf 6 jaar 5 - 4 (Gezinsbond) Nederlands gesproken

  SpongeBob SquarePants woont niet alleen in een ananas diep in de zee en is zo geel als een kaassouffl, maar bewijst binnenkort ook nog eens dat hij gemakkelijk de zevende Avenger had kunnen zijn. In de film over s werelds beroemdste spons, besluiten SpongeBob, Patrick, Octo en Meneer Krabs vanuit de zeebodem naar de mensenwereld af te reizen om een magisch boek terug te krijgen, nadat een gevaarlijke piraat er met de publicatie vandoor is gegaan.

  Villanella & Hanneke PauweSneeuwwitje en de 77 vergiftenza 18 april 2015, 19u00 vanaf 9 jaar 10 - 9 (Abo, Gezinsbond)

  Sneeuwwitje en de 77 vergiften is een sprankelende voorstelling vol humor en ontroering. Over het uitschakelen van indringers aan de keukentafel. Over (stief)ouders en (stief)kinderen die elkaars bloed wel kunnen drinken. Zal er ooit een moment komen waarop de twee vijanden samen voor de spiegel staan?