Energie in Huis - Voor hetzelfde geld.. een energiezuinige ... · cv-circuit. Aangezien een...

of 19 /19
Energie in Huis Bos en Lommerplein 270-300 1055 RW Amsterdam www.energieinhuis.nl

Embed Size (px)

Transcript of Energie in Huis - Voor hetzelfde geld.. een energiezuinige ... · cv-circuit. Aangezien een...

 • €€

  Energie in HuisBos en Lommerplein 270-3001055 RW Amsterdamwww.energieinhuis.nl

 • Energie in HuisBos en Lommerplein 270-3001055 RW Amsterdam

  [email protected] 333 04 25

  KvK 34352918NL 74 RABO 015 026 97 65

  “In totaal heb ik 5 verschillende leveranciers van zonnepanelen met elkaar vergeleken. ‘Energie in Huis’ scoorde goed op de prijs, maar ook qua informatie-voorziening, reactiesnelheid op vragen en bij de aftersales deden ze het gewoon super. Kortom, ik ben superblij met deze investering en ook superblij met de kwaliteit en service van Energie in Huis. Helemaal top.”

  Familie van der Weijden - Zwaag12 zwarte panelen

 • €€

  €€

  €€

  €€€

  €€

  Voor hetzelfde geld…een energiezuinige woning Iedereen is vrij te kiezen. U kunt natuurlijk uw geld op de bank laten staan en uw woning zo laten als hij is. Geen energiezuinige producten installeren en niet besparen op uw energieverbruik. U kunt dan jaarlijks vele honderden euro’s meer betalen aan uw energierekening. Maar voor hetzelfde geld…investeert u in een energiezuinige woning! Zo bespaart u maximaal 90% van uw gasverbruik en tot 70% van uw stroomverbruik, zodat u honderden euro’s minder aan uw energierekening kwijt bent. Aan u de keuze.

  Voor hetzelfde geld nog meer voordelenVoor hetzelfde geld investeert u in een energiezuinige woning. In veel gevallen stijgt uw energielabel één tot twee stappen. Dat zorgt ervoor dat de waarde van uw woning stijgt. Uit een onderzoek van de Universiteit Tilburg - op basis van 27.000 NVM transacties - is gebleken dat een zeer energiezuinige woning al snel €12.000,- extra oplevert bij verkoop. Daarnaast bent u minder afhankelijk van prijsschommelingen van stroom en met spouwmuurisolatie of een warmtepomp heeft uw woning een gelijkmatigere temperatuur. Dat voelt comfortabel.

  Voor hetzelfde geld krijgt u de voordelen van Energie in HuisEnergie in Huis biedt als enige een totaalpakket voor verduurzaming aan. Met zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, isolatie en nieuwe cv-ketels kan iedereen op de stroom- of gasrekening besparen. Wij kijken wat in uw situatie het meest interessant is en regelen alles voor u. U heeft hiervoor dus ook maar één aanspreekpunt en de installatie van de meeste producten vindt binnen een dag plaats. Daarnaast kunnen wij u met ons productaanbod tot wel 15% combikorting bieden als u meerdere producten bij ons aanschaft. Dat scheelt! Wij werken uitsluitend met A-merk producten. Ook onze installateurs voldoen aan de richtlijnen en certificaten die gangbaar zijn in de branche (ook op het gebied van veilig werken).

  Voor hetzelfde geld…betaalt de overheid meeDe Nederlandse overheid wil graag dat iedereen energiezuinig gaat wonen. Daarom stellen ze 100 miljoen euro beschikbaar in 2018. Ook u kunt daarvan profiteren! U ontvangt bijvoorbeeld € 1.700 subsidie op een warmtepomp en tot wel € 2.300 subsidie op een zonneboilersysteem. Bovendien kunt u de 21% btw op zonnepanelen en de installatie ervan terugvragen bij de Belastingdienst, dat scheelt fors op de aanschafprijs. U kunt dit zelf regelen, of Energie in Huis kan dit voor u regelen tegen een eenmalige vergoeding.

 • ZonneboilerDe collectoren van een zonneboiler verwarmen het tapwater in de boiler met behulp van zonlicht. Uw cv-ketel hoeft zo minder tapwater te verwarmen en dat bespaart gas. Warm water van de zon Beoordeeld met 7,9 door de Consumentenbond Kleine set panelen op het dak €500 – €2300 ISDE-subsidie

  Productoverzicht

  Energie in Huis biedt zonneboilers, warmtepompen, zonnepanelen, isolatie en cv-ketels aan. Hiermee kunt u voor hetzelfde geld op uw gas- en elektriciteitsrekening besparen. U vindt hieronder een overzicht van de producten.

  WarmtepompEen warmtepomp haalt warmte uit buitenlucht en geeft die af aan uw cv-circuit. Aangezien een warmtepomp efficiënter is dan een cv-ketel bespaart u flink op gas. Duurzaam uw huis verwarmen Wordt in Nederland geproduceerd Meer comfort door gelijkmatige temperatuur € 1.700 ISDE subsidie

  IsolatieBij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen de buitenmuur en de binnenmuur gevuld met isolatiemateriaal. Zo blijft de warmte in huis en bespaart u gas. Zorgt dat de warmte in uw woning blijft Brandwerend en geluiddempend materiaal Meer comfort door een aangenamer verwarmd huis in de winter

  ZonnepanelenZonnepanelen zetten zonlicht om naar stroom. Deze stroom kunt u zelf gebruiken en hoeft u niet meer af te nemen van uw energiemaatschappij. Zo bespaart u op uw stroomrekening. Uw eigen stroom van de zon A-merk zonnepanelen Online opbrengst bekijken Mogelijkheid tot btw-teruggaaf

  HR++ cv-ketelDe nieuwste cv-ketels hebben het allerhoogste rendement, waardoor er minder gas nodig is voor de verwarming van tapwater en ruimteverwarming. Verbruikt minder gas dan uw huidige cv-ketel Zeer interessant als u een ketel ouder dan 10 jaar heeft

 • Zonneboiler – warm water van de zon

  In uw woning gebruikt u dagelijks veel warm water. In de meeste gevallen warmt een cv-ketel of elektrische boiler dit water voor u op. Door gebruik te maken van de warmte van de zon, bespaart u voor het zelfde geld veel gas en elektriciteit. Voordelig voor de portemonnee en voor het milieu. Een zonneboiler gebruikt de warmte van de zon om bijvoorbeeld uw douchewater te verwarmen. Het systeem bestaat uit 4 componenten, namelijk uit de zonnecollectoren, het voorraadvat, een pompset en uw huidige cv-ketel of elektrische boiler.

  De zonnecollectoren worden op uw dak geïnstalleerd om gebruik te kunnen maken van de warmte van de zon. Een zonnecollector ziet eruit als een zonnepaneel. Aan de binnenkant lopen buizen met water en biologisch afbreekbaar glycol voor antivries, die de warmte opneemt uit het zonlicht. Vervolgens stroomt deze vloeistof naar het voorraadvat, waar de vloeistof de warmte afgeeft aan het water in het voorraadvat. Dit voorraadvat wordt ook wel de boiler genoemd. Een gebruikelijke grootte van een voorraadvat is tussen 80 en 300 liter. Als het water in het voorraadvat niet warm genoeg is (bijvoorbeeld in de winter) zorgt uw cv-ketel ervoor dat het water tot minstens 60°C verwarmd wordt voordat u het gebruikt. Het is wel belangrijk dat uw cv-ketel hiervoor geschikt is. U kunt dit vinden op de Gaskeursticker die standaard op iedere cv-ketel zit. Staat hier “NZ - Naverwarming Zonneboiler” tussen, dan is de ketel geschikt. Voor ketels zonder Gaskeursticker raden we aan contact op te nemen met de fabrikant om na te gaan of hij geschikt is voor een zonneboiler.

  ProductenEnergie in Huis levert zonneboilers van het merk HRsolar. Wij bieden boilers van 120 tot 400 liter aan, zowel staand als liggend. De bijbehorende collectoren zien er, door hun volledig zwarte uitstraling, mooi uit op uw dak. Daarnaast hebben de collectoren dezelfde afmetingen als zonnepanelen en zijn deze dus goed te combineren met zonnepanelen.

  Zonneboilers HRsolar Aanbevolen door de Consumentenbond (februari 2016) Voorzien van een SolarKeymark certificaat Design panelen – zwarte panelen met een zwarte omlijsting Productgarantie: 5 jaar op het voorraadvat en 6 jaar op de collectoren Hoogste rendement van alle – in Nederland verkrijgbare – zonneboilers

 • Indicatie opbrengst

  Grootte huishouden

  2-3 personen

  4-5 personen

  6 personen

  7-8 personen

  Besparing gas / jaar

  188 – 267 m3

  370 - 512 m3

  425 - 645 m3

  452 - 769 m3

  De berekening voor de totale besparing wordt gedaan aan de hand van de NEN7120 norm. Deze norm schrijft voor hoe de besparing van een zonneboiler tot stand komt. De berekening voor de besparing van het systeem is afhankelijk van veel verschillende variabelen. De maximale hoeveelheid op te nemen warmte is onder andere afhankelijk van de hellingshoek en oriëntatie van de zonnecollectoren, maar ook van het temperatuurverschil. Er wordt dus specifiek gekeken naar de situatie van uw woning om de besparing van de zonneboiler te berekenen. We zijn uitgegaan van een gemiddelde aardgasprijs van €0,60 per m3. U kunt bij uw energiemaatschappij nagaan hoeveel u op dit moment betaalt. Om de besparing uit te rekenen, raden we u wel aan om rekening te houden met toekomstige prijsontwikkelingen. De prijs die u in de toekomst zult betalen voor gas is lastig te voorspellen. Voor onafhankelijke informatie hierover raden we u aan om eens te kijken op de site van Milieu Centraal.

  Besparing gasrekening / jaar

  €112 – €163

  €231 – €323

  €266 – €410

  €284 – €490

  ISDE-subsidieOp alle zonneboilersystemen geeft de overheid subsidie op de aanschaf via de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). De hoogte van de subsidie is afhankelijk van hoeveel het systeem bijdraagt aan de energiebesparing. Energie in Huis regelt graag de subsidieaanvraag voor u. U kunt hier naar informeren bij uw maatwerkofferte.

 • “Energie in huis levert goed geteste producten tegen een scherpe prijs. De panelen zijn mooi symmetrisch op het dak gelegd en functioneren goed.”

  Meneer Koning uit Leek (Groningen)25 zwarte panelen met Enphase micro-omvormers en een HRsolar zonneboiler

 • Warmtepomp –duurzaam uw huis verwarmen

  WarmtepompTechneco Elga Meer comfort door gelijkmatige temperatuur Voor alle woningen Bestaat uit een binnen- en buitenunit

  Buitenunit: 55 x 78 x 29 cm Binnenunit: 60 x 30 x 30 cm

  5 jaar productgarantie € 1.700 ISDE-subsidie

  Een warmtepomp gebruikt energie uit buitenlucht om de woning efficiënter te verwarmen, zodat u geld bespaart op uw gasrekening. Normaal verwarmt een cv-ketel het water dat uit de radiatoren komt weer op met de energie die vrijkomt bij het verbranden van gas. In buitenlucht zit al energie. Door deze energie in het water van de radiatoren te pompen, hoeft de cv-ketel geen of veel minder gas te verbranden. Het klinkt misschien gek: koudere lucht gebruiken om een woning te verwarmen, maar een koelkast doet precies het hetzelfde. Een koelkast pompt warmte vanuit de koelkast naar buiten. Voelt u maar eens aan de achterkant van een koelkast.

  Besparing warmtepompMet een warmtepomp kunt u tot wel 80% op uw gasrekening besparen. De besparing is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de oppervlakte van uw huis, uw gasverbruik of hoe goed uw huis geïsoleerd is. Daarnaast is het type radiatoren van belang. De besparing ligt hoger bij zogenaamde lagetemperatuursverwarming, zoals vloerverwarming of radiatoren die hiervoor geschikt zijn.

  ISDE-subsidieOp al onze warmtepompsystemen geeft de overheid subsidie op de aanschaf via de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). De hoogte van de subsidie is € 1.700,- vanaf 1 februari 2018. Energie in Huis regelt graag de subsidieaanvraag voor u. Vraag hiernaar bij uw offerteaanvraag.

 • Zonnepanelen –zelf stroom opwekken van de zon

  Standaardpanelen Laagste prijs Blauwe panelen Ideaal voor platte daken 10 jaar product- en 25 jaar vermogensgarantie

  Premium panelen Hoogste vermogen Volledig zwarte panelen Hoogste vermogen panelen op de markt 12 jaar product- en 25 jaar vermogensgarantie

  Zwarte panelen Beste uiterlijk Volledig zwarte panelen 10 jaar product- en 25 jaar vermogensgarantie

  Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Om de opgewekte stroom van de zonnepanelen om te zetten in stroom welke geschikt is voor het gewone stroomnet, is een omvormer nodig. De stroom die u zelf opwekt hoeft u niet meer af te nemen bij uw energiemaatschappij. Zo bespaart u op uw energierekening.

  ZonnepanelenEnergie in Huis biedt panelen uitsluitend van A-merk fabrikanten. Onze panelen zijn onafhankelijk getest en zijn van de hoogste kwaliteit. U heeft de keuze uit standaard blauwe panelen, zwarte design panelen of zwarte premium panelen.

 • Micro-omvormerEnphase micro-omvormer Maximale opbrengst Ideaal voor daken die deels in de schaduw liggen Wereldwijde marktleider micro-omvormers Omvormer per paneel 20 jaar productgarantie

  Opbrengstindicatie zonnepanelen

  StandaardomvormerGrowatt omvormer Laagste prijs Voldoet in de meeste gevallen Positief getest door Photon Magazine Omvormer in huis 10 jaar productgarantie

  OmvormersWij bieden omvormers aan van het merk Growatt. Deze hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding en maken weinig geluid (vaak minder dan een koelkast of vaatwasser). U kunt ook voor micro-omvormers kiezen van het merk Enphase en krijgt dan geen omvormer in uw huis, maar een kleine omvormer onder ieder paneel. Hierdoor is de opbrengst per paneel maximaal, wat vooral interessant is voor daken die deels in de schaduw liggen.

  De opbrengst van zonnepanelen ligt tussen de 200 kWh en 350 kWh per paneel per jaar. Hoeveel uw zonnepanelen gemiddeld per jaar aan stroom opwekken hangt van verschillende factoren af, waaronder de ligging van uw dak ten opzichte van het zuiden, hoe schuin uw dak is, hoeveel schaduw er op uw dak valt en of u in een zonnig gebied van Nederland woont of niet. Het meest ideale is een dak met een hoek van 35 graden op het zuiden. Wij zullen u altijd een nauwkeurige voorspelling geven van wat uw panelen gemiddeld opwekken. Van jaar tot jaar zijn er dan nog kleine verschillen (maximaal 5%) door zonnigere of minder zonnigere jaren. De stroom die u zelf opwekt hoeft u niet meer af te nemen van uw energiemaatschappij. Dat is hoe u geld bespaart op uw energierekening.

 • Btw-teruggaafU kunt btw terugvragen over het aanschafbedrag van uw zonnepanelen bij de Belastingdienst indien u zich (tijdelijk) aanmeldt als ondernemer. Wij nemen graag contact met de Belastingdienst voor u op voor de registratie, administratie, btw-aangiften, ontheffing en de teruggaaf. U ontvangt het bedrag dan op uw rekening, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Informeer naar de mogelijkheden als u hierin geïnteresseerd bent.

  Service- en monitoringpakketMet ons service- en monitoringpakket haalt u het beste uit uw zonnepanelen. Energie in Huis houdt uw zonnepanelen 24/7 op afstand in de gaten en neemt direct contact met u op als er afwijkingen geconstateerd worden. Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkend systeem. U kunt tot een maand na installatie aangeven hierin geïnteresseerd te zijn.

  “Energie in Huis regelt alles van A tot Z. Met een snelle en duidelijke offerte tot aan de installatie, inclusief eventuele nazorg.”

  Meneer Olive, Berkel en Rodenrijs15 zwarte panelen + HRsolar zonneboiler

 • HR++ cv-ketel –efficiënter water verwarmenMet een hoogrendementsketel wordt het water van de verwarming en het tapwater zeer efficiënt verwarmd. Dat betekent dat voor dezelfde hoeveelheid warmte minder gas nodig is. Vooral als u een wat oudere ketel heeft is dit heel interessant. Daarnaast bespaart u op onderhoudskosten en werken moderne ketels optimaal samen met slimme thermostaten, warmtepompen en zonneboilers waarmee u mogelijk nog meer voordeel kunt halen.

  Als uw woning nog niet geïsoleerd is, is het isoleren van uw woning eigenlijk altijd een goed idee. Met isolatie vergroot uw comfort én de maatregelen verdient u vaak al binnen 5 jaar terug. Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen de buitenmuur en de binnenmuur gevuld met Knauf Supafil glaswol. De isolatie zorgt ervoor dat de warmte in uw huis blijft waardoor u minder hoeft te verwarmen en minder tocht zult ervaren. U zult een constantere temperatuur in huis ervaren en meer comfort.

  Isolatie –beste manier om op gas te besparen

  Soort woning*)

  Tussenwoning

  Hoekwoning

  Vrijstaande woning

  Indicatie besparing

  320 m3 per jaar

  850 m3 per jaar

  8 m3 gas per m2 geïsoleerd geveloppervlak

  *) Het is niet mogelijk isolatie toe te passen in een appartement. Indicatie

  besparing afkomstig van Milieu Centraal.

 • Financieringsplan –financieren of zelf investeren?Energie in Huis wilt u graag een totaaloplossing bieden waar alles goed op elkaar aansluit! Daarom helpen we u ook kosteloos op weg bij het selecteren van de meest voordelige financiering indien u dit op prijs stelt.

  Energie in Huis beschikt als één van de weinige duurzame energiebedrijven in Nederland over een AFM-vergunning om u te mogen voorzien van onafhankelijk financieel advies over de financiering van uw duurzame energieproducten. We kunnen u hierbij niet alleen adviseren over consumptief krediet maar kennen ook de mogelijkheden die er zijn om de maatregelen via uw hypotheek te financieren. Doordat we ons aan strikte wettelijke standaarden moeten houden én zelf niet de kredietverstrekker maar de adviseur zijn kunt u ervan op aan dat we daadwerkelijk de beste deal voor u weten te vinden.Er zijn veel aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor duurzame energieproducten. Een voorbeeld is de Energiebespaarlening. Deze wordt door de overheid gestimuleerd waardoor u profiteert van een rente die vaak nog lager ligt dan uw hypotheek en zeer gunstige voorwaarden kent onder andere op het gebied van vervroegde aflossing. Als u op het punt staat om te verhuizen is het verstandig om uw duurzame energiemaatregelen rechtstreeks in uw nieuwe hypotheek mee te nemen. Aangezien u voor het financieren van duurzame energiemaatregelen een iets hogere hypotheek kunt krijgen, kunt u nog net zoveel uitgeven aan uw nieuwe woning als u al van plan was. Uw nieuwe keuken, mooie vloer of badkamer hoeft dus niet te lijden onder de verduurzaming van uw woning. Door verduurzamingsmaatregelen met een slimme financiering profiteert u van lagere woonlasten zonder uw spaarrekening te plunderen!Energie in Huis biedt u gratis een financieringsplan aan, waarin we de verschillende mogelijkheden overzichtelijk voor u op een rij zetten. Informeer hiernaar bij een van onze medewerkers.

 • Service- en monitoringspakketten

  Energie in Huis is uw expert op het gebied van warmtepompen en cv-ketels. Met ons servicepakket bent u verzekerd dat uw systeem goed blijft functioneren en dat eventuele problemen snel en vakkundig worden opgelost. U kunt rekenen op deskundige hulp en 24-uursdienstverlening. U heeft de keuze uit ons Basis-Servicepakket, het Comfort-servicepakketpakket en het Premium-servicepakket.

  Combineren levert voordeel

  Door servicepakketten te combineren bent u extra voordelig uit. Een installateur kan tijdens zijn bezoek meerdere apparaten in één keer inspecteren zodat u geen dubbele voorrijkosten betaalt. Ook voorkomt u dat de servicemonteurs van de cv-ketel en de warmtepomp naar elkaar gaan verwijzen en u terecht komt in een discussie over de kosten.

  Zonnepanelen

  Indien u beschikt over zonnepanelen van Energie in Huis kunt u kiezen voor het servicepakket ‘monitoring zonnepanelen’. Wij houden dan 24 uur per dag de opbrengst van uw panelen in de gaten. Energie in Huis doet dit door de opbrengst (kWh) van uw systeem te vergelijken met de zonne-instraling gemeten door het dichtstbijzijnde KNMI-weerstation. Als uw systeem minder opbrengt dan verwacht nemen we contact met u op. Het pakket vormt een mooie aanvulling op de gratis Energie in Huis product- en installatiegarantie.

  Warmtepomp en cv-ketel

 • “De zonnepanelen zijn er mooi opgelegd en het installatiebedrijf dacht mee over het aangezicht. Daarom vind ik dat Energie in Huis dit uitstekend geregeld heeft. Ze hebben me ook goed geadviseerd hoe ik het via een groene lening kon financieren. Alles wordt netjes geregeld.”

  Familie Eeken, Joure9x zwarte panelen met Enphase micro-omvormers

 • Zonneboiler + warmtepomp Duurzame verwarming en warm water ISDE subsidie

  Zonnepanelen + warmtepomp Duurzame stroom en verwarming ISDE subsidie + btw-teruggaaf

  HR++ cv-ketel + warmtepomp Fors besparen op uw verwarming ISDE subsidie

  Combivoordeel – Producten combineren = extra voordeel!

  Maximaal gas besparen

  Stroom en gas besparen

  Hoogste comfort

  Combineer meerdere producten bij Energie in Huis en geniet van extra korting op de aanschaf. Informeer bij onze medewerkers naar de verschillende mogelijkheden. Hieronder vindt u de populairste combinaties.

 • Voor het zelfde geld haalt u de Energie in Huis

  Eén aanbieder en aanspreekpunt voor alle producten

  Geen kosten voor een energiebespaaradviseur, wij kijken wat past bij uw woning

  Energielabelstijging met vaak wel 1 of 2 stappen per product

  Uw woning wordt meer waard en sneller verkocht (onderzoek TU/e en Natuur & Milieu uit 2015)

  Meer comfort thuis

  U bent minder afhankelijk van energieprijsschommelingen in de toekomst

  U stoot minder CO2 uit zodat de schadelijke gevolgen van verdere klimaatverandering worden beperkt

  “Ik heb goed contact gehad met Energie in Huis gedurende het hele proces. De afspraak was dat alledrie producten op één dag geïnstalleerd zouden worden. Energie in Huis heeft er alles aan gedaan dat te regelen. Alles is perfect gemonteerd, dus ik raad Energie in Huis zeker aan.”

  Familie Crommentuijn, Deurne10x standaard panelen met Growatt omvormer, HRsolar zonneboiler, Intergas HRE cv-ketel

 • Als gevolg van de forse stijging van de energiebelasting op gas, de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden en de vele subsidiemogelijkheden hebben al duizenden Nederlanders het besluit genomen om te investeren in energiebesparende maatregelen. Energie in Huis biedt ook u de mogelijkheid om uw energierekening binnen de perken te houden. Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website www.energieinhuis.nl, bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 020 – 333 04 25 of [email protected]

  Interesse?Wilt u besparen op uw energierekening, uw woningwaarde verhogen en bijdragen aan een duurzame wereld? Wij brengen graag een offerte uit voor de maatregelen die u het meest interessant vindt inclusief een compleet plaatje met financieringsmogelijkheden. U kunt de offerte aanvragen via 020 – 333 04 25 of [email protected] Besluit u om binnen één maand na het ontvangen van deze brochure over te gaan tot aanschaf krijgt u bovendien 50% korting op onze btw-teruggaveservice en de subsidieservice. Waar wacht u nog op!?

  Met vriendelijke groet,

  Niels BartelsDirecteur | Energie in Huis

  Meer weten?

  Energie in HuisBos en Lommerplein 790-3001055 RW Amsterdam

  www.energieinhuis.nl

  [email protected]

  020 333 04 25

 • “Energie in Huis is een professioneel bedrijf. Ik heb veel contact gehad met een groot aantal medewerkers. Het maakt niet uit wanneer je belt: elke medewerker weet de stand van zaken en waar collega’s mee bezig zijn. Iedereen is behulpzaam en zeer klantvriendelijk. Ik kan Energie in Huis sterk aanbevelen.”

  Meneer Weustink - Hardenberg, OverijsselHRSolar zonneboiler, Techneco Elga Warmtpomp en Intergas kombi kompakt cv-ketel