educatieve brochure jekino

of 32 /32
EDUCATIEF AANBOD 2014-2015

Embed Size (px)

description

Brochure 2014-2015 met het educatieve aanbod van Jekino (workshops, vormingen).

Transcript of educatieve brochure jekino

 • EDUCATIEF AANBOD 2014-2015

 • InhoudsopgaveVoor meer informatie, boekingen of verzoeken:Jekino Educatie Paviljoenstraat 3 1030 Brusseltel. 02 242 54 09 fax 02 242 74 27 [email protected]

  Je kan ons aanbod ook bekijken op www.jekino.be/educatie

  2

 • 3PRAKTISCHE INFORMATIE 4

  HOE BOEK JE EEN WORKSHOP? 6

  GEZINNEN 8

  Film op schoot 8

  Filmfrutsels deluxe 9

  KLEUTERS 10

  Eerste filmstapjes 10

  Filmworkshop bij Stip & Vlek 11

  6-8 JAAR 12

  In the Picture 12

  Studio Jekino Animatiefilm 13

  8-10 JAAR 14

  Filmmagie 14

  Kort Geklapt 15

  Studio Jekino Animatiefilm 16

  10-12 JAAR 17

  Video Gaga 17

  Trailer Tricks 18

  Studio Jekino Kortfilm 19

  Studio Jekino Animatiefilm 20

  12+ 21

  Filmbesprekingen 21

  Studio Jekino Kortfilm 22

  Studio Jekino Animatiefilm 23

  VORMING 24

  EDUCATIEVE MATERIALEN 26

  MAKINGMOVIES 28

  FILMVERHUUR & RECHTEN 29

  WEBWINKEL 30

 • 4Praktische informatieLocatieAl onze workshops en vormingen zijn mobiel: ze komen naar jou toe. Jij bepaalt zelf de locatie, de dag en het tijdstip.

  Voor iedereen Voor onze workshops zijn geen technische vaardigheden of specifieke voor-kennis vereist. Ons aanbod is voor iedereen toegankelijk. Ook in het buitengewoon onderwijs hebben we ervaring.

  Aantal deelnemers Het minimum aantal deelnemers is 4. Het maximale aantal deelnemers is 15 in de vrije tijd en 25 in schoolverband, tenzij anders vermeld. Zijn er meer deelnemers, dan splitsen we de groep en komt er een extra begeleider. Om de kwaliteit van de workshop te garanderen, vragen we om het maximum aantal deelnemers te respecteren.

  DeelnemerslijstVoor elke workshop hebben we een deelnemerslijst nodig met de naam, geboortedatum en woonplaats (gemeente) van alle deelnemers. Je kan deze voor aanvang doormailen of met de workshopbegeleider meegeven. Deze gegevens worden niet voor commercile doeleinden gebruikt en privacy wordt gerespecteerd.

  Wij voorzienAl het nodige materiaal, afhankelijk van het type workshop (cameras, laptops, creamateriaal,). Meestal wordt dit kort voor de workshop op de locatie ge-leverd. Gelieve het ergens veilig op te bergen in een lokaal dat kan afgesloten worden.

  De aanvrager voorziet Tenzij anders vermeld hebben we voor een workshop nodig:

 • 5 een tv met afstandsbediening en video-ingang OF beamer/smartboard met geluidsinstallatie;

  een dvd-speler met afstandsbediening; een ruim lokaal met voldoende bereikbare stopcontacten en/of verdeeldozen; met (enkele) tafels en stoelen aan de kant geschoven. een lokaal dat kan afgesloten worden om het materiaal te bewaren. een contactpersoon met gsm-nummer voor het ophalen en leveren van

  het materiaal op de locatie. Het is altijd fijn als alles voor aanvang klaar staat. Ook vragen we aan de organisatie om steeds een extra persoon beschikbaar te houden in geval van onverwachte voorvallen, EHBO,... Resultaten :Standaard worden de resultaten van workshops niet aan de deelnemers bezorgd, tenzij anders vermeld. Wil je toch graag een afgewerkt filmpje op USB stick, meld dit dan voor aanvang van de workshop. Jekino bezorgt je het gemonteerde eindproduct dan op USB stick tegen de prijs van 65 (incl. ver-zending). Na elke workshop worden onze harde schijven leeggemaakt en zijn resultaten niet meer te recupereren.

  Wat kost het?* De geldende tarieven (tenzij anders vermeld): 185 voor een dagdeel 330 voor twee opeenvolgende dagdelenWe rekenen in dagdelen van maximum 3 aaneengesloten uren en per begeleider.

  Korting* Vanaf 10 aansluitende dagdelen krijg je 10% korting op je factuur.

  AnnuleringsvoorwaardenBij annulering binnen de 2 weken voor aanvang van de workshop wordt 50 administratiekost aangerekend.

  *Alle prijzen in deze folder zijn geldig vanaf 1 september 2014.Deze prijs is inclusief materiaalkost, transport van het materiaal en exclusief de verplaatsing-sonkosten van de docent (0.35/km of werkelijke kosten openbaar vervoer). Onze begeleiders wonen verspreid over het hele land. We kunnen de verplaatsingskost pas berekenen als we de docent bevestigd hebben.

 • 6Hoe boek je een workshop?

  u Kies je workshop en contacteer ons via [email protected] of telefonisch op 02/247 88 64 .

  u Deze informatie hebben we zeker nodig: de datum, het begin en einduur van de workshop de locatie van de workshop (eventueel facturatieadres indien verschillend van de locatie) een contactpersoon met telefoonnummer het aantal deelnemers en hun leeftijd.

  u Wij plaatsen je aanvraag in onze kalender en gaan op zoek naar de geschikte docent.

  u Van zodra we die gevonden hebben, mailen we je het contract door met alle nodige info. Je ontvangt dit meestal een aantal weken voor aanvang van de workshop.

  u In de week voor de workshop word je gecontacteerd in verband met de levering van het materiaal.

  u De docent komt ten laatste een kwartier voor aanvang van de workshop toe; afhankelijk van hoeveel materiaal er moet worden klaar gezet, kan dit vroeger zijn.

 • 7u Het materiaal wordt (meestal de volgende dag) opgehaald. De factuur wordt opgestuurd of gemaild. Indien dit nog niet gebeurde, bezorg je ons de deelnemerslijst.

  u We horen graag wat je er van vond via ons feedbackformulier op www.jekino.be/feedback.

  A la carteU vraagt, wij ontwikkelen! Op maat van uw organisatie. Een bijzonder thema? Een originele benadering? Een specifieke doelgroep? Een onge-wone locatie? Wij helpen je graag verder.Voor een project op maat geldt een ontwikkelingskost van 5% op het totaalbedrag.

 • Gezinn

  en

  GEZINNEN

  8

  Voor kinderen tussen 3 en 6 jaar, vergezeld van n volwassene (mama, papa, oma,)Beleef samen met je kleine spruit de magie van bewegende beelden. Per duo ga je aan de slag: je werkt aan het tempo en op het niveau van je eigen kind. Er is volop ruimte om samen te proberen en te experimenteren. Naargelang de vertoonde (kort)film maken jullie samen een animatiefilmpje, speel je in het filmorkest, ga je op zoek naar gekke camerastandpunten, maak je bewegende portretten van elkaar

  1 1.5 u Maximum aantal deelnemers 12 kinderen + 12 volwassenen

  Film op schoot

 • Gezinnen

  9

  Filmfrutsels deluxe

  Ontdek de wondere wereld van film in ons super-de-luxe filmlabo. Een stapel flipboekjes, onze immer populaire animatiebox en de voorlopers van de cinema in ons filmmuseum. Lezen en knutselen, kijken en doen. Voor jong en oud valt er wat te beleven. Nieuw zijn de interactieve kijkdozen en iPads met inspirerende apps.De opstelling in verschillende stations kan je op eigen tempo doorlopen. Je kiest zelf waar je zin in hebt. Een leuke en creatieve omkadering bij je filmvoorstelling of evenement voor kinderen n hun (groot)ouders.

  Kan voor en/of na de film aangeboden worden, of doorlopend tijdens jouw evenement. 225 voor maximum 3 uur (excl. opstellen en afbreken) 365 voor maximum 6 uur (excl. opstellen en afbreken) De aanvrager voorziet een lokaal van min. 50 m, enkele tafels en stoelen voor de knutselhoek en de nabijheid van een stopcontact. Zowel bij levering als ophaling van het materiaal voorzie je hulp om te laden en te lossen.

 • Kleu

  ters

  10

  We vertrekken vanuit een inspirerende kortfilm om jonge kinderen te introduceren in de wereld van film. Op een actieve, muzische manier ontdekken kinderen de basis van de audiovisuele taal en leren ze omgaan met de camera. Groter worden dan de juf of kleiner dan een theekopje, zelf musiceren bij filmfragmenten, Speels, laagdrempe-lig en bijzonder geschikt voor kleuters.

  Minimum 1u maximum 2,5 u Maximum 15 deelnemers per begeleider

  Eerste filmstapjesKLEUTERS

 • Kleuters

  11

  Maak kennis met Stip & Vlek. Stipt is gestipt en Vlek is gevlekt. Pre-cies zoals het hoort. Stilzitten kunnen ze niet. Ze buitelen van het ene avontuur in het andere. Het universum van Stip & Vlek ziet er precies uit zoals de wereld van een kleuter. Sprookjesschoenen, onderstebo-ven staan of dansen in de disco! Stippen, bollen, spikkels, vlekken We spatten er op los! Weet jij nog wie Stip is en wie Vlek? Hoe kan je ze herkennen? We laten zelf konijntjes tot leven komen voor de camera. We knutselen een thaumatroop en met instrumenten in de hand worden we zelf een heus filmorkest.

  Samen met Stip & Vlek zet je jouw eerste stapjes in de wondere wereld van bewegende beelden.

  1,5 2 u Maximum 15 deelnemers per begeleider

  Filmworkshop bij Stip & Vlek

 • 6 - 8 jaar

  12

  En-twee-drie KLIK! Wat toon je in beeld en wat net niet? Is wat we zien met onze ogen hetzelfde als wat we zien op het beeldscherm? Of toch niet helemaal? Ingezoomd of uitgezoomd? Reclame in een tijdschrift of een foto aan de muur wat maakt het verschil? Je leert kijken met en zonder camera. Op een speelse, laagdrempelige manier onderzoeken we de impact en het belang van het beeldkader. Jonge kinderen voor n achter de camera!

  Minimum 1 dagdeel

  In the picture 6-8 JAAR

 • 6 - 8 jaar

  13

  Stapsgewijs verkennen we de animatiefilmtechniek, een wonderlijke

  manier van filmen waarmee je letterlijk alles tot leven kan wekken.

  We gaan aan de slag met camera en laptop en experimenteren met

  allerhande materialen zoals een schoen, een schaar, plasticine, popjes,

  blokjes, tekeningen of zelfs jezelf. Kijk hoe alles tot leven komt!

  Minimum 1 dagdeel Maximum 15 deelnemers per begeleider :De afgewerkte resultaten zijn na afloop van de workshop leverbaar op USB stick mits aanvraag vr aanvang van

  de workshop en aan de prijs van 65 inclusief verzending.

  Onafgewerkte resultaten van de workshop kunnen de dag zelf

  worden opgeslagen op een ruime USB stick of harde schijf die de

  aanvrager zelf voorziet. Hou er rekening mee dat dit enige tijd vraagt.

  Studio Jekino Animatiefilm

 • 8-10

  jaar

  14

  Dankzij film kan iedereen toveren. Door een optische illusie worden onze ogen gefopt en lijkt het alsof stilstaande beelden bewegen. Hoe deden ze dat vroeger en hoe kunnen wij dat nu zelf doen? We bekijken optische speelgoedjes van vroeger en knutselen er zelf ook n. We nemen de goochelaar n filmmaker George Mlis als voorbeeld en proberen enkele filmische trucjes uit.Kunnen voorwerpen uit zichzelf verdwijnen en weer tevoorschijn ko-men? Of lijkt dat alleen maar zo? Je gelooft je ogen niet!

  Minimum 1 dagdeel

  Filmmagie8 - 10 JAAR

 • 8-10 jaar

  15

  Kortfilms zijn het ideale vertrekpunt om rond film te werken met jouw

  klas of groep. Kort maar krachtig bieden ze op enkele minuten een

  bom inspiratie en informatie. Animatiefilm, fictie, reclame of een mini

  documentaire allerhande genres en technieken zijn mogelijk. Op

  enkele uren tijd krijgen de kinderen inzicht in het hoe en waarom van

  film. Daarna kruipen ze via enkele actieve cameraopdrachten zelf in

  de huid van een regisseur.

  Minimum 1 dagdeel

  Kort Geklapt

 • 8-10

  jaar

  16

  Animatiefilms zijn leuk om te zien, maar ook erg leuk om zelf te maken! We verdiepen ons in de animatiefilmtechniek, een wonder-lijke manier van beeld-per-beeld filmen waarmee je letterlijk alles tot leven kan wekken. We gaan aan de slag met camera en laptop en laten allerhande materialen, zoals plasticine, popjes, tekeningen of zelfs voorwerpen zoals een kopje en een vork hun verhaal vertellen. Kijk hoe alles tot leven komt!

  Maximum 15 deelnemers per begeleider Minimum 1 dagdeel :De afgewerkte resultaten zijn na afloop van de workshop leverbaar op USB stick mits aanvraag vr aanvang van de workshop en aan de prijs

  van 65 inclusief verzending.

  Onafgewerkte resultaten van de workshop kunnen de dag

  zelf worden opgeslagen op een ruime USB stick of harde schijf

  die de aanvrager zelf voorziet. Hou er rekening mee dat dit enige

  tijd vraagt.

  Studio Jekino Animatiefilm

 • 10-12 jaar

  17

  Video Gaga

  Laat de kunstenaar in jezelf los! We verfilmen geen verhaal, maar gaan op zoek naar andere manieren om de camera te gebruiken. We laten ons inspireren door kunstenaars en gaan zelf op ontdekkingstocht. Is een object nog te herkennen als het van vlakbij gefilmd wordt? Wat is het effect van licht? Stap mee in dit artistieke beeldexperiment.

  Minimum 1 dagdeel

  10-12 JAAR

 • 10-12 jaar

  18

  Je krijgt een snelcursus film en leert het effect van diverse camerastandpunten. Kies een filmgenre en verzin het verhaal van je eigen Oscarwinnaar. Wordt het een actieverhaal of eerder iets romantisch, of toch liever een potje griezelen? We komen met een digitaal storyboard en verkleedkoffer naar je toe. Maak je verhaal, vul het storyboard in met je eigen gefilmde beelden en geniet van de voorstelling van je zelfgemaakte trailer!

  1 dagdeel :De resultaten van de workshop worden na afloop gratis doorgemaild. Indien mogelijk hiervoor een WIFI verbinding

  voorzien.

  Trailer Tricks

 • 10-12 jaar

  19

  Kies je voor een spannende kortfilm? Een nieuwsreportage of reclamespotje? Je groep verandert in een echte filmcrew en iedereen krijgt zijn rol in het filmproductieproces: cameraman, regisseur, acteurs, De verschillende fases en functies bij het maken van een film komen aan bod. Je leert actief omgaan met het technisch materiaal en een eigen verhaal vertellen.Stilte op de set en ACTIE!

  Minimum 2 dagdelen tot meerdere dagen Maximum 15 deelnemers per begeleider :Bij een workshop van minimum 2 dagen kan er samen met de kinderen gemonteerd worden. Bij een workshop van n dag wordt er wegens

  tijdsgebrek niet gemonteerd. Wil je in dit geval toch een afgewerkt

  filmpje krijgen op USB stick, dan kan dit enkel mits aanvraag vr

  aanvang van de workshop en aan de prijs van 65 inclusief verzending.

  Studio Jekino Kortfilm

 • 10-12 jaar

  20

  Maak je eigen animatiefilm. Met deze wonderlijke manier van beeld-per-beeld filmen kan je letterlijk alles tot leven brengen. Je hoeft geen tekenwonder of filmfanaat te zijn. Gewone voorwerpen zoals een schaar of pen, plasticine popjes, tekeningen, kunnen jouw verhaal vertellen. Laat je fantasie de vrije loop en ga aan de slag met camera en laptop. Via de praktijk leer je de knepen van het vak.

  Minimum 1 dagdeel tot meerdere dagen Maximum 15 per begeleider

  :Bij een workshop van minimum 2 dagen kan er samen met de kinderen gemonteerd worden. Bij een workshop van n dag wordt er wegens

  tijdsgebrek niet gemonteerd. Wil je in dit geval toch een afgewerkt

  filmpje krijgen op USB stick, dan kan dit enkel mits aanvraag vr

  aanvang van de workshop en aan de prijs van 65 inclusief verzending.

  Onafgewerkte resultaten van de workshop kunnen de dag zelf worden

  opgeslagen op een ruime USB stick of harde schijf die de aanvrager zelf

  voorziet. Hou er rekening mee dat dit enige tijd vraagt.

  Studio Jekino Animatiefilm

 • +12

  +12

  21

  Filmbesprekingen worden aangeboden bij een filmvoorstelling naar keuze. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikte filmtitel voor uw groep. Na het bekijken van de film volgt een analyse. Diverse filmische elementen komen ter sprake: scenario, camerawerk, soundtrack, montage... Sleutelsc-nes van de film worden doorgrond aan de hand van fragmenten. Zo krijgen jongeren inzicht in de filmtaal. Er wordt rekening gehouden met de leeftijd van de groep.

  Minimum 50 minuten De groep heeft de gekozen film al bekeken voor aanvang van de sessie. Daar kan jij voor zorgen via je lokale bioscoop of cultuurcentrum of door de film rechtstreeks te huren bij Jekino. Voor meer info: zie p. 29. 40/lesuur met een minimum of forfait van 3 aansluitende lesuren

  Filmbespreking

 • +12

  22

  Je groep verandert in een echte filmcrew. De jongeren staan zelf in voor het scenario, de regie, het acteren en het hanteren van al het technisch materiaal. Kies je voor een spannende kortfilm? Een nieuwsreportage of reclamespotje? De verschillende fases en functies bij het maken van een film komen aan bod. Naargelang de duur van de workshop gebeurt de montage door de jongeren zelf of achteraf door ons.

  Minimum 2 dagdelen tot meerdere dagen Maximum 15 deelnemers per begeleider :Bij een workshop van minimum 2 dagen kan er samen met de kinderen gemonteerd worden. Bij een workshop van n dag wordt er wegens

  tijdsgebrek niet gemonteerd. Wil je in dit geval toch een afgewerkt

  filmpje krijgen op USB stick, dan kan dit enkel mits aanvraag vr

  aanvang van de workshop en aan de prijs van 65 inclusief verzending.

  Studio Jekino Kortfilm

 • +12

  23

  Wie dacht dat animatiefilms enkel voor kinderen waren? Jij kan, net zoals o.a. Perspolis en Waltz with Bashir, het tegendeel bewijzen. Laat jouw verhaal in bewegende beelden tot leven komen! Altijd al nieuwsgierig geweest hoe een animatiefilm stap voor stap tot stand komt? Je hoeft geen tekenwonder of filmfanaat te zijn. Gewone voorwerpen zoals een schaar of pen, plasticine popjes, tekeningen, kunnen jouw story vertellen. Laat je fantasie de vrije loop en ga aan de slag met camera en laptop. Via de praktijk leer je de knepen van het vak.

  Minimum 1 dagdeel tot meerdere dagen Maximum 15 deelnemers per begeleider :Bij een workshop van minimum 2 dagen kan er samen met de leerlingen geluid toegevoegd en gemonteerd worden. Bij een workshop van n

  dag wordt er wegens tijdsgebrek niet gemonteerd. Onafgewerkte

  resultaten van de workshop kunnen de dag zelf worden opgeslagen op

  een ruime USB stick of harde schijf die de aanvrager zelf voorziet.

  Hou er rekening mee dat dit enige tijd vraagt. Wil je in dit geval toch

  een afgewerkt filmpje krijgen op USB stick, dan kan dit enkel mits

  aanvraag vr aanvang van de workshop: 65 inclusief verzending.

  Studio Jekino Animatiefilm

 • Vorm

  ing

  24

  Film en andere audiovisuele media hebben een centrale plaats in de leefwereld van kinderen en jongeren. Op school, thuis of in de vrije tijd wordt er echter zelden ingegaan op, laat staan gebruik gemaakt van de creatieve mogelijkheden van deze media.Jekino deelt graag zijn jarenlange expertise met jullie. In onderlinge samenspraak stellen we een programma op, aangepast aan de specifieke noden en wensen van de deelnemers.Ook voor specifieke vormingen rond film kan je bij ons terecht. Een docent van Jekino geeft aan de hand van een presentatie met

  filmfragmenten een stevige inleiding in de beeldtaal. Er zijn vier vormingen beschikbaar: scenario, geluid, cinematografie en montage.

  Leerkrachten (in spe), jeugdwerkers, monitoren, Op maat Aantal deelnemers afhankelijk van de inhoud Op maat, zie p. 7

  Vorming filmeducatieVORMING

 • Vorming

  25

 • Bij al onze films wordt een lesmap en online filmfiche aangeboden boordevol informatie en verwerkingsopdrachten. We streven telkens naar een filmtechnische en een inhoudelijke benadering van de film. Een lijst van beschikbare lesmappen en een link naar de online uitbreidingen vind je op www.jekino.be/lesmappen

  Vorm

  ing

  26

  ZOOM is een reeks thematische film-en-media-doeboekjes voor jonge filmfans. Behandelde thema's zijn de kijkcultuur, genderstereotypen, filmdieren en special effects. De boekjes leggen telkens de nadruk op de ervaring van de kinderen. Kij-ken, ontdekken, beleven, proberen en zelf doen. Je kan ZOOM bestellen via onze webwinkel; zolang de voorraad strekt. 8-12 jaar

  ZOOMLesmappen & Filmfiches

  EDUCATIEVE MATERIALEN

 • Vorming

  27

  Cin-MinisKortfilms zijn uitermate geschikt om de belangstelling van leerlingen op te wekken en hen een gezamenlijke taalervaring aan te bieden. Dit lespakket biedt je materiaal om rijke taalactiviteiten uit te werken aan de hand van verscheidene Franse kortfilms.Het Cin-Minis pakket bestaat uit een dvd, gedrukte handleiding en uitgebreid online lesmateriaal per kortfilm. Te bestellen via onze webwinkel.

  7-14 jaar

  Samen met diverse Europese holebi en transgender organisaties

  werkte Jekino een kortfilmpakket uit dat de strijd aangaat met

  genderstereotypen en homofobie. Van zeer laagdrempelige

  animatiefilms tot verhelderende documentaires, alles toegelicht met

  kant-en-klare leermiddelen. Het RAINBOW pakket bestaat uit een

  dvd, gedrukte handleiding en uitgebreid online lesmateriaal per

  kortfilm. Te bestellen via de webwinkel van Cavaria.

  6-18 jaar

  RAINBOW

 • 28

  Je eigen kortfilm op het grote scherm? Het kan! Ben je tussen 6 en 12 jaar en trotse maker van een eigen film(pje)? Stuur die dan meteen op! Alleen, in groep of met de klas gemaakt. Fictie, reportage, animatie, documentaire, experimenteel, alles mag! De geselecteerde films vertonen we op ons jaarlijkse Making-Movies FilmFeest en reizen daarna door naar andere internationale festivals.Op de vertoningsdag zelf maken we er een feest van en bieden de kinderen via workshops en omkadering de kans hun filmtalenten verder te ontwikkelen.

  6-12 jaar www.makingmovies.be MakingMovies on .

  Mak

  ing Movie Making Movies

 • 29

  Wil je een filmvoorstelling organiseren en ben je op zoek naar een geschikte titel? Een film rond een bepaald thema, uit een bepaald land, van een bepaalde regisseur? Wij gidsen je langs het beschikbare aanbod en fungeren als verhuurdienst voor bijna alle in Belgi beschikbare films (op dcp, 35mm, dvd,). We regelen ook de auteurs- en vertoningsrechten zodat je geen bestraffing voor een illegale vertoning riskeert.Indien de dvd niet in de handel beschikbaar is, kunnen we hem verzekerd opsturen en terug laten ophalen via TNT Express tegen betaling van de transportkosten. Je mag ook je eigen (koop)dvd

  gebruiken maar dan gelden even goed onderstaande regels.Voor de vertoningsrechten (geldig voor elke dvd die openbaar vertoond wordt = niet in de huiskamer) betaal je 1,06 per toeschouwer met een minimum van 29,15.Enkel wanneer de vertoning in de school tijdens de schooluren plaatsvindt, moeten auteursrechten (= SABAM) niet betaald worden. Voor elke andere vertoning geldt 9,04 per vertoning.Voor verhuur van films op dcp en 35mm gelden andere prijzen. Reservaties contact : Gerd Pardon op 02/247.88.60 of [email protected]

  Filmverhuur

  & rechten

  Filmverhuur en rechten

 • Web

  winke

  l

  30

  Jekino zendt voortaan 4 verschillende nieuwsbrieven uit:

  nieuwsbrief voor programmatoren van kinderfilms:

  kinderfilmnieuws heet van de naald!

  nieuwsbrief voor gezinnen en kinderfilmliefhebbers:

  met exclusieve wedstrijden waarmee je leuke prijzen kan winnen!

  nieuwsbrief voor leerkrachten:

  over de nieuwste kinderfilms, filmworkshops en educatieve materialen!

  nieuwsbrief voor klanten van de Jekino Webwinkel :

  met promoties van onze nieuwe dvd-releases en andere tijdelijke

  aanbiedingen!

  Hou me op de hoogte

  Een steeds groeiend aanbod van de leukste kinder- en jeugdfilms en filmeducatieve materialen is te koop via www.jekino.be/winkel.

  Webwinkel

 • 31

  ColofonRedactie:Elfi De VosKristof De WinElise Van BeurdenTine RobberechtGert Hermans

  Lay-out: Josworld

  Fotografie:Maite Thijssen

 • Jekino Educatie Paviljoenstraat 3 1030 Brussel tel 02 242 54 09 fax 02 242 74 27 [email protected]

  Jekino staat al meer dan 35 jaar garant voor een levendig en divers kinderfilmklimaat, een organisatie waar cultuur, entertainment en educatie hand in hand gaan.Films en workshop op maat van kinderen, jongeren en hun begeleiders vinden via Jekino hun weg naar de scholen, bioscopen, cultuurcentra en jongerenverenigingen.