Disney Zomer 2012

40
Disneyland ® Paris Vrij Uit Zomer 2012 29 maart t/m 7 november Het voordeligste aanbod van Nederland! ©Disney Spectaculaire kortingsacties Themahotels Disney ® Parken Losse toegangstickets Money Savers Al vanaf € 15,- per persoon per nacht incl. ontbijt!

description

brochure of popular off-site hotels near Disney Paris

Transcript of Disney Zomer 2012

Page 1: Disney Zomer 2012

Disneyland® Paris

Vrij UitZomer 201229 maart t/m 7 november

Het voordeligste aanbod van Nederland!

©Disney

Spectaculairekortingsacties

Themahotels

Disney® Parken

Losse toegangstickets

Money Savers

Al vanaf € 15,- per persoon per nacht incl. ontbijt!

Page 2: Disney Zomer 2012

Beste Disney liefhebber,

Altijd al gedroomd van een bezoek aan Disneyland Paris maar is het er nooit van gekomen? Grijp dan nu je kans en laat je verbazen door de magie van de 20e verjaardag van Disneyland Paris! Deze éénmalige feestelijke verjaardag neemt jou en al je favoriete fi guren mee op een

schitterende reis door een stralende wereld van magie, licht en kleur.

Peter Pan's ontsnapte schaduw brengt je een gloednieuwe, specta-culaire avondshow vol fantasie rond het Kasteel van Doornroosje. Onvoorstelbare laserlichtstralen en fantastische fonteinen, op weg naar een grandioze fi nale. Vrolijke taferelen, fonkelende lichtjes en ontmoetingen van heel dichtbij met Disney fi guren toveren een blije lach op ieders gezicht.

Of het nu je eerste of je 20e keer is, een verjaardag als deze heb je nog nooit meegemaakt! Het feest begint op 1 april 2012. En die onvergetelijke herinneringen? Die gaan je leven lang mee.

Voor een betaalbaar bezoek aan Disneyland Paris ben je bij Vrij Uit aan het juiste adres. Profi teer van onze voordelige arrangementen bij één van de ruim opgezette thema hotels. We geven je graag een aan-tal voordelen van je reservering via Vrij Uit.

Geselecteerde en Aangesloten hotels bieden we een ruime keuze aan gunstig geprijsde hotels en appartementen in de buurt van de Disney® Parken.

Thalys of TGV boeken we direct uit voorraad. makkelijk en direct boekbaar via het reisbureau of op

vrijuit.nl.

Veel plezier! Marloes Dingemans

® team

Disney's 20e verjaardag!

Grijp je kans en laat je verbazen door de magie van de 20e verjaardag! Deze éénmalige feestelijke verjaar-dag neemt jou en al je favoriete fi guren mee op een schitterende reis door een stralende wereld van magie, licht en kleur. Op de evene-mentenkalender kun je zien wat je allemaal te wachten staat (pag. 14).

Losse toegangstickets

Vrij Uit biedt je de mogelijkheid om bij alle hotels uit deze brochure losse toegangstickets te boeken. Dat geeft je de mogelijkheid zelf te bepalen hoeveel dagen je in de Parken doorbrengt (pag. 5).

Voordelige arrangementen

Profi teer van speciaal samen-gestelde arrangementen inclusief overnachtingen, ontbijt en toe-gangstickets tot de Parken in één van de Geselecteerde of Aangesloten hotels!Kinderen t/m 6 jaar zijn gratis!

AL VANAF

€ 152,-per persoon

AL VANAF

€ 61,-per volwassene en € 49,- per kind

2

©D

isn

ey -

©D

isn

ey/P

ixar

Page 3: Disney Zomer 2012

Buffalo Bill’s Wild West Show

Boek van tevoren je toegangstickets en beleef een spetterende show vol actie en avontuur met Mickey en zijn vrienden (pag. 11).

Thalys en TGV

Comfortabel reizen naar Parijs. Snelheid is niet de enige troef van deze treinen. Ook comfort en service aan boord staan hoog in het vaandel (pag. 37).

Kamperen bij Disneyland

Combineer je kampeervakantie met een bezoek aan Disneyland Paris. De geselecteerde campings zijn van alle gemakken voorzien. ideaal voor gezinnen met kinderen!

AL VANAF

€ 7,-per persoon per nacht

AL VANAF

€ 50,-

AL VANAF

€ 125,-per persoon

Inhoud

4 Plattegrond hotels

5 Tarieven losse toegangstickets

6 Plattegrond Disneyland® Park

7 Plattegrond Walt Disney Studios® Park

8 Uitleg Disneyland® Park

11 Toegangstickets Buffalo Bill’s Wild West Show

12 Uitleg Walt Disney Studios® Park

14 Evenementenkalender

16 Geselecteerde Hotels

24 Aangesloten Hotels

28 Moneysavers

37 Thalys en TGV

38 Praktische informatie

Vrij Uit is aangesloten bij:

CHECK DE PRIJS!Door onze goede contacten en grootschalige inter-nationale inkoop kunnen wij je vaak exclusieve aan biedingen doen en heb je meestal zelfs een prijs voordeel! Mocht je ontdekken dat de prijzen ter plaatse lager uitvallen dan betalen wij je bin-

nen een week na terugkomst het verschil terug. (de prijsgarantie is exclusief reserverings kosten)

3

©D

isney - ©

Disn

ey/Pixar

Page 4: Disney Zomer 2012

DE VOORDELEN VAN GESELECTEERDE HOTELS

Alle 5 de hotels zijn door Disney geselecteerd en van zeer goede kwaliteit tegen een scherpe prijs!Elk hotel biedt verschillende voordelige arrangementen met meerdaagse toegangstickets

® Parken kom je in deze hotels helemaal tot rust door de goede faciliteiten en de schitterende ligging aan een groot meer met wandelpark.De hotels liggen op slechts 2 km afstand van de Disney Parken en de gratis pendelbus brengt je daar in slechts 5 minuten. Profi teer van de Shopping Service: je aankopen in de Disney winkels op de Parken en in Disney® Village worden gratis afgeleverd in het hotel waar je verblijft.

DE VOORDELEN VAN AANGESLOTEN HOTELSCombineer je verblijf in Disneyland® Paris met leuke activiteiten.

City Aparthotel ligt vlakbij het Shopping Center en Sea Life.

menten met meerdaagse toegangstickets.

op bepaalde tijden rijdt er een shuttlebus.

Profi teer van de Shopping Service: je aankopen in de Disney

winkels in de Parken en in Disney® Village worden gratis afge-

leverd in het hotel waar je verblijft.

DE VOORDELEN VAN MONEY SAVERSDeze hotels en appartementen liggen dichtbij Parijs.

Losse toegangstickets zijn vooraf voordelig bij Vrij Uit te

bestellen.

Zeer scherpe prijzen, zo voordelig was Disneyland® Paris nog nooit.

MONEYSAVERS

Aquarium Sea Life Val d’Europe

StationTGV en RER,

gratis pendelbussen

Internationaal Shopping Center, op enkele minuten autorijden

van de Disney® ParkenLa Vallée® OutletShopping Village

MONEYSAVERS

Voordelig OVERNACHTEN

ADAGIO CITY APARTHOTEL VAL D’ EUROPE

4

©D

isn

ey -

©D

isn

ey/P

ixar

Page 5: Disney Zomer 2012

LOSSE TICKETS

alle hotels ook losse overnachtingen en losse toegangstickets boeken.Dat geeft je de mogelijkheid zelf te bepalen hoeveel nachten je in je hotel blijft en hoeveel dagen je in de Parken doorbrengt. Je kunt bijvoorbeeld je bezoek aan de Disney® Parken combineren met een dagje Parijs of een dagje shoppen in La Vallée Outlet Shopping Center.De aanbieding kinderen t/m 6 jaar gratis geldt uitsluitend bij de arran-gementen en niet bij de losse toegangstickets.

Wij raden je aan minstens 2 dagen te nemen voor een geslaagd bezoek aan de Disney® Parken.

Op enkele minuten rijden met de pendelbus

van de Disney® Parken

Op enkele minuten rijden met de pendelbus

van de Disney® Parken

LOSSE TOEGANGSTICKETS DISNEYLAND® PARISprijzen per persoon

periode 29 maart 2012 t/m 7 november 2012

Code: vanaf 12 jaar 3 t/m 11 jaar*

1 dag / 1 Park EDLPTIV1 61 55

1 dag / 2 Parken EDLPTISO 74 66

2 dagen / 2 Parken EDLPTIV2 131 117

3 dagen / 2 Parken EDLPTIV3 162 142

4 dagen / 2 Parken* EDLPT4=3 162 142

5 dagen / 2 Parken* EDLPT5=4 192 162

* kinderen t/m 2 jaar gratis

1 dag/ 1 Park ticket: is geldig voor het Disneyland® Park óf het Walt Disney Studios® Park (1 dag voor 1 Park)De tickets voor 2 Parken geven je de vrijheid om op 1 dag zowel het Disneyland® Park als het Walt Disney Studios® Park te bezoekenHet 4- en 5 dagen / 2 Parken ticket kan alleen vooraf geboekt worden (niet verkrijgbaar bij de ingang van de Disney® Parken)* Zomervoordeel! 4 dagen toegang tot beide Disney® Parken voor de prijs van 3 dagen en s dagen

toegang voor de prijs van 4 dagen!

**Zomervoordeel! 4 dagen toegang tot beide Disney®

Parken voor de prijs van 3 dagen!

bij Disneyland® Paris

RADISSON BLU

5

©D

isney - ©

Disn

ey/Pixar

Page 6: Disney Zomer 2012

Optimaal genieten van je dag in de Disney® Parken met FASTPASS®, een gratis service die de wachttijd ver-kort bij de volgende attracties:

of Peril!

TerrorTM

Aerosmith

®

Hoe werkt het?Steek je toegangsticket in de spe-ciale automaat bij de ingang van bovengenoemde attracties en ont-vang het FASTPASS®-ticket. Op dit ticket staat een tijdstip aangegeven

waarop je toegang hebt tot de attractie. In de tussentijd kun je de rest van de Parken ver-kennen.Wanneer je terugkomt bin-nen de aangegeven tijd op de FASTPASS®, kies je voor de FASTPASS®-rij en kun je al binnen enkele minuten van de attractie genieten!

De FASTPASS® ticketdistributie is onderhevig aan beschikbaarheid.

HAAL NOG MEER UIT JE DAG!

Ontdek de

MAGIE

6

©D

isn

ey -

©D

isn

ey/P

ixar

Page 7: Disney Zomer 2012

VOORSCHRIFTENnekproblemen, mensen die aan wagenziekte lijden en mensen met een beperkte mobiliteit). Gelieve de aanwijzingen bij de ingang van de attracties op te volgen. Voor aanvullende informatie kun je je wenden tot de Disney medewerkers. Plattegronden zijn te verkrijgen bij de ingang van de Parken, de Cityhall in het Disneyland® Park en bij Studio Services in het Walt Disney Studios® Park.

Kinderen zijn alleen toegestaan onder begeleiding van volwassenen.Om veiligheidsredenen geldt voor bepaalde attracties een minimum-lengte.

In het Disneyland® Park:Space Mountain: Mission 2 (1,32 m), Indiana JonesTM and the Temple of Peril! (1,40 m), Autopia

Thunder Mountain (1,02 m) en

Star ToursTM (1,02 m).In het Walt Disney Studios® Park: Rock ‘n’ Roller Coaster starring Aerosmith (1,20 m), The Twilight Zone Tower of TerrorTM (1,02 m), Crush’s Coaster (1,07 m), Toy Soldiers Parachute Drop (0,81 m), RC Racer (1,20 m).Voor sommige attracties gelden fysieke beperkingen (o.a. voor zwangere vrouwen, mensen met hartklachten, mensen met rug- en

OPENINGSTIJDENRaadpleeg www.vrijuit.nl/disneyland voor de juiste openingstijden van de Parken en de aanvangstijden van shows en parades.

Toy Story Playland is geinspireerd op de Disney/Pixar fi lm Toy Story,

van Disneyland® Paris!

7

©D

isney - ©

Disn

ey/Pixar

Page 8: Disney Zomer 2012

Discovery Arcade & Liberty Arcade: deze prachtig gedecoreer-de, overdekte galerijen bieden toe-gang tot de verschillende boetieks in Main Street, U.S.A.®

Maak een tramrit door het verledenZodra je het Disneyland® Park binnenkomt, sta je midden in een drukke Amerikaanse straat uit het begin van de vorige eeuw. Main Street, U.S.A.® is dé plek om op bepaalde tijden naar Disney fi guren te komen kijken en van de magie van de parades te genieten.

DE HOOFDATTRACTIESDisneyland Railroad: ouderwetse stoomtreintjes nemen je mee op een grote rondreis door het hele Park (haltes in Frontierland,

Fantasyland en Discoveryland).Main Street Vehicles: rijtuigen uit het begin van deze eeuw, paardentrams, brandweer-auto’s en boevenwagens ver-voeren de gasten naar het Kasteel van Doornroosje.

Grijp je kans en laat je verbazen door de magie van onze 20e verjaardag! Deze éénmalige feestelijke verjaar-dag neemt jou en al je favoriete fi guren mee op een schitterende reis door een stralende wereld van magie, licht en kleur.

Peter Pan's ontsnapte schaduw brengt je ‘Dreams’, onze gloed-nieuwe, spectaculaire avondshow vol fantasie rond het Kasteel van Doornroosje. Volg op deze wereld-première zijn avontuurlijke tocht langs oude en nieuwe Disney ver-halen, onvoorstelbare laserlicht-stralen en fantastische fonteinen, op weg naar een grandioze fi nale.

Vlakbij wordt één van de beroemd-ste straten ter wereld gehuld in

Onze 20e verjaardag brengt

EEN WERELD VAN MAGIE, LICHT EN KLEUR

fonkelend sterrenstof en bereikt het opgewonden feestgewoel keer na keer weer nieuwe hoogtepunten met 'Main Street, U.S.A.® Celebrates!'.

De nieuwe 'Disney Magic on Parade' explodeert in een parade van magi-sche verhalen en kleurrijke caprio-len. Vrolijke taferelen, fonkelende lichtjes en ontmoetingen van heel dichtbij met Disney fi guren toveren een blije lach op ieders gezicht.

Waar je ook gaat, de magie volgt je pad om je te blijven vermaken en verbazen. Of het nu je eerste of je 20e keer is, een verjaardag als deze heb je nog nooit meegemaakt! Het feest begint op 1 april 2012. En die onvergetelijke herinneringen? Die gaan je leven lang mee.

tot leven

8

©D

isn

ey -

©D

isn

ey/P

ixar

Page 9: Disney Zomer 2012

Een wonderlijke reis door tijd en ruimteBereid je voor op een spannend ruimte-avontuur, speciale effec-ten, de geschiedenis van uitvindingen en waanzinnige toekomst-beelden! Dit is een tijdloos land gecreëerd door grote visionairs en denkers.

® is geïnspireerd op Disney/Pixar's Toy Story 2.

DE HOOFDATTRACTIESBuzz Lightyear Laser Blast®:

goed te verdedigen tegen de Kwaadaardige Keizer Zurg. Je bestuurt je eigen interactieve XP-38 Space Cruiser en moet je weg zoeken dwars door asteroïde-stormen.Captain EO starring Michael Jackson: Captain EO is terug in het Disneyland® Park! Geniet van de muziek van Michael Jackson en de magische visuele effecten van enkele van de grootste namen uit

Hollywood. Een unieke belevenis die je nog lang bij zal blijven.

Space Mountain: Mission 2:

in de cockpit voor een nieuwe missie. Maak je klaar om gelanceerd te worden voor een adembenemende tocht door de ruimte. In een avon-tuurlijke ruimtetrip vol adrenaline vlieg, duik en manoeuvreer je je door de donkere hemel op weg naar… het einde van het heelal.

Star ToursTM, een avontuur van Disney en George Lucas: kom aan

Avontuur voor iedereenSteek wiebelende touwbruggen over, zoek de weg langs watervallen en weersta de aanval van piraten… Volg de voetsporen van avontu-riers en ontdekkingsreizigers in een exotische omgeving!

DE HOOFDATTRACTIESUit de fantasie van George Lucas en Disney is een avontuur ontstaan die de wereld op zijn kop zet: Indiana JonesTM and the Temple of Peril!Pas op voor mummies en giftige pijlen als je de Temple of Peril binnenraast. In een mijnkarretje maak je een angstaanjagende tocht dwars door een eeuwenoude ruïne. Spanning gegarandeerd en alleen voor echte durfals! Pirates of the Caribbean: laat de stroming jouw

bootje meevoeren. Als de piraten een rijke haven overvallen, leidt dat tot fantastische roof- en plunder-scènes.La Cabane des Robinson (The Swiss Family Robinson’s Tree House): beklim de wenteltrap en bezoek het mach-tige boomhuis van de Zwitserse familie Robinson.

boord van een ruimteschip voor een avontuur in het melkwegstelstel. De start is goed, maar al snel wordt de eerste storing gecon-stateerd… Een bewogen vlucht!

Captain Hook's Pirate Ship

Orbitron Space Mountain: Mission 2

9

©D

isney - ©

Disn

ey/Pixar

Page 10: Disney Zomer 2012

DE HOOFDATTRACTIESHet Kasteel van Doornroosje: de torens van het Kasteel van Doornroosje zijn vanuit het hele Park te zien. Les Voyages de Pinocchio:de avonturen van de marionet van Geppetto en zijn vriendje Japie Krekel in zijn zoektocht om een echt jongetje te worden.

Peter Pan’s Flight: vlieg met Peter Pan en zijn vriendjes over het nachtelijke Londen naar

Dumbo the Flying Elephant: op de rug van

Dumbo zweef je door de lucht van Fantasyland.Alice’s Curious Labyrinth: volg Alice door haar wonderlijke dool-hof. Maar pas op voor de slechte Hartenkoningin!“it’s a small world”: een vrolijke, muzikale boottocht rond de wereld temidden van honderden poppe-tjes die allemaal datzelfde liedje zingen.Le Carrousel de Lancelot: fi ere houten paarden wachten op galante ruiters en bevallige hofdames.

DE HOOFDATTRACTIESBig Thunder

Mountain: goed vast-houden! De op hol geslagen trein stormt de verlaten mijn-schacht uit en vliegt plotseling af op de hellingen van een ravijn. De snelste treinrit in het wilde westen! FASTPASS®

aan wezig.

Phantom Manor: Ontrafel het mys-terie rond de bruid die tevergeefs op haar bruidegom wachtte in het spannendste spookhuis met enge begraafplaatsen en ‘geestige’ ball-rooms.Thunder Mesa Riverboat Landing: stap aan boord van de Mark Twain

spannende cruise over de rivieren van Frontierland.

Phantom Manor

Mad Hatter's Tea Cups

Waar dromen werkelijkheid wordenWaar je ook heengaat, overal valt iets te beleven. Met al haar sprookjes, fabels en meer dan 50 jaar Disney animatie is Fantasyland het vrolijkste koninkrijk van allemaal. Hier komen de klassieke sprookjes tot leven!

Waar het Wilde Westen weer tot leven komtIn Frontierland is er van alles te beleven. Hier word je meege-nomen naar de tijd van de goudzoekers! Legendes van het oude Wilde Westen komen tot leven in het bruisende goudzoekerstadje Thunder Mesa. Maak een wilde rit in Big Thunder Mountain, ont-dek nieuwe gebieden en ga heerlijk griezelen met de geesten van Phantom Manor…

10

©D

isn

ey -

©D

isn

ey/P

ixar

Page 11: Disney Zomer 2012

Ideaal gelegen tussen het Disneyland® Park, het Walt Disney Studios® Park en de Disney Hotels, biedt Disney® Village talrijke uitgaansmogelijkheden voor zowel overdag als ’s avonds. Geniet met de hele familie of met vrienden van een heerlijke maaltijd in één van de vele themarestaurants, neem een drankje in één van de bars, ga winkelen, woon concerten bij of geniet van de Buffalo Bill’s Wild West Show. En dat is nog niet alles!

RESTAURANTSJe hebt de keuze uit verschillende restaurants met ieder een eigen ambiance. Ontdek onder andere het Rainforest Café® met zijn ver-bazingwekkende decor vol wilde dieren of waan jezelf in de fi fties en eet een hamburger met een hippy hippy shake bij Annette’s Diner!

BARS

geniet van een drankje in de Sports

… met Mickey en zijn vrienden!Een grote première! Mickey en zijn vrienden Minnie, Goofy en Knabbel & Babbel nodigen de toeschouwers uit om Buffalo Bill’s Wild West Show bij te wonen. Zij bieden het publiek de gelegenheid om te zien hoe het wilde westen werd veroverd en om Buffalo Bill, Sitting Bull, Annie Oakley en cowboys en indianen te ontmoeten. Ondertussen geniet men van een authentieke maaltijd in Western-stijl!

Categorie 1: beter zicht op de show. Toeslag cat. 1: 1 13,-

Geen show op woensdag en donderdag (m.u.v. bepaalde data). Show is niet geschikt voor mensen met ademhalingsproblemen.

volw. kind booekingscode

Ticket in combinatie met verblijf in een

Geselecteerd of Aangesloten hotel *

1 50 1 40

Los ticket of in combinatie met

Moneysavers uit deze brochure **

1 60 1 47

BIOSCOOPFilmdromen worden werkelijkheid in het Gaumont-multiplex met 15 zalen en in het hypermoderne IMAX 3D-fi lmtheater. Hier draai-en de allernieuwste fi lms!

11

©D

isney - ©

Disn

ey/Pixar

Page 12: Disney Zomer 2012

Kippenvel, emotie en special effects

ARMAGEDDON SPECIAL EFFECTSWelkom aan boord van het ruim-

testation van de kaskraker Armageddon. Het begint

met een wervelende rit langs enkele van de

meest spectaculaire special effects ooit gefi lmd. Het weer-bericht voorspelt vandaag slag- en meteoren regens en je bevindt je in het epicentrum hiervan!

ROCK ’N’ ROLLER COASTER STARRING AEROSMITHGordels om voor de ultieme muzi-kale rit met Aerosmith! Zoef met de snelheid van het licht en op het meeslepende ritme van de Aerosmith-muziek door dit adembenemende rock ‘n’ roll avontuur! Terwijl de muziek uit maar liefst 120 luidspre-kers galmt, “roll” je, van 0 tot 100 km/u in minder dan drie seconden, door haarspeldbochten, adembe-nemende drops en over-the-top fl ips.

WELKOM IN Walt Disney Studios® Park...

TOY SOLDIERS PARACHUTE DROP

Opgelet! Jouw mis-sie: je aansluiten bij

Andy's leger voor een hoogst avontuurlijke

opdracht: de Toy Soldiers Parachute Drop. Sarge roept

“Go! Go! Go!" en dan tuimel je van metershoog naar beneden alsof het met een echte parachute is. Over en uit!

SLINKY DOG ZIGZAG SPIN Iedereen begint vanzelf te hijgen en te kwispelen bij het zien van de splinternieuwe verrassende Slinky Dog Zigzag Spin. Je giert het uit wanneer Slinky®Dog in een werve-lende rit achter zijn eigen staart aan loopt. Plezier van snoet tot staart! 1 Slinky®Dog is een geregistreerd handelsmerk van Poof-Slinky, Inc. Alle rechten voorbehouden.

RC RACER In Andy's supersnelle speelgoed-auto raast de adrenaline door je hele lichaam. RC Racer is met voorsprong de spannendste nieuwe attractie in Toy Story Playland. Race met RC in de hoogste versnelling met een duizelingwek-kende snelheid een 25 meter hoge half-pipe op en neer. Klaar voor de start? Toy Story Playland is geïnspireerd op de Disney-Pixar fi lm Toy Story.

Hot Wheels® is een geregistreerd handelsmerk van Mattel, Inc. Gebruik van het merk Hot Weels® en de racebaan met toestemming. ©2009 Mattel, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Toy Story Playland In Toy Story Playland vind je de grootste nieuwste attracties voor het hele gezin. Ze zijn gigantisch, want jij bent gekrompen tot het formaat van een stuk speelgoed! Speel mee in Andy's achtertuin en verken deze levensgrote speelgoedwereld met drie geweldige attracties: Toy Soldiers Parachute Drop, Slinky Dog Zigzag Spin1 en RC Racer. Het speel-goed heeft een dagje vrij, want Andy is niet thuis!

Armageddon: les Effets Speciaux

Toy Soldiers Parachute Drop

Slinky Dog Zigzag Spin

RC Racer

Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith

12

©D

isn

ey -

©D

isn

ey/P

ixar

Page 13: Disney Zomer 2012

Een kijkje achter de schermen van TV en filmsets

PLAYHOUSE DISNEY LIVE ON STAGE!Een grootse belevenis voor de allerkleinsten, van zo dichtbij hebben ze de Mickey

Mouse Clubhouse vrienden nog nooit gezien! Het belooft

een super magisch moment te worden wanneer deze helden een feestje bouwen. Leer klussen met Handy Manny en laat je omhelzen door de hele crew. Plezier gegaran-deerd voor groot en klein.

STITCH LIVE!Ontdek deze verbluffende combi-natie van real-time computerani-matie en live, interactief plezier met Stitch uit de populaire Disney fi lm Lilo & Stitch. Je kan met hem lachen, spelen, grappen maken of zelfs een heel gesprek met hem voeren! Dit is de eerste real-time animatieshow in zijn soort die je gezien moet hebben om het te kunnen geloven.

THE TWILIGHT ZONE TOWER OF TERRORTM

Ga naar ongeziene hoogtes door in te checken in het ooit zo betove-rende Hollywood Tower Hotel, dat nu leegstaat. Onderzoek wat er die geheimzinnige en nood-lottige avond van 31 okto-ber 1939 gebeurde, toen het hotel door de blik-sem getroffen werd. En dan… maak je een duizelingwek-kende val van 13 verdiepingen tot in de diepste afgronden van The Twilight Zone®***

*** Geïnspireerd op The Twilight Zone®

Inc. Alle rechten voorbehouden.

Ontdek een wereld waar werkelijkheid en fantasie samensmelten

* geïnspireerd op Disney/Pixar’s

CRUSH’S COASTERIn de attractie Crush’s Coaster beleef je een onstuimige rit in een achtbaan voor het hele gezin. Laat je meevoeren naar de adem-benemende onderwaterwereld van

leven van een heel andere kant. Maak daarna een huiveringwekken-de rit op de woeste golfstroom, een waagstuk waar zelfs de groot-ste durfal de longen uit zijn lijf zal schreeuwen!*

CARS RACE RALLYStart de motoren! In de razendsnelle attractie Cars Race Rally nemen jij en je familie plaats achter het stuur van een cabrio en schud je het slaperige stadje Radiator Springs wakker. Dus gordel om, klaar… en go, go, go!**

** geïnspireerd op Disney/Pixar’s Cars.

Stitch Live!

The Twilight Zone Tower of Terror

Playhouse Disney Live on Stage!

Cars Race Rally

Crush's Coaster

in de schijnwerpers!STAP

13

©D

isney - ©

Disn

ey/Pixar

Page 14: Disney Zomer 2012

DISNEY MAGIC on ParadeTijdens de ‘Disney Magic on Parade’ treden

je favoriete Disney fi guren op in een

fantastische nieuwe parade, speciaal voor

onze 20e± verjaardag. Ze stijgen op uit hun

onvergetelijke verhalen naar een hemel van

licht, kleur, muziek en magie. Ze brengen

overal in het Park een unieke feestsfeer en

Mickey en zijn vrienden zorgen voor een

spectaculaire fi nale.

Ontmoet MICKEY MOUSEDe meest geliefde muis ter wereld stapt even van

het toneel en nodigt je uit voor een bezoekje

backstage in de repetitieruimte van zijn theater in

ingang de prachtige theaterzaal en lach om klassieke

tekenfi lmpjes met Mickey en zijn vrienden. Achter

het toneel beleef je een speciale ontmoeting met

Mickey zelf! Onze ster laat je enkele van zijn favo-

riete rekwisieten en kostuums zien en wil met alle

plezier met jou en je familie op de foto voor een

heel speciaal souvenir.

EVENEMENTENkalender

14

©D

isn

ey -

©D

isn

ey/P

ixar

Page 15: Disney Zomer 2012

Disney DREAMSPeter Pan's ontsnapte schaduw brengt je

‘Dreams’, onze gloednieuwe spectaculaire

avondshow vol fantasie rond het Kasteel

van Doornroosje. Volg op deze wereld-

première zijn avontuurlijke tocht langs oude

en nieuwe Disney verhalen, onvoorstelbare

laserlichtstralen en fantastische fonteinen,

op weg naar een grandioze fi nale.

Disneyland® Paris doet al het mogelijke om te garanderen dat alle aangekondigde activiteiten beschikbaar zijn. Toch kunnen bepaalde shows, parades en attracties gesloten, veranderd, uitgesteld of geannuleerd worden zonder waarschuwing vooraf, met name bij slechte weersomstandigheden.

20e VERJAARDAGLangere openingstijdenDe langere openingstijden voor onze 20e

Verjaardag laten je nog meer genieten van de

magie, de lichtjes en de kleuren van ons 20e

verjaardags feest in Disneyland® Paris. Zo veel

schitterends, daar wil je niets van missen!

Van april t/m september 2012.

Alleen op weekdagen, van 1 april t/m 30 september 2012.Alleen in het Disneyland® Park. De shows, attracties, delen van het Park, animatie, boetieks en restaurants kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gesloten, gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd worden.

15

©D

isney - ©

Disn

ey/Pixar

Page 16: Disney Zomer 2012

KAMERS T/M 10

PERSONEN

Algemeen: in dit bruisende familie-hotel word je meegenomen op reis naar de vier uithoeken van de wereld langs piratendecors, schat-ten en nog veel meer verrassingen.

ouders zullen hier genieten!Ligging: in Val de France, op ca. 2 km van Disneyland® Paris (ca. 20 min. lopen en ca. 10 min. met de auto) en ca. 2 km van het RER station waar de TGV aankomt. Er

rijdt een gratis shuttle bus naar de Disney® Parken en het station.Faciliteiten:

snacks, open haard en tv-scherm

wichbar en kleine salades

maaltijden (continentaal ontbijt; voor een uitgebreid ontbijt geldt

kinderspeelruimtes (in Junglestijl) met o.a. klimruimte/ballenbak en piratenschip met speelhoekjes en

binnenzwembad (ca. 10x20 m) met glijbaan, piratenboot met waterval en apart kindergedeelte (17 en 18

Thomas Cook’s Explorers HotelMagny-le-Hongre, ca. 2 km van Disneyland® Paris

Tegen betaling:

games.Kamers: telefoon, fl atscreen tv, koffi e- en theezetfaciliteiten, pla-fondventilator, kluisje, draadloos internet, bad en apart toilet, föhn.Type 050: Crew room max. 2 pers: een tweepersoonsbed of twee een-persoonsbedden.

Al vanaf

3 31,- per persoon bij bezetting van 4 pers. en

al vanaf € 157,- per persoon per 2-daags arrangement

bij bezetting van 4 pers.

16

© D

isn

ey

Page 17: Disney Zomer 2012

PRIJZEN PER PERSOON PER ARRANGEMENT INCLUSIEF ONBEPERKT ENTRÉE. BIJ OVERLAPPENDE PRIJSPERIODEN WORDT DE PRIJS PRO RATA BEREKEND.

Thomas Cook's Explorers Hotel

maart 29, 30, 31

april 1 t/m 5, 9 t/m 30 6 t/m 8

mei 9, 10, 13 t/m 17, 20 t/m 24, 27 t/m 31

1 t/m 8 11, 12, 18, 19, 25, 26

juni 3 t/m 7, 10 t/m 14, 17 t/m 21, 24 t/m 28

1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30

juli 1 t/m 31

augustus 1 t/m 31

september 2 t/m 30 1

oktober 1 t/m 25 26 t/m 31

november 4 t/m 7 1 t/m 3

Prijs bij bezetting door:

CODE: FDIH9GK 2 DAGEN/ 1 NACHT*

Type 050 2 184 203 224

1 241 279 321

Type 200 4 159 170 182

3 170 184 200

2 191 212 236

1 255 297 345

Type 400 6 155 164 174

5 160 171 184

4 169 183 198

3 182 201 221

2 210 238 269

Type 600 10 156 166 177

9 159 170 182

8 163 175 189

7 168 182 198

6 175 191 210

5 185 204 226

4 199 224 251

kind 7 t/m 11 jaar 113 113 113

kind 0 t/m 6 jaar gratis

CODE: FDIH9GA 3 DAGEN/ 2 NACHTEN

Type 050 2 268 306 348

1 379 455 539

Type 200 4 220 241 265

3 240 268 300

2 282 324 372

1 407 491 587

Type 400 6 211 230 250

5 222 245 269

4 239 267 297

3 266 303 344

2 320 376 437

Type 600 10 214 234 255

9 220 242 266

8 228 253 280

7 238 266 298

6 252 285 321

5 271 310 354

4 300 349 403

kind 7 t/m 11 jaar 137 137 137

kind 0 t/m 6 jaar gratis

CODE: FDIH9GT 4 DAGEN/ 3 NACHTEN

Type 050 2 350 407 470

1 515 629 755

Type 200 4 278 310 346

3 309 351 399

2 371 434 506

1 557 683 827

Type 400 6 266 294 325

5 282 316 352

4 307 349 394

3 347 403 464

2 428 512 604

Type 600 10 270 300 332

9 280 312 349

8 292 328 369

7 307 349 395

6 327 376 431

5 355 414 480

4 398 472 553

kind 7 t/m 11 jaar 157 157 157

kind 0 t/m 6 jaar gratis

VOORDELIGE DISNEY-ARRANGEMENTEN, INCLUSIEF OVERNACHTINGEN, ONTBIJT EN MEERDAAGSE TOEGANGSTICKETS

PRIJS PER KAMER PER NACHT

Kamer met ontbijtTYPES 050 200 400 600

2PK 4PK 6PK 10PKFDIH9GN29/03-06/04 146 164 216 38006/04-09/04 188 212 277 48909/04-09/05 146 164 216 38009/05-11/05 108 122 160 28211/05-13/05 188 212 277 48913/05-18/05 108 122 160 28218/05-20/05 188 212 277 48920/05-25/05 108 122 160 28225/05-27/05 188 212 277 48927/05-01/06 108 122 160 28201/06-03/06 188 212 277 48903/06-08/06 108 122 160 28208/06-10/06 188 212 277 48910/06-15/06 108 122 160 28215/06-17/06 188 212 277 48917/06-22/06 108 122 160 28222/06-24/06 188 212 277 48924/06-29/06 108 122 160 28229/06-02/09 188 212 277 48902/09-26/10 108 122 160 28226/10-04/11 188 212 277 48904/11-08/11 108 122 160 282Toeslag per persoon per nacht: halfpension: € 24. Kinderen van0 t/m 2 jaar: gratis, van 3 t/m 12 jaar: € 11,70.

Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

PRIJZEN PER KAMER PER NACHT

Combineer fl exibel losse nachten met losse toegangstickets op pag. 5!

Type 200: Crew room max. 4 pers: Tweepersoonsbed en twee eenper-soonsbeddenType 400: Crew room max. 6 pers: als type 200 met aansluitend een aparte slaapkamermet tv en een stapelbed (niet geschikt voor personen zwaarder dan 70 kg. Het bovenste bed is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar).Type 600: Crew room max. 10 pers: twee type 200 kamers met tussenin een slaapkamer met stapel bed.

HALFPENSIONVolwassenen: 1 24,-; kinderen

van 3 t/m 12 jaar: 1 11,70.

GRATIS

Disney® Parken en Disney®

Service; je aankopen worden

gelegenheid

AANBIEDINGENKinderen t/m 6 jaar gratis

binnen 29/03-08/11.(alleen van toepassing op de

arrangementen).

Prijsinformatie

Ter plaatse te betalen: verblijfsbelasting: ca. 1 1,10 p.p.p.n.; kinderen t/m 12 jaar gratis.

Inbegrepen: kinderbed (bij reservering opgeven).

Huisdieren: niet toegestaan.

17

© D

isney

Page 18: Disney Zomer 2012

Algemeen: in dit zeer gast-vrije thema-hotel worden je dromen werkelijkheid! Overdag beleef je te gekke avonturen terwijl je je ‘s avonds heerlijk kunt laten ver-wennen. Je wordt als een echte koning ontvangen in het Dream Castle Hotel.Ligging: het hotel, dat omringd wordt door een park met een groot meer, ligt ca. 2 km van Disneyland® Paris (ca. 20 min. lopen en 10 min. met de auto) en 2 km van het RER-station waar de TGV aankomt. Er rijdt een gratis shuttlebus naar de Disney® Parken

en het station.Faciliteiten: rant ‘Musketeer’s’ met uitgebreid

“Sans Soucis” met uitgebreid

cocktails en heeft een groot terras

Lagoon’ voor kinderen (7x9m: max. diepte 1m; gesloten van 15 t/m 20

van 23 t/m 28 september 2012) en

Disneyland® Paris.Parkeren: afgesloten parkeer-plaats.Tegen betaling:

bus naar Outlet Shopping Village ‘La Vallée’.Kamers: ruim, comfortabel, in kasteelstijl ingericht en voorzien van airconditioning, koelkast, tv met kinderkanaal, internet (tegen

bad en toilet, föhn. Er zijn stan-

Dream Castle HotelMagny-le-Hongre, ca. 2 km van Disneyland® Paris

SUPERVOORDEEL

daardkamers en kamers met tuin/meerzicht. Kamers met tussendeur op aanvraag.Type 100: 2-persoonskamer type King met een tweepersoonsbed (1.80x2m).Type 200: 3/4 persoonskamer type Family Room met een twee-persoonsbed en een stapelbed (0.9 m x 1.70 m; geschikt voor per-sonen tot 80 kg).Type 300: 3/4 persoonskamer, type Double Queen met twee twee-persoonsbedden (1.60 x 2 m)Type 800: Eénpersoonskamer type King.

Al vanaf

3 32,- per persoon bij bezetting van 4 pers. en

al vanaf € 161,-per persoon per 2-daags arrangement

bij bezetting van 4 pers.

18

© D

isn

ey

Page 19: Disney Zomer 2012

PRIJS PER KAMER PER NACHT

Kamer met ontbijtTYPES 100 200 300 800

2PK 3PK 2PK 1PKFDIH9CN29/03-30/03 114 139 139 11430/03-31/03 140 164 164 14031/03-01/04 164 184 184 16401/04-13/04 186 210 210 18613/04-15/04 164 184 184 16415/04-21/04 140 164 164 14021/04-22/04 164 184 184 16422/04-27/04 114 139 139 11427/04-28/04 140 164 164 14028/04-29/04 164 184 184 16429/04-01/05 140 164 164 14001/05-04/05 114 139 139 11404/05-05/05 140 164 164 14005/05-06/05 164 184 184 16406/05-11/05 114 139 139 11411/05-12/05 140 164 164 14012/05-13/05 164 184 184 16413/05-17/05 114 139 139 11417/05-19/05 140 164 164 14019/05-20/05 164 184 184 16420/05-25/05 114 139 139 11425/05-26/05 140 164 164 14026/05-27/05 164 184 184 16427/05-28/05 140 164 164 14028/05-01/06 114 139 139 11401/06-02/06 140 164 164 14002/06-03/06 164 184 184 16403/06-08/06 114 139 139 11408/06-09/06 140 164 164 14009/06-10/06 164 184 184 16410/06-14/06 114 139 139 11414/06-15/06 140 164 164 14015/06-17/06 164 184 184 16417/06-22/06 140 164 164 14022/06-24/06 164 184 184 16424/06-29/06 140 164 164 14029/06-02/09 164 184 184 16402/09-04/09 140 164 164 14004/09-07/09 114 139 139 11407/09-08/09 140 164 164 14008/09-09/09 164 184 184 16409/09-14/09 114 139 139 11414/09-15/09 140 164 164 14015/09-16/09 164 184 184 16416/09-21/09 114 139 139 11421/09-22/09 140 164 164 14022/09-23/09 164 184 184 16423/09-28/09 114 139 139 11428/09-29/09 140 164 164 14029/09-30/09 164 184 184 16430/09-05/10 114 139 139 11405/10-06/10 140 164 164 14006/10-07/10 164 184 184 16407/10-11/10 114 139 139 11411/10-13/10 140 164 164 14013/10-14/10 164 184 184 16414/10-19/10 114 139 139 11419/10-20/10 140 164 164 14020/10-21/10 164 184 184 16421/10-26/10 114 139 139 11426/10-27/10 140 164 164 14027/10-04/11 164 184 184 16404/11-08/11 114 139 139 114Toeslag per persoon per nacht: halfpension: € 36,30. Kinderenvan 0 t/m 2 jaar: gratis, van 3 t/m 11 jaar: € 10.

Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

PRIJZEN PER KAMER PER NACHT

Combineer fl exibel losse nachten met losse toegangstickets op pag. 5!

PRIJZEN PER PERSOON PER ARRANGEMENT INCLUSIEF ONBEPERKT ENTRÉE. BIJ OVERLAPPENDE PRIJSPERIODEN WORDT DE PRIJS PRO RATA BEREKEND.

Dream Castle Hotel

maart 29 30 31

april 22 t/m 26 15 t/m 20, 27, 29, 30

13, 14, 21, 28 1 t/m 12

mei 1 t/m 3, 6 t/m 10, 13 t/m 16, 20 t/m 24, 28

t/m 31

4, 11, 17, 18, 25, 27

5, 12, 19, 26

juni 3 t/m 7, 10 t/m 13 1, 8, 14, 17 t/m 21, 24 t/m 28

2, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30

juli 1 t/m 31

augustus 1 t/m 31

september 4 t/m 6, 9 t/m 13, 16 t/m 20, 23 t/m 27, 30

2, 3, 7, 14, 21, 28

1, 8, 15, 22, 29

oktober 1 t/m 4, 7 t/m 10, 14 t/m 18, 21 t/m 25

5, 11, 12, 19, 26 6, 13, 20, 27 t/m 31

november 4 t/m 7 1 t/m 3

Prijs bij bezetting door:

CODE: FDIH9CK

2 DAGEN / 1 NACHT*

Type 100 2 187 200 212 223

1 247 273 297 319

Type 200/300 4 163 170 175 181

3 175 184 190 199

2 200 212 222 235

1 272 297 317 343

Type 800 1 247 273 297 319

kind 7 t/m 11 jaar 113 113 113 113

kind 0 t/m 6 jaar gratis

CODE: FDIH9CA

3 DAGEN / 2 NACHTEN

Type 100 2 274 300 324 346

1 391 443 491 535

Type 200/300 4 228 241 251 264

3 252 268 282 299

2 299 324 344 370

1 441 491 531 583

Type 800 1 391 443 491 535

kind 7 t/m 11 jaar 137 137 137 137

kind 0 t/m 6 jaar gratis

CODE: FDIH9CT

4 DAGEN / 3 NACHTEN

Type 100 2 359 398 434 467

1 533 611 683 749

Type 200/300 4 291 310 325 344

3 326 351 371 397

2 397 434 464 503

1 608 683 743 821

Type 800 1 533 611 683 749

kind 7 t/m 11 jaar 157 157 157 157

kind 0 t/m 6 jaar gratis

VOORDELIGE DISNEY-ARRANGEMENTEN, INCLUSIEF OVERNACHTINGEN, ONTBIJT EN MEERDAAGSE TOEGANGSTICKETS

HALFPENSION:Volwassenen 1 36,30 per per-soon per nacht; kinderen van

3 t/m 11 jaar 1 10,-

GRATIS®

Disney Shopping Service; je aan-kopen worden afgeleverd in je

AANBIEDINGENKinderen t/m 6 jaar gratis

binnen 29/03-08/11.(alleen van toepassing op de

arrangementen).

4=3: één dag en één nacht gratis (code FDIH9CU)

arrangement binnen 15/04-27/04 en 02/09-12/10

en geniet van een gratis nachtinclusief ontbijt en een gratisdag toegang tot beide Disney®Parken! 4=3 geldt óók op de

losse nachtprijzen.

Verblijfskorting10% korting bij aankomst op zondag binnen 29/03-07/04, 09/04-28/04, 07/05-26/05,

28/05-30/06, 01/09-20/10 en 29/10-8/11.

Prijsinformatie

Inbegrepen: kinderbed en -stoel (bij reservering opgeven).

Essenties: aanvragen niet mogelijk; huisdie-ren niet toegestaan.

Ter plaatse te betalen: verblijfsbelasting; ca. 1 1,65 p.p.p.n.; t/m 12 jaar gratis.

19

© D

isney

Page 20: Disney Zomer 2012

Algemeen: dit uitstekende familie-hotel met circusthema staat op een landgoed van 5 ha waar het goed uitrusten is na een dag in Disneyland® Paris. De kinderen kunnen zich vermaken in de speel-hoek en in de kinderspeeltuin.Ligging: ca. 2 km van Disneyland® Paris. De gratis shuttlebus brengt

je in een paar minuten naar Disneyland® Paris, het centrum en het trein-/metrostation. Op 10 minuten van La Vallée Shopping met de warenhuizen en Outletshop en op slechts 30 km van Parijs.Faciliteiten:

uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet Disneyland® Paris.

Magic Circus Hotel Magny-le-Hongre, ca. 2 km van Disneyland® Paris

FAMILIEHOTE

L MET C

IRCUSSFEER

Parkeren: voldoende parkeer-gelegen heid.Tegen betaling:

videospelletjes en draaimolen.Kamers: de drie type kamers zijn netjes ingericht, voorzien van tv met kinderkanaal, internet (tegen betaling), airconditioning, koffi e-

Al vanaf

3 32,- per persoon bij bezetting van 4 pers. en

al vanaf € 161,-per persoon per 2-daags arrangement

bij bezetting van 4 pers.

20

© D

isn

ey

Page 21: Disney Zomer 2012

PRIJS PER KAMER PER NACHT

Kamer met ontbijtTYPES 050 350 400 800

2PK 2PK 3PK 1PKFDIH9EN29/03-30/03 114 139 249 11430/03-31/03 140 164 295 14031/03-01/04 164 184 333 16401/04-13/04 186 210 377 18613/04-15/04 164 184 333 16415/04-21/04 140 164 295 14021/04-22/04 164 184 333 16422/04-27/04 114 139 249 11427/04-28/04 140 164 295 14028/04-29/04 164 184 333 16429/04-01/05 140 164 295 14001/05-04/05 114 139 249 11404/05-05/05 140 164 295 14005/05-06/05 164 184 333 16406/05-11/05 114 139 249 11411/05-12/05 140 164 295 14012/05-13/05 164 184 333 16413/05-17/05 114 139 249 11417/05-19/05 140 164 295 14019/05-20/05 164 184 333 16420/05-25/05 114 139 249 11425/05-26/05 140 164 295 14026/05-27/05 164 184 333 16427/05-28/05 140 164 295 14028/05-01/06 114 139 249 11401/06-02/06 140 164 295 14002/06-03/06 164 184 333 16403/06-08/06 114 139 249 11408/06-09/06 140 164 295 14009/06-10/06 164 184 333 16410/06-14/06 114 139 249 11414/06-15/06 140 164 295 14015/06-17/06 164 184 333 16417/06-22/06 140 164 295 14022/06-24/06 164 184 333 16424/06-29/06 140 164 295 14029/06-02/09 164 184 333 16402/09-04/09 140 164 295 14004/09-07/09 114 139 249 11407/09-08/09 140 164 295 14008/09-09/09 164 184 333 16409/09-14/09 114 139 249 11414/09-15/09 140 164 295 14015/09-16/09 164 184 333 16416/09-21/09 114 139 249 11421/09-22/09 140 164 295 14022/09-23/09 164 184 333 16423/09-28/09 114 139 249 11428/09-29/09 140 164 295 14029/09-30/09 164 184 333 16430/09-05/10 114 139 249 11405/10-06/10 140 164 295 14006/10-07/10 164 184 333 16407/10-11/10 114 139 249 11411/10-13/10 140 164 295 14013/10-14/10 164 184 333 16414/10-19/10 114 139 249 11419/10-20/10 140 164 295 14020/10-21/10 164 184 333 16421/10-26/10 114 139 249 11426/10-27/10 140 164 295 14027/10-04/11 164 184 333 16404/11-08/11 114 139 249 114Toeslag per persoon per nacht: halfpension: € 36,30. Kinderenvan 0 t/m 2 jaar: gratis, van 3 t/m 11 jaar: € 10.

Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

PRIJZEN PER KAMER PER NACHT

Combineer fl exibel losse nachten met losse toegangstickets op pag. 5!

PRIJZEN PER PERSOON PER ARRANGEMENT INCLUSIEF ONBEPERKT ENTRÉE. BIJ OVERLAPPENDE PRIJSPERIODEN WORDT DE PRIJS PRO RATA BEREKEND.

Magic Circus Hotel

maart 29 30 31

april 22 t/m 26 15 t/m 20, 27, 29, 30

13, 14, 21, 28 1 t/m 12

mei 1 t/m 3, 6 t/m 10, 13 t/m 16, 20 t/m 24, 28

t/m 31

4, 11, 17, 18, 25, 27

5, 12, 19, 26

juni 3 t/m 7, 10 t/m 13 1, 8, 14, 17 t/m 21, 24 t/m 28

2, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30

juli 1 t/m 31

augustus 1 t/m 31

september 4 t/m 6, 9 t/m 13, 16 t/m 20, 23 t/m 27, 30

2, 3, 7, 14, 21, 28

1, 8, 15, 22, 29

oktober 1 t/m 4, 7 t/m 10, 14 t/m 18, 21 t/m 25

5, 11, 12, 19, 26 6, 13, 20, 27 t/m 31

november 4 t/m 7 1 t/m 3

Prijs bij bezetting door:

CODE: FDIH9EK 2 DAGEN / 1 NACHT

Type 100 2 187 200 212 223

1 247 273 297 319

Type 050/350 4 163 170 175 181

3 175 184 190 199

2 200 212 222 235

1 272 297 317 343

Type 800 1 247 273 297 319

kind 7 t/m 11 jaar 113 113 113 113

kind 0 t/m 6 jaar gratis

CODE: FDIH9EA 3 DAGEN / 2 NACHTEN

Type 100 2 274 300 324 346

1 391 443 491 535

Type 050/350 4 228 241 251 264

3 252 268 282 299

2 299 324 344 370

1 441 491 531 583

Type 800 1 391 443 491 535

kind 7 t/m 11 jaar 137 137 137 137

kind 0 t/m 6 jaar gratis

CODE: FDIH9ET 4 DAGEN / 3 NACHTEN

Type 100 2 359 398 434 467

1 533 611 683 749

Type 050/350 4 291 310 325 344

3 326 351 371 397

2 397 434 464 503

1 608 683 743 821

Type 800 1 533 611 683 749

kind 7 t/m 11 jaar 157 157 157 157

kind 0 t/m 6 jaar gratis

VOORDELIGE DISNEY-ARRANGEMENTEN, INCLUSIEF OVERNACHTINGEN, ONTBIJT EN MEERDAAGSE TOEGANGSTICKETS

en theefaciliteiten en kluisje.

Er zijn ook kamers met een verbin-dingsdeur.Type 050: 2-persoonskamer met tweepersoonsbed Type 350: 2-4-persoonskamer als type 050 met extra stapelbed.Type 400: 3-6 persoonskamer. (prijzen arrangement op aanvraag).Type 800: 1-persoonskamer.

HALFPENSION:Volwassenen 1 36,30 per per-

soon per nacht; kinderen van 3 t/m 11 jaar 1 10,-

GRATIS

Disney® Parken en Disney®

Service; je aankopen worden

gelegenheid

AANBIEDINGENKinderen t/m 6 jaar gratis

binnen 29/03-08/11(alleen van toepassing op de

arrangementen).

4=3: één dag en één nacht gratis (code FDIH9EU)

arrangement binnen 15/04-27/04 en 02/09-12/10 en geniet van een gratis nacht inclusief ontbijt en een gratis dag toe-gang tot beide Disney® Parken!

4=3 geldt óók op de losse nachtprijzen.

Verblijfskorting10% korting bij aankomst op zondag binnen 29/03-07/04, 09/04-28/04, 07/05-26/05,

28/05-30/06, 01/09-20/10 en 29/10-8/11.

Prijsinformatie

Inbegrepen: kinderbed en -stoel (bij reservering opgeven).

Ter plaatse te betalen: verblijfsbelasting; ca. 1 1,65 p.p.p.n.; t/m 12 jaar gratis.

21

© D

isney

Page 22: Disney Zomer 2012

Algemeen: breng een betoverend

regio in dit prachtige hotel met een zeer goede prijs-kwaliteitver-houding.Ligging: vlakbij een pitto-resk meertje en ca. 2 km van Disneyland® Paris (ca. 20 min. lopen en 10 min. met de auto) en ca. 2 km van het RER-station waar

de TGV aankomt. Het centrum van Parijs ligt op ca. 45 min met de RER. Er rijdt een gratis shuttlebus naar de Disney Parken.Faciliteiten: met zitjes en 2 kinderspeelhoe-

Gourmand’ (ontbijt- en dinerbuffet)

® Paris.Parkeren: voldoende parkeer-gelegenheidTegen betaling:

Kamers: ingericht in plattelands-traditie en voorzien van telefoon, fl atscreen tv, kluisje, koffi e- en theezetfaciliteiten, verwarming

Kyriad HotelMagny-le-Hongre, ca. 2 km van Disneyland® Paris

GUNSTIG G

EPRIJSD!

bad, toilet en föhn.Type 050: 2-persoonskamerType 100: 4-persoonskamer; Deze hebben een stapelbed (niet geschikt voor personen zwaarder dan 70 kg, het bovenste bed is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar).

Al vanaf

3 16,70 per persoon in type 100 bij bezetting van 4 pers. en

al vanaf € 152,-per persoon per 2-daags arrangement

bij bezetting van 4 pers.

22

© D

isn

ey

Page 23: Disney Zomer 2012

PRIJS PER KAMER PER NACHT

Kamer met ontbijtTYPES 050 100

2PK 4PKFDIH9AN29/03-30/03 82 10030/03-31/03 112 13031/03-01/04 145 16301/04-13/04 159 16913/04-15/04 145 16315/04-21/04 112 13021/04-22/04 145 16322/04-27/04 82 10027/04-28/04 112 13028/04-29/04 145 16329/04-01/05 112 13001/05-04/05 82 10004/05-05/05 112 13005/05-06/05 145 16306/05-11/05 82 10011/05-12/05 112 13012/05-13/05 145 16313/05-17/05 82 10017/05-19/05 112 13019/05-20/05 145 16320/05-25/05 82 10025/05-26/05 112 13026/05-27/05 145 16327/05-28/05 112 13028/05-01/06 82 10001/06-02/06 112 13002/06-03/06 145 16303/06-08/06 82 10008/06-09/06 112 13009/06-10/06 145 16310/06-14/06 82 10014/06-15/06 112 13015/06-17/06 145 16317/06-22/06 112 13022/06-24/06 145 16324/06-29/06 112 13029/06-02/09 145 16302/09-04/09 112 13004/09-07/09 82 10007/09-08/09 112 13008/09-09/09 145 16309/09-14/09 82 10014/09-15/09 112 13015/09-16/09 145 16316/09-21/09 82 10021/09-22/09 112 13022/09-23/09 145 16323/09-28/09 82 10028/09-29/09 112 13029/09-30/09 145 16330/09-05/10 82 10005/10-06/10 112 13006/10-07/10 145 16307/10-11/10 82 10011/10-13/10 112 13013/10-14/10 145 16314/10-19/10 82 10019/10-20/10 112 13020/10-21/10 145 16321/10-26/10 82 10026/10-27/10 112 13027/10-04/11 145 16304/11-08/11 82 100Toeslag per persoon per nacht: halfpension: € 22,50. Kinderenvan 0 t/m 6 jaar: gratis, van 7 t/m 11 jaar: € 10.

Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

PRIJZEN PER KAMER PER NACHT

Combineer fl exibel losse nachten met losse toegangstickets op pag. 5!

PRIJZEN PER PERSOON PER ARRANGEMENT INCLUSIEF ONBEPERKT ENTRÉE.BIJ OVERLAPPENDE PRIJSPERIODEN WORDT DE PRIJS PRO RATA BEREKEND.

Kyriad Hotel maart 29 30 31

april 22 t/m 26 15 t/m 20, 27, 29, 30

13, 14, 21, 28 1 t/m 12

mei 1 t/m 3, 6 t/m 10, 13 t/m 16, 20 t/m 24,

28 t/m 31

4, 11, 17, 18, 25, 27

5, 12, 19, 26

juni 3 t/m 7, 10 t/m 13 1, 8, 14, 17 t/m 21, 24 t/m 28

2, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30

juli 1 t/m 31

augustus 1 t/m 31

september 4 t/m 6, 9 t/m 13,16 t/m 20,

23 t/m 27, 30

2, 3, 7, 14, 21, 28

1, 8, 15, 22, 29

oktober 1 t/m 4, 7 t/m 10, 14 t/m 18, 21 t/m 25

5, 11, 12, 19, 26 6, 13, 20, 27 t/m 31

november 4 t/m 7 1 t/m 3

Prijs bij bezetting door:

CODE: FDIH9AK 2 DAGEN / 1 NACHT

Type 050 2 171 186 203 210

1 215 245 278 292

Type 100 4 154 161 169 171

3 162 172 183 185

2 180 195 212 215

1 233 263 296 302

kind 7 t/m 11 jaar 113 113 113 113

kind 0 t/m 6 jaar gratis

CODE: FDIH9AA 3 DAGEN / 2 NACHTEN

Type 050 2 242 272 305 319

1 327 387 453 481

Type 100 4 209 224 240 243

3 226 246 268 272

2 260 290 323 329

1 363 423 489 501

kind 7 t/m 11 jaar 137 137 137 137

kind 0 t/m 6 jaar gratis

CODE: FDIH9AT 4 DAGEN / 3 NACHTEN

Type 050 2 311 356 406 427

1 437 527 626 668

Type 100 4 262 284 309 313

3 287 317 350 356

2 338 383 433 442

1 491 581 680 698

kind 7 t/m 11 jaar 157 157 157 157

kind 0 t/m 6 jaar gratis

VOORDELIGE DISNEY-ARRANGEMENTEN, INCLUSIEF OVERNACHTINGEN, ONTBIJT EN MEERDAAGSE TOEGANGSTICKETS

HALFPENSION:All you can eat buffet inclusief frisdrank. 1 22,50; kinderen t/m

11 jaar 1 10,-.

Voor iedere volwassene die een diner betaalt binnen

29/03-08/11 krijgt een kind t/m 11 jaar een gratis maal-

tijd.

GRATIS

Disney® Parken en Disney®

Service; je aankopen worden gratis afgeleverd in je hotel

AANBIEDINGENKinderen t/m 6 jaar gratis

binnen 29/03-08/11(alleen van toepassing op de

arrangementen).

3=2: één dag en één nacht gratis (code FDIH9AU)

arrangement binnen 15/04-09/05 en 07/09-19/10 en geniet van een gratis nacht inclusief ontbijt en een gratis dag toe-gang tot beide Disney Parken!

Verblijfskorting20% korting bij verblijf van

min. 3 nachten binnen 30/03-15/04 (deze korting geldt

alleen op losse nachtprijzen)

Vroegboekkorting33% korting indien je boekt

vóór 01 maart 2012 bij verblijf van min. 3 nachten binnen

01/07-01/09.(deze korting ggeldt alleen op

losse nachtprijzen).

Prijsinformatie

Inbegrepen: kinderbed (bij reservering opgeven).

Ter plaatse te betalen: verblijfsbelasting: ca. 1 1,10 p.p. per nacht; kinderen t/m 12 jaar gratis.

23

© D

isney

Page 24: Disney Zomer 2012

Algemeen: modern en sfeervol ingericht hotel gelegen naast de golfbaan van Disneyland® Paris met een magnifi ek en onvergetelijk uitzicht over de green.Ligging: op ca 3 km van Disneyland® Paris. Ca. 3 km van het RER-station waar de TGV aankomt. Ideaal om Parijs, Disneyland® Paris en het winkel-centrum Val d’Europe te bezoeken.

Faciliteiten:

binnenzwembad (gesloten van 13

lift per verdieping naar het zwem-bad en wellness centrum.Parkeren: voldoende parkeer-gelegenheid

Radisson Blu at DisneyMagny-le-Hongre

TRENDY EN COMFORTA

BEL

Al vanaf

3 31,-per persoon bij bezetting van 4 pers. en

al vanaf € 189,-per persoon per 2-daags arrangement

bij bezetting van 4 pers.

Tegen betaling: met o.a. massages, sauna, Turks

Kamers: comfortabel en mooi ingericht. Er staat altijd een twee-persoonsbed en een slaapbank voor één of twee personen. Telefoon, fl atscreen-tv, gratis internetverbin-ding (eigen laptop meenemen), mini-

bar, koffi e- en theefaciliteiten, ver-warming, airconditioning en kluisje.

Type 100: 2-persoonskamer.Type 200: 2-4 persoons familie-kamer. Max. 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 11 jaar.Type 300: 2-4 persoons familie-kamer. Max. 3 vol. en 1 kind t/m 11 jaarType 800: 1-persoonskamer.

24

© D

isn

ey

Page 25: Disney Zomer 2012

PRIJS PER WONING PER NACHT

Kamer met ontbijtTYPES 100 200 300 800

2PK 2PK 2PK 1PKFDIH5FN29/03-06/04 135 161 186 10806/04-09/04 187 213 241 16109/04-22/04 171 198 224 14522/04-28/04 135 161 186 10828/04-01/05 187 213 241 16101/05-05/05 171 198 224 14505/05-08/05 187 213 241 16108/05-12/05 171 198 224 14512/05-13/05 187 213 241 16113/05-17/05 171 198 224 14517/05-20/05 187 213 241 16120/05-25/05 171 198 224 14525/05-28/05 187 213 241 16128/05-02/06 171 198 224 14502/06-03/06 187 213 241 16103/06-09/06 171 198 224 14509/06-10/06 187 213 241 16110/06-16/06 171 198 224 14516/06-17/06 187 213 241 16117/06-23/06 171 198 224 14523/06-24/06 187 213 241 16124/06-01/07 171 198 224 14501/07-01/09 187 213 241 16101/09-02/09 171 198 224 14502/09-08/09 135 161 186 10808/09-09/09 171 198 224 14509/09-15/09 135 161 186 10815/09-16/09 171 198 224 14516/09-22/09 135 161 186 10822/09-23/09 171 198 224 14523/09-29/09 135 161 186 10829/09-30/09 171 198 224 14530/09-06/10 135 161 186 10806/10-07/10 171 198 224 14507/10-13/10 135 161 186 10813/10-21/10 171 198 224 14521/10-27/10 135 161 186 10827/10-08/11 171 198 224 145Toeslag per persoon per nacht: halfpension: € 35. Kinderen van0 t/m 2 jaar: gratis, van 3 t/m 11 jaar: € 12,50.

Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht, behalve 07/04-08/04 met minimum 2 nachten.

PRIJZEN PER KAMER PER NACHT

Combineer fl exibel losse nachten met losse toegangstickets op pag. 5!

PRIJZEN PER PERSOON PER ARRANGEMENT INCLUSIEF ONBEPERKT ENTRÉE. BIJ OVERLAPPENDE PRIJSPERIODEN WORDT DE PRIJS PRO RATA BEREKEND.

Radisson Blu maart 29, 30, 31

april 1 t/m 5, 22 t/m 27 9 t/m 21 6 t/m 8, 28 t/m 30

mei 1 t/m 4, 8 t/m 11, 13 t/m 16, 20 t/m

24, 28 t/m 31

5 t/m 7, 12, 17 t/m 19, 25 t/m 27

juni 1, 3 t/m 8, 10 t/m 15, 17 t/m 22, 24 t/m 30

2, 9, 16, 23

juli 1 t/m 31

augustus 1 t/m 31

september 2 t/m 7, 9 t/m 14, 16 t/m 21, 23 t/m 28, 30

1, 8, 15, 22, 29

oktober 1 t/m 5, 7 t/m 12, 21 t/m 26

6, 13 t/m 20, 27 t/m 31

november 1 t/m 7

Prijs bij bezetting door:

CODE: FDIH5FK 2 DAGEN / 1 NACHT

Type 100 2 198 216 224

1 268 304 320

Type 200 2 211 229 237

1 294 331 346

Type 300 4 175 184 187

3 191 203 207

2 223 241 247

Type 800 1 241 278 294

kind 7 t/m 11 jaar 113 113 113

kind 0 t/m 6 jaar gratis

*arrangement niet mogelijk op 07/04

CODE: FDIH5FA 3 DAGEN / 2 NACHTEN*

Type 100 2 295 331 347

1 433 505 537

Type 200 2 321 358 373

1 485 559 589

Type 300 4 252 270 276

3 283 307 315

2 346 382 394

Type 800 1 379 453 485

kind 7 t/m 11 jaar 137 137 137

kind 0 t/m 6 jaar gratis

CODE: FDIH5FT 4 DAGEN / 3 NACHTEN

Type 100 2 391 445 469

1 596 704 752

Type 200 2 430 485 508

1 674 785 830

Type 300 4 326 353 362

3 373 409 421

2 467 521 539

Type 800 1 515 626 674

kind 7 t/m 11 jaar 157 157 157

kind 0 t/m 6 jaar gratis

VOORDELIGE DISNEY-ARRANGEMENTEN, INCLUSIEF OVERNACHTINGEN, ONTBIJT EN MEERDAAGSE TOEGANGSTICKETS

HALFPENSION:1 35,-;

kinderen van 3 t/m 11 jaar 1 12,50.

GRATIS

Disney® Parken en Disney®

Service; je aankopen worden gratis afgeleverd in je hotel

AANBIEDINGENKinderen t/m 6 jaar gratis

binnen 29/03-08/11.(alleen van toepassing op de

arrangementen).

3=2: één dag en één nachtgratis (code FDIH5FU)

binnen 29/03-05/04 en 04/11-08/11 en geniet van een gratis nacht inclusief ontbijt èn een gratis dag toegang tot beide

Disney® Parken! 3=2 geldt ook op losse nachtprijzen.

Prijsinformatie

Inbegrepen: verblijfsbelasting; kinderbed en -stoel (bij reservering opgeven).

Ter plaatse te betalen: huisdier(en); één hond toegestaan, ca. 1 8, per nacht (bij reservering opgeven.

25

© D

isney

Page 26: Disney Zomer 2012

Algemeen: dit complex bestaat uit 292 comfortabele appartementen.Ligging: op ca. 10 km van Disneyland® Paris en ca. 30 km van Parijs. Op loopafstand ligt het RER-station, vanwaar je in ca. 5 minu-ten bij Disneyland® Paris bent.Faciliteiten:

Parkeren: parkeergarage (ca. 1 10,- per dag).Tegen betaling:

Accommodatie: modern ingericht en voorzien van telefoon, tv, kluisje (ca. 1 3,50 per dag), kitchenette met vier kookplaten, koffi ezetapparaat, koel-kast, magnetron en vaatwasser.

Type 050: eenkamerappartement (max. 3 pers.): opp. 21-26 m². Woon-/slaapkamer met twee een-persoonsslaapbanken en een onderschuifbed.Type 100: tweekamerappartement

(max. 4 pers.): opp. 27-33 m². Woon kamer met tweepersoons-slaapbank of eenpersoonsslaapbank met uitschuifbed. Slaapkamer met twee bedden. Type 200: tweekamerappartement (max. 4/5 pers.): opp. 29-40 m². Woonkamer met twee eenpersoons-slaapbanken waarvan een met een onderschuifbed en een slaapkamer met tweepersoonsbed.Type 300: twee-/driekamerappar-tement (max. 5/6 pers.): opp. 37-41 m². Woonkamer met eenper-soonsslaapbank met onderschuif-bed. Slaapkamer met tweepersoons-bed en slaapcabine met stapelbed.Type 400: twee-/driekamer-appartement (max. 6/7 pers.): opp. 40-53 m². Woonkamer met twee eenpersoonsslaapbanken en een uitschuifbed. Slaapkamer met tweepersoonsbed. Slaapcabine met stapelbed. Extra badkamer met douche en toilet.

Adagio city aparthotel Val d’ EuropeSerris

Al vanaf

3 7,70 per persoon bij bezetting van 7 pers. en

al vanaf € 137,-per persoon per 2-daags arrangement

bij bezetting van 4 pers.

APPARTEMENTE

N T/M 7 PERSONEN

26

© D

isn

ey

Page 27: Disney Zomer 2012

PRIJS PER WONING PER NACHT

Logies alleenTYPES 050 100 200 300 400

1KA 2KA 2KA 2KA 2KAFDIV9HNPRIJS PER NACHT BIJ VERBLIJF 1 T/M 3NACHTENvr. t/m za. nacht29/03-01/04 91 100 106 115 12201/04-06/04 141 157 162 172 18206/04-09/04 151 167 151 182 19209/04-12/04 141 157 162 172 18212/04-15/04 151 167 172 182 19215/04-27/04 141 157 162 172 18227/04-01/05 151 167 172 182 19201/05-04/05 141 157 162 172 18204/05-08/05 151 167 172 182 19208/05-17/05 141 157 162 172 18217/05-20/05 151 167 172 182 19220/05-25/05 141 157 162 172 18225/05-28/05 151 167 172 182 19228/05-02/07 141 157 162 172 18202/07-31/08 151 167 172 182 19231/08-31/10 141 157 162 172 18231/10-04/11 151 167 172 182 19204/11-08/11 91 96 101 106 111zo. t/m. do. nacht29/03-01/04 61 67 71 77 8101/04-06/04 71 76 81 86 9106/04-09/04 151 167 151 182 19209/04-12/04 71 76 81 86 9112/04-15/04 151 167 172 182 19215/04-27/04 91 96 101 106 11127/04-01/05 151 167 172 182 19201/05-04/05 91 96 101 106 11104/05-08/05 151 167 172 182 19208/05-17/05 91 96 101 106 11117/05-20/05 151 167 172 182 19220/05-25/05 91 96 101 106 11125/05-28/05 151 167 172 182 19228/05-02/07 91 96 101 106 11102/07-31/08 151 167 172 182 19231/08-31/10 91 96 101 106 11131/10-04/11 151 167 172 182 19204/11-08/11 61 67 71 77 81PRIJS PER NACHT BIJ VERBLIJF VANAF 4NACHTEN29/03-01/04 61 67 71 77 8101/04-06/04 91 96 101 106 11106/04-09/04 131 147 172 161 17109/04-12/04 91 96 101 106 11112/04-15/04 131 147 151 161 17115/04-27/04 71 76 81 86 9127/04-01/05 131 147 151 161 17101/05-04/05 71 76 81 86 9104/05-08/05 131 147 151 161 17108/05-17/05 71 76 81 86 9117/05-20/05 131 147 151 161 17120/05-25/05 71 76 81 86 9125/05-28/05 131 147 151 161 17128/05-02/07 71 76 81 86 9102/07-31/08 131 147 151 161 17131/08-31/10 71 76 81 86 9131/10-04/11 131 147 151 161 17104/11-08/11 61 67 71 77 81Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

PRIJZEN PER KAMER PER NACHT

Combineer fl exibel losse nachten met losse toegangstickets op pag. 5!

PRIJZEN PER PERSOON PER ARRANGEMENT INCLUSIEF ONBEPERKT ENTRÉE. BIJ OVERLAPPENDE PRIJSPERIODEN WORDT DE PRIJS PRO RATA BEREKEND.

Adagio City maart 29 30, 31

april 1 t/m 5, 9 t/m 11

15 t/m 19,22 t/m 26

20, 21 6 t/m 8, 12 t/m 14, 27 t/m 30

mei 1 t/m 3, 8 t/m 10, 13 t/m 16, 20 t/m

24, 28 t/m 31

11, 12 4 t/m 7, 17 t/m 19, 25 t/m 27

juni 3 t/m 7, 10 t/m 14, 17 t/m 21, 24

t/m 28

1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30

juli 1 2 t/m 31

augustus 31 1 t/m 30

september 2 t/m 6, 9 t/m 13, 16 t/m 20,

23 t/m 27, 30

1, 7, 8, 14, 15, 21, 22,

28, 29

oktober 1 t/m 4, 7 t/m 11, 14 t/m 18, 21 t/m

25, 28 t/m 30

5, 6, 12, 13, 19, 20,

26, 27

31

november 4 t/m 7 1 t/m 3

Prijs bij bezetting door:

CODE: FDIV9HK 2 DAGEN / 1 NACHT*

Type 050 3 149 153 159 176 179

2 161 166 176 201 206

1 194 204 224 274 284

Type 100 4 145 148 153 168 170

3 151 154 161 181 185

2 164 168 178 209 214

1 200 209 229 290 300

Type 200 5 142 144 148 161 163

4 146 149 154 169 172

3 153 156 163 183 186

2 166 171 181 211 216

Type 300 6 141 142 146 157 158

5 144 145 149 163 165

4 148 150 155 172 174

3 155 158 164 186 190

kind 7 t/m 11 jaar 113 113 113 113 113

kind 0 t/m 6 jaar gratis

CODE: FDIV9HA 3 DAGEN / 2 NACHTEN

Type 050 3 200 206 220 253 260

2 221 231 251 301 311

1 285 305 345 445 465

Type 100 4 192 197 207 237 242

3 204 210 223 264 270

2 227 236 256 317 327

1 297 315 355 477 497

Type 200 5 187 191 199 223 231

4 194 199 209 240 250

3 206 213 226 267 280

2 231 241 261 322 342

Type 300 6 184 187 193 215 219

5 189 193 201 227 231

4 197 202 212 245 250

3 210 216 230 274 280

kind 7 t/m 11 jaar 137 137 137 137 137

kind 0 t/m 6 jaar gratis

CODE: FDIV9HT 4 DAGEN / 3 NACHTEN

Type 050 3 248 258 278 328 338

2 280 295 325 400 415

1 374 404 464 614 644

Type 100 4 237 244 259 304 312

3 254 263 283 344 354

2 289 302 332 424 439

1 392 419 479 662 692

Type 200 5 229 235 247 283 289

4 240 247 262 308 316

3 258 268 288 349 359

2 295 310 340 431 446

Type 300 6 225 229 239 272 277

5 232 238 250 289 295

4 244 251 266 316 323

3 264 273 293 359 369

kind 7 t/m 11 jaar 157 157 157 157 157

kind 0 t/m 6 jaar gratis

Prijzen type 400 op aanvraag

VOORDELIGE DISNEY-ARRANGEMENTEN, INCLUSIEF OVERNACHTINGEN ENMEERDAAGSE TOEGANGSTICKETS

ONTBIJT:

veren (ca. 1 10,- p.p. per dag; kinderen van 4 t/m 11 jaar ca.

1 5,-; t/m 3 jaar gratis).

GRATIS

Disney® Parken en Disney®

Service; je aankopen worden gratis afgeleverd in je hotel.

3=2: één dag en één nacht gratis (code FDIV9HU)

binnen 11/02-10/03 en geniet van een gratis nacht inclusief ontbijt en een gratis dag toe-gang tot beide Disney® Parken!3=2 geldt ook op losse nacht-

prijzen.

Prijsinformatie

Inbegrepen: verbruik water, gas en elektriciteit; wekelijkse wissel bedlinnen en handdoeken; eindschoonmaak.

Ter plaatse te betalen: verblijfsbelasting: ca. 1,10 p.p. per nacht; huisdier(en): één hond toegestaan, ca. 1 8,- per nacht (bij reservering opgeven).

27

© D

isney

Page 28: Disney Zomer 2012

VOORDELIG en in de buurt

van Disneyland® ParisHotels, campings, appartementen en woningen

metro

MONEYSAVERS

NOVOTEL COLLÉGIENCollégien/Marne-la-Vallée

PRIJS PER PERSOON PER NACHT

Kamer met ontbijtTYPES 050 850

2PK 1PKFDIH65N29/03-01/04 42 8201/04-04/11 55 10804/11-08/11 42 82Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

Losse tickets, zie pagina 5.

Algemeen: Dit comfortabele hotel met vernieuwde kamers is perfect gelegen om naast de Disney® Parken de omgeving van Parijs te ontdekken.Ligging: op ca. 14 km van Disney-land® Paris.Faciliteiten:

videospelletjes.

Kinderkorting: extra bed t/m 15 jaar gratis. Gratis nachten: 50% korting op de derde nacht bij verblijf van min. 3 nach-ten binnen 02/04-03/11 bij aankomst op vrijdag of zaterdag.

Kortingen

Parkeren: beveiligd parkeerterrein (gratis).Kamers: modern ingericht met tele-foon, tv, draadloos internet (tegen betaling), airconditioning, koffi e- en theezet faciliteiten, minibar en

droger. Apart toilet.Type 050: 2-4 persoonskamer.Type 850: 1-persoonskamer.

Prijsinformatie

Inbegrepen: kinderbed (bij reservering opgeven).

Ter plaatse te betalen: verblijfsbelasting: ca. 1 1,- per nacht; kinderen t/m 12 jaar gratis; huisdier(en): één hond toegestaan, ca. 1 10,- per nacht.

KINDEREN T/

M 15 JA

AR GRATIS

MONEYSAVERS

28

© D

isn

ey

Page 29: Disney Zomer 2012

Algemeen: Op 12 km van Disneyland® Paris ligt, omgeven door een prachtig aangelegde 18-holes golfbaan, Domaine de la

hier uitstekend vermaken op de tennis baan of in het grote open-luchtzwembad.Ligging: op enkele kilometers van Crécy. Ca. 12 km van RER-station (metro) waarmee je binnen korte tijd in Disneyland® Paris bent.Faciliteiten:taurant (ontbijtbuffet) met terras

luchtzwembad (ca. 5x10 m) met lig-stoelen (open begin mei-eind sept.)

Parkeren: voldoende parkeer-gelegen heid.Tegen betaling:

verplicht; sterk gereduceerd tarief.

la-Valléé/Chessy. Accommodatie: comfortabel inge-richt en voorzien van een woon-kamer met tweepersoonsslaapbank of een tweepersoonsbed, eethoek, draadloos internet (gratis), lcd-tv en telefoon. Kitchenettte met twee keramische kookplaten, koelkast, magnetron, koffi ezetapparaat en

toilet.Type 100: 2-3 persoonsstudio, opp. ca. 40 m². Extra bed (kind t/m 14 jaar) kan bijgeplaatst worden.Type 200: 2-4 persoonsapparte-ment, opp. ca. 45 m². Slaapkamer met een tweepersoonsbed.Type 300: 2-6 persoonsapparte-ment, opp. ca. 60 m². Twee twee-persoonsslaapkamers. Soms i.p.v. een slaapkamer een open slaapver-dieping met een tweepersoonsbed of twee eenpersoons bedden.

DOMAINE DE LA BRIECrécy-la-Chapelle

PRIJS PER WONING PER NACHT

Logies alleenTYPES 100 200 300

1KA 2KA 3KAFIFH52N01/01-30/03 85 106 12130/03-14/07 111 138 15714/07-11/08 115 143 16311/08-18/08 113 142 16118/08-25/08 112 140 15925/08-13/10 111 138 15713/10-01/01 85 106 121Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

Prijsinformatie

Inbegrepen: kinderbed en -stoel (bij reservering opgeven).

Ter plaatse te betalen: verblijfsbelasting: 1 1,10 per nacht; kinderen t/m 12 jaar gratis.

Vroegboekkorting: 10% korting indien je boekt t/m 30 dagen voor aankomst.

Kortingen

Volwassenen: € 9,50 per persoon per nacht; kinderen t/m 12 jaar gratis. (ter plaatse te betalen en bij reservering opgeven).

Ontbijt

Losse tickets, zie pagina 5.

MONEYSAVERS

29

© D

isney

Page 30: Disney Zomer 2012

PRIJS PER KAMER PER NACHT

Kamer met ontbijtTYPES 050 150 200 250 800

2PK 4PK 5PK 3PK 1PKFDIH85N29/03-01/04 72 124 175 92 6501/04-08/11 84 151 187 111 77Toeslag per persoon per nacht: halfpension: € 26,30. Kinderenvan 0 t/m 3 jaar: gratis, van 4 t/m 11 jaar: € 15.

Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

PRIJS PER PERSOON PER NACHT

Kamer met ontbijtTYPES 100 200 300 800

2PK 3PK 4PK 1PKFDIH60N29/03-01/04 48 48 48 7201/04-31/10 53 53 53 7231/10-08/11 48 48 48 72Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

Algemeen: een comfortabel hotel. Zowel Parijs als Disneyland® Paris zijn in ca. 20 minuten te bereiken. Dit hotel ligt ook gunstig om de omgeving van Parijs te verkennen, zoals bijvoorbeeld het middeleeuw-se stadje Provins.Ligging: ca. 3 km van het centrum van het dorp Pontault-Combault waar je diverse kleinere winkels en een winkelcentrum vindt. Ca.

23 km van Parijs en ca. 18 km van Disneyland® Paris. Op ca. 5 km ligt de RER-lijn A naar Disneyland® Paris en op ca. 2 km vind je een trein-station dat een directe verbinding heeft met Gare de l’Est in Parijs. Er rijdt tussen 7.00 en 22.00 uur een gratis shuttlebus naar het RER-station in Lognes.Faciliteiten:

SAPHIR HOTELPontault-Combault

Prijsinformatie

Inbegrepen: verblijfsbelasting.

Huisdier(en): niet toegestaan.

Losse tickets, zie pagina 5.

Losse tickets, zie pagina 5.

Gratis nachten: 4=3 Verblijf binnen 23/07-03/09. Bij verblijf van 2 nachten 50% korting op de 2e nacht binnen 23/07-03/09 en 29/10-08/11.Deze kortingen zijn niet met elkaar te combineren.

Kortingen

Algemeen: een modern en comfor-tabel hotel op zeer korte afstand van Disneyland® Paris. Hotel Tulip Inn Marne la Vallée is gelegen

Saint-Georges, vanwaar je in ca. 5 minuten bij Disneyland® Paris bent.

centrum van Parijs.Ligging: ca. 6 km van Disneyland® Paris en ca. 30 km van Parijs. Het hotel ligt in een residentiële wijk met rondom allerlei winkels, restau-rants en bars.

Faciliteiten:

carte-restaurant (ontbijtbuffet) en

Parkeren: parkeergarage ca. 1 7,- per nacht.Tegen betaling:automaat.Kamers: modern en goed ingericht. Ze zijn voorzien van tv (satelliet-ontvangst), telefoon, airconditio-ning, bad of douche, föhn en apart toilet. Drie- en vierpersoonskamers beschikbaar; derde en vierde per-

soon max. 16 jaar.Type 100: 2-persoonskamer.Type 200: 3-persoonskamer, max. 1 kind t/m 16 jaar toegestaan. Type 300: 4-persoonskamer, max. 2 kinderen t/m 16 jaar toegestaan.Type 800: 1-persoonskamer.

HOTEL TULIP INN MARNE-LA-VALLÉE

Prijsinformatie

Inbegrepen: verblijfsbelasting; kinderbed bij reservering opgeven.

Huisdier(en): niet toegestaan.

Kinderkorting: extra bed: t/m 16 jaar gratis.

Kortingen

KINDEREN T/

M 16 JA

AR GRATIS

“Le Canadel” (zaterdag en zondag

Parkeren: voldoende gratis parkeer-gelegenheid. Tegen betaling: garage (ca. 1 5,- per nacht; het is niet mogelijk van te voren te reserveren).Tegen betaling:

Kamers: goed ingericht en voor-zien van tv (satellietontvangst), telefoon, airconditioning, badkamer met bad en een apart toilet.Type 050: 2-persoonskamer.Type 150: 4-persoonskamer.Type 200: 5-persoonssuite bestaan-de uit twee kamers die middels een schuifwand van elkaar te scheiden zijn (vijfde bed is een opklapbed).Type 250: 3-persoonskamer.Type 800: 1-persoonskamer (op aanvraag).

MONEYSAVERS

30

© D

isn

ey

Page 31: Disney Zomer 2012

Algemeen: résidence met 152 appartementen, heel gunstig gele-gen ten opzichte van het winkel-centrum Val d’Europe.Ligging: in de wijk Val d’Europe op ca. 10 km van Disneyland® Paris en ca. 30 km van Parijs. Op 100 m loopafstand ligt de ingang van het RER station, met de trein ben je in ca. 40 min in Parijs. Faciliteiten:

RÉSIDHOME PRESTIGE VAL D’EUROPEMontevrain

Parkeren: voldoende. Tegen beta-ling: garage; ’s nachts afgesloten (ca. 1 10,- per nacht).Tegen betaling: wasmachines.Accommodatie: modern ingericht en voorzien van kluisje, telefoon, LCD televisie met dvd, vanaf twee-kamerappartementen twee LCD toe-stellen, gratis internet aansluiting. Kitchenette met twee keramische

kookplaten, magnetron, kleine vaat-wasser, koelkast, koffi ezetapparaat,

bad, föhn, handdoekendroger en toilet. Soms met een balkon.Type 100: studio (1-2 pers.): opp. ca. 25 m². Woon/slaapkamer met tweepersoonsslaapbank. Type 200: tweekamerappartement (2-4 pers.): opp. 35 m². Als studio, maar met een extra slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee een-persoonsbedden.Type 300: tweekamerappartement (2-5 pers.): opp. 40 m²: Als type 200, maar met een extra slaapplaats in de woonkamer. Type 400: tweekamerappartement (4-6 pers.): opp. 46 m². Als type 200, maar met een slaaphoek met een stapelbed en een extra bad-kamer met douche.

PRIJS PER WONING PER NACHT

Logies alleenTYPES 100 200 300 400

1KA 2KA 2KA 2KAFDIV93N29/03-07/04 88 97 102 13007/04-10/04 118 132 146 17410/04-28/04 97 104 111 11828/04-02/05 118 132 146 17402/05-05/05 97 104 111 11805/05-09/05 118 132 146 17409/05-17/05 97 104 111 11817/05-21/05 118 132 146 17421/05-26/05 97 104 111 11826/05-29/05 118 132 146 17429/05-01/07 97 104 111 11801/07-03/09 118 132 146 17403/09-05/11 97 104 111 11805/11-08/11 88 97 102 130Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

PRIJS PER WONING PER NACHT

Logies alleenTYPES 100 200 300

1KA 2KA 3KAFIFV1AN29/03-06/04 88 110 16406/04-09/04 142 173 25209/04-15/05 124 151 22215/05-20/05 142 173 25220/05-10/06 124 151 22210/06-16/06 142 173 25216/06-01/07 124 151 22201/07-01/09 142 173 25201/09-19/09 124 151 22219/09-22/09 142 173 25222/09-17/10 124 151 22217/10-08/11 142 173 252Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

Losse tickets, zie pagina 5.

Prijsinformatie

Inbegrepen: verwarming; airconditioning; verbruik elektriciteit, gas en water; bed- en huishoudlinnen, handdoeken (wekelijkse wissel); eindschoonmaak.

Ter plaatse te betalen: verblijfsbelasting 1 1,50 p.p.p.n.; huisdier(en): één hond toege-staan, kleine hond onder de 5 kg ca. 1 5,- per nacht en hond boven de 5 kg. ca. 1 10,- per nacht; kinderbed ca. 1 10,- per verblijf (bij reservering opgeven); extra wissel bedlin-nen: 1-pers. bed ca. 1 12,- en 2 pers. bed ca. 1 15,-; extra schoonmaak: ca. 1 35,-/1 45,-; waarborgsom: 1 250,- (creditcard of cash).

Ter plaatse kun je ontbijt bij-boeken. Continentaal buffet w 15,- p.p.; kinderen t/m 12 jaar w 7,50.

Verblijfskorting 20% korting bij verblijf van min. 3 nachten binnen 06/04-08/11.Vroegboekkorting20% korting bij verblijf binnen 06/04-08/11. indien je boekt t/m 60 dagen voor aankomst;

KortingenLosse tickets, zie pagina 5.

PARK & SUITES PRESTIGE VAL D'EUROPEMontévrain

Ter plaatse kun je ontbijt bijboe-ken. Volw: w 14,- p.p. en kinderen t/m 12 jaar w 9,-.

Algemeen: een viersterren accomo-datie omringd door meer dan een

drukke dag in het Park kun je heer-lijk ontspannen in het nieuwe 2000 m² Spa Aquatonic® (tegen beta-ling), gelegen vlak bij het hotel.

Prijsinformatie

Inbegrepen: kinderbed (bij reservering opgeven); eindschoonmaak; energieforfait; bedlinnen en handdoeken.

Ter plaatse te betalen: verblijfsbelasting: ca. 1 1,50 p.p.p.n.; huisdier(en), één hond toegestaan, ca. 1 8,- per hond per nacht.

Huishoudlinnen: zelf meenemen.

Faciliteiten: receptie.Parkeren: garage, ca. 1 13,- per nacht.Tegen betaling: draadloos internet.Accommodatie: de elegante suites bieden een moderne badkamer, een fl atscreen-tv en een volledig uitge-ruste keuken. Type 100: woon/slaapkamer met tweepersoonsbed of twee een persoonsbedden. Type 200: Ingericht als type 100 maar met extra slaapkamer met tweepersoonsbed.Type 300: Ingericht als type 200 maar met extra slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

Gratis nachten: 3=2 bij verblijf binnen 29/03-07/04 en 05/11-08/11.50% korting op de tweede nacht bij ver-blijf binnen 29/03-07/04 en 05/11-08/11.

Kortingen

MONEYSAVERS

31

© D

isney

Page 32: Disney Zomer 2012

Algemeen: een comfortabel drie-sterrenhotel, gelegen tussen Parijs en Disneyland® Paris.Ligging: bij een groot overdekt winkelcentrum, ca. 6 km van de

Parijs). Het RER-metrostation ligt

ben je in hartje Parijs en binnen ca. 30 minuten in Disneyland® Paris. Er is tevens een directe verbinding met

Thalys aankomt.Faciliteiten:

buffet; het restaurant is gesloten op vrijdagavond, zaterdag en zon-

Parkeren: tegen betaling: garage (ca. 1 10,- per dag; op ca. 250m van het hotel).Tegen betaling:lijkheden.Kamers: ruim en comfortabel inge-

HOTEL MERCURE FONTENAY-SOUS-BOIS

PRIJS PER PERSOON PER NACHT

Kamer met ontbijtTYPES 100 800

2PK 1PKFDIH61N29/03-01/04 36 3401/04-07/05 40 3907/05-13/07 48 4613/07-03/09 36 3403/09-26/10 40 3926/10-08/11 36 34Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

Prijsinformatie

Inbegrepen: kinderbed (bij reservering opgeven).

Ter plaatse te betalen: Huisdier(en): één hond toegestaan (niet toegestaan in de Disney Parken), ca. 1 10,- per nacht (bij reservering opgeven); verblijfsbelasting: ca. € 0,90 per persoon per nacht.

Kinderkorting: extra bed: t/m 16 jaar gratis.Prijs extra bed: 1 20,-

Kortingen

Losse tickets, zie pagina 5.

KINDEREN T/

M 16 JA

AR GRATIS

richt en voorzien van (satelliet)tv, telefoon, airconditioning, föhn, bad of douche en toilet.Type 100: 2-4 persoonskamer (max. 2 volw. en 2 kinderen t/m 16 jaar).Type 800: 2-persoonskamer voor alleengebruik.

CAMPANILE HOTEL BUSSY SAINT GEORGES

Algemeen: vrij nieuw comforta-bel hotel, op korte afstand van Disneyland® Paris. Het hotel is onderdeel van de bekende Campanile hotelketen.Ligging: gelegen aan de rand van

A4 richting Disneyland® Paris. De afstand tot Disneyland® Paris is ca. 10 km en Parijs ca. 30 km. Het RER-station ligt op ca. 400 m.Faciliteiten:

kinder speeltuin.

Parkeren: voldoende, bewaakt.Kamers: goed ingericht en voorzien van telefoon, TV, airconditioning, koffi e- en theezetfaciliteiten.

en fôhn. Type 100: 2-3 persoonskamer geschikt voor max. 2 volw. en 1 kind t/m 12 jaar.Type 200: 2-3 persoonskamer.Type 250: 2-4 persoons familiekamer.Type 800: 1-persoonskamer.

PRIJS PER WONING PER NACHT

Kamer met ontbijtTYPES 100 200 250 800

2PK 2PK 2PK 1PKFDIH73N29/03-08/11 76 83 95 70Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

Losse tickets, zie pagina 5.

Gratis nachten: 3=2 Verblijf binnen 16/07-10/09.4=3 Verblijf binnen 29/03-08/11.50% korting op de 3e nacht bij verblijf van minimaal 3 nachten.Deze kortingen gelden niet over bijko-mende kosten.

Kortingen

Prijsinformatie

Prijs extra bed: kinderen van 3 t/m 12 jaar 1 6,- per nacht.

Inbegrepen: verblijfsbelasting; kinderbed (bij reservering opgeven); Ter plaatse te betalen: huisdier(en): 1 kleine hond toege-staan, ca. € 5,- per nacht (bij reservering opgeven).

MONEYSAVERS

32

© D

isn

ey

Page 33: Disney Zomer 2012

PRIJS PER WONING PER NACHT

Kamer met ontbijtTYPES 100 200 300 800

2PK 3PK 4PK 1PKFDIH72N29/03-08/11 76 83 95 70Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

Losse tickets, zie pagina 5.

Algemeen: een prima hotel dat behoort tot de Kyriad-hotelgroep.Ligging: ca. 100 m van het RER-metrostation Torcy en ca. 50 m van een groot winkelcentrum. Disneyland® Paris ligt op ca. 18 km en Parijs op ca. 25 km.Faciliteiten:

op zaterdag en zondag).Parkeren: voldoende, bewaakt.Kamers: goed ingericht en voor-zien van telefoon, TV, koffi e- en theezetfaciliteiten, airconditioning, bad of douche, föhn en toilet.

Type 100: 2-3 persoonskamer. Geschikt voor max. 2 volw. en 1 kind t/m 12 jaar.Type 200: 3-persoonskamer.Type 300: 4-persoonskamer.Type 800: 1-persoonskamer.

KYRIAD HOTEL TORCYTorcy

Prijsinformatie

Prijs extra bed: kinderen van 3 t/m 12 jaar 1 6,- per nacht (in type 100).

Inbegrepen: verblijfsbelasting; kinderbed (bij reservering opgeven); huisdier(en): één kleine hond toegestaan (bij reservering opgeven).

Essenties aanvragen niet mogelijk.

Gratis nachten:4=3 bij verblijf binnen 29/03-08/11.50% korting op de 3e nacht bij verblijf van min. 3 nachten bij verblijf binnen 16/07-10/09.Kinderkorting: extra bed: t/m 2 jaar gratis.

Kortingen

Losse tickets, zie pagina 5.

Algemeen: Hotel Dolce Chantilly is een luxe viersterrenhotel op slechts 30 minuten rijden van Parijs en Disneyland Paris. Het hotel is prachtig gelegen, omgeven door water en te midden van het Forêt de Chantilly. Dit is een ideale plek om de luxe van de prachtige 18-holes golfbaan en de gastronomische keuken te combineren met een paar dagen Disneyland Paris.Ligging: Het wereldberoemde Château de Chantilly ligt op wandel-afstand van het hotel en op het

hotelterrein ligt de 18-holes Golf de Dolce Chantilly. Disneyland Paris bereik je in een half uur met de auto.Faciliteiten:

Parkeren: voldoende.Kamers: volledig gerenoveerd en van modern design voorzien. De kamers hebben als toevoeging een balkon en kijken uit over de golf-

DOLCE CHANTILLYChantilly

Prijsinformatie

Inbegrepen: kinderbed (bij reservering opgeven).

Ter plaatse te betalen: verblijfsbelasting: 1 1,50 per persoon per nacht.

Kinderkorting: extra bed: t/m 12 jaar gratis.Gratis nachten: elke 2e nacht 50% korting bij verblijf binnen 29/03-30/04, 06/07-20/08 en 26/10-08/11.3=2 Verblijf binnen 29/03-30/04, 06/07-20/08 en 26/10-08/11.Kortingen zijn niet te combineren en gelden niet over bijkomende kosten.

Kortingen

PRIJS PER PERSOON PER NACHT

Kamer met ontbijtTYPES 100 200 300 400 800

2PK 2PK 2PK 2PK 1PKFIFH38N29/03-31/03 82 94 148 178 13031/03-30/04 86 98 152 182 13430/04-19/05 96 108 163 193 14519/05-26/05 98 110 165 195 14626/05-02/06 99 111 167 198 14802/06-30/06 100 113 169 200 15030/06-07/07 99 111 167 198 14807/07-11/08 90 103 159 191 14111/08-21/08 89 101 158 189 13921/08-25/08 100 113 169 200 15025/08-20/10 98 110 165 195 14620/10-08/11 83 95 150 180 132Toeslag per persoon per nacht: halfpension: € 53,80. Kinderenvan 0 t/m 2 jaar: gratis, van 3 t/m 12 jaar: € 22,50.

Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimumverblijfvan 1 nacht.

baan of het bos. Hiernaast beschik-ken zij over een regen douche en verwarmde spiegels.Type 100: 2-3 persoonskamer Forêt opp. ca. 21 m2 (max. 2 volw. en 1 kind t/m 16 jaar).Type 200: 2-3 persoonskamer Golf opp. ca. 30 m2 (max. 2 volw. en 1 kind t/m 16 jaar).Type 300: 2-4 persoons juniorsuite opp. ca. 35 m2 (max. 2 volw. en 2 kinderen t/m 12 jaar).Type 400: 2-4 persoons suite opp. ca. 60 m2 max. 2 volw. en 2 kinde-ren t/m 12 jaar).Type 800: 1-persoonskamer.

KINDEREN T/

M 12 JA

AR GRATIS

MONEYSAVERS

33

© D

isney

Page 34: Disney Zomer 2012

Algemeen: comfortabele sta-caravans op korte afstand van Disneyland® Paris. Le Soleil de Crécy is bovendien een prima uit-valsbasis voor een dagje Parijs of een dagje winkelen in Val d’Europe, het grootste winkelcentrum van Europa.Ligging: op slechts ca. 15 minuten van Disneyland® Paris en op slechts 40 minuten van het centrum van Parijs. Er is een directe en regelma-tige busverbinding tussen de cam-ping en Disneyland® Paris (m.u.v.

zon- en feestdagen). Supermarkt op ca. 1,5 km.Faciliteiten:

kinderbad (100 m²) met ligbedden (geopend van mei tot september)

jong en oud in juli en augustus.Parkeren: voldoende.Tegen betaling: 1 2,50

Accommodatie: de stacaravans staan verspreid op een goed onder-

toegestaan.Accommodatie: de stacaravans staan verspreid op een goed onder-

toegestaan.Type 100: driekamerstacaravan Titiana (max. 4 volw. en 2 kinde-ren t/m 12 jaar): opp. ca. 23 m². Woon-/slaapkamer met tweeper-soonsslaapbank. Kitchenette met vierpitsgasstel, koelkast en koffi e-zetapparaat. Twee slaapkamers met

met douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair.Type 200: vierkamerstacaravan Super Cordelia (max. 6 volw. en 2 kinderen t/m 12 jaar): opp. ca. 32 m². Woon-/slaapkamer met eethoek,

CAMPING LE SOLEIL DE CRÉCYCrécy-la-Chapelle

Prijsinformatie

Inbegrepen: bedlinnen; verbruik water, gas, elektriciteit en verwarming.

Ter plaatse te betalen: verblijfsbelasting: ca. 1 1,10 p.p. per dag, kinderen t/m 12 jaar gratis; kinderbed en -stoel: ca. 1 15,- per stuk per week. (bij reservering opgeven); hand-doeken: zelf meenemen of te huur, ca. 1 1,50 per stuk; huishoudlinnen: zelf meenemen of te huur: ca. 1 1,50 per stuk; eindschoonmaak: ca. 1 35,- (type 100), ca. 1 45,- (type 200) (verplicht).

Huisdier(en): niet toegestaan; extra tentje: niet toegestaan.

Gratis nachten: 7=6 / 14=10 Verblijf binnen 31/03-27/04.Vroegboekkorting: 10% korting indien je boekt vóór 2 maart 2012.Kortingen zijn niet te combineren engelden niet over bijkomende kosten.

Kortingen

PRIJS PER TYPE PER NACHT

Logies alleenTYPES 100 200

3KS 4KSFDIV06N31/03-28/04 65 8528/04-05/05 85 10505/05-23/06 65 8523/06-07/07 85 10507/07-18/08 110 13518/08-01/09 85 10501/09-13/10 65 8513/10-27/10 75 95Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimum-verblijf van 2 nachten.

Losse tickets, zie pagina 5.

BUSVERBINDIN

G MET D

ISNEYLAND

radio, cd-speler en twee eenper-soonsslaapbanken. Kitchenette met vierpitsgasstel, koelkast met vriesvak, magnetron, koffi ezetappa-raat en waterkoker. Slaapkamer met tweepersoonsbed en twee slaapka-mers met twee eenpersoonsbedden.

Terras met tuinmeubilair.

MONEYSAVERS

34

© D

isn

ey

Page 35: Disney Zomer 2012

Losse tickets, zie pagina 5.

Ligging: ca. 55 km van Parijs en ca. 20 km van Disneyland® Paris.Faciliteiten:

baan, lagune zwembad verbonden met een gedeeltelijk overdekt

speelhal met tafeltennis tafels en speelautomaten.Parkeren: parkeerplaats bij de sta-caravan.Tegen betaling:

in juli en augustus (alleen in groepsverband).

Type 100:(max. 4 volw. en 2 kinderen t/m 14 jaar) opp. ca. 27 m². Woon-/slaapka-mer met een tweepersoonsslaapbank. Slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met drie eenper-soonsbedden. Keuken met vier gas-pitten, magnetron en koelkast met een groot vriesvak. Douche en toilet. Apart toilet.Type 200: vierkamerstacaravan Waikiki (max. 4 volw. en 2 kinde-ren t/m 14 jaar): opp. ca. 32 m². Slaapkamer met tweepersoonsbed en twee slaapkamers met twee eenper-soonsbedden. Keuken met vier gas-pitten, magnetron en koelkast met een groot vriesvak. Douche en toilet. Apart toilet.

CAMPING LE CHÊNE GRISPommeuse Prijsinformatie

Inbegrepen: verbruik water, gas, elektrici-teit en verwarming.

Ter plaatse te betalen: volgens plaatselijk tarief; bedlinnen: zelf meenemen of te huur, 1-pers.bed ca. 1 7,- per wissel, 2-pers.bed ca. 1 10,- per wissel; babyset: (kinderbed, -bad en -stoel): ca. 1 4,50 per set per nacht; eindschoonmaak: zelf doen of laten doen; ca. 1 50,-; waarborgsom: 1 150,-.

Huisdier(en): niet toegestaan; huishoudlinnen en handdoeken: zelf meenemen.

Gratis nachten: 4=3 Verblijf binnen 31/03-07/07 en 25/08-04/11. 7=5 Verblijf binnen 31/03-07/07 en 25/08-04/11.14=7 Verblijf binnen 31/03-07/07 en 25/08-04/11.

Kortingen

Algemeen: een prima camping, ideaal gelegen op slechts ca. 18 km van het beroemde Disneyland® Paris en op ca. 35 km van Parc Astérix. De camping is ruim opgezet met veel groen. Ideaal om een bezoek aan Parijs, Disneyland® Paris en te combineren met een heerlijke luier-vakantie aan het zwembad.Ligging: direct gelegen aan de rivier de Marne. Ca. 18 km van het beroemde Disneyland® Paris. Parijs ligt op ca. 50 km. Je kunt in de omgeving diverse tochtjes maken naar kastelen en historische plaats-

Faciliteiten:

maaltijden (juli/aug. en school-

(25x12 m; open van 01/05-15/09;

Marne (zwemmen verboden)

Parkeren: bij de stacaravan.Tegen betaling:

Type H51: driekamerstacaravan Happy Camp Standaard (max 5 volw. en 1 kind t/m 12 jaar): opp. ca. 25 m². Modern ingerichte, com-fortabele stacaravan met woon-/slaapkamer met een eenpersoons-bedbank. Volledig ingerichte keuken

CAMPING LE VILLAGE PARISIENVarreddes

Gratis nachten: 7=4 Verblijf binnen 29/03-28/04 en 08/09-30/10.7=5 Verblijf binnen 06/05-19/05 en 09/06-23/06.7=6 Verblijf binnen 28/04-06/05, 19/05-09/06 en 01/09-08/09.Vroegboekkorting: 1 25,- korting per week indien je boekt vóór 31 januari 2012.Kortingen zijn te combineren en geldenniet over bijkomende kosten.

Kortingen

met vier gaspitten en een koelkast. Verwarming. Slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapka-mer met twee eenpersoonsbedden en een hoogslaper voor een kind t/m 12 jaar. Dekens en kussens zijn

toilet. Tuinmeubilair, twee ligstoe-len en een parasol.Bijzonderheden: Minderjarigen zijn alleen toegestaan onder begeleiding van tenminste één van de ouders.

voor bestemde plaatsen. Gezien het familiale karakter van de camping zijn groepen jongeren (t/m 21 jaar) en groepen van alleen mannen of vrouwen alleen op aanvraag toege-

staan. In juli en augustus kunt u gebruikmaken van een bustransfer die vanaf de camping rechtstreeks naar Disneyland® Paris rijdt (ca. 1 5,- p.p. per rit).

PRIJS PER TYPE PER NACHT

Logies alleenTYPES H51

3KSFIFS14N23/03-19/05 3919/05-26/05 4926/05-23/06 5423/06-30/06 6130/06-07/07 6907/07-11/08 9711/08-18/08 8218/08-25/08 5825/08-01/09 4901/09-30/10 39Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimum-verblijf van 3 nachten, behalve periode(s) 07/07-08/09 meteen minimum van 7 nachten.

PRIJS PER TYPE PER NACHT

Logies alleenTYPES 100 200

3KS 4KSFIFV30N31/03-28/04 54 6228/04-05/05 95 10505/05-16/05 54 6216/05-20/05 94 10420/05-25/05 54 6225/05-02/06 68 7602/06-16/06 64 7216/06-30/06 78 8830/06-07/07 109 11907/07-14/07 119 13414/07-18/08 130 14418/08-25/08 99 11925/08-01/09 88 9701/09-13/10 53 6813/10-27/10 64 7627/10-04/11 63 75Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met eenminimumverblijf van 2 nachten.

Prijsinformatie

Inbegrepen: verbruik gas, water en elektri-citeit; verwarming.

Ter plaatse te betalen: verblijfsbelasting: volgens lokaal tarief; kinderbed en -stoel: ca. 1 2,- per stuk per nacht (op aanvraag); bedlinnen en handdoeken: zelf meenemen of te huur voor 1 pers. 1 12,- per set en voor 2 pers. 1 18,- per set (bij reservering opgeven); familieset (1 x tweepersoonsbedlinnen, 2 x eenpersoons-bedlinnen, 4 handdoeken en 4 strand lakens): 1 55,- per set (bij reservering opgeven); strandset (2 strandlakens): 1 10,- per set (bij reservering opgeven); eindschoonmaak: je dient de staca-ravan schoon achter te laten, zo niet wordt er 1 30,- op de waarborgsom ingehouden; waarborgsom: 1 100,- (contant).

Huisdier(en): niet toegestaan; huishoudlin-nen: zelf meenemen; extra tentje: niet toege-staan; essenties: aanvragen niet mogelijk.

Losse tickets, zie pagina 5.

MONEYSAVERS

35

© D

isney

Page 36: Disney Zomer 2012

Algemeen: een ideale uitvals-basis voor een bezoek aan Parijs en Disneyland® Paris. Het dorpje Maisons-Laffi tte op zich is al de moeite waard te bekijken. Het bezit een prachtig kasteel uit de 17e eeuw.Ligging: de camping ligt op een langgerekt eiland in de Seine, ten noordwesten van Parijs. Ongeveer 10 minuten lopen van het station waar je de trein of de metro neemt naar het hartje van Parijs of naar Disneyland® Paris brengt. De auto

heb je niet nodig.Faciliteiten:

Parkeren: bij de stacaravan.Tegen betaling:

(ca. 1sportcentrum dat tegen de camping aan ligt.Accommodatie: de stacaravans staan bij elkaar op een apart gedeelte van de camping.

CAMPING INTERNATIONAL DE MAISONS-LAFFITTEMaisons-Laffi tte

Type 200: driekamerstacaravan (min. 2 max. 4 pers.): opp. ca. 28 m². Woon-/slaapkamer met eet-hoek die kan worden omgebouwd tot een 2-persoonsbed. 2 slaapka-mers: 1 met 2-persoonsbed en 1 met drie 1-persoonsbedden. Keuken met 4 pitsgasstel en koelkast.

Type 300: opp. ca. 30 m². Woon-/slaapkamer met eethoek die kan worden omgebouwd tot een 2-per-soonsbed. 3 slaapkamers: 1 met 2-persoonsbed en 2 met elk twee 1-persoonsbedden. Terras. Keuken met 4 pitsgasstel en koelkast. Losse tickets, zie pagina 5.

Losse tickets, zie pagina 5.

PRIJS PER TYPE PER NACHT

Logies alleenTYPES Y40 Y50 Y60

2KS 3KS 4KSFDIV76N01/01-06/04 35 48 5806/04-28/04 39 51 7428/04-05/05 39 52 7505/05-08/05 39 51 7408/05-16/05 35 48 5816/05-20/05 49 66 7820/05-25/05 35 48 5825/05-28/05 49 66 7828/05-09/06 37 54 6609/06-23/06 35 54 5823/06-30/06 51 68 9630/06-07/07 54 72 10107/07-14/07 70 116 14414/07-28/07 75 122 15328/07-12/08 83 131 16412/08-19/08 75 122 15319/08-26/08 59 103 11626/08-01/09 38 68 7001/09-02/09 37 64 6602/09-23/09 35 39 5823/09-13/10 35 48 5813/10-27/10 35 49 5927/10-01/01 35 48 58Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimum-verblijf van 2 nachten, behalve periode(s) 06/04-08/05 en16/05-20/05 met minimum 3 nachten.

PRIJS PER TYPE PER NACHT

Logies alleenTYPES 200 300

3KS 4KSFIFV75N30/03-28/04 88 10728/04-29/05 96 11929/05-25/06 82 10225/06-02/07 92 11602/07-26/08 103 12726/08-03/09 92 11603/09-01/11 82 102Aankomst en vertrek elke dag mogelijk met een minimum-verblijf van 1 nacht.

Prijsinformatie

Inbegrepen: kinderbed (bij reservering opgeven); verbruik gas, water, elektriciteit en verwarming.

Ter plaatse te betalen: verblijfsbelasting: ca. 1 0,46 p.p. per nacht; t/m 12 jaar gratis; extra auto, tentje of aanhangwagen: ca. 1 2,70 per nacht, in de periode 01/07-26/08 ca. 1 2,90 per nacht; eindschoonmaak: zelf doen of laten doen, ca. 1 23,-; waarborgsom 1 150,-; huisdier(en): één hond toegestaan, ca. 1 3,- per dag (bij reservering op geven)

Huishoudlinnen en handdoeken: zelf mee-nemen.

CAMPING YELLOH! VILLAGE ILE DE FRANCELouan

Algemeen: familicamping in het hartje van het Montaguillon bos. Zeer geschikte ligging als basis voor diverse uitstapjes, zoals een bezoek aan Disneyland® Paris.Ligging: op 80 km van Parijs en 70 km van Disneyland® Paris.Faciliteiten:

gebruik van fi etsen (mountainbikes)

Parkeren: bij de stacaravan.Tegen betaling: kluisje.

Accommodatie: de 54 cottages staan in een bos- en schaduwrijke omgeving.Type Y40: tweekamerstacaravan (max. 3 pers.): opp. ca. 18 m². Woon-/ slaapkamer met een een-persoonsbedbank. Slaapkamer met

douche met toilet. Kitchenette met koelkast, twee kookplaten en mag-netron. Terras met tuinmeubelen (de oppervlaktes zijn incl. terras).Type Y50: driekamerstacaravan (max. 6 pers.):</custom.colour>

tweepersoonsslaapbank en extra slaapkamer met twee eenpersoons-bedden. Vier gaspitten, verwarming en apart toilet.

Type Y60: vierkamerstacaravan (max. 8 pers.): opp. ca. 35 m². Als

persoonsslaapkamer met twee één-persoonsbedden en met vriezer.Bijzonderheden: een verblijf bij

zorgde vakantie met kwaliteitsser-vice voor jou en de kinderen. Hier kom je écht tot rust.

Prijsinformatie

Inbegrepen: verbruik water, elektriciteit, gas en verwarming.

Ter plaatse te betalen: verblijfsbelasting: ca. 1 0,50 p.p. per nacht, t/m 9 jaar gratis; bedlinnen: zelf meenemen of te huur, ca. 1 10,- per set; babyset (kinderbed- en stoel): binnen 02/04-30/05 ca. 1 4,- per set per nacht, overige perioden gratis; eindschoon-maak: ca. 1 65,-; waarborgsom: 1 150,-; huisdier(en): één hond toegestaan, ca. 1 4,- per nacht (bij reservering opgeven)

Huishoudlinnen en handdoeken: zelf mee nemen; extra tentje: niet toegestaan; essenties: aanvragen niet mogelijk.

Vroegboekkorting: 10% korting indien je boekt vóór 1 januari 2012 bij verblijf binnen 06/04-08/11.Verblijfskorting: 10% korting bij een verblijf van min. 10 nachten binnen 29/03-30/06.Kortingen zijn te combineren en gelden niet over bijkomende kosten.

Kortingen

Kinderen t/m 11 jaar (één per reser-vering) ontvangen bij een verblijf van min. 7 nachten binnen 02/04-30/04, 09/05-02/07 en 29/08-26/09 een gratis toegangskaartje (1 dag/1 Park) voor Disneyland® Paris.

Gratis nachten: 7=5 Verblijf binnen 30/03-01/07 en 26/08-01/11.

Kortingen

MONEYSAVERS

36

© D

isn

ey

Page 37: Disney Zomer 2012

Met de Thalys of TGV naar ParijsWelkom aan boord

THALYS OVER HSL RECHTSTREEKS NAAR PARIJSIn slechts 3.18 uur rechtstreeks van Amsterdam CS naar Parijs. Daarnaast rijdt Thalys nu maar liefst 9 keer per dag naar Paris Gare du

Rotterdam CS kan ook.

gemakkelijk met de RER naar Disneyland Paris.

THALYS, ZONDER VERKEERS-DRUKTE

Snelheid is niet de enige troef van deze treinen. Ook comfort en service aan boord staan hoog in het vaandel. Zin om iets te eten of drinken? Dan kun je terecht in het bar/buffet-rijtuig. Reizigers in de 1e klas ontvangen tijdens de reis een krant, een welkomstdrankje én een lichte maaltijd. De prijs van je ticket omvat zowel het vervoer als de toewijzing van de gereserveerde zitplaats.

TGV

Zitplaatsreservering inclusief: verplicht

Standard Rit 2 o.b.v. 2e klas:

1 159 p.p. Kinderen 4 t/m 11 1 53

Standard Rit 1 o.b.v. 2e klas:

1 187 p.p. Kinderen 4 t/m 11 1 67

Standard Rit 2 o.b.v. 1e klas:

1 254 p.p. Kinderen 4 t/m 11 1 86

Standard Rit 1 o.b.v. 1e klas:

1 308 p.p. Kinderen 4 t/m 11 1 112

Kinderen: 0 t/m 3 jaar: gratis.

Dagelijks kan vanaf elk station

Disneyland® Paris gereisd worden

Midi. Daar stap je op de TGV die je binnen 2 uren rechtstreeks naar het Station Marne La Vallée/Chessy brengt.

Ook de TGV kent twee service-niveaus: 1e en 2e klasse. Het reizen in de 1e klasse biedt meer zitcom-fort met bredere stoelen en meer beenruimte.

TGV

THALYS NAAR PARIJS

Zitplaatsreservering inclusief: verplicht

Standard Rit 4 o.b.v. 2e klas: 1 125 p.p.

Standard Rit 3 o.b.v. 2e klas: 1 154 p.p.

Standard Rit 2 o.b.v. 2e klas: 1 180 p.p.

Standard Rit 2 o.b.v. 1e klas: 1 265 p.p.

Standard Rit 1 o.b.v. 2e klas: 1 227 p.p.

Standard Rit 1 o.b.v. 1e klas: 1 326 p.p.

Kinderen: 0 t/m 3 jaar: gratis, 4 t/m 11 jaar: betalen

1 45 p.p. per retour o.b.v. 2e klas of 1 52 p.p.

o.b.v. 1e klas

Opmerking: Voor Rit 4 geldt 100% kosten bij wijziging of

annulering.

37

©D

isney - ©

Disn

ey/Pixar

©D

isney

Page 38: Disney Zomer 2012

Praktische informatieVoor alle gasten

OPGELETTachtig procent van de attracties is overdekt en de meeste voorzieningen zijn beschermd tegen slecht weer. Echter, het is mogelijk dat bepaalde

attracties, parades, vuurwerk en shows door weersomstandigheden of technische problemen voor een bepaalde tijd niet beschikbaar zijn. Disneyland® Paris biedt hiervoor zijn excuses aan.

BELANGRIJKE MEDEDELING VOOR GEHANDICAPTENAlle door Disneyland® Paris Geselecteerde & Aangesloten Hotels zijn uitgerust met speciaal aangepaste kamers voor mindervalide gasten. Wij raden je aan bij aankomst te informeren naar de voor

je geholpen worden door maximaal drie begeleiders. Om vei-ligheidsredenen is een aantal attracties niet toegankelijk voor mindervaliden. Vraag naar de speciale gids “Disabled Guest Guide” in jouw hotel of in het Disneyland® Park bij City Hall of in het Walt Disney Studios® Park bij Studio Services. Deze gids bevat alle nodige informatie om optimaal van het bezoek te kunnen genieten. Je kunt deze gids ook aanvragen op het volgende adres:

SLECHTZIENDE BEZOEKERSParkgidsen in braille in het Frans en het Engels worden in

City Hall gratis aan de bezoekers ter beschikking gesteld. Een paspoort of identiteitskaart zal worden gevraagd als waarborg.

® Parken toegelaten, met uitzondering van enkele attracties. Vraag in het hotel of in het

Disneyland® Park bij de City Hall of in het Walt Disney Studios® Park bij Studio Services naar de speciale gids, “Disabled Guest Guide” in het Engels. Je kunt deze gids ook aanvragen op het hierboven genoemde adres.

PARKEREN BIJ DE DISNEY® PARKENJe kunt parkeren op de Guest Parking. Vanaf daar kan je de loopband nemen naar de Disney® Parken. Voor een auto betaal je per dag ca. 1 8,- voor een motor ca. 1 4,- en voor een auto met caravan of een camper ca. 1 9,50. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. De gasten die verblijven in de Geselecteerde & Aangesloten Hotels kunnen gratis parkeren.

LA VALLEE® OUTLET SHOPPING VILLAGEEen uniek en volkomen nieuw winkelcentrum in Marne La Vallée, waar het hele jaar door bekende, toonaangevende merken te koop zijn tegen aanzienlijk gereduceerde prijzen. Vooral als het gaat om artikelen uit voorgaande jaren of de laatste exemplaren uit het assortiment. Dagelijks geopend van 10.00 uur – 19.00 uur (RER-A, Station Val d’Europe).

ALTIJD BEREIKBAAR: ZEVEN DAGEN PER WEEK, 24 UUR PER DAGOmdat Vrij Uit veel bestemmingen aanbiedt, is het onmogelijk overal Vrij Uit-medewerk(st)ers te stationeren. Je kunt Vrij Uit in geval van nood of een klacht die ter plaatse niet naar tevredenheid wordt opgelost echter altijd bereiken. Onze afdeling Cliëntenservice is hiervoor tijdens kantoor-uren (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) bereikbaar via telefoon-nummer 023 – 513 513 9via de Vrij Uit-Alarmcentrale (tel. 070 - 314 5001). Uiteraard worden deze telefoonnummers bijgesloten bij de reispapieren.

HUISDIERENIn de Disney® Parken en in de hotels bij Disneyland® Paris zijn huisdieren niet toegestaan (m.u.v. blindengeleide honden). Je kunt je hond in de ken-nel van Disneyland® Paris onderbrengen (ca. 1 8,- per dag of ca. 1 12,- per etmaal, incl. voeding). Je dient je huisdier zelf uit te laten, Disney Cast Members mogen je huisdier niet uitlaten. Het dier dient getatoeëerd te zijn

tant. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud.

“PIQUE-NIQUE INTERDIT”Koelboxen en tassen met etenswaar zijn niet toegestaan in de Disney® Parken. Je kunt ze achterlaten bij het bagagedepot bij de ingang van het Disneyland® Park of het Walt Disney Studios® Park (tegen betaling) en later ophalen om te lunchen op het hiervoor bestemde picknickterrein bui-ten het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park.

GELDAUTOMATENIn het Disneyland® Park, in Main Street, U.S.A.®geldautomaten: één in Liberty Arcade en één in Discovery Arcade. Er zijn ook geldautomaten in Discoveryland en Adventureland. In het Walt Disney Studios® Park is er een geldautomaat bij het restaurant Rendez-vous des Stars en naast Studio Services aan de ingang van het park. O.a. Eurocard-Mastercard en een internationale Visa kaart worden geaccepteerd. In Disney® Village kan je terecht bij het Postkantoor en tussen Discotheek Hurricanes en het Steakhouse.

38

©D

isn

ey -

©D

isn

ey/P

ixar

Page 39: Disney Zomer 2012

Kortingen en reserverenAlle informatie overzichtelijk bijeen

SNEL EN GEMAKKELIJK RESERVERENWAAR EN WANNEER JE HET WIL

balie van het reisbureau, via internet, of telefonisch.

ZET ALLES EVEN OP EEN RIJWanneer je gaat reserveren, zorg dan dat je de volgende gegevens bij de hand heeft:

Vervolgens ontvang je ongeveer 4 weken voor vertrek je voucher/ reserverings bewijs. Dit geef je bij aankomst af op je vakantiebestemming.

accommodatie kunt bereiken. Wacht overigens niet te lang met reserveren. Zeker wanneer je aan het hoogseizoen gebonden bent, want juist de meest favoriete accommodaties zijn snel volgeboekt.

BETALING VAN DE REISSOMWanneer je ruim van tevoren boekt, dien je een aanbetaling te doen en

gehele reissom ineens.De reserveringskosten bedragen 1 15,- per reservering.De bijdrage voor Stichting Calamiteitenfonds Reizen is 1 2,50. Verdere gegevens over betalingen, reserverings-bepalingen en annuleringen lees je

VERZEKERING Wij raden je sterk aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. De kosten hiervoor zijn te overzien en het kan je in geval van problemen een hoop onnodige kosten en ellende besparen.

KORTINGENGratis nachtenDeze korting geldt uitsluitend binnen de periode die bij het logo vermeld staat. je verblijft dan bijvoorbeeld 3 nachten voor de prijs van slechts 2 nachten. De goedkoopste nachten zijn gratis. Als slechts een deel van het verblijf binnen de periode valt, krijg je de korting alleen over dat deel van het verblijf.

VerblijfskortingDeze korting is geldig binnen de periode die bij het logo vermeld staat. Als een deel van het verblijf binnen de periode valt, krijg je de korting alleen over dat deel van het verblijf. Voor alle verblijfskortingen geldt: dat deel van het verblijf waarover je korting krijgt dient binnen de vermelde periode te vallen.

SPELREGELSKortingen gelden over de prijs van de accommodatie, alsmede over de toeslagen, echter niet over bijkomende kosten, tenzij anders

aankomstdag bepalend. Combineren van kortingen is niet mogelijk, tenzij anders vermeld.

OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2011Voorjaars-

vakantie

25-2-2012 t/m 4-3-2012

Midden/Zuid 18-2-2012 t/m 26-2-2012

Meivakantie Alle regio's 28-4-2012 t/m 6-5-2012

Zomervakantie

21-7-2012 t/m 2-9-2012

Voortgezet 14-7-2012 t/m 2-9-2012

Midden 7-7-2012 t/m 19-8-2012

Midden Voortgezet 7-7-2012 t/m 26-8-2012

Zuid 30-6-2012 t/m 12-8-2012

Zuid Voortgezet 30-6-2012 t/m 19-8-2012

Herfstvakantie 20-10-2012 t/m 28-10-2012

Midden/Zuid 13-10-2012 t/m 21-10-2012

internationale organisatie Thomas Cook International AG te Zwitserland (TCI). Uw reisover eenkomst zal dan met TCI worden gesloten en daarop zullen tenminste gelijkwaardige voorwaarden en garanties van toepassing zijn. Indien u na 1 januari 2012 een reis boekt, informeer dan vooraf bij uw reisagent of raadpleeg www.vrijuit-info.nl voor de geldende voorwaarden.

39

©D

isney - ©

Disn

ey/Pixar

Page 40: Disney Zomer 2012

Welkom in La Vallée Village, hét outlet shoppingcentrum dat onderdeel is van Val d’Europe, het grootste overdekte winkelcentrum van Europa! In La Vallée Village, op ca. 5 rij-minuten van de Disney® Parken, tref je meer dan 85 fantastisch A-merken aan die met hoge kortingen (minimaal 33%!) worden verkocht. Wacht dacht je van o.a. Armani, Burberry, Cacherel, Diesel, Max Mara, Ralph Lauren en Kenzo? En allemaal met hoge kortingen! Je vindt er ook restaurants en kof-fieshops zodat je er met gemak een plezierige en vooral voordelige dag kunt doorbrengen! Deze unieke shopping mall is het gehele jaar 7 dagen per week geopend. Je parkeert er gratis of je kunt je er met een shuttle busje vanuit de ‘geselecteerde’ hotels naar toe laten bren-gen (ca. 1 5,- p.p.).

Voordelig shoppen met Vrij Uit!

LA VALLÉE VILLAGEOutlet Shopping

NU MET

10%EXTRA KORTING

SPECIAAL VRIJ UIT SHOPPING VOORDEEL

Knip onderstaande bon uit en ontvang nog eens 10% extra korting in één shop naar keuze!

Voeg een beetje 'chic' toe aan je shopuitstapje. Ontdek La Vallée Village

waar prestigieuze mode- en woondesignmerken vorige collecties aanbieden

tegen onweerstaanbare prijzen, het hele jaar door.

Toon deze bon bij het 'Welcome Center'. Je ontvangt dan 1 "Chèque

Découverte"-bon die recht geeft op 10% extra korting op 1 van je

favoriete internationale merken (ongeacht aantal producten).

Wij hopen je spoedig te zien in La Vallée Village.

DE

ZE

BO

N IS

GE

LD

IG T

OT

EN

ME

T 0

8/11

/12

40