Den Bosch, Vughterstraat, 160

download Den Bosch, Vughterstraat, 160

of 16

 • date post

  23-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  214
 • download

  1

Embed Size (px)

description

http://hendriks.nl/'s-Hertogenbosch/Vughterstraat-160/1351440/tekoop.html

Transcript of Den Bosch, Vughterstraat, 160

 • H58

  Vughterstraat 160 , 5211 GN s-Hertogenbosch

  Gezellige stadstuin en dakterras

  Wonen en werken aan huis

  Verrassend veel woonruimte

  Dubbele bewoning mogelijk

  Prachtig stadspand in centrum

  H58

  HuizenHendriksvan

 • Verkoper vertelt

  Te koop bij

  Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

  code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

  waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

  n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

  Download de App via uw smartphone & scan de code!

  Kenmerken

  herenhuis

  tussenwoning

  19

  589 m

  264 m

  2210 m

  achtertuin

  geen garage

  Soort

  Type

  Kamers

  Woonoppervlakte

  Perceeloppervlakte

  Inhoud

  Tuin

  Garage

  Wij hebben hier met ons gezin jarenlang met veel plezier gewoond. Wat dit pand extra uniek maakt is dat het voor dubbele bewoning geschikt is.

  Er is o.a. aan weerskanten een trapopgang geplaatst. Ook zijn er twee keukens en drie badkamers aanwezig. Het pand telt daarnaast meerdere (slaap)kamers en woonvertrekken. Genoeg ruimte voor een gezin met kinderen. Door de bedrijfsruimte op de begane grond kan men werken en wonen handig combineren. Winkels en supermarkten zijn lopend bereikbaar evenals het centraal station. s avonds even genieten op n van de gezellige terrassen of een lekker hapje eten in de Korte Putstraat. Helaas gaan wij dit prachtige pand met vele mooie herinneringen verlaten en gaan opzoek naar een kleinere woning in de binnenstad van s-Hertogenbosch.

  s-Hertogenbosch: Orthenseweg 22, T 073 687 65 43

 • Uniek pand op een toplocatie! Deze markante woning ligt midden in het bruisende oude stadscentrum van s-Hertogenbosch en wordt omringd door prachtige karakteristieke panden, leuke winkels en heerlijke restaurants. Ook het centraal station ligt op loopafstand. De Vughterstraat is n van de bekende winkelstraten van s-Hertogenbosch. Hier zijn verschillende speciaalza-ken en luxe winkels gelegen.

  De straat komt uit bij de Markt, het hart van het centrum. Een lekker hapje eten? Dat kan o.a. in de gezellige Korte Putstraat. Hier zijn gezellige restaurants gelegen met terrassen.

  hartje centrum

  Winkelen op de M ar kt

  nabij voorzieningen

  huizen van hendriks

 • Wanneer u opzoek bent naar een pand met ruimte en mogelijkheden waar werk en wonen eenvoudig gecombineerd kan worden, dan biedt deze stadswoning een uitgelezen kans! Op de begane grond is namelijk een ruime winkelruimte gerealiseerd dat is opgesplitst in drie ruimtes, waaronder een prachtige tuinkamer aan de achterzijde met dub-bele deuren naar de gezellige stadstuin.

  De tuin is mooi aangelegd met een groot terras en vijverpartij. Daarnaast is er genoeg bergruimte en opslag aanwezig en een ruime kelder onder de grond. Aan weerszijde van de winkel vindt u een trapopgang naar de eerste verdieping. Hierdoor is de woning uitermate geschikt voor dubbele bewoning.

  Hee r l i jk e l ichte tuinka mer

  huizen van hendriks

  werken aan huisklassieke stadstuin

 • Pra chtig e voo r ka mer me t ba lkon

  huizen van hendriks

  Kenmerkend van de woning zijn de grote vertrekken. Dit in combinatie met de hoge plafonds geeft de woning een licht en ruimtelijk gevoel. Op de eerste verdieping vindt u aan de voorzijde een prachtige zitkamer met vele authentieke details. Zo zijn de ornamenten op het plafond, de prachtige haard en de ramen en deuren naar het balkon in tact gebleven.

  Aan de achterzijde van de woning is nog een extra zitkamer gerealiseerd. Dit is een mooie ruimte met hoge ramen waar veel licht naar binnen valt.

  authentieke detailsveel lichtinval

 • De eerste verdieping beschikt verder over een nette woonkeuken, een mooie badkamer met ligbad, douche en toilet en een riant slaapvertrek.

  In de vaste kasten kunt u voldoende spullen opbergen en is o.a. de c.v.-installatie geplaatst. Een groot voordeel aan de woning is het ruime dakterras dat via de zit- en slaapkamer bereikbaar is.

  Hier kunt u heerlijk beschut zitten en genieten van de opkomende zon. Het terras is op het zuidoosten gericht.

  ruime vertrekken

  Hee r l i j k geni e ten va n de zon

  zonnig dakterras

  huizen van hendriks

 • Ex t ra woonka mer me t keuken

  huizen van hendriks

  Een verdieping hoger vindt u nog een keuken. Deze dichte keuken is aan de voorzijde geplaatst en bereikbaar via een mooie kamer met houten vloer.

  Deze vertrekken zijn ideaal voor dubbele bewoning. Zo kunt hier op een eenvoudige manier een extra zitkamer creren met daarnaast een ruime slaapkamer.

  dichte keukenvoor dubbele bewoning

 • Aan de achterzijde zijn nog twee ruime slaapkamers gerealiseerd. Een slaapkamer beschikt over een eigen badkamer met bad.

  Beide kamers zijn op het zuidoosten gericht en beschikken daardoor over veel lichtinval.

  Via de hal is het toilet bereikbaar en via twee vaste trappen komt op de bovenste etage terecht.

  Ria nte s laapka mer s

  huizen van hendriks

  ruime slaapkamerseigen badkamer

 • De bovenste verdieping bestaat uit twee vertrekken die met elkaar in verbinding staat middels een terras. Vanaf het terras heeft een prachtig uitzicht over Den Bosch! Het gedeelte aan de voorzijde bestaat uit een ruime voorzolder, dichte keuken, badkamer met douche, toilet, wastafel, ligbad en een heerlijke sauna. Naast de badkamer zijn twee kamers gerealiseerd. Aan de achterzijde zijn twee kamers ingericht, waarvan een kamer beschikt over een douche met toilet en de andere over een dakkapel.

  Via een kruipluik komt in de bergzolder terecht die vervolgens weer toegang geeft tot het dakterras.

  extra slaapkamers

  Relaxen in bad o f in de s auna

  badkamer met sauna

  huizen van hendriks

 • Vughterstraat 160 5211 GN s-Hertogenbosch

 • Vughterstraat 160 5211 GN s-Hertogenbosch

 • Vughterstraat 160 5211 GN s-Hertogenbosch

 • Vughterstraat 160 5211 GN s-Hertogenbosch

 • s-Hertogenbosch! Een stad waar mensen zich thuis voelen. Een vitale stad die voortbouwt op een krachtig fundament, deels geschonken door het verleden, maar ook bepaald door kwaliteitsslagen van recente aard.

  s-Hertogenbosch is geliefd om zijn gezichtsbepalende cultuurhistorie, dat levendige Bourgondische, maar de afgelopen decennia (inter)nationaal meer en meer om zijn moderne, dynamische en bedrijvige karakter. Een stad met een sterke identiteit, mede opgebouwd vanuit haar functie als hoofdstad van Noord-Brabant, centrumfunctie in een economisch belangrijke regio, hoge sportieve en culturele uitstraling en rijke schakering aan bedrijven. Dit karakteristieke pand ligt op een van de mooiste plekjes van s-Hertogenbosch. De vele leuke winkels, gezellige cafs en restaurants die s-Hertogenbosch rijk is zijn direct bereikbaar. Evenals de Parade met de Sint-Janskathedraal en het theater. s-Hertogenbosch heeft zich ontwikkeld tot d cultuurstad van het Zuiden en telt tal van bezienswaardigheden waaronder de Binnendieze waar rondvaarten gegeven worden om de stad ondergronds te verkennen, de stadswal, natuurgebied Het Bossche Broek en het recreatiegebied de Zuiderplas waar men kan genieten van vele activiteiten zoals, fietsen, zwemmen, surfen, inline skaten en zelfs zeilen. De ontsluitingswegen naar de A2 en A59 zijn in diverse richtingen goed en snel te bereiken.

  s-Hertogenbosch

  hee r l i j k wonen in s -He r t ogenb o sch

  noorden kadastrale kaart

 • Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld mr dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collegas. Collegas die per dag mr dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

  Van een mr makelaar mag u mr verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financile dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer?

  Mr informatie?Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

  T 073 687 65 43 shertogenbosch@hendriks.nl l.vanerp@hendriks.nl

  Wat is een mr makelaar?

  Lukas van Erp

  onze makelaar ska nto re n

  huizen van hendriks

 • Orthenseweg 22 5212 XB s-Hertogenbosch T 073 687 65 43

  Hendriks073, shertogenbosch@hendriks.nl

  Mr makelaar.