Curriculum Vitae Resumé ... Curriculum Vitae Projectontwikkelaar De heer H.P.E. Coenemans,...

Click here to load reader

 • date post

  11-Jul-2020
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Curriculum Vitae Resumé ... Curriculum Vitae Projectontwikkelaar De heer H.P.E. Coenemans,...

 • Curriculum Vitae

  Patrick Vogels

  Over mij

  Interesses / hobby’s

  Contactgegevens

  Een energieke man met een hoog denkniveau en een zakelijke instelling. Wil graag invloed uitoefenen op mijn

  eigen functioneren en draag mijn verantwoordelijkheid.

  Ook wil ik me, functioneel gezien, zelfstandig kunnen bewegen.

  Daarnaast heb ik stuwkracht waardoor ik mensen in beweging krijg en ben ik

  vasthoudend in het bereiken van resultaten.

  Verder beweeg ik me ongedwongen tussen mensen en kan in gesprekken tactvol en diplomatiek manoeuvreren

  om gesprekken te sturen in een door mij gewenste (zakelijke) richting.

  aanpatrickvogels@hotmail.com

  ‘s-Hertogenbosch

  Werkervaringen

  Opleidingen & Cursussen

  Vakinhoudelijke kennis

  Department Manager Maintenance at Flagship te Rotterdam

  Senior Projectmanager at Store Development te Amsterdam

  Manager Vastgoed

  Projectleider Bouwzaken

  Projectleider Bedrijfsbureau

  Projectleider Bouwmanagement

  Projectontwikkelaar bij Aldi Vastgoed BV

  Projectcoördinator Duurzame energie

  Technical Sales Engineer

  Persoonlijkheid Zelfbewust, energiek, teamplayer,

  relationeel vaardig, planmatig, creatief,oplossingsgericht en

  georganiseerd.

  Gemeten kerncompetenties

  Deze (meerjarige) opleiding(en), cursussen etc. heb ik succesvol afgerond.

  1998

  2000

  2001

  2002

  2004

  2006

  2009

  heden

  2017

  Buitenschoolse activiteiten

  1985

  Zie volgende pagina's voor uitgebreidere inhoudelijke informatie

  Resumé

  MBO: Energietechniek*

  Opleiding tot Projectontwikkelaar (Incompany training bij Aldi Vastgoed)

  Bouwkundig Installatietechnisch

  HBO: Vastgoedmanager Expert

  Bouwbesluit: in de praktijk (S/BBP)

  Bouwproces

  HBO: Elektrotechniek*

  HBO: Luchtbehandelingstechniek

  NEN3140 Voldoende opgeleid persoon

  Opleiding tot EPA adviseur

  Capaciteitenonderzoek HBO+: bovengemiddeld HBO werk- en

  denkniveau, met nog voldoende intellectuele ‘ruimte’ om verder te

  groeien.

  Ballroom- & Latindance, klussen en tuinieren.

  8 maart 1970

  * Mijn basisopleidingen

  Binnen mijn gehele loopbaan heb ik in de vastgoedsector met integraal management ervaring opgedaan. In zowel een bouwkundige als een installatietechnische omgeving. Hierdoor ben ik in staat, om vanuit de ‘Total Cost of Ownership’ filosofie en vanuit alle technische disciplines, projecten en processen goed te adviseren, ontwerpen en managen. Verder bezit ik het vermogen om goed te kunnen redeneren en zodoende middels het onderscheiden van relevante criteria een goed onderbouwde mening te vormen. Deze ervaringscombinatie is uniek en leidt tot betere praktische en haalbare oplossingen, communicatie, kostenbesparingen en faalkostenreductie. Door mijn sterk analytisch vermogen en cijferkundige kwaliteiten, ben ik in staat trends in complexe materie te herkennen en hierop te anticiperen, waardoor ik vooruit regeer. Met mijn natuurlijke leiderschapskwaliteiten weet ik teams, klanten en ketenpartners mee te nemen in mijn visie en het samenwerken hierin te motiveren. Verder weet ik vanuit mijn jarenlange ervaring, onderlinge business goed te begrijpen en snap ik wat er in mijn werkomgeving werkt, waarbij ik tijdens de uitvoeringsfase graag ‘met de voeten in de klei te sta’, om vast te stellen of het gewenste resultaat wordt bereikt of dat ik ter plekke dien in te grijpen.

  http://nl.linkedin.com/in/patrickvogels/

 • Curriculum Vitae

  Department Manager Maintenance at Flagship Rotterdam Senior Projectmanager at Store Development Amsterdam

  Naast de dagelijkse operationele werkzaamheden, ben ik de gesprekspartner namens het filiaal en zorgde ik ervoor dat de wensen van de afdelingen Sale en Beheer correct in een technisch en logistiek plan werden vertaald. Daarnaast stuur ik de teams TD , bewaking en logistieke dienst aan. En ben ik verantwoordelijk op het toezicht, naleven en handhaven van de regelgeving op de gebieden productveiligheid (o.a. energieverbruik toestellen & installaties) & horeca (cafés en restaurants) en installatie- eisen en bouwkundige regelgeving.

  In 2017 ben ik op het hoofdkantoor als Projectmanager begonnen. Ik heb in deze functie diverse projecten in de filialen Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht uitgevoerd. Tijdens de verbouwingen in het filiaal Rotterdam viel mijn werkwijze bij de store manager op en werd ik door hem gevraagd om in de functie van Department Manager Maintenance in het filiaal Rotterdam te komen werken.

  Blad 1/4 Werkervaringen

  Periode 2017 - heden

  Flagship Rotterdam

  Department Manager Maintenance at Flagship te Rotterdam

  Senior Projectmanager at Store Development te Amsterdam

  De Bijenkorf Rotterdam heeft een totale winkeloppervlakte van 18.000 m2 en is gelegen aan de Coolsingel te Rotterdam.

  Vanuit het hoofdkantoor stuur ik tezamen met het design team het gehele project aan, waarbij ik altijd kritisch kijk naar de kosten versus kwaliteit en tijd. Daarnaast zorg ik dat de processen en communicatie met de filialen vloeiend verloopt en zie ik toe dat er aan alle wettelijke eisen wordt voldaan.

  Patrick Vogels

  Functie-inhoud

  Functie-inhoud

  Stichting Libra Revalidatie & Audiologie bestaat uit diverse zorginstellingen, die verspreid zijn over 10 locaties in de regio Noord-Brabant en Limburg. De omvang van de huisvesting is ca. 35.000 m2 BVO en bestaat uit panden die in eigendom zijn en panden die gehuurd en verhuurd worden.

  Manager Vastgoed

  Functie-inhoud

  Herontwikkeling locatie Leijpark te Tilburg

  Periode 2009 - 2017

  • Het vertalen van de belangen van alle betrokken interne en externe stakeholders naar een passende (technische) oplossing; • Het beheren en bewaken van de ter beschikking gestelde budgetten, personele, materiële en financiële middelen inzetten en indien nodig adviseren over corrigerende maatregelen; • Verantwoordelijk voor het verzorgen van een goed servicediensten niveau, afstemmen en vaststellen met de stakeholders; • Het opstellen van programma's van eisen, bestekken en aanbestedingsstukken t.b.v. contractvorming met leveranciers en aannemers; • Verantwoordelijk voor flexibiliteit (doelmatigheid) van de gebouwen, reële investeringskosten en het realiseren van lage exploitatiekosten; • Het onderhouden en opstellen van (ver)huurovereenkomsten en service contracten met de betrokken externe partijen; • Het managen van het vastgoed op basis van verantwoord technisch, administratief en commerciële beheer; • Het opstellen van de onderhoudsplannen van de gebouwen, terreinen en technische installaties en zie toe op de uitvoering daarvan, beheert de daaraan gekoppelde documentatie.

 • Curriculum Vitae

  Projectleider Bouwzaken

  Blad 2/4 Werkervaringen Patrick Vogels

  Periode 2006 - 2009

  De heer Y. Scheper MBA (mijn voormalige manager Huisvesting Automatisering & Service bij Visio) Uitvoering projecten nauwkeurig en compleet, goed in staat onder tijdsdruk te werken; Is in staat meerdere projecten tegelijkertijd op een goede manier te managen; Levert goede kwaliteit en is in staat project- en beheersorganisatie te scheiden; Acteert goed op niveau van teamleider, directeur tot en met Raad van Bestuur; Door zijn inzet is de dienst HA&S naar een hoger plan gebracht.

  Koninklijke Visio (voorheen stichting Sensis in Grave) bestaat uit diverse zorginstellingen, die verspreid zijn over 8 locaties in de regio Noord-Brabant en Limburg. De omvang van de huisvesting is ca. 50.000 m2 BVO en bestaat uit panden die in eigendom zijn en panden die gehuurd worden.

  Functie-inhoud

  • Dagelijkse operationele zaken op bouwkundig en installatietechnisch vlak; • Aansturen teams Technische Dienst en logistieke dienst;

  Locatie de Blauwe kamer te Breda

  Locatie Grave

  Periode 2004 - 2006

  Of het gaat om het plaatsen van een unit (container) waar muntjes op circuit Zandvoort worden opgehaald, gedurende de zomervakantie een tijdelijke school met 100 leerlingen van tientallen gestapelde units te bouwen, ik regelde dat en ook alles er tussenin. Of het nu midden in de stad, in ‘the middle of nowhere’ of op een eiland was.

  Projectleider bedrijfsbureau

  Functie-inhoud

  Sectoren

  Onderwijs, logistiek, gemeenten, retail (o.a. Esprit op de locatie Schiphol) en recreatie.

  Ik was verantwoordelijk voor het ontwerp, realisatie en kwaliteit van meerdere projecten (semipermanente bouw) vanaf de aanvraag, calculatie, ontwerp, uitvoering tot en met de nazorg. Waarbij ik de wensen van de opdrachtgevers naar een passende (technische) oplossing vertaalde en de klant tijdens de voorbereiding en realisatie van de projecten ontzorgde.

  Naast de unit-bouw zorgde ik ook voor het plaatsen van opmaatgemaakte hout-bouw en (strand) paviljoens die voornamelijk in de recreatie sector worden toegepast. Verder stuurde ik de bouwteams aan en was ik ook verantwoordelijk op het toezicht, naleven en handhaven van de regelgeving op de gebieden van de installaties en bouwkundige regelgeving.

  EHBO-post Circuit Zandvoort

  Strandpaviljoen Breskens

  •Verantwoordelijk voor het verzorgen van een goed serviced