Een nieuwe realiteit voor Olie en Gas- Cisco

download Een nieuwe realiteit voor Olie en Gas- Cisco

of 13

 • date post

  14-Apr-2017
 • Category

  Technology

 • view

  151
 • download

  1

Embed Size (px)

Transcript of Een nieuwe realiteit voor Olie en Gas- Cisco

Quick Start Steps

Een nieuwe realiteit voor olie en gas: complexe marktdynamiek maakt transformatie door digitale technologien urgent

#DigitalTransformation

1

Prijsdalingen van meer dan 50% sinds juni 2014 hebben geleid tot grote problemen in de olie- en gassector (O&G). Cisco Consulting Services wil O&G-bedrijven helpen overleven en floreren en heeft daarom een uitgebreid wereldwijd onderzoek gedaan, met onder andere:

Onderzoek onder 50 brancheprofessionals in 14 landen.Interviews met branche-experts: Graham Hill, Executive VP, Global Business Development & Strategy, KBR, Inc.Chris Niven, Research Director, IDC Energy InsightsKathy Bostjancic, Director, U.S. Macro Investor Services, Oxford EconomicsEconomische modellering van de kosten en voordelen van het toepassen van IoE-technologie.

Wat heeft het onderzoek uitgewezen?#DigitalTransformation

In deze turbulente tijd zien vooruitstrevende bedrijven kans om concurrentievoordeel te pakken. Hoe kunnen ze dat doen? Door te transformeren via digitale technologien op basis van het Internet of Everything (IoE), de netwerkverbinding tussen mensen, processen, gegevens en dingen.

#DigitalTransformation

3

Via digitale transformatie kunnen bedrijven aanzienlijk op de kosten besparen en de efficintie drastisch verbeteren. Om te transformeren moeten ze het IoE opnemen in de gehele waardeketen. Hieronder valt ook convergentie van de informatietechnologie (IT) en operationele technologie (OT) van het bedrijf.

#DigitalTransformation

4

"Voor het eerst wordt er wereldwijd druk uitgeoefend op organisaties om de manier waarop ze dingen doen te herzien, en daar moet over worden nagedacht. Hiervoor moeten technologie en mensen bij elkaar worden gebracht."

Graham Hill, EVP, Global Business Development & Strategy, KBR, Inc.

#DigitalTransformation

5

Om zo efficint mogelijk te werken, moeten olie- en gasbedrijven een manier vinden om met de 'stortvloed aan gegevens' om te gaan. O&G-leiders noemden 'gegevensanalyse voor snellere, betere besluitvorming' als belangrijkste drijfveer voor investeringen in IoE.

#DigitalTransformation

6

O&G-bedrijven kunnen zakelijk voordeel realiseren. Maar alleen als ze essentile bedrijfsprocessen automatiseren. Meer dan de helft van de respondenten gelooft dat met IoE 25% tot bijna 50% van de handmatige processen kunnen worden geautomatiseerd.

#DigitalTransformation

7

O&G-bedrijven moeten de manier waarop ze zaken doen transformeren. Ze moeten met name IT en OT afstemmen en convergeren. 59% van de respondenten gelooft niet dat de IT- en OT-strategien van hun bedrijf goed op elkaar zijn afgestemd

#DigitalTransformation

8

O&G-bedrijven kunnen profiteren van hun aandeel in de potentile waarde van $ 600 miljard tussen 2016 en 2025 door bedrijfsprocessen te transformeren via IoE. Voor een bedrijf van $ 50 miljard kan IoE een jaarlijkse winstverbetering van 11% realiseren. Bij adoptie binnen de gehele branche kan het bruto binnenlands product tot 2025 wereldwijd met $ 816 miljard toenemen.

#DigitalTransformation

9

Hoe kunt u beginnen?

Ontwikkel uw digitale basis rondom gegevens, personen en processenOntwikkel en werf het personeel van de toekomstStem IT en OT op elkaar af en integreer deze, voor betere bedrijfsefficintie van directiekamer tot boorplatformWaarborg end-to-end cyberbeveiligingInnoveer voor groei#DigitalTransformation

In partnerschap met andere toonaangevende leveranciers in de branche helpen we olie- en gasbedrijven transformeren via digitale technologien.

ESSAR Group verbetert bedrijfsprestaties dankzij consistente toegang tot real-time gegevens.Explorer Pipeline verenigt een verspreid personeelsbestand en verhoogt productiviteit.Marathon Oil beschermt mensen door blootstelling aan gevaren te verminderen met real-time bewaking en detectie van bedreigingen.#DigitalTransformation

#DigitalTransformation

Digitale transformatie vereist dat bedrijven het internet zien als het Internet of Everything.

Wij zijn er klaar voor. En u?

Bel ons op 1-866-428-9594

12

Download de whitepaper en lees hoe O&G-bedrijven kunnen profiteren van hun aandeel in de potentile waarde

Deze SlideShare delen

#DigitalTransformation

13