EXCLUSIEVE ALL WAYS ZEECRUISES 2013

Click here to load reader

 • date post

  17-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  214
 • download

  1

Embed Size (px)

description

EXCLUSIEVE ALL WAYS ZEECRUISES 2013 AAN BOORD VAN DE VOYAGER

Transcript of EXCLUSIEVE ALL WAYS ZEECRUISES 2013

 • exclusieve all ways zeecruisesAan boord van MV Voyager

  Zom

  er 2

  013

  Cruises

 • | EDITO |

  ALL WAYS EXCLUSIEVE ZEECRUISES

  Na een grondige renovatie is de Mv voYager het fantastisch schip op MensenMaat waar all waYs in 2013 Mee in zee gaat. opnieuw staat een indrukwekkende lijst aan besteMMingen op het prograMMa. ook dit jaar weer werden een hele reeks interessante excursies uitgezocht die aan boord enthousiast worden ingeleid door boeiende verhalen van onze gastsprekers. het cruiseseizoen werd uitgebreid en onze selectie is nog gevarieerder geworden. Met andere woorden: we hebben voor elk wat wils te bieden.

  een exclusieve all waYs cruise is ook in 2013 weer een verzaMeling van onvergetelijke MoMenten.

  graag benadrukken we enkele van de absolute hoogtepunten van de populaire en ongedwongen exclusieve all waYs cruises die in 2013 op het prograMMa staan.

  geniet van de prachtige fjorden, de MYthische noordkaap en de onvergetelijke natuurpracht van de lofoten. of Misschien bekoort ijsland u Met haar prachtige vulkaanlandschappen, bruisende geisers en luisterrijke vogelkolonies. als topper brengen we u naar het kasteel van edinburgh voor de wereldberoeMde MilitarY tattoo. geniet van een passage door het kiel kanaal waarna koers gezet wordt naar de baltische zee. een langer verblijf van 2 volle dagen in sint-petersburg biedt u ruiMschoots de tijd oM deze parel uitgebreid te bezoeken.

  en wat dacht u van een nieuwe 'wijntheMa-cruise' Met bezoek aan franse, portugese en spaanse wijngaarden Met een echte wijnkenner.

  all waYs biedt u een onvergetelijke cruise ervaring. zowel aan boord als aan land tijdens de georganiseerde uitstappen bieden we dat 'tikkeltje Meer'.

  de beManning en all waYs begeleiding zijn uiterst vriendelijk en gastvrij. service Met een gliMlach, bovendien in uw eigen taal, dat is wat we dag na dag in de praktijk brengen oM u een onvergetelijke cruise vakantie te bezorgen. u Maakt deel uit van een reis Met gelijkgesteMden naar zorgvuldig uitgezochte reiswegen en niet-alledaagse uitstappen.

  we staan te popelen oM u te verwelkoMen aan boord en zijn ervan overtuigd dat deze brochure u helpt de juiste keuze te Maken.

  Bart rutten ceo all waYs

  EEN WERELD VaN NIEUWE ONTDEKKINGEN!

  02

 • 03

  EXCLUSIEVE ZEECRUISES | ZOmER 2013

  IntrODuCtIe

  thuisgevoel aan boord 4-5

  service Met een gliMlach 6-7

  ontdek de ziel van de besteMMingen 8-9

  genieten aan tafel 10-11

  ontspannend entertainMent en inspirerende activiteiten 12-13

  gespecialiseerde voordrachtgevers 14-15

  oostende, uw nieuwe inschepingshaven 16-17

  uw schip in 2013: Mv voYager 18-23

  eXCLuSIeVe aLL WaYS CruISeS In 2013

  Magisch noorwegen: fjorden, de lofoteneilanden en de noordkaap 24-25

  fjorden, geisers, vuur en ijs: noorwegen, ijsland en schotland 26-27

  schotse hooglanden en fjorden:schotland en noorwegen via de shetlandeilanden 28-29

  baltische sYMfonie: scandinavische hoofsteden, tallinn en 2 dagen in sint-petersburg 30-31

  de wijnroute: langs frankrijk, spanje en portugal 32-33

  Algemene Info

  all waYs cruisesalon 34

  bijzondere voorwaarden 35

  All Ways heeft in het verleden bewezen dat het zijn sporen heeft verdiend bij het opmaken van een aantrekkelijk en fascinerend cruiseprogramma dat tot ieders verbeelding spreekt, en op maat gemaakt voor haar eigen clinteel. Niet alleen reist u naar 'niet te missen' bestemmingen, maar ook gaat u op ontdekking naar de 'niet-alledaagse' plaatsen. Het is meer dan een gewone cruise, het is een ALL WAYS CRUISE.

  Elke reis begint en eindigt met een transfer van en naar de belangrijkste Belgische steden. Naast een brede waaier aan ontspanningsmogelijkheden geniet u van geraffineerde maaltijden en wordt u heel de tijd begeleid door een ervaren tweetalige Belgische All Ways-ploeg.

  Geladen met achtergrondinformatie en verhalen van de enthousiaste gastsprekers kunt u deelnemen aan uitgebreide landexcursies. Om telkens te kunnen doordringen tot het hart van de bestemming is er in elke haven voldoende tijd uitgetrokken. Ook kunt u er op eigen houtje op uittrekken.

  Samen met een 500-tal gelijkgestemde Belgen geniet u ten volle aan boord van alle faciliteiten, maakt u spontaan nieuwe vrienden en verzamelt u herinneringen voor het leven.

  EEN WERELD VaN NIEUWE ONTDEKKINGEN!

  INHOUD

 • | onze troeven |

  04

  Aan boord wordt u met uw naam begroet en krijgt u een bijna individuele service waar, in de mate van het mogelijke, rekening wordt gehouden met uw eigen voorkeuren

  INBEGREPEN IN DE PRIJS> Transport per luxeautocar vanuit de

  belangrijkste Belgische steden naar de vertrekhaven en terug

  > De cruise zoals beschreven in de kajuit van de gekozen categorie

  > Welkomstcocktail> Alle maaltijden: ontbijt, middagmaal

  hetzij in het restaurant of aan het buffet, namiddag thee en gebak, diner met keuzemenu en middernachtsnacks

  > Captains diner> Water en wijn tijdens het diner

  > Alle fooien voor het boordpersoneel> Een uitgebreid programma lezingen

  door onze gastsprekers > Gratis 24-uur satelliettelevisie, inclusief

  nieuws, films en documentaires> Gebruik van sauna, gym, jacuzzi,

  ligstoelen en zwembad> Alle haventaksen> All Ways begeleiding> BTW

  NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS

  > Dranken (buiten de wijn en het water tijdens het diner)

  > Verzekeringen (wel sterk aangeraden)

  > Facultatieve excursies> Persoonlijke uitgaven> Alle onkosten die niet in de

  inbegrepen-rubriek vermeld staan.

  tHUISGevoeL AAN BOORD

 • 05

  eXCLUSIeve zeeCrUISeS | zomer 2013

  niets dan voordelen wanneer u deelneemt aan een cruise op een klein gezellig schip! Niet alleen zijn kleinere havens makkelijk bereikbaar, maar ook geniet u van een ongevenaarde persoonlijke service en een tastbare rust en stilte. Een vernieuwd gastsprekersprogramma en een bediening door ervaren, heel vriendelijk personeel zijn de redenen waarom zoveel reizigers kiezen voor een All Ways cruise.

  Het bezoeken van niet-alledaagse plaatsen doet ons de drukte en vertragingen van de grotere havens vermijden. De kwaliteit en de eigenheid van de excursies werden stuk voor stuk door ons professioneel team uitgezocht, rekening houdend met de belangrijkheid van de bezienswaardigheden en de flexibiliteit van ons schip.

  IndIvIduele serviceAan boord wordt u met uw naam begroet en krijgt u een bijna individuele service waar, in de mate van het mogelijke, rekening wordt gehouden met uw persoonlijke voorkeuren. Alles wordt in het werk gesteld om uw reis aangenaam en vlot te laten verlopen, en al snel voelt u zich verbonden met de andere gelijkgestemden die ook op ontdekking zijn naar nieuwe landen en culturen.

  U kunt in alle rust en vrede genieten van tal van activiteiten. Ontspan met nieuwe vrienden in een rustige bar, geniet van een spetterende show of ontleen een boek aan de uitgebreide bibliotheek, of gewoonweg aan dek, vanuit een luie ligstoel, de blik op oneindig zetten en de longen vullen met verse zeelucht.

  KoRTINGEN > Kinderen die tijdens de cruise jonger

  dan 12 jaar zijn en de kamer delen met twee volwassenen: gratis behalve haventaksen en transport. Max. 2 kinderen/kajuit : 350 p Noorwegen en Noordkaap, Baltische symfonie, 400 Ijsland, 325 Schotland, 425 Wijnroute.

  > 3de en/of 4de volwassene in de kajuit: 20% korting.

  > 5% korting indien u als reizend koppel in 2013 uw 25, 40, 50, 60 of 65ste huwelijksverjaardag viert op vertoon van een kopij van de huwelijksakte bij inschrijving (niet cumuleerbaar met andere kortingen maximaal 2 personen per kajuit)

  > 5% korting voor huwelijksreizen die plaatsvinden binnen 12 maanden die

  volgen op het huwelijk op vertoon van een officieel document bij inschrijving (niet cumuleerbaar met andere kortingen maximaal 2 personen per kajuit)

  > 5% korting indien u twee of meer exclusieve cruises aan boord van de Voyager reserveert (niet cumuleerbaar met andere kortingen).

 • | onze troeven |

  06

  Overal staan helpende handen klaar omdat het personeel de oprechte wens heeft om te behagen

  MetServICe Met EEN GLIMLACH

 • 07

  Wat opvalt zijn de vele 'repeaters' aan boord van de All Ways cruises die de vriendelijkheid en bekwaamheid van onze bemanning weten te appreciren. Overal staan helpende handen klaar omdat het personeel de oprechte wens heeft om te behagen. Onze professionele All Ways begeleiders zijn attent en hartelijk en bieden hun service aan met de glimlach. Geen twijfel mogelijk dat uw reis dan ook optimaal verloopt.

  Attent en hArtelijk personeel aan boordEen veilige navigatie wordt gegarandeerd door de Kapitein en zijn officieren die u ook op de hoogte houden van eventuele aanpassingen en interessante weetjes tijdens de zeereis.

  De bagagedrager zorgt voor uw koffers en brengt die naar en van uw kajuit. s Avonds zijn uw plaatsen in het restaurant gereserveerd en wordt u door uw eigen kelner op uw wenken bediend.

  Het cabinepersoneel houdt tot tweemaal per dag uw kajuit netjes en vervangt regelmatig handdoeken. Indien gewenst zorgt uw persoonlijke kajuitsteward voor 'room- en wasserijservice' en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

  Extra diensten worden aan democratische prijzen aangeboden. Denk maar aan drankjes, internetgebruik, aankopen in de souvenirshop en nog veel meer.

  Begeleiding en tweetalige animatie Gedurende de volledige duur van uw cruise wordt u met raad en daad bijgestaan door ons tweetalig Belgisch All Ways team. De animatieploeg zor