Eshgro Brochure 2010

44

description

"Het nieuwe werken"Saas oplossingenEshgro Brochure 2010

Transcript of Eshgro Brochure 2010

Page 1: Eshgro Brochure 2010
Page 2: Eshgro Brochure 2010

Het nieuwe werken?2

Page 3: Eshgro Brochure 2010

Eshgro maakt uw werkplek

veiliger, goedkoper, flexibeler

en milieuvriendelijker.

3

Page 4: Eshgro Brochure 2010

Hoe ziet de nieuwe werkplek er uit?4

Page 5: Eshgro Brochure 2010

werkenprinten bellen

De Eshgro online werkplek

Dankzij Eshgro kunt u nu uw online-werkplek èn alle ICT diensten zoals, bellen

en printen op basis van een vaste lage prijs per gebruiker per maand afnemen.

5

Page 6: Eshgro Brochure 2010

6

Page 7: Eshgro Brochure 2010

Direct aan de slag! Eshgro heeft een eigen unieke visie op ICT in

de markt. Dat ICT niet meer weg te denken is

in het huidige bedrijfsleven hoeven wij u niet uit

te leggen. Daardoor nemen veel organisaties

en bedrijven het ongemak en de kosten op de

koop toe. Volgens Eshgro is dat niet langer nodig.

Eshgro maakt uw ICT kosten voorspelbaar.

7

Page 8: Eshgro Brochure 2010

werkplek server firewall internet

De gangbare ICT-‘oplossing’Het zwakke punt van de meeste ict oplossingen is de kwetsbaarheid van alle PC’s in het netwerk. Een harde schijf kan crashen en een virus heeft u zo te pakken. Daarbij komt nog dat de continuïteit van uw bedrijf afhankelijk is van uw centrale configuratie en een beperkt aantal deskundigen in en buiten uw organisatie.De grootste irritatie bij de meeste organisaties is dat de kosten onvoorspelbaar zijn en de investeringen in techniek nooit ophouden. U rekent op een betrouwbare back-up en snel herstel bij calamiteiten. Helaas blijkt dat in de praktijk niet altijd zeker. Al dan niet noodgedwongen zijn uw ict medewerkers vooral bezig met techniek in plaats van de software, functionaliteit en informatie die van belang is voor uw core-business.

8

Page 9: Eshgro Brochure 2010

remotebeheer

De Eshgro oplossingEshgro realiseert het concept van het nieuwe werken. Uw medewerkers zijn niet langer afhankelijk van hun specifieke PC. Ze kunnen altijd en overal werken, op de zaak, thuis of onderweg. Maar ook op andere werkstations dan een PC. Een goed voorbeeld hiervan is de Eshgro Ultra® (Ultra Thin Client). De Eshgro Ultra®

gaat verder dan de gewone thinclient en heeft geen harddisk, geen software en zelfs geen besturingssysteem. Dat betekent geen defecten, geen virussen en met de unieke chipkaart 100% veilig.Al uw medewerkers werken op uw beveiligde omgeving in het Eshgro datacenter. Vanaf nu beschikt u over een oplossing die vele malen groter, krachtiger en veiliger is dan u zelf kunt realiseren. Uw continuïteit en innovatie is gegarandeerd. U hoeft enkel nog te kiezen voor de functionaliteit die u wenst. Daarmee is uw ict schaalbaar en zijn uw kosten voorspelbaar.

werkplek toegangsbeveiliging uw omgeving beheer en ondersteuning

Eshgro Ultra ®

Eshgro Ultra ®

Eshgro Ultra ®

9

Page 10: Eshgro Brochure 2010

Eshgro datacenter single sign on

Desktop onafhankelijku werkt met de desktop van uw keuze

Applicatie onafhankelijku werkt met alle programma’s van uw keuze

Alle gebruikte logo’s zijn trademarks en eigendom van de respectievelijke eigenaren.

10

Page 11: Eshgro Brochure 2010

Eshgro is flexibel in kostenu werkt met de desktop van uw keuze

u werkt met alle programma’s van uw keuze

Eshgro:vast bedrag

per gebruiker per maandTraditionele ict kosten

Eshgro baseline

Alle gebruikte logo’s zijn trademarks en eigendom van de respectievelijke eigenaren.

11

Page 12: Eshgro Brochure 2010

Ultra thin client

Desktop met ultra thin client in monitor

De mogelijkheden

Client geïntegreerd met VoIP telefoon (zie pagina 18)

nieuw

Notebook

12

Page 13: Eshgro Brochure 2010

Direct aan de slagOnze klanten werken gewoon met een Windows bureaublad zoals men gewend was. U hoeft dus niet op cursus als u overstapt naar een Eshgro ICT oplossing.

Alle software waar u nu mee werkt, draait met Eshgro net zo goed, vaak zelfs beter. Het verschil is dat de software niet meer op eigen werkstations staat maar op uw beveiligde omgeving in ons data centrum. Waar u ook inlogt met uw pasje, op kantoor, thuis of onderweg, u werkt direct weer met uw eigen bureaublad en uw eigen documenten. Daardoor kunt u efficiënter gebruik maken van uw software.

Dankzij het ‘Eshgro nieuwe werken concept’ kunt u makkelijk uw softwarelicenties per gebruiker uitbreiden en eventueel weer stopzetten al naar gelang de dynamiek van uw onderneming. Natuurlijk geven wij u graag advies over de mogelijkheden. Overtuig uzelf, één van onze verkoopmedewerkers laat u graag een Eshgro demonstratie zien.

13

Eshgro:vast bedrag

per gebruiker per maand

Page 14: Eshgro Brochure 2010

SaaS samengevat:

Software as a Service (SaaS) is het via het internet beschikbaar stellen van programma’s voor een (vast) bedrag (per gebruiker) per maand. Het is dus niet meer nodig om vooraf in softwarelicenties te investeren.

Bij SaaS delen klanten een veilige infrastructuur. Met SaaS hebben klanten het voordeel dat software altijd up-to-date is en er ook geen zorgen zijn over de beveiliging van applicaties.

Software-as-a-Service (SaaS) is een slimme keuze; dit model combineert eenvoud met maandelijkse vaste lage kosten en geen investeringen vooraf.

Door vaste lage maandelijkse kosten, kunnen bedrijven hun ICT budget beter spreiden en toegang krijgen tot veel meer software. Dit komt de bedrijfsvoering ten goede.

Huidige IT budget besteding SaaS budget besteding

hardwaresoftware

IT diensten

hardware

software

IT diensten

30%besparing

14

Page 15: Eshgro Brochure 2010

Voordelen SAAS• Uw programma’s en informatie altijd en overal beschikbaar.• Geen dure investeringen in servers en andere techniek.• Geen zorgen over investeringen in software licenties en updates.• Geen zorgen over onvoorspelbare kosten voor beheer en ondersteuning.• Geen zorgen over back-up, virussen, spyware of SPAM.• Optimale beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid.• De continuïteit van bedrijfsvoering is gegarandeerd.• Een blijvende, steeds bijdragende klant – leveranciers verhouding.• Voorspelbare en uitstekend beheersbare kosten.

De oude benadering waarbij de klant volledig afhankelijk was van de software leverancier maakt in het SaaS concept plaats voor een constructieve steeds bijdragende leverancier. Immers de klant kan in het SaaS model op elk gewenst moment overstappen.

Bedrijven die SaaS toepassen doen dat in 24% van de gevallen omdat het goedkoper is, 17% doet dit omdat het sneller werkt, 15% vanwege het gebruikersgemak, 15% omdat het eenvoudig te implementeren is en 7% om de IT-afdeling te omzeilen.

Vorig jaar bedroeg de mondiale SaaS-markt reeds 3,35 miljard dollar; een relatief klein deel van de totale software industrie. Dat zal naar verwachting in 2010 gegroeid zijn naar 12 miljard dollar. Onderzoeksbureau Gartner geeft aan dat de adoptie van SaaS door het bedrijfsleven het snelst groeiende segment van de software markt is.

15

Page 16: Eshgro Brochure 2010

Eshgro datacenter: ‘Na defensie het best beveiligde datacenter in Nederland’

16

Page 17: Eshgro Brochure 2010

Eshgro datacenter

Het Eshgro Datacenter is ondermeer gehuisvest in het AKZO Nobel TwinCenter. Het AKZO Nobel TwinCenter is een klasse A datacenter met de beste certificeringen. Het voldoet aan de hoogste security eisen en is SOX compliant.

Belangrijke kenmerken van ons datacenter:• 2 locaties• Building in building• Fysieke afscheiding met 24x7 bewaking• Stroomvoorziening: eigen powerplant secundair publiek net en fall-back op dieselgeneratoren• Luchtvochtigheid en temperatuur regulering• Coldcorridor principe• Tier IV Class A• SOX compliant• Glasvezel verbinding met de AMSIX• Glasvezel verbinding met de NDIX• Gevirtualiseerd serverpark• SAN Storage• Schaalbaar, Modulair, Failover, Redundant• Content filtering• Meerdere firewalls• Front-end / back-end scheiding

17

Page 18: Eshgro Brochure 2010

T E L E C O M

18

Page 19: Eshgro Brochure 2010

Dankzij de koppeling van Mitel aan de Eshgro technologie worden telefonie en werkplek feilloos geïntegreerd.

Door gebruik te maken van toptechnologie van grote spelers als Sun Microsystems, Microsoft en Mitel is Eshgro in staat u een volledige online werkplek te bieden, inclusief telefonie, op elke locatie met internettoegang.Dit betekent vooru een sterk vereenvoudigde ICT infrastructuur en sterk dalende communicatie kosten. Eshgro VoIP is, als onderdeel van Eshgro’s complete ‘nieuwe werken’ concept, niet plaats-, maar persoonsgebonden.Middels een persoonlijke smartcard of token kunnen uw medewerkers altijd en overal inloggen. Naast locatie ongebonden werken kunnen uw medewerkers nu ook werkplek onafhankelijk telefoneren. Dit alles zonder investeringen vooraf.

Eshgro VoIP integreert telefonie naadloos met de Eshgro online werkplek.

19

Page 20: Eshgro Brochure 2010

tikkenlijnen vpnwwwcentrale mobiel

110110110010101110101110

data

datacenter

vpnwwwcentraletikkenlijnen mobiel

huidige telecom situatie

Eshgro telecom oplossing

20

Page 21: Eshgro Brochure 2010

Eshgro Telecom levert u een geïntegreerde oplossing voor VoIP, datalijnen en telefoniediensten. In de traditionele situatie hebben veel organisaties te maken met een breed scala aan leveranciers voor de verschillende telefonie en data diensten zoals bellen, VoIP, VPN verbindingen, mobiele telefonie, telefooncentrales en datalijnen. Vaak heeft men te maken met wel 6 verschillende leveranciers.

Met Eshgro telecom is dat niet langer meer nodig; Eshgro levert al deze diensten al dan niet gecombineerd aan. Dit geeft u als klant één aanspreekpunt en minstens zo belangrijk u bespaart kosten en kunt rekenen op een hogere beschikbaarheid.

Eshgro maakt Telecom eenvoudig en flexibel. Eshgro VoIP bijvoorbeeld is stap voor stap integreerbaar in het “nieuwe werken” concept. Zo kunt u eerst VoIP implementeren en op elke gewenst moment uw VoiP toestel integreren met de Eshgro Online werkplek. Eshgro Telecom beheert ook uw smartphones en integreert mobiel bellen, mail, agenda en taken volledig met uw Eshgro Online werkplek. Ook hier worden de totale kosten desgewenst vertaalt naar een maandelijks gecontroleerd bedrag per gebruiker.

Eshgro maakt telecom eenvoudig en goedkoper

21

Page 22: Eshgro Brochure 2010

Business Intelligence volgens Eshgro

22

Eshgro neemt de investeringsdrempel voor Business Intelligence weg.

Hierdoor is Business Intelligence bereikbaar voor steeds meer bedrijven.

Eshgro levert traditionele BI maar ook BIAAS (BI as a service).

Toenemende capaciteit om zakelijke beslissingen te ondersteunen.

End User

Data Analyst

Business Analyst

DBA

Making Decisions

Data PresentationsVisualization Techniques

Data MiningInformation Discovery

Data ExplorationStatistical Analysis, Querying & Reporting

Data Warehouse / Data MartsOn-Line Analytical Processing (OLAP)

Data SourcesPaper, Files, Information Providers, Database Systems

Page 23: Eshgro Brochure 2010

Eshgro BI zorgt voor

de juiste informatie op het juiste

moment, bij de juiste persoon.

23

Page 24: Eshgro Brochure 2010

24

Periodiek halen we uw data op en slaan het op in ons klasse A datacenter. Uw data komt terecht in uw eigen, optimaal beveiligde, datawarehouse. Wij maken van uw data waardevolle informatie. Deze kan alleen door geautoriseerde personen worden gebruikt. Zo heeft u niet de lasten van de informatievoorziening, maar wel de voordelen.

uw datawarehousein ons datacenter

uw informatieuw data

110110110010101110101110

biaasOmzetting

van data naar waardevolle informatie

Uw data wordt automatisch verzameld uit uw verschillende applicaties. Uw data komt terecht in uw eigen, optimaal beveiligde data warehouse omgeving in ons klasse A datacenter. Eshgro BI vertaalt uw data middels kennis en software tot management informatie. Dit geeft u de juiste informatie op het juiste moment om de juiste beslissingen te nemen.

Eshgro verlost u van de complexiteit en kosten van BI en levert u direct de voordelen.

Uw datawarehousein ons datacenter

Uw informatie

0

10

20

30

40

50

Uw data

110110110010101110101110

biaasOmzetting

van data naar waardevolle informatie

Page 25: Eshgro Brochure 2010

25

Business Intelligence As A Service (BIAAS)Eshgro BI levert BIAAS. Voor klanten die niet willen of kunnen investeren in software

en hardware ten behoeve van hun Business Intelligence toepassingen en die geen

medewerkers willen opleiden of aantrekken met BI kennis is er BIAAS.

Bij BIAAS wordt de data opgeslagen in ons klasse A datacenter. Wij ontwikkelen het

Data warehouse en de rapportages. Via een secure login krijgt men toegang tot de

rapportages. Ook is het mogelijk om zelf rapportages te ontwikkelen.

Over het algemeen is de doorlooptijd zeer gering in verhouding tot traditionele Business

Intelligence.

Voor BIAAS betaalt de klant een vast bedrag per maand per gebruiker.

• Geen investering in dure servers en software

• Geen medewerkers nodig met specialistische kennis

• Geen belasting voor de ICT afdeling

• Goede instructie voor het gebruik van de rapportages

• De data wordt optimaal beveiligd

• Snelle oplevering

• Een vast bedrag per gebruiker per maand

Page 26: Eshgro Brochure 2010

Slimmer documenten scannen, printen en beheren

printingmulti functional

document management

scan unit

datacenter

realtime storage

besparen en effienter werken

voordeliger printen

milieuvriendelijker

share point

digitaal archief wordt laagdrempelig

lange termijn storage 90% besparing

digitale archivering

Eshgro en Technicolor bieden een gezamenlijke oplossing voor gecertificeerde Lange Termijn Storage. Denk aan de archivering van digitale dossiers, elektronische patiënten dossiers (EPD), notariële stukken etc. Maar ook oude bestanden die u voor de zekerheid wilt bewaren maar nu erg veel schijfruimte kosten. Met Eshgro gecertificeerde Lange Termijn Storage voldoet u aan uw wettelijke bewaarplicht en bespaart u tot wel 90% op de kosten van digitale opslag.

26

Page 27: Eshgro Brochure 2010

milieuvriendelijker

Door documenten te digitaliseren kunt u een enorme efficiëntieslag maken. Elektronische documenten bieden namelijk veel meer mogelijkheden dan papieren. Natuurlijk is het onvermijdelijk dat uw organisatie nog papieren documenten ontvangt of produceert. Maar u heeft de mogelijkheid om daar vervolgens iets mee te doen.

U kunt uw digitale documenten:

• Automatisch verwerken in informatie systemen Facturen, checklijsten, inkooporders, betalingen en vele andere documenten worden automatisch herkend en op de juiste wijze verwerkt en opgeslagen.

• Koppelen aan processen en werkstromen Digitale documenten kunnen eenvoudig worden opgenomen in uw CRM, ERP of financiële systemen. Ze kunnen op het juiste moment aan de juiste personen ter beschikking worden gesteld. Dit levert talloze besparingen op: handelingen zoals zoeken, hernoemen, op de juiste locatie opslaan en medewerkers die op informatie wachten.

• Snel en veilig vanuit elke locatie opvragen Elektronische documenten raken niet zoek en zijn niet plaatsgebonden. Bovendien zijn digitale documenten te volgen en te beveiligen. Op basis van autorisatie kan inzage worden verleend.

Digitale dossiers

lange termijn storage 90% besparing

27

Page 28: Eshgro Brochure 2010

uniek in Nederland:100% software lease

Operationele leasing voor ICT, bellen en printing.

28

Page 29: Eshgro Brochure 2010

Eshgro lease biedt u de volgende voordelen:

• Bescherming van uw liquiditeitspositie -

dus geen cash out op dag één.

• Optimale besteding van uw werkkapitaal.

• Het beschikbaar houden van uw kredietfaciliteit

bij uw huisbankier.

• Leasing van: -100% software licenties, uniek in Nederland -100% diensten - al dan niet in combinatie met hardware

• Sale and lease back mogelijkheden.

• Eshgro haalt ICT van uw balans. (capex wordt opex)

Met Eshgro finance kunt u direct starten

zonder investeringen.

Eshgro finance: het nieuwe leasen

29

Page 30: Eshgro Brochure 2010

Het Eshgro Service Centre beschikt over een uitgebreid team van consultants, engineers en specialisten. Deze professionals begeleiden de implementatie van uw klantspecifieke oplossing op ons datacenter. Onze medewerkers beschikken over de certificeringen van o.a. Microsoft, Cisco, Sun en HP. Hiermee bent u er van verzekerd dat uw systeem in deskundige handen is.

Dankzij de knowhow van het Eshgro Service Center heeft u één aanspreekpunt voor uw volledig geïntegreerde ICT oplossing. Werkplek onafhankelijk werken met uw software, telefoneren, printen, scannen, faxen, kopiëren en zelfs de integratie met uw eigen website, webwinkel of portal.

Eshgro is één van de leidende spelers op het gebied van SAAS in Nederland. Reeds in 2004 konden klanten al gebruik maken van een volwaardige Microsoft desktop middels SAAS. Dankzij innovativiteit en ervaring onderscheidt het SAAS-platform van het Eshgro Service Centre zich in betrouwbaarheid. De onderliggende architectuur is zodanig ingericht dat aan onze klanten de hoogst mogelijke beschikbaarheid en veiligheid wordt geboden.

Vanwege de daadwerkelijk onderscheidende innovaties binnen SAAS op het gebied van beschikbaarheid, schaalbaarheid en milieuvriendelijkheid heeft de Europese Unie de Eureka-status toegekend. Het Eshgro Service Centre is de enige service provider in de Europese Unie met een Eureka-status.

Eshgro Service Centre

30

Page 31: Eshgro Brochure 2010

Het Eshgro Service Centre is onderdeel van de Eshgro groep.

31

Page 32: Eshgro Brochure 2010

Certificeringen van Eshgro

EUREKA is a pan-European network for market-oriented, industrial R&D.Created as an intergovernmental Initiative in 1985, EUREKA aims to enhance European competitiveness through its support to businesses, research centres and universities who carry out pan-European projects to develop innovative products, processes and services. Through its flexible and decentralised Network, EUREKA offers project partners rapid access to a wealth of knowledge, skills and expertise across Europe and facilitates access to national public and private funding schemes.

The internationally recognised EUREKA label adds value to a project and gives participants a competitive edge in their dealings with financial, technical and commercial partners. Through a EUREKA project, partners develop new technologies for which they agree the Intellectual Property Rights and build partnerships to penetrate new markets.

CERTIFIED

CE

RTIFIED CERTIFIE

D

CE

RTIF

IED

SAS 70

Type ll32

Page 33: Eshgro Brochure 2010

Partners van Eshgro 33

Page 34: Eshgro Brochure 2010

34

Page 35: Eshgro Brochure 2010

veiligerflexibeler

goedkopermilieuvriendelijker

35

Page 36: Eshgro Brochure 2010

Veiliger

36

Page 37: Eshgro Brochure 2010

Gegevensverwerking, opslag van bestanden, het uitrollen van software etc. vinden plaats op de beveiligde centrale locatie – efficiënt en betrouwbaar. De werkplek maakt standaard gebruik van smartcards of andere vormen van beveiliging. U wordt onmiddellijk herkend en hoeft slechts uw wacht-woord in te toetsen om in te loggen. Waar u bent daar is uw werkplek zo eenvoudig is dat.

• Geen clientbesturingssysteem

• Geen clientconfiguratiedata

• Geen clientprogramma’s

• Geen virussen, spyware of SPAM

• Geen lokale harddisks

• Geen diefstal van informatie

• Beveiligd printen (follow me printing)

• 24x7 monitoring

• ‘ Hot desking’: waar u bent daar is uw werkplek

37

Page 38: Eshgro Brochure 2010

Milieuvriendelijker

Page 39: Eshgro Brochure 2010

Bedrijven en overheden hechten in toenemende mate waarde aan de milieuaspecten van hun bedrijfsvoering. Eshgro kiest bewust voor uiterst energiezuinige oplossingen met ongekend lange economische levensduur. Door veilig flexibel werken mogelijk te maken, kunnen haar klanten besparen op autokilometers en vierkante meters kantooroppervlak.

De Eshgro werkplekoplossing is zeer duurzaam. De energiezuinige werkplek bespaart tot 86,2%* in energiekosten, brandstoffen en CO2 uitstoot en heeft dan ook het HIER logo toegekend gekregen. De economische levensduur van de Eshgro werkplek is zeer lang, wat positief bijdraagt aan het milieu en de kosten.

• Duurzaam investeren = duurzaam ondernemen

• Minimale CO2 uitstoot

• Minder warmte uitstoot apparatuur

• Hardware veroudert nauwelijks en

gaat daarom veel langer mee

• Zeer energiezuinig

• Energiebesparing door consolidatie van capaciteit middels virtualisatie

• Zeer energiezuinige werkplekken

* Bron: HAS kennis transfer.

39

Page 40: Eshgro Brochure 2010

Flexibeler

40

Page 41: Eshgro Brochure 2010

Flexibeler Eshgro voorziet dat werkplekken in de toekomst in toenemende mate flexibeler zullen zijn. Thuiswerken en deeltijdarbeid zullen in alle sectoren van het bedrijfsleven steeds belangrijker worden. In de visie van Eshgro is ICT een utility – net als stroom ‘uit de muur’.

Door deze centrale aanpak van ICT zijn nieuwe diensten in de toekomst, zoals telefonie, eenvoudig toe te voegen. Ook flexibele toegang tot gegevens is eenvoudiger en veiliger te realiseren. Een echt ‘Flexible Office’ is nu mogelijk: minder werkplekken dan het aantal werknemers!

• Minimaal gegarandeerde uptime 99,8%

• Smart card technologie

• Plug and play

• Ccompatible met randapparatuur

• Nooit meer synchroniseren

• Ideaal voor thuiswerk + mobiel

• Makkelijk uitbreidbaar met o.a telefonie- en printoplossingen

41

Page 42: Eshgro Brochure 2010

Goedkoper

42

Page 43: Eshgro Brochure 2010

Iedere organisatie staat dagelijks voor de keuze hoe het zijn bedrijfsresultaat op een verantwoorde manier kan optimaliseren. Het Eshgro “nieuwe werken” concept zorgt er voor dat u geen verassingen meer heeft op het gebied van ICT.

Onnodige, onduidelijke en onzichtbare ICT kosten zijn verdwenen. Transparantie, schaalbaarheid en besparingen tot wel 50% zijn mogelijk. U hoeft niet meer te investeren, u heeft voorspelbare kosten en de hoogst mogelijke beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Uw ICT keuzes gaan niet langer over techniek maar over software, functionaliteit en informatie die belangrijk is voor uw core-business.

• Vaste lage kosten

• Nooit meer investeren

• Geen onverwachte uitgaven

• Minimale licentiekosten

• Verschuiving van techniek naar business

• Tijdwinst

• Tot 50% goedkoper dan traditionele ICT

oplossingen

• Betere prestaties van uw medewerkers

43

Page 44: Eshgro Brochure 2010

www.eshgro.nl

© 2009 Eshgro BV. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eshgro Beheer BV.

BoxmeerEshgro Service Center (hoofdvestiging)Bereklauw 75831 PE BoxmeerTel. 0485 - 47 61 90Fax 0485 - 47 61 99

AlmeloEshgro Oost (bezoekadres)Twentepoort West 10 - 127609 RD Almelo

Capelle a/d IJsselEshgro West (bezoekadres)Rivium Quadrant 58 2909 LC Capelle a/d IJsselPostbus 4274 3006 AG Rotterdam

WoerdenEshgro West (bezoekadres)Oostzee 2-4 3446 CH WoerdenPostbus 2001 - 3440 DA Woerden

Amsterdam Zuid OostEshgro West (bezoekadres)Hogehilweg 7M 1101 CA Amsterdam Zuidoost