Entree najaar 2012

download Entree najaar 2012

of 44

 • date post

  12-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  227
 • download

  3

Embed Size (px)

description

Entree najaar 2012

Transcript of Entree najaar 2012

 • EntreeEen architect maakt toegepaste kunst

  Met het woningaanbod van:

  M a k e l a a r s t a x a t e u r s e n h y p o t h e e k a d v i s e u r s

  Joop van Mourik

  N a j a a r 2 0 1 2EntreeU i t g a v e 2 - O p l a g e 6 1 . 5 0 0 e x . - T o n K e u k e n M e d i a s e r v i c e B . V .

 • Kunt u wel wat inspiratie gebruiken voor uw keuken of badkamer? Kom dan zaterdag 29 september naar de eerste Van Wanrooij Inspiratiedag. Vanaf 11.00 uur worden er in de bakbar heerlijke taartjes, koekjes en cupcakes gebakken. En om het feest af te maken bereidt onze huiskok lekkere gezonde smoothies. Kom deze lekkernijen gratis proeven in onze showroom. Natuurlijk staan onze adviseurs ook gewoon klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te inspireren met ons aanbod keukens, badkamers en tegels. In oktober hebben we weer een heel andere Inspiratiedag in de planning voor u. Dus houd onze website en Facebookpagina in de gaten!Dus houd onze website en Facebookpagina in de gaten!Voor meer informatie over de Van Wanrooij Inspiratiedagen gaat u naar www.vanwanrooij-tiel.nl/inspiratie

  zaterdag 29 september

  Kom proeven op de Van Wanrooij Inspiratiedag

  Zuiderhavenweg 6 - 4004 JJ TIEL - telefoon: 0344 637010 - www.vanwanrooij-tiel.nlopeningstijden: ma tot vr van 9.00 tot 17.30 uur, do koopavond tot 21.00 uur, za van 10.00 tot 17.00 uur.

  inspirat iedagen

 • DDDEntreeis een uitgave van: Ton Keuken Mediaservice

  Dalwagenseweg 5b

  4043 MS Opheusden

  Telefoon (0488) 44 20 36

  Fax (0488) 44 30 20

  E-mail info@keukenmedia.nl

  Internet www.keukenmedia.nl

  RedactieTon Keuken

  Marco Diepeveen

  Perscentrum Wonen

  EindredactieElise Huisman

  CoverfotoRaphal Drent

  Archief

  VormgevingGrafisch bureau Brust

  DrukSenefelder Misset

  ExploitatieTon Keuken

  Edith Gelderman

  Cindy Sukkel

  Adrie Wilshaus

  Entree bevat een greep uit het huizen-

  aanbod van Joop van Mourik Makelaars

  en Jan Scheffer Vastgoed B.V.

  ColofonZevende jaargang / No 2 / najaar 2012 /

  oplage 61.500 ex

  Te verspreiden in Dodewaard, Opheusden, Ochten, Kesteren, Echteld, IJzendoorn, Lienden, Ingen, Ommeren, Eck en Wiel, Maurik, Rijswijk (Gld), Randwijk, Hemmen, Zetten, Heteren, Rhenen, Achterberg, Elst (U), Amerongen, Leersum, Veenendaal, De Klomp.

  InhoudsopgaveJan Scheffer Vastgoed huizenpresentatie... 4-13 / Een architect maakt toegepaste kunst... 14 / Joop van Mourik Makelaars huizenpresentatie...16-25 / Wonen met lef... 27 / De nieuwe keuken is sociaal!... 29 / Shipwood, exclusief en uniek... 33 / Go Green!... 35 / Wellness naar eigen wens... 37 / Kwaliteit in sprekende kleuren... 39 / Wanneer kan ik een wijn drinken?... 41 / Entree specialisten... 43

  Duurzaam bouwen, wonen

  en werken gaat in de toe-

  komst een steeds belangrij-

  ker rol spelen. Duurzaamheid

  zal uiteindelijk een integraal

  onderdeel van het bouwen gaan vormen. Vanaf

  1 januari 2013 moet bij elke aanvraag voor een

  omgevingsvergunning al een berekening van de

  milieuprestatie van een woning of kantoor wor-

  den bijgevoegd.

  We laten Jan Westeneng als architect een toe-

  komstvisie geven op het bouwen van morgen.

  De nieuwe keuken is socialer, vindt Monique van der Heijden. Weg met de traditionele

  afgesloten keuken: maak plaats voor een kook-eet-praat zone in huis! De dichte of traditionele

  keuken, die alleen dient om te koken, is pass! De open keuken domineert al een tijdje, maar de

  opmars naar de keuken als daadwerkelijk verlengstuk van de woonkamer is nu in volle gang.

  Twee hot items die het uitgebalanceerde woningaanbod van de makelaars Joop van Mourik

  en Jan Scheffer plaatsen in het hedendaagse. Ze begeleiden u bij de keuze van een woning op

  de weg naar een mogelijk gewenste aanpassing of houden u een spiegel voor bij de keuze voor

  een nieuwe woning.

  Wij wensen u veel leesplezier!

  Ton Keuken,

  uitgever

  Entree oktober 2012 3

  Duurzaam bouwen

 • janscheffer.nl Achterbergsestraatweg 1 3911 CR RHENENTelefoon 0317 - 61 51 11 info@janscheffer.nl

  Hervorming van de woningmarkt

  Beste lezer,

  Terwijl ik dit voorwoord schrijf, heb ik net daarvoor mijn spullen gepakt voor Het Grote Woningdebat in Nieuwegein. Onder leiding van Joost Hoebink van het Nederlands Debat Instituut hoop ik samen met Kamerleden en vertegen-woordigers van Wonen 4.0 (Vereniging Eigen Huis, Woonbond, Aedes en de makelaarsorganisaties) stellingen te beargumenteren en mijn stem te laten horen.

  Ik heb niet de illusie dat we in n keer alle problemen op de woning- en kapitaalmarkt oplossen, maar wel de verwachting dat we samen constructief aan oplossingen zullen werken. Gelukkig zijn in ieder geval alle partijen ervan overtuigd dat er nu echt wat moet gebeuren en tonen zich bereid hieraan de hoogste prioriteit te geven.

  Hervorming van de woningmarkt staat bovenaan de agenda en zal uiteindelijk moeten leiden tot een gezonde evenwichtige markt. Eigenwoningbezit is immers altijd een goede investering geweest, een fundament voor een goede toekomst en zo zal dit ook altijd moeten blijven.

  Ons grote, nu extra aantrekkelijk geprijsde woningaan-bod, gelegen in een prachtige geliefde groene woonomge-ving centraal in het land, biedt potentile kopers wellicht een basis voor een mooie toekomst.

  Ik nodig u daarom graag uit voor een bezichtiging!

  ing. Jan SchefferGecertificeerd woning- en bedrijfsmakelaar/taxateur

 • RHENEN Waan uzelf in Canada, met de imposante Rocky Mountains en een uitgestrekt meer als panorama. Met deze unieke landschappelijke beleving wordt Rhenens nieuwste woonwijk gere-aliseerd. Wie kiest voor Vogelenzang, heeft de groene Grebbeberg, een grote waterplas, de Nederrijn en de uiterwaar-den bijna in zijn tuin liggen.

  Aan de vof Vogelenzang (een samenwerking van Bouwfonds Ontwikkeling BV en Van Wijnen Oost BV) de schone taak om Vogelenzang samen te ontwikkelen en te laten bouwen. Jan Scheffer Vastgoed uit Rhenen en Van Dijk Van Essen Makelaars uit Veenendaal tekenen voor de verkoop van de woningen.Dit is een werkelijk schitterende locatie, aldus makelaar Jan Scheffer. Je komt te wonen aan de voet van de Grebbeberg. Voor de zandwinning is vroeger een deel van het terrein afgegra-ven. Hierdoor ontstond een uitgestrekte waterplas, die pal naast de wijk ligt. Zelfs voor deze groene regio is de ligging uniek. Een uitzicht waar je u tegen zegt.

  Eerste faseVogelenzang bestaat in totaal uit ca. 234 woningen, die, afhan-kelijk van de verkoop, in vijf fases worden gebouwd. De eerste fase bestaat uit zeven appartementen en acht twee-onder-n-kapwoningen waarvan naar verwachting het eerste kwartaal van 2013 de bouw zal starten. Dit wijkgedeelte ligt fenomenaal, onderaan de steilwand van de Grebbeberg.We zijn nu volop bezig met de verkoop, vervolgt makelaar Erik van Dijk. De markt reageert bijzonder enthousiast, hierbij reke-ning houdend met de huidige marktontwikkelingen. Vanuit heel Nederland stromen de reacties binnen. Sommigen kiezen puur voor de landschappelijke locatie en zoeken dan pas een woning-type uit. De prijzen van de woningen starten bij 369.000 euro, de appartementen bij 359.000 euro, wat heel concurrerend is.Vogelenzang krijgt een natuurlijk en rustig karakter. Autos worden aan het zicht onttrokken op met groen omzoomde parkeerplaatsen. Door de speciale materiaalkeuze gaan de woningen op in de groene pracht van de omgeving. Het gebruik van gemleerde stenen bijvoorbeeld geeft een zachte, natuurlijke uitstraling.

  MeedenkenHet is fijn voor de toekomstige bewoners dat ze zelf mee mogen denken over het woningontwerp, zegt Jan Kruidenier, verkoopmanager bij Bouwfonds. Wij geven hen veel inspraak en nemen bijzondere woonwensen in behandeling. In grote lijnen waren de ontwerpen al in het voortraject klaar. Nu gaan we samen de specifieke details invullen.

  Zo ontstaat er volledig maatwerk. Individuele woondromen worden werkelijkheid. Er bleek bijvoorbeeld veel vraag te bestaan naar uitbouwen. Die nemen we standaard mee in de bouw, wat dankzij inkoopvoordeel een goedkopere oplos-sing is dan deze als meerwerk aan te bieden. Zodoende krijgt Vogelenzang ontzettend ruime twee-onder-n-kapwoningen van maar liefst 700 m inhoud, wat echt uniek is voor Rhenen. Ook de appartementen zijn heel ruim en licht opgezet. Deze voldoen aan de laatste eisen van de tijd.

  WaterwoningenEn wat te denken van de opvallende oeverwoningen? Die komen aan de waterplas te liggen, zegt Rudi Hidding, projectmanager bij Bouwfonds. Unieke woningen op een nog uniekere plek, De Zwarte Weg ontsluit Vogelenzang. Ook via de Cuneralaan, onder de brug door, bereik je gemakkelijk de wijk en de bin-nenstad. Smalle, slingerende klinkerstraten lopen tussen de woningen door en fungeren tevens als zichtlijnen op de rivier of de waterplas. Zo hoef je nergens de mooie natuur te missen. Op zaterdag 29 september is er de landelijke NVM Open Huizen Dag. Jan Scheffer Vastgoed geeft die dag van 11.00 tot 15.00 uur op het kantoor aan de Achterbergsestraatweg 1 in Rhenen alle informatie over Vogelenzang.

  Vogelenzang: vrij wonentussen berg, rivier en plas

  V.l.n.r.: Jan Scheffer, Erik van Dijk, Rudi Hidding en Jan Kruidenier.

 • Adviseurs van goeden huize...

  Op een schitterende locatie aan de voet van de Grebbeberg en direct aan rivier de Grift gelegen ROYAAL EN ONDERKELDERD VRIJSTAAND LANDHUIS met 2 GARAGES, waarvan 1 inpandig, CARPORT en BERGING. Bouwjaar ca. 1950. Inhoud ca. 850 m3. Fraai aangelegde parkachtige tuin met groot gazon, diverse zonneterrassen, waarvan 1 groot terras direct aan het water, borders en dierenweide. Grondoppervlakte 5.120 m2! Souterrain: 2 grote hobbyruimten, doucherui