Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

28
THEATER DORPS WORMER 2013 2012

description

De seizoensbrochure 2010-2013 van Dorpstheater Wormer

Transcript of Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

Page 1: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

theaterdorps

wormer

2013

2012

Page 2: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

muziek / muziektheater pag

za 22-09 beatriz aguiar kwartet nomade 03

za 06-10 kolen, alexander & ruffolo the greater good tour 04

za 13-10 tg bloody mary schraap 05

za 24-11 zazí zazí speelt 09

za 15-12 music memories (verhuur) disney songs 10

za 26-01 mike boddé & hadewych minis vrij met hadewych en mike 13

za 02-03 tango extremo tango novo 16

za 06-04 fay lovsky & laurens joensen de bezemkast 18

jeugd / familieza 29-09 esther de koning oervrienden 04

zo 28-10 lange mannen één voor allen, allen voor één 07

zo 30-12 lejo achter je! 11

zo 20-01 peter zegveld wacht 12

zo 24-02 het filiaal het geheim van Q 16

za 16-03 raaijmakers & geerlings aap en beer 17

za 13-04 unieke zaken zwart op wit 19

cabaretza 27-10 jasper van kuijk ‘t kan nie op 07

za 10-11 herman in een bakje geitenkwark herman in een bakje... 08

za 01-12 alkemade & bloemen je moet niet alles geloven wat... 10

za 22-12 speelman & speelman optimisten 11

za 09-02 ilse warringa & niek barendsen nest, tafel en bed 15

za 23-03 dara faizi gevaarlijke gedachten 18

za 20-04 camerettenfinalisten 2012 finalistentour 19

toneel / beeldend theaterza 20-10 firma rieks swarte hi ha heijermans 06

za 03-11 fred delfgaauw minder is meer 08

za 17-11 het volk het jubileum 09

za 19-01 de nieuw amsterdam meneer ibrahim en de bloemen... 12

za 02-02 laura van dolron sartre zegt sorry 14

za 23-02 servaes nelissen & kim van zeben happy garden 15

amateurtoneelvr 8 en za 9 maart 2013 speelt het raamtheater Gebroken IJs (www.raamtheater.nl)

seizoensoverzicht per genre 2012-2013

Page 3: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

bezoekadres Witte Duifstraat 32, Wormer. Vroeger was de hoofdingang van de kerk aan de Robstraat, maar wij gebruiken de andere kant.

postadresPostbus 104, 1530 AC, Wormer

websitewww.dorpstheaterwormer.nl

reserveringen075 - [email protected]

Reserveren per mail heeft als voordeel dat u een bevestiging van uw bestelling krijgt.

Bij telefonische reservering wordt u alleen in geval van afgelasting teruggebeld en als de voorstelling is uitverkocht.

Meestal zijn we telefonisch goed bereikbaar, maar u kunt ook te maken krijgen met het antwoordapparaat. Spreek dan duidelijk en rustig in: naam, telefoonnummer, voorstel-ling en aantal kaartjes. Wilt u dat liever niet, bel dan later nog eens terug. Gelieve geen vragen op het antwoordap-paraat in te spreken. Bel in dat geval later terug op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

kom op tijd!Na aanvang van de voorstelling is het niet meer mogelijk de zaal te betreden. De en-tree is namelijk voorin bij het podium.

rolstoelvriendelijkHet theater is toegankelijk voor rolstoel-gebruikers. Er is echter geen apart toilet.

verhuur De zaal is te huur voor culturele doel- einden tegen de vanaf-prijs van € 375.Meer info vindt u op onze website.

vrije zit De zitplaatsen zijn niet genummerd. Als u een speciale reden heeft, kunnen we altijd een plekje voor u reserveren.

jeugdvoorstellingenWij verzoeken u de vermelde leeftijdsgrens bij jeugdvoorstellingen in acht te nemen.

parkerenVanwege beperkte parkeerruimte heeft een klimaatneutrale wijze van verplaatsen de voorkeur. Komt u toch met de auto dan zijn er parkeermogelijkheden bij de sporthal aan de Spatterstraat.

geldige kortingspassenDe CJP-kaart voor jongeren en het identi-teitsbewijs of paspoort voor 65+.

pinnenU kunt bij ons niet pinnen.

theaterbonnen U kunt dorpstheaterbonnen kopen ter waarde van een zelf te bepalen bedrag. De bonnen zijn alleen geldig in het Dorpstheater. Helaas kunnen wij geen nationale theaterbonnen accepteren.

algemene informatie

01

Page 4: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

wat biedt het theaterseizoen2012-2013?

MUZIEK/MUZIEKTHEATER

Muziektheatergroep tg bloody mary speelt, net als in 2011, een eerste try-out. Hun nieuwste productie Schraap is een muzikaal tragikomische stuk over een ideologische vrekkenwoongroep, met o.a. Ricky Koole en Lies Visschedijk. mike boddé & hadewych minis gaan loos in allerlei genres: van Schu-bert naar U2, van rock naar jazz. Minis blijkt, naast begenadigd actrice en jazz-zangeres, en opmerkelijk sterk vertolker van Schu-bert- en Brecht-liederen. beatriz aguiar en tango extremo laten zich beiden inspireren door de muziek van Zuid-Amerika, ieder op hun eigen manier. Veel afwisseling hoort u ook bij Fay lovsky & laurens joensen en het damestrio zazí. Meerstemmige zang en een keur aan instrumenten in een intieme akoestische setting.

TONEEL/BEELDEND THEATER

Hi Ha heijermans van Firma rieks swarte moet nog gemaakt worden maar de korte voorvertoning die ze deden maakte veel indruk. Het repertoire van Heijermans zit vol sterke dialogen. Behalve dramatisch is het ook humoristisch. Acteurs Dick van den Toorn en Maureen Teeuwen zijn perfect gecast. Het beeldend theaterprogramma van Fred delfgaauw is een ‘best of’, en dat betekend in zijn geval, als een van Neder-lands beste poppenspelers, dat je echt wat bijzonders te zien krijgt. Meneer Ibrahim

en de bloemen van de Koran was eerder in het theater als vertelvoorstelling van René Groothof. Het is een mooi verhaal met een positieve boodschap. de nieuw amsterdam had afgelopen seizoen zoveel succes met hun versie van dit verhaal, dat besloten is tot een reprise. laura van dolron brengt hele persoonlijke voorstellingen waarin ze haar twijfels rechtstreeks tot het publiek richt. Ze heeft een eigen genre ontwikkeld dat ze stand-up philosophy noemt. De voor-stelling die u in het Dorpstheater te zien krijgt werd overladen met lovende kritieken.

CABARET

Behalve een aantal bekendere cabaretiers treden drie nieuwkomers op. Er is jong talent genoeg in Nederland, zoals het vocaal cabaretviertal herman in een bakje geitenkwark. Ze zijn gespecialiseerd in virtuoze meerstemmig heid die op hilarische wijze ontspoort. Een vorm van cabaret die je niet vaak tegenkomt. Cabaretier dara Faizi maakt vooral indruk met zijn verhaal over zijn belevenissen als Afghaans vluchteling en om het gemak waarmee hij nu al op het podium staat. jasper van kuijk was als winnaar van Came-retten 2010 eerder in het Dorpstheater. Hij deed een beetje denken aan een jonge Freek de Jonge. Het is altijd de vraag of het lukt een sterk halfuurtje uit te bouwen tot een volwaardig avondvullend programma, maar Van Kuijk is daarin goed geslaagd.

02

Page 5: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

za 22 sepmuziek

beatriz aguiarkwartet

nomade

nomade…liederen en legendes, van de mid-dellandse zee naar latijns-amerika.

Geïnspireerd door haar eigen nomadische tocht over de aardbol laat de in Uruguay ge-boren zangeres Beatriz Aguiar de muzikale link horen tussen Latijns-Amerika en Zuid-Europa, die tot stand gebracht werd door zigeuners, Afrikaanse slaven en immigran-ten. Deze kruisbestuiving vertaalde Beatriz Aguiar in een mengsel van stijlen. Muziek waarvoor passie, mythen en legendes het vertrekpunt zijn.

Aguiar trad al een keer op in het Dorps-theater, in oktober 2007. Toen maakte ze veel indruk als leadzangeres van de Rum-batá Bigband.

‘The Uruguayan singer Beatriz Aguiar is one of the greatest voices from Latin-America.’– Amsterdam Weekly

zang beatriz aguiar piano jose lopretti percussie enrique Firpi bas reno steba

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur

wat biedt het theaterseizoen2012-2013?

JEUGD/FAMILIE

Sterk aanbevolen wordt Aap en Beer (5+) van raaijmakers & geerlings. De voorstel-ling is genomineerd voor de Gouden Krekel 2012. het Filiaal en unieke zaken, twee gezelschappen die altijd prachtige voorstel-lingen maken komen weer langs. peter zegveld is naast jeugdtheatermaker ook beeldend kunstenaar, en misschien is dat de reden dat zijn voorstellingen uitblin-ken in originaliteit. Het prikkelen van de fantasie staat bij hem voorop.

Er is één jeugdvoorstelling die op zaterdag-avond plaats vindt, voor kinderen vanaf acht jaar. Dat is Oervrienden van esther de koning. De Koning vertelt een meeslepend verhaal over twee vrienden die de wijde wereld in trekken. Met haar elastieke lijf en uitbundige expressie doet ze denken aan Loes Luca.

03

Page 6: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

Dennis Kolen maakte onlangs samen met Shane Alexander en Eugene Ruffolo de cd The Greater Good en nodigde zijn Ameri-kaanse muziekmakkers uit voor een korte tournee door Nederland. Het album is een mooie verzameling van tien nieuwe songs, die een staalkaart vormen van zowel hun individuele als gezamelijke klasse. Hun stijl verschilt, maar mengt wonderwel goed. De liedjes verhalen van liefde, verlies en berus-ting, met welluiddend gitaarspel en fraaie harmonieën. Muziek voor liefhebbers van singer/songwriters, americana, rootsmu-ziek, folk en pop.

Dennis Kolen maakte eerder 6 soloplaten en wordt gezien als een van de meest getalenteerde singer/songwriters in de Neder-americana traditie. Shane Alexander roept vergelijkingen op met Jackson Browne en Jack Johnson. Eugene Ruffalo is naast singer/songwriter ook studiomuzikant.

entree €15 aanvang 20:30 uur

za 6 oktmuziek

kolen, alexander &

ruffolothe greater good tour

Een hilarisch verhaal over de gevaarlijke tocht die twee vrienden maken op zoek naar ‘daar waar alles vandaan komt’. Zonder dat hun ouders er iets van af weten, die daarom van wanhoop sterven, maar dit terzijde. De zoektocht die zij maken, brengt hen tot aan het randje van de wereld en nog veel verder dan dat. Ze raken verstrikt in vreselijk akelige toestanden, zoals die keer dat ze gevangen zitten in het Web van Tijd. Ze maken ook gezelligere dingen mee, met bijvoorbeeld het monster dat niet meer precies wist wie hij was en de mysterieuze Albatros. Overigens staat het vrouwtje dat dit alles – wat natuurlijk echt gebeurd is – tot in het smeuïgste detail vertelt, daar ook niet zomaar toevallig…

‘De term kindercabaret mag dan nog niet zo lang bestaan, maar Esther de Koning blinkt er in uit.’ (de Volkskrant)

entree €7 aanvang 19:30 uur

za 29 sepjeugd / familie (8+)

esther de koning

oervrienden

04

Page 7: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

een tragikomische muziektheatervoorstel-ling over een ideologische vrekkenwoon-groep die met uitzetting wordt bedreigd. Juist als de leden van de ekozuinige leef-gemeenschap Proud to be poor hun tien-jarig bestaan willen vieren, wordt de feest-vreugde ruw verstoord; in het kader van een nieuw bestemmingsplan zal de woongroep op korte termijn plaats moeten maken voor een luxe wellnesscentrum voor huisdieren met overgewicht. De bewoners besluiten eensgezind tot een grootscheepse protest-actie. Hierdoor komt de harmonie in de vre-delievende gemeenschap al snel onder druk te staan. De steeds extremere actieplannen, het groeiend onderling wantrouwen en de snel naderende ontruimingsdatum leiden tot een uiterst explosieve sfeer.

za 13 oktmuziektheater

tg bloody maryschraap (1e try-out)

Schraap gaat over de uiterst moeizame grens tussen acceptabele zuinigheid en on-gehoorde vrekkigheid, over de houdbaarheid van principes tegen het licht van eigenbe-lang en over de prijs van maatschappelijke en ecologische correctheid.

Met nieuw gecomponeerde en live uitge-voerde muziek van Daniël Hamburger en veel meerstemmige zang. Gastacteurs zijn dit keer Ricky Koole en Rop Verheijen.

regie, tekst marije gubbelscomponist, muziek daniël hamburgerspel, zang ricky koole, lies visschedijk, rop verheijen, ilse warringa

entree €12 aanvang 20:30 uur

05

Page 8: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

za 20 okttoneel

firma rieks swartehi ha heijermans

Hi Ha Heijermans heeft alles wat u ver-wacht van een ouderwets avondje uit: een lach en een traan, komedianten en drama-tische acts, een windmachine en een duur betaalde vis.

In Hi Ha Heijermans spelen Dick van den Toorn en Maureen Teeuwen een bonte verzameling personages uit het sociaal-realistische oeuvre van Herman Heijermans (1864 - 1924). In een collage van verschil-lende toneelstukken, eenakters en monolo-gen verbeelden ze met humor de lotgeval-len van de kleine man die vecht tegen de wetten van Vadertje Staat, worstelt met schulden en ruziet over erfenissen.

Firma rieks swarte is opgericht door Rieks Swarte. Vaste speelplek is de Haarlemse Toneelschuur. Kenmerkend is de beeldende kracht van hun voorstellingen.

dick van den toorn begon als Wim T. Schippers-acteur en was Fats in de tv-serie Loenatik. In het Dorpstheater stond hij en-kele jaren geleden met Ton Kas als cabaret-duo in de voorstelling Ammehoela.

maureen teeuwen is bekend van de fantas-tische tv-series van theatercollectief Mug met de Gouden Tand. Ze speelde de tv-presentatrice Patty in Hertenkamp en was verder te zien in TV7 en De Koekoeksclub.

de geen-duur-betaalde-vis actieDeze bijzondere voorstelling wordt tegen een minimale entreeprijs aangeboden met het doel avontuurlijk theaterbezoek te stimuleren. De Culturele Commissie Wormerland leverde daarvoor een bijdrage in de kosten. Normaal gesproken zou u €16 betalen, maar in dit geval doen we het anders: mocht u de voorstelling waarderen, en bedenken dat dit u best wat meer geld waard was geweest, dan is er na afloop de mogelijkheid om geld te doneren naar eigen inzicht en draagkracht.

regie gienke deutenspel maureen teeuwen, dick van den toornvormgeving Firma rieks swarte

entree €2,50 (incl. consumptie) aanvang 20:30 uur

06

Page 9: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

za 27 oktmuziek

Jasper van kuiJk‘t kan nie op

ongetwijfeld een van de grootste cabaret-talenten van dit moment. Jasper van Kuijk won zowel de jury- als de publieksprijs tijdens Cameretten 2010, een van de sterkste edities sinds jaren van Nederlands oudste en grootste cabaretfes-tival. De jury roemde zijn prettige podium-persoonlijkheid, de poëtische kracht van zijn teksten, zijn aangenaam hese zangstem, maar bovenal zijn ijzersterke actuele thema-tiek. De Volkskrant omschreef zijn program-ma als een vrolijk-vurig pleidooi tegen de versimpeling en leukheids cultus, intelligent opgebouwd en opvallend geëngageerd.

In ‘t Kan Nie Op verkent Van Kuijk wat het met je doet als je de wereld alleen bekijkt via je televisiescherm. Hij weeft zijn web van hilariteit en venijn om er bij tijd en wijle zelf in verstrikt te raken. Met fileermes, ver-grootglas, botte bijl en lachgas gaat hij zijn leven te lijf. En zijn leven vindt dat prima.

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur

een avontuur geïnspireerd op het beroemde roman de drie musketiers van alexandre dumas.

De twee vrienden Splinter en Drup dromen van een eigen geheime club. Na schooltijd en soms ook in de pauze spreken ze een geheimtaal en lezen ze handboeken over het bouwen van boomhutten. Op een dag komt er een nieuwe jongen in de buurt wonen. De Juf vertelt dat hij uit een ver, vreemd land komt. Hij ziet er dan ook heel anders uit. In het begin willen Splinter en Drup niets met de jongen te maken hebben. Maar hij weet wel veel over veldslagen, duels, wapens en meer van dat soort stoere mannen dingen. Als hij achter het bestaan van hun geheime club komt wil hij meteen meedoen. Maar het is hún club. Ze willen hun geheimen niet delen met een vreemde. Of juist wel?

entree €7 aanvang 14:30 uur

zo 28 oktjeugd (6+)

lange mannenéén voor allenallen voor één

07

Page 10: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

Met zo min mogelijk zoveel mogelijk zeggen, daarmee toont de kunstenaar zijn ware vakmanschap. En dat is ook het uitgangspunt voor Minder is meer. Fred Delfgaauw laat zich in zijn jubileumvoor-stelling inspireren door de meest simpele en toch indrukwekkendste momenten uit zijn lange theatercarrière. Hij toont zijn publiek zijn theatrale hoogstandjes en fijne dosis humor. In de zoektocht naar de perfecte eenvoud wordt de theatermaker zelf zicht-baarder dan ooit.

‘Deze grootmeester is niet te vatten in woorden, er is maar één manier…je moet het meemaken’– de Volkskrant

‘Meer dan eens heeft Delfgaauw bewezen een vormvaste theatermaker te zijn, uniek in Nederland en wellicht in de hele wereld’– Algemeen Dagblad

regie-adviezen karel de rooij (Mini & Maxi)

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur

za 3 nov beeldend theater

fred delfgaauwminder is meer

Herman in een bakje Geitenkwark. Vijf ogenschijnlijk nietszeggende woorden. Vier fluwelen stemmen. Drie goddelijke licha-men. Twee lagen in elke grap en één avond waarna niets meer is wat het lijkt. Herman in een bakje Geitenkwark: vocaal cabaret met ballen en gevoel. De redding is nabij.

Herman in een bakje Geitenkwark brengt een muzikaal virtuoze voorstelling vol komische sketches en zoetgevooisde close harmony. Halsoverkop tuimel je de bele-vingswereld van de vier jongens binnen. Geen instrumenten, hun stemmen zijn genoeg. Origineel materiaal met onder an-dere een filmtrailer, een strijkkwartet en af en toe een onderbreking door een gezongen reclametune.

spel/zang benny van der bijl, polle vrienten, rein mulder en rob veugelaersregie gijs de lange

entree €15 / €13 aanvang 20:30 uur

za 10 novvocaal cabaret

herman in een bakJe

geitenkwark

08

Page 11: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

Drie artiesten op leeftijd, die sinds jaar en dag met een inmiddels tot op de draad versleten amusementsprogramma door het land toeren. Aanvankelijk kende men een bescheiden succes, maar allengs laat het publiek het steeds meer afweten.In arren moede wordt besloten dat het genoeg geweest is. Nog eenmaal bestijgt men het podium voor een jubileumvoorstel-ling die tevens het allerlaatste optreden zal worden. Wat uit zou moeten groeien tot een memorabele afscheidsvoorstelling verwordt tot een uiterst troosteloze en pijnlijke con-frontatie, waarbij het publiek voornamelijk jarenlang voortwoekerende irritaties over zich krijgt uitgestort.

Het Jubileum: een theatervoorstelling over vergankelijkheid, de teloorgang van artistie-ke principes en het onvoorwaardelijk geloof in eigen kunnen, tegen beter weten in!

spel/tekst bert bunschoten, joep & wigbolt kruyver piano steven de jongregie aike dirkzwager

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur

za 17 novtoneel

het volkhet jubileum

meeslepende liederen met fraaie samen-zang van drie frisogende zangeressen.Verwacht een afwisselend repertoire met Nederlandse, Franse, Duitse, Engelse en Spaanse liedjes, en genres die uiteenlopen van gloomy jazz en traditionele chansons tot regelrechte folk en uptempo balkan-beats. De belangrijkste elementen vormen de cello, piano, accordeon, mandoline en ukelele, met regelmatig meerstemmige zang. Moeiteloos switchen Zazí van prach-tige ballads naar geestige hedendaagse popliedjes.

Muziek sabien bosselaar, dafne holtland, margriet planting regie eva bauknecht

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur

za 24 novmuziek

zazízazí speelt

09

Page 12: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

Hilarische scènes over buitenaardse wezens, gefrustreerde huisartsen en obsessieve buurmannen. Alkemade en Bloemen bun-delen hun grootste krachten: Fysiek spel, ab-surde dialogen, ontroering, onberekenbare gekte en onnavolgbare logica.

‘Met deze voorstelling hebben Alkemade en Bloemen definitief een plekje in de opwin-dende subtop van het Nederlands cabaret veroverd.’– Volkskrant

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur

za 1 deccabaret

alkemade & bloemen

je moet niet alles geloven wat gemma zegt

Oud-Wormernees Jeffrey Schenk huurt het Dorpstheater af voor een intiem liedjes-programma met een klein orkest en drie zangeressen: Charlotte ten Brink (The Voice of Holland), Meike van der Veer (The Voice of Holland) en Annelieke Bouwers (Onderweg naar Morgen). Vertolkt worden liedjes uit het Disney film- en musicalrepertoire.

Jeffrey Schenk is een entertainer die weet hoe je het publiek vermaken moet. Hij is een van de vaste zangers van Café Bolle Jan en stond in het voorprogramma van René Froger in de Amsterdam Arena.

entree €15 aanvang 20:30 uur

za 15 decmuziek/show

music memoriesdisney songs (verhuur)

10

Page 13: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

Toelichting Bestelformulier Voorverkoop

Via het uitscheurbare bestelformulier verzekert u zich van kaartjes voor de voorstellingen van uw keuze. De behandeling is in volgorde van bin-nenkomst. Overigens is dit jaar de zwerfkaart (passe-partout voor het hele seizoen) afgeschaft.

De uiterste inzenDDatuM is 9 septeMber 2012

Voor reductie (CJP of 65+) stuurt u tegelijk met het formulier een kopie van de pas mee (of een kopie van uw identiteitskaart c.q. paspoort).Maak daarbij – om privacyredenen – uw burgerservicenummer op de kopie onleesbaar. Plak het af of kras het door.

Het formulier zendt u naar het postadres van het theater: Dorpstheater Wormer, Postbus 104, 1530 AC, Wormer

Vul hier uw gegevens in (duidelijk schrijven s.v.p.!):

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Bank of Gironummer

Email*

Nadat uw formulier is verwerkt, krijgt u van ons een factuur. Het bedrag maakt u vervolgens over naar banknummer 121100669 t.n.v. Dorpsthea-ter Wormer. De kaarten liggen voor u klaar bij het eerstkomende bezoek.

* Het emailadres is handig voor ons om aflastingen te kunnen doorgeven en u op de hoogte te brengen van extra voorstellingen e.d.

Page 14: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

Datum Tijd Voorstelling Normaal CJP/65+ Totaal

za 22-09 20:30 uur beatriz aguiar kwartet muziek nomade x € 16 x € 14 €

za 29-09 19:30 uur esther de koning jeugd/fam 8+ oervrienden x € 7 x € 7 €

za 06-10 20:30 uur kolen, alexander & ruffolo muziek the greater good tour x € 15 x € 15 €

za 13-10 20:30 uur tg bloody mary muziektheater schraap (1e try out) x € 12 x € 12 €

za 20-10 20:30 uur firma rieks swarte toneel hi ha heijermans x € 2,50* x € 2,50* €

za 27-10 20:30 uur jasper van kuijk cabaret 't kan nie op x € 16 x € 14 €

zo 28-10 14:30 uur lange mannen jeugd 6+ één voor allen, allen voor één x € 7 x € 7 €

za 03-11 20:30 uur fred delfgaauw beeldend minder is meer x € 16 x € 14 €

za 10-11 20:30 uur herman in een bakje geitenkwark cabaret/muziek herman in een bakje... x € 15 x € 13 €

za 17-11 20:30 uur het volk toneel het jubileum x € 16 x € 14 €

za 24-11 20:30 uur zazí muziek zazi speelt x € 16 x € 14 €

za 01-12 20:30 uur alkemade & bloemen cabaret je moet niet alles geloven... x € 16 x € 14 €

za 15-12 20:30 uur music memories (verhuur) muziek disney songs x € 15 x € 15 €

za 22-12 20:30 uur speelman & speelman cabaret/muziek optimisten x € 16 x € 14 €

zo 30-12 14:30 uur lejo jeugd 4+ achter je! x € 7 x € 7 €

za 19-01 20:30 uur de nieuw amsterdam (dna) toneel meneer ibrahim en de... x € 16 x € 14 €

zo 20-01 14:30 uur peter zegveld jeugd 4+ wacht x € 7 x € 7 €

za 26-01 20:30 uur mike boddé & hadewych minis muziek vrij met hadewych en mike x € 16 x € 14 €

za 02-02 20:30 uur laura van dolron toneel sartre zegt sorry x € 16 x € 14 €

za 09-02 20:30 uur ilse warringa & niek barendsen toneel/cabaret nest, tafel en bed x € 16 x € 14 €

za 23-02 20:30 uur servaes nelissen & kim van zeben toneel happy garden x € 16 x € 14 €

zo 24-02 14:30 uur het filiaal jeugd 7+ het geheim van Q x € 7 x € 7 €

za 02-03 20:30 uur tango extremo muziek tango novo x € 16 x € 14 €

za 16-03 15:00 uur raaijmakers & geerlings jeugd 5+ aap en beer x € 7 x € 7 €

za 23-03 20:30 uur dara faizi cabaret gevaarlijke gedachten x € 15 x € 13 €

za 06-04 20:30 uur fay lovsky & laurens joensen muziek de bezemkast x € 16 x € 14 €

za 13-04 15:00 uur unieke zaken jeugd 4+ zwart op wit x € 7 x € 7 €

za 20-04 20:30 uur camerettenfinalisten 2012 cabaret finalistentour x € 16 x € 14 €

totaalbedrag kaarten €prijs* is incl. consumptie. De geen-duur-betaalde-vis actie (zie pagina 6 voor een toelichting) is georganiseerd in

samenwerking met de Culturele Commissie Wormerland.

Page 15: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

Datum Tijd Voorstelling Normaal CJP/65+ Totaal

za 22-09 20:30 uur beatriz aguiar kwartet muziek nomade x € 16 x € 14 €

za 29-09 19:30 uur esther de koning jeugd/fam 8+ oervrienden x € 7 x € 7 €

za 06-10 20:30 uur kolen, alexander & ruffolo muziek the greater good tour x € 15 x € 15 €

za 13-10 20:30 uur tg bloody mary muziektheater schraap (1e try out) x € 12 x € 12 €

za 20-10 20:30 uur firma rieks swarte toneel hi ha heijermans x € 2,50* x € 2,50* €

za 27-10 20:30 uur jasper van kuijk cabaret 't kan nie op x € 16 x € 14 €

zo 28-10 14:30 uur lange mannen jeugd 6+ één voor allen, allen voor één x € 7 x € 7 €

za 03-11 20:30 uur fred delfgaauw beeldend minder is meer x € 16 x € 14 €

za 10-11 20:30 uur herman in een bakje geitenkwark cabaret/muziek herman in een bakje... x € 15 x € 13 €

za 17-11 20:30 uur het volk toneel het jubileum x € 16 x € 14 €

za 24-11 20:30 uur zazí muziek zazi speelt x € 16 x € 14 €

za 01-12 20:30 uur alkemade & bloemen cabaret je moet niet alles geloven... x € 16 x € 14 €

za 15-12 20:30 uur music memories (verhuur) muziek disney songs x € 15 x € 15 €

za 22-12 20:30 uur speelman & speelman cabaret/muziek optimisten x € 16 x € 14 €

zo 30-12 14:30 uur lejo jeugd 4+ achter je! x € 7 x € 7 €

za 19-01 20:30 uur de nieuw amsterdam (dna) toneel meneer ibrahim en de... x € 16 x € 14 €

zo 20-01 14:30 uur peter zegveld jeugd 4+ wacht x € 7 x € 7 €

za 26-01 20:30 uur mike boddé & hadewych minis muziek vrij met hadewych en mike x € 16 x € 14 €

za 02-02 20:30 uur laura van dolron toneel sartre zegt sorry x € 16 x € 14 €

za 09-02 20:30 uur ilse warringa & niek barendsen toneel/cabaret nest, tafel en bed x € 16 x € 14 €

za 23-02 20:30 uur servaes nelissen & kim van zeben toneel happy garden x € 16 x € 14 €

zo 24-02 14:30 uur het filiaal jeugd 7+ het geheim van Q x € 7 x € 7 €

za 02-03 20:30 uur tango extremo muziek tango novo x € 16 x € 14 €

za 16-03 15:00 uur raaijmakers & geerlings jeugd 5+ aap en beer x € 7 x € 7 €

za 23-03 20:30 uur dara faizi cabaret gevaarlijke gedachten x € 15 x € 13 €

za 06-04 20:30 uur fay lovsky & laurens joensen muziek de bezemkast x € 16 x € 14 €

za 13-04 15:00 uur unieke zaken jeugd 4+ zwart op wit x € 7 x € 7 €

za 20-04 20:30 uur camerettenfinalisten 2012 cabaret finalistentour x € 16 x € 14 €

totaalbedrag kaarten €

Page 16: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

Deze kleurplaat van Lejo hoort bij het bestelformulier. De mooist ingekleurde plaat wordt beloond met een dorpstheaterbon van €7. Of je gewonnen hebt merk je vanzelf : wij sturen de bon naar je op, na de sluitingsdatum 9 september 2012.

Page 17: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

Heb je even nergens zin in? Kan het je al-lemaal aan je reet roesten? Kom dan naar de broertjes Speelman, optimisten in hart en nieren. Zo erg zelfs dat het nu de titel van hun nieuwe programma is geworden. In hun nieuwe voorstelling zijn ze optimis-ten tegen wil en dank. Want als je in een diepe put zit en je kunt zwemmen, dan wacht je toch gewoon op de regen? Het is een muzikaal en humoristisch programma dat ontroert, je lachspieren aan het werk zet en je raakt! De broers nemen je mee in hun wereld waar niets zeker is behalve één ding: met deze twee optimisten kom je altijd vrolijk de zaal uit!

Speelman & Speelman brachten tot nu toe twee cd’s uit. Oog van de Orkaan (2008) en Wakker in de Stad (2010).

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur

za 22 deccabaret/muziek

speelman & speelman

optimistenLejo is een vingerpoppetje met oogjes. Hij is wereldberoemd geworden door zijn voor-stellingen. Nou ja, bijna. Zo speelde hij al op Broadway in New York. Zijn filmpjes zijn ook vaak te zien op de televisie.

Voor zijn nieuwe voorstelling Achter je! neemt Lejo al zijn vrienden mee naar het theater. Een bonte stoet mannetjes, dieren en andere wezens vertonen vanuit een grote poppenkast hun kunsten, grappen en grollen. Een hond slooft zich uit, een tap-danser krijgt gezelschap, een koe heeft een eetprobleem, twee rare vogels springen op een trampoline. Lejo doet zijn best om alles in de hand te houden.

Na afloop van de voorstelling kun je als je wilt ook zélf Lejo oogjes maken. Scharen, plakband en bouwplaten liggen klaar.

entree €7 aanvang 14:30 uur

zo 30 decjeugd (4+)

leJoachter je !

11

Page 18: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

Deze voorstelling gaat over een spoor-boomwachter. Hij doet de spoorbomen naar beneden als er een trein aankomt. Dan moeten de auto’s wachten en kunnen er geen ongelukken gebeuren. Hij is verliefd op het meisje van de trein van zes uur acht, maar hij laat zich niet afleiden. Er komt bezoek van een vriend, maar is dit wel een vriend? Waarom rijden er plotseling geen treinen meer? Is een naderend onheil nog af te wenden?

Peter Zegveld is al jaren uniek in het Neder-landse theateraanbod. Zijn beeldend thea-ter is bijzonder inventief. Kinderen verbazen en een illusie scheppen pleziert hem.

Zegveld, die overigens ook beeldend kunste-naar is, speelde eerder in het Dorpstheater het prachtige Klein Duimpje in de goot, wel-ke hem de Nederlandse jeugdtheaterprijs opleverde voor vormgeving en animatie.

entree €7 aanvang 14:30 uur

zo 20 Janjeugd (4+)

peter zegveldwacht

twee generaties, twee religies, één vriend-schap. gebaseerd op de bestseller van de Franse schrijver eric-emmanuel schmitt.

Het Joodse jongetje Momo groeit op in Parijs. Zijn vader zit depressief thuis en zijn moeder is verdwenen. Momo doet dagelijks boodschappen bij meneer Ibrahim, de Ara-bische kruidenier. Langzaam bloeit er een vriendschap tussen hen op. Meneer Ibrahim leert Momo over het leven, geluk, de Koran en de glimlach als geheim wapen. Als Momo’s vader zelfmoord pleegt, adopteert Ibrahim de jongen. Samen gaan ze op reis.

‘Een ongewoon levenslustige toneelvertel-ling. Dat is mede te danken aan de heldere regie en bewerking. Regisseur Eric Vos is een meester in theatrale lichtheid.’– de Volkskrant

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur

za 19 Jantoneel

de nieuw amsterdam

meneer ibrahim en de bloemen van de koran

12

Page 19: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

za 26 Janmuziek

mike boddé & hadewych minisvrij met hadewych en mike

In hun eerste programma lieten Hadewych en Mike al zien dat zij een superduo zijn. In Vrij met Hadewych en Mike rekken zij de mogelijkheden nog verder op. Klassiek, pop, jazz, rock, Braziliaans en folk; alles komt aan bod. Want je bent pas echt vrij als alles mag. Drama, humor en verstilling; alles kan. Eigen werk en werk van anderen; het zijn de vliegtuigen waarmee zij de hemel bestormen. Tussen Schubert en U2 ligt de wereld van Hadewych en Mike. Voel je vrij, en kom kijken.

‘Zelden een duo gezien dat op papier he-lemaal niet kan, maar dat een wonderlijk stel wordt, dat ondersteund door een trio muzikanten een hele zaal een beetje naar adem kan laten happen.’– Het Cultureel Persbureau

‘Hadewych geeft blijk van een geweldig talent om songs te vertolken op haar eigen wijze. Naast haar muzikaliteit, ze bespeelt de viool en de bas, zingt ze met een intensi-teit die het toneel bijna in vlam zet.’– Friesch Dagblad

beknopte bio hadewychHadewych Minis is verbonden aan Toneel-groep Amsterdam en schitterde o.a. in voorstellingen als Scenes uit een Huwelijk en Angels in America. Naast acteren heeft Hadewych ook een succesvolle zangcar-rière. Ze komt uit een muzikaal nest. Haar ouders zijn barokmusici.

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur

13

Page 20: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

za 2 febtoneel/stand-up philosophy

laura van dolronsartre zegt sorry

Een historische ontmoeting tussen Laura van Dolron en Jean-Paul Sartre…Sartre zegt sorry van stand-up philosopher Laura van Dolron werd vorig jaar lovend ontvangen door publiek, pers en theaterjury’s. De voorstelling werd geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival en was ope-ningsvoorstelling van het Theaterfestival Vlaanderen 2011. Wegens groot succes wordt de voorstelling opnieuw gespeeld.

Sommige meisjes vallen op verkeerde man-nen, Laura van Dolron valt op verkeerde filosofen. Eens in de paar jaar komt de be-roemde filosoof Sartre (1905-1980) Laura opzoeken om haar om de oren te slaan met grote woorden als ‘vrijheid’ en ‘verantwoor-delijkheid’. Dit keer loopt het echter anders:

Sartre staat niet op uit zijn graf om Laura streng toe te spreken, maar om zijn excuses aan te bieden. Wat volgt is een verfrissende hersenspoeling en een onhandige maar oprechte poging tot betrokkenheid.

‘Als Van Dolron tot de kern komt van zelfhaat, hou je als publiek gewoonweg je adem even in en ben je het Nationale Toneel dankbaar dat ze deze artist in residence een podium bieden waarop ze zo kan gloriëren.’– de Volkskrant

‘In Sartre zegt sorry geeft ze een goed getrof-fen, geestige schets van hoe het met haar generatie is gesteld.’– NRC

Stand-up philosopher Laura van Dolron schrijft, regisseert en speelt in haar eigen voorstellingen. Intieme voorstellingen over de wereld om ons heen, waarin vragen en antwoorden over elkaar heen buitelen, en hard lachen en hard nadenken elkaar voortdurend afwisselen. De afgelopen jaren veroverde Laura in hoog tempo de Nederlandse podia. Haar werk is balsem voor de ziel en kauwgom voor de hersenen: slim, grappig en ontroerend.

tekst en concept laura van dolronspel laura van dolron en steve aernoutsco-productie nationale toneel en laura van dolron

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur14

Page 21: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

Bij Nelissen en Van Zeben verandert de af-haalchinees in een bizarre sprookjeswereld. Grote thema’s als liefde, geluk, eenzaam-heid en dood worden in mooie beelden met weinig woorden gevangen. Met een zoetzure saus van humor en horror en knap-perige stukjes absurdisme.

Bij Servaes Nelissen liggen humor en tragiek dicht naast elkaar in een eigenzinnige mengvorm van toneel, cabaret, poppenspel en mime. Naast zijn eigen solovoorstel-lingen als ‘Dollywood’, ‘Kom maar bij het vrouwtje’, ‘Herberts Aquarium’ en ‘De Broek-ophouder’ speelt hij soms samen. Zoals met Martin Hofstra in Purcity, en dit jaar met Kim van Zeben. Daarnaast was hij te zien in producties van Beumer & Drost, Firma Rieks Swarte, Orkater, Nieuw West, Toneelschuur Producties en bij toneelgroep Oostpool.

Kim van Zeben is actrice, cabaretière, doet aan muziektheater en mime.

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur

za 23 febtoneel/beeldend theater

servaes nelissen & kim van zeben

happy garden

Niek Barendsen en Ilse warringa hadden met Nest dé hitvoorstelling op de Parade 2010. Ze vormen een nieuw duo dat zich richt op tragi komische sketches met een hoog tempo: diverse paren, duo’s en inkijk-jes in vele levens. Nest, tafel en bed is een drieluik over gewone mensen met grote ver-langens: een gevarieerd cabaretprogramma met toneeltrekjes.

NEST: Vier paren. Acht levens. Een link. Ze delen dezelfde supermarkt en hun katten zijn familie.

TAFEL: Aan tafel met Adam en Eva tot en met Adolf en Eva: alle beroemde paren in vogelvlucht.

BED: Alles, maar dan ook alles in en om het bed: Een echtelijk bed. Een waterbed. Een ziekbed. Een verkeerd bed. Een hemelbed.

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur

za 9 febsketch-cabaret

ilse warringa & niek barendsen

nest, taFel en bed

15

Page 22: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

Tango Extremo heeft inmiddels zijn naam gevestigd binnen de Zuid-Amerikaanse muziek in Nederland. Het niet-alledaagse tango-ensemble onder leiding van Tanya Schaap reist de wereld rond en treedt met succes op in Afrika, Azie en Argentinië. On-der de titel Tango Novo komt het gezelschap met een nieuwe voorstelling geïnspireerd op de muziek uit Brazilië en Argentinië. Tango’s, bossa nova’s, milonga’s en samba’s, met veel passie en humor gebracht. Dansers illustreren de muziek.

viool tanya schaap sopraansax ben van den dungen drums/percussie armando vidal sanchez piano rob van kreeveld bandoneon matias pedrana contrabas adinda meertins tangodansers gabriella en re

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur

za 2 mrtmuziek

tango extremotango novo

een avontuurlijke thriller voor jong en oud…Meneer W werkt in het Groot Algemeen Archief Van Q. Hij verzamelt er alle informa-tie over iedereen, ordent het en ruimt op. Elke dag opnieuw. In de wereld van W zijn risico’s uitgesloten. Er heersen strakke regels en iedereen gaat zo voorzichtig mogelijk door het leven. Maar dan wordt W’s leven door een toevallige ontmoeting in de war geschopt. Hij gaat op onderzoek uit en raakt steeds verder verstrikt in het labyrint van kasten en dossiers. En daar, in het diepste donker van het archief, ontdekt hij een geheim.

Het geheim van Q kijk je in één adem uit. Met camera’s, poppen, maquettes en pro-jectie kunnen beelden transformeren van piepklein tot meer dan levensgroot.

Het Filiaal is een van de beste jeugdtheater-gezelschappen in Nederland.

entree €7 aanvang 14:30 uur

zo 24 febjeugd (7+)

het filiaalhet geheim van q

16

Page 23: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

za 16 mrtjeugd (5+)

raaiJmakers & geerlingsaap & beer

een brutale roadtrip naar het abc-boekvan wim hofman.

Een ding is zeker: dit bizarre avontuur begint bij A en eindigt bij Z. Daar zitten 24 verrassende letters tussen; letters die mogen, letters die moeten, letters die even pijn doen en leuke letters om opgelucht bij te lachen. Aap en Beer zijn op zoek naar een mysterieuze schat. Onderweg komen ze de meest uiteenlopende eenlettergre-pige dingen en dieren tegen. Aap en Beer is een meeslepende, fysieke voorstelling met hilarische confrontaties, absurde dialogen en ontregelend spektakel.

Aap en Beer is genomineerd voor de Gouden Krekel 2012.

‘Slapstick, humor, spitsvondige dialoogjes, lettergrapjes op kleuterniveau, filosofietjes, poppenspel, beeldend geweld – het ademt allemaal een originele en frisse energie.’– VSCD Jeugdtheaterjury

‘Om te gieren zo grappig. Hilarische mime-kunst op topniveau. Geef ze snel een eigen serie in Sesamstraat.’– de Volkskrant

‘Niet vaak werd het alfabet zo onconventi-oneel benaderd. De kluchtige komedie blijft knap in balans met filosofische gesprekjes, woordgrapjes en gegoochel met letters.’– Het Parool

entree €7 aanvang 15:00 uur

17

Page 24: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

De jury van het Groninger Studenten Caba-ret Festival liet er in haar juryrapport geen misverstand over bestaan dat het debuut-programma van de 23-jarige Dara Faizi van Afghaanse komaf indruk maakte. De bijzondere levensloop van Dara maakt dat hij razendsnel kan schakelen, van vriendelijk naar wantrouwend, van ideale schoonzoon naar rotjochie en van politiek beschouwer naar rascomedian. Altijd met rake grappen, zelfspot en onderkoeld venijn.

‘Het vluchtelingenverhaal is waarschijnlijk nog nooit zo heftig en geestig op het Neder-landse podium verteld.’ – Volkskrant

‘Een verrassend debuut, waarin Faizi zich niet beperkt tot de allochtone thematiek. Zijn boutade over de keuzestress onder zijn eigen generatiegenoten toont aan dat hij een veel-zijdig cabaretier kan worden.’ – NRC

entree €15 / €13 aanvang 20:30 uur

za 23 mrtcabaret

dara faizigevaarlijke gedachten

Fay Lovsky en Laurens Joensen, de een kwart Tsjechische, de ander zoon van een Faroer-eilander, delen een passie voor authen-tieke muziek en maffe teksten. En omdat ze elkaar hebben gevonden in de ‘shuffle stijl’ – wie een iPod heeft, kent dat – krijgt het luisterend publiek van alles te horen; musette, bossa nova, hoempa, calypso, americana en wat je verder krijgt als je een theremin, een vibrafoon, een zingende zaag plus een handjevol speelgoed eraan toe-voegt. Het gaat over radio’s, bagger, engelen en diepzeegeluk. Up-tempo nummers en ballades met tussendoor tekst en uitleg en zelfcorrigerende relativering.Lovsky is een van de weinige bespelers van de theremin, een revolutionair electronisch instrument uit 1919.

zang, gitaar, theremin, ukulele, vibrafoon Fay lovsky zang, gitaar, banjo, mandoline laurens joensen

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur

za 6 aprmuziek

fay lovsky & laurens Joensen

de bezemkast

18

Page 25: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

In een wit en maagdelijk decor liggen meneer Geel en meneer Roze. Zodra ze wakker zijn borrelen er veel vragen bij ze op: Hoe zijn we hier terechtgekomen? Wie zijn we? Wat doen we hier? Waar wachten we op? Het zijn twee onnozele, onverbeter-lijk naïeve figuren die allerlei antwoorden bedenken, er vrolijk op los fantaseren en tal van verschillende omgevingen bouwen die bij hun overdenkingen horen. Ze zoeken naar antwoorden, maar komen erachter dat niet elke vraag een antwoord heeft en er altijd vragen overblijven.

Zwart Op Wit is geïnspireerd op het werk van William Steig (1907–2003), de befaam-de Amerikaanse tekenaar en jeugdboeken-schrijver. Het is een beeldende, muzikale en humoristische voorstelling met een licht-filosofische ondertoon, vergelijkbaar met de eerdere productie Aardje Stapper.

entree €7 aanvang 15:00 uur

za 13 aprjeugd (4+)

unieke zakenzwart op wit

za 20 aprcabaret

camerettenfinalisten 2012

Finalistentour

De finalisten van de 47e editie van Cabaret-festival Cameretten komen naar Wormer. De finalisten hebben in Rotterdam al gestre-den om de prestigieuze prijzen van Came-retten. Nu willen de jonge cabarettalenten alleen nog maar spelen in de theaters, zon-der de zenuwen van de competitie. Maak kennis met de aanstormende cabaretiers van Cameretten 2012.

Onder andere Bert Visscher, Marc-Marie Huijbregts, Brigitte Kaandorp, Ronald Goe-demondt, Plien en Bianca, Hans Teeuwen, Theo Maassen, en meer recent Daniël Arends, Jandino Asporaat, Vincent Geers en Jasper van Kuijk gingen de cabarettalenten van Cameretten 2012 voor.

De finale is op zaterdag 24 november 2012.

entree €16 / €14 aanvang 20:30 uur19

Page 26: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

wormerwonenpapiermakerstraat 11531 na Wormert. (075) 642 64 21f. (075) 642 68 [email protected]

DOrpstraat 42 1531 HM WOrMerteLeFOOn 075 6421671

DaMes - en HerenKapper

Zoekt u een cadeaubon?Maar dan anders?Koop een Dorpstheaterbon, geldig in het Dorpstheater!u kunt bonnen bestellen via onze kassa: 075-6421812Het bedrag van de cadeaubon kunt u zelf bepalen.

Page 27: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

Dit programmaboekje is een uitgave van STICHTING DORPSTHEATER WORMERWitte Duifstraat 32 te WormerPostbus 104 1530 AC WormerTel. 075-6421812www.dorpstheaterwormer.nl

druk

rdh printmedia

graFisch ontwerp / tekst

Frank de lange / www.franksdesign.nl

de beheercommissie van het dorpstheater

rien van doorn (voorzitter)grettha verhoef (inroostering horeca))Frank de lange (programmering, pr, website)huib de ruiter (financiën)olaf de wilde (theatertechniek)yolanda de ruiter (horeca inkoop)els de wilde (secretaris, zaalbeheer)

vacature

Het Dorpstheater is op zoek naar een vrijwilliger die ons team van theatertechnici wil komen versterken.

oplage en verspreiding

Dit boekje werd gedrukt in een oplage van 6.600 exemplaren en huis aan huis verspreid in Wormer, Jisp, Oostknollendam alsmede toege-stuurd aan belangstellenden.

FotocoloFon

rebecca bakker (Alkemade & Bloemen), carli hermès (Laura van Dolron), niels willems (Dara Faizi), marja zevering (Servaes Nelissen), wietske lute/de brigade (Firma Rieks Swarte), overburen (Hadewych & Mike), maarten brinkgreve (Fred Delfgaauw), christiaan van den berg (Jasper van Kuijk), saskia gubbels (TgBloodyMary), Joost de haas & eric van den elsen (Zazi), jean van lingen (DNA), branko popovic (Esther de Koning), esmee van loon (Speelman & Speelman), moon saris (Lange Mannen)

P.s. aangeleverd beeldmateriaal is bewerkt in deze brochure

colofon

Page 28: Dorpstheater Wormer Seizoensbrochure 2012-2013

DorPsTheaTer wormerh seizoen 2012-2013

DorPsTheaTer wormerh seizoen 2012-2013

beatriz a

guiar Kwartet

nom

adeza 22-09

-2012, 20:30 uurM

uziek

€ 16 / € 14

esther de Koning

Oervrien

denza 29

-09-2012, 19:30 uur

Jeugd/Fam

ilie (8+) € 7

Kolen, a

lexander &

ruffolo

the greater good tour

za 06-10

-2012, 20:30 uurM

uziek

€ 15

tG b

loody Mary

schraapza 13-10

-2012, 20:30 uurM

uziekth

eater € 12

Firma rieks sw

arteH

i ha Heijerm

ansza 20

-10-2012, 20:30 uur

toneel €2.50 (in

cl.consump

tie)

Jasper van

Kuijk‘t K

an nie op

za 27-10-2012, 20:30 uur

Cabaret € 16 / € 14

Lange Mann

enÉén

voor allen, allen

voor éénzo 28-10

-2012, 14:30 uurJeu

gd (6+) € 7

Fred Delfgaau

wM

inder is m

eerza 03-11-2012, 20:30 uurbeelden

d theater €16/€14

Herm

an in

een bakje

Geitenkw

arkza 10

-11-2012, 20:30 uurVocaal cabaret € 15 / € 13

Het V

olkH

et Jubileumza 17-11-2012, 20:30 uurton

eel € 16 / € 14

zazízazí sp

eeltza 24

-11-2012, 20:30 uurM

uziek

€ 16 / € 14

alkem

ade & b

loemen

Je moet niet alles geloven

...za 01-12-2012, 20:30 uurCabaret € 16 / € 14

Mu

sic Mem

ories [verhuur]D

isney songs

za 15-12-2012, 20:30 uurM

uziek

€ 15

speelm

an &

speelm

anO

ptim

istenza 22-12-2012, 20:30 uurCabaret/M

uziek € 16 / € 14

Lejoa

chter je!

zo 30-12-2012, 14:30 uur

Jeugd (4+) € 7

De n

ieuw

am

sterdamM

eneer ibrahim

en de...

za 19-01-2013, 20:30 uur

toneel € 16 / € 14

peter zegveld

Wach

tzo 20

-01-2013, 14:30 uurJeu

gd (4+) € 7

Mike b

oddé & H

adewych

Minis

Vrij m

et Hadew

ych en

Mike

za 26-01-2013, 20:30 uur

Mu

ziek € 16 / € 14

Laura van D

olronsartre zeg

t sorryza 02-02-2013, 20:30 uurton

eel € 16 / € 14

ilse Warringa &

niek b

arendsen

nest, tafel en

bed

za 09-02-2013, 20:30 uur

Cabaret/toneel € 16 / € 14

servaes nelissen

& K

im v. zeb

enH

appy Garden

za 23-02-2013, 20:30 uurton

eel € 16 / € 14

Het Filiaal

Het geh

eim van

Qzo 24

-02-2013, 14:30 uurJeu

gd (7+) € 7

tango extremo

tango novo

za 02-03-2013, 20:30 uurM

uziek

€ 16/ € 14

raamth

eaterG

ebroken iJs

Vr 8 &

za 9-03-2013, 20:30 uur

am

ateurton

eel € 9

raaijmakers &

Geerlings

aap en

beer

za 16-03-2013, 15:00 uur

Jeugd (5+) € 7

Dara Faizi

Gevaarlijke gedach

tenza 23-03-2013, 20:30 uurCabaret € 15 / € 13

Fay Lovsky & Laurens Joensen

De b

ezemkast

za 06-04

-2013, 20:30 uurM

uziek

€ 16 / € 14

unieke zaken

zwart op w

itza 13-04

-2013, 15:00 uurJeu

gd (4+) € 7

Cam

erettenfi

nalisten 2012

Finalistentour

za 20-04

-2013, 20:30 uurCabaret € 16 / € 14

2013>

eXIT>

2012>