Evenementen - De Roode Haen - 2017

3
De Roode Haen Hippie Chic Style Lifestyle & Events 2017

Transcript of Evenementen - De Roode Haen - 2017

Page 1: Evenementen - De Roode Haen - 2017

De Roode Haen Hippie Chic Style

Lifestyle & Events 2017

Page 2: Evenementen - De Roode Haen - 2017

De Roode Haen - Hippie Chic Style - Lifestyle & Events

Hippie Chic Style - Lifestyle & Events 2017Oproep voor ondernemers met passie, webshop houders, hobbyisten van uitzonderlijke kwaliteit, (amateur) kunste-naars, producenten van eerlijke, authentieke producten, vintage, upcyled & recycled, zorginstellingen met een unieke smaak, duurzaam, lekkers, verkopers van origineel gebruiksgoed, antiek, vuur & roest, vinyl, brocante en curiosa, am-bachtslieden, voedselproducenten, theatermakers, foodtrucks, unieke proeverijen en interessante workshops…

We selecteren deelnemers op originaliteit, variatie en kwaliteit.

27/28 mei - Het VrijstadFestival - CulemborgCulemborg is een echte cultuurstad, en dat kan iedereen tijdens het laatste weekend van mei zelf komen beleven. Twee dagen lang is er in de historische binnenstad veel te bewonderen op het gebied van theater, kunst, muziek en dans. Optredens van professionele kunstenaars en amateurgezelschappen, jong en oud, hip en klassiek. Maar ook een gezellig trendy nostalgische markt met kleurrijke kramen en lekker eten en drinken. Het Vrijstadfestival is er voor iedereen.

Zaterdag 27 mei vanaf 14 uurNadat de mooie auto`s van de 27ste Culemborgse oldtimer dag zijn vertrokken voor hun lenterit, start er een knusse “Franse” markt op de Varkensmarkt met als thema Bio-Boeren-Streekmarkt. Vanzelfsprekend met een sausje aan proe-verijen en culturele akoestische optredens.

Bio-streek-boer food – aanbieders aanmelden via: [email protected] (€45 per kraam)*nog 10 plekken/kramen beschikbaar!

Zondag 28 mei vanaf 11 uur pakken we uit midden op de grote markt met tal van verrassende optredens , presentaties en theatraal talent vanuit de lokale culturele scene.Uiteraard zullen de diverse musea , muziek verenigingen en theaters acte de presence geven om zo hun programma van het komende jaar te presenteren! Een uitgebalanceerd deelnemersveld aan kramen en stands maken het geheel af...

Cultuur aanbieders aanmelden via: www.vrijstad-festival.nl (kramen €25,- excl)Goederen–food–mode deelnemers aanmelden via: www.vrijstadmarkt.nl (kramen €50,- excl)

18 juni - Fortenfair - Werk aan het Spoel - CulemborgOp de bijna langste dag van het jaar organiseren we dit jaar voor de 7de keer de ongedwongen succesvolle hippie chic fair. De Fortenfair is een eendaags markt-, natuur- en cultuurevenement op het prachtige terrein van Werk aan het Spoel. Een veelzijdige markt en ontmoetingsplaats, waar creativiteit, theater (kinder)spel en duurzame producten samengaan met gezelligheid voor de hele familie! Normaliter met ruim 10.000 bezoekers gedurende de dag !

Geef je zsm op via: www.fortenfair.info (kramen €70,- excl)*nog 50 plekken/kramen beschikbaar!

9/10 september - Honswijk Festival - Houten (Schalkwijk)Fort Honswijk – de parel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie - opent dit jaar haar deuren voor iedereen!Tijdens het monumenten weekend zijn er over het hele terrein activiteiten. Uiteraard in het karakteristieke fort en in de contrescarp maar ook in de buiten lucht. Op deze ruige en natuurrijke plekken word een stoere fair georganiseerd vol duurzame, originele en inspirerende (streek)- producten, lekkere (bio) hapjes, drankjes, theater, workshops en goede live muziek. Een lekker dagje uit voor het hele gezin.

Goederen – food – mode deelnemers aanmelden via: [email protected] (kramen €50,- excl)

Page 3: Evenementen - De Roode Haen - 2017

De Roode Haen - Hippie Chic Style - Lifestyle & Events

24 september - Kook&Stook festival - Culemborg 24 september “Kook & Stook” festival door de hele binnenstad van Culemborg. Kook en Stook staat in het teken van ambachtelijk gestookte keukens waarin de koks van de lokale horeca hun kunsten laten zien en u laten proeven. Niet de zomerse bbq stokjes, maar met duurzame vis aan ’t spit, stevige soepen, stamp -en stoofpotjes met lokale ingrediën-ten. Een hoogstaande markt kan niet ontbreken.

Aanmelden via: www.vrijstadmarkt.nl (kramen €50,- excl)

16/17 december - Lichtjes aan de Lek - Culemborg Het “Lichtjes aan de Lek” Kerst weekend van 16 & 17 december 2017 word heel speciaal!Dit word namelijk de aftrap van het jubileum jaar Culemborg 700.Bijzondere gasten , een echte schaatsbaan, de grootste kaarsenkroon van Nederland, Culturele Uitmarkt en vooral veel gezelligheid. Voor beide dagen zal er een unieke vrijstadmarkt worden georganiseerd.

Aanmelden via: www.vrijstadmarkt.nl (kramen €50,- excl)

Uiteraard zijn er voor alle markt evenementen voldoende marketing en pr activiteiten opgestart. Hiervan gaat iedereen profiteren. Normaliter komen er ruim 5000 tot 10000 bezoekers op de activiteiten af.

Charitatieve instellingen zijn ook welkom op onze evenementen. Hiervoor gelden andere voorwaarden en kosten.Vertegenwoordig je een goed doel en wil je ook op onze markten staan?

Bij vragen, tips of ideeën: schroom niet ons te bereiken.

Groeten,Jesek & Willemien

Mobiel : 06-10404805 (Jesek)E-mail : [email protected]

Partners :

afbeelding Honswijk: liniebreed.nl coverfoto: Bodil Anais