Etten-Leur Bruist september 2012

36
NAZOMER FASHION ON BUDGET ESTÉE STROOKER WINNARES VAN MASTERCHEF GEM. ETTEN-LEUR/RUCPHEN/ZUNDERT SEPTEMBER 2012 GRATIS MEENEMEN! WWW.NEDERLANDBRUIST.NL

description

Etten-Leur Bruist september 2012

Transcript of Etten-Leur Bruist september 2012

nazomer

Fashionon budget

EstÉE strookEr

winnares van Masterchef

gem. eTTen-leur/rucphen/zunderT sepTember 2012 graTis meenemen!www.nederlandbruisT.nl

Klantvriendelijkheid staat bij Brabant Parket hoog in het vaandel. Niet voor niets hebben zij het predicaat van klantvriendelijkste parketbedrijf gewonnen. “Eerlijkheid en het geven van de juiste informatie in combinatie met een lekker kopje koffie”, is volgens eigenaar Erik de Hoop kenmerkend voor zijn bedrijf.

In de pas verbouwde winkel in Drunen wordt de brede collectie van multi-planken, visgraat, pvc en laminaat op een overzichtelijke manier gepresenteerd. “Daarnaast zijn wij bij Brabant Parket gespecialiseerd in het opknappen en renoveren van uw vloer.”

Steeds meer consumenten kiezen vandaag de dag om de bestaande vloer op te laten knappen, voordat ze overgaan op de koop van een nieuwe vloer. “Met ons team zorgen wij ervoor dat de vloer weer als nieuw oogt.”

Verder heeft Brabant Parket een goed doordacht Retail-verkoopsysteem. “Wij proberen klanten altijd te prikkelen met innovaties. Hierdoor blijven wij ook als team scherp in het vinden

MogEn wij aan u voorstEllEn BraBant ParkEt in DrunEn, DE MooistE showrooM oP hEt gEBiED van ParkEtvloErEn in DE wijDE oMtrEk. BraBant ParkEt is al ruiM 18 jaar EEn BEtrouwBarE PartnEr in DE ParkEtvloErEnBranchE.

van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vloeren.”

“Daarnaast hebben wij een uniek shop-in-shopformule voor aanverwante bedrijven, zoals aannemers, maar ook woninginrichters en meubelzaken die graag een vloer willen verkopen maar geen problemen en risico’s willen. U verkoopt de vloer en wij leggen hem. Ook richten wij in overleg een complete verkoophoek in.”

Kortom: Brabant Parket is een prachtig bedrijf en van alle markten thuis.

wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom aan de albert Einsteinweg 29 te Drunen.

t. 0416 379 499m. 06 54 655 [email protected]

Your Skin, Our Care!

AFSPRAAK MAKEN? U kunt telefonisch een afspraak

maken op 076-5017664 Of online via onze site

www.suchens.nl

Beautyinstituut Su Chên’s Torenpad 16A Etten-Leur LID: ANBOS & HUIDSPECIALIST

Mooie volle en lange wimpers, zonder mascara? Niet alleen voor de sterren? Nu ook voor u!

Maak kennis met wimperverlenging van Mink. Door de kleine zachte haartjes krijgt uw eigen wimper een verlenging. Met speciale lijm worden de wimpers haar voor haar verlengt. Juist door deze manier krijgen uw ogen een natuurlijk verlenging en is het niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Maak nu kennis met wimperverlenging tegen een introductie prijs i.p.v. € 75,00

Nu voor € 60,00 tegen inlevering van deze advertentie!

Voor:

Na: Inhoud

6

18

10

33

30

34

uiTgever Nederland Bruist C.V.

manager Marcel Bossers

Traffic Nederland Bruist

vormgeving Nederland Bruist

eindredacTie Lilianne van den Brekel

ThemaTeksTen Lon te Poel en Renée Ter Berg

acquisiTie Marcel Bossers

oplage 7.500 Exemplaren

foTografie Fotografie Dzonpiek.nl

conTacT eTTen-leur e.o. bruisT

Oosterhoutseweg 91C, 4816 KC Breda

T 076-7115340, F 0848354655

[email protected]

conTacT hoofdkanToor

Nederland Bruist C.V.

[email protected]

www.nederlandbruist.nl

www.belgiebruist.be

Colofon

Copyright Nederland Bruist C.V. Het overnemen van artikelen als bedoeld in artikel 15 van de auteursrecht is niet toegestaan. ©2008 Nederland Bruist C.V. Merknaam Groot Veenendaal Bruist is een merknaam en eigendom van Nederland Bruist C.V. Deze uitgave is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Nederland Bruist C.V. is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. In dezelfde reeks verschijnen ook: Alkmaar, De Amerstreek, Breda, De Maasroute, Den Bosch, Haarlem, Nijmegen, Land van Cuijk, Rivierenland, Tilburg, Utrecht, De Peel, Land van Maas en Waal, Uden.

24

Zoals jullie weten word Etten-Leur e.o Bruist sinds kort weer uitgegeven door Nederland Bruist. Ik zal tegenwoordig dit magazine onder mijn hoede nemen. Ik heet Loes en werk inmiddels al 4 jaar voor Nederland Bruist en doe naast Etten-Leur e.o. ook Breda en de Grensstreek Bruist. Het is een leuke uitdaging voor mij om deze editie ook te mogen verzorgen. Mocht je informatie willen over adverteren of heb je opmerkingen of vragen over het magazine stuur dan een mailtje naar [email protected] meeste mensen zijn terug van vakantie en gaan weer het dagelijkse ritme oppakken. De vakantie is omgevlogen, maar natuurlijk wil je nog lang dit heerlijke gevoel vasthouden, hoe je dit doet lees je

in hou vast die vakantie. Je zult je vakantiegeld wel allemaal hebben uitgegeven deze periode. Er komt binnenkort een nieuw seizoen aan en de winkels hangen weer vol met de laatste mode en met de budget fashion trends zul je toch een leuke outfit kunnen scoren. We hebben deze maand een interview met Estee, ze was de winnares van het eerste seizoen van het tv-programma Masterchef. Zoals jullie van Bruist gewend zijn staan er een paar leuke rubrieken in het magazine zoals de puzzel of het recept, tevens heeft Pieter Baks een zeer ludieke actie, blader hiervoor even verder. Veel plezier met deze editie van Bruist en tot volgende maand.

Bruisende lezer,

Bruisende lezers met een verhaal!

Met vriendelijke groet,loes levy

Het glossy magazine Etten-Leur Bruist is op zoek naar jou! Heb jij een interessant beroep of een bijzonder verhaal te vertellen en ben je woonachtig in de etten-leur en omgeving? Stuur dan een mail met daarin kort jouw verhaal naar [email protected] en wie weet sta jij binnenkort in één van deze bruisende magazines.

Wat heb je toch genoten op vakantie. Geen moment aan je werk

gedacht, heerlijk gegeten, alles op je gemakje gedaan. Geen haast,

geen stress, eindelijk dat boek uitgelezen waar je maar niet aan

toekwam. Maar die twee weken vlogen voorbij en nu, nu moet je weer

aan de bak. Een volle mailbox schudt je wakker uit je ontspannen

droom. De dagelijkse race tegen de klok is weer begonnen.ho

u

vast

die vakantie

graTis foToliJsTJe biJ de eersTe besTelling biJ foTodealer.nl

Maak een fotoboekHet ligt voor de hand, maar veel mensen laten de foto’s van hun fi jne vakantie gewoon op hun computer staan. Trek er eens een avond voor uit om een mooi fotoboek met behulp van fotodealer.nl te maken. Zo beleef je je vakantie een beetje opnieuw en je kunt het er bij pakken als je met je gezin of vrienden nog eens napraat over je reis.

Doe alsof je nog steeds op vakantie bentJe doet andere dingen dan je normaal doet op vakantie, maar die veranderingen kun je ook thuis doorvoeren. Verval niet in je oude patroon maar zet ’s avonds de tv uit en pak dat boek erbij. Maak na het eten nog even een wandeling door

de buurt. Ga eens naar het zwembad of pers ’s morgens die jus d’orange. Ontdek ook je eigen regio eens zoals je je vakantieregio ontdekt hebt. Zoek op internet of bij je VVV wat je allemaal nog niet hebt gezien en ga op ontdekkingstocht.

Ruik je vakantieGebruik tijdens je vakantie eens een andere douchegel dan normaal of een ander parfum. Je zult merken dat je deze geur als je terugbent zal associëren met de fi jne tijd die je daar had. Gebruik je ‘vakantiedouchegel’ of ‘vakantieparfum’ niet te vaak, maar heel af en toe.

Plan een volgende vakantieDenk alvast na over een volgende vakantie. Al is het maar een weekendje weg. Kijk op internet waar je naartoe zou kunnen gaan, praat met je gezin of je partner over de plekken die je nog graag zou willen zien. Met een nieuwe vakantie in het vooruitzicht is het al minder erg dat de vorige is afgelopen.

Het is wetenschappelijk bewezen. Op vakantie voelen we ons lekkerder, maar als we terug zijn zakt ons gevoel voor welbevinden al gauw terug naar het oude niveau van voor de vakantie. Jessica de Bloom van de Radboud Universiteit Nijmegen onderzoekt al een aantal jaren het effect van vakantie. Ze geeft aan dat het logisch is dat ons fi jne vakantiegevoel niet lang standhoudt: “Na die ontzettend prettige periode doen we weer precies hetzelfde als voor onze vakantie. Vaak hebben wij ook nog eens te maken met opstapeling van werk tijdens de vakantie. Feitelijk zijn we weer terug bij af.” In haar nieuwste boek ‘De kunst van het vakantievieren’ dat afgelopen juni verscheen, biedt Jessica de Bloom ons praktische en psychologische tips om het vakantiegevoel toch wat langer vast te houden.

We hebben er een paar leuke voor je tussenuit gepikt:

DE

ku

nst

van

hEt

vak

anti

EviE

rEn

graTis foToliJsTJe biJ de eersTe besTelling biJ foTodealer.nl

Maak een fotoboekHet ligt voor de hand, maar veel mensen laten de foto’s van hun fi jne vakantie gewoon op hun computer staan. Trek er eens een avond voor uit om een mooi fotoboek met behulp van fotodealer.nl te maken. Zo beleef je je vakantie een beetje opnieuw en je kunt het er bij pakken als je met je gezin of vrienden nog eens napraat over je reis.

Doe alsof je nog steeds op vakantie bentJe doet andere dingen dan je normaal doet op vakantie, maar die veranderingen kun je ook thuis doorvoeren. Verval niet in je oude patroon maar zet ’s avonds de tv uit en pak dat boek erbij. Maak na het eten nog even een wandeling door

de buurt. Ga eens naar het zwembad of pers ’s morgens die jus d’orange. Ontdek ook je eigen regio eens zoals je je vakantieregio ontdekt hebt. Zoek op internet of bij je VVV wat je allemaal nog niet hebt gezien en ga op ontdekkingstocht.

Ruik je vakantieGebruik tijdens je vakantie eens een andere douchegel dan normaal of een ander parfum. Je zult merken dat je deze geur als je terugbent zal associëren met de fi jne tijd die je daar had. Gebruik je ‘vakantiedouchegel’ of ‘vakantieparfum’ niet te vaak, maar heel af en toe.

Plan een volgende vakantieDenk alvast na over een volgende vakantie. Al is het maar een weekendje weg. Kijk op internet waar je naartoe zou kunnen gaan, praat met je gezin of je partner over de plekken die je nog graag zou willen zien. Met een nieuwe vakantie in het vooruitzicht is het al minder erg dat de vorige is afgelopen.

Het is wetenschappelijk bewezen. Op vakantie voelen we ons lekkerder, maar als we terug zijn zakt ons gevoel voor welbevinden al gauw terug naar het oude niveau van voor de vakantie. Jessica de Bloom van de Radboud Universiteit Nijmegen onderzoekt al een aantal jaren het effect van vakantie. Ze geeft aan dat het logisch is dat ons fi jne vakantiegevoel niet lang standhoudt: “Na die ontzettend prettige periode doen we weer precies hetzelfde als voor onze vakantie. Vaak hebben wij ook nog eens te maken met opstapeling van werk tijdens de vakantie. Feitelijk zijn we weer terug bij af.” In haar nieuwste boek ‘De kunst van het vakantievieren’ dat afgelopen juni verscheen, biedt Jessica de Bloom ons praktische en psychologische tips om het vakantiegevoel toch wat langer vast te houden.

We hebben er een paar leuke voor je tussenuit gepikt:

DE

ku

nst

van

hEt

vak

anti

EviE

rEn

7

ContaCtVisspeciaalzaak HavenzichtVan Bergenplein 64871 CE Etten-Leur [email protected]

openingstijden: Maandag 11.00 - 18.00 uurDinsdag 09.00 - 18.00 uurWoensdag 09.00 - 18.00 uurDonderdag 09.00 - 18.00 uurVrijdag 08.00 - 20.00 uurZaterdag 08.00 - 17.00 uur

Een heerlijk mosselreceptingrediënten• naar behoefte 2 à 4 kg mosselen,

in principe rekent men 1 kg per

persoon

• 1 ui

• 1 wortel

• 1 prei

• 2 eetlepels boter of margarine

een kwart liter water of witte wijn (of

iets meer)

• ½ theelepel witte peper (of meer

naar wens)

• een klein snufje zout

• eventueel tijm

• eventueel 1 teentje geplette

knoflook

BereidingDe mosselen die u bij ons haalt zijn al goed gewassen en van baard ontdaan. Als de mosselen schoon zijn, ze een laatste maal in sterk gezouten water spoelen. De schelpen die zich niet sluiten verwijderen. Ook de zware exemplaren. De ui schillen en snipperen, de wortel schrappen en in schijfjes snijden, de prei goed wassen en in ringetjes snijden en de knoflook pletten. De boter in een grote pan verhitten en de groente daar ongeveer 5 minuten in stoven. De boter niet bruin laten worden. De witte wijn, de mosselen, de gemalen peper, de tijm en het snufje zout erbij doen en afgedekt ongeveer 5 à 10 minuten laten koken (tot de mosselen open zijn). De mosselen af en toe omschudden, zodat de bovenop liggende mosselen onder komen te liggen. (Het kan ook met gedeeltelijk open pan; dan het vocht ± 2 keer laten opkomen.) Als alle mosselen geopend zijn, zijn ze gaar. Serveren met witbrood of frites.

n.B.: Eventueel vlak voor ze gaar zijn een lepeltje mosterd bij de mosselen doen. In plaats van witte wijn kun je de mosselen ook in zeewater koken, zo doen de mosselvissers dat ook als ze op zee zijn.

Koop bij Visspeciaalzaak Havenzicht Zeeuwse parels!

breng gelukin je leven

geen motivatiezonder inspiratie

vormsnoeijeroen van den buijs

nieuwe look

InspIratIe

september 2011 gratIs meenemen!www.nederlandbruIst.nlrOOsendaal/halderberge/essen eOBREDA Augustus 2011 www.nEDERlAnDBRuist.nl gRAtis mEEnEmEn!

wAtER

DJi DJi italiaitaliaans chic

van winnieDe poehnaarpuyol

tiJDens De zomermaanDenzijn we er niet weg te slaanVAKANTIE!

TILBURG-BASTIANENHET ADRES VOOR UW VOLKSWAGEN

BRUISENBIJ SU CHEN

ANTILLIAANSEFEESTEN

GEM. ETTEN-LEUR/RUCPHEN/ZUNDERT JULI/AUGUSTUS 2011 GRATIS MEENEMEN!WWW.NEDERLANDBRUIST.NL

FranchisenemersgezochtWil jij altijd al voor jezelf beginnen met zo weinig mogelijk risico? Nederland Bruist zoekt enthousiaste ondernemers in Nederland en België die op franchisebasis een stadsmagazine willen uitgeven. Kun jij goed overtuigen, ben jij commercieel ingesteld en werk jij graag zelfstandig? Dan ben je bij Nederland Bruist aan het juiste adres.

Meer weten?Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag meer willen weten? Neem dan contact op met Marcel Bossers voor het maken van een afspraak.

Tel. 06-34590975E-mail [email protected] Website www.nederlandbruist.nl en www.belgiebruist.be

NederlaNd Bruist zoekt enthousiaste, ondernemende verkopers die op franchisebasis een stadsmagazine willen uitgeven

Wat verwachten we van je?Nederland Bruist wil enthousiaste mensen de gelegenheid geven een eigen bedrijf op te starten. Daarom is een ondernemende en zelfstandige houding onmisbaar. Je bent een verkoper in hart en nieren, 100% gemotiveerd en communicatief zeer vaardig. Daarnaast ben je bereid je volledig achter de formule van Nederland Bruist op te stellen.

Wat biedt Nederland Bruist? De werkwijze van Nederland Bruist is een bewezen formule met veel succesverhalen. Ons doel is doorgroeien naar 80 edities in Nederland en België. We bieden aantrekkelijke ondernemersinkomsten, een snelle start en voldoende groeipotentieel. Daarnaast krijg je goede ondersteuning en begeleiding tijdens het opstarten van je magazine.

Waarom franchise?Een franchiseorganisatie geeft haar naam, formule en ‘know-how’ ter beschikking aan zelfstandige ondernemers: de franchisenemers. Hierdoor kun je meeliften met de groot opgezette marketingcampagne. Kortom, een zeer beperkt risico en snelle verdiensten.

FN-gezocht23sept2011.indd 1 29-05-12 14:16

8

breng gelukin je leven

geen motivatiezonder inspiratie

vormsnoeijeroen van den buijs

nieuwe look

InspIratIe

september 2011 gratIs meenemen!www.nederlandbruIst.nlrOOsendaal/halderberge/essen eOBREDA Augustus 2011 www.nEDERlAnDBRuist.nl gRAtis mEEnEmEn!

wAtER

DJi DJi italiaitaliaans chic

van winnieDe poehnaarpuyol

tiJDens De zomermaanDenzijn we er niet weg te slaanVAKANTIE!

TILBURG-BASTIANENHET ADRES VOOR UW VOLKSWAGEN

BRUISENBIJ SU CHEN

ANTILLIAANSEFEESTEN

GEM. ETTEN-LEUR/RUCPHEN/ZUNDERT JULI/AUGUSTUS 2011 GRATIS MEENEMEN!WWW.NEDERLANDBRUIST.NL

FranchisenemersgezochtWil jij altijd al voor jezelf beginnen met zo weinig mogelijk risico? Nederland Bruist zoekt enthousiaste ondernemers in Nederland en België die op franchisebasis een stadsmagazine willen uitgeven. Kun jij goed overtuigen, ben jij commercieel ingesteld en werk jij graag zelfstandig? Dan ben je bij Nederland Bruist aan het juiste adres.

Meer weten?Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag meer willen weten? Neem dan contact op met Marcel Bossers voor het maken van een afspraak.

Tel. 06-34590975E-mail [email protected] Website www.nederlandbruist.nl en www.belgiebruist.be

NederlaNd Bruist zoekt enthousiaste, ondernemende verkopers die op franchisebasis een stadsmagazine willen uitgeven

Wat verwachten we van je?Nederland Bruist wil enthousiaste mensen de gelegenheid geven een eigen bedrijf op te starten. Daarom is een ondernemende en zelfstandige houding onmisbaar. Je bent een verkoper in hart en nieren, 100% gemotiveerd en communicatief zeer vaardig. Daarnaast ben je bereid je volledig achter de formule van Nederland Bruist op te stellen.

Wat biedt Nederland Bruist? De werkwijze van Nederland Bruist is een bewezen formule met veel succesverhalen. Ons doel is doorgroeien naar 80 edities in Nederland en België. We bieden aantrekkelijke ondernemersinkomsten, een snelle start en voldoende groeipotentieel. Daarnaast krijg je goede ondersteuning en begeleiding tijdens het opstarten van je magazine.

Waarom franchise?Een franchiseorganisatie geeft haar naam, formule en ‘know-how’ ter beschikking aan zelfstandige ondernemers: de franchisenemers. Hierdoor kun je meeliften met de groot opgezette marketingcampagne. Kortom, een zeer beperkt risico en snelle verdiensten.

FN-gezocht23sept2011.indd 1 29-05-12 14:16

9

EstÉ

E s

tro

ok

Er

Het was een mooi jaar voor Estée Strooker (21). Je zou niet zeggen dat deze jongedame met haar sprankelende pretogen nu al een half jaar meer dan zestig uur per week werkt in haar eigen restaurant. Voor Estée, winnares van het eerste seizoen van tv-programma Masterchef, is koken dan ook meer een passie dan werk.

We ontmoeten Estée in haar restaurant ’t Amusement in Arnhem. Een modern, maar vrouwelijk ingerichte zaak met grote gekleurde lampenkappen aan het plafond, stilletohakken die tegen de muur omhoog lijken te wandelen en gekleurde baretten als schilderijen aan de muur. “Dit is echt mijn

plek. Hier ben ik het meeste. Toch al snel tegen de zeventig uur per week. Ik zou best wat minder uren kunnen draaien, maar het is niet alleen werk. Ik ben met mijn passie bezig en vind het lekker om hier te zijn.” Niet niks om als jonge vrouw de keuze te maken om een eigen restaurant te beginnen. “Mijn leven

is drastisch veranderd. Ik ben nu alleen nog hiermee bezig. Gisteren heb ik drie kookworkshops gegeven en moest ik om 7.30 uur beginnen, ’s avonds is het restaurant gewoon open en ga ik door tot 24.00 uur. Ik heb nooit voor iemand willen werken als kok, omdat ik mijn eigen creativiteit kwijt wil.

Culinaire sProng in het diepe

We ontmoeten Estée in haar restaurant ’t Amusement in Arnhem. Een modern, maar vrouwelijk ingerichte zaak met grote gekleurde lampenkappen aan het plafond, stilletohakken die tegen de muur omhoog lijken te wandelen en gekleurde baretten als schilderijen aan de muur. “Dit is echt mijn

plek. Hier ben ik het meeste. Toch al snel tegen de zeventig uur per week. Ik zou best wat minder uren kunnen draaien, maar het is niet alleen werk. Ik ben met mijn passie bezig en vind het lekker om hier te zijn.” Niet niks om als jonge vrouw de keuze te maken om een eigen restaurant te beginnen. “Mijn leven

is drastisch veranderd. Ik ben nu alleen nog hiermee bezig. Gisteren heb ik drie kookworkshops gegeven en moest ik om 7.30 uur beginnen, ’s avonds is het restaurant gewoon open en ga ik door tot 24.00 uur. Ik heb nooit voor iemand willen werken als kok, omdat ik mijn eigen creativiteit kwijt wil.

Culinaire sProng in het diepe

11

Restaurantje spelenEstée kon haar eigen restaurant beginnen dankzij de prijs die ze won met Masterchef, maar vooral met steun van haar oom Piet. Hij was het die haar met haar moeder al op jonge leeftijd enthousiast maakte voor koken. “Ik kreeg

kinderkookboekjes van mijn moeder. Dan moest je bijvoorbeeld uit een broodje een rondje steken en daar een eitje in bakken. Echt van die kindergerechtjes, maar het zag er zo leuk uit. Ik maakte gebak en ik kon zelf verse tomatensoep maken. Ik herinner Ik hou ervan

om het mensen naar de zin te maken. “

me ook dat ik eens op tv zag dat er een middeleeuws recept werd klaargemaakt en dat heb ik toen voor mijn opa en oma precies zo nagemaakt. Ging ik als achtjarig meisje kalfsoesters halen bij de slager.” Toen Estée tien jaar was opende haar oom een restaurant, Bistro Piaf. Regelmatig helpt ze haar oom met het doen van inkopen bij de Sligro en als ze een jaar of zestien is, mag ze de bediening en de keuken in. Estée: “Lekker restaurantje spelen.” Maar het is meer dan dat. Ze blijkt een natuurtalent. “Ik hou ervan om het mensen naar de zin te maken, ze te laten genieten en dat het dan lukt om voor tachtig tot honderd man in een minuscuul keukentje een driegangenmenu te maken.” Bistro Piaf is ook de plek waar ze haar vriend Jouke leert kennen. Hij werkt er als kok. “Ik was zestien en ik vond Jouke zo leuk. Hij vond het niet kunnen omdat hij tien jaar ouder is. Mijn ouders hadden daar niet eens problemen mee, want ze kenden hem al goed. Ik bleef dus volhouden. Ik bleef vaak lang hangen, zodat ik hem kon zien. Dan stond ik elke avond bij de keukendeur.” Lacht: “Ik realiseer me nu pas hoe irritant ik geweest moet zijn.” Na een jaar lang om elkaar heen draaien krijgen de twee dan toch echt verkering.

KookambitiesHaar kooktalent verfi jnt ze in Parijs. “Ik heb een verkorte koksopleiding gedaan van vijf maanden en drie maanden stage gelopen. Ik had een eigen studio in Monmartre. Als ik er nu aan terugdenk zou ik zo terugwillen.” Maar voor de komende tijd is ze helemaal tevreden met haar leven als jonge restauranteigenaar. “Ik vind het helemaal geweldig, het is echt mijn ding. Voorlopig zal ik hier zeker niet mee stoppen.” Toch heeft ze nog meer ambities. “Ik zou graag tv-kok

willen worden. Met Masterchef heb ik al van het wereldje kunnen proeven. Ik vertel gewoon aan zoveel mogelijk mensen dat dat is wat ik wil en wie weet.”

Ik zou graag tv-kok willen worden.“

12

me ook dat ik eens op tv zag dat er een middeleeuws recept werd klaargemaakt en dat heb ik toen voor mijn opa en oma precies zo nagemaakt. Ging ik als achtjarig meisje kalfsoesters halen bij de slager.” Toen Estée tien jaar was opende haar oom een restaurant, Bistro Piaf. Regelmatig helpt ze haar oom met het doen van inkopen bij de Sligro en als ze een jaar of zestien is, mag ze de bediening en de keuken in. Estée: “Lekker restaurantje spelen.” Maar het is meer dan dat. Ze blijkt een natuurtalent. “Ik hou ervan om het mensen naar de zin te maken, ze te laten genieten en dat het dan lukt om voor tachtig tot honderd man in een minuscuul keukentje een driegangenmenu te maken.” Bistro Piaf is ook de plek waar ze haar vriend Jouke leert kennen. Hij werkt er als kok. “Ik was zestien en ik vond Jouke zo leuk. Hij vond het niet kunnen omdat hij tien jaar ouder is. Mijn ouders hadden daar niet eens problemen mee, want ze kenden hem al goed. Ik bleef dus volhouden. Ik bleef vaak lang hangen, zodat ik hem kon zien. Dan stond ik elke avond bij de keukendeur.” Lacht: “Ik realiseer me nu pas hoe irritant ik geweest moet zijn.” Na een jaar lang om elkaar heen draaien krijgen de twee dan toch echt verkering.

KookambitiesHaar kooktalent verfi jnt ze in Parijs. “Ik heb een verkorte koksopleiding gedaan van vijf maanden en drie maanden stage gelopen. Ik had een eigen studio in Monmartre. Als ik er nu aan terugdenk zou ik zo terugwillen.” Maar voor de komende tijd is ze helemaal tevreden met haar leven als jonge restauranteigenaar. “Ik vind het helemaal geweldig, het is echt mijn ding. Voorlopig zal ik hier zeker niet mee stoppen.” Toch heeft ze nog meer ambities. “Ik zou graag tv-kok

willen worden. Met Masterchef heb ik al van het wereldje kunnen proeven. Ik vertel gewoon aan zoveel mogelijk mensen dat dat is wat ik wil en wie weet.”

Ik zou graag tv-kok willen worden.“

13

GARAGEDEUREN

Rudi Saman

Kijk wat jij kunt doen op staoptegenkanker.nl/inactie

En wat doe jij? Ik sta op voor mijn vader Jeanmijn vader JeanJean-Paul Schreurs (42),loopt de New York City Marathon

Sinds maart 2011 zijn wij exclusief distributeur en opleider van VIPnaildesign in Noord-Brabant, kwaliteit in nagelstyling producten. U kunt bij ons terecht voor een gedegen opleiding in nagelstyling en de aanschaf van bijbehorende producten. Vraag, geheel vrijblijvend, informatie op over onze opleidingen en producten.Wij werken alleen op afspraak.

Bloemenstee 33, 4882BH Klein-Zundert, Tel: [email protected], www.lovelynailsandfeet.nl, Webshop: www.shop4yournail.nl

Puur opent deuren naar een nieuwe relatie!

Heerlijk met zijn tweeën door het bos wandelen, genietend van de bomen die hun blad verliezen. De herfst dient zich aan en Peter, een drukbezet manager van 55 jaar, heeft er zin in. Voor het eerst in jaren brengt hij deze prachtige seizoenswisseling door met een partner.

Peter: ‘Een paar maanden geleden had ik niet durven hopen dat ik nu mijn vrije tijd zou doorbrengen met een geweldige vrouw. Jarenlang was carrière maken mijn grootste prioriteit. Tot het moment waarop mijn leven in een rustiger vaarwater terechtkwam en ik behoefte kreeg aan een metgezel. Helaas bleek het vinden van de juiste vrouw moeilijker dan verwacht en was het zoeken naar een speld in een hooiberg. Hoe ouder je wordt, hoe kritischer je om je heen gaat kijken. Veel vrouwen in mijn sociale omgeving vielen daardoor al snel af. Een goede vriend attendeerde mij ruim een halfjaar geleden op de liefdesmakelaars van PUUR Relatiebemiddeling. Met succes hebben zij hun werk gedaan en heeft onze samenwerking geresulteerd in een fijne relatie.’

Zoektocht ‘Een overvolle agenda weerhield mij jaren van een spontane ontmoeting. Daarnaast ben ik niet iemand die zichzelf met een foto en profielbeschrijving in de wereld van het online daten waant. PUUR Relatiebemiddeling was - mede door hun professionaliteit en discretie - een welkome afwisseling tussen de vele bemiddelingsbureaus die ik op het internet tegenkwam. En door het grote aanbod aan singles uit dezelfde leeftijdscategorie, interesses en levensstijl was de juiste match al snel gemaakt.’

PUUR: ‘Het past helemaal in het leven van de vrijgezelle man of vrouw van nu om in te zien dat het uitbesteden van de zoektocht naar een partner heel gewoon en eigentijds is.’

Herken jij jezelf in het verhaal van Peter? Kies dan voor de persoonlijke aandacht van PUUR Relatiebemiddeling en kom in contact met andere singels met niveau. PUUR staat voor een transparante en persoonlijke benadering in relatiebemiddeling waarbij eerlijk communiceren en

respect hoog in het vaandel staan. Doelgericht zoeken en de mogelijkheid creëren tot het ontmoeten van andere singles hebben reeds tot veel succesverhalen geleid. Vanuit Breda leggen Paula Steenbergen en Carolien Rötgers-Moerland de basis. Mieke Reedeker doet hetzelfde vanuit Amsterdam, waarna het wachten is tot de vonken overspringen.

de dames van Puur zijn er deze zomer ook voor jou...

PUUR RelatiebemiddelingKantoor Breda:Paula Steenbergen en Carolien Rötgers-MoerlandTel. 076-7112288

Kantoor Amsterdam: Mieke Reedeker Tel. 020-7154060

Internet: www.puur-relatiebemiddeling.nlE-mail: [email protected]

17

FAs HiOn

VINTAGe

KeTTING

BeUrS

OP

BU

DG

ET

EXPERIMENTEER EN combineerNeem eens een paar uur de tijd om alles in je kledingkast goed te bekijken. Probeer voor de spiegel eens combinaties die je anders nooit maakt en kijk hoe het staat. Door veranderende trends kunnen sommige kleuren dit seizoen misschien wel heel leuk bij elkaar, terwijl je dat vorig jaar echt niet

DE WINKELS HANGEN WEER VOL MET DE LAATSTE FASHIONTRENDS, MAAR HELAAS IS JE PORTEMONNEE ALLES BEHALVE VOL. TOCH KUN JE ER OOK MET WEINIG KLEEDGELD TE BESTEDEN FASHIONABLE UITZIEN.

FAs HiOnOOrBel

had gedurfd. Trek onder de spijkershorts die je deze zomer droeg een dikke maillot aan en je kunt er zo de herfst mee in. Of draag die blouse eens onder dat truitje met korte mouwen. Een giletje of een sportief colbertje is trouwens altijd een goede investering. Je kunt ze met bijna al je truitjes en blouses combineren om zo tot weer een heel andere look te komen.

VINTAGEStap over je gêne heen en kijk eens wat voor kleding er hangt bij de kringloopwinkel, wat er op www.marktplaats.nl te vinden is of op de rommelmarkt. Natuurlijk zul je veel verwassen kleding tegenkomen en veel in de verkeerde maat. Maar soms vind je merkkleding in prima staat voor een habbekrats. Een echt leren jasje of een leren handtas voor een paar euro. Verder vind je er vaak de leukste shawltjes en riemen voor weinig geld.

AccessorizeEr zijn talloze winkels waar je voor weinig geld heel leuke accessoires kunt vinden die helemaal aansluiten bij de mode van nu. Met mooie oorbellen, een leuke shawl

of een opvallende riem kun je een simpele outfi t met weinig moeite omtoveren tot een fashionoutfi t.

Kies de trends DIE BIJ JE PASSENAls je weinig te besteden hebt, is het niet slim om zomaar alle trends te volgen. Wat het ene seizoen hip is, kan het andere seizoen weer uit zijn. Kijk welke trends je echt leuk vindt en wat bij jou past. Die felroze trui past misschien wel helemaal in de colorblockingtrend, maar als jij hem zelf na een maand beu bent, is het een miskoop. Weet je dus zeker dat een bepaalde trend bij je past, koop dat kledingstuk dan bij een betaalbare winkel of in een outletvillage. Let ook op midseason- acties. Sommige magazines hebben mooie acties waarmee je in modezaken begin oktober al 20% korting krijgt op de nieuwe collecties.

RUILEN maar Organiseer een ruilavond met je vriendinnen en neem ieder kleding mee die je weinig tot nooit draagt. Het is handig als je allemaal dezelfde maat hebt, maar het is niet per se noodzakelijk. Soms kan een oversized item ook hartstikke leuk staan. B

eeld

mat

eria

al w

ww

.doo

rtje

-vin

tage

.com

18

FAs HiOnOOrBel

had gedurfd. Trek onder de spijkershorts die je deze zomer droeg een dikke maillot aan en je kunt er zo de herfst mee in. Of draag die blouse eens onder dat truitje met korte mouwen. Een giletje of een sportief colbertje is trouwens altijd een goede investering. Je kunt ze met bijna al je truitjes en blouses combineren om zo tot weer een heel andere look te komen.

VINTAGEStap over je gêne heen en kijk eens wat voor kleding er hangt bij de kringloopwinkel, wat er op www.marktplaats.nl te vinden is of op de rommelmarkt. Natuurlijk zul je veel verwassen kleding tegenkomen en veel in de verkeerde maat. Maar soms vind je merkkleding in prima staat voor een habbekrats. Een echt leren jasje of een leren handtas voor een paar euro. Verder vind je er vaak de leukste shawltjes en riemen voor weinig geld.

AccessorizeEr zijn talloze winkels waar je voor weinig geld heel leuke accessoires kunt vinden die helemaal aansluiten bij de mode van nu. Met mooie oorbellen, een leuke shawl

of een opvallende riem kun je een simpele outfi t met weinig moeite omtoveren tot een fashionoutfi t.

Kies de trends DIE BIJ JE PASSENAls je weinig te besteden hebt, is het niet slim om zomaar alle trends te volgen. Wat het ene seizoen hip is, kan het andere seizoen weer uit zijn. Kijk welke trends je echt leuk vindt en wat bij jou past. Die felroze trui past misschien wel helemaal in de colorblockingtrend, maar als jij hem zelf na een maand beu bent, is het een miskoop. Weet je dus zeker dat een bepaalde trend bij je past, koop dat kledingstuk dan bij een betaalbare winkel of in een outletvillage. Let ook op midseason- acties. Sommige magazines hebben mooie acties waarmee je in modezaken begin oktober al 20% korting krijgt op de nieuwe collecties.

RUILEN maar Organiseer een ruilavond met je vriendinnen en neem ieder kleding mee die je weinig tot nooit draagt. Het is handig als je allemaal dezelfde maat hebt, maar het is niet per se noodzakelijk. Soms kan een oversized item ook hartstikke leuk staan. B

eeld

mat

eria

al w

ww

.doo

rtje

-vin

tage

.com

19

Steun Stichting Opkikker Help RE/MAX Makelaar Pieter Baks

70.000 mobieltjes in te zamelen Inleveradressen op onze website

www.pieterbaks.nl

GoRDijNENBiNNEN zoNwERiNG

TApijTENHoRREN ENz

Voor al uw raamdecoratie

Presentatie en advies op locatiein uw eigen vertrouwde omgeving

NiEUw! JAB Meridian rol + duorol gordijnen collectie, optioneel luxe afwerking

introductie korting september - 15%

www.vofvolant.nlmob: 0622216194 tel: 076-5976371

Volant

UNDERDESIGN

Stichting de Opkikker is een CBF gecertificeerde organisatie die voornamelijk met vrijwilligers werkt en als doel heeft het organiseren van speciale Opkikkerdagen. Voor elk ingezameld mobieltje ontvangt stichting de Opkikker een vergoeding van € 3,- waarmee zij Opkikkerdagen verzorgen voor langdurig zieke kinderen en hun familieleden.Heeft u een oude “kapotte” mobiele telefoon?lever deze dan in bij de navolgende bedrijven: Karwei bouwmarkt- Munnikenheiweg 53, Etten-Leur Blokker- Winkelcentrum 42, Etten-Leur C-1000 Jac Heijmans- Kerkwerve 19-27, Etten-leur Albert Heijn J&J Pollemans- Burchtplein 13, Etten-LeurJumbo supermarkten- Geerkade 9, Etten-Leur

Op de bovenstaande adressen staan onze bussen om je mobieltjes in te doen. Mede in het kader van

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vinden de aangesloten makelaars van RE/MAX het belangrijk om hun steentje bij te dragen aan het welzijn van deze kinderen die door omstandigheden niet het zorgeloze leven kunnen leiden dat ieder kind verdient. Naast het ondersteunen van de mobieltjesactie zal RE/MAX for Kids tevens een extra bijdrage doneren voor iedere ingeleverde telefoon. Kijk voor meer informatie op: www.remaxforkids.nl of www.facebook.com/remaxforkids

aktie duurt t/m 30 september 2012

Remax Nova Makelaardij Pieter BaksWaldhoornlaan 95 4876 BB Etten-Leur Tel: 076 - 596 89 70 [email protected]

www.pieterbaks.nl

re/MAX Makelaar Pieter Baks in etten-leur helpt Stichting de Opkikker met het verzamelen van 70.000 oude mobieltjes.

hElP mee om 70.000 mobieltjes te verzamelen!

21

www.winkelhartetten-leur.nl

geopendIedere laatste zondag van de maand

koopzondag

Zondag

30 septemberPRIJZENDinsdag € 16,50

Woensdag € 17,50Donderdag € 18,50

Vrijdag € 19,50Zaterdag en Zondag € 22,50

DoRPsstRaat 134 4711 EL st. WILLEbRoRDtEL: 0165 - 38 48 11

WWW.EEtERIJthEIkE.NL

Bel snel om te reserveren!

WWW.FACEBOOK.COM/NEDERLANDBRUIST

“like” ons op Facebook

NAZOMER

FASHIONON BUDGET

ESTÉE STROOKER

WINNARES VAN MASTERCHEF

GEM. ETTEN-LEUR/RUCPHEN/ZUNDERT SEPTEMBER 2012 GRATIS MEENEMEN!

WWW.NEDERLANDBRUIST.NL

en maak kans op: een schoonheidsbon t.w.v. € 70,-

DITJESEn/daTJes

Als je 2 kopjes koffi e per dag drinkt, verspil je 35 dagen van je leven bij het koffi ezetapparaat.Europeanen smilen zo :), maar Aziaten lachen met hun ogen ^.^Het gewicht van de huid is ongeveer 12 procent van je totale lichaamsgewicht.Hoekige kaken, een brede borstkas en baardgroei verklappen bij hem een grotere kans op vruchtbaarheid. Er loopt ongeveer 72 kilometer aan zenuwen door je huid.linkshandigen zijn minder slecht met rechts, dan rechtshandigen met links.Hoe goed je je ook wast, er leven meer dan 1000 bacteriesoorten op je huid. Vrouwelijke hamerhaaien kunnen zich in gevangenschap voortplanten zonder dat er een druppel sperma aan te pas komt.na je crematie blijft er ongeveer 4 kilo van je over.

Els haarmodeSt. Martinusstraat 124715 AH [email protected]

openingstijdenMa geslotenDi t/m do 09.00 - 17.30Vrijdag 09.00 - 20.00Zaterdag 08.00 - 13.00

Het haar is eerst geblondeerd om een mooie egale ondergrond te krijgen, en vervolgens ingekleurd met een beige-blonde tint en een chocoladebruine kleur voor het contrast.

Daarna zijn er korte laagjes geknipt met meer lengte naar de voorkant / kuif om te kunnen variëren. En door de juiste producten te gebruiken heeft Melissa veel plezier van haar nieuwe kapsel.

Melissa wil graag op z’n tijd iets anders. Haar wens was iets vernieuwends te doen met haar coupe, maar zeker ook met de kleur.

voor

na

Metamorfose

24

DITJESEn/daTJes

Als je 2 kopjes koffi e per dag drinkt, verspil je 35 dagen van je leven bij het koffi ezetapparaat.Europeanen smilen zo :), maar Aziaten lachen met hun ogen ^.^Het gewicht van de huid is ongeveer 12 procent van je totale lichaamsgewicht.Hoekige kaken, een brede borstkas en baardgroei verklappen bij hem een grotere kans op vruchtbaarheid. Er loopt ongeveer 72 kilometer aan zenuwen door je huid.linkshandigen zijn minder slecht met rechts, dan rechtshandigen met links.Hoe goed je je ook wast, er leven meer dan 1000 bacteriesoorten op je huid. Vrouwelijke hamerhaaien kunnen zich in gevangenschap voortplanten zonder dat er een druppel sperma aan te pas komt.na je crematie blijft er ongeveer 4 kilo van je over.

25

Mail de oplossing naar [email protected], vergeet niet uw naam en adresgegevens erbij te vermelden.

U maakt twee keer kans op twee vrijkaartjes voor een film naar keuze. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door:

www.cine-service.nl

Natuurlijk kunt u uw oplossing ook sturen naar:nederland Bruist c.v. Antwoordnummer 10048 4800 VB Breda O.v.v. Etten-Leur en september

BIOSCOOP CINE-SERVICE Etten-Leur

Prijswinnaars van de Bios-prijsvraag augustus: Mayke reit uit Etten-leur en serena kuystermans uit st. willebrord

Win 3 x 2 kaartjes voor een film naar keuze

Wat is de filmnaam van de hoofdrolspeelster?

Prijsvraag

26

Hinkelen, boompje klimmen of trefbal: het lijkt tot het verleden te behoren. Kinderen bewegen veel minder dan vroeger. Dat leidt niet alleen tot stijgende gezondheidsrisico’s op jonge leeftijd, maar ook voor uitval op school en stijgende zorgkosten. Als sportfysiotherapeut probeert Eline daar iets tegen te doen. Met de Stichting Jong & Vitaal biedt ze naschoolse activiteiten in de vorm van uitdagende spelvormen gericht op kracht, stabiliteit, lenigheid en conditie. Ze wil kinderen meer laten bewegen, zodat ze gezonder blijven en lekkerder in hun vel zitten.

Eline: ”Veel kinderen moeten zich na school zelf vermaken en gaan eerder achter de computer zitten dan dat ze iets actiefs doen. Met Stichting Jong en Vitaal wil ik ze stimuleren om te bewegen en hun lichamelijke vaardigheden te verbeteren. Iedereen kan sporten, dat is ons uitgangspunt.”

voor aanmelding en meer informatie bel 076-82 00 332 of kijk op onze website.

Steun de stichting Jong & Vitaal en stem op Eline. Maak kans op een sportieve prijs en kijk voor meer informatie op www.jongvitaal.nl

steun Jong

De stichting jong & vitaal in Etten-leur wil sporten voor alle kinderen toegankelijk maken.

en stem eline naar een Mooi Mens!!!!

& vitaal

27

uit tiPs vvv EttEn-lEur

1 september lekker Etten-leur culinair genieten en entertainment, Markt7 september opening culturele seizoen met gratis show Nieuwe Nobelaer8 september open Monumentendag & nationale orgeldag Raadzaal Raadhuisplein14 t/m 18 kermisseptember Etten-Leur Noord16 september oude stijl jazzmiddag met the old limetree jazzperados Trivium Hotel21 en 22 cuMElseptember culturele manifestatie Etten-Leur met op zaterdag avond grote show, Centrum. Op het programma staat o.a. een optreden van de Knuckle Brass. www.knucklebrass.nl23 september optreden capella Breda Lambertuskerk23 september luikse Markt Brabantpark30 september koopzondag Winkelhart30 september jaarmarkt Centrum

2012tiPs:

Volg VVV Etten-Leur op twitter (@vvvettenleur) en maak kans op vrijkaarten (o.a. Bloemencorso Zundert)

VVV Etten-leur nu ook met een dependance aan de Markt 4

www.uitinetten-leur.nl

28

2012 20

12

VVV ZundertMarkt 27076-5978590www.vvvzundert.nl

www.vangoghhuis.comopeningstijden: maandag - dinsdag geslotenwoensdag t/m vrijdag 10-17 uurzaterdag en zondag 12-17 uur

uit tiPs gEMEEntE ZunDErt

8 t/m 30 opening landkunstproject, expositie oude Buisse heideseptember Kunst op locatie. Expositiepaviljoen is het atelier van Richard Roland Holst. Locatie: Roosendaalsebaan 17, Achtmaal dagelijks 12.00 tot 17.00 u. www.vincentvangoghhuis.com 9 september open monumentendag, thema: groen van toen Gratis fietsroute met onderweg bijzondere en leuke activiteiten zoals een theeproeverij in de theekoepel op de Oude Buisse heide. Startlocaties: Vincent van GoghHuis Zundert, de Wierenbos Wernhout, Café den Thuur Achtmaal, Cultuur Historisch Centrum de Weeghreyse Rijsber- gen v.a. 11.00 u. www.vvvzundert.n14 t/m 29 MoEland, rijk van de armenseptember Multidisciplinaire voorstelling van Het Zunderts Toneel . 14, 15, 16, 20, 21, 22, 23, 27, 28, 29 september. www.hetzundertstoneel.nl 22 september Determineerdag oude fruitrassen Jan Woltema komt oude fruitrassen determineren bij boomkwekerij ‘Op Goede Grond’. Locatie: Bigtelaar 4, Rijsbergen. www.op-goede-grond.nl 22 september workshop natuurfotografie door Edwin Brosens Locatie: Vogelrevalidatiecentrum Zundert Tijd: 9.00-13.00 u. www.vrczundert.nl 22 en 23 Met de droom als wapenseptember Voorstelling over Henriette Richard Roland Holst. 22 september 20.00 en 23 september 14.00 u. Locatie: Van GoghKamer, Vincent van GoghHuis Zundert. www.vangoghhuis.com 2 oktober lezing loek grootjans Locatie: Van GoghKamer, Vincent van GoghHuis Zundert. www.vangoghhuis.com t/m 30 september Expositie van goghgalerie (hedendaagse kunst) Locatie: VanGoghgalerie, St. Elizabethlaan 1a, Zundert. Geopend: donderdag t/m zondag 12.00 – 17.00 u. www.vangoghhuis.com     t/m maart ‘henriette en richard roland holst. het boek van de Buissche heide’ Locatie: Vincent van GoghHuis www.vangoghhuis.com Elke laatste zondag van de maand een fietstocht of wandeling met gids op de Buisse Heide! Reserveren: 076-5978590

29

hEt

Mar

kth

uys

wonen anno nuTerwijl de dagen korter worden en de temperatuur daalt, ruilen we de gezellige zomeravonden in de tuin steeds vaker in voor onze vaste plek binnen op de hoekbank. Het is overduidelijk, de herfst dient zich aan.

Met de sfeervolle woonaccessoires van Het Markthuys tover jij je woonkamer in een handomdraai om tot een gezellige plek voor familie en vrienden. Deze prachtige woonwinkel in een monumentaal pand in Etten-Leur staat voor stijlvol wonen in een eigentijdse landelijke stijl met Franse en Scandinavische invloeden.

woonaccessoires In deze ruime gastvrije winkel word je warm ontvangen door eigenaresse Marloes Gommers en haar team. En met het assortiment dat o.a. bestaat uit tafels, stoelen, kasten, banken en verlichting, is er voor ieder wat wils. ‘Laat je inspireren door de mooi ingerichte kamers terwijl wij je adviseren over welke accessoires het beste in jouw interieur passen.’

Daarnaast is Het Markthuys sterdealer van Pure en Original. Deze verf van professionele kwaliteit wordt al ruim 50 jaar gemaakt

30

Binnenkortin Etten-Leur

Markt 414875 CB Etten-Leur

openingstijden: Dinsdag tot en met Zaterdag van 10.00-17.00 uur Koopzondag 12.00- 17.00 geopend.

het Markthuys Markt 414875 CB Etten-Leurtel. 076-501 53 88 / 06 - 55 70 17 25 www. hetmarkthuys.nl

wonen anno nu Doe het zelf Wil jij zelf aan de slag of ben je op zoek naar een creatieve middag met vrienden of familie? Geef je dan op voor een workshop bloemschikken of verftechnieken. De workshops worden gegeven in een sfeervolle omgeving en zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Voor meer informatie zijn geïnteresseerden van harte welkom tijdens de open dagen op 7, 8 en 9 september.

met respect voor mens en natuur, door het gebruik van natuurlijke pigmenten en grondstoffen. ‘Met onze verfmengmachine kunnen we het gewenste product maken terwijl je wacht.’

lampen & zo En ook voor een mooie vloer en de perfecte verlichting ben je in deze woonwinkel aan het juiste adres. Zo hebben de lampen een geheel eigen ruige, stoere en sfeervolle uitstraling en zijn de vloeren van Castle Stone in drie soorten en zeven verschillende kleuren leverbaar. Om een goede sfeerimpressie te krijgen, zijn de vloeren in de winkel gelegd. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken bij de inrichting van je huis? Breng dan eens een bezoek aan Het Markthuys.

31

UITpunt/VVV nieuwe nobelaer - Anna van Berchemlaan 2, Etten-leurC1000 Heijmans - Kerkwerve 25, Etten-leur

Ici Paris X - Hof van den Houte 118, Etten-leurGall & Gall’s - Etten-leur

Hampshire Trivium Hotel & Spa - Trivium 72, Etten-leurCine Service Bioscoop - Binnentuin 2, Etten-leur

friss Haarmode - Markt 31, Etten-leurStockholm Haarlokaal - Grauwe Poldervoetpad 6b, Etten-leur

Stockholm fashion - Bisschopsmolenstraat 62, Etten-leur Kam en Schaar - Dorpsstraat 26, Sint WillebrordEeterij ‘t Heike - Dorpstraat 134, Sint Willebrord

Reload fashion - Dorpsstraat 140, Sint WillebrordJ&B Exclusieve tuinmeubelen - St. Bavostraat 106, Rijsbergen

Dames Pellens - St. Bavostraat 30, Rijsbergen Golfbaan /Restaurant de Turfvaert - Zwart Moerken 12, Rijsbergen

le Garage lifestyle - Molenstraat 48, ZundertVVV kantoor - Markt 27, Zundert

Els Haarmode - St. Martinusstraat 12, RucphenVVV Kantoor - Baanvelden 13, Rucphen

Horecacentrum “De Toekomst” - Pastoor de Bakkerstraat 19, AchtmaalVisspeciaalzaak HAVEnZICHT - Van Bergenplein 6, Etten-leur

Chiqoorij - oude Bredaseweg 40, Etten-leurHip & Go - Markthof 5, Etten-leur

Restaurant Saveurs - Geerkade 19, Etten-leur

En natuurlijk is het magazine bij alle adverteerders verkrijgbaar!

Op onderstaande adressen is het magazine elke maand af te halen: LENTE

LENTEFLIRTLEKKER FOUT OF

SCHOT IN DE ROOS?VAKANTIEKRIEBELS, HEB JIJ ZE AL?

KOFFIENIEUW IN BREDA

KOFFIE BIJ TEUN

COMBIBREDA / DE GRENSSTREEK APRIL 2012 GRATIS MEENEMEN!WWW.NEDERLANDBRUIST.NL

Wintersportalleen voor stoere durfallen?

Online Budgetereneen uitkOmst!

afvallen10 tips

balans

breda januari 2012 www.nederlandbruist.nl gratis meenemen!

trendswat te dragen

Kunsthans meertens

woonmode

COMBIbreda / de grensstreeK maart 2012 gratis meenemen!www.nederlandbruist.nl

www.abc-goud.nlnieuw geopend

in breda

PASSIE

Valentijn Liefhebber

of niet!

carnaValcreatieve

verkLeedpartijen

’t Kruishuisbruisend bezoek

COMBIbrEdA / dE grEnSStrEEk fEbruArI 2012 grAtIS mEEnEmEn!www.nEdErlAndbruISt.nl

MoDE/weeTJes

wij Zijn Er klaar voor! DRUPPEL ACCESSOIRES IN ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG.

Van boven naar beneden:knirps.nl € 54,95kitschkitchen.nl € 22,95onlineparaplu.nl v.a. € 6,80Fashionbootz.nl € 59,95Bostons.nl € 54,95

Spetterproof

MoDE/weeTJes

wij Zijn Er klaar voor! DRUPPEL ACCESSOIRES IN ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG.

Van boven naar beneden:knirps.nl € 54,95kitschkitchen.nl € 22,95onlineparaplu.nl v.a. € 6,80Fashionbootz.nl € 59,95Bostons.nl € 54,95

Spetterproof

33

SCuhenhenhenhenhenhên’sbeautyinstituut

Your Skin, Our Care!

AFSPRAAK MAKEN? U kunt telefonisch een afspraak

maken op 076-5017664 Of online via onze site

www.suchens.nl

Beautyinstituut Su Chên’s Torenpad 16A Etten-Leur LID: ANBOS & HUIDSPECIALIST

Mooie volle en lange wimpers, zonder mascara? Niet alleen voor de sterren? Nu ook voor u!

Maak kennis met wimperverlenging van Mink. Door de kleine zachte haartjes krijgt uw eigen wimper een verlenging. Met speciale lijm worden de wimpers haar voor haar verlengt. Juist door deze manier krijgen uw ogen een natuurlijk verlenging en is het niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Maak nu kennis met wimperverlenging tegen een introductie prijs i.p.v. € 75,00

Nu voor € 60,00 tegen inlevering van deze advertentie!

Voor:

Na:

SCuhenhenhenhenhenhên’sbeautyinstituut

puzzel & win!Streep 11 van de 12 onder de puzzel staande woorden weg. Het overgebleven woord is het antwoord.Vul het juiste antwoord in op onze site en misschien maakt u kans op set wimperextentions t.w.v. € 75,-.

oplossing sturen via:www.nederlandbruist.nl/puzzelof sturen naar: Nederland Bruist C.V.t.a.v. september Etten-Leur BruistAntwoordnummer 10048, 4800 VB Breda

Deze maand

Set wimperextentions t.w.v. 75,-!

T.w.v. € 75- aangeboden door su chen’s beauTyinsTiTuuT!Torenpad 16a, eTTen-leur, www.suchens.nl

wimpersminkverlengingkorting suchens schoonheidsbon

klantvriendelijk adviseren genieten torenpad schoonheid specialisaties

Fotodealer nl•Maak nu simpel en snel een fotoboek

Vakantiefoto’s algebundeld?

Aan de slag?1. Ga naar www.fotodealer.nl en download onze gratis software.2. Maak met je eigen foto(’s) een fotoproduct.3. Je ontvangt je bestelling binnen 3-5 werkdagen.

ExclusiEf ExclusiEf Voor bruist lEzErs ExclusiEf

ActiE: 25% korting op fotoboek a4!

Gebruik onderstaande actiecode voor je

bestelling.* actiecode: FDZOMER12

*de code is geldig tot en met 1 oktober 2012

25%korting