Eindpresentatie DEF - ILSE

of 10 /10
Jong geleerd is… Danielle Credits Media: ‘Je weet je goed staande te houden tussen alle ego’s binnen dit bedrijf’ Ilse schrijft ‘Ik wilde Barbie namelijk een korte coupe geven en mijn kerstkleding customizen met Typex’ TEKSTSCHRIJVER, ANALYTISCH & CREATIEF 53 Eenmali ge editie! ILSE.

Embed Size (px)

description

Eindpresentatie

Transcript of Eindpresentatie DEF - ILSE

 • Jong geleerd isDanielle Credits Media: Je weet je goed staande te houden tussen alle egos binnen dit bedrijf Ilse schrijft Ik wilde Barbie namelijk een korte coupe geven en mijn kerstkleding customizen met Typex TEKSTSCHRIJVER, ANALYTISCH & CREATIEF53Eenmalige editie! ILSE.

 • Als ik mijn fotoalbums van vroeger door kijk zie ik vooral een vrolijk, leesgraag en creatief kind dat zich nooit verveelde. Tot vervelends toe van mijn ouders, aangezien ik Barbie nog wel eens een korte coupe gaf en ik mijn rode kerstkleding versierde met Typex. Wijsheid komt met de jaren, zullen we maar zeggen. De liefde voor mode en creativiteit is nooit verdwenen, dit werd dan ook mijn eerste studie. Maar naar vier jaar vond ik het modecreatief zijn te oppervlakkig. In mijn redactiestage bij Sanoma Uitgevers had ik kennis gemaakt met het schrijversvak, hier ontstond dan ook mijn interesse. Eenmaal op de NHL koos ik voor de minor Copywriting. Dit was nog leuker dan ik dacht, ook kreeg ik regelmatig positieve feedback. Om ook diepgaand te kunnen schrijven koos ik dit jaar voor de minor Strategische Communicatie. En daar sta nu naar 8 jaar studie... Wat wijzer dan vroeger, maar nog steeds een creatieveling die tegenwoordig graag analyseert en schrijft binnen het communicatievakgebied.

  editorialILSEILSE. 2

 • DINGEN DIE MIJ TYPEREN

  ILSE. 4 Weet u nog toen u na de zomervakantie op de basisschool weer nieuwe schriften kreeg?

  Raar maar waar: nog steeds wordt ik blij van een leeg notitieblok. Niet om de cover maar om de lege schrijfruimte. Die binnen enkele seconden niet meer leeg is. ILSE. 3 FUNfactsOm meer achtergrond informatie te krijgen analyseer ik graag. Hierdoor creer ik diepgang wat het voor mij interessant maakt. Dit ondersteund daarnaast ook mijn creatieve proces. Ik ben dus liever gespecialiseerd in iets dan dat ik overal een beetje van weet. Ik ben het type graver en ga dus met mijn sterk analytisch vermogen voor kwaliteit.

 • DINGEN DIE MIJ TYPEREN

  ILSE. 6 ILSE. 5 FUNfacts

  LS CREATIEF COMMUNICATIEKUNDIGE SCHRIJF IK GOED EN HEB IK ANALYTISCH VERMOGEN

  ILSE.

  A

 • ILSE. 8 ILSE. 2 REACTIESenzoDOCENTEN, BEGELEIDERS & SDIEGENOTEN ETC.

  Ilse is een echte graver FEILA Ilse werkt hard en kan goed schrijven LISETTE Je bent erg creatief en komt met verassende ideen JANINE Ilse is een prettig persoon om mee samen te werken PAULA Toen ikje scriptie las, vroeg ik me af wie dit had geschreven. Het zit goed in elkaar! SANNE Je hebt een leuke schrijfstijl. Probeer wel wat bondiger te schrijven en let op de spelling. JUDITH Je bent ambitieus en er zit veel in je, dat mag je best meer kenbaar maken KLAARKE Ilse is analytisch sterk en heeft strategisch inzicht CHANTAL Ilse is een slimme meid en een harde werker GRIETJE Je weet je goed staande te houden tussen alle egos binnen dit bedrijf DANIELLE We gaan zeker met dit advies verder PAULA Zet jezelf neer binnen het team CHRISTA Je past goed binnen commercile bedrijven BARTELLE Je hebt uitgebreid onderzoek gedaan, dit ziet er goed uit. SANNE Ik ben erg blij met het resultaat, van mij krijgen jullie een 9. LOUWRA

 • DINGEN WAAR IK TROTS OP BEN

  ILSE. 10 ILSE. 9 favouritesLeven in Frankrijk een magazine van Credits Media, mijn stage in jaar drie.

  Als stagiaire junior marketing was ik verantwoordelijk voor driewebshop. Ik deed onderhandelingen met leveranciers voor bepaalde producten en schreef hier teksten bij. Vaak werd dit ook werfactie in blad. Daarnaast organiseerde ik een beurs voor alle vijf de magazines.

 • favourites DINGEN WAAR IK TROTS OP BEN

  ILSE. 12 ILSE. 11 De beste strategische marktpositie voor Zeno Group communicatieadviesbureau met focus op PR

 • favourites DINGEN WAAR IK TROTS OP BEN

  ILSE. 14 ILSE. 13 Merkcampagne 8x4 I live my style

  Persbericht 8x4 I live my style

 • favourites DINGEN WAAR IK TROTS OP BEN

  ILSE. 15 ILSE. 16

 • ALS CREATIEF COMMUNICATIEKUNDIGE SCHRIJF IK GOED EN HEB IK ANALYTISCH VERMOGEN ILSE.

  ONDERZOEKSVOORBEREIDING - ONDERZOEK &ANALYSE ADVIES COMMUNICATIEBELEID -COMMUNICATIEPLAN CAMPAGNEONTWERPEN COMMUNICATIEPROJECTREALISEREN COMMUNICATIEMIDDELREPRESENTEREN

  *********