Deco ceiling and lights

Click here to load reader

 • date post

  24-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  214
 • download

  0

Embed Size (px)

description

Deco ceiling and lights

Transcript of Deco ceiling and lights

 • Historie

  Dros Service en Onderhoud is in 2004 opgericht door David Dros.Deco Ceiling and Lights is een product van DSO.

  DSO is gespecialiseerd in:

  Elektrotechnische installatiewerken, Project- en designverlichting, Telecommunicatie- en datanetwerken, Inbraak- en brandmeldinginstallaties.

  Tijdens de vele projecten die wij reeds uitvoerden kregen we steeds meer vraag naar een kompleet, op maat gemaakt verlichtingsplan als totaalconcept. Hierbij is het van belang dat licht, creativiteit, sfeer en bedieningsgemak samengaan met eenvoudige installatie en moderne, energiebesparende lichtbronnen.

  RRegelmatig wordt in de afwerking van bouwprojecten gebruik gemaakt van een systeemplafond. Hierbij wordt de verlichting ingebouwd nadat de installatie boven het plafond reeds is aangebracht. Deze projecten worden dan opgeleverd met inbouwspots en tl-armaturen. Maar iedere ruimte heeft zijn eigen specieke aspecten. EEen kantoor vraagt een ecinte verlichting om goed bij te kunnen werken, een winkel of showroom vraagt om sfeer en design waarbij de producten per-fect worden uitgelicht en een directiekantoor vraagt om een exclusieve sfeer met designverlichting die bij de uitstraling van het bedrijf past.

  Speciaal voor deze markt ontwikkelden wij het DCL-concept!

 • Deco Ceiling & Lights!

  Deco Ceiling and Lights (DCL) is een uniek totaalconcept van voorgemonteerde verlichtingsarmaturen voor systeemplafonds.DCL biedt oneindig veel combinaties in kleuren, materialen en armaturen. VVoor elke ruimte kan een aparte sfeer gecreerd worden, zoals kantoor, show-room of winkelruimte. DCL is uitermate geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Met een relatief kleine ingreep is een eenvoudig, bestaand systeemplafond om te toveren tot een exclusief plafond met designverlichting.

  DCL is opgebouwd uit 3 basis concepten, die samensmelten in het concept maatwerk: Painted Wood; Mdf plaat in vlakke of verdiepte uitvoering, leverbaar in alle ral- en metallic kleuren, afgewerkt met een harde top coating van blanke lak of een gelamineerde uitvoering in diverse prints. Coated Steel ; Stalen plaat met een gepoedercoate toplaag, leverbaar in alle ralkleuren. Inox ; Roestvrijstalen plaat leverbaar in diversen structuren en kleuren. Maatwerk ; de DCL-series volledig gentegreerd in vast verlaagde plafonds.

  DCL-series zijn te combineren met hoogwaardige op- en inbouw designarma-turen en zijn voorzien van de nieuwste energiebesparende halogeen- en ledlichtbronnen.

  Plug and play: De DCL-series worden kompleet voorgemonteerd geleverd met trafo (optie 12 volt uitvoering) en het Wieland gst-18 connectorsysteem in drie en vijf aderige uitvoering.Hiermee kunnen diverse schakelfuncties gerealiseerd worden en de platen zijn eenvoudig elektrisch koppelbaar.

  Perfecte afwerking:DDe verlichtingsarmaturen in de DCL- series zijn volkomen vlak in de plafondplaat ingebouwd. Dit weerspiegelt het superieure afwerkingniveau.

 • Maten:

  De DCL-series zijn standaard leverbaar in de maat 600x600 mm. Uiteraard is ook maatwerk leverbaar.

  Product support:De DCL-series worden compleet voorgemonteerd Plug and Play geleverd, zijn dus snel en eenvoudig te monteren. U U kunt uiteraard ook de montage door onze vakbekwame en gespecialiseerde monteurs laten verzorgen.

  Advies, verlichtingsplan en installatie:Voor het ontwerp en advies van een verlichtingsplan en hetfunctioneel schakelen van uw DCL- installatie zijn wij u graag van dienst. Dros Service en Onderhoud kan tevens de complete installatie verzorgen.

 • Painted Wood serie

  De Painted Wood modellen kleuren je wereld! Verrassende combinaties met een kwalitatief hoogwaardige afwerking.

  CCreer je eigen persoonlijke sfeer, basic of juist trendy, alles is mogelijk.

  Maten:De DCL-series zijn leverbaar in de maat 600x600 mm. maar is ook als maatwerk leverbaar.

  Product support:De DCL-series worden compleet voorgemonteerd Plug and Play geleverd, zijn dus snel en eenvoudig te monteren. U kunt uiteraard ook de montage door onze vakbekwame en gespecialiseerde monteurs laten verzorgen.

  Advies, verlichtingplan en installatie:VVoor het ontwerp en advies van een verlichtingplan en het functioneel schakelen van Uw DCL installatie zijn wij U graag van dienst. Dros Service en Onderhoud kan de complete installatie verzorgen.

 • Coated Steel serie

  Stalen robuuste plaat met toparmatuur en harde coating.

  Door deze coating heeft het plaatoppervlak een lichte structuur, hetgeen de coated steel serie een stoere uitstraling geeft.

 • Inox serie

  De Inox serie: back to basic!

  Koele uitstraling, perfecte afwerking.

  Een brok roestvrijstaal!Een industrieel design met structuur plaatoppervlak in diverse kleuren.

  SStrakke lijnen en hoeken, verdiepte armaturen.

 • Maatwerk serie

  De DCL-series kunnen, behalve in een systeemplafond, ook volledig gentegreerd worden in een vast verlaagd plafond.

 • De toparmaturen van Deco Ceiling and Lights worden ingebouwd in combinatie met decoratieve plafondplaten of ieder apart gemonteerd in n plafondeiland van Painted Wood, Coated Steel of Inox plaatmateriaal.