E.novation Enterprise Solutions

Click here to load reader

 • date post

  14-Apr-2017
 • Category

  Technology

 • view

  692
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of E.novation Enterprise Solutions

 • E.NovationEnterpriseSolutions

 • E.NOVATION ENTERPRISE SOLUTIONS

  E.Novation is sinds jaar en dag n van de sterkste spelers op het gebied van communicatie en integratie van systemen binnen de gezondheidszorg, maar bedient ook buiten deze sector tal van bedrijven met haar oplossingen.Vanuit de communicatie en integratie is de stap naar content- en knowledge management snel, het is namelijk een ware verrijking van de propositie.De verbinding van mensen, systemen en het beschikbaar maken van kennis in de organisatie is de logische vervolgstap in de lange historie van E.Novation. De spil in dit geheel is Microsofts SharePoint 2010, het Business Collaboration Platform anno nu. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van dit krachtige product heeft E.Novation een selectie van tools gemaakt om op innovatieve wijze een verrijking te creren van het SharePoint platform.Het succesvol samenwerken gaat namelijk zoveel verder dan documenten delen en opslaan, en teneinde dit te realiseren bieden wij onze klanten een reeks van producten om de introductie alsmede het gebruik van SharePoint in de dagelijkse praktijk te optimaliseren. Varirend van het creren van content, tot en met het delen en terugvinden van diezelfde content.

 • SHAREPOINT 2010

  Wat is SharePoint?Microsoft SharePoint 2010 bevat dusdanig veel verschillende functionaliteiten, wat het uniek maakt, maar ook moeilijk te positioneren en omschrijven. SharePoint wordt daarom vaak met een blokkendoos vergeleken, waarmee flexibele en toekomstvaste internet en intranet oplossingen kunnen worden gebouwd. Hierdoor is SharePoint inzetbaar voor verschillende doeleinden en business vraagstukken.

  De functionele bouwstenen worden door Microsoft onderverdeeld in de volgende zes hoofdcategorien.

  1. SitesDe basisfunctionaliteiten die benodigd zijn om SharePoint sites te creren, beheren en op een effectieve manier te gebruiken via een intranet, extranet op internet.

  2. CommunitiesFunctionaliteit om op een eenvoudige manier expertise toegankelijk te maken en de interactie binnen formele en informele netwerken te faciliteren binnen een organisatie en tussen organisaties.

  3. ContentAlle faciliteiten voor het creren, reviewen, publiceren en archiveren van content, zoals documenten, webpagina's en andere digitale media. Content management document management, records management en web-content management.

  4. SearchFunctionaliteit voor het snel en gemakkelijk vindbaar maken van informatie en personen door te zoeken in SharePoint lijsten, sites en externe databronnen, zoals: file shares, Web sites en line-of-business applicaties.

  5. InsightsFunctionaliteit voor het presenteren en analyseren van (management) informatie en het beschikbaar maken van business intelligence faciliteiten voor een grote groep eindgebruikers.

  6. CompositesVerzameling van componenten voor het customizen van SharePoint sites, het ontwikkelen van aanvullende functionaliteit en de integratie met externe systemen en databronnen. Deze componenten zijn gericht op superusers, beheerders en ontwikkelaars.

  Microsoft SharePoint 2010 wordt geleverd op basis van twee verschillende licenties: Standard en Enterprise. De Enterprise versie biedt vooral meer functionaliteit op het gebied van 'Insights' (bijvoorbeeld PerformancePoint services) en 'Composites' (bijvoorbeeld InfoPath Forms Services).

  Doordat Microsoft SharePoint 2010 zoveel verschillende functionaliteiten bevat, zijn er weinig vergelijkbare producten. Wel zijn er op alle onderdelen aanvullende producten, zoals voor content management, enterprise search, business intelligence, collaboratie, etc.

  3

 • KEY FEATURES WECONNECT2012

  1. Activiteitenoverzicht met filters naar wens

  2. Maak eenvoudig wikis en blogs aan

  3. Uitgebreide ondersteuning voor fotos en videos

  4. Met een druk op de knop groepen aanmaken

  5. Ondersteuning voor mobiel gebruik en iPad

  6. Volledig gentegreerd in security policy van SharePoint (single sign on via Active Directory)

  7. Integratie met sociale netwerken, zoals Linkedin

  8. Documenten via de browser uploaden naar SharePoint

  9. Trending topics laten zien wat er in de organisatie leeft

  10. Crowdsourcing en expertisenetwerk in uw eigen bedrijf

  WECONNECT2012weConnect transformeert Microsoft SharePoint naar een gebruikersvriendelijkere, sociale omgeving waar uw medewerkers met veel plezier en tevredenheid kunnen samenwerken, kennis kunnen delen en vasthouden, groepen kunnen vormen, experts kunnen vinden en nog veel meer.

  Met weConnect krijgt u diverse zakelijke voordelen zoals tot 18% sneller uw nieuwe mensen inwerken met behulp van onze Wiki, tot 14% betere communicatie van het senior management met behulp van onze Blogs, mobiel altijd bereikbaar, beter samenwerken en natuurlijk een hoger rendement van uw bestaande Microsoft SharePoint investeringen.

  Op dit moment zijn meer dan 1 miljard mensen lid van een digitaal sociaal netwerk.

  Anno 2011 is het de snelst groeiende markt binnen de consumentenmarkt . Iedereen staat in verbinding met iedereen en kan beschikken over uitgebreide informatie. Dankzij deze explosie van sociale technologien, Cloud-based services en toegang tot webservices door apps, beschikken mensen over krachtige, nieuwe manieren om verbindingen te maken en te delen.

  In de huidige wereld is het mogelijk om informatie met een enorme snelheid te delen. Hierdoor worden markten slimmer en sneller dan de meeste bedrijven. Binnen een bedrijf zijn medewerkers vaak niet op dezelfde manier verbonden met elkaar, waardoor een snelle toegang tot de mensen en informatie die zij nodig hebben ontbreekt.

  weConnect maakt uw bedrijf en uw mensen klaar voor de toekomst. Uw medewerkers krijgen de middelen die zij nodig hebben om op een betere manier te communiceren met collega's en hun netwerk. Daarnaast krijgt u een beter inzicht in wat er zich afspeelt binnen uw organisatie.

  4

 • KEY FEATURES GOOGLE SEARCH APPLIANCE

  1. Zeer gebruiksvriendelijk

  2. Intutieve en relevante zoekresultaten

  3. Doorzoekt 220 bestandstypen in 130 talen

  4. Connectoren voor onder meer SharePoint 2010, IBM Filenet, Documentum en Salesforce.

  5. Past naadloos in bestaande IT security policy

  6. Google.nl look & feel maakt training overbodig

  7. OneBox biedt realtime resultaten zonder indexering

  8. Gentegreerde hard-en softwareoplossing reduceert de beheerskosten

  9. Moeiteloos schalen naar miljarden documenten

  10. Uitgebreide rapportagefunctionaliteiten

  GOOGLE SEARCH APPLIANCEZoeken ligt ten grondslag aan de missie van Google om alle informatie ter wereld te organiseren en universeel toegankelijk en bruikbaar te maken. De zakelijke (Enterprise) zoekfunctionaliteit van Google is van cruciaal belang voor deze missie, omdat veel van deze informatie zich binnen ondernemingen bevindt en in tal van verschillende formaten is ingedeeld.

  De Google Search Appliance werd in 2002 gentroduceerd om het zoeken naar informatie binnen bedrijven net zo eenvoudig te maken als het zoeken op Google.nl dat is. Deze gentegreerde hard-en-software-appliance was een de eerste oplossingen die de mogelijkheid van universeel zoeken bood door veilige zoekfunctionaliteit voor alle typen content te bieden.

  Deze informatie omvat zowel gestructureerde als ongestructureerde gegevens en andere bedrijfstoepassingen. zoals content management-systemen, bureaubladen (via Google Desktop for Enterprise), SharePoint 2010 en internet. De Google Search Appliance werd in 2005 gevolgd door de introductie van Google Mini, dat ten doel had om zoektechnologie nog toegankelijker te maken voor kleinere bedrijven die met minder documenten werken.

  Hoewel Google Mini en de Google Search Aplliance werknemers in staat stellen om op snellere en efficiente wijze interne en externe informatie te vinden, zijn er miljoenen bedrijven die niet over de mogelijkheid beschikken om zoekfunctionaliteit aan hun website toe te voegen. Google Site Search is ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een gehoste oplossing voor het doorzoeken van hun websites.

  Inmiddels vertrouwen meer dan 20.000 zakelijke klanten op de Google Search Appliance, Google Mini en Google Site Search. Deze toepassingen bieden stuk voor stuk een interface die heel vertrouwd aanvoelt voor mensen die Google gebruiken om informatie op internet te zoeken.

  5

 • 2012 E.Novation B.V.

  Alle rechten voorbehouden. E.Novation is een merk van E.Novation B.V. Alle overige namen van bedrijven en producten zijn merken van hun respectievelijke eigenaren

  vi

  E.Novation