DroomParken magazine voorjaar 2013

8
V oorjaar 2013 Lekker genieten… ...dat doe je bij DroomParken! Speciale kampeerarrangementen 2013 Vakantie bij het strand of liever in het bos? Vele vakantietips voor leuke activiteiten Gratis verrassingsdessert! Nu beschikbaar: Nieuwe iPhone en iPad app! DROOMMAGAZINE

description

Ontdek uitstekende recreatieparken met grote keus aan recreatie-objecten. DroomParken heeft prachtige vakantieparken in Nederland, aan de kust, of middenin de natuur.

Transcript of DroomParken magazine voorjaar 2013

Page 1: DroomParken magazine voorjaar 2013

Voorjaar 2013

Lekker genieten…...dat doe je bij DroomParken!

Speciale kampeerarrangementen 2013

Vakantie bij het strand of liever in het bos?

Vele vakantietips voor leuke activiteiten

Gratis verrassingsdessert!

Nu beschikbaar: Nieuwe iPhone en iPad app!

DroomMaGaziNe

Page 2: DroomParken magazine voorjaar 2013

met veel plezier hebben we gewerkt aan deze eerste uitgave van ons DroomParken magazine, waarmee we u graag inspiratie geven voor leuke vakanties en uitstapjes in Nederland. Want ondanks dat ik dagelijks op de mooie DroomParken locaties kom, blijf ik aangenaam verrast over de prachti-ge mogelijkheden die Nederland als vakantieland te bieden heeft.

Een mooie wereld… waarin DroomPar-ken ook in 2013 weer investeert. Niet alleen in het aanbieden van vakanties, maar juist ook in de duurzaamheid van onze accommodaties. Zo worden er bij-voorbeeld energiebesparende warmte-pompinstallaties gebruikt in onze nieuw-ste accommodaties, die het grondwater rondpompen voor verwarming en ver-koeling.

Daarnaast nemen we met ons team dit jaar voor de tweede keer deel aan de Alpe d’Huzes, een uniek evenement dat door veel sponsors en vrijwilligers wordt mogelijk gemaakt. Wilt u ons meehel-pen in de strijd tegen kanker? Kijk dan op pagina 7.

Mooie wereld… Dat zeg je bij drooMParken!

Dat kamperen zo zijn eigen charme heeft hoeven wij u wellicht niet te ver-tellen. In 2013 organiseren we diverse kampeerevenementen en profiteert u van onze speciale arrangementsprijzen. Ook zijn er op onze parken vaak leuke extra’s te boeken!

U kampeert bij DroomParken al vanaf € 12,50 per persoon per nacht. Voor speciale periodes zijn er extra voordeli-ge arrangementsprijzen!

Kijk op www.droomparken.nl/kamperen voor ons complete aanbod.

2

€ 20,-

€ 10,-

€ 39,50

€ 25,-

Veel plezier met dit eerste DroomMagazine.

Ik wens u namens het gehele DroomPar-ken team een hele mooie wereld… Kom ervan genieten op één van onze Droom-Parken!

Met vriendelijke groet,

marco Budding

Marketingmanager DroomParken

Met de actiecode kaMperen2013 krijgt u, als onze gewaardeerde gast een speciale actiekorting van ons. Als u uw kampeer-vakantie bij ons boekt vóór 31 maart 2013, dan krijgt u van ons 40% korting op deze boeking! Zolang u maar voor 31 maart boekt, krijgt u deze korting over heel 2013, ook in de vakantieperiodes. Grijp uw kans.

Zo boekt u bij ons Al een weekend vAnAf € 28,- voor 2 personen. Met uw kortinG, betAAlt u slechts € 16,80 voor 2 personen! een Midweek heeft u Al, Met kortinG, voor € 36,- voor 2 personen!

drooMpArken in het kort

• 10 DroomParken midden in de natuur• Locaties op de Veluwe, aan de kust, in Zeeland én in Zuid-Limburg• Van familiebungalow tot romantische trekkershut• Heel veel faciliteiten op en rondom de parken• Nu met 40% kortiNg te BoekeN voor heel 2013!

De charme van kamPeren

wellness arraNGeMeNt DrooMPark BuiteNhuizeN2 PersoNeN

Fiets arraNGeMeNt DrooMPark BuiteNhuizeNPer PersooN

Culinair arraNGeMeNt DrooMPark MoleNGroetPer PersooN

Massage arraNGeMeNt DrooMPark hooGe VeluwePer PersooN

40%

Page 3: DroomParken magazine voorjaar 2013

3

VlakBij het strand?

of lieVer iN het BoS oP De veluwe of iN liMburg?

TyPE CBE4: VrIjsTAAND 4-PErsOONs CHALET drooMpark buitenhuizen

WEEKEND: € 13,25 P.P.P.N. *

TyPE F: VrIjsTAAND 6-PErsOONs CHALET drooMpark sChoneveld

WEEK: € 5,55 P.P.P.N. *

TyPE B: LUxE 4-PErsOONs CHALET drooMpark de zanding

MIDWEEK: € 6,71 P.P.P.N. *

TyPE G: VrIjsTAAND 6-PErsOONs CHALET drooMpark Molengroet

MIDWEEK: € 6,72 P.P.P.N. *

Actiecode AAnbiedinGen

TyPE H6: VrIjsTAANDE 6-PErsOONs VILLA drooMpark beekbergen

WEEK: € 8,27 P.P.P.N. *

TyPE G: VrIjsTAAND 6-PErsOONs CHALET drooMpark hooge veluwe

WEEK: € 4,84 P.P.P.N. *

TyPE CUB4: LUxE 4-PErsOONs CHALET drooMpark bad hoophuizen

WEEKEND: € 13,45 P.P.P.N. *

TyPE FC6: VrIjsTAAND FINs CHALET 6 PErsONEN drooMpark Maasduinen

WEEKEND: € 8,97 P.P.P.N. *

Actiecode AAnbiedinGen

boek met 40% aCtiekortingWanneer u voor 31 maart 2013 uw vakantie bij DroomParken boekt, krijgt u van ons een speciale, eenmalige actiekorting van 40%! Een unieke korting, speciaal voor u, als trouwe gast.

Deze korting kunt u boeken met actiecode verhuur2013 en is geldig over heel 2013, inclusief de vakantieperiodes. Hieronder alvast een aantal aantrekkelijke voorbeelden.

Actie korting

Zit uw ideale vakantie er tussen? Ga naar www.droomparken.nl om uw vakantie direct te boeken. Uiteraard kunt u daar ook kiezen uit vele andere opties; bijvoorbeeld toch liever een ruimer chalet? Of stenen woning? Aan het water? Of midden in de bossen? DroomPar-ken heeft voor iedere wens, de juiste accommodatie op de juiste plek. Ook kunt u op onze website zéér aantrekkelijke lastminutes vinden!

Uiteraard kunt u te allen tijde ook telefonisch uw gewenste boeking doorgeven. De gege-vens van onze parken zijn te vinden op www.droomparken.nl/parkgegevens. Vergeet niet uw actiecode te vermelden! kijk voor de actievoorwaarden op www.droomparken.nl/droommagazine.

40%

* genoemde rekenvoorbeelden zijn geba-seerd op basis van volledige bezetting.

Page 4: DroomParken magazine voorjaar 2013

4

blokArtenAltijd al willen weten hoe het is om met grote snelheden over het strand te racen? Ga blokarten en voel de adrena-line door je lijf gieren!

ik heb hier een brief…Het strand blijft een heerlijke plaats om lekker uit te waaien en vliegeren is (bijna) altijd wel een succes. Van groot tot klein kan je er een heerlijke uitda-ging van maken. Er zijn zelfs speciale vliegerlessen!

schAtten uit de ZeeEen sport die voor iedereen even leuk is: het strand op en jutten maar! ’s Morgens vroeg ontdekken welke mooie schatten de zee heeft achtergelaten.

reis rondoM de ZuiderZeeVan Zuiderzee Karaoke Battle tot het meemaken van een echte storm op de Zuiderzee: het kan allemaal in het afwis-selende Zuiderzee museum, waar ieder seizoen van alles te beleven is!

vAn hArinG tot hAAi!In Zee Aquarium Bergen aan Zee kun je maar liefst 44 aquaria met bewoners uit alle wereldzeeën bewonderen.

cApoeirA… wAt?Wel eens gehoord van deze Braziliaan-se vechtdans? Het leuke is: winnen of verliezen is niet belangrijk, maar wel wie er sneller en creatiever is met z’n bewe-gingen. Een toffe sport om eens aan het strand te beoefenen!

Zeehonden spottenOp steeds meer plaatsen langs de Ne-derlandse kust liggen ze te zonnen: zee-hondjes spot u vanaf het strand of boot. Aan de Westerschelde kunt u bijvoor-beeld terecht bij rederij Verhoef.

beter een ZAndkAsteel dAn een luchtkAsteel!Garantie voor heel veel (gratis) plezier, maak van het bouwen van een zandkas-teel een echt avontuur met de kinderen, of bezoek de jaarlijkse happening in Zeeuws-Vlaanderen óf op de Veluwe!

Zeeuwse knooppunten?Al eens een fietstocht ondernomen met de zogenaamde knooppunten route? Deze door de ANWB uitgezette fietsrou-tes leiden u langs de mooiste plaatsen in de Zeeuwse polders.

activiteiten drooMParken

Lekker wegdromen......dat doe je bij DroomParken!

Strand

Page 5: DroomParken magazine voorjaar 2013

AquA snAke, d’wervelwind of AchtbAAn troyAttractiepark Toverland is een stoer park voor durfallen en avonturiers. En met veel attracties, binnen én buiten. Lekker handig als het een keertje regent!

oerGeZond wAter uit drie bronnenToe aan een dagje relaxen, en ook nog een beetje gezond? Dan is Thermae 2000 in Zuid-Limburg een heerlijke dag uit, waar u profiteert van oergezond water uit drie bronnen.

wAArbij? AArdbei!Maak de kinderen ‘aardbeienblij’ met een bezoek aan het echte Aardbeien-land. Proeven, plukken en smullen!

lekker lAchen of trAnen Met tuiten?Een avondje de zinnen verzetten? In the-ater de Maaspoort in Venlo vindt u een afwisselend programma, waar altijd een voorstelling te vinden is die de zinnen verzet!

hertoG jAn brouwerijUw ruikt de mout al van verre. Hier wordt al bijna 100 jaar bier gebrouwen. Neem een kijkje achter de schermen in de brouwerij aan de Maas.

lAnGlAufen op de veluweEr is geeneens sneeuw voor nodig, want op de Veluwe kunt u het hele jaar door langlaufen. Ontdek zo dit prachtige ge-bied eens op een heel andere manier!

Gps-tochtenHet GPs leidt u langs de mooiste plek-ken van de Veluwe. Ook nachtelijke tochten, droppings en helikoptervluch-ten behoren tot de mogelijkheden.

kAnovArenOp de Veluwe is natuurlijk genoeg water. Op diverse plaatsen huurt u een kano en verkent u de Veluwe vanaf het water! Kanovaren om de kribben van de Ijssel of een echte Veluwerally!

schilderinspirAtie?Een dagje schilderen in de natuur leidt tot onverwachte creativiteit! Volg eens een workshop schilderen in de natuur en sta verrast van uw eigen talenten.

wAndelen op de veluweDe populairste activiteit op de Veluwe: wandelen. En dat mag u natuurlijk niet

missen. Vind de mooiste routes en be-leef de enorme variatie van dit Nationaal Park.

showshAken!Altijd al eens in de schoenen van Tom Cruise - mr. Cocktail himself - willen staan? stap dan in de wereld van het showshaken en verras familie en vrien-den met uw kwaliteiten!

kookworkshop AAn de rijnkAde in ArnheMOnder deskundige begeleiding wor-den diverse culinaire creaties bereid en daarna gezamenlijk gegeten onder het genot van een goed glas wijn.

Noord-Limburg

Veluwe

Page 6: DroomParken magazine voorjaar 2013

drooMpArk beekberGenIn ‘Het jachthuis’ is het genieten van een luxe diner. Bij ‘Bram’s Pannenkoe-kenhuis’ kunt u heerlijk pannenkoeken happen en voor een drankje en een goede maaltijd kunt u terecht bij ‘Grand Café No. 16’.

drooMpArk bAd hoophuiZenrestaurant ‘Ons strandhuus’, hapje en drankje met uitzicht op het Veluwemeer.

drooMpArk MolenGroetVan Droomburger tot salade Niçoise, geniet ervan op het gezellige terras van restaurant ‘Molengroet’.

drooMpArk de ZAndinGjoepie, pannenkoeken! Heerlijk pan-nenkoeken eten in ‘Pannenkoekenhuis Otterlo’. Of uitgebreid dineren in res-taurant ‘Aan het strand’.

drooMpArk hooGe veluweVan Veluws stoofpotje tot overheerlijke kaasfondue, bij restaurant ‘Het Boshuis’.

drooMpArk MAAsduinenUitgebreid dineren met een luxe vier-gangenmenu? Het is sfeervol genieten bij brasserie ‘Maasduinen’.

drooMpArk schoneveldDineren terwijl u kijkt naar de onder-gaande zon. Het kan bij het prachtige restaurant ‘schoneveld’!

drooMpArk buitenhuiZenU bent van harte welkom in de ge-renoveerde stolpboerderij uit 1883, in de gezellige brasserie ‘Het Houtrijk’.

Heerlijk!Gratis verrassingsdessertLuxe genieten van een driegangendiner? Bestel in onze horeca een tweegang-endiner en krijg een gratis verrassingsdessert!

Deze aanbieding is geldig voor al onze parken. Om er zeker van te zijn dat er plaats is, kunt u het beste even van tevoren reserveren bij het park.

horeca

Faciliteiten Bekijk het complete aanbod aan faciliteiten op www.droomparken.nl/faciliteiten.

zWemBaD BoWliNg sPortvelDeNsPeeltuiNeN horeca WellNess WatersPort

Page 7: DroomParken magazine voorjaar 2013

Ook voor uw vakantie met de hele fami-lie, een groep collega’s of andere grote groepen, heeft DroomParken perfecte accommodaties. Voor groepen tot en met maar liefst 24 personen!

groepsaccoMMoDatieS

DroomPark maasDuiNeN – tyPe gB12l GrOEPsVErBLIjF VOOr 12 PErsONEN

Een totaal vernieuwde accommodatie met 2 slaapkamers voor 2 personen en 2 slaapkamers voor 4 personen.

DroomPark moleNgroet – tyPe gB16 LUxE FAMILIEBUNGALOW VOOr 16 PErsONEN

Luxe, volledig ingerichte, groepsaccommodatie voorzien van een modern interieur, luxe ruime keu-ken, 4 slaapkamers en een badkamer met 3 douches.

DroomPark BeekBergeN – tyPe hW WELLNEss BUNGALOW VOOr 12 PErsONEN

Bungalow met vele wellness-faciliteiten, zoals in-fraroodsauna, fitnesstoestellen en 2 badkamers.

Ga voor alle types naar www.droomparken.nl/groepsaccommodaties.

boek Met 40% korting!Onze kortingsactie geldt ook voor de groepsaccommodaties en het Parkhop arrangement. Maak gebruik van actiecode verhuur2013 bij uw reservering.

parkhoppen?Wilt u graag eens sfeerproeven op meerdere DroomParken? Boek dan ons leuke parkhop arrangement.

Een arrangement waarbij u lekker in de watten gelegd wordt. Geef uw keuze van de gewenste parken aan bij het eerste park waar uw wilt verblijven, dan regelen wij de rest! U kunt dit arrangement telefonisch boeken. Uiteraard geldt ook hier onze 40% actiekorting als u boekt voor 31 maart! Ga naar www.droomparken.nl/parken voor een overzicht van al onze parken.

Alpe d’HuZessteun het team van DroomParken in hun deelname aan

Alpe d’Huzes! Want ook in 2013 zijn wij weer van de partij.

opGeven is Geen optiesteun het team van DroomParken in hun tocht voor de overwinning op kanker, de Alpe d’HuZes. DroomParken draagt dit initiatief om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding een warm hart toe. Ook in 2013 zal er weer een eigen Droom-Parken team deze loodzware beklimming maken!

Ook u kunt ons daarbij helpen! Bijvoorbeeld door ons te sponsoren. Ga naar www.droomparken.nl/opgevenisgeenoptie voor meer informatie.

een kleine Greep uit ons AAnbod..

Page 8: DroomParken magazine voorjaar 2013

NieuWe iPhoNe eN iPaD aPP, Nu BeschikBaar iN De aPP store!

doe Mee Met onZe fAcebook-aCtie!Via Facebook houden wij u op de hoogte van nieuws over onze DroomParken. Ga naar www.facebook.com/droomparken en ‘like’ ons. Bij elke 200 nieuwe ‘likers’ geven we een gratis weekend bij een DroomPark naar keuze weg!

droomparkenhoge bergweg 167361 Gs beekbergentelefoon: 055 – 50 51 252e-mail: [email protected]: www.droomparken.nl

Tot ziens

drooMpArken op tvVanaf 1 maart wekelijks op rTL 4: ‘Droom van een Tweede Huis’! Mis het niet!

www.droomparken.nl

Ga voor de adresgegevens van al onze parken naar: www.droomparken.nl/parkgegevens