(Dutch) Aanbiedingsbrochure CircusPatz/A.W. Bruna zomer 2009

2
Het ministerie van Zeer Geheime Zaken: De Splijtende Stad en het raadsel van de Zwijgende Bazelaar Van de ene op de andere dag loopt er een grote scheur dwars door het stadje Zilterem. Het normaal zo rustige plaatsje is even wereldnieuws, maar al snel gaat iedereen weer over tot de orde van de dag. Maar de barst wordt groter en groter en het stadje lijkt stiller en stiller te worden. Zelfs de Bazelaar zwijgt als het graf. Het ministerie van Zeer Geheime Zaken besluit de hulp in te roepen van geheim agenten Houk en Keet. Die er, ondanks vurige meningsverschillen, al snel achterkomen dat de eeuwenoude vijand van het ministerie opnieuw achter dit mysterie schuilt. Het eerste deel van een reeks spannende leesboeken onder het label ministerie van Zeer Geheime Zaken voor kinderen vanaf 10 jaar, waarin expliciet gevraagd wordt mee te denken over de ontknoping. Compleet met Zeer Geheime Website waarop extra bewijsmaterialen te downloaden zijn. Naast speurboeken ook leesboeken. Eerder verscheen van het ministerie van Zeer Geheime Zaken het speurboek Het Verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren, een dossier waarin kinderen de zaak echt zelf moesten oplossen. Hiervan werden er in korte tijd meer dan 6.000 exemplaren verkocht. Zomeraanbieding 2009 Copyright 2009 CircusPatz / A.W.Bruna Uitgevers. Alle rechten voorbehouden. Het ministerie van Zeer Geheime Zaken Onder leiding van de bijzondere familie Maximus lost het ministerie van Zeer Geheime Zaken mysterieuze zaken op die voor de politie en de bekende geheime diensten niet op te lossen zijn. Gelukkig zijn er nog kinderen, die anders denken dan volwassenen en daardoor vaak op nieuwe sporen komen. Auteur: CircusPatz Titel: De Splijtende Stad en het raadsel van de Zwijgende Bazelaar Uitvoering: Gebonden met omplakte band. 14,5 x 20,5 cm. Zwart wit binnenwerk. Extra kleurmaterialen zijn te downloaden van website. Omvang: 261 pag. Prijs: ¤ 15,= ISBN: 978 90 229 5932 9 NUR: 280 Verschijnt: augustus 2009 Marketing Het boek wordt geleverd in transparante hersluitbare ziplock-zak met sticker. Instore-marketingondersteuning door middel van A3-posters. Look-inside pagina's aanwezig voor internetverkoop. CircusPatz wordt multimediaal in de markt gezet (in de toekomst ook in spelvorm en film).

description

(Dutch) Aanbiedingsbrochure CircusPatz/A.W. Bruna zomer 2009

Transcript of (Dutch) Aanbiedingsbrochure CircusPatz/A.W. Bruna zomer 2009

Page 1: (Dutch) Aanbiedingsbrochure CircusPatz/A.W. Bruna zomer 2009

Het ministerie van Zeer Geheime Zaken:

De Splijtende Stad en het raadselvan de Zwijgende Bazelaar

Van de ene op de andere dag loopt er een grote scheur dwars door het stadje Zilterem. Het normaal zo rustige plaatsje is even wereldnieuws, maar al snel gaat iedereen weer over tot de orde van de dag. Maar de barst wordt groter en groter en het stadje lijkt stiller en stiller te worden. Zelfs de Bazelaar zwijgt als het graf. Het ministerie van Zeer Geheime Zaken besluit de hulp in te roepen van geheim agenten Houk en Keet. Die er, ondanks vurige meningsverschillen, al snel achterkomen dat de eeuwenoude vijand van het ministerie opnieuw achter dit mysterie schuilt.

Het eerste deel van een reeks spannende leesboeken onder het label ministerievan Zeer Geheime Zaken voor kinderen vanaf 10 jaar, waarin expliciet gevraagdwordt mee te denken over de ontknoping. Compleet met Zeer Geheime Websitewaarop extra bewijsmaterialen te downloaden zijn.

Naast speurboeken ook leesboeken.

Eerder verscheen van het ministerie van Zeer Geheime Zaken het speurboek Het Verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren, een dossier waarin kinderen de zaak echt zelf moesten oplossen.Hiervan werden er in korte tijd meer dan 6.000 exemplaren verkocht.

Zomeraanbieding 2009 Copyright 2009 CircusPatz / A.W.Bruna Uitgevers. Alle rechten voorbehouden.

Het ministerie van Zeer Geheime Zaken

Onder leiding van de bijzondere familie Maximus losthet ministerie van Zeer Geheime Zaken mysterieuzezaken op die voor de politie en de bekendegeheime diensten niet op te lossen zijn.Gelukkig zijn er nog kinderen, die andersdenken dan volwassenen en daardoorvaak op nieuwe sporen komen.

Auteur: CircusPatz

Titel: De Splijtende Stad en het raadsel van de Zwijgende Bazelaar

Uitvoering: Gebonden met omplakte band. 14,5 x 20,5 cm. Zwart wit binnenwerk.

Extra kleurmaterialen zijn te downloaden van website.

Omvang: 261 pag.

Prijs: ¤ 15,=

ISBN: 978 90 229 5932 9

NUR: 280

Verschijnt: augustus 2009

Marketing • Het boek wordt geleverd in transparante hersluitbare ziplock-zak met sticker.

• Instore-marketingondersteuning door middel van A3-posters.

• Look-inside pagina's aanwezig voor internetverkoop.

• CircusPatz wordt multimediaal in de markt gezet (in de toekomst ook in spelvorm en film).

Page 2: (Dutch) Aanbiedingsbrochure CircusPatz/A.W. Bruna zomer 2009

www.circuspatz.nl www.awbruna.nl

presenteert

Een nieuw labelvoor zowel kinderen als volwassenen

NederlaNd

Verkoop

A.W. Bruna Uitgevers B.V.

Postbus 40203

3504 AA Utrecht

Tel. + 31 30 2470411

[email protected]

Marketing

Marieke Niezen

[email protected]

distributie

Centraal Boekhuis

Tel + 31 345 47 5911

Belgie

Verkoop

A.W. Bruna Uitgevers B.V.

p/a Standaard Uitgeverij

Mechelsesteenweg 203

Tel + 32 3 285 7200

Marketing

Rein Janssens

[email protected]

EErdEr vErschEnEn titEls circusPatz

Mijn Vakantie Avonturenkoffer

Hoe jij de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte

CircusPatz is een verhalenlaboratorium

waar prachtige verhalen gecreeerd worden voor kinderenen volwassenen, die tot leven komen in origineel en au-thentiek vormgegeven producten. CircusPatz gebruikt vaak een boek als vertrekpunt. Daarom passen de pro-ducten uitstekend in het boekverkoopkanaal.

Mijn Tekenboekrugzak

Als avonturier weet je natuurlijk nooit wanneer je weer een ontdekking doet. Daarom is het wel zo handig om altijdje tekenboek bij de hand te hebben.Dat hadden alle beroemde ontdekkings- reizigers immers ook.

CircusPatz heeft een prachtige avontuur-lijke Tekenboekrugzak gemaakt voor kinderen van 3 tot ongeveer 9 jaar.

Inclusief etui voor potloden en stiften.De tas heeft een extra vakje voor een pakje drinken en een koek. Het tekenboek in de tekenboekrugzak is bovendien ver-vangbaar *.

Voor alle kinderen die regelmatig opavontuur gaan -of dit nu in de achter-tuin, op vakantie of uit logeren is.

Auteur: CircuspatzTitel: Mijn TekenboekrugzakUitvoering: Canvas met kunstleer, gebonden met omplakte band + etui.Omvang: 184 pag.Prijs: ¤ 19,95ISBN: 978 90 229 5933 6NUR: 017Verschijnt: juni 2009

* Blanco boek in A4 formaat te koop bij kantoorboekhandel.

9 7 8 9 0 2 2 9 5 9 3 3 6