Entrance Energy Transition Centre

of 3 /3
Resultaten ICS: www.icsadviseurs.nl □ Strategisch Advies Project Management Verbinden van Leren & Leeromgeving EnTranCe: Energy Transition Centre “ Kunnen jullie ons helpen een masterplan te ontwikkelen voor een energy proeftuin en zorg- dragen voor het bouwproces? Alles in één jaar tijd?” Hotspot voor toegepaste wetenschap, ondernemerschap en innovatie. Hanzehogeschool. In Groningen, Nederland Faciliteiten, technologie en het best denkbare netwerk om producten te ontwikkelen waar de energiemarkt om vraagt. Snel groeiende behoefte aan ruimte. Maximum flexibiliteit ondanks dat de technologie en veiligheid veeleisend is. Een vrijplaats als proeftuin waar pioniers en energiebedrijven samenwerken aan “smart grids” Brainstormsessies met experts van verschillende disciplines. Het plan combineert een breed scala aan energiesystemen Functioneel ontwerp met maximale flexibiliteit, gecombineerd met een model voor verdere groei. Faciliteiten voor onderzoek, tests, onderwijs en bezoekers. Ontwerp: BroekBakema + PvB Architecten

Embed Size (px)

description

Ideal Learning Environment

Transcript of Entrance Energy Transition Centre

 • Resultaten

  ICS: www.icsadviseurs.nl Strategisch Advies Project Management Verbinden van Leren & Leeromgeving

  EnTranCe: Energy Transition Centre Kunnen jullie ons helpen een masterplan te ontwikkelen voor een energy proeftuin en zorg-dragen voor het bouwproces? Alles in n jaar tijd?

  Hotspot voor toegepaste wetenschap, ondernemerschap en innovatie. Hanzehogeschool. In Groningen, Nederland

  Faciliteiten, technologie en het best denkbare netwerk om producten te ontwikkelen waar de energiemarkt om vraagt.

  Snel groeiende behoefte aan ruimte. Maximum flexibiliteit ondanks dat de technologie en veiligheid veeleisend is.

  Een vrijplaats als proeftuin waar pioniers en energiebedrijven samenwerken aan smart grids

  Brainstormsessies met experts van verschillende disciplines. Het plan combineert een breed scala aan energiesystemen

  Functioneel ontwerp met maximale flexibiliteit, gecombineerd met een model voor verdere groei. Faciliteiten voor onderzoek, tests, onderwijs en bezoekers.

  Ontwerp: BroekBakema + PvB Architecten