Factsheet QTR Fund (September 2011)

1
September 2011 ISIN code NL0009486372 Startdatum September 2009 Strategie Managed futures Minimum inleg EUR 50.000 Aankopen Eerste dag van de maand Geen aankoopkosten Verkopen Eerste dag van de maand 10 werkdagen opzegtermijn Geen verkoopkosten Kosten 0% beheervergoeding 20% prestatievergoeding High watermark Ja Koers 1048,13 Fondsvermogen 1.652.452 EUR Betrokken partijen ANT-Trust Confidon ABN AMRO BDO Ernst & Young Interactive Brokers QTR Invest B.V. Science Park 400 1098 XH Amsterdam T: 020 3030780 E: [email protected] W: www.qtrinvest.nl Factsheet Fund Het QTR Fund is gebaseerd op wetenschappelijk ontwikkelde systemen. Deze systemen handelen zonder menselijke tussenkomst op wereldwijde futuresbeurzen. Hierdoor worden de systemen niet gehinderd door emoties als angst en hebzucht. Door in te spelen op inefficiënties van de markten wordt rendement gemaakt tijdens stijgingen én dalingen van de beurs. De geavanceerde risico-management systemen van het QTR Fund beperken verliezen tijdens bedreigende marktomstandigheden. Het QTR Fund biedt haar cliënten een unieke vergoedingsstructuur. Participeren binnen het QTR Fund geschiedt op basis van ´no cure, no pay´. De beheerders van het fonds ontvangen alleen een vergoeding als de belegger geld verdient. Deze vergoeding is bovendien gebaseerd op een high water mark. Het QTR Fund kent geen vaste beheervergoeding en in- en uitstapkosten worden niet berekend. De minimale inleg in het QTR Fund bedraagt EUR 50.000 per deelnemer. Vanwege dit vereiste is het fonds op basis van de Vrijstellingsregeling Wft (art 4, eerste lid, onderdeel a) vrijgesteld van vergunningplicht in het kader van de wet op financieel toezicht. QTR Invest staat derhalve niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. Deze publicatie, en alle hierin opgenomen informatie, is vertrouwelijk van aard en mag niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband,electronisch of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van QTR Invest. Onderstaande resultaten tot oktober 2008 zijn gebaseerd op een back-test* * let op: backtest-resultaten zijn niet in werkelijkheid behaald

Transcript of Factsheet QTR Fund (September 2011)

September 2011

ISIN codeNL0009486372

StartdatumSeptember 2009

StrategieManaged futures

Minimum inlegEUR 50.000

AankopenEerste dag van de maandGeen aankoopkosten

VerkopenEerste dag van de maand10 werkdagen opzegtermijnGeen verkoopkosten

Kosten0% beheervergoeding20% prestatievergoeding

High watermarkJa

Koers1048,13

Fondsvermogen1.652.452 EUR

Betrokken partijenANT-TrustConfidonABN AMROBDOErnst & YoungInteractive Brokers

QTR Invest B.V.Science Park 4001098 XH Amsterdam

T: 020 3030780E: [email protected]: www.qtrinvest.nl

Factsheet Fund

Het QTR Fund is gebaseerd op wetenschappelijk ontwikkelde systemen. Deze systemen handelen zonder menselijke tussenkomst op wereldwijde futuresbeurzen. Hierdoor worden de systemen niet gehinderd door emoties als angst en hebzucht. Door in te spelen op inefficiënties van de markten wordt rendement gemaakt tijdens stijgingen én dalingen van de beurs. De geavanceerde risico-management systemen van het QTR Fund beperken verliezen tijdens bedreigende marktomstandigheden.

Het QTR Fund biedt haar cliënten een unieke vergoedingsstructuur. Participeren binnen het QTR Fund geschiedt op basis van ´no cure, no pay´. De beheerders van het fonds ontvangen alleen een vergoeding als de belegger geld verdient. Deze vergoeding is bovendien gebaseerd op een high water mark. Het QTR Fund kent geen vaste beheervergoeding en in- en uitstapkosten worden niet berekend.

De minimale inleg in het QTR Fund bedraagt EUR 50.000 per deelnemer. Vanwege dit vereiste is het fonds op basis van de Vrijstellingsregeling Wft (art 4, eerste lid, onderdeel a) vrijgesteld van vergunningplicht in het kader van de wet op financieel toezicht. QTR Invest staat derhalve niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

Deze publicatie, en alle hierin opgenomen informatie, is vertrouwelijk van aard en mag niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband,electronisch of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van QTR Invest.

Onderstaande resultaten tot oktober 2008 zijn gebaseerd op een back-test** let op: backtest-resultaten zijn niet in werkelijkheid behaald