Crowdfunding brochure Fair Design plein

of 7 /7
Community Lidmaatschappen

Embed Size (px)

description

Rotterdam wordt dé stad voor eerlijke design productie. In een leegstaand industrieel pand in een havengebied vol design pioniers bouwt Made In 4Havens daarom 20 studio's voor 1000 vierkante meter eerlijke design productie met bewoners uit de wijk Delfshaven. Bouw mee aan het Fair Design Plein in 4Havens en wordt ook onderdeel van de Rotterdamse makers community.

Transcript of Crowdfunding brochure Fair Design plein

 • CommunityLidmaatschappen

 • Wat we gaan doen

  Voor wie is het interessant:

  Met een netwerk van creatieve pioniers een nieuwe broedplaats vol mogelijkheden voor experiment en innovatie bouwen! Een locatie voor kennis ontwikkeling over het opschalen van de productie van industrieel ontwerpen, ambachten en design met een lokale makers community.

  Rotterdam wordt d stad voor eerlijke design productie. In het 4Havensgebied in Rotterdam organiseert platform Made In 4Havens daarom in een oud industrie gebouw 20 Studios voor design pioniers op een oppervlak van 1000m2. Samen met drieproductie Labs voor eerlijke design productie, een conferentie ruimte en een expo ontstaat hiermee het eerste Fair Design Plein. De drie Fair Design Labs bieden ontwerpers uit de regio Rotterdam mogelijkheden voor productie en innovatie op het gebied van assemblage, 3Dprinten, textiel en convectie.

  BOUW MEE aan deze nieuwe makers community door vr 2 april 2015 lid te worden via crowdfunding platform The Wayv.

  FAIR DESIGN plein

  CREATIEVE ONDERNEMERS IN DE MAAKINDUSTRIE

  Gebruik maken van lokale productie faciliteiten voor het seriematig produceren van jouw ontwerpen. ? Nieuwe producten ontwikkelen door te experimenteren met verschillende productie techtnieken? Kennis delen tijdens netwerk bijeenkomsten over eerlijke productie? Word dan ook lid van hetFairDesign Plein

  PARTNERSDoor gebruik te maken van de conferentie ruimte bent u direct verbonden met de actuele ontwik-kelingen van de opbloeiende maakindustrie in het Vierhavensgebied van Rotterdam. Als partner van het Fair Design Plein kunt u ook altijd een Lab voor productie en innovatie tot uw beschikking krijgen.

  MOGELIJKHEDEN FAIR DESIGN PLEIN: Ruimtevoorexperimenteninnovatiemet

  textiel, 3D en assemblage technieken Innovatieenmaterieelvooropschalenvan

  jouw productie Kennisdelenenanderecreatieveonder

  nemers ontmoeten tijdens demos en work-shops in de Fair Design Hub

 • Lidmaatschap: 25,

  Genteresseerden die het Fair Design Plein eenwarm hart toedragen bieden wij een Bronzenlidmaatschap .Hiermee ontvang je het Made In 4Havens t-shirt of tas en vrij toegang tot ons FairDesign festival op 12 en 13 september2015.

  Lid worden? Klik op contribute now via deze link:wayvcrowdfunding.com/projects/fair-design-plein/

  FAIR DESIGN COMMUNITYSUPPORT

  MAAKRUIMTE!

  BRONS

  voor kennisdelen

 • Lidmaatschap: 150, ZILVER (+ Brons)

  Als ontwerper of maker onderdeel zijn van een inspirerende community voor productie en experiment neem dan een Zilveren lidmaatschap voor 12 Fair Design bijeenkomsten tot mei 2016.

  Word vr 2 april 2015 lid via crowdfunding platform The Wayv dan ontvang je automatisch ook het Bronzen lidmaatschap. www.wayvcrowdfunding.com

  Lidmaatschap: 300,GOUD (+ Zilver + Brons)

  In workshops en demos ieder kwartaal ook kennis opdoen over product innovatie en design? Neem dan een gouden lidmaatschaop met 4 fair Design workshops en demos tot mei 2016 .

  Word vr 2 april 2015 lid via crowdfunding platform The Wayv dan ontvang je automatisch ook het Bronzen lidmaatschap. www.wayvcrowdfunding.com

  FAIR DESIGN COMMUNITYMEMBERSHIP

  ZILVER

  GOUD

 • Lidmaatschap: 1500, PLATINUM (+ 10 x Brons)

  Bedrijven die genformeerd willen blijven en betrokken willen zijn bij de ontwikkeling van de maakindustrie in het 4Havens gebied bieden wij het Platinum lidmaatschap. Twaalf dagdelen beschikking tot de Fair Design conferentie ruimte. Met 100 zitplaatsen, beamer, geluid en 4 Fair Design Workshops / demos met toegang voor 10 medewerkers tot mei2016.

  Lid worden? Klik op contribute nowvia deze link: wayvcrowdfunding.com/projects/fair-design-plein/

  Lidmaatschap: 1500, V.I.P. (+ 10 X Brons)

  Serie matige productie op ieder moment gedurende een jaar tot uwbeschikking als Lab partner? Kies dan voor het V.I.P lidmaatschap op het Assemblage Lab of het 3D lab, of het textielLab (excl. productie kosten) tot mei 2016.

  Lidmaatschap: 3000, PLATINUM EN V.I.P (+ 20 X Brons)

  Word professioneel partner en geniet van alle voordelen vanhetFair Design Plein met zowel een Platinum als V.I.P lidmaatschap.

  Lid worden? Klik op contribute nowvia deze linkwayvcrowdfunding.com/projects/fair-design-plein/

  FAIR DESIGN COMMUNITYPARTNER

  PLATINUM

  V.I.P.

 • Keilestraat 9, VierhavensgebiedRotterdam

  FAIR DESIGN Studios 25 15 m2

  FAIR DESIGN Labs assemblage, 3d, textiel 240 m2

  FAIR DESIGN HUB conferentie ruimte 50 m2

  FAIR DESIGN Catering 50 m2

  FAIR DESIGN Expo 50m2

  FAIR DESIGN PLEINLOCATIE

  FAIR DESIGN PLEINPROGRAMMA

  >

 • Made in 4 Havens Coperatie U.A.Keileweg 8, 3029 BS Rotterdam

  www.madein4havens.nlwww.facebook.com/MadeIn4Havenstwitter: @MadeIn4Havens