De Uitzicht Voordeelpas - Florence - Uitzicht Voordeelpas.pdf · De Uitzicht Voordeelpas | 3...

of 12 /12
De Uitzicht Voordeelpas voor een prettig leven

Embed Size (px)

Transcript of De Uitzicht Voordeelpas - Florence - Uitzicht Voordeelpas.pdf · De Uitzicht Voordeelpas | 3...

 • 1 | De Uitzicht Voordeelpas

  De Uitzicht Voordeelpasvoor een prettig leven

 • 2 | De Uitzicht Voordeelpas

  Prettig leven

  Zo veel mogelijk genieten en ondersteuning krijgen als het nodig is. Wie wil dat niet?De Uitzicht Voordeelpas geeft toegang tot een scala aan services en diensten die uw leven op allerlei gebieden kunnen veraangenamen.

  Om wat voorbeelden te noemen: Met de Uitzicht Voordeelpas kunt u met korting het restaurant van Uitzicht bezoeken. U ontvangt korting op behandelingen in onze moderne kapsalon en bij de schoonheidsspecialiste, pedicure en manicure. Voor uw gasten hebben wij een logeerkamer beschikbaar die u met korting kunt huren. En onze bus kan een uitkomst zijn als u in Uitzicht een optreden of een ander evenement wilt bijwonen.

  Bent u meer gebaat bij wat ondersteuning? Met onze voordeelpas kunt u in acute gevallen terecht in Uitzicht voor 24-uurs opvang. Logeren met thuiszorg kan ook. Heeft u liever thuis extra zorg of wilt u een aansluiting op de persoonsalarmering? Wij verzorgen het graag voor u.

  Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een greep uit de diensten in ons servicepakket. Leest u gerust verder om een volledig beeld te krijgen. Vanzelfsprekend groeit het pakket mee met de wensen en behoeften van onze cliënten en zullen er regelmatig nieuwe diensten worden toegevoegd.

 • De Uitzicht Voordeelpas | 3

  Florence Uitzicht

  Het restaurant en het grand café bevinden zich op de begane grond van Uitzicht. In het restaurant kunt u dagelijks, zowel ’s middags als ’s avonds tot 19.00 uur, genieten van warme maaltijden. U kunt kiezen uit diverse keuzemenu’s en een dagmaaltijd. Maandelijks vinden hier ook zogenoemde wijkdiners plaats. Dit zijn genoeglijke avonden waar veel gasten uit de omliggende wijken graag komen.

  Het grand café is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Er wordt koffie en thee geserveerd maar ook frisdrank, vruchtensap, wijn en bier. U kunt er genieten van lekkernijen bij de thee of koffie, belegde broodjes, soep, tosti’s enzovoorts.Na een wandeling in de Bosjes van Pex is het ook op ons terras goed toeven.

  Op de begane grond van Uitzicht treft u tevens een huisartsenpraktijk en een moderne fysiotherapieruimte aan. Ook het wijkservicepunt waar u terecht kunt met vragen op het gebied van wonen, welzijn, (thuis)zorg en de Uitzicht Voordeelpas, is gevestigd op de begane grond.

  Regelmatig worden in Uitzicht evenementen en optredens georganiseerd waarbij wij graag wijkbewoners begroeten.

 • 4 | De Uitzicht Voordeelpas

  Hoe werkt het?

  Als u lid bent geworden van Uitzicht, kunt u direct gebruik maken van de voordelen. Als u bijvoorbeeld gaat eten in het restaurant – u hoeft niet te reserveren - krijgt u op vertoon van uw voordeelpas de korting bij het afrekenen. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld een bezoek aan de kapsalon, de schoonheidsspecialiste, enzovoorts.

  Wanneer u een afspraak wilt maken bij de kapsalon, de schoonheidsspecialiste, de opruimcoach, de audicien enzovoorts, kunt u bellen met de receptie van Uitzicht, telefoonnummer 070 – 754 55 55. De receptioniste geeft u dan het door u gewenste telefoonnummer door.

  Voor overige diensten - denk bijvoorbeeld aan acute 24-uurszorg, logeren met (thuis)zorg of een feestarrangement - kunt u bellen met het wijkservicepunt, 070 – 754 55 55. Onze medewerkers helpen u graag.

 • De Uitzicht Voordeelpas | 5

  De kosten

  De kosten van de Uitzicht Voordeelpas bedragen € 22,50 per kwartaal. Op het bijgevoegde overzicht ziet u de diverse diensten en services met de bijbehorende prijzen en kortingen.

  Wilt u na het lezen van deze folder lid worden van Uitzicht en daarmee direct profiteren van de voordelen? Vult u dan het inschrijfformulier in en stuur het op naar:

  Wijkservicepunt UitzichtZonnebloemstraat 3832565 RW Den Haag

  Na ontvangst van het formulier sturen wij u uw Uitzicht Voordeelpas binnen vijf werkdagen toe.Heeft u nog vragen? Voor meer informatie kunt u bellen met het wijkservicepunt Uitzicht, 070 – 754 55 55. U kunt ook kijken op www.florence-zorg.nl/uitzicht

  Actie!Als welkomstpresentje ontvangt u een jaar lang gratis de Florence-pas ter waarde van € 17,95. Kijkt u voor meer informatie over de Florence-pas op www.florence-zorg.nl.

 • 6 | De Uitzicht Voordeelpas

  Uitzicht VoordeelpasHieronder vindt u een overzicht van de services en diensten waarvan u gebruik kunt maken met uw Uitzicht Voordeelpas.

  Gezond en prettig leven

  RestaurantIn een sfeervolle ambiance kunt u een warme maaltijd gebruiken. Er zijn dagelijks diverse keuzemenu’s, van hutspot tot een Indische rijsttafel. Op donderdag en vrijdag is in het restaurant de snackbar geopend. Geniet ook maandelijks van onze heerlijke en gezellige wijkdiners!

  Maaltijdservice aan huisWoont u in een huurappartement van Uitzicht en heeft u geen zin om te koken? Tussen 11.00 en 18.00 uur bestaat de mogelijkheid om de lunch of warme maaltijd aan huis te laten bezorgen. U hoeft alleen nog maar de tafel te dekken. Woont u niet in Uitzicht en wilt u ook maaltijden aan huis ontvangen, dan kunt u contact opnemen met het wijkservicepunt in Uitzicht.

  KapperIn Uitzicht is kapsalon Maritzka gehuisvest. De prachtige heren- en dameskapsalon is op dinsdag en donderdag geopend vanaf 9.00 uur. U bent van harte welkom, mét en zonder afspraak. We verwelkomen u met een gezellig, professioneel team.

  Schoonheidsspecialiste, pedicure en manicure Voor een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling, voet- en of lichaamsmassage, manicurebehandeling of een pedicurebehandeling kunt u terecht in Uitzicht. Deze salon is iedere dinsdag geopend.

  Professional organizing (opruimcoach)Kost het u ook moeite om orde en structuur in uw dagelijks leven en woonomgeving aan te brengen? Wilt u wel opruimen, maar weet u niet goed waar te beginnen? Heeft u het vaker geprobeerd, maar werd het al gauw weer een chaos? Teleurgesteld? Ergernis? Dan is het tijd om de professional organizer in te schakelen.

  Voor advies op maat en praktische hulp bij het opruimen van de woning, administratie of organiseren van het huishouden. Samen met de professional organizer aan de slag. Ook mogelijk als u een PGB (persoonsgebonden budget) heeft.

 • De Uitzicht Voordeelpas | 7

  Evenementen en verenigingenIn Uitzicht kunt u deelnemen aan tal van evenementen en activiteiten. Sommige van de activiteiten worden aangeboden in de vorm van een vereniging waarvan u lid kunt worden. Andere evenementen zijn, tegen betaling van een entreeprijs, voor iedereen toegankelijk.Steeds blijven wij inventariseren voor welke nieuwe activiteiten er mogelijk belangstelling is. Op die manier kunnen wij het aanbod afstemmen op uw wensen.

  Bemiddeling in gezelschapBent u op zoek naar gezelschap om bijvoorbeeld samen een wandeling te maken, een kopje thee te drinken of om u te begeleiden naar een ziekenhuisbezoek? Het wijkservicepunt in Uitzicht bemiddelt in uw vraag en zorgt voor passend gezelschap.

  Feestarrangementen, verhuur van ruimtesHeeft u een speciale bijeenkomst, iets te vieren of wilt u zomaar even gezellig bij elkaar zijn, dan verzorgen wij dit graag voor u. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van uw verjaardag of een jubileum. U kunt in Uitzicht een arrangement op maat verkrijgen.

  LogeerkamerOp de eerste etage van ons gebouw hebben wij een logeerkamer met een eigen badkamer beschikbaar. Deze is bestemd voor (meerdaagse) bezoeken van familieleden en/of kennissen. In de kamer is een waterkoker, koffieapparaat, televisie en telefoon aanwezig. Het tarief is op basis van logies, dus exclusief eten en drinken. De logeerkamer kan bij de receptie worden gereserveerd.

  UitzichtbusWilt u graag een evenement bijwonen in Uitzicht maar bent u moeilijk ter been of heeft u geen vervoer? Dan is de Uitzichtbus een oplossing.Met de Uitzicht Voordeelpas ontvangt u een knipkaart die u recht geeft op vijfmaal gratis vervoer van en naar Uitzicht.

 • 8 | De Uitzicht Voordeelpas

  Cliëntenblad De BrugEen keer per twee maanden verschijnt het cliëntenblad De Brug. Hierin vindt u een overzicht van alle activiteiten en evenementen voor de komende twee maanden, puzzels, verhalen, gedichten en informatieve artikelen. Als u wilt, kunt u zelf ook iets schrijven voor De Brug.

  Zorg en ondersteuning

  KlussendienstDe klussendienst is er om u te helpen met kleine klusjes, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een kraanleertje, het indraaien van een lamp, ophangen van een schilderij of vastzetten van een stekker. Daarnaast is het mogelijk door de klussendienst geluid- en beeldapparatuur te laten installeren. Als u gebruik wilt maken van de klussendienst, kunt u bellen naar het wijkservicepunt in Uitzicht.

  Boodschappenservice aan huisWoont u in een huurappartement in Uitzicht en wilt u uw boodschappen aan huis bezorgd hebben? Voor onze leden van de Uitzicht Voordeelpas bestaat de mogelijkheid om uw boodschappen gratis thuis te laten bezorgen. Van maandag

 • De Uitzicht Voordeelpas | 9

  t/m vrijdag brengen onze medewerkers van Steinmetz | de Compaan tussen 10.00 en 16.00 uur de boodschappen bij u thuis.

  Als u niet in Uitzicht woont en u wilt ook uw boodschappen thuisbezorgd hebben, dan kunt u contact opnemen met het wijkservicepunt in Uitzicht.

  WasserijserviceWoont u in een huurappartement in Uitzicht en heeft u moeite met zelfstandig uw was te doen? Dan biedt de wasservice uitkomst. Uw wasgoed wordt wekelijks bij u thuis opgehaald en vervolgens na een week schoon en gestreken weer thuis afgeleverd. Ook als u niet in Uitzicht woont, kunt u informatie over deze dienst opvragen bij het wijkservicepunt.

  Verhuur linnengoedVia het wijkservicepunt bestaat de mogelijkheid een linnenpakket te huren. Diverse varianten zijn mogelijk. Bel voor meer informatie met het wijkservicepunt.

  24-uursopvangMet de Uitzicht Voordeelpas kunt u in acute gevallen gebruik maken van de 24-uursopvang in Uitzicht. Hierbij kunt u denken aan situaties zoals een plotselinge opname van de partner in het ziekenhuis waarbij u niet alleen kunt blijven. Of een plotselinge verandering in de gezondheid, waardoor u tijdelijk niet alleen kunt blijven en de familie niet kan worden ingeschakeld. Wanneer de kamer bezet is, dan zoeken wij u voor u naar alternatieve opvang. De 24-uursopvang is alleen toegankelijk voor houders van de Uitzicht Voordeelpas. Als u te maken heeft met acute gezondheidsproblemen waarbij een consult van de arts of specialist noodzakelijk is, is de 24-uursopvang helaas niet geschikt voor u. Het wijkservicepunt verstrekt u graag meer informatie over deze voorziening.

  Logeren met (thuis)zorgEen andere vorm van tijdelijke ondersteuning is het logeren met zorg. U kunt dan bij ons logeren en ontvangt van 07.30 uur tot 23.00 uur zorg van onze thuiszorgmedewerkers. Deze vorm van zorg wordt bijvoorbeeld ingezet als aansluiting op de 24-uursopvang of wanneer u geen indicatie heeft voor kortdurende opname. Het wijkservicepunt helpt u graag met de aanvraag van een indicatie.

  Inkopen van (incidentele) extra zorg aan huisPersoonlijke verzorging en verplegingEen gediplomeerde verzorgende of verpleegkundige van Florence thuiszorg komt bij u aan huis en helpt u met bijvoorbeeld douchen en wassen, ogen druppelen, wondverzorging en injecties toedienen.

 • 10 | De Uitzicht Voordeelpas

  Individuele begeleidingAls u te maken heeft met dementie, ontvangt u individuele begeleiding. Zo helpen deze gespecialiseerde medewerkers u bijvoorbeeld met het aanbrengen van een dagstructuur.Huishoudelijke hulpVan stofzuigen tot ramen zemen, uw huis spic en span. Eenmalig of kortdurend, bijvoorbeeld ter overbrugging van een WMO-indicatie (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Een medewerker helpt u met het schoonhouden van uw huis en begeleidt u als u vragen heeft op het gebied van zorg.

  PersoonsalarmeringMet een aansluiting op een professioneel alarmsysteem kunt u 24 uur per dag professionele hulp inroepen, wanneer u dat nodig heeft. Zoals in spoedeisende situaties, een ongeluk in huis of bij plotselinge ziekte. Met een lidmaatschap op de persoonsalarmering kunt u langer zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen. Voor meer informatie en voor aanmelding kunt u terecht bij het wijkservicepunt.

  HoortoestellenserviceDe audicien biedt service bij alles wat te maken heeft met hoorapparaten.Voor een gehoortest of voor vragen kunt u terecht op het maandelijks spreekuur van de audicien.

  Zorgriem: traceerapparaat voor seniorenMensen met dementie die regelmatig verdwalen, kunnen sinds kort op pad met een GPS-apparaat: de Zorgriem. Via de satelliet kan een mantelzorger, vaak de partner, dan zien de betrokkene zich bevindt. Ook kan de mantelzorger via een speaker op het apparaat, dat lijkt op een kleine mobiele telefoon, aanwijzingen geven. Uit onderzoek van het TRIMBOS instituut blijkt dat mantelzorgers van mensen met dementie enthousiast zijn over het GPS-apparaat waarmee ze op een beveiligde internetsite hun naaste met dementie kunnen traceren. Ook geeft het de naaste met dementie meer zelfstandigheid en meer vrijheid. De politie en stichting Alzheimer Nederland pleiten voor de Zorgriem.De Zorgriem is zeer eenvoudig in gebruik en wordt geleverd als kant-en-klaar pakket met een korte, duidelijke gebruiksaanwijzing. U hoeft het enkel aan te zetten en het is direct klaar voor gebruik. Het pakket bestaat uit:

  • GPS zender • Riemhoes• Configuratie en test• Jaarlicentie Online Portaal (lokaliseren van een persoon via internet)

  Voor informatie, tarief en bemiddeling voor de Zorgriem kunt u terecht bij het wijkservicepunt in Uitzicht.

 • De Uitzicht Voordeelpas | 11

  Inschrijfformulier Uitzicht Voordeelpas

  Ja, ik wil mij aanmelden

  Naam en voorletters ................................................................................................................... Man/vrouw

  Adres .................................................................................................................................................................

  Postcode / woonplaats .....................................................................................................................................

  Telefoon .............................................................................................................................................................

  e-mail ................................................................................................................................................................

  Geboortedatum ................................................................................................................................................

  Ziektekostenverzekering ...................................................................................................................................

  Reden aanmelding ............................................................................................................................................

  Gegevens inwonende huisgenoten

  Naam en voorletters ................................................................................................................... Man/vrouw

  Geboortedatum ..................................................................................................................................................

  Naam en voorletters ................................................................................................................... Man/vrouw

  Geboortedatum ................................................................................................................................................

  Naam en voorletters ................................................................................................................... Man/vrouw

  Geboortedatum ...............................................................................................................................................

  Naam en voorletters ................................................................................................................... Man/vrouw

  Geboortedatum ................................................................................................................................................

  Naam en voorletters ................................................................................................................... Man/vrouw

  Geboortedatum ................................................................................................................................................

  Eén lidmaatschap geldt voor één of meer personen, die deel uitmaken van een gezin of huishouden.

  Opzegging dient schriftelijk te geschieden.

  Automatische incasso: Ondergetekende verleent hierbij een machtiging aan Florence om van zijn/haar

  hieronder genoemde bank/girorekening een bedrag af te schrijven van € 22,50* per kwartaal wegens

  contributie-inning. De contributie zal aan het begin van ieder kwartaal automatisch worden geïncasseerd.

  Bank/girorekeningnummer: ..................................................

  Datum: ................................................................................... Handtekening: ..............................................

  *prijswijzigingen voorbehouden

  Stuurt u dit inschrijfformulier (een postzegel is niet nodig) naar:

  Florence Uitzicht Voordeelpas, Woonzorgcentrum Uitzicht, Zonnebloemstraat 383, 2565 RW Den Haag

 • Dit is een uitgave van Florence Woonzorgcentrum UitzichtZonnebloemstraat 3832565 RW Den Haag

  T 070 – 754 55 55 F 070 – 754 54 49W www.florence-zorg.nl/uitzicht