De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze...

of 10 /10

Embed Size (px)

Transcript of De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze...

Page 1: De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.
Page 2: De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.

De kracht van Abecon

Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft u meer inzicht.Abecon biedt u, als preferred Microsoft partner voor de opleidingsbranche, een complete, geïntegreerde, bewezen Microsoft Dynamics brancheoplossing.

Page 3: De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.

Onze visie op Opleidingen

De markt vraagt om opleidingsaanbod en –aanpak, individueel afgestemd op uw klanten en cursisten.Tegelijkertijd wilt u grip houden op uw kosten en opbrengsten. Met zo min mogelijk handelingen en handmatige controles. Een actueel en gedetailleerd inzicht is essentieel om snel onderbouwde keuzes te maken.

Page 4: De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.

Onze oplossing

Abecon Course biedt u de enige gecertificeerde Microsoft brancheoplossing, waarin uw volledige bedrijfsprocessen worden uitgevoerd. Abecon is een innovatieve organisatie met kennis van uw branche, ondersteunt gerenommeerde opleiders en beschikt over ervaren consultants!

Page 5: De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.

Mprise werkt metDynamics ERP.

“Abecon Course zorgt ervoor dat wij meer werk kunnen verzetten met hetzelfde aantal mensen!

Page 6: De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.

Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

Gegevens van deelnemers één keer vastleggen en te gebruiken bij de cursusadministratie, CRM en financiële administratie.Sneller reageren op informatieaanvragenKoppeling mogelijk met website, voor webinschrijvingen en publicatie van het aanbodMeer werk verzetten met hetzelfde aantal mensen

Page 7: De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.

Verzet meer werk met minder inspanning.Reageer sneller en publiceer nieuw aanbod direct online.Versimpel de online communicatie met cursisten.Optimaliseer winst met detailinzicht in kostprijs en margeBeslis met actuele managementinformatie.

Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP?

Page 8: De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.

Nieuwsgierig? Probeer nu een maand lang geheel vrijblijvend de Microsoft Dynamics ERP software!

Bel: 035-695 12 34 en vraag naar Allard Bentvelsen

Probeer gratis

Page 9: De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.

Abecon helpt u graag om de voordelen voor uw organisatie inzichtelijk te maken.

Neem contact op met Allard Bentvelsen op (035) 695 12 34 of [email protected]

Maak nu een afspraak

Page 10: De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.

Sales manager Course Allard BentvelsenBezoekadres Huizermaatweg 510

1276 LM, HuizenPostadres Postbus 1

1270 AA, HuizenTelefoon (035) 695 1234Fax (035) 678 0454E-mail [email protected] website www.abecon.nlTwitter Abecon_NL

Contact