DATASHEETS Expression Home XP-5100

2
Expression Home XP-5100 DATASHEETS Deze alles-in-één zal dankzij Wi-Fi Direct, afzonderlijke inkten, mobiel afdrukken en dubbelzijdig afdrukken op A4, zeker grote indruk maken. Deze betaalbare, stijlvolle en compacte alles-in-één ziet er vanuit elke hoek fantastisch uit. Ontdek hoe eenvoudig alledaagse taken kunnen zijn met dubbelzijdig afdrukken op A4- formaat, een papierlade voor maximaal 150 vellen aan de voorzijde, een geheugenkaartsleuf en een groot LCD-scherm van 6,1 cm. Het is gemakkelijk om afdruktaken naar de printer te sturen terwijl u thuis bent of op elke andere willekeurige locatie via Email Print 1 . Scans delen verloopt ook probleemloos met Scan-to-Cloud. Stijlvol en ruimtebesparend Het integreren van technologie in uw huis kan een uitdaging vormen, dus als u maar weinig ruimte hebt, kan het compacte en ruimtebesparende ontwerp van deze alles-in- één printer een handige oplossing bieden. Bovendien ziet de printer er vanuit elke hoek fantastisch uit, met strakke lijnen aan elke kant. Gebruiksvriendelijk Deze printer is zeer gebruiksvriendelijk dankzij alle essentiële functies en een scala aan extra's voor uw gebruiksgemak. Dit model is veelzijdig dankzij Wi-Fi voor draadloos afdrukken en scannen bij u thuis en Wi-Fi Direct voor afdrukken zonder een draadloos netwerk. Deel scans via Scan-to-Cloud en print foto's zonder computer via de geheugenkaartsleuf en het LCD-scherm van 6,1 cm. Zorg voor efficiënt papierverbruik dankzij dubbelzijdig afdrukken in A4-formaat en minimaliseer bijvullen met de papierlade voor 150 vellen. Lage kosten, maar betrouwbaar De afzonderlijke inktpatronen met vierkleuren 502-inkt van Epson leveren betrouwbare, levendige en heldere afdrukken tegen zeer lage kosten. Geef smart devices de vrije loop Profiteer van draadloos afdrukken en scannen vanaf elke plek thuis met de gratis iPrint- app van Epson 1 . Email Print maakt het bovendien mogelijk om vanaf vrijwel elke locatie ter wereld af te drukken via het e-mailen van bestanden naar de printer 1 . Bent u in een artistieke bui? Met de Creative Print-app kunt u foto's rechtstreeks vanuit Facebook afdrukken, eigen wenskaarten en briefpapier maken en zelfs foto's omzetten in sjablonen voor een kleurboek 1 . U kunt ook profiteren van Apple Airprint 2 . BELANGRIJKSTE KENMERKEN Compact en stijlvol Compact ontwerp en ziet er fantastisch uit vanuit alle gezichtshoeken Handig en efficiënt Dubbelzijdig afdrukken en papierlade voor maximaal 150 vellen aan de voorzijde Mobiel afdrukken Van vrijwel elke locatie afdrukken 1 Wi-Fi en Wi-Fi Direct Draadloos afdrukken met of zonder netwerk LCD-scherm van 6,1 cm Foto's rechtstreeks via een geheugenkaart scannen, kopiëren en afdrukken

Transcript of DATASHEETS Expression Home XP-5100

Expression Home XP-5100DATASHEETS

Deze alles-in-één zal dankzij Wi-Fi Direct, afzonderlijke inkten, mobiel afdrukken en dubbelzijdig afdrukken op A4, zeker grote indruk maken.

Deze betaalbare, stijlvolle en compacte alles-in-één ziet er vanuit elke hoek fantastisch uit. Ontdek hoe eenvoudig alledaagse taken kunnen zijn met dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat, een papierlade voor maximaal 150 vellen aan de voorzijde, een geheugenkaartsleuf en een groot LCD-scherm van 6,1 cm. Het is gemakkelijk om afdruktaken naar de printer te sturen terwijl u thuis bent of op elke andere willekeurige locatie via Email Print1. Scans delen verloopt ook probleemloos met Scan-to-Cloud.

Stijlvol en ruimtebesparendHet integreren van technologie in uw huis kan een uitdaging vormen, dus als u maar weinig ruimte hebt, kan het compacte en ruimtebesparende ontwerp van deze alles-in-één printer een handige oplossing bieden. Bovendien ziet de printer er vanuit elke hoek fantastisch uit, met strakke lijnen aan elke kant.

GebruiksvriendelijkDeze printer is zeer gebruiksvriendelijk dankzij alle essentiële functies en een scala aan extra's voor uw gebruiksgemak. Dit model is veelzijdig dankzij Wi-Fi voor draadloos afdrukken en scannen bij u thuis en Wi-Fi Direct voor afdrukken zonder een draadloos netwerk. Deel scans via Scan-to-Cloud en print foto's zonder computer via de geheugenkaartsleuf en het LCD-scherm van 6,1 cm. Zorg voor efficiënt papierverbruik dankzij dubbelzijdig afdrukken in A4-formaat en minimaliseer bijvullen met de papierlade voor 150 vellen.

Lage kosten, maar betrouwbaarDe afzonderlijke inktpatronen met vierkleuren 502-inkt van Epson leveren betrouwbare, levendige en heldere afdrukken tegen zeer lage kosten.

Geef smart devices de vrije loopProfiteer van draadloos afdrukken en scannen vanaf elke plek thuis met de gratis iPrint-app van Epson1. Email Print maakt het bovendien mogelijk om vanaf vrijwel elke locatie ter wereld af te drukken via het e-mailen van bestanden naar de printer1. Bent u in een artistieke bui? Met de Creative Print-app kunt u foto's rechtstreeks vanuit Facebook afdrukken, eigen wenskaarten en briefpapier maken en zelfs foto's omzetten in sjablonen voor een kleurboek1. U kunt ook profiteren van Apple Airprint2.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Compact en stijlvolCompact ontwerp en ziet er fantastisch uit vanuit alle gezichtshoekenHandig en efficiëntDubbelzijdig afdrukken en papierlade voor maximaal 150 vellen aan de voorzijdeMobiel afdrukkenVan vrijwel elke locatie afdrukken1

Wi-Fi en Wi-Fi DirectDraadloos afdrukken met of zonder netwerkLCD-scherm van 6,1 cmFoto's rechtstreeks via een geheugenkaart scannen, kopiëren en afdrukken

PRODUCT SPECIFICATIONS

TECHNIEK

Afdrukmethode Epson Micro Piezo™-printkop

Minimaal druppelformaat Met Variable-Sized Droplet-technologie

Inkttechnologie Pigment black and Dye colour Inks

Printresolutie 4.800 x 1.200 dpi

AFDRUK

Afdruksnelheid ISO/IEC 24734 14 Pagina's/min Monochroom, 7,5 Pagina's/min Colour

Maximale afdruksnelheid 33 Pagina's/min Monochroom (gewoon papier), 20 Pagina's/min Colour (gewoon papier)

Kleuren Zwart, Cyaan, Geel, Magenta

Ga naar http://www.epson.eu/testing voor meer informatie over afdruksnelheden.

SCANNEN

Scanresolutie 1.200 dpi x 2.400 dpi (horizontaal x verticaal)

Type scanner Contact image sensor (CIS)

PAPIER- EN MEDIABEHEER

Aantal papierlades 1

Papierformaten A4, A5, A6, B5, B6, 13 x 18 cm, 10 x 15 cm, 16:9, No. 10 (envelop), DL (envelop), C6 (envelop)

Duplex Ja (A4, gewoon papier)

Afdrukmarge 0 mm boven, 0 mm rechts, 0 mm onder, 0 mm links (Waar de marge gedefinieerd is. In andere

gevallen 3 mm boven, links, rechts onder.)

Capaciteit papiervak 150 Losse vellen maximaal, 20 Fotovellen

Bewerking media Randloos afdrukken, Dubbelzijdig (A4, gewoon papier)

ALGEMEEN

Energieverbruik 12 Watt (zelfstandig kopiëren, ISO/IEC 24712-patroon), 0,7 Watt (slaapmodus), 5,3 Watt

Gereed, 0,3 Watt (uitschakelen)

Afmetingen 375 x 347 x 187 mm (breedte x diepte x hoogte)

Gewicht 5,5 kg

Geluidsniveau 5,2 B (A) met Epson Premium Glossy Photo Paper / Photo RPM-modus - 39 dB (A) met Epson

Premium Glossy Photo Paper / Photo RPM-modus

Compatibele

besturingssystemen

Mac OS X 10.6.8 or later, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Server

2003 R2 x64, Windows Server 2003 x64, Windows Server 2008 (32 bits / 64 bits), Windows

Server 2008 R2, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Vista, Windows XP

SP3, Windows Server 2003 R2, Windows XP Professional x64 Edition SP2

WLAN-veiligheid WEP 64 Bit, WEP 128 Bit, WPA PSK (TKIP), WPA PSK (AES)

Mobiel afdrukken en

afdrukken naar 'cloud'

Apple AirPrint, Google Cloud Print, Epson Connect (iPrint, Email Print, Remote Print Driver,

Scan-to-Cloud, Facebook print)

Colour Black

OVERIGE FUNCTIES

LCD-display Type: Kleur, Diagonaal: 6,1 cm

Geheugenkaarten SD, SDXC, SDHC, MicroSD*, MicroSDHC*, MicroSDXC*, MiniSD*, MiniSDHC* (* Adapter

vereist, niet meegeleverd in de verpakking)

OVERIGE

Garantie 12 maanden Carry-in

Optionele uitbreiding van garantie beschikbaar

LOGISTICS INFORMATION

SKU C11CG29402

Streepjescode 8715946649719

Land van herkomst Filippijnen

Palletformaat 2 stuks

Expression Home XP-5100

BIJGELEVERDE ACCESSOIRES

Afzonderlijke inktpatronenHoofdapparaatStroomkabelPlaatsingshandleidingSoftware (CD)Garantiebewijs

COMPATIBILITEIT VAN INKTPATROON

502

502

502

502

502

INKT RENDEMENTGEGEVENS

Verrekijker 502Verrekijker

502XL

210 pagina's* 550 pagina's*

165 pagina's* 470 pagina's*

* Geschat rendement gebaseerd op ISO/IEC 24711/24712 of ISO/IEC 29102/29103. Het werkelijke rendement zal variëren, afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield.

1. – Voor Epson iPrint en Epson Creative Print zijn eendraadloze verbinding en de Epson-printapps vereist. VoorEpson Email print, Epson Remote Print Driver en Epson scanto-cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meerinformatie, ondersteunde talen en apparaten naarwww.epsonconnect.eu2. – Printers die geschikt zijn voor AirPrint werken metiPhone 4S en hoger, iPad 2 en hoger, alle modellen van iPadAir en iPad mini, iPod touch vijfde generatie met denieuwste versie van iOS, en Mac met de nieuwste versie vanOS X.

Handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn het eigendom van Seiko Epson Corporation of de respectieve eigenaars. Productinformatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Epson Europe BV Branch office Belgium Belgicastraat 1 – Fountain Plaza B-1930 Zaventem Infoline: +32 (0)2 792 04 47 www.epson.be

Epson Europe BV – Vestiging Benelux Hoogoorddreef 5 Atlas ArenA NL-1101 BA Amsterdam Infoline: +31 (0)20 708 5099 www.epson.nl