De inspiratiereis over ICT in onderwijs BETT reis 2017.pdfWoensdag 25 januari 2017 – Bett show...

3
Educatieve Bett reis 23 januari t/m 27 januari 2017 Ga je mee? De inspiraereis over ICT in onderwijs Ga je mee met onze jaarlijkse reis naar Londen? Van maandag 23 januari t/m vrijdag 27 januari 2017 neem je deel aan de Be beurs, ga je langs bij verschillende scholen en City Learning Centres en doe je ideeën op jdens het Apple Event. Be show 2017 De Be show is een jaarlijks evenement voor iedereen die acef is in het onderwijs en op de hoogte wil blijven van (technische) ontwikkelingen die het onderwijs ondersteunen. Tijdens de Be 2017 kun je experimenteren met de nieuwste technologieën en luisteren naar gepassioneerde experts binnen het onderwijs. Daarnaast is het dé gelegenheid om collega’s van over de hele wereld te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Neem deel aan praksche seminars, workshops en demonstraes. Tijdens deze reis gaan we niet alleen naar de Be show. OinO-Advies geeſt deze reis nog meer educaeve inhoud door op bezoek te gaan bij scholen en City Learning Centres (CLC). Op de laatste dag van de reis nemen we deel aan het Apple Event. Laat je inspireren! Een CLC is een innovaeve instelling waar zowel leerlingen als leerkrachten enthousiast gemaakt worden voor het gebruik van ICT in het onderwijs door middel van workshops, trainingen en evenementen. Het London Connected Learning Centre is een vooraanstaand technologisch centrum. Het London CLC traint leerkrachten op het gebied van rekenen, wetenschap en technische vaadigheden. Daarnaast ondersteunt het centrum scholen met de inzet van digitale technologie binnen het curriculum. Het London CLC heeſt meerdere awards gewonnen met hun acviteiten en experse. Ook het Wandsworth City Learning Centre biedt scholen oplossingen en advies op het gebied van computers en creaeve media. Met programma’s op maat, training en het gebruik van nieuwe technologieën, smuleren zij innovaef lesgeven. Het Apple Event is een unieke kans om je te laten inspireren door presentaes en workshops van experts uit de hele wereld over Apple. Op de infomarkt presenteren kinderen hoe ze op school leren en samenwerken dankzij de Apple oplossingen.

Transcript of De inspiratiereis over ICT in onderwijs BETT reis 2017.pdfWoensdag 25 januari 2017 – Bett show...

Page 1: De inspiratiereis over ICT in onderwijs BETT reis 2017.pdfWoensdag 25 januari 2017 – Bett show 2017 & sightseeing Ochtend: Bezoek aan de Bett show 2017 Middag: Op eigen gelegenheid

Educatieve Bett reis

23 januari t/m 27 januari 2017

Ga je mee?

De inspiratiereis over ICT in onderwijsGa je mee met onze jaarlijkse reis naar Londen? Van maandag 23 januari t/m vrijdag 27 januari 2017 neem je deel aan de Bett beurs, ga je langs bij verschillende scholen en City Learning Centres en doe je ideeën op tijdens het Apple Event.

Bett show 2017De Bett show is een jaarlijks evenement voor iedereen die actief is in het onderwijs en op de hoogte wil blijven van (technische) ontwikkelingen die het onderwijs ondersteunen. Tijdens de Bett 2017 kun je experimenteren met de nieuwste technologieën en luisteren naar gepassioneerde experts binnen het onderwijs. Daarnaast is het dé gelegenheid om collega’s van over de hele wereld te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Neem deel aan praktische seminars, workshops en demonstraties.

Tijdens deze reis gaan we niet alleen naar de Bett show. OinO-Advies geeft deze reis nog meer educatieve inhoud door op bezoek te gaan bij scholen en City Learning Centres (CLC). Op de laatste dag van de reis nemen we deel aan het Apple Event.

Laat je inspireren!Een CLC is een innovatieve instelling waar zowel leerlingen als leerkrachten enthousiast gemaakt worden voor het gebruik van ICT in het onderwijs door middel van workshops, trainingen en evenementen. Het London Connected Learning Centre is een vooraanstaand technologisch centrum. Het London CLC traint leerkrachten op het gebied van rekenen, wetenschap en technische vaadigheden. Daarnaast ondersteunt het centrum scholen met de inzet van digitale technologie binnen het curriculum. Het London CLC heeft meerdere awards gewonnen met hun activiteiten en expertise. Ook het Wandsworth City Learning Centre biedt scholen oplossingen en advies op het gebied van computers en creatieve media. Met programma’s op maat, training en het gebruik van nieuwe technologieën, stimuleren zij innovatief lesgeven.

Het Apple Event is een unieke kans om je te laten inspireren door presentaties en workshops van experts uit de hele wereld over Apple. Op de infomarkt presenteren kinderen hoe ze op school leren en samenwerken dankzij de Apple oplossingen.

Page 2: De inspiratiereis over ICT in onderwijs BETT reis 2017.pdfWoensdag 25 januari 2017 – Bett show 2017 & sightseeing Ochtend: Bezoek aan de Bett show 2017 Middag: Op eigen gelegenheid

Ga je mee?Deze reis is een inspirerende kans voor directeuren, bestuurders, leerkrachten en ICT’ers binnen het primair onderwijs. Ben je actief binnen het voortgezet onderwijs en heb je interesse, neem dan gerust contact met ons op en wij kunnen in overleg het programma aanpassen aan jouw wensen.

De reis naar Londen is dé manier om nieuwe ideeën op te doen en letterlijk verder te kijken buiten de eigen grenzen. Je komt in aanraking met interessante praktijkvoorbeelden, leert van experts op het gebied van onderwijs en ICT en dat alles met als decor de wereldstad Londen. De reis is ook het uitgelezen moment om in contact te komen met onderwijscollega’s uit eigen land en kennis en ervaringen te delen met elkaar. Om de studiereis persoonlijk en informeel te kunnen houden, bestaat het reisgezelschap uit maximaal 25 personen.

Aanmelden & meer informatieDe kosten van de educatieve BETT reis naar London zijn € 1095,- (incl. btw). Dit bedrag is inclusief retourvlucht, overnachtingen, ontbijt en één volledig verzorgd OinO-Advies diner. De overige diners en de activiteiten die niet in het programma zijn opgenomen, vallen buiten dit bedrag. Je kunt ook kiezen voor de verkorte versie. Deze duurt van maandag t/m woensdag en kost € 895,- (incl. btw). Er bestaat een mogelijkheid om voor deze reis subsidie aan te vragen. Dit kun je aanvragen via deze link. Zij beoordelen of jouw aanvraag in aanmerking komt voor deze subsidie. We raden je aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Het programma vind je op de volgende pagina van deze brochure. Omdat het programma wordt afgestemd op de wensen van de deelnemers, staat het programma nog niet volledig vast. Voor aanvang van de reis ontvang je een definitief programma.

Heb je interesse en wil je graag meer informatie over bijvoorbeeld de subsidie-mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met: Iris van Scheppingen, T 088 410 10 50, [email protected]. Direct aanmelden? Ga naar http://www.oino-advies.nl/events. We willen je vragen om het aanmeldformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Op basis van dit formulier worden de reisbescheiden en vliegtickets geboekt.

BETT reis 2017 Facts

Datum: Maandag 23 t/m vrijdag 27 januari 2017

Kostenindicatie: Inclusief retourvlucht, overnachtingen, ontbijt en 1 OinO-Advies diner:€ 1095,- (incl. btw)

Programma: Een concept van het programma vind je op pagina 3 in deze brochure.

Aanmelden: Ga naar www.oino-advies.nl/events

Meer informatie: Neem gerust contact op met: Iris van Scheppingen,Tel. 088 410 10 50,[email protected]

Schrijf je in vòòr 1 juli 2016 en wees verzekerd van toegang tot het Apple Event

Page 3: De inspiratiereis over ICT in onderwijs BETT reis 2017.pdfWoensdag 25 januari 2017 – Bett show 2017 & sightseeing Ochtend: Bezoek aan de Bett show 2017 Middag: Op eigen gelegenheid

Het voorlopige programma van de educatieve Bett reis naar Londen:

Maandag 23 januari 2017 – Reisdag & eerste oriëntatie

Ochtend: Vliegreis Amsterdam – Londen HeathrowSightseeing Londen met de bus vanaf vliegveld Londen HeathrowMiddag: Inchecken in het hotel & gezamenlijke lunch (op eigen kosten)Bezoek aan het London Connected Learning Centre met de Travel cardAvond: Gezamenlijk diner in de buurt van het hotel (op eigen kosten)

Dinsdag 24 januari 2017 – Educatieve dag I & culturele avond

Ochtend: Bezoeken van een school voor primair onderwijs* (mogelijk per bus)*Samenstelling van de groep heeft invloed op het type school dat we bezoekenLunch op de schoolMiddag: Bezoek aan het Wandsworth City Learning Centre met Travel card of busAvond: Geen gezamenlijk diner en optioneel een musicalavond

Woensdag 25 januari 2017 – Bett show 2017 & sightseeing

Ochtend: Bezoek aan de Bett show 2017Middag: Op eigen gelegenheid Londen verkennenAvond: OinO-Advies diner

Vrijdag 27 januari 2017 – Educatieve dag III

Ochtend: Uitchecken uit hotel (bagage in de lobby)Naar Apple Event (als dit vrijdag plaatsvindt)*, inclusief lunch en evaluatie van de reisMiddag: Met Travel card terug naar het hotel (we vertrekken vóór einde Apple Event)Van het hotel met de bus naar vliegveld Londen HeathrowAvond: Gezamenlijk eten op het vliegveld (op eigen kosten)Vliegreis Londen Heathrow - Amsterdam Schiphol

Donderdag 26 januari 2017 – Educatieve dag II

Ochtend: Bezoek aan Bowes Primary School met Travel cardMiddag: Vrij in te vullen of extra bezoek aan de Bett show 2017

*Dit voorlopige programma zal worden aangepast als bekend is wanneer het Apple Event plaatsvindt.