EXCLUSIEVE ALL WAYS ZEECRUISES 2014 · PDF file Exclusieve All Ways Zeecruises 2 Exclusieve...

Click here to load reader

 • date post

  24-Jul-2020
 • Category

  Documents

 • view

  5
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of EXCLUSIEVE ALL WAYS ZEECRUISES 2014 · PDF file Exclusieve All Ways Zeecruises 2 Exclusieve...

 • Z E E C R U I S E S 2 0 1 4 E X C L U S I E V E A L L W A Y S

  p01Excl_Zee_NL.indd 1 25/10/2013 10:33:24

 • Ex cl

  u si

  ev e

  A ll

  W ay

  s Z

  ee cr

  u is

  es 2

  Exclusieve

  ALL WAYS zeecruises

  EXCLUSIEVE ALL WAYS ZEECRUISES

  2014 Thuisgevoel aan boord 4-5

  Service met een glimlach 6-7

  Ontdek de ziel van de bestemmingen 8-9

  Genieten aan tafel 10-11

  Ontspannend entertainment en inspirerende activiteiten 12-13

  Gespecialiseerde voordrachtgevers 14-15

  Oostende, uw inschepingshaven 16-17

  Pakketprijzen en kortingen 18-19

  Uw schip: MV Voyager 20-21

  Een ruime keuze aan kajuiten 22

  Plan MV Voyager 23-25

  Adembenemend Noorwegen en Spitsbergen 26-29

  Baltische Symfonie 30-33

  Keltische schatten 34-37

  Ijsland, land van vuur en ijs 38-41

  De mooiste Noorse fjorden 42-45

  Culinaire balade 46-49

  Agenda beurzen en presentaties 50

  Bijzondere voorwaarden 51

  p02-03Excl_Zee_NL.indd 2 25/10/2013 11:34:47

 • 3

  Deze nieuwe brochure EXCLUSIEVE ALL WAYS ZEECRUISES geeft u een mooi overzicht van onze exclusieve zeecruises in 2014.

  Ook in 2014 is de MV Voyager ons schip op mensenmaat voor een indrukwekkende reeks fantastische zeecruises. We hebben voor elk wat wils en zorgen ervoor dat ook bij dit nieuwe cruise aanbod ons UNIEK All Ways concept een verzameling is van onvergetelijke momenten.

  All Ways biedt u een intense cruise ervaring in uw eigen taal. Zowel aan boord als aan land tijdens de georganiseerde uitstappen bieden we dat ‘tikkeltje meer’. Ontdek ons concept in deze brochure.

  Unieke routes en spectaculaire highlights zijn ook voor 2014 weer opgenomen in ons programma. Wat dacht u van het mythische Spitsbergen en de wondermooie Noorse fjorden. Ontdek de Baltische zee met het ene hoogtepunt na het andere, of dompel u onder in de Keltische cultuur en natuur in Ierland, Schotland en de Britse Eilanden. Ook de overweldigende natuur van IJsland gaan we samen ontdekken. En… last but not least : de Culinaire Balade Cruise 2014 met taltijke meesterkoks aan boord zal gegarandeerd al uw zintuigen prikkelen.

  Ons All Ways personeel en de All Ways begeleiding aan boord geven u een ‘service met een glimlach’, bovendien in uw eigen taal. Dat is wat we dag na dag in de praktijk brengen om u een onvergetelijke cruisevakantie te bezorgen.

  We staan te popelen om u te verwelkomen aan boord en zijn ervan overtuigd dat deze brochure u helpt om de juiste keuze te maken.

  Met vriendelijke groeten,

  Bart Rutten CEO All Ways Cruises

  Book_excl._zeecruises_NL.indb 3 28/10/2013 17:39:17

 • O n

  ze t

  ro ev

  en 4

  Thuisgevoel aan boord

  Book_excl._zeecruises_NL.indb 4 28/10/2013 17:39:29

 • “ Aan boord kunt u genieten van een

  warme familiale sfeer en krijgt u een

  bijna individuele service waar, in

  de mate van het mogelijke, rekening

  wordt gehouden met uw eigen

  voorkeuren” 5

  Niets dan voordelen wanneer u deelneemt aan een cruise op een klein gezellig schip! Niet alleen zijn kleinere havens makkelijk bereikbaar, maar ook geniet u van een ongeëvenaarde persoonlijke service en een tastbare rust en stilte. Een vernieuwd en uitgebreid gastsprekersprogramma en een vlotte bediening door ervaren, heel vriendelijk personeel zijn de redenen waarom zoveel reizigers kiezen voor een All Ways cruise.

  Het bezoeken van niet-alledaagse plaatsen doet ons de drukte van de grotere havens vermijden. De kwaliteit, de variatie en de eigenheid van de excursies werden stuk voor stuk door ons professioneel team uitgezocht, rekening houdend met de belangrijkheid van de bezienswaardigheden en de � exibiliteit van ons schip.

  Individuele service

  Aan boord kunt u genieten van een warme familiale sfeer en krijgt u een bijna individuele service waar, in de mate van het mogelijke, rekening wordt gehouden met uw persoonlijke voorkeuren. Alles wordt in het werk gesteld om uw reis aangenaam en vlot te laten verlopen, en al snel voelt u zich verbonden met de andere gelijkgestemden die ook op ontdekking zijn naar nieuwe landen en culturen.

  U kunt in alle rust genieten van tal van activiteiten. Ontspan met nieuwe vrienden in een gezellige bar, geniet van een spetterende show of ontleen een boek aan de uitgebreide bibliotheek, of gewoonweg aan dek, vanuit een luie ligstoel, de blik op oneindig zetten en de longen vullen met verse zeelucht.

  Thuisgevoel aan boord

  Book_excl._zeecruises_NL.indb 5 28/10/2013 17:39:51

 • “ Overal staan helpende

  handen klaar omdat het

  personeel de oprechte wens

  heeft om te behagen”

  6 O

  n ze

  t ro

  ev en

  Service met een

  glimlach

  Book_excl._zeecruises_NL.indb 6 28/10/2013 17:39:58

 • 7

  Wat opvalt zijn de vele ‘repeaters’ aan boord van de All Ways cruises die de vriendelijkheid en bekwaamheid van onze bemanning weten te appreciëren. Overal staan helpende handen klaar omdat het personeel de oprechte wens heeft om te behagen. Onze ervaren All Ways begeleiders zijn attent en vriendelijk, waarschijnlijk de grootste troef van onze cruises! Geen twijfel mogelijk dat uw reis dan ook optimaal verloopt.

  Attent en hartelijk personeel aan boord

  Een veilige navigatie wordt gegarandeerd door de Kapitein en zijn of� cieren die u ook op de hoogte brengen over interessante weetjes tijdens de zeereis.

  De bagagedrager zorgt voor uw koffers en brengt die naar en van uw kajuit. ’s Avonds zijn uw plaatsen in het restaurant gereserveerd en wordt u door uw eigen kelner met de glimlach op uw wenken bediend.

  Het cabinepersoneel houdt tot tweemaal per dag uw kajuit netjes en vervangt regelmatig handdoeken. Indien gewenst zorgt uw persoonlijke kajuitsteward voor ‘room- en wasserijservice’ en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

  Nederlandstalige All Ways begeleiding en animatie

  Gedurende de volledige duur van uw cruise wordt u met raad en daad bijgestaan door ons tweetalig Belgisch All Ways team. De animatieploeg zorgt voor een grote verscheidenheid aan activiteiten en alle informatie, menu’s, voordrachten, shows en presentaties worden altijd in beide landstalen aangeboden.

  Dagelijkse informatie

  Dagelijks vindt u de ‘All Ways Daily’ in uw kajuit (het dagelijks programma). Zo blijft u op de hoogte van alle ontspanningsmogelijkheden waaraan u al dan niet kunt deelnemen. Dankzij het All Ways excursiebureau, dat beschikbaar is aan boord, kunt u het uitstappenprogramma raadplegen en eventueel ter plaatse nog excursies reserveren.

  Kortom, bij ons wordt u in de watten gelegd!

  Book_excl._zeecruises_NL.indb 7 28/10/2013 17:40:24

 • O n

  ze t

  ro ev

  en Ontdek de ziel van de bestemmingen

  “ De uitgebalanceerde excursies,

  die zorgvuldig worden uitgezocht

  door ons gespecialiseerd team,

  vormen één van de grootste troeven

  van onze All Ways cruises"

  8

  Book_excl._zeecruises_NL.indb 8 28/10/2013 17:40:34

 • Georganiseerde excursies Overweeg eerder om u aan te sluiten bij een georganiseerde uitstap dan wel om op eigen houtje een bezoekplaats te ontdekken. Hou rekening met volgende voordelen:

  ▶ Zorgvuldig uitgekozen excursies bieden voor elk wat wils ▶ Buitengewoon goede lokale agenten met wie al jaren wordt samengewerkt ▶ Professionele en hulpvaardige lokale Nederlandstalige gidsen (of vertaling naar het Nederlands)

  ▶ Geen tijdverlies met het uitzoeken van wat te doen, maar onmiddellijk doorreizen naar de hoogtepunten

  ▶ Optimaal gebruik maken van de voorziene tijd, zodat combineren van meerdere excursies soms mogelijk wordt

  ▶ Meer informatie vindt u in de gedetailleerde excursiebrochure beschikbaar in november.

  U onderdompelen in de culturele rijkdom van nieuwe bestemmingen is de specialiteit van de All Ways cruises. Bijna dagelijks kunt u op verkenning gaan zonder steeds uw koffer te hoeven pakken. De uitgebalanceerde excursies, die zorgvuldig worden uitgezocht door ons gespecialiseerd team, vormen één van de grootste troeven van All Ways cruises. Zowel natuur als cultuur komen aan bod, maar ook meer thema excursies en zelfs culinaire excursies (Culinaire balade cruise), al dan niet in samenspraak met onze gastsprekers aan boord.

  Zorgvuldige planning

  Onze zorgvuldige planning zorgt ervoor dat uw tijd zowel aan boord als aan land heel aangenaam is. Er staan zowel ‘niet-te-missen’ plaatsen op het programma, alsook het bezoeken van verborgen pareltjes die u niet had verwacht. Ze beantwoorden aan ieders smaak omdat zowel het ontdekken van de ongerepte natuur als het beleven van een andere cultuur centraal staan.

  Verschillende moeilijkheidsgraden

  Of u nu 50+ bent, samen reist met kinderen of er liever sportief op uittrekt, in onze excursielijst vindt u vast voor elk wat wils. De juiste uitstap kiezen kan aan de hand van de classi� catie die All Ways zelf toekent. De keuze wordt opgedeeld in moeilijkheidsgraden gaande van gemakkelijk, gemiddeld tot moeilijk.

  Meestal staan ervaren Nederlandstalige lokale gidsen ter plaatse klaar om u te vergezellen en met kennis van zaken te woord te staan. Daar waar we een beroep doen op anderstalige lokale gidsen vertalen onze All Ways begel